Farmazon Pomoc Drogowa Franciszek Jagielski

Adres: ul. Gościnna 15, 93-356 Łódź

NIP: 7292028551 REGON: 471548925

Farmazon Pomoc Drogowa Franciszek Jagielski
1 26 46 5 1

Opinie o Farmazon Pomoc Drogowa Franciszek Jagielski

Filtruj opinie po kryteriach:

anonymous
 Opinia

dno i kilometr mułu,prostak gbur cham,unerwione mięcho i zero muzgu

Pomocna?
Tak25Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
...
 Opinia
@anonymous 11.12.2017 21:33

mUzgu ???? widzę, tobie również poskąpiono

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Lowca troli
 Opinia

Ladna reklame sobie zrobiles krzykaczu

Pomocna?
Tak28Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
morus
 Opinia
@Lowca troli 09.12.2017 19:06

Gdyby ten stary trep w ten sposób potraktował moją żonę jak tę skromną, uśmiechniętą i przyjazną ludziom dziennikarkę z TVP to już witałby się z piekłem. Ten śmieć na nic innego nie zasługuje.

Pomocna?
Tak27Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Darek65
 Opinia
@morus 09.12.2017 21:17

Proponuje zebrac sie i wkroic frajerowi zeby popamietal.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Administrator
 Opinia

Wiesz jak wygląda wynagrodzenie w Farmazon Pomoc Drogowa Franciszek Jagielski? Podziel się swoją opinią. Może okazać się cenna!

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Darek65
 Opinia
@Administrator 07.02.2018 14:17

Dno, farmazon oszukuje ludzi.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Krys
 Opinia

Ty cieciu wygladasz jak kryminal ty zbuju i alkoholiku ty antypolska gnido ty bezmuzgowy idioto!!!!!

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Administrator
 Opinia

Czy cisza na forum oznacza zadowolenie pracowników z pracy w Farmazon Pomoc Drogowa Franciszek Jagielski? Może warto byłoby ożywić ten wątek aktualnymi informacjami na temat sytuacji tej firmy. Będą one ważne zwłaszcza dla tych osób, które chciałyby w przyszłości zasilić jej szeregi.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Kiniolek88
 Opinia
@Administrator 17.03.2018 08:56

Stanowczo odradzam.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
jack
 Opinia

Te scierwo co tak obraza kobiety z telewizji ma morde od ucha do ucha niech prosi UBkolesi o pomoc w ochronie siebie damski bokserze

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
#PoLonista
 Opinia

Słowo "Farmazon" w slangu oznacza "bzdura, kłamstwo". Do Jagielskiego pasuje ta ksywka w sam raz :D

Pomocna?
Tak10Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
aaa
 Opinia

śmieć

Pomocna?
Tak9Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Lew
 Opinia

Wkrótce knur będzie w celi . Będzie robił za cwela .

Pomocna?
Tak16Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Ewa
 Opinia

To czerwony SBek , był kapusiem . Trudno od ścierwa cokolwiek wymagać .

Pomocna?
Tak13Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
libywer
 Opinia

UB-ywatel z rozdartą i chamską mordziagą,wstrętny typ.

Pomocna?
Tak17Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
zssr
 Opinia

czerwony domniemany brat agenta bolka

Pomocna?
Tak10Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Waikiki
 Opinia

UBywatelska parówa. Nic nie zamawiać. Żadnych usług. Nie chodzić do baru, nie pić jego sikacza i przeterminowanego żarcia. Bez pieniędzy zdechnie.

Pomocna?
Tak20Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
jebacUBków
 Opinia

bezczelna (usunięte przez administratora) nic nie zamawiać od tej szumowiny ubeckiej, gdyby trafił na mnie od razu by z liścia obskoczył

Pomocna?
Tak21Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Antyfarmazon
 Opinia

Wulgarny, tępy cham, omijać szerokim łukiem, nie polecam, wręcz odradzam!!!

Pomocna?
Tak21Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
PIS JEST OK
 Opinia

MA KONSZAKTY Z MAFIĄ KGB, BYŁY ZOMOWIEC ,(usunięte przez administratora)KOLEGUJE SIE Z CZOŁOWYMI MENELAMI RP . NIE POLECAM A , NIGDY NIE JEST TRZEŻWY

Pomocna?
Tak21Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
noscer
 Opinia

(usunięte przez administratora),nic dodać nic ująć.

Pomocna?
Tak17Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
anonymous
 Opinia

frajer

Pomocna?
Tak17Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Jan
 Opinia

Gbur i prostak, oszukuje klientów, radzę omijać szerokim łukiem.

Pomocna?
Tak28Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
kibol111
 Opinia

odradzam wspolprace z tym bandyta..sa lepsze sposoby na strate pieniedzy..

Pomocna?
Tak23Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
kosa
 Opinia

Ten ubek jak widzimy łapie się wszystkiego, czyli zwykły cieć. Omijać ! PKD:43.11.Z - Rozbiórka i burzenie obiektów budowlanych 43.12.Z - Przygotowanie terenu pod budowę 43.29.Z - Wykonywanie pozostałych instalacji budowlanych 43.31.Z - Tynkowanie 80.10.Z - Działalność ochroniarska, z wyłączeniem obsługi systemów bezpieczeństwa

Pomocna?
Tak22Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Anulka
 Opinia

Ten człowiek musiał byc w koszarach ORMO przez kolegów bardzo skrzywdzony , aby sie tak demaskować ze swoimi zwierzec ymi pogladami. Ochroniarz Komoruskiego, i tego chosztaplera Frasyniuka. Wstyd za takie indywiduum

Pomocna?
Tak23Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
anonymous
 Opinia
@Anulka 10.12.2017 03:03

Co to za starueszek ten dziad przebrany za ochroniarza?

Pomocna?
Tak11Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Had had
 Opinia

:D chyba atakujecie nie tego faceta co trzeba,tamten pan ma firmę ochroniarską a tu jest ,,pomoc drogowa".

Pomocna?
Tak12Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Fagas z łodzi
 Opinia
@Had had 09.12.2017 22:04

Tamten ale żul ,Panie kolego , ma i firme ochroniarskz, z racji dopuszcszenia do broni , ze stazem w ORMO, ale ma takze firme sprzątającą na ulicy, tzw Pomoc drogowa

Pomocna?
Tak17Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Nika
 Opinia
@Had had 09.12.2017 22:04

Taki byczysko atakuje kobietę drobinkę. Wstyd i zgroza, omijajcie ludzie tego typa z daleka, bo lepiej nie spotykać się z takim twarzą w twarz. Toż to swołocz

Pomocna?
Tak19Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
hol
 Opinia

Jesteś pan oszalałym z nienawiści politycznej chamem w którym zanikły wszelkie oznaki człowieczeństwa panie Jagielski. Odradzam jakąkolwiek współpracę z tą firmą.

Pomocna?
Tak27Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
kpiarz
 Opinia
@hol 09.12.2017 20:11

Wolałbym sam się zaprząc do holowania własnego auta niż powierzyć tę robotę temu dewiantowi.

Pomocna?
Tak21Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
kosma
 Opinia

OGARNIJ SIĘ człowieczku bo jesteś niewychowanym CHAMEM i GŁUPCEM:(

Pomocna?
Tak32Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Dolar
 Opinia

Frajer (usunięte przez administratora) w (usunięte przez administratora) przez komora i bolka na dwa baty. Jesteś sławny na wykop.pl

Pomocna?
Tak24Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
citizens
 Opinia

były ormowiec reprezentuje firmę ochraniarska sprawdzić bolszewika

Pomocna?
Tak29Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
anonymous
 Opinia

Koleś lubi kopać glinę, nie polecam

Pomocna?
Tak28Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
wawa1
 Opinia

oczekuje zerwania wszelkich umów z ubwzpieczycielami jeżeli są takowe

Pomocna?
Tak35Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
KODziarz
 Opinia

Damski bokser który obraża drobną słabszą kobietę,napina się i spina robiąc z siebie kretyna. Zastanawiam się czy podczas tej napinki puścił kleksa w pieluchę. Tak nie zachowuje się normalny człowiek!! Po jego wypowiedziach stwierdzam że panie z pod latarni nie są mu obce.

Pomocna?
Tak32Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna

Zostaw opinię o Farmazon Pomoc Drogowa Franciszek Jagielski - Łódź

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej