Ramaro Logistic Sp. z o.o.

Adres: Oleńki Billewiczówny 7 lok. 35, 92-437 Łódź

NIP: 7252036691 REGON: 100993707 KRS: 0000370616

Ramaro Logistic Sp. z o.o.
1 1 5 1

Opinie o Ramaro Logistic Sp. z o.o.

Filtruj opinie po kryteriach:

Koks
Nazwa działu: Transport/Spedycja
 Opinia

@drajwer Dla Pana wiadomości moja rodzina z pokolenia na pokolenie od blisko 40-stu lat utrzymuje się z transportu a ja osobiście mam kilkunastoletnie doświadczenie za kółkiem. Zatem znam tę branżę z każdej pozycji... Miał Pan prawo tego nie wiedzieć tak samo jak ja o Pana dysleksji.... Do zobaczenia na Śląskich drogach... Pozdrawiam serdecznie...

Pomocna?
TakNie
Koks
Nazwa działu: Transport/Spedycja
 Opinia

Na szczęście branża TSL jest silnie rozwijającą jednostką w której na pewno każdy z komentujących znajdzie coś dla siebie. Patrząc na godziny komentarzy widać jak bardzo jesteście wydajni dla swoich obecnych pracodawców skoro macie czas na błąkanie się po internecie. Firma Ramaro Logistic jest firmą zatrudniającą ludzi którzy są zaangażowani w swoje obowiązki i w pełni je wykonują. Dla tych którym jest to obce nie ma w tej firmie miejsca. @drajwer Dziwię się że Pana w ogóle zatrudniono w Ramaro gdyż z taką pisownią to raczej należało by wrócić do szkoły a nie zasiadać za kierownicą. Pozdrawiam wszystkich serdecznie i życzę wam by kiedykolwiek było wam dane prowadzić chociaż jeden dzień firmę transportową wtedy te wszystkie komentarze były by pewnie zbędne....

Pomocna?
TakNie
Drajwer
Nazwa działu: Transport/Spedycja
 Opinia
@Koks 23.05.2019 16:22

Dla Pana wiadomości jest coś takiego jak dysleksja robicie z kierowców glupkow zlodzieji i nie robuw a dzieki nam zarabiacije pieniadze a pan najpierw niech zda prawo jazdy a potem sie wypowiada najlepiej jest wżucic wszystkich do jednego worka ze kradnom paliwo takie właśnie maja panstwo podejście w kazdym widzicie (usunięte przez administratora) wsiadzcie sami za kierownice nie bende prowadzić dalszej rozmowy bo moja opinia byla do p. Filipa a nie charakter gownoburzy . Ps. Wyksztalcenie mam srednie z maturą tak dla wiadomości:-)

Pomocna?
TakNie
Była pracownica.
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia

Prawdomowny i uczciwy ? Ktoś wam płaci za te pozytywne komentarze? Pan Rafał nie ma bladego pojęcia o prowadzeniu firmy. Gdyby nie ogarnięci pracownicy to już dawno tej firmy by tutaj nie bylo. Pan Rafał to teoretyk nie praktyk. Sama praca za biurkiem to. Zgadzam się w 100 %z poprzedniczka.. Nie polecam . Juz w Grupie Transportowej pracuje mi się dużo lepiej.

Pomocna?
Tak3Nie1
Łodziak
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Była pracownica. 21.05.2019 19:02

Jestem zawiedziony Pani postawą. Miała Pani wszystkie nowoczesne narzędzia do wszechstronnego rozwoju osobistego i zawodowego. Najnowszą informatykę. Telefon z górnej półki. I co? Pan Rafał Dał Pani szansę, której Pani nie wykorzystała. Może mieć Pani pretensje tylko do siebie. Rafał to praktyk nie teoretyk. Twardy zawodnik z wojskową przeszłością. Prawdziwy facet. Pracuje 23 godziny na dobę jeśli trzeba !To dzięki niemu istnieje i rozwija się ta firma. W 2021 r celem jest miejsce w pierwszej dziesiątce operatorów logistycznych w Polsce. Mówi to Pani coś? Słyszała Pani o planie TARGET 2021? Ramaro to firma z perspektywami. Powstają nowe oddziały, które przynoszą gigantyczne zyski. Polecam szczerze i od serca każdemu !

Pomocna?
TakNie6
Była pracownica
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia
@Łodziak 22.05.2019 14:54

Po pierwsze, doba ma 24h, po drugie można mieć narzędzia z wysokiej półki rozbudowana informatyke. Ale renome firmy buduję się cały czas. Nie kosztem pracowników. Jeśli szef traktuje Cię jak zło konieczne to przepraszam ale warunki oraz realia powinny być nieco inne. Można wymagać rozumiem. Ale to działa w dwie strony. Dla mnie osobiście to wygląda bardziej jak przedszkole. Nigdy nie wiesz do czego szef sie przyczepi. Jeśli brakuje argumentów kończy rozmowę. Przepraszam ale z racji tego iż mamy wolność słowa nie będę kłamała że to świetna firma. Wyrażam swoją opinie. Na koniec dodam że człowiek może miec twardą wojskową przeszłość. Ale powinno się traktować ludzi z szacunkiem, a nie podbudowywac kosztem pracowników swoje ego.

Pomocna?
Tak2Nie
cccc
 Opinia
@Była pracownica 22.05.2019 21:17

Ludzie co Wy gadacie !!! Na Ramaro się wydźwigliście. Jak tak można kalać własne gniazdo ! Target 2021 słyszeliście!!!!Bedziecie żałować !!!! To będzie Firma Roku i gepard biznesu w Łodzi w i w Polsce już wkrótce !!! Kierowcy to tylko myślą żeby ropę o.p.i.e.r.d.o.l.ić i się wyspać !!! A robótka czeka ! Panowie Chrabiowie !!!

Pomocna?
TakNie
Filip R.
Nazwa działu: Transport/Spedycja
 Opinia

Cze. Ma ktoś info jakie warunki dla kierowców dają? Umowa? Kasa? Atmosfera? Pocztom pantoflowom dowiedzualem sie że mają przyjęcia. I nie wiem czy aplikować. Dzięki za informację.

Pomocna?
TakNie
Drajwer
Nazwa działu: Transport/Spedycja
 Opinia
@Filip R. 23.05.2019 08:37

Pracowałem w Ramar0 i ucieklem. Z plusow to kasa na czas no i tyle z plusow a minusy to trochę tego bendzie umowa z najniższej krajowej przy autach nie robione nic chyba ze sie rozsypie ze juz trzeba wymieniać to wtedy ale gadanie szefa R. Z pretensjami ze cos je zespulo a bylo zglasane to drugie a jeszcze brak szacunku do kierowcuw . Nie kturzy kierowcy to podobno z lysymi oponami mieli jezdzic i urzywki kupowali zamaist nowych urlopy sa ale ich nie ma wybierasz urlop kiedy im pasuje zero organizacji w twj firmie licza sie zyski a inwesstycji w sprzet zero jak masz na jakies uszkodzenia pokrycie w sęsie zgloszenia do pana Ł to brak argumentuw u szefa i sie rozlancza w polowie zdania i zuca sluchawka. Chcesz byc traktowany tak przez szefa to zapraszam ja siebie szanuje. Dla mnie ta firma to Dziad-Trans. Niepolecam zadnemu kierowcy zaczynac nawet szkoda czasu i nerwuw

Pomocna?
Tak1Nie
cccc
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Drajwer 23.05.2019 10:49

Rafał odpisz ! bo szlag mnie trafia jak czytam takie bzdury !!!

Pomocna?
TakNie
Thomas
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

rozwoj Firmy po trupach, nie jesteś pracownikiem tylko niewolnikiem....na szczęście ja na czas zdałem sobie z tego sprawę i w końcu mam normalna prace i uczciwego szefa Nie polecam!

Pomocna?
Tak3Nie
Kick
 Opinia

Firma Ramaro, raczej nie polecam. Atmosfera okropna ( będąc w pracy 8 godzin nie ma z kim zdania zamienić bo zazwyczaj rozmowa kończy się na cześć po wejściu rano do biura albo człowiek słucha pół dnia o wyborze technikum dla dzieci ewentualnie o strajku nauczycieli), będąc w pokoju z bratem szefa nie wiadomo czy iść zrobić sobie kawę( notabene którą samemu należy sobie kupić aby było co pić), czy odebrać telefon, czy przekręcić się fotelem przy biurku ba nawet nie wiadomo czy zbyt głośno się nie oddycha. Inne ustalenia są na rozmowie kwalifikacyjnej a inaczej sprawa wygląda gdy zaczyna się pracę. Zupełnie nie poważne podejście. Zwolnienie z dnia na dzień i raczej jest to przyparcie do muru bez wyjścia- brak zachowania terminu wypowiedzenia umowy o pracę. Na koniec są nie słowni i nie wywiązują się ze złożonych obietnic finansowych. Jedyny plus pensja na czas.

Pomocna?
Tak3Nie1
Jaruś
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Kick 16.04.2019 11:45

kurde chcieli mnie tam ściongnoc na spedytora za dwa i puł na renke plus prowizja.ale chyba sobie dam spokuj, nie ma jak optimka

Pomocna?
Tak3Nie
Jaruś
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Kick 16.04.2019 11:45

hej czytam twoje problemy - zapraszamy do optimki, otwieramy biuro w Łodzi- może bendziesz miała ochote? na starcie dostaniesz 2800 PLN plus prowizja , oczywiście dostaniesz telefon, benefita, i fajne kolacje firmowe , pomyśl :)

Pomocna?
Tak3Nie
Nick
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Kick 16.04.2019 11:45

Bardzo ciekawe rzeczy Pani pisze , tylko jest jeden problem. Niewiele jest w tym prawdy. Narzeka Pani na atmosferę? Po kilku próbach rozmowy z Pania czlowiek się poddaje. Rozmowy o szkole dzieci i o strajku nauczycieli?brawo... proszę zacząć wróżyć z sufsów kawy( notabene ktora zawsze stała na blacie w socjalu) bo Pani przepowiada przyszlosc, ponieważ odeszła Pani zanim zaczął się strajk nauczycieli. Jednego nie można zakwestionować..fantazji.

Pomocna?
TakNie3
Nick
 Opinia
@Jaruś 25.04.2019 12:20

Na prawdę chcieli Cię ŚCIĄGNĄĆ na spedytora za dwa i PÓŁ na RĘKĘ plus prowizja? Daj sobie lepiej SPOKÓJ . Hehe

Pomocna?
Tak1Nie1
Jaruś
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Nick 30.04.2019 01:39

Tak dałem sobie spokuj bo to niepowarzne z ich strony. Dlatego tam nie poszedłem. I wam tez nie radzę.

Pomocna?
Tak2Nie
Kick
 Opinia
@Nick 30.04.2019 01:34

Może źle napisałam, że rozmowy były o strajku nauczycieli powinnam raczej napisać o tym, że nauczyciele przymierzali się do strajku. I atmosfera w firmie to nie jest wymysł mojej fantazji, wypraszam sobie bo nie oszukuje tylko piszę jak było w moim odczuciu. Jedno jest bardzo wygodne napisać, że moja opinia jest bardzo przekoloryzowana ba raczej mamy insynuacje, że to wymyśl a czemu nie ma odniesienia co do nieslownosci w kwestii ustaleń finansowych i zwolnienia z pracy bez zachowania okresu wypowiedzenia hmmm.. A co do prób rozmowy jedyne jakie kojarzę to jaką mamy pogodę, ewentualnie o mpk. Opinia dodawana na portalach tego typu to odczucia każdego z nas z danego miejsca pracy.

Pomocna?
Tak3Nie
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak1Nie1
Jaruś
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Siilverstone, możesz coś wiencej ? Bo ja jednak myślę czy by tam nie udeżyć? Co tam się dzieje dokładnie? Dlaczego ten Pan Rafał to nie jest w pożondku? Ja z nim gadałem całkiem fajny facet tylko kasa trochę mała ale prowizja super. Napiszesz wiencej

Pomocna?
Tak2Nie1
Marek G
Nazwa działu: Finanse
 Opinia

Nie mogę się z Tobą zgodzić. Pan Właściciel to osoba bardzo kompetentna i prawdomówna. To prawy szczery i uczciwy człowiek. Do tego komandos. Służyliśmy niegdyś razem w czerwonych beretach. Po prostu jest wymagający. Ale dobry szef musi być wymagający. Bez tego nie ma powodzenia w biznesie. Takie życie. Pozdrawiam serdecznie

Pomocna?
Tak2Nie1
Administrator
 Opinia

Może pojawi się osoba aktualnie zatrudniona, która będzie chciała powiedzieć nam coś o zatrudnieniu u nich? Jak wygląda teraz praca w firmie Ramaro Logistic Sp. z o.o. w miejscowości Łódź? Czekamy na nowe informacje odnośnie ofert pracy oraz atmosfery!

Pomocna?
Tak1Nie

Zostaw opinię o Ramaro Logistic Sp. z o.o. - Łódź

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ramaro Logistic Sp. z o.o.