KAPSELEK SKLEPY MONOPOLOWE

Łódź

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 40 ocen.

KAPSELEK SKLEPY MONOPOLOWE
2 40

Opinie o KAPSELEK SKLEPY MONOPOLOWE

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie KAPSELEK SKLEPY MONOPOLOWE

Maja

@Kasia, mogłabyś uargumentować swój komentarz? Rozumiem, że nie masz najlepszy wspomnień odnośnie współpracy z firmą, ale warto pisać obiektywne i merytoryczne komentarze, które przysłużą się naszym użytkownikom w zdobywaniu informacji na temat poszczególnych firm.

   
anonim

(usunięte przez administratora)

   
Ktoś

Zerknij na mail.

   
Jerzy

Jesteście pewni, że nic pozytywnego o firmie nie można napisać?

   
Andrzej

Jak się pracuje, w jakiej atmosferze? Warto aplikować?

   
:)

pracuje w kapselku od 6 miesiacy i nie nazekam do tej pory ani na pesnje ani na,menadzerow i,na mariusza bardo przyjemny i pomocny facet moze wkoncu zobaczycie wady u sb a nie tylko u pracodawcy a co do,inwentury to kto ma,odpowiadac za straty chyba ta osoba ktora na tym sklepje pracuje a nie mariusz czy tam inne osoby

   
Maja

@Sylwia, przypominam Ci że wypowiadasz się na forum publicznym. Rozumiem że możesz mieć złe doświadczenia z pracodawcą, ale nie upoważnia Cię to do obrażania kogokolwiek. W waszych wypowiedziach często wspominacie o niezgodnej inwentaryzacji. Czy regulacje jej dotyczące znajdują się w umowie? Jak i przez kogo prowadzona jest inwentaryzacja?

   
MD

Od wielu lat pracuję w gastronomii i umycie toalety czy wytarcie kurzu z ekspozycji to element dbania o wygląd i stan miejsca pracy. Obsługa pracująca w restauracjach, klubach itd. myje toalety nie tylko pracownicze, ale również te dla klientów i nie jest to nic dziwnego, tylko twój obowiązek. Wytarcie kurzu z najwyższej półki? Za barem miałam dwie godziny przed rozpoczęciem pracy, żeby umyć, wysuszyć szkło,odkurzyć wystawkę, zrobić dostawę napojów i alkoholi, posprzątać swoją salę i posprzątać w toalecie. To w każdym miejscu pracy są normalne elementy, za które jesteśmy rozliczani. To nie PRL. Dziś sprzedawca to wizytówka sklepu a sklep jest jego wizytówką. Wypłaty na czas, jasne warunki pracy, wymogi co do obsługi klienta i stanu sklepu są jak wszędzie, bo to nie osiedlowy warzywniak, ale podstawa to uśmiech i chęć do pracy, zaangażowanie. W firmie są osoby, które pracują latami i nikt ich nie zwalnia, nie narzekają na atmosferę. Może negatywne opinie to kwestia roszczeniowej postawy przy jednoczesnym braku zaangażowania?

   
Maniek
@MD 04.09.2015 11:45

Jak czytam ta wypowiedź to mnie na wymiot się zbiera moja malzonke chcą okraść z wypłaty bo remanent źle wyszedł tylko się bardzo zadziwia ponieważ sprawa została zgłoszona do inspekcji pracy ten cały manager Mariuszem zaoferował podpisanie weksla ale te numery mu nie przejdą bo nikt mu nic nie podpisze i mam nadzieję ze inspekcja pracy w końcu zrobia porządek w tych sklepach za okradanie ludz.

   
Kuba

Oskarżać jest najłatwiej!!

   
Maniek
@Kuba 12.01.2018 15:40

koleszko pracowales tam nie moze jestes znajomym mariuszka lub kasi wiec trzasnij dziobem bo dziewczyny maja racje to jeden wielki (usunięte przez administratora)

   
Magda

Pracowalam odradzam jedna wielka porazka menagerka katarzyna menager mariusz do.wymiany wyplaty zawsze za male za wszystko.sa odciagane pieniadze kierowniczka.Marta z jaracza kolejna katastrofa odradzam pracowania.w tyn.syfie.

   
Gienia

Jeden wielki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Oni nie mają prawa zabierać złotówki z pensji bez zgody pracownika. Chyba że sadownie udowodnia winę. Braki za inwentaryzacje ogromne a wcześniej wszystko się zgadzało. Kierowniczki też chyba nie lepsze... Myślę że doskonale wiedzą jak okradaja pracowników. Poza tym zastanawiajace jest to czemu one mają podpisane umowy zlecenia... Też nie mam zamiaru zostawić tak tej sprawy. W 100% odradzam. A szanowny kierownik Mariusz powinien pomyśleć o zmianie pracy bo nie da się słuchać tych jego sciem. Nie dajcie się oszukać tym zlodziejom!!!

   
anonymous
@Gienia 06.09.2017 15:18

widzisz moja droga ta firma szuka naiwnych zeby im zadarmo (usunięte przez administratora) mało tego to zawsze sa dziwne braki gdy jest robiony renament jednym słowem menadzerowie tej firmy to duzy znak zapytania co do ich osob szczegolnie dwoje katarzyna i mariusz szkoda słow na ich temat

   
anonim

(usunięte przez administratora)

   
Ania

to nie jest firma tylko [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]

   
Julia

Zaplacil mi szef . wszystko legalnie czyli od 22 sa godziny nocne to stawka razy dwa .bal sie kontroli pip bo on was okrada i dzuala nielegalnie . jesli nie zgadza Ci sie penja idz do PIP . pracy jest pelno nie musisz pracowac na kogos komu jest ciagle malo kasy . niech ten szefunio sam stoi za taka kase

   
Ania
@Julia 04.09.2017 11:40

wspowinny jest Tesz menadzer ; )

   
Ania

Porazka Porazka Porazka niech ktos sie wreszcie zajmie tym burdelem na kolkach przeciez Oni mysla ze moga zabierac nawet cale wyplaty dziewczynom za nie wyjasnione inwenty co jest bezprawne dziewczyny nie dajcie sie pracy jest duzo ; ) Sama tam pracowalam i nigdy w zyciu nie widzial;am zeby cos takiego co tam sie dzieje dzialo sie w innej firmie ... poprostu porazka niech dalej Menadzer Mariusz postepuje tak z dziewczynami i najgorsza menadzerka P. K ... masakra! dziewczyy nie idzcie tam PRACOWAC !!!

   
Julia

Zapomnialam . ja juz bylam w P.I.P . przemili ludzie . bardzo mi pomogli oczywiscie dostane wyplate policzona legalnie od 22 jest podwojna stawka i za swieta niedziele i soboty . Czyli jednym slowem kapsel nas okrada . I beda kontrole wec dziewczyny uwazajcie jesli macie lewe umowy lub na 0.5 etatu

   
Pracownica
@Julia 30.08.2017 08:56

No.kapselek okrada pracowników to norma ;) ale kto Ci wypłacił pensje?

   
Julia

To i tak fajnie ze dostalas wyplate . ja jak odchodzilam to nie dostalam . a mialam 226 godzin. Ten oszust mariusz powiedzial ze za remanent ( jaki remanet jak przyszlam do pracy to go nie bylo jak pracowalam tez go nie bylo ) i za to ze jak mialam caly sklep ludzi to mialam braki w lodowce . monika jeszcze jest fajna bo jest nowa . mariusz podobno sie panoszy bo cos ma wspolnego z szefem ........hi hi

   
Nata

Im więcej dziewczyn się Zgłosi do inspekcji pracy tym lepiej i tak już dużo się zgłosiło menadżer Mariusz powinien zostać dyscyplinarne zwolniony na hamstwo zabieranie pieniędzy bezpodstawne on wgl nie ma.zielonego pojęcia o pracy w.alkoholach do każdej dziewczyny nie zatrudniajcie się w kapselku bo was okrada są Noe uczciwi ;)

   
Julia

Pracowalam w kapselku 3 miesiace i nie wiem jak ja to wytrzymalam.to sa obozy pracy .za wszystko zabieraja kase aby wielki menadzer Mariusz mial chyba na solarium albo na swoje zachcianki erotyczne . oszukuja z urlopem ile byc nie pracowala to masz 7 dni . jestes zarejestrwana na pol etatu a pracujesz poltora. . jak chcialam odejsc to wyplate naliczyli mi z pol etatu . . oczywisci ze Mariusz sie z tego smial i stwierdzil ze bedzie nie mial na benzyne. Ja zglaszam to do PIP i ZUS . DZIEWCZYNY NIE BOJCIE SIE ZGLASZAJCIE TO DO PANSTWOWEJ INSPEKCJI PRACY ul Kosciuszki 123 I Z.U.S . .Oninie sa bogami a nie jestesmy gulupie i mlode .

   
Nn
@Julia 25.08.2017 11:22

Dawno się powinni zająć kapselkiem ja też ich zgłoszę ;)

   
Nn

Praca w kapselku to jedna wielka masakra wypłata zawsze za mała nie doceniają pracowników kierowniczka na piotrkowskiej 192 jest bardzo nie mila każdy na nią skargi składa dziwią sie że dziewczyny są zmęczone jak pracują bez dnia wolnego bo ciągle są awarię zasypia że zmęczenia i zaczyna się obcinanie z pensji totalna porażka

   
Pracownica

Maja noe warto sobie zaprzatac glowy tym sklepem. Ciagle wisza ogloszenia, ze poszukuja pracownikow. Naprawde uwazasz, ze to lenistwo dziewczyn ze nie chca tam pracowac? Dziewczyna pracujaca na stanowisku kierowniczym odchodzi, bo znalazla prace, ktora bardziej jej pasuje godzinowo. Ma male dziecko i nie moze zostac w kapselku. Rozstaja sie w zgodzie, padaja slowa ze zawsze moze wrocic itd. Po tygodniu ma obrobiony tylek, inwentaryzacja nagle na minusie ponad 300 zl (mimo ze przez 2 lata jak byla kierowniczka nigdy nie miala brakow). Po odejsciu potracili jej z pensji za wszystkie braki jakie zaistnialy w sklepie. Nagle zaczelo brakowac po 50 paczek papierosow!!!! Dziwne nie? A nowa Pani kierownik awansowana, siedzi z menadzerka na zapleczu i sie smieja z poprzedniczki i obgaduja jaka byla glupia i nieporadna

   
Pracownica
@Pracownica 24.08.2017 15:28

Jedna z menagerek bardzo lubi chodzić po innych kapselkach i śmiać się z dziewczyn nie raz słyszałam jak się wyśmiewaly z kierowniczka z dziewczyn porazka menagerka chyba nie powinna się tak zachowywać :) niech robią tak dalej jednak muszę przyznać że Menagerka Monika jest jedną jedyna wporzadku osoba pracująca w tym sklepie

   
Maja

@Lolllls - czy planujesz pracować dłużej w KAPSELEK SKLEPY MONOPOLOWE? Jakie są warunki zatrudnienia? Czy pracodawca oferuje umowę o pracę, czy jest to umowa zlecenie? Warto podzielić się informacjami z innymi użytkownikami forum, którzy mogą być potencjalnie zainteresowani podjęciem pracy w tej firmie.

   
Lolllls

Pracuję w kapselku od niedawna. Jest to moja praca wakacyjna. Bardzo mi się podoba. Nie nudzi mi się, co jest ważne. Jak chcę, to sobie usiądę, jak bolą mnie plecy od siedzenia to sobie postoję, nie ma klientów, to poczytam sobie książkę. Dostawy przyjmę, rozłożę towar i już 9 godzin zleciało. Jacy klienci, to zależy od położenia kapselka. Ja piotrkowską mogę polecić. Przychodzą sąsiedzi z kamienic obok, a wieczorem młodzi ludzie. Może dziewczyny się zmieniają, bo nie podoba im się praca albo nie zgadza im się hajs. Każdy ma swoją kasetkę i swój profil na kasie i odpowiadasz za te pieniądze. Atmosfera jest przyjemna, jeśli nie robisz sobie jaj z kierowników i szefów co jest oczywiste. Nie narzekajcie, że przyjmujecie dostawy w trakcie obsługiwania klientów, bo macie prawo ich wstrzymać i dokładnie sprawdzić towar i przeliczyć hajs który wypłacacie. Ja przepraszam i mówię, że muszę przyjąć dostawę i żeby poczekali kilka minut. Nie chcą, to mam to gdzieś.

   
Klient

Tak, ale myślę, że skoro słuchają od kogoś, że są lepsze to myślę, że Nieodpowiednia jest ta osoba, która szkoli te dziewczyny. A co do Broniewskiego jeszcze to jestem stałym klientem tam i jedyne co moge powiedzieć, że nie zmienia się tylko jedna dziewczyna w krótkich włosach (czarnych) I jest bardzo nie miła i arogancka, dużo moich kolegów też na nią narzeka i to Ją powinni zwolnić

   
Klient

Sądzę, że opinia dodane przez obserwatora jest słuszna, bo na sklepie przy Broniewskiego ciągle zmieniają się dziewczyny. I to też jest ciekawe dlaczego.. Naprawde powinien się ktoś tym zainteresować.

   
Pracownica
@Klient 05.05.2017 10:21

Nie tylko na Broniewskiego się zmieniają. Dziewczyny stamtąd uciekają albo są zwalniane. Następne przychodzą, sluchają jakie te poprzednie były złe i tym samym mają fałszywe poczucie że są lepsze. Po krótkim czasie okazuje się że są tak samo gnojone jak poprzedniczki i na ich miejsce szykowane są już kolejne "lepsze". I tak się kręci ten dziadowski biznes

   
Obserwator

Sądzę że czas najwyższy ,żeby Państwowa Inspekcja Handlowa zainteresowala sie siecią tego sklepu a bardziej uważnie przyjrzeć sie powinna sklepowi przy Broniewskiego 60..bo to co się tam dzieje pozostawia wiele do życzenia ale tak jest jak ktoś zajmuje stanowisko kierownicze nie szanując pracowników i klientów a myśli tylko o tym jak dorobić się czyimś kosztem

   
Nikus 3

Dziewczyny odradzam współprace z Tą firmą. Ja osobiście bardzo żałuje że tam pracowałam. Pracowałam w jednym z 15-stu tych sklepów. Warunki na sklepie fatalne. Przeterminowane piwa stojące w toalecie nawet nie było jak się załatwić, bardzo malutkie zaplecza, skrzynki ustawione po 8-10 w górę (pełne) trzeba ustawiać wszystko samemu. (bardzo są ciężkie) mimo, że według przepisów powinny być ustawione po 5. Kierowniczka która była na sklepie gdzie pracowałam była świeżo awansowana. Chciała pokazac co to nie Ona. Czepiała się o wszystko co było możliwe, mimo tego, że Ja wiem, że było wszystko dobrze, robiła dostawy na zmianach dziewczyn po 3-4 palety. Nie można było zamknąć sklepu. Trzeba obsługiwać klientów, dobrze wydać resztę, pilnować dostawcy by wszystko dobrze dostarczył, sprawdzić fakturę i rozłożyć towar w jednym CZASIE. Ogólnie jedna wielka masakra. Z wypłaty odliczane pieniądze za brak towaru, do monitoringu ma dostęp tylko kierowniczka, która Prawdopodobnie przypuszczał towar po za kasą... Menager firmy wierzy wszystko kierownikom, twierdzili, że się spóźnia do pracy, a nigdy się nie spóźniłam, Pani kierownik obgadywala dziewczyny z Panią kierownik na Zakładowej. Powiem tak przyszłam tam do pracy pełna Energi i chęci do pracy po miesiącu przepracowanym w tym balaganie, jak miałam tam iść to chciało mi się wymiotowac. Nie doceniają dziewczyn. Kuszą na umowę o pracę, dobre wynagrodzenie, karnety i premie, których nie ma. Zmuszają do naciągania ludzi, aby był lepszy wzrost sprzedaży... Jeden wielki syf.

   
Maja

@anonimka w jaki sposób szefowie doceniają pracowników? Chętnie też dowiemy się więcej na temat Twojej pracy.

   
filippp

Czytam te opinie i nie mogę uwierzyć... serio ludzie nie wiedzą, że nieważne gdzie sie pracuje - zawsze trzeba dbac o porządek w miejscu pracy? Czy rozładowanie dostawy to jest jakas nowosc wśród obowiązków w sklepie? Albo umycie podłogi, wytarcie kurzy? Jeśli ktos olewa prace i zachowuje sie jakby tam był za karę to trudno się dziwić, że nie jest nagradzany bo właściwie za co? Według mnie w tej firmie jeśli jesteś w porządku i się starasz to zostajesz doceniony! Wiem, bo mam znajome, które tam pracują i sa zadowolone.

   
anonimka

Pracę w Kapselku oceniam na 5+. Jest dużo obowiązków, ale mamy normalne umowy, a nie na czarno jak w innych sklepach. Poza tym dziwię się dziewczynom, które narzekają, że jest dużo pracy, w pracy się pracuje, a nie leży. A szefostwo potrafi docenić pracowników, którzy się starają

   
daro

Ja milo wspominam obsluge na Gdanskiej, wyluzowana kierowniczka tam byla, fajna babka, byla tez taka ladna dziewczyna z aparatem na zebach, piekne oczy bardzo sympatyczna ale nie chciala isc na piwo, szkoda... bylem tam ostatnio ale obsluga juz inna, niejma tej brunetki ceny ogolnie ok, duzy asortyment maja

   
9

wiesz jak to bywa w takich sklepach o tym profilu, zachowanie sprzedawcy bardzo często zależy od klientów i może być po prostu do nich dostosowane, no i nie ukrywajmy że w takim sklepie klientela bywa dość specydiczna i nie da się tego czasem puścić ot tak w niepamięć

   

Zostaw opinię o KAPSELEK SKLEPY MONOPOLOWE - Łódź

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie KAPSELEK SKLEPY MONOPOLOWE