Galeria Twarzy (Atv Film)

3.4 Dodaj merytoryczną opinię
baner wywiady

Opinie o ATV FILM

Iza

Moja współpraca z firmą ATV Centrum Filmowe przebiega do tej pory bez żadnych zastrzeżeń. Można sobie w ciekawy sposób dorobić, tylko trzeba chcieć i dysponować odrobiną wolnego czasu.

Zadowolony

Współpraca na najwyższym poziomie. Mam duży dług wdzięczności wobec atv - spełnili moje marzenie o zobaczeniu, jak wyglądają kulisy produkcji filmowej.

angie

Dzięki ATV biorę udział w castingach do produkcji różnego typu, na przykład reklam, czasami seriali. Warto śledzić ich stronę www i na facebooku bo tam najczęściej informują o najnowszych wydarzeniach.

Eljot

Pojechałam z córką która została zaproszona. Usłyszałam o (usunięte przez administratora)zł które trzeba zapłacić. Nie mogłam przekonać córki że to zwykłe naciaganie. Czuję się zmanipulowana i (usunięte przez administratora). Taka 12 czy 13 latka ma marzenia a ta firma je im odbiera. Żenada. Żenada i jeszcze raz żenada. A pracownicy firmy to zwykli (usunięte przez administratora) Nie wiem jak mogą patrzeć w lustro.ja bym nie mogła...

Czy zechciałbyś podzielić się wrażeniami z rozmowy kwalifikacyjnej w firmie ATV FILM? Jak oceniasz przebieg procesu rekrutacyjnego? Jaką umowę proponuje firma na stanowisku Praca?
Małgorzata

Bardzo miła atmosfera i współpraca zarówno przed planem jak i na planie. Kontakt z opiekunem bardzo przejrzysty i sympatyczny.

Jacek

Dopiero zaczynamy naszą filmową przygodę. My z córeczką jesteśmy zadowoleni z sesji zdjęciowej, a lista projektów, przy których pracowało Atv Centrum Filmowe robi wrażenie! Pozdrawiamy z Bełchatowa!

Marcin Z

Jak dla mnie rzetelna firma, wszystko super wytłumaczone, na każde pytanie mi odpowiedziano i wyjaśniono wszystkie wątpliwości. Polecam wszystkim :)

z gugle

Dlaczego 1? Żadna szanująca się agencja nigdy nie woła o kasę. Nawet o opłatę rejestracyjną czy założycielską. Zwał jak zwał. Agencja pośrednictwa pracy nie pobiera opłat od was tylko zgarnia prowizję. Dlaczego nie pobieranie Państwo prowizji, od roli, epizodu w reklamie/filmie. Chodzi mi o to, że naciągacie ludzi na kasę. Sęk w tym, że jako agencja to wy powinniście się wykazać inicjatywą i szukać zleceń dla nas. Wasz wkład to wpisowe i sesja. Całość około 300 zł. Ok znajdą się tacy którzy powiedzą, że mnie znaleźli rolę, epizod. Zgoda. Tylko każda szanująca się agencja i pośrednik nie woła o kasę!!! Czy te modelki, które jadą do Paryża, Nowego Jorku lecą za swoje? Oczywiście że nie!! Państwa rola sprowadza się do umieszczenia twarzy w bazie danych i tyle. Zero inwencji. Albo się uda albo nie. 1 na 10 albo 1 na 50 zostanie wyłoniony i tyle. 49 osób zostanie przemielonych i hajs skasowany. Ba mało tego by wykazać wenę twórczą każda szanująca się agencja robi sesję we własnym zakresie za free. To jest mój główny zarzut do was. Żeby nie było moje dziecko się nie dostało do Wegi czy coś, bo jego tam w bazie nie ma. Chodzi o próżność na którą ludzie się łapią

Henryka

Witam. Czytając poniższe komentarze, chce poinformować, że aby być statystą nie jest potrzebne zakładanie profilu lub robienie sesji, więc albo ja czegoś nie rozumiem albo to nie jest agencja filmowa Poproszę o informację, w jakich miastach w Polsce są możliwości zarobienia dzięki atv? Że w Warszawie to wiem bo obserwuję ich S M Aale jestem z Suwalszczyzny i nie mam możliwości za 70-90 zł jeździć do Warszawy a chce wykorzystać w pełni swoje portfolio.

Sebastian K.

Mam wiele planów za sobą, statystowanie, castingi do reklam, dużo projektów.... w ATV naprawdę dużo sie dzieje! Nie ma czasu na nudę, ostatnio wysyłam zgłoszenia codziennie. Wystarczy trochę zaangażowania i wszystko jest możliwe, a pracownikom Galerii Twarzy dziękuję za cierpliwość i odpowiedź na wszystkie nurtujące pytania!! :))

Mario

Również mam pozytywne zdanie o Centrum Filmowym ATV: dużo ciekawych i równorodnych zleceń, fajne stawki i bardzo dobry kontakt z pracownikami. Czekam na kolejne propozycje! :)

Jola

Moja córeczka była ostatnio na warsztatach w Galerii Twarzy, bardzo dobrze wspomina te zajęcia, świetna zabawa i dowiedzieliśmy się w szczegółach jak to wszystko wygląda. Prawie od razu dostaliśmy propozycje wzięcia udziału w castigu i dzieki zajęciom nasze materiały były profesjonalne. Wszystko na plus: obsługa, pomoc i atmosfera!

Na jakie narzędzia pracy może liczyć pracownik w ATV FILM?

Marta
@Pytanie

Zależy od stanowiska Ja pracowałam w grupie castingowej Miałam wszystko dostarczone na bieżąco od kierownika grupy. Najlepiej zadzwonić do nich A wszystko wytłumaczą

Łukas

Pierwszy kontakt odbył się za pomocą łapanki w galerii handlowej. Wówczas Panie zrobiły zdjęcia dziecka. Po miesiącu ktoś zadzwonił, i zaprosił na "casting" Skuszeni takową opcją, zgodziliśmy się na przybycie. Na miejscu okazało się że to nie karting a nagonka na płatną rejestrację. Oraz tak przy okazji płatną sesję zdjęciową... Szkoda czasu bowiem rejestrując się na stronie nie mamy gwarancji ani propozycji ani angażu. Jak ktoś ma parcie na szkło to ok, ale można to samo zrobić tylko poprzez stronę www.

EwelinaB

Z agencją ATV współpracuję od dwóch lat. Jestem zachwycona obsługą, pełen profesjonalizm. Wygrałam dwa castingi do reklam. Jestem na bieżąco informowana o aktualnych castingach . Kontakt z agentem jest bardzo szybki. Pracują tam osoby bardzo dobrze przygotowane merytorycznie. Polecam gorąco. Świetna przygoda

ATV Group które istnieje ponad 21 lat na rynku postanowiła walczyć o dobre imię swojej firmy i wszystkie negatywne wątki które będą zniesławiały jej dobre imię wraz z kodami IP będą weryfikowane, potwierdzone notarialnie i przekazywane do kancelarii prawnej ATV Group w celu wyciągnięcia konsekwencji prawnych. Jednocześnie informujemy że ATV Group Centrum Filmowe ATV Film prowadzi dział informacji. W razie jakichkolwiek pytań, wątpliwości prosimy Państwa o kontakt bezpośredni telefoniczny bądź mailowy- kontakt na:https://www.galeriatwarzy.pl/kontakt
Historyczka 123

Współpracuję z nimi od prawie roku. Podpisaliśmy umowę. Od ręki kazali sobie zapłacić , albo płacę albo do widzenia. To zapłaciłam sporą kwotę w dniu podpisania umowy. Sesje portfolio nie dały nic. Niby profesjonalne studio i super świetny fotograf. Bzdura.(usunięte przez administratora) i na swojej stronie zamieścili te zdjęcia które oni chcieli a nie ja. Nic ze mną nie konsultując. Miały być oferty do seriali i reklam , no i były ale - poza kilkoma e-mailami z ofertą skierowaną do wszystkich , to nic konkretnego. Ja mam na ich stronie dziecko w wieku szkolnym , to po co mi wysyłają ofertę skierowaną do dorosłych. Szablonowo i na odwal się. Jedna realizacja nam się udała i dziecko zagrało .No i co !!!(usunięte przez administratora)

Madzia
@Historyczka 123

Ja jestem zadowolona z kontaktu klient agencja Sama dzwonie do nich i kiedy czekam na e maile . Statystuje i biorę udział w projektach w Łodzi. Myślę że te zle opinie o nich piszą osoby które ani razu nie wygrały castingu

Tata Antosia

Jesteśmy od października w bazie i w styczniu Antoś brał udział w produkcji reklamy lekarstwa dla dzieci. Zachwycony - my zresztą też. Polecam z całego serca. Może podpowiem, że oczekiwanie tylko na smsy czy maile, nie zawsze skutkuje udziałem, my korzystamy również z castingów, które są na stronie galeriatwarzy.pl.

Mama Zuzi lat 5

Trafilam do ATV Wroclaw przez przypadek - casting w galerii handlowej w grudniu. Na początku nie byłam przekonana do współpracy, ale córka, bardzo lubi jak ktoś robi jej zdjęcia i w sumie ładnie na nich wychodzi, przynajmniej według mnie :) Bez większego przekonania udałam się na omówione spotkanie, na którym Pani Iwona dokładnie przedstawiła mi warunki współpracy. Zdecydowałam,ze zrobię sesje córce na własna rękę, bo mam w rodzinie fotografa. Udało nam się podjąć pierwsza współprace, córka zadowolona ja tym bardziej także polecam spróbować i się przełamać.

gtwawa

Wszystko super, córka była ostatnio na castingu, zaprosili ją później na recall i teraz czekamy. Ze strony pracowników duza troska o podopiecznych.

Ziuta1
@gtwawa

Na castingach w Warszawie jestem stałym bywalcą i proszę nie wprowadzaj ludzi w błąd. Do etapu recallu troska agencji jest żadna, jeśli masz na myśli informacje o samej dogrywce to fajnie. I od kiedy Twój pracodawca to agencja? Jaka? Reklamowa? Wizerunkowa? Przecież sam wiesz ze to nieprawdziwe informacje

Etap 1
Etap 2

Zostaw merytoryczną opinię o ATV FILM - Łódź

Możesz oznaczyć pracodawcę w treści opinii wpisując znak @ np: @Pracodawca

• Jak się pracuje w ATV FILM?

Zobacz opinie na temat firmy ATV FILM tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 14.

• Jakie są opinie pracowników o pracy w ATV FILM?

Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 7, z czego 3 to opinie pozytywne, 3 to opinie negatywne, a 1 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!

ATV FILM
Przejdź do nowych opinii