Pozdrawiamy,
Zahir Kebab Team
Czy pensja w wysokości 6600 w mieście Łódź jest możliwa? Ile zarabiacie, pracując jako Kasjer?
O dzięki za informację. A dochodzą do tego jeszcze jakieś premie może? Albo są jakieś benefity typu dopłata do wakacji czy coś? Daj znać bo zastanawiam się czy nie iść do nich z CV
U nich premie ? Dodatki ? Oni dbaja tylko o siebie ;) i tych co maja blisko siebie (zapytaj Kadrowiczki czy tez pracuja wszystkie weekendy (bo w tygodniu mozesz wolne wziasc ,ale weekendy zapomnij jest najwiekszy zapierdziel [chyba ,ze ktoras z Pan po prostu nie przyjdzie bo woli czas spedzic z Rodzina a w Legnicy dziewczyny niestety w ten sposob zaczynaja sie buntowac ]) w weekendy zero setek ,zebys sobie nie myslal,ze porobisz weekendy i zarobisz wiecej ;) ] nie u Nich :) zapytaj Panie z Kadr czy maja Dodatki na swieta urlopy, paczki dla dzieci ? Czy pracuja w swieta ? :) i czy tez maja umowy zlecenie ... bo mi po prostu rece opadaja jak rozmawiam z dziewczynami z Legnicy na temat wogole traktowania Ich (jezeli chodzi o wspolpracownikow to zyja w zgodzie szanuja sie nie kloca sa zawsze dla siebie wsparciem ) ale o kadrach i firmie raczej dobrego podejscia do swoich pracownikow nie mozna im przyznac :) w legnicy latem w lokalu nawet usiasc sie nie da bo jest tak goraco .. wspolczuje ludziom ktorzy tam pracuja za takie marne pieniadze .. z mokrymi szmatkami na karku zeby troche sie ochlodzic. Zero klimy zero jakiegos wsparcia pracownika.. same minusy ... wiec podziwiam Dziewczyny ktore tam pracuja juz pare lat :) normalnie powinny jakis order za to dostac !
Order? Wystarczy pewnie dobra wypłata ale z tego co piszesz nie płacą za dobrze. W weekendy jak jest największy ruch po ile godzin się pracuje? Zmiany są po 8 czy 12 godzin? Wiesz może?
Dzień dobry, chciałbym zapytać jak wygląda Struktura pracy na stanowisku koordynatora restauracji ? Czy ktoś pracował na ww stanowisku i może podzielić się obiektywna opinia ? Co należy do obowiązków? Pozdrawiam
Szef nie szanuje pracowników. Używa bardzo niekorzystnych słów, które moga urazić osoby ze słaba psychika. Mila praca, dobry zespol, dbanie o pracownikow? Smieszne zarty. Wszystko robisz zle i jestes do niczego. Menagerowie do Ciebie wypisuja, niekorzystne rzeczy. Plus musisz walczyc o dobre wynagrodzenie, bo jesli tego nie zrobisz to beda miec to w (usunięte przez administratora) Pozdrawiam OD
Dzień dobry, dziękujemy za wiadomość. Prosimy o doprecyzowanie, co według Pana / Pani oznacza walkę o dobre wynagrodzenie? Jakie niekorzystne słowa były wobec Pana / Pani wypowiedziane? Prosimy o dokładniejsze informacje, o bardziej szczegółowy opis sytuacji tak, abyśmy mogli zweryfikować Pani zarzuty. Pozdrawiamy
Jo jest prawda ! Zadnego wsparcia dla pracownika.. zero jakiegokolwiek zainteresowania lokalem... jestem w Legnicy na Kolejowej prawie codziennie ... i sam sie dziwie ,ze pracownicy ,ktorzy tam pracuja,a zwlaszcza uwielbiana przez Klientow i wspolpracownikow Pani Dorota jest zawsze pomocna ,usmiechnieta .. a Firma co? Co robi w kierunku zeby byla bardziej zadowolona z warunkow pracy ? Umowa zlecenie nieustannie od 3 lat dla osoby ktora z Wami wspolpracuje od ponad 6 ? 18 zl myslicie ze po tylu latach pracy to jest dobra kwota dla tak dobrego pracownika ?
Jak wygląda ścieżka kariery w Zahir & Zahid Sp. z o.o. sp.k.? Czy trudno jest zdobyć awans?
Jak dziewczyna pracujaca tam ponad 6 lat .. jest niedoceniana... gdzie robi doslownie wszystko .. ma 18 zl na godzine ???????? od 3 lat umowe smieciowa.. bez prawa chociazby do platnego urlopu...zero paczek dla dzieci na swieta,zero premii,zero dodatkow jakichkolwiek socjali.. ile wyrobi godzin tyle zarobi.. juz nawet po niej widac ,ze jest wygaszona ta praca.. ale mowi ,ze pracuje tylko ze wzgledu na godziny ktore jej odpowiadaja.. i jest tam dla ludzi,ktorzy bardzo ja Lubia.. i zal jej to zostawic. (Choc zauwazylem,ze ostatnio coraz czesciej mysli o zmianie pracy ) jak mozna nie docenic wieloletniego pracownika ? Nie dac normalnrj umowy ? To jest smieszne.. jak na tak duza firme... brak slow. Takich pracownikow sie wspiera ,motywuje do dalszego dzialania.. a tu ? Awans ? Haha
Jest jakaś szansa na aktualizację informacji odnośnie proponowanych stawek? nowy rok się zbliża, to zazwyczaj czas podwyżek a pół roku temu ktoś tu pisał o 14 pln za godzinę. faktycznie tak było? a na ile w razie czego można liczyć od stycznia?
ZNAM DZIEWCZYNE KTORA PRACUJE W Zahir Kebab w Legnicy juz 6 lat.. jak z Nia nie raz rozmawiam,to az mi jej zal.. bo pracuje tylko na gpdziny wieczorne( bo tylko wtedy ma opieke dla dzieci) i dlatego tez nadal sie trzyma tej pracy bo w tych godzinach ciezko znalezc prace.. od 3 lat ( to jest brak szacunku do pracownika ! Zwlaszcza takiego jak Ona .. Klienci ja wrecz uwielbiaja ) ma umowe zlecenie ! Zero platnego urlopu.. i smiech na sali... po tylu latach pracy gdzie zajmuje sie tam doslownie wszystkim... i dba o lokal jak nikt inny ! Dostaje 18 zl na godzine..
Bardzo nierzetelna firma dokumentacja jakiś żart nieodprowadzane składki na ZUS nie pobierane zaliczki na podatek umowa niby spisana a jak do rozliczenia rocznego Pit 11 to jie ma dochodów nie ma pobranych zaliczek na nic i wystawiają wszędzie 0000.Od kilku tygodni próbuje wyjaśnić sprawę ale Pani menadżer HR to osoba bardzo nie kompetentna od początku była nie rzetelna i nie kompetentna.Zamiwrzam zgłosić sprawę do odpowiednich urzędów i inspekcji pracy bo uważają że pracowników obcokrajowców którzy się nie znają i bardzo często nie czytają po polsku i słabo mówią mogą traktować w tak perfidny sposób.Jak się dowiedziałam jest wiele osób które Tak potraktowano pora z tym skończyć
Czyli nie wiedziałeś że nie masz odprowadzanych składek dopiero przy odbiorze PIT-u się dowiedziałeś? Nie pytałeś pracodawcy czemu tak się stało? Nie chciał dobrowolnie uzupełnić składek?
Sałatka kebab w zahir na ul.Wujaka 5 sama surówka a raczej kapusta biała z marchewką mięsa tyle co kot napłakał dosłownie i jeszcze zimne i suche. Porażka totalna.To była moja ostatnia wizyta w tej sieci. Niepolecam stanowczo!!! Poziom spada z roku na rok za to ceny rosną.Z takim nastawieniem na klienta daleko się nie zajedzie nawet w sieciówce.
Jako były pracownik SSC Z&Z serdecznie NIE POLECAM! Konkretnie chodzi mi o Biuro Centralne, które mieści się na ul. Sienkiewicza w Łidzi. Kadry to jakaś porażka. Pracownikom co miesiąc nie zgadzały się wynagrodzenia! Ale pisząc do nich, dzwoniąc jak grochem o ścianę. Zero odpowiedzi! Kadry teraz mieszczą się przy ul. Papierniczej w Łodzi. Główna Kadrowa Agnieszka K... Brak słów. Pracowałam 3 miesiące w dziale Księgowości, było spoko, nie wierzyłam w słowa koleżanek, że od Agnieszki jak najdalej, bo jest niepomocna, nie potrafi merytorycznie wyjaśnić itp. Na własnej skórze przekonałam się, że to prawda. Cały czas zasłania się tym, że ma dużo pracy, oczywiście bo KAŻDY ma dużo pracy, nie ona jedyna. Wyszkoliła sobie swoje "podwładne" i nimi rządzi, one jeszcze kiedyś były miłe, pomocne, a teraz to samo, zero kontaktu. Nie polecam!!!
a jest szansa na jakiś konkret odnośnie tych niezgodności? Na jak skalę występowały i czy były powtarzalne? pytam, bo ciekawa jak mogłoby stale do tego dochodzić skoro zwracaliście uwagę. nie było jeszcze innego miejsca tutaj, żeby taką ewentualność zgłosić?
Zahir przez ostatnie miesiące bardzo się popsuł. Z najlepszego kebaba w Polsce zrobił się jeden z najgorszych. Ceny podwyższono, a porcje zmniejszono, do tego jakość jest dużo gorsza, mięsko skrawane jest za kupkę, na zapał, przez co robi się suchy wiór. Surówki, to nieporozumienie, poszatkowaną kapusta bez smaku. Do zestawów na talerzu dają połowę frytek, no bo oszczędności. W tortilli jest jeszcze gorzej, twarde, przypalone, kruszy się, sypie, całość zapycha, bo wiorowate. No niedobre, po prostu przez niecały rok zmieniło się tu o 180 stopni. Do tego ich obsługa - bardzo niemiła, bez kultury, a właściciele Zahira nie reagują. Ja podziękuję, tracą klientów, co widać po pustych lokalch, a zapełnionych u konkurencji.
Najgorszy kebab jakiego jadłem. Samo ciasto i frytki w środku z odrobina mięsa a wszystko za 40 zł !!!!! MASAKRA odradzam wszystkim.
Gdyby nie ciągłe narzekania, restrykcje i zasady to byłaby naprawdę przyjemna praca. Współpracownicy są w porządku, można z nimi pogadać, pośmiać się, nawzajem pomagać. Ale góra jak zwykle ma jakieś problemy. Nie ma klientów? Nie odpoczywaj z telefonem w ręce tylko 10 razy myj ten sam blat. Płaca spoko, jak jestem studentem przed skończeniem 26 lat. Kucharze zarabiają śmieszne pieniądze, a pracują po 60h tygodniowo czasem. 50h to u nich minimum, tak jak do kasjera 40h to minimum. Grafik pod pracowników? Wolny przynajmniej jeden weekend? A skąd. Maksymalnie jeden dzień wolnego w tygodniu, jak masz szkole to o dniu wolnym możesz pomarzyć. Czasem narzekają, że jak masz zajcia od 8 do 18 to czemu nie przyjdziesz pracować od 19 do 24, a następnego dnia od 10 rano. Żart. Wolne święta narodowe czy choćby wszystkich świętych? Tak, jeśli się wcześniej zadeklarujesz, że chcesz wolne, bo jedziesz do rodziny w innym województwie. Przynajmniej tak to wygląda w knajpie w Katowicach. Mimo to sa plusy tej pracy, jak właśnie współpracownicy, menedżerka czy często nawet klienci, którzy są mili, a czasem dadzą nawet napiwek. Praca na jakiś czas - dobra. Pracować kilka lat tam jako kasjer/kucharz? Nie polecam. Podwyżek raczej tam sie nie zobaczy, a właściciel wiecznie tnie koszty, by zarabiać jak najwięcej. Czasem kosztem pracowników.
Piszesz o tym myciu blatu, czy kelnerki/kelnerzy odpowiadają też za czystość na sali czyli podłogi i blaty? A o czystość w toaletach, na zapleczu? Jest zatrudniony ktoś tylko do sprzątania?
Coś Ty, wszystko sprzątają kasjerzy, kucharze sprzątają grille. Kasjerzy odpowiedzialni są za blaty, szafki, podłogi, okna, kible też. Nikogo do sprzątania nie zatrudniają, bo to dodatkowe koszta, a płaca dla kasjera mimo tylu obowiązków nadal minimalna
Ajj, a to w takiej sytuacji mogliby napomknąć coś na ten temat. Jasno przedstawić obowiązki, które rzetelnie wykonują, może taka rozmowa coś by dała? I tak chyba bardziej opłaci się dać lekką podwyżkę niż zatrudniać kogoś nowego?
Zaczęli zatrudniać Ukraińców za 14zl za godzinę i Polaków już się raczej nie znajdzie, ciężko. Więc bardziej opłaca się zatrudniać nowych pracowników niż dawać podwyżki komuś, kto umie język polski
Na każde stanowisko ich zatrudniają? Czy moze jeszcze są jakieś stołki dla Polaków np w biurze?
To swoją drogą ale w sumie wiadomo jak to jest obecnie? Od tamtego czasu były jakieś rotacje? Ukraińców jest więcej czy mniej?
Mi to ostatnio nie wypłacili za tyle przepracowanych godzin miałam i jestem na to bardzo zła
Praca na czarno, Za 4dni pracy (bez książeczki sanepidu) Dostałem 50zł Nie polecam nikomu
Kultura i zasady pracy raczej bengalskie niż polskie. Załoga raczej z tych "wyszczekanych" niż z tych zdolnych. Jak ktoś musi to w tym pracuje ... .
Powinniście się przyglądać pracy koordynatorów bo niektórzy na to stanowisko się nie nadają. A sukces lokalu nie należy tylko do nich.
Pracuje tu 3 miesiace, za chwile bedzie czwarty I na prawde kochalam swoja prace. Wynagrodzenie bylo dobre, natomiast wewnatrz? Masakra. Pracuje z dwoma mezczyznami, z czego tylko ja i jeden mezczyzna pracuje. Trzeci oglada seriale lub gada z kobieta swoja. Mial byc elastyczny grafik, I jest ale nie dla mnie. Tylko dla pana z bangladeszu. Ogolnie nie na elastycznego grafiku a gdy prosze o rozmowe z szefem to tzw menadzer lokalu z bangladeszu ma to w tylku. Przyszlam tu z mysla o tym elastycznym grafiku o ktorym moge zapomniec. Pozdrawiam
Dzień dobry, dziękujemy za wiadomość. Czy mogłaby Pani podać więcej szczegółów? Zależy nam na wyjaśnieniu sprawy. Jeżeli nie chce ich Pani podawać tu na forum, prosimy o bezpośredni kontakt z nami, pisząc wiadomość na adres: kadry@zahirandzahid.pl. Pozdrawiamy
Wysłałam Państwu odpowiedź na mejla, chętnie porozmawiam nawet przez telefon o danej sytuacji.
Czy jest możliwość otwarcia we franczyzie lokalu?
Jak wygląda sprawa grafiku w Zahir & Zahid Sp. z o.o. sp.k.. Czy pracodawca idzie na rękę?
Dzień dobry, Dzień dobry, co do grafiku - jest on ustalany z koordynatorem lokalu i razem z innymi współpracownikami. Pozdrawiamy
:) ????
Praca dla marki Zahir & Zahid jest ogromną przyjemnością. Lubię swoją pracę oraz mój zespół. Prezesowie mają duże kompetencje oraz wizję rozwoju firmy. Dbają o pracowników i rozważają pojawiające się problemy swojego zespołu. Szukają rozwiązań. Nie spotkałam się z nieprzyjemnymi sytuacjami. Polecam pracę w tej firmie. Pozdrawiam.
Jak się pracuje w Zahir & Zahid Sp. z o.o. sp.k.?
Zobacz opinie na temat firmy Zahir & Zahid Sp. z o.o. sp.k. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 13.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Zahir & Zahid Sp. z o.o. sp.k.?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 11, z czego 1 to opinie pozytywne, 4 to opinie negatywne, a 6 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!