Polecam tego Pracodawcę. Stabilne warunki zatrudnienia, terminowo wypłacane wynagrodzenie, bardzo dobre warunki pracy i cudowna atmosfera. A Szef? No cóż? Każdemu życzę takiego Szefa!! Inspiruje, motywuje!
Cześć! A powiedz na jaki czas jest pierwsza umowa? Kiedy można dostać umowę na czas nieokreślony? Co masz na myśli pisząc o bardzo dobrych warunkach pracy? Czy jest możliwość pracy zdalnej? Czy jest karta FitProfit i pakiet medyczny? Czy są coroczne bony na święta? Czy do kadr można zgłaszać bez problemu wszelkie zapytania? Piszesz o cudownej atmosferze - jak wygląda ocena roczna? Czy kończy się ona premią, jeżeli pracownik się sprawdza? W jaki sposób szef motywuje do pracy? I co najważniejsze - o jakim dziale piszesz, bo chętnie aplikuje. Bardzo proszę napisz, bo już nie raz tutaj jest prośba o kontakt telefoniczny, a ja cenie sobie na etapie szukania pracy prywatność. Twoja opinia to rzadkość wśród tylu negatywnych, a nie chce oceniać na wstępie źle uniwersytetu.
Umowa - pierwsza umowa jest na czas określony (próbna na 3 miesiące), kolejna na rok, następna powinna być na czas nieokreślony. Praca zdalna - zależy jakie stanowisko i dział oraz jaki jest Twój bezpośredni przełożony oraz czy umiesz się w pracy zdalnej zorganizować i są tego efekty, według moich obserwacji raczej nie ma problemu z praca zdalna ale na pewno nie 5 dni w tygodniu Karta sportowa - jest fitprofit, brak pakietu medycznego Bony - są Zgłaszanie problemów do kadr - nie dostrzegłam braku pomocy gdy była potrzebna Ocena roczna - oceniasz sam siebie np jak radzisz sobie z zadaniami czy potrzebujesz pomocy, a później ta sama ocena jest przeprowadzana przez przełożonego i na tej bazie jest przeprowadzana rozmowa oceniająca Motywacja szefa - zależy jaki szef, są jednostki gdzie praca jest super i są gdzie jest beznadziejnie; jeśli dobrze trafisz będziesz zadowolony, jeśli jednak w czasie pierwszych 3 miesięcy zobaczysz ze coś jest nie tak np generalna atmosfera to uciekaj Moje odczucia - jak w każdej pracy są osoby nie nadające się do funkcjonowania w grupie i powinny być zwolnione (zarówno przełożony jak i współpracownik) ale nie zawsze ma to miejsce (niestety, czego przykładem są negatywne komentarze tutaj) Uczelnia to specyficzne środowisko jednak kreatywne i rozwojowe miejsce
Dziękuje za wyczerpującą odpowiedź. Trochę jestem zaskoczony umową - rzadko spotyka się w dzisiejszych czasach kolejną umowę na czas określony. Podejście do pracy zdalnej brzmi bardzo logicznie. Brak pakietu medycznego jest jak na dzisiejszy rynek jest kwestią bardzo negatywnie zaskakującą. Bony - czy są co roku i czy są wypłacane razem z pensją, czy np na Mikołajki? Ocena pracownicza - nie otrzymałem odpowiedzi czy jeżeli będę sprawdzać się w pracy i ocena będzie jak najbardziej pozytywna to przełożony nie tyle co powie „jesteś super”, co np „zaproponuje awans/podwyżkę”. Jakie rozwiązania motywacyjne są u Was wdrażane przy dobrej ocenie rocznej? Kwestia motywacji ze strony szefa trochę mnie przeraża, bo ewidentnie informujesz, że są u Ciebie osoby, przez które ludzie „uciekają”, a to pokrywa się z poniższymi komentarzami. Ciężko mi się odnieść do ostatniego punktu. Jeżeli są osoby które do pracy się nie nadają, dlaczego nie otrzymują takiej informacji od razu, dzięki czemu w zespole pozostają wyłącznie osoby wnoszące pozytywny wkład? Twoje odpowiedzi są trochę niespójne i mało konkretne jeżeli chodzi o tą cudowną atmosferę o której piszesz, ale nie ma pracy idealnej. Szanuje, że starasz się zmienić obraz instytucji przedstawiony poniżej. Ponieważ należę do odważnych zaryzykuję z próbą aplikowania na stanowisko IT, jeżeli będzie tylko oferta pod mój profil. Co w Twojej pracy sprawia że uważasz uczelnie za kreatywną i rozwojową? Dzięki za Twój czas.
Bony - są raz w roku przed Świetami Bożego Narodzenia w wysokości 300 zł (jako papierowe bony sodexo) Ocena roczna vs. podwyżka - na Uczelni dla pracowników w grupie administracyjnej są widełki zarobków od do zależne od wykształcenia i stażu pracy, ewentualnie dodatki projektowe jeśli pracujesz w dziale, który takie realizuje, możesz wnioskować o podwyżkę ale nie działa to tak jak w korporacji ze po pół roku wskakujesz wyżej i masz wyższe zarobki; brutalna prawda jest taka ze świetna pani Kasia z administracji będzie zarabiać mniej niż beznadziejna pani Basia tylko dlatego za pracuje dłużej; nie aspirujesz do działu badawczego, które rządzą się innymi prawami wiec przestawiam Ci realia pod Ciebie Uciekający pracownicy - tu pracuje mnóstwo osób (nie wiem czy zrobiłeś podstawowy research ale ok 3000) wiec cieżko generalizować; odchodzą ludzie z reguły z tych samych działów; dobrzy kierownicy przyciągają na lata Moje wypowiedzi są szczere i nie uważam, żeby nie były spójne. Pisze jak jest - zadajesz mnóstwo pytań a czy się mylę czy tylko ja udzielam Ci konkretach odpowiedzi …? Nie jestem pracownikiem administracyjnym lub z działu HR i nie namawiam Cię do pracy na UM w szczególności ze „kariera w IT” na uczelni medycznej to nie jest to samo co praca w firmie stricte informatycznej. p Uprzedzając Twoje pytanie 6882 zł to maksymalne zarobki na jakie możesz liczyć tutaj w IT. Zaczniesz od 3867 :)
Jeszcze raz bardzo Ci dziękuje za tak szczegółowe informacje! Nie będę ukrywać - straciłbym czas na rekrutacje. Kwoty które podajesz są (przepraszam za nadmierną szczerość) są żenujące. Jestem chwilę po studiach, a już otrzymałem propozycje stanowiska juniorskiego za mniej więcej 7000-8000 brutto. Szkoda, że polski pracodawca nie inwestuje w pracownika tak jak firmy np z Japonii, Niemiec czy Holandii. Może poza TME, gdzie również aplikuje. Już rozumiem czemu omijałaś odpowiedzi na pytania o motywację. Przepraszam, jestem w szoku… Nie rozumiem również aluzji dotyczącej mojego zainteresowania. Gdybym miał możliwość rozmowy z pracownikiem firmy, która mnie interesuje nie marnowałbym czasu na kontakt przez gowork. Nie zmienia to faktu, że bardzo dziękuje za okazane zainteresowanie i naprawdę konkretną pomoc w podjęciu decyzji o rezygnacji z procesu rekrutacji.
Gościu nie idź do państwowej pracy do IT! Wszędzie cię za dobra kasę przyjmą. Nie ma co roku bonów na święta. Jeżeli już to dla matek z dziećmi. Zdarzały się lata gdzie bonów nie było. Ocena roczna to jest próba zrobienia z tej miejscówki korpo, ale kasa już nie jest na poziomie korpo. Ocena nic nie wnosi.
Mnie wyrzucali (jak było to prawnie dozwolone) 3 razy na umowę na czas określony a potem przerwa na miesiąc i znowu 3 razy na czas określony, a miejsce gdzie pracowałam zawalone robotą. Tak dbają o pracownika. Wynagrodzenia (łącznie ze stypendium) dla zwykłych pracowników naukowo-dydaktycznych najniższe ze wszystkich łódzkich uczelni wyższych. Ciągłe wymagania, dodatkowe obowiązki ale pieniędzy za to nie ma. No chyba, że jest się przy... Benefity są owszem, ale te co wszędzie. Nic szczególnego, choć pewnie jakby porównać z innymi uczelniami to ich wysokość też niższa podobnie jak wynagrodzenie.
W tym roku otrzymałam nagrodę roczną 212 zł… a trzynastka zależy od ilości miesięcy jakie przepracujesz.
Powiem tak, po zmianie pracy na inną w innej firmie standardem jest Ala 13 nazywa się to premia roczna a i tak jest wyższa jak 13 w umed. Dwa są dodatkowe premie gdzie indziej i po 3 to płacą godną podstawę . Dziwię się, że tu ludzie tak dają się wykorzystać. Pracy ponad siły a zarobki nie idą w parze z nakładem obowiązków. Jakim szokiem było po zmianie pracy gdy się okazało że w innych miejscach nagle da się wykonać pracę w (usunięte przez administratora)
"Zadowolona" na pewno dostała za taką opinię extra premie, tu lizusostwo jest bardzo nagradzane finansowo w przeciwieństwie do wykonywania pracy z dużym profesjonalizmem i zaangażowaniem. Niestety patologiczne zachowania w zespołach zdarzają się w większości z nich i jest to w tej instytucji totalnie ignorowane, tu ryba jak wiadomo psuje się od głowy, ale co się dziwić jaka dyrekcja kadr, takie wirusowo rozchodzące się patologie zarządzania... Jeśli zastanawiasz się nad podjęciem tu pracy, to poszukaj lepiej gdzieś indziej, tu szkoda życia i zdrowia! Szczerze odradzam!
Umowa - każda na czas określony, do momentu aż Uczelnia musi dać inną, bo prawo nakazuje. Karta - jest ale czekasz na jej otrzymanie, pół roku - rok? Zależy od wniosków Na ten moment są osoby czekające od marca. Bonów nie ma!
Chcę w pracy liczyć na szanse awansów wewnętrznych. Interesuje mnie stanowisko specjalisty ds. kształcenia i mam szansę na wzrastanie w strukturach?
czy jest możliwość zamiany sobie grafika pod własne potrzeby kiedy chce pracować z biura kiedy hybrydowo, czy jest to narzucane z góry na stanowisku specjalisty od marketingu?
Śmiech są działy w których potrafi się zmienić zespół już drugi raz w przeciągu półtora roku i nikogo to nie zastanawia….winni pracownicy nie kierownik….cóż wizyta u psychiatry gwarantowana
Wyczytałam w ofercie dla specjalisty ds.personalnych o elastyczności godzin pracy. Jak to się przedstawia w praktyce? Można spokojnie się wyspać i przyjść np.na 10/11?
Elastyczny czas pracy to elastyczne godziny rozpoczynania pracy między 7 a 8.30 i praca odpowiednio 8 h
Różnie coś piszecie o tych zarobkach, bo najpierw pojawia się stwierdzenie, że mimo wszystko wynagrodzenie jest kiepskie ale potem ktoś podkreśla dwa typy premii, dodatek stażowy i jeszcze jakieś dodatki. o jakie konkretnie chodzi i czy finalnie wychodzi się ponad średnia rynkowa?
W budżetówkach na wynagrodzenie składa się wynagrodzenie podstawowe, dodatek stażowy, premia regulaminowa. Średnio po podwyżkach da się wyżyć łącznie, ale nie oczekuj kokosów. O średnim wynagrodzeniu zapomnij, chyba że startujesz na stanowisko kierownicze.
To ja ciekawa jestem jak dobrze zarabia sie na stanowisku kierowniczym skoro tylko na nim można nabić jakieś kokosy z tego co piszesz. Tutaj chociaż zakres zadań jest adekwatny do tego co za nie oferują?
Najgorszy proces rekrutacji w jakim brałem udział. Pani z HR siedzie na smartphonie w trakcie. Pytania padały z jej strony absurdalne. Kierowniczki trzymały poziom. Informacji zwrotnej w umówionym terminie - brak.
Cześć. zastanawiam się czy Administrator ma jedynie sama podstawę, o którą ktoś spytał jeszcze niedawno czy może jednak występują jakiekolwiek premie? nie widzę ich w opisie oferty ale za to są jakieś benefity. Ciekawi mnie co ewentualnie wchodzi teraz w skład świadczeń socjalnych
Oczywiście, że są premie i to dwa rodzaje,a do tego dodatek stażowy i jeszcze wiele innych dodatków
Uczestniczyłam w rekrutacji, zaproponowano pracę , ale niestety pensje jaka mi zaproponowano, okazała się zbyt niska. Uniwersytet chcąc mieć ekstra pracownikow musi zrozumieć że trzeba być konkurencyjnym w wynagrodzeniach, żeby robić rewolucję w życiu zawodowym , to trzeba czuć że to się opłaca. Socjal jedynie wydawał się korzystny . Aha i brak parkingu to kolejny minus , było proponowane miejsce ale za potrącenie z pensji . Odmówiłam .
Paniom z kadr, które czasem tu zaglądają dobrze radzę przeanalizować działy, w których jest duża rotacja i dociekać, dlaczego tak się dzieje. Niektóre zachowania kierowników są niestety karygodne, a nikt z tym nic nie robi. Krzykami i pretensjami nie załatwi się wszystkiego. Przy nowych pracownikach obgaduje się nieobecnych lub tych, którzy już nie pracują, co nie napawa nowe osoby optymizmem.
Wystarczy popatrzeć w których działach regularnie pojawiają się oferty pracy, zwykle pracownicy rezygnują po roku, dwóch. Ja po roku i to był moment bycia na skraju wytrzymałości nerwowej. Jak za takie słabe pieniądze i benefity to nie warto.
Czy nowo zatrudnione osoby w Uniwersytet Medyczny w Łodzi otrzymują od pierwszych dni umowę o pracę?
Zarabiasz więcej, dostajesz mniej…? nie wiem jak ta napisana teraz niedawno fraza w praktyce się faktycznie sprawdza ale jeśli o zarobkach była mowa to czemu widełki nie są podawane w ofertach wprost? Nawet poglądowo? Na jakie wiec wynagrodzenie może teraz liczyć specjalista ds. płac i zasiłków?
Ta fraza dotyczyła bonów na święta. jest kryterium dochodowe, biedniejsi pracownicy zarabiający mniej w skali roku dostają 300 zł bogatsi 200 zł. W tym roku bonów nie było. Nie wiem jakie są widełki na podanym stanowisku. Zazwyczaj takie dane można uslyszeć na rozmowie, nie sadze ze więcej niż 3,5-4 tys netto.ale może się mylę bo to nie mój dział.
Zależy na jakim stanowisku, ale chyba jeszcze do tego dolicza się stażowe oraz premię regulaminową, więc nie jest to sama goła minimalna, aczkolwiek i tak nie polecam tego pracodawcy, bo powyższe opinie zwłaszcza te złe są prawdziwe...
Podstawa to najniższa krajowa do tego dochodzi premia 10% i stażowe. Na dzisiejsze standardy to bardzo kiepskie wynagrodzenie.
Nie polecam tego miejsca pracy ze względu na niestosowanie się do kodeksu pracy, przymus wykonywania nadgodzin (praca również w weekendy i godziny wieczorne), brak wypłacania należnych wynagrodzeń za dodatkowe godziny/dni pracy oraz brak możliwości odbioru nadgodzin. Jest to negatywnie postrzegane. Pracodawca grozi redukcją etatów i reorganizacją w przypadku postawienia oporu w obronie swoich praw. Brak inwestycji w rozwój pracowników, a także brak dostępnych kursów i szkoleń pogłębiają niezadowolenie. Dodatkowo, płatny parking dla pracowników i ograniczona liczba benefitów. Wymagania zbliżone do korporacji, sposób zarządzania również lekko korporacyjny tylko wynagrodzenia jak w budżetówce ???? podstawa wynagrodzenia to najniższa krajowa, więc pracodawca już mniej od siebie nie może dać.
Czy w firmie Uniwersytet Medyczny w Łodzi praktykowane są premie/nagrody kwartalne/roczne? Na stanowisku technik serwisu, na które poszukują na Pracuj.pl to dość istotna kwestia.
Premie kwartalne są wypłacane od „widzimisie” dyrektora/kanclerza. Najczęściej wypłacane są raz w roku.
Jeżeli jesteś pupilkiem możesz nawet wyciągać 1-2 tys kwartalnie w zależności od działu, ale najczęściej jest tak, że dostaje jeden a reszta nic ot taka motywacja w instytucji gdzie magistrzy zarabiają prawie minimalną krajową :P
Benefity - karta fitprofit na której wyrobienie czekasz pół roku, bo się limity skończyły, bony świąteczne jak szefostwo uzna, że w tym roku trzódka zasłużyła, a reszta jak to w budżetówce, 13-tka i grusza.
200-300 PLN w zależności od dochodu.
Zgadzam się z przedmówca którzy piszą negatywne opinie o tej instytucji. Śledziłam opinie tu wystawiane od pewnego czasu i bardzo przykro patrzeć jak kadry które tu walczą o pozytywny obraz umedu nie potrafią konstruktywnie i szczerze odpowiadać. Jedna z Pań „Maria” musiała poprosić o usunięcie swojego komentarza, bo kompletnie odpłynęła. Jak można pytać w czym jest problem, kiedy przez naganne zachowanie kadr pracownik otrzymuje za późno umowę przez co ma niższą wypłatę i brak ubezpieczenia… Widać nie macie w sobie krztyny odpowiedzialności. Na każdym kroku udowadniacie że nie warto pracować na umedzie. A jako pracownik i to zaraz były również polecam tu nie aplikować. Przedmówcy piszą prawdę - źle się tu dzieje…
Proszę przeczytać poniższe opinie. W nich tkwi kwintesencja odwodzie na Pana pytanie. Negatywna atmosfera budowana przez zawistne osoby. Kadry utrudniają wszystkie - chcesz złożyć wniosek o awans to nie ma szans i szereg innych rzeczy co pisali przedmówcy. Chcesz poznać odpowiedz to czytaj ze zrozumieniem i poczytaj poniżej konkrety. Umowę dostajesz pierwsza na 3 msc druga na 2 lata i trzecia na rok, chyba ze masz układy to od razu nieokreślony.
Bardzo Czesto umowy sa podpisywane po terminie. Taki standard. Wyplata jest wyrownywana.
Podpisywanie i wydawanie po terminie umów o pracę jest złamaniem prawa pracownika i podlega karze. To nie jest żaden standart !
Niestety, nikomu nie mogę polecić pracy tutaj. Nepotyzm i awanse przez znajomości, kierownikowie działów to znajomi ze szkoły, niektórzy w ogóle nie nadają się na swoje stanowiska, ich umiejętności menadżerskie leżą. Praca ogrom za pensję niewiele wyższą niż najniższa krajowa. Ludzie zależy na jakich trafisz, u mnie większość jest okej, ale są też tacy, co donoszą o wszystkim co się mówi szefowi, a także tacy, co psują atmosferę i pociągają za sznurki tutaj. Jeśli się komuś nie spodobasz z charakteru to kombinują jak cię zwolnić, niestety kopie się tutaj pod ludźmi dołki. Benefity bardzo słabe, brak opieki zdrowotnej, na kartę sportową czeka się kilka miesięcy, bo jest ograniczona ilość i trzeba czekać aż ktoś zrezygnuje. U mnie oczekiwanie trwało kilka miesięcy. Premie są żałosne, często ich w ogóle nie ma. Oceny pracowników, nawet jak są pozytywne to podwyżki czy awansu nie zobaczysz. Umowa po okresie próbnym i po roku nie jest na czas nieokreślony. Śmieszne podwyżki rzędu 130 zł brutto. Brak możliwości pracy zdalnej, nawet jeśli na co dzień nie masz kontaktu z petentami. Nie polecam, uczelnia leci na pseudoprestiżu. Mam nadzieję, że wkrótce mnie tu nie będzie. Widzę, że tutaj prężnie działają Panie z rekrutacji, aby wybielić to miejsce pracy, niestety nie da się.
Widzę, że narzekaczy tu nie brakuje. A może warto powiedzieć, o zaletach pracy na UMed. Wynagrodzenie na czas, prawa pracownicze przestrzegane, benefity, dofinansowania do szkoleń. Fajna atmosfera. Dużo fajnych narzędzi do pracy, zadania oprocesowane. No i uczestniczać w fajnych zadaniach można liczyć na wiele dodatków finansowych.
Jakie narzędzia do pracy proponujecie - takie którymi możecie się wyróżnić? Na dole ktoś pisał o benefitach i wygląda to bardzo słabo i o pensji 3600 brutto i około 6000 brutto max dla IT. Jeżeli tak jest faktycznie to nie jest to konkurencyjne podejście.
I ten ktoś zapomniał dodać o dodatkach jakie dostaje. Zapomniał dodać że pisze tylko o podstawie a nie o tym ile faktycznie wpływa na konto. A benefity.. 13 pensja chociażby.. chyba nie jest to norma na rynku pracy
Oczywiście że jest. Zazwyczaj nazwana jest bonusem i wynosi średnia miesięcznego dochodu plus 10-20% dodatkowo. Dodatkowo jest premia roczna, która jest zawsze wypłacana w zależności o przychodu firmy i nigdy nie jest mniejsza niż pensja. Planuje zmienić pracę i chciałbym aby taki standard do którego jestem przyzwyczajony pozostał. Skoro według uniwerku 13 pensja nie jest normą na rynku to polecam prześledzić rynek.
Racja ma rację! :) Bawią mnie wymienianie w benefitach np. przestrzeganie praw pracowniczych, pensja na czas czy fajne narzędzia pracy - o które jak ktoś pyta to już autor nie potrafi odpowiedzieć. Jak ktoś nie przestrzega praw pracownika to po coś jest PIP. Od kiedy to jest rozumiane jako benefit? Pensja na czas to benefit? Wow, czapki z głów. A te wspomniane narzędzia to co - komputer, telefon? Jeszcze raz wow… Zadania oprocesowane… hmm a co to niby za benefit? Czy ktoś kiedyś na rozmowie zapytał rekrutera - „a macie oprocesowane zadania?” Odnoszę wrażenie, że rekruterzy którzy tutaj walczą o dobrą opinię instytucji na każdym kroku się pogrążają.
Te wszystkie punkty to podstawa a nie żadne elementy przyciągające pracownika! (usunięte przez administratora)
Żeniące. Prawa pracownicze przestrzegane? Czyli: - nagabywanie pracownika na zwolnieniu i urlopie - upokarzanie pracownika na oczach zespołu - cofanie pracownika z urlopu - (usunięte przez administratora) - zmniejszanie zakresu obowiązków służbowych celem pozbycia się pracownika - bony świąteczne niekiedy tylko dla matki z dzieckiem - wypisywanie w intranecie z Kanclerz nie przyjmuje wniosków o podwyżkę W TAKI SPOSÓB SZANUJECIE PRACOWNIKÓW?
Umed sp zoo parking nie ma nic wspólnego z uniwersytetem medycznym - to oddzielna firma dzierżawiąca parkingi
Zadania oprocesowane. No super. Oprocz klasycznej biurokracji dołożono jeszcze zdigitalizowaną. Robota podwojnie do wykonania.
Czy pracodawca Uniwersytet Medyczny w Łodzi motywuje w jakiś sposób swoich pracowników?
Oczywiście. Uniwersytet całą siłą motywuje do zmiany pracodawcy i nauki nad umiejętnym pisaniem zawiadomień do organów zewnętrznym jak np. PIP.
Potwierdzam poniższe komentarze, tragiczna atmosfera, wynagrodzenie ubogie w stosunku do wymagań, a zaklinanie rzeczywistość przez dział Kadr żenujący. Rozmowa kwalifikacyjna premie takie smakie owskie, dodatki itp, a jak przyjdzie co do czego premi nie ma, o dofinansowanie do kursów trudno, totalna żenada, a to wszystko za niewiele ponad minimalna krajowa. Dobrze że już tutaj nie pracuje.
Atmosfera tragiczna. Wymagania z kosmosu. Pieniądze za która co najwyżej kupisz podstawowe produkty żywieniowe i to w promocji. Słowa kierownik na koniec współpracy „może jeszcze kiedyś gdzieś się spotkamy, ale napewno nie tutaj”. Wisienka na torcie - była kierownik i aktualna kierownik DWZ w ramach okazania niezadowolenia za kilka słów prawdy które tutaj o sobie przeczytały USUWAJĄ I BLOKUJĄ NA FACEBOOKU! Nie wiem jak poradzę sobie z takim zakończeniem znajomosci….
Odpowiedz Sygnaliście i załóż darmowe konto Compliance Officera
Skorzystaj z usługi GoWhistle i porozmawiaj z autorem wpisu. Dowiedz się więcej o usłudze GoWhistle tutaj.
Etap 1 - Zgłaszasz nieprawidłowość w firmie
- sygnalista informuje, czy problem został rozwiązany
- dostajesz możliwość upublicznienia sygnału
- dostajesz możliwość podziękowania pracodawcy
Zostań Sygnalistą w Uniwersytet Medyczny w Łodzi - Łódź
Firma nie ma zarejestrowanego Compliance Officera. GoWork oraz GoWhistle nie zobaczą treści Twojego zgłoszenia! Dzięki nam będziesz miał gwarancję, że firma otrzyma Twoją informację o chęci zgłoszenia sygnału.
POTWIERDŹ EMAIL
Dziękujemy za zgłoszenie nieprawidłowości w Uniwersytet Medyczny w Łodzi
Zgłoszenie sygnału wymaga weryfikacji. Prosimy o zapoznanie się z treścią przesłanej wiadomości na Twój adres e-mail i potwierdzenie. Po poprawnej weryfikacji poinformujemy Cię o kolejnych krokach.
Nie otrzymałem e-maila, wyślij ponownieZarejestruj Compliance Officera
i odpowiedz bezpłatnie sygnaliście
POTWIERDŹ EMAIL
Aby zarejestrować darmowe konto Compliance Officera, musisz jeszcze potwierdzić adres e-mail.
Wysłaliśmy wiadomość z linkiem aktywacyjnym na podany przez Ciebie adres. Po naciśnięciu w niego, poinformujemy Cię o kolejnych krokach.
Skontaktuj się z nami
Pracodawco, skorzystaj z naszych usług
Dzięki nam, Twój sygnał dotrze do Pracodawcy!
Etap 1 - Zgłaszasz nieprawidłowość w firmie
Etap 3 - Pracodawca udziela odpowiedzi
- sygnalista informuje, czy problem został rozwiązany
- dostajesz możliwość upublicznienia sygnału
- dostajesz możliwość podziękowania pracodawcy
Chcesz być na bieżąco z odpowiedziami?
Zapisz się na powiadomienia o nowej opinii już teraz
Psst! To jeszcze nie koniec!
Potwierdź swoją subskrypcję!
Odbierz maila
Na podany adres e-mail wysłaliśmy wiadomość z prośbą o potwierdzenie subskrypcji (RODO)
Potwierdź subskrybcję
Kliknij w link potwierdzający subskrypcję w mailu i bądź na bieżąco!
Dziękujemy za wypełnienie formularza zarobków.
Chcesz być na bieżąco z odpowiedziami?
Zapisz się na powiadomienia o nowej opinii już teraz
Psst! To jeszcze nie koniec!
Potwierdź swoją subskrypcję!
Odbierz maila
Potwierdź subskrybcję
Kliknij w link potwierdzający subskrypcję w mailu i bądź na bieżąco!
Dziękujemy za wypełnienie formularza zarobków.
Znajdź firmę
Zapisz się na powiadomienie o nowej opinii już teraz!
Zapisz się na powiadomienie już teraz
Otrzymuj powiadomienia na temat firmy
Jak się pracuje w Uniwersytet Medyczny w Łodzi?
Zobacz opinie na temat firmy Uniwersytet Medyczny w Łodzi tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 36.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Uniwersytet Medyczny w Łodzi?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 31, z czego 5 to opinie pozytywne, 24 to opinie negatywne, a 2 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!
- Łódź
- NIP: 7251843739
Na podstawie badań Mediapanel prowadzonych przez Gemius w okresie od 1 sierpnia do 31 sierpnia 2024: wskaźniki "Real Users" platforma internet.
(real users)
- Wojciech Konstanty Adwent Zakład Ogólnobudowlany Wojciech Adwent
- Kiancar Puh Mirosław Kukieła
Obowiązek informacyjny przedsiębiorcy
Szanowny Przedsiębiorco!
Poniżej znajdują się informacje na temat przetwarzania Twoich danych osobowych przez GoWork.pl Serwis Pracy Sp. z o. o.
- 1. Kto jest administratorem Twoich danych osobowych?
- Administratorem Twoich danych osobowych jest GoWork.pl Serwis Pracy Sp. z o. o. z siedzibą w Warszawie, ul. Wirażowa 124 A, 02-145 Warszawa.
- 2. Jak skontaktować się z wyznaczonym w GoWork.pl Inspektorem Ochrony Danych?
- Przestrzeganie zasad ochrony danych w GoWork.pl Serwis Pracy Sp. z o. o. nadzoruje wyznaczony Inspektor Ochrony Danych, z którym możesz skontaktować się poprzez adres e-mail: iod@gowork.pl
- 3. W jakim celu oraz w oparciu o jaką podstawę prawną przetwarzamy Twoje dane osobowe? Jak długo przechowujemy Twoje dane?
- W zakresie swojej działalności zajmujemy się pozyskiwaniem informacji na temat sytuacji panującej w przedsiębiorstwach. Umożliwiamy Użytkownikom Serwisu zapoznanie się z opinią oraz dokonanie oceny przedsiębiorcy, w szczególności jego wiarygodności i rzetelności jako pracodawcy lub partnera biznesowego.
Kategorie osób | Cel przetwarzania | Podstawa prawna | Retencja danych |
---|---|---|---|
Osoby fizyczne prowadzące własną działalność gospodarczą | Utworzenie i udostępnienie profili przedsiębiorców w serwisie GoWork.pl, w celu umożliwienia zapoznania się z opinią oraz dokonania oceny przedsiębiorców. | art. 6 ust. 1 lit. f) RODO (prawnie uzasadniony interes administratora - prowadzenie portalu internetowego umożliwiającego jego użytkownikom wyrażanie opinii o przedsiębiorcach) art. 6 ust. 1 lit. f) RODO (prawnie uzasadniony interes osób trzecich - możliwość zdobycia przez przedsiębiorców opinii na swój temat przydatnych do podnoszenia jakości warunków pracy oraz polepszania wizerunku) art. 6 ust. 1 lit. f) RODO (prawnie uzasadniony interes administratora lub osób trzecich – ustalanie, dochodzenie roszczeń, obrona przed roszczeniami związanymi z prowadzoną działalnością gospodarczą) | Dane będą przetwarzane do momentu wniesienia skutecznego sprzeciwu, z przyczyn związanych ze szczególną sytuacją osoby, której dane dotyczą, a następnie, po wniesieniu sprzeciwu dane będą archiwizowane przez okres przedawnienia ewentualnych roszczeń. Po wskazanym wyżej okresie dane osobowe będą usuwane lub anonimizowane. |
- 1. Komu przekazujemy Twoje dane osobowe?
- Odbiorcami Twoich danych osobowych będą podmioty świadczące usługi na rzecz GoWork.pl Serwis Pracy Sp. z o. o. (w szczególności usługi takie, jak obsługa systemów informatycznych) oraz GoWork.pl Andrzej Kosieradzki, a także podmioty upoważnione do odbioru danych na podstawie przepisów prawa.
- 2. Jakie jest źródło pochodzenia Twoich danych?
- Twoje dane pozyskaliśmy ze źródeł publicznie dostępnych, takich jak: Centralna Ewidencja i Informacja o Działalności Gospodarczej (CEIDG), inne publiczne rejestry, strony internetowe.
- 3. Jaki jest zakres danych osobowych, które przetwarzamy?
- Przetwarzamy Twoje dane osobowe w zakresie obejmującym: dane teleadresowe (takie jak: imię, nazwisko, nazwa firmy, adres siedziby firmy), dane kontaktowe (takie jak: adres email, numer telefonu).
- 4. Jakie przysługują Ci prawa w związku z przetwarzaniem Twoich danych osobowych?
- Zapewniamy realizację Twoich uprawnień wskazanych poniżej. Możesz realizować swoje prawa przez zgłoszenie żądania na adres e-mail: iod@gowork.pl
Prawo do sprzeciwu wobec przetwarzania danych | Masz prawo w dowolnym momencie wnieść sprzeciw wobec przetwarzania Twoich danych osobowych, jeżeli przetwarzamy Twoje dane w oparciu o nasz prawnie uzasadniony interes. Jeżeli Twój sprzeciw okaże się zasadny i nie będziemy mieli innej podstawy prawnej do przetwarzania Twoich danych osobowych, usuniemy Twoje dane, wobec wykorzystania których wniosłeś sprzeciw. |
Prawo do usunięcia danych | Masz prawo do żądania usunięcia wszystkich lub niektórych danych osobowych, jeżeli:
Prawo do ograniczenia przetwarzania | Masz prawo do żądania ograniczenia wykorzystania Twoich danych osobowych, gdy:
Prawo dostępu do danych | Masz prawo uzyskać od nas potwierdzenie, czy przetwarzamy Twoje dane osobowe, w związku z tym masz prawo:
Prawo do sprostowania danych | Masz prawo do sprostowania i uzupełnienia podanych przez siebie danych osobowych. Masz prawo żądać od nas sprostowania nieprawidłowych danych oraz uzupełnienia niekompletnych. |
Zgłaszania skarg | Jeżeli uważasz, że Twoje prawo do ochrony danych osobowych lub inne prawa przyznane Ci na mocy RODO zostały naruszone, masz prawo do wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych (www.uodo.gov.pl). |