Galeria Twarzy (Atv Film)

3.9/5

• Ksawerów
  • Huta Wiskicka
  • Bronisin

3. Opinie o pracodawcach Łódź
  5. Opinie o Galeria Twarzy (Atv Film)

Opinie o Galeria Twarzy (Atv Film) Łódź

Nie przegap nowości o ATV FILM!

Alicja

26.01.2026 14:52

Polecam firmę ATV z pełnym przekonaniem. Piszę jako mama – mój syn wygrał casting do reklamy, a niedługo później został zaproszony na kolejny casting, gdzie przeszedł do drugiego etapu. Bardzo cieszy mnie różnorodność projektów, bo daje to dzieciom realne szanse na kolejne doświadczenia, a my jako rodzice czujemy satysfakcję, że tych możliwości jest tak dużo. Kontakt z firmą jest w porządku, choć warto czasem odezwać się samemu i regularnie zaglądać na stronę internetową. Jesteśmy naprawdę zadowoleni ze współpracy.

26.01.2026 15:30

Serdecznie dziękujemy za miłe słowa i pozytywną opinie! Dokładamy wszelkich starań, aby pozostawać w stałym kontakcie z naszymi użytkownikami i ułatwiać im dostęp do szerokiej oferty castingów. Życzymy wielu udanych angaży i trzymamy kciuki za dalszą, owocną współpracę!
    Andrzej N.

21.01.2026 13:00

Będąc z rodziną na zakupach zostaliśmy zaczepieni w galerii handlowej, tak jak większość osób tutaj. Początkowo byłem stronniczy po przeczytaniu opinii na google, szczególnie że panie były zainteresowane wzięciem do castingów mojego syna, jednak dałem szansę firmie i jestem zaskoczony, dlaczego ludzie piszą tu aż tak dużo negatywów. Początkowo ofert nie było zbyt dużo, jednak z czasem dostawaliśmy je na skrzynkę mailowa, a także na stronie. Kontakt z panią z biura był dobry, z szacunkiem i wyrozumiałością. W grudniu syn wziął udział w jednym z projektów, także bardzo pozytywnie, no a przede wszystkim ciekawe doświadczenie dla nas i dla dzieciaka. Polecam wszystkim, którzy szukają ciekawych hobby dla swoich pociech, jest trochę roboty, ale warto.

21.01.2026 13:55

Dziękujemy bardzo za pozytywne słowa! Jesteśmy niezwykle szczęśliwi, że jest Pan zadowolony z naszych usług. Liczymy na dalszą, owocną współpracę!
    Emilia Zielińska

05.09.2025 13:15

Będąc na wakacjach w Mielnie, zaczepiła nas jedna z pań bo córka zwróciła na siebie uwagę swoją urodą i rezolutnością. Zaproszono nas na casting, nawiązaliśmy współpracę i zapisaliśmy Roksanę do katalogu. Początkowo podchodziliśmy do tego z dystansem traktując to bardziej jako możliwość pokazania córce różnych opcji.W sierpniu dostaliśmy zaproszenie na casting online. Nagraliśmy scenki, wizytówkę i wysłaliśmy zgłoszenie dosłownie na ostatnią chwilę. Po trzech dniach zadzwoniła do nas produkcja z informacj że Roksana wygrała casting do reklamy sklepu! Jeśli mogę coś doradzić innym rodzicom warto od razu załatwić dokumenty z poradni, nam udało się to zrobić mimo okresu wakacyjnego ale było trochę stresu. Bardzo dziękujemy paniom z biura za pomoc w formalnościach. Na planie byliśmy już o 6 rano wszystko było świetnie zorganizowane.Czekamy na kolejne castingi z niecierpliwością!

05.09.2025 14:08

Jeszcze raz dziękujemy Pani Emilio. Gratulujemi i życzymy Roksanie dalszych osiągnięć oraz wielu ciekawych angaży!
    Gwiazdka

01.04.2022 09:53

Miałam przyjemność po raz kolejny współpracować z Galerią Twarzy tym razem w projekcie "X" Jakuba Ż.. Niesamowita przygoda , poznanie nowych ludzi dających z siebie wszystko aby każda scena została dopięta na ostatni guzik . Ekipa pracująca na planie której nie widać na ekranie dawała z siebie więcej niż 100%. Jestem pełna podziwu zaangażowania , tych wszystkich osób. Prócz ekipy która wszystkiego pilnowała i pracowała na najwyższych obrotach. (...) Opisując w kilku słowach bo było by można napisać książkę czułam się jak w jednej wielkiej rodzinie jakbym znała każdego. Oby więcej takich wspaniałych produkcji. Dziękuję wszystkim za plan i atv za szanse ta jak i poprzednie że mogłam uczestniczyć w projekcie. Zarówno podziękowania należą się Pani Magdalenie za odpowiedź na każde pytanie , na planie , przed planem ale przede wszystkim za poprowadzenie przez tą przygodę." -Milena "Nie spodziewałam się, że atmosfera będzie tak wspaniała. Bawiłam się świetnie i chętnie powtórzyłabym to jeszcze raz !” WSZYSTKIM NALEŻĄ SIĘ WIELKIE GRATULACJE ZA WYTRWAŁOŚĆ I ZA JAK TO OPISAŁ REŻYSER "SPEKTAKULARNY EFEKT", KTÓRY UDAŁO NAM SIĘ UZYSKAĆ ! BRAWO !

28.08.2025 14:38

Dziękujemy za tak wspaniałą i szczegółową opinię. Cieszymy się, że udział w projekcie przyniósł Pani wiele pozytywnych doświadczeń i satysfakcji, a atmosfera na planie była inspirująca i twórcza. Doceniamy Pani zaangażowanie oraz ciepłe słowa pod adresem całego zespołu i naszej obsługi – to dla nas ogromna motywacja, by kontynuować pracę na najwyższym poziomie. Mamy nadzieję na kolejne wspólne projekty, które przyniosą równie wyjątkowe wrażenia.

Marta

07.07.2026 20:10

Zdecydowanie nie polecam współpracy z ATV Film (Galeria Twarzy). Moje dziecko zostało zapisane do ich bazy twarzy, a dodatkowo zdecydowaliśmy się na płatną sesję zdjęciową, aby uzyskać profesjonalne zdjęcia do portfolio. Niestety efekt końcowy był bardzo rozczarowujący. Zdjęcia były wykonane na bardzo niskim poziomie – dziecko (10 miesięcy) wyglądało na nienaturalnie powyginane, kolory były kompletnie przekłamane (skóra miała pomarańczowy odcień), a na niektórych ujęciach widoczny był nawet opiekun. Całość była po prostu nieatrakcyjna i nie nadawała się do żadnego portfolio. Dziwie sie że ktoś zatwierdza takie zdjecia. Dodatkowo za takie pieniadze.. Zgłosiliśmy reklamację i poprosiliśmy o poprawkową sesję lub zwrot pieniędzy. Ustalono nowy termin. Niestety organizacja kolejnej sesji była równie nieprofesjonalna. Spóźniłam się 10 minut z powodu braku miejsc parkingowych w centrum Poznania (sesja odbywała się w hotelu). Pod hotelem byl kiermasz i ulice byly pozamykane. Gdy dotarlismy na miejscu poproszono mnie, abym poczekała około 15 minut z małym dzieckiem. Ostatecznie czekaliśmy 35 minut, po czym poinformowano mnie, że sesja jednak nie odbędzie sie w tym momencie i mogę czekać „godzinę albo trzy”, aż pojawi się jakaś luka bo przeciez sie spozniłam. Oczywiscie Pani prowadząca na pierwszym "castingu" byla przemiła, czego nie mozna powiedzieć przy drugim podejściu.. Pomijając fakt ze zdjecia byly z samego rana i dziecko tym bardziej mając 10 miesiecy ma swoj rytm dnia.. Jest to absolutnie nieakceptowalne podejście do klienta, szczególnie w przypadku małego dziecka. Dodam, że poprzednia sesja trwała maksymalnie 5–10 minut, więc trudno zrozumieć brak możliwości wygospodarowania krótkiego czasu na poprawkę i wykonaniu 5 sztuk zdjeć. Dziecko widnieje w galerii na odległej stronie,zdjecia sa z pierwszej sesji wiec sa nie atrakcyjne i od ponad miesiaca nie ma ani zadnych zleceń ani kontaktu z ich strony. Moja negatywna opinia: Brak profesjonalizmu, słaba jakość usług oraz lekceważące podejście do klienta. Zdecydowanie odradzam.!

13.07.2026 13:56

Treść tej opinii dotyczy fotografa, jakości zdjęć, organizacji sesji oraz przebiegu spotkania fotograficznego. ATV Centrum Filmowe nie świadczy usług fotograficznych i nie wykonuje sesji zdjęciowych. Usługi te realizowane są przez niezależne podmioty gospodarcze - fotografów prowadzących własną działalność, którzy samodzielnie odpowiadają za organizację sesji, kontakt z klientem, jakość zdjęć oraz przebieg współpracy w tym zakresie. Prosimy więc o przekierowanie opinii do odpowiedniej firmy. Na dokumentach otrzymanych na spotkaniu organizacyjnych powinna Pani posiadać kontakt i nazwę firmy fotograficznej, która odpowiada za wykonane portfolio. W kwestii podmiany sesji na profilu dziecka, prosimy o przesłanie wybranych zdjęć na adres mailowy Dyrekcji [email protected] z prośbą o aktualizację. Przypominamy również, że wszystkie castingi umieszczane są na naszej stronie www.galeriatwarzy.pl w zakładce AKTUALNE CASTINGI oraz na naszych kanałach w Social Media (Fanpage na Facebooku Galeria Twarzy oraz profil na Instragramie @galeriatwarzy). Nie mamy również wpływu na częstotliwość castingów dla wybranej kategorii wiekowej, ponieważ nasza firma nie organizuje produkcji lecz jest wyłącznie pośrednikiem i to klient decyduje w jakim wieku osób potrzebuje do swojego projektu więc przez ostatni miesiąc mogło faktycznie nie być projektu dopasowanego do danej osoby. Mamy nadzieję, że niedługo pojawi się propozycja odpowiednia dla Pani dziecka.
    AO

29.03.2026 16:19

Nie polecam casting był dziś w Katowicach 29.03.2026 baza twarzy która i tak jest płatna niestety ale opinie ludzi potwierdzają że nic nie robią za darmo wszystko odpłatnie sesja i utrzymanie twarzy w bazie platne za cały rok. Szkoda czasu!

Rio D

14.05.2026 19:25

NIKT nie informuje na kastingu że sesję nie są obowiązkowe, tylko wysyłają wszystkich do fotografa. Automatycznie, jako część procesu. I sesja kosztuję 500 ponad złotych. Za 5 minut ? Nie udzielacie dostatecznej ilości czasu każdemu, tylko wszystko na szybko. Czemu nie informujecie że sesje nie są obowiązkowe? Zrobione zdjęcia umieszczane na stronie nie są nawet obrabiane ... jedno wielkie rozczarowanie

20.05.2026 14:33

Wykonanie sesji zdjęciowej w trakcie pierwszego spotkania nie jest obowiązkowe, każdy klient ma prawo dostarczyć sesję zdjęciową od samodzielnie wybranego fotografa. Centrala firmy nie ukrywa takiej informacji, jest to oficjalnie umieszczone na naszej stronie internetowej w regulaminie. Prosimy o podanie informacji, która z Agencji wprowadziła Panią/Pana w błąd (lokalizacja i data spotkania). Chcielibyśmy zaznaczyć, że opinia ta nie dotyczy wprost naszej firmy, ponieważ był Pan/Pani na spotkaniu z odrębnym podmiotem, który zapisuje użytkowników do naszego katalogu - Galeria Twarzy nigdzie nie ukrywa warunków współpracy. Dodatkowo: portfolio umieszczone na stronie nie może być obrobione, wymagane są naturalne zdjęcia bez retuszu, które prezentują rzeczywisty wizerunek osób. Prosimy o kontakt mailowy: [email protected] wraz z podaniem wyżej wspomnianych danych spotkania w celu wyjaśnienia oraz przekazania zastrzeżenia do odpowiedniego podmiotu.
    Martyna

11.05.2026 14:32

Świetna alternatywa na dodatkową pracę! Kontaktuje się co prawda głównie mailowo więc nie wiem jak to bywa w przypadku telefonów ale zawsze otrzymuję odpowiedź na moje wiadomości - zawsze rzeczowo i sympatycznie.

12.05.2026 10:50

Dziękujemy bardzo! Sprawna komunikacja z naszym biurem to dla nas niezwykle ważna kwestia, dlatego tym bardziej cieszy nas, że jest Pani zadowolona.
    Grażyna epizodystka

11.05.2026 14:26

Super współpraca, polecam gorąco! komunikacja z biurem nienaganna, oferty castingowe również ciekawe i różnorodne =)

12.05.2026 10:45

Dziękujemy za pozytywną opinię. Życzymy powodzenia w castingach!
    Ewelinka

17.04.2026 22:06

Nie spodziewałam się tak szybkiej realizacji reklamy . Niby czlowiek wie w czym bierze udział ale jak już wpływają propozycje to jest to zaskoczenie. Polecam !

20.04.2026 12:16

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Jest nam niezwykle miło, że ocenia nas Pani pozytywnie ☺️ Trzymamy kciuki za przyszłe angaże!
    Sylwia

13.04.2026 15:34

Super współpraca! Kontakt z biurem jest bardzo dobry, Panie są przyjazne i pomocne ☺️

13.04.2026 16:39

Dziękujemy za rekomendację! Liczymy na owocną współpracę!
    Jolanta W.

02.04.2026 16:05

Z mężem zapisaliśmy się do bazy galerii twarzy jakiś czas temu. Jesteśmy bardzo zadowoleni z ilości ofert, jaką do tej pory otrzymaliśmy. Mąż został zaproszony na recall do reklamy produktów mięsnych, także mamy nadzieje, że w przyszłości zabłyśniemy w większej ilości projektów 😉

07.04.2026 11:17

Dziękujemy serdecznie za pozytywną opinię! Gratulujemy dostania się do dalszego etapu castingu i trzymamy kciuki za przyszłe projekty!

29.03.2026 21:56

Polecam, nawet nie sądziłem kilka miesięcy temu że jak się do nich zgłoszę będę brać aktywnie udział w castingach , piękna przygoda

30.03.2026 10:56

Dziękujemy za pozytywną opinię! Życzymy powodzenia w przyszłych angażach!
    Morela

13.03.2026 17:43

Od tego roku zdecydowanie zwiększyła się ilość propozycji mailowych . W tym momencie mam już 5ta propozycje w tym miesiącu, większość to reklamy . Zdecydowanie polecam! W żadnej agencji nie miałam tylu możliwości.

16.03.2026 10:27

Dziękujemy za pozytywny komentarz! Życzymy powodzenia w przyszłych angażach!
    marko_88

09.03.2026 14:36

dla ludzi, którzy liczą na fajne projekty i dobrą komunikację, bardzo polecam 👍 jako miłośnik statystowania uważam ze rzetelna firma

09.03.2026 15:46

Dziękujemy za pozytywną opinię!
    Milena wi

26.02.2026 20:55

W internecie bardzo często można przeczytać, że ATVFILM to agencja. Chciałbym jednak wyprowadzić wszystkich z błędu – Centrum Filmowe ATVFILM nie jest agencją, lecz firmą medialną, która posiada w swoich zasobach profesjonalne katalogi wizerunkowe. To właśnie agencje zajmują się zapisywaniem osób oraz ogłaszaniem naborów do tych katalogów. ATVFILM natomiast działa jako zaplecze medialne i produkcyjne, tworząc oraz rozwijając swoje bazy wizerunkowe wykorzystywane przy projektach filmowych i reklamowych. Moim zdaniem to rzetelna i profesjonalnie działająca firma, która jasno określa swój zakres działalności. Warto poznać różnicę i nie powielać błędnych informacji. Polecam współpracę z Centrum Filmowym ATVFILM każdemu, kto interesuje się branżą medialną i chce działać w uporządkowanym, profesjonalnym środowisku.

27.02.2026 15:30

Dziękujemy serdecznie za rekomendację! Sumiennie zwalczamy mit, iż nasza firma jest agencją, dlatego cieszymy się, że nasi odbiorcy powoli to zauważają! Życzmy powodzenia w przyszłych angażach i liczymy na owocną współpracę!
    Patryk

20.02.2026 15:08

Polecam serdecznie. Mila obsługa i ciekawa oferta.

23.02.2026 11:30

Dziękujemy serdecznie!
    Eliza

19.02.2026 11:17

Polecam współpracę. Razem z córką jesteśmy w bazie pół roku, córka występowała już w spektaklu, ale ofert dla dorosłych też dużo. Pozdrawiam.

19.02.2026 12:59

Dziękujemy serdecznie za pozytywną opinię! Jesteśmy niezwykle szczęśliwi, że jest Pani zadowolona z naszej firmy. Trzymamy kciuki za przyszłe castingi!
    Grażyna S

11.02.2026 13:43

Wspołpracuje z ATV od dwóch lat. Zgłoszeń na kastingi jest sporo, szczególnie dla dzieciaków. Syn brał udział w jednej reklamie i kilka razy dostał się dalej do drugiego etapu. Ogólnie polecam

17.02.2026 12:33

Dziękujemy za pozytywną opinię! Trzymamy kciuki za przyszłe angaże! :)
    olxva

Polecam

03.02.2026 15:21

Kornel

03.02.2026 11:30

Córka jest w Galerii Twarzy od kilku lat, regularnie bierzemy udział w castingach i jeździmy na plany filmowe.

03.02.2026 15:21

Dziękujemy serdecznie za pozytywną opinię i trzymamy kciuki za przyszłe angaże!
    Mirosław Peja

21.01.2026 14:12

Widziałem post na FB i się zarejestrowałem do katalogu. Dużo ofert dla osób dorosłych, choć też jest duża konkurencja. Jako hobby polecam, bo można trochę dorobić ale też się pochwalić rodzinie.

22.01.2026 11:27

Dziękujemy za rekomendacje oraz trzymamy kciuki za powodzenie w przyszłych angażach!
    Karolina

20.01.2026 17:02

Wspaniała obsługa i kontakt, poczuliśmy się bardzo zaopiekowani z synem w trakcie castingu. Otrzymaliśmy wyjaśnienie każdej wątpliwości i pomoc w wyborze materiałów, Panie odpowiadały na smsy również te błahe. Czekamy na kolejny casting :)

21.01.2026 10:11

Dziękujemy serdecznie za miłe słowa i życzymy powodzenia w przyszłych castingach!
    Natalia

19.01.2026 13:32

Z całego serca polecam tę współpracę ❤️ Syn brał udział w jednym z projektów, wszystko załatwione szybko i bez zbędnego zamieszania, a atmosfera od samego początku była bardzo miła. Czas na planie minął błyskawicznie, a po wszystkim zostało tylko pozytywne wrażenie!

19.01.2026 16:33

Dziękujemy bardzo za pozytywną opinię oraz trzymamy kciuki za przyszłe angaże!

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Galeria Twarzy (Atv Film)?

Kontakt - ATV FILM

Piotrkowska 68 lok. 32 90-105 Łódź

Aleksandra

08.01.2026 12:23

W święta nagrywaliśmy materiały do drugiego etapu castingu - bardzo miły prezent! Pani z biura odpisywała na nasze wątpliwości i pomagała wybrać odpowiedni filmik. Dziękujemy i liczymy na dalsza pozytywna współpracę!

12.01.2026 12:02

Dziękujemy bardzo za pozytywną opinię i trzymamy kciuki za przyszłe angaże!
    Mama Izabelki

22.12.2025 15:55

Duża ilość ofert castingowych dla dzieci. Córka dostała sporo ofert mailowo, a jeszcze więcej angaży widnieje na stronie galerii twarzy. Polecam serdecznie,fajna możliwość dla każdego dziecka stawiającego pierwsze kroki na ścieżce aktorskiej.
    Mama Poli

29.12.2025 08:24

Dzień dobry, Mam zapytanie? Czy córka musiała przejść psychologa żeby mieć opinię.?

05.01.2026 09:54

Dzień dobry, zgodnie z obowiązującym nas Kodeksem Pracy każde dziecko poniżej 16 roku życia aby pójść na plan zdjęciowy/reklamowy/filmowy musi posiadać zgodę Państwowej Inspekcji Pracy. Do złożenia wniosku o wydanie pozwolenia wymagane są: zgoda rodzica/opiekuna, zaświadczenie lekarskie, opinia z Poradni Psychologiczno Pedagogicznej oraz zgoda Dyrekcji Szkoły (jeśli dziecko podlega już obowiązku edukacji). Na naszej stronie internetowej w zakładce REGULAMIN znajduje się gotowy formularz (załącznik nr 6), w razie pytań zapraszamy do kontaktu mailowego z Panią, która pomaga zorganizować zgodę: [email protected].
    Marianna

18.12.2025 11:12

Dużo fajnych castingów online. Wystarczy nagrać się w domu i wysłać zgłoszenie, co jest dużym ułatwieniem. Polecam.

05.01.2026 09:40

Dziękujemy, trzymamy kciuki za wyniki castingów!

16.12.2025 16:22

Świetna szansa wzięcia udziału w znanych projektach!

05.01.2026 09:39

Dziękujemy za rekomendację!
    mama Maćka

05.12.2025 16:11

Dostajemy bardzo dużo propozycji, jestem zaskoczona, że tak prężnie to działa! ;)

05.01.2026 09:38

Cieszymy się, że jesteście zadowoleni!
    Sebastian

25.11.2025 16:37

Współpraca z firmą przebiega naprawdę wzorowo. Jest to świetne miejsce dla osób, które dopiero zaczynają swoją przygodę ze światem filmowym. Dużo castingów a kontakt z obsługą jest szybki i bardzo rzeczowy — wszystko wyjaśniają krok po kroku, co daje duże poczucie komfortu. Czuję, że dzięki współpracy zdobyłem pierwsze realne doświadczenie i chętnie będę korzystać z ich ofert w przyszłości. Polecam każdemu, kto chce spróbować swoich sił jako statysta lub model do reklam.

05.01.2026 09:37

Dziękujemy i życzymy sukcesów!
    JM

24.11.2025 16:41

Współpracujemy z firmą od pewnego czasu i jesteśmy bardzo zadowoleni. Ostatnio otrzymujemy naprawdę dużo castingów — czasem nagrywamy się do kilku na raz. Trzeba co prawda poświęcić trochę czasu na nagrywanie i aplikowanie, ale z każdym castingiem jest coraz łatwiej. Firma działa sprawnie, oferty są różnorodne i pojawiają się bardzo często. Polecamy wszystkim, którzy chcą aktywnie rozwijać się w świecie produkcji filmowych i reklamowych.

05.01.2026 09:36

Dziękujemy za opinię! Każdy casting wygląda trochę inaczej, czasem trzeba poświęcić trochę więcej czasu, dlatego zachęcamy do przygotowania sobie wcześniej wizytówek aby usprawnić proces aplikacji. :)
    Sylwia M.

20.11.2025 16:31

Polecam z całego serca! Sprawny proces, pomocny zespół i pełne poczucie wsparcia podczas realizacji projektu.

05.01.2026 09:31

Małgorzata K

18.11.2025 16:24

Za nami także świetny casting, bardzo szybko dostaliśmy odpowiedź o kolejnym etapie. Całość oceniam bardzo profesjonalnie!!

05.01.2026 09:30

Dziękujemy bardzo, cieszymy się, że udało się dostać do kolejnego etapu castingu!
    Rafał

17.11.2025 17:16

Idziemy w tym tygodniu na drugi etap castingu do serialu! Bardzo szybko poszło, w weekend nagrywaliśmy filmik a dzisiaj dostaliśmy maila z zaproszeniem do studia i scenką do nauczenia. To dopiero pierwszy nasz taki casting więc raczej się nie nastawiamy na wygranie ale na ten moment jesteśmy bardzo zadowoleni całym tym procesem, przygodą i komunikacją z firmą!

05.01.2026 09:29

Gratulujemy zaproszenia na drugi etap, to już pierwszy sukces! :)
    Marta K

13.11.2025 19:37

Castingi do większości popularnych projektów, co prawda ciężko się przebić ale nie da się zarzucić tej firmie, że nie mają zleceń. Reklamy do których startujemy faktycznie można zobaczyć później w tv. Pracownicy wypełniają swoje zdanie, a reszta to już chyba kwestia szczęścia.

05.01.2026 09:28

Dziękujemy, trzymamy kciuki za castingi!
    Mateusz

12.11.2025 16:34

Firma ATV bardzo angażuje się w realizację projektu, kontakt jest stały i koordynator zawsze jest dostępny. Przesłane propozycje są zawsze dobrej jakości z profesjonalnym portfolio. Pracując z nimi nie trzeba się martwić o to, że nie znajdzie się odpowiedniej obsady!

05.01.2026 09:27

Dziękujemy za pozytywną opinię i zapraszamy do dalszej współpracy. Chętnie podejmiemy się kolejnych zleceń! :)
    Anna W

10.11.2025 14:44

Bardzo dziękuje za pomoc w castingu do probiotyku, bardzo sympatyczna obsługa!

05.01.2026 09:26

Również dziękujemy za współpracę!
    Ania z córką

10.12.2025 14:37

Wspaniałe możliwości castingów online, co sprawia, że osoby spoza Warszawy nie są wykluczone i mogą próbować swoich sił w branży medialnej. Sama kiedyś działałam w świecie castingów i jednak w przypadku braku pomyślności łatwo się rezygnowało bo jednak trzeba było poświęcać czas i pieniądze na dojazd, a teraz możemy aplikować do każdego projektu nagrywając się w domu. Bardzo dobra zmiana a ATV dostarcza nam ciekawe oferty!

18.12.2025 12:49

Bardzo dziękujemy za pozytywną opinię. Miło nam, że nasze oferty są dla Państwa ciekawe i wartościowe. Życzymy powodzenia w kolejnych castingach!
    Katarzyna W

07.11.2025 11:11

Dzięki spotkaniu na swojej drodze firmy Galeria Twarzy miałam szansę spełnić swoje marzenie z dzieciństwa i zasmakować kariery aktorskiej. Może nie gram głównych ról ale mam okazję przyglądać się zawodowcom, poznać smak szaleństwa na planie i z ekscytacją wyszukiwać siebie na wielkim ekranie. Gorąco polecam również próbować niezależnie od wieku i doświadczenia i nie poddawać się jeśli po castingu nikt się nie odezwał, tylko próbować w kolejnym

07.11.2025 14:35

Bardzo dziękujemy za tak miłe słowa i życzymy dalszego spełniania marzeń!
    JANINA

06.11.2025 13:17

Super castingi i super stawki!!!!

07.11.2025 14:26

Dziękujemy Pani!
    klancia

05.11.2025 15:52

Bardzo dziękuję za wspaniałą organizację począwszy od samych początków, instruowania w procesach castingowych jak i zorganizowanie wszystkich formalności w związku z planem. Bardzo dużo nam pomogliście z załatwieniem dokumentów dla Inspekcji Pracy i za wsparcie w komunikacji z produkcją!

07.11.2025 14:26

My dziękujemy za zaufanie naszej firmie!
    Jagoda

04.11.2025 14:29

Atmosfera na planie była radosna, a każdy z członków ekipy wspierał się nawzajem. To doświadczenie pokazało mi, jak ważna jest współpraca w tworzeniu filmu

07.11.2025 14:24

Życzymy kolejnych planów!
    Szymon

03.11.2025 15:43

Profesjonalna, sympatyczna obsługa, można liczyć na szybkie odpowiedzi.

07.11.2025 14:21

Katarzyna

31.10.2025 14:24

Wspaniale uczą stawiania pierwszych kroków w świecie castingów, dziękujemy za cierpliwość, pomoc i wsparcie! Liczymy, że przed nami pierwsze zlecenia i długa współpraca.

07.11.2025 14:21

Również mamy nadzieję, że czeka nas udana współpraca! razie jakichkolwiek pytań zapraszamy do kontaktu :)

Zostaw merytoryczną opinię o ATV FILM