Galeria Twarzy (Atv Film)

3.9/5

• Ksawerów
  • Huta Wiskicka
  • Bronisin

3. Opinie o pracodawcach Łódź
  5. Opinie o Galeria Twarzy (Atv Film)

Opinie o Galeria Twarzy (Atv Film) Łódź

Nie przegap nowości o ATV FILM!

angie

26.07.2021 13:44

Dzięki ATV biorę udział w castingach do produkcji różnego typu, na przykład reklam, czasami seriali. Warto śledzić ich stronę www i na facebooku bo tam najczęściej informują o najnowszych wydarzeniach.

01.09.2025 12:06

Dziękujemy za opinię. Cieszymy się, że uczestnictwo w castingach do różnorodnych produkcji jest dla Państwa satysfakcjonujące, a nasze kanały komunikacji pozwalają na bieżąco śledzić dostępne projekty.
    Zadowolony

26.07.2021 14:27

Współpraca na najwyższym poziomie. Mam duży dług wdzięczności wobec atv - spełnili moje marzenie o zobaczeniu, jak wyglądają kulisy produkcji filmowej.

01.09.2025 12:06

Cieszymy się, że współpraca z ATV pozwoliła zobaczyć, jak wygląda praca za kulisami produkcji filmowej, i że było to dla Pana wyjątkowe doświadczenie. Życzymy samych sukcesów!
    Iza

28.07.2021 11:18

Moja współpraca z firmą ATV Centrum Filmowe przebiega do tej pory bez żadnych zastrzeżeń. Można sobie w ciekawy sposób dorobić, tylko trzeba chcieć i dysponować odrobiną wolnego czasu.

01.09.2025 12:04

Cieszymy się, że nasza oferta pozwala uczestnikom wykorzystać wolny czas w sposób wartościowy i ciekawy, jednocześnie zdobywając doświadczenie w branży medialnej.
    matt

14.06.2021 14:40

Z Atv Centrum Filmowym współpracuję już jakiś czas, codziennie przeglądam ich stronę i faktycznie zleceń jest bardzo dużo. Czasem trzeba poświęcić trochę czasu na nagranie filmików ale opłaca się, zostałem zaproszony pare razy na drugi etap castingu i nawet wygrałem :) Dzięki za pomoc ze strony ATV w realizowaniu marzeń!
    Pracownik PR

29.07.2021 13:58

dziękujemy za pozytywną opinię i zapraszamy do częstszego udziału w zleceniach :-)

01.09.2025 12:04

Bardzo dziękujemy za opinię! 😊 Cieszymy się, że nasza oferta zleceń i castingów umożliwia rozwój oraz realizację marzeń. Gratulujemy sukcesu w drugim etapie castingu – to świetne osiągnięcie!
    mamalena

16.07.2021 16:10

Codziennie nowe castingi i to do bardzo znanych produkcji! Idealna opcja by spróbować swoich sił w świecie medialnym, co prawda trzeba trochę zaangażowania również z naszej strony aby przygotować te materiały castingowe ale czego się nie robi dla szczęścia dziecka. :D
    Pracownik PR

29.07.2021 14:24

Kwota jaką można otrzymać za dzień zdjęciowy jest zależna od produkcji w jakiej weźmie się udział, najlepsze stawki są oczywiście za wystąpienie w reklamach. Castingi są obecnie głównie online, pracownik działu marketingu wytłumaczy jak aplikować na każdy casting, jakie są zasady zgłoszeń i co należy przesłać. Wystarczy, że wyśle Pan zapytanie o casting, który Pana interesuje na adres [email protected] :)

01.09.2025 12:02

Cieszymy się, że oferta castingów jest dla Państwa atrakcyjna i że może być sposobnością do zdobywania doświadczenia w branży medialnej. Zgadzamy się, że przygotowanie materiałów wymaga zaangażowania, ale satysfakcja dziecka i zdobyte doświadczenie są bezcenne. Życzymy samych sukcesów!
    Kamil Wo

22.09.2021 08:32

Mimo dość długiego czasu oczekiwania na udział w filmie, było to bardzo ciekawe doświadczenie i świetna przygoda. Bardzo wszystkim polecam!

01.09.2025 11:48

Jola S

27.09.2021 10:26

Stosunkowo niedawno zaczęliśmy współpracę z Galerią Twarzy, a już kilka castingów za nami. Czekamy na angaż do jakiejś większej roli. Nie rozumiem niektórych opinii, większość agencji pobiera opłatę za sesję (tutaj nie było wcale konieczności zrobienia sesji u nich, można było wybrać prywatnego fotografa za 500-700 zł...). Nasza sesja przebiegła bardzo przyjemnie, a zdjęcia świetne, super jakości, niektóre nawet wydrukowałam jako plakaty!

01.09.2025 11:47

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią! 😊 Cieszymy się, że współpraca z Galerią Twarzy była dla Państwa pozytywnym doświadczeniem i że udział w castingach przebiegał sprawnie. Dokładamy wszelkich starań, aby każde dziecko i rodzic czuło się komfortowo i miało możliwość wyboru najlepszej opcji współpracy, w tym sesji zdjęciowej – zarówno u nas, jak i u prywatnego fotografa. Bardzo cieszy nas, że zdjęcia spełniły Państwa oczekiwania i że mogliśmy przyczynić się do tak miłych wspomnień. Życzymy wielu kolejnych ciekawych projektów i mamy nadzieję na dalszą owocną współpracę!
    Gosia

28.09.2021 10:37

Bardzo miła atmosfera i współpraca zarówno przed planem jak i na planie. Kontakt z opiekunem bardzo przejrzysty i sympatyczny.

01.09.2025 11:46

Joanna

21.09.2021 14:42

Jakiś czas temu zostałam zaproszona na spotkanie na którym zostały przedstawione warunki współpracy z firmą ATV. Od tego czasu minęły już 4 miesiące a mi udało się zagrać w 3 projektach i zarobić fajne pieniądze. Współpraca na planie przebiegała w świetnej atmosferze, zespół był bardzo miły i pomocny. Polecam każdemu kto się jeszcze zastanawia !!! A ja liczę na dalszą owocną współpracę :) :) :)
    ta eheś

09.12.2021 09:00

statystowałas? 4 x 80zł?? czy może 4 x 90??

01.09.2025 11:45

Cieszymy się, że mogła Pani wziąć udział w kilku projektach w ciągu tych kilku miesięcy i mamy nadzieję na dalszą, równie owocną współpracę. Dziękujemy również za rekomendację – takie opinie są dla nas ogromną motywacją!
    Zuzanna

18.02.2022 14:47

A ja chciałabym bardzo podziękować ATV za możliwość wzięcia udziału w Castingu Reklamy Traumon. Daniel ostatecznie był jako back-up ale chyba decyzja była aż do ostatniej chwili niepodjęta w tej kwestii. Atmosfera na planie była bardzo przyjemna i przyjazna, czuliśmy się tam dobrze przyglądając się zespołowi pracujących na tam profesjonalistów. Jesteśmy również bardzo zadowoleni ze współpracy i bardzo dobrego kontaktu z samą Agencją . Czujemy się potraktowani indywidualnie czy to przed pierwszym castingiem kiedy nie wiedzieliśmy jak to będzie, czy już przed pójściem na plan. Dziękujemy -Mama Daniela

01.09.2025 11:44

Dziękujemy za tak miłe słowa! 😊 Cieszymy się, że udział Daniela w castingu reklamy Traumon był dla Państwa pozytywnym doświadczeniem, nawet jako back-up. Dokładamy wszelkich starań, aby każdy uczestnik czuł się komfortowo i indywidualnie potraktowany, zarówno przed castingiem, jak i podczas obecności na planie. Dziękujemy za zaufanie i mamy nadzieję na kolejne wspólne projekty!
    Tatiana

11.03.2022 10:12

Super atmosfera - mimo , że Natalka była tylko statystką na planie reklamy banku - uśmiech nie znikał z jej buźki przez długi czas, wzorowe podejście do dzieci Jeżeli ktoś się zastanawia czy warto? 100% TAK !!! To przygoda, nowe doświadczenie, lekcja z której dziecko czerpie nie tylko przyjemność, ale również zdobywa umiejętności sprawnego radzenia sobie w nowych sytuacjach, pewności siebie , a to cechy które w życiu przydają się ogromnie! WARTO! POLECAM!

01.09.2025 11:40

Bardzo dziękujemy za podzielenie się tak pozytywnym doświadczeniem! Cieszymy się, że Natalka mogła wziąć udział w projekcie i że nawet jako statystka przeżywała to tak radośnie. Dokładamy wszelkich starań, aby każde dziecko czuło się komfortowo i mogło zdobywać nie tylko nowe doświadczenia, ale także pewność siebie i umiejętności przydatne w codziennym życiu. Takie opinie są dla nas ogromną motywacją,Dziękujemy!
    Sławek

11.03.2022 15:27

Sami profesjonaliści ????, bardzo jestem zadowolona z naszej współpracy ,przejrzyste warunki współpracy przez cały czas .Nigdy nie mieliśmy żadnych niedomówień . Polecam dla osób których dzieci chcą spróbować swoich sił w tej branży . Zlecenia castingowe na stronie co rusz to nowe, można śmiało się zgłaszać również samemu . Polecam i Serdecznie POZDRAWIAM ????

01.09.2025 11:38

Dziękujemy za miłe słowa i polecenie naszej firmy! Cieszymy się, że współpraca była jasna i przyjemna, a dzieci mogły zdobywać doświadczenie w komfortowej i przyjaznej atmosferze.
    Kasia

08.04.2022 14:10

Dzień dobry, Chciałbym w imieniu własnym i syna Antka podziękować za udział mojego syna w produkcji reklamy -VIZIR-. Praca na planie była czystą przyjemnością. Super ekipa filmowa. Atmosfera na planie była rewelacyjna a ludzie niesamowici. Wszyscy sympatyczni, życzliwi a atmosfera naprawdę rodzinna. Antek rewelacyjnie sprawdził się w swej roli. Antoś był bardzo zadowolony pomimo, że był zmęczony po całym dniu pracy, to wspomnienia jakie zachowa z pierwszego w życiu doświadczenia na planie będą bezcenne. Wszystko, to dzięki przecudnej ekipie no i oczywiście Państwu, bo gdyby nie Wy nie byłoby tego cennego doświadczenia. Jeszcze raz wielkie dzięki. Pozdrawiam Kasia

01.09.2025 11:35

Bardzo dziękujemy za tak piękne słowa! 😊 Cieszymy się, że Antek miał możliwość uczestniczenia w produkcji reklamy VIZIR i że doświadczenie to było dla niego tak pozytywne. To dla nas ogromna radość widzieć, że młodzi uczestnicy czują się komfortowo, a atmosfera na planie sprzyja nie tylko pracy, ale i dobrej zabawie. Dziękujemy również za docenienie naszej ekipy – dokładamy wszelkich starań, aby każdy projekt przebiegał profesjonalnie i w przyjaznej, wspierającej atmosferze. Cieszymy się, że Antek mógł zdobyć tak cenne wspomnienia i doświadczenie, które z pewnością zostaną z nim na długo. Pozdrawiamy serdecznie i do zobaczenia przy kolejnych projektach! Zespół ATV
    martyna

11.05.2022 13:22

Bardzo polecam współpracę, dzięki niej miałam możliwość udziału w serialu Komisarz Aleks. Wspaniali ludzie i atmosfera, polecam również fotografa- stworzył mi wspaniałe portfolio. pozdrawiam

01.09.2025 11:34

Bardzo dziękujemy za rekomendację i miłe słowa. To dla nas ogromna radość słyszeć, że doświadczenie z udziału w produkcji i współpracy z naszym zespołem było pozytywne. Życzymy samych sukcesów.
    Marta Popławska

10.06.2022 11:43

Mnie proszą parę razy w mcu, maja tam kilka projektów, także do każdego kogoś potrzebują. Proponuję się wpisać do bazy, zapisywać na terminy zgodnie z info u nich na stronie, zawsze dzień przed zdjęciami ktoś dzwoni i potwierdza dyspozycyjność, wtedy można odmówić jak nie pasuje.

01.09.2025 11:33

Dziękujemy za podzielenie się opinią i praktycznymi wskazówkami! Życzymy samych sukcesów.
    Klientka

10.11.2022 14:48

Jesteśmy bardzo zadowoleni ze współpracy, dzieci zachwycone po wizycie na pierwszym castingu!

01.09.2025 11:29

Bardzo dziękujemy za miłe słowa. To dla nas ogromna satysfakcja widzieć, że dzieci czerpią radość i pozytywne doświadczenia z udziału w castingu. W ATV zależy nam, aby każde spotkanie przebiegało profesjonalnie, w przyjaznej atmosferze, pozwalając najmłodszym rozwijać swoje umiejętności i pewność siebie.
    Mama Natalki

26.01.2023 12:10

Jestem pozytywnie zaskoczona współpracą z ATV w Łodzi. Opinie w Internecie czytałam różne i trochę obawiałam się tej współpracy. Moja córka dostała jednak w przeciągu miesiąca już 2 zlecenia, na które pojechaliśmy i spodobało jej się uczestnictwo w planach zdjęciowych. Polecam wszystkim rodzicom spróbować, bo chyba w firmie coś się zmieniło od czasu tych "negatywnych opinii" ;) Ja nie mogę nic złego powiedzieć.

01.09.2025 11:27

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Cieszymy się, że Państwa córka mogła wziąć udział w naszych projektach i że doświadczenie okazało się pozytywne. Zależy nam na tym, aby każdy uczestnik, niezależnie od wieku, czuł się komfortowo i mógł zdobywać wartościowe doświadczenie na planach zdjęciowych. Doceniamy zaufanie, jakim nas Państwo obdarzyli, i mamy nadzieję na dalszą, owocną współpracę.
    Anita

27.01.2023 10:27

Byliśmy na castingu z synem. Faktycznie jest koszt wejścia do współpracy z agencją, ale to jednorazowa opłata kilkudziesięciu złotych. Atmosfera była bardzo przyjemna i przede wszystkim pani fotograf ma świetne podejście do dzieci. Adam w ogóle się nie stresował a różnie to z nim bywa. Polecam spróbować, pójść chociaż na rozmowę i zobaczyć co i jak.

01.09.2025 11:26

Bardzo dziękujemy za opinię i rekomendację! Cieszymy się, że doświadczenie z Państwa punktu widzenia było pozytywne i że mogliśmy pomóc Adamowi poczuć się pewnie na castingu.
    Jolcia1119

31.01.2023 12:37

Byliśmy w weekend na sesji. Super atmosfera

01.09.2025 11:25

Alan

31.01.2023 12:48

Pracowałem w ATV w ubiegłym roku. Zadania jasne, pieniądze zawsze na czas, fajne premie. Właściciel bardzo miły i dba o komfort pracowników. Polecam

01.09.2025 11:25

Dziękujemy za pozytywną opinię! Cieszymy się, że praca w naszym zespole była przyjemnym doświadczeniem.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Galeria Twarzy (Atv Film)?

Kontakt - ATV FILM

Piotrkowska 68 lok. 32 90-105 Łódź

Kasia

19.09.2023 17:05

Jestem niezmiernie zadowolona z naszej współpracy z ATV. Zapewnili oni masę utalentowanych aktorów i aktorek do wyboru, a selekcja kandydatów była dokładnie dopasowana do moich potrzeb. Ich zespół był niezwykle życzliwy, cierpliwy i elastyczny, zawsze gotowy pomóc i dostosować się do moich zmieniających się potrzeb. Z pewnością będę rozważała współpracę z nimi w przyszłości i polecam ich każdemu, kto poszukuje firmy, która wspomoże w obsadzie swojego projektu. :)

01.09.2025 10:30

Bardzo cieszy nas, że nasze podejście do obsady projektów było pomocne i że nasz zespół okazał się elastyczny i wspierający. Mamy nadzieję na kolejne udane współprace!
    zadowolona

21.09.2023 15:51

Mój synek ma już za sobą swój pierwszy plan filmowy dzięki współpracy z Galerią Twarzy. Dziękuję całemu zespołowi za zaufanie i dużą pomoc w organizacji wszystkiego.

01.09.2025 10:28

Wspaniale słyszeć, że pierwszy plan filmowy był dla Pana synka tak pozytywnym doświadczeniem! Dziękujemy za zaufanie i cieszymy się, że mogliśmy być częścią tego wyjątkowego momentu.
    Jolanta

22.09.2023 16:37

Bardzo jestem zadowolona z obsługi, zarówno na pierwszym spotkaniu, sesji zdjęciowej jak i na późniejszym etapie współpracy. Pracownicy bardzo profesjonalni, zawsze wytłumaczą wszelkie wątpliwości i doradzają przy castingach. Polecam! :)

01.09.2025 10:27

Dziękujemy za zaufanie i rekomendację! Cieszymy się, że nasze wsparcie było pomocne na każdym etapie współpracy.
    niksiak

25.09.2023 16:33

Byłam niedawno na planie zdjęciowym sesji produktowej, która została zorganizowana przez firmę ATV. Zespół pracujący przy sesji produktowej był niezwykle profesjonalny a atomosfera bardzo przyjazna. Widać było, że mają ogromne doświadczenie w pracy nad tego rodzaju projektami.

01.09.2025 10:26

Cieszymy się, że udział w sesji produktowej był pozytywnym doświadczeniem. Profesjonalizm i dobra współpraca to dla nas priorytety przy każdym projekcie.
    karo

28.09.2023 16:51

jestem bardzo zadowolona z obsługi, miłe Panie i bardzo ciekawe propozycje castingowe

01.09.2025 10:24

Cieszymy się, że obsługa i nasze propozycje castingowe spełniły Pani oczekiwania. Mamy nadzieję, że kolejne projekty będą równie ciekawe!

01.09.2025 10:25

milka

29.09.2023 15:15

Bardzo duża szansa na rozwój, dużo fajnych castingów z ciekawymi produkcjami dla ludzi w każdym wieku

01.09.2025 10:22

Dziękujemy za rekomendację. Życzymy samych sukcesów!
    Rafał

04.10.2023 16:53

Chciałbym serdecznie podziękować za niezwykłą szansę, jaką Galeria Twarzy dała mojemu dziecku, mamy za sobą pierwszy casting do reklamy banku. Dzięki Wam nasze dziecko miało okazję zobaczyć, jak wygląda świat reklamy i jak działa branża filmowa. To dla nas nie tylko świetna zabawa, ale również nauka i doświadczenie, które z pewnością poszerzy horyzonty naszego dziecka.

01.09.2025 10:21

Cieszymy się, że mogliśmy stworzyć okazję do pierwszego castingu i że było to dla Państwa dziecka cenne doświadczenie. To dla nas ogromna radość, kiedy możemy pomagać najmłodszym odkrywać świat reklamy i filmu. Życzymy wielu kolejnych inspirujących projektów i sukcesów!
    mama Amelki

06.10.2023 16:05

Podejście do dzieci - rewelacja! Nawet moja zazwyczaj nieśmiała Amelka bardzo chętnie współpracowała i pomogło jej się to otworzyć!

01.09.2025 10:21

Dziękujemy za miłe słowa! Cieszymy się, że Amelka czuła się swobodnie i że udział w spotkaniu pomógł jej się otworzyć. To dla nas ogromna satysfakcja, kiedy dzieci czują się komfortowo i dobrze się bawią podczas współpracy.
    Tomasz

26.09.2023 16:20

Po roku współpracy z firmą ATV mogę śmiało ocenić tą współpracę za udaną. ATV ma bogaty wybór castingów, osobiście preferuję te reklamowe. W każdym tygodniu pojawiają się nowe możliwości, a uczestnictwo w castingach online staje się dla mnie fascynującym doświadczeniem. Jestem przekonany, że nasza współpraca będzie trwała lata, a każdy kolejny rok będzie pełen nowych wyzwań i osiągnięć!
    olka

24.10.2023 16:19

Wynagrodzenie jest za udział w projekcie czyli jak się wygra casting, kwota zależy już od projektu. Reklamy zazwyczaj są nagrywane w ciągu jednego dnia i ciężko powiedzieć jakie to są pieniądze bo są naprawdę bardzo różne - zależy od tego jak duża jest produkcja, jaka to rola, jaki mają budżet ale w reklamach tv to raczej nie schodzi się poniżej 1.5k dla osoby dorosłej, dzieci zwykle mają trochę mniej niż dorośli. Przy castingach zawsze są stawki napisane więc można samemu sobie stwierdzić czy się opłaca.

01.09.2025 10:20

Dokładamy wszelkich starań, aby zapewniać jak najwięcej ciekawych możliwości i cieszy nas, że udział w castingach online jest dla Pana wartościowym doświadczeniem. Mamy nadzieję, że kolejne lata naszej współpracy będą równie owocne i pełne sukcesów!
    fotograf i rodzic

23.07.2024 16:10

Moje dzieci są zapisane w katalogu Galerii Twarzy ale jako fotograf znam trochę tą branżę nie tylko ze strony klienta. Na spotkaniu podczas, którego zapisywaliśmy nasze dzieci zauważyłem, że większość ludzi rezygnuje po informacji o konieczności posiadania portfolio, również w internecie widzę o oburzenie o ten fakt. Słuchajcie, w świecie medialnym na prawdę bez profesjonalnych zdjęć nie da rady, nikt nie przyjmie do produkcji osoby (ani dziecka ani dorosłego), która wyśle zdjęcie z wakacji czy selfie z modnymi filtrami. Nie ma więc w tym nic dziwnego, że wymagane są profesjonalne zdjęcia żeby mogli dodać kogoś na swoją stronę. Na naszym przykładzie wiem, że zdjęcia można dostarczyć od innego fotografa, a to, że mają na miejscu jakiegoś współpracującego fotografa to chyba bardziej dla ułatwienia jeśli ktoś nie chce sie bawić w szukanie studia i dostarczanie zdjęć.

01.09.2025 10:18

Dziękujemy za tak rzeczową i wyczerpującą opinię! Cieszymy się, że dostrzega Pan, jak istotne jest posiadanie profesjonalnego portfolio w branży medialnej. Rzeczywiście, wysokiej jakości zdjęcia są kluczowe, by móc skutecznie prezentować osoby w naszym katalogu. Chcemy podkreślić, że każdy ma pełną dowolność w wyborze studia czy osoby wykonującej zdjęcia. Dziękujemy za zaufanie i cieszymy się, że możemy współpracować z Państwa dziećmi.
    Krystian

20.10.2024 20:28

Nie wiem z czego wynikają negatywne opinie niektórych osób. No chyba to logiczne że trzeba coś zainwestować żeby móc zarobić. W tym wypadku sesja. To jest inwestycja. Z osób które znam i wiem że były w agencji każdy dostał jakieś zlecenie. Trzeba chcieć i próbować a nie tylko narzekać i pisać negatywne opinie. Polecam bardzo każdemu

01.09.2025 10:14

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią i rekomendacją! Cieszymy się, że nasze podejście oraz zasady współpracy są dla Pana zrozumiałe i że doświadczenia osób z Pana otoczenia są pozytywne. Zależy nam, aby każdy uczestnik miał szansę na rozwój i zdobywanie nowych zleceń, dlatego bardzo doceniamy takie słowa wsparcia.
    Anna Kazimierczuk

29.08.2025 14:31

Dziękujemy za propozycje castingów, to dla Nas niesamowita przygoda. Julka jest zachwycona. Pozdrawiamy serdecznie wszystkie Panie, które pomogły nam załatwić wszystkie formalności

29.08.2025 16:18

Dziękujemy za rekomendację. Życzymy samych sukcesów
    Remik Pender

29.08.2025 13:04

Zespół jest profesjonalny, kreatywny i zaangażowany. Cały proces castingowy był prosty i bezproblemowy. Zdecydowanie polecamy i cieszymy się, że możemy z nimi współpracować. Dostaliśmy 3 castingi, z których jeden udało się wygrać do reklamy siłowni.

29.08.2025 13:09

Bardzo dziękujemy i życzymy samych ciekawych zleceń.
    Paula

13.11.2023 16:41

Profesjonalna firma pod każdym względem: wspaniała sesja zdjęciowa do portfolio, miła atmosfera i pomocna obsługa telefoniczna.

29.08.2025 10:42

Dziękujemy za opinię! 🌟 Miło nam słyszeć, że sesja zdjęciowa spełniła oczekiwania, a kontakt z obsługą przebiegał sprawnie i przyjaźnie. Życzymy wielu kolejnych projektów, udanych castingów i inspirujących doświadczeń w branży filmowej!
    klaudi

15.11.2023 16:49

Przesympatyczni ludzie tworzą to miejsce, sesja zdjęciowa wyszła bosko a atmosfera sprawiła, że zupełnie się nie krępowałam. Mieszkam między Łodzią a Warszawą więc pasuje mi bardzo dużo zleceń, chociaż teraz i tak wszystko się odbywa online więc tylko raz musiałam jechać na casting "na żywo". Na dzień dzisiejszy wszystko na plus! :)

29.08.2025 10:42

Super, że sesja zdjęciowa przebiegła w przyjaznej atmosferze i pozwoliła poczuć się swobodnie. Możliwość udziału w licznych projektach, nawet przy mieszkaniu między Łodzią a Warszawą, to duży plus, a format online dodatkowo ułatwia udział. Życzymy wielu kolejnych ciekawych zleceń i satysfakcji z każdej realizacji!
    Dominika

22.11.2023 17:00

Dopiero niedawno dołączyłam do GT ale zdążyłam już wyrobić sobie pozytywną opinię o firmie, w samym pierwszym tygodniu otrzymałam 3 propozycje udziału w castingu! Niestety faktycznie potrzebne jest zaangażowanie bo trzeba np. nagrać jakieś filmiki - dlatego też nie we wszystkich castingach wzięłam udział, ale zdecydowanie bardziej wolę niespodziankę w postaci zbyt dużej ilości castingów niż ich braku! ;p

29.08.2025 10:41

To świetnie, że w krótkim czasie pojawiło się tyle propozycji castingowych i udało się wyrobić pozytywne wrażenie o firmie. Zaangażowanie rzeczywiście jest ważne, ale możliwość wyboru i szeroki wachlarz ofert daje mnóstwo okazji do zdobywania doświadczenia. Życzymy wielu kolejnych udanych castingów i ciekawych projektów!
    mater

28.02.2024 16:13

Fajna opcja dla chcących poznać światek filmowy od środka, zupełnie inaczej sobie wszystko wyobrażałem ale zaskoczenie na plus.

29.08.2025 10:38

Dziękujemy. Życzymy wielu ciekawych projektów i pozytywnych zaskoczeń w branży.
    aleks

06.03.2024 16:18

Świetna atmosfera, bardzo dużo różnorodnych zleceń

29.08.2025 10:38

Dziękujemy. Życzymy wielu ciekawych projektów i niezapomnianych chwil przed kamerą!
    MARTA - Pozdrawiam

11.03.2022 10:02

Serdecznie pozdrawiam i polecam ATV , atmosfera przyjazna ,przemiła ekipa oraz zawodostwo widać na każdym kroku. Dziękujemy wraz z Julcią za możliwość,szanse rozwoju. Pierwszy plan zdjęciowy już za nami. Polecamy

29.08.2025 10:36

Cieszymy się, że pierwszy plan zdjęciowy okazał się pozytywnym doświadczeniem, a atmosfera i współpraca z zespołem spełniły oczekiwania. Życzymy Julci wielu kolejnych szans rozwoju, ciekawych projektów i niezapomnianych chwil przed kamerą!

29.08.2025 10:36

Dziękujemy bardzo.
    katarzyna

11.03.2024 16:44

My idziemy jutro z dziećmi na casting do reklamy obuwia właśnie dzięki Galerii Twarzy, nie nastawiamy się, że od razu za pierwszym razem się uda ale wszyscy jesteśmy podekscytowani ;)

29.08.2025 10:35

Dziękujemy za podzielenie się emocjami! Fantastycznie, że cała rodzina podchodzi do castingu z entuzjazmem i otwartą głową. Nawet jeśli efekt nie pojawi się od razu, takie doświadczenia są bezcenne i dostarczają wielu wrażeń. Trzymamy kciuki za udany udział i niezapomniane chwile na planie!

Zostaw merytoryczną opinię o ATV FILM