Opinie o Jeronimo Martins Biedronka w Kostrzyn

1.9/5
Na podstawie 465 ocen.

Poniżej przeczytasz opinie byłych i obecnych pracowników o pracodawcy Jeronimo Martins Biedronka. Zobaczysz tutaj też opinie kandydatów do pracy w firmie Jeronimo Martins Biedronka o przebiegu rozmowy kwalifikacyjnej.

Najnowsze opinie pracowników, klientów i kandydatów do pracy o Jeronimo Martins Biedronka w Kostrzyn

Guess

Właśnie kończę swoją przygodę z Biedronką po przepracowaniu 1 miesiąca. Mobbing, wyzysk za 17 zł brutto na godzinę (obecnie najniższa stawka) . w 2 pierwsze dni czytanie bhp, potem podpis że się zapoznałam i będę przestrzegać.... a dalej praca i podnoszenie ciężarów nie ma nic wspólnego z przestrzeganiem bhp!!!!! Po 8 godzinach pracy wychodzi się jak wrak. Często nie ma możliwości skorzystania z toalety, przerwy przysługującej a po zakończeniu zmiany trzeba zaznaczyć że przerwa się odbyła (co często jest nieprawdą). Jeśli chcesz dobrze pracować nie podlizując się kierownikowi to żadnej premii nie dostaniesz. na dzień dzisiejszy umowa o pracę 2850zł brutto i nic więcej na umowie. Obiecywana premia za obecność tylko uznaniowa. Jestem w szoku że pracodawca tak traktuje ludzi, że pracownicy, kierownicy dają się tak poniżać. Brak jakiegokolwiek szacunku dla siebie i swoich współpracowników. Pracownicy Biedronki - nie dajcie się tak traktować bo nie dożyjecie emerytury przy takim wysiłku za marne grosze.

Kol
@Guess

Nigdy niczego nie można kupić, zwłaszcza promocje!!!!brudno,nie miły personel

były klient

Dzisiaj po raz ostatni wszedłem do "Biedronki" ...... po wybraniu towaru i przestaniu w kolejce ok. 20 minut , przy kasie dowidziałem się , że Pani kasjerka nie ma możliwości wydania mi z kwoty 100 PLN. Żadna kasa w Biedronce w Pile ( przy ul. Drygasa) o godzinie 16.00 nie ma możliwości wydania reszty z kosmicznej sumy 100 PLN - szanowni Państwo waśnie straciliście bezpowrotnie klienta - "Gratulacje" dla osoby zajmującej się organizacją pracy . Hasło " ... nie mam Pana płaszcza i co mi Pan zrobi" w Biedronce nadal aktualne

wałki
@Piitr

Robią klientow w (usunięte przez administratora)i dlatego są takie ceny, cały czas zeby tylko nabijac sobie kabze!

Himari

Naprawde tak źle macie w tych biedronkach??macie jakies bony paczki karty multisport premie fakt roboty dużo ale jestescie wynagradzani za tą pracę.Zajżyjcie na forum polskiej sieci markerów d(i)no nie mamy nic zadnej socjalu żadnych bonow paczek jak wyrobimy premie to patrzą żeby zabrac za cokolwiek.Ciągle kontrole straszenie wydaje mi sie ze biedronka to dobra firma planuje tam zlozyc cv w najblizszym czasie

Bigdan
@Himari

Biedronka to daremny sklep nie ma 80%towaru tego co reklamują, człowiek przyjedzie rano do sklepu i tylko dostaję informacje że wyczerpał się limit towaru (usunięte przez administratora)

Gp

Po pierwsze kasa sklepowa to nie rozmieniarka. Robiąc zakupy powienieneś mieć gotową kwotę by za nie zapłacić ( ewentualnie płać kartą) takie jest prawo handlowe. Zapoznaj się z prawem zanim zaczniesz krytykować. Ignorant myślący że jest pempkiem świata.