Jeronimo Martins Biedronka

Kostrzyn

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 310 ocen.

Jeronimo Martins Biedronka
2 310 6 1

Opinie o Jeronimo Martins Biedronka

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Nowy

Ile zarabia na dzień dzisiejszy zarabia się jako sprzedawca w biedronce. Próże o prawdę i konkretnę kwoty netto a nie lanie wody!!!!???

ono
@Nowy 05.04.2018 07:01

1940 na rękę +premia 450 za obecność.Jeśli pójdziesz na l4 lub weźmiesz urlop na żądanie jesteś bez tej premii i masz niecałe 1500.

Legendia
@Nowy 05.04.2018 07:01

Jeśli jesteś nowa dostaniesz 2200 zł brutto + 450 zł brutto dodatku za 100% frekwencji (nie wlicza sie urlop na żądanie),a więc jakieś 1900 zł z groszami.Pierwsze dwie umowy są na czas określony na rok czasu,a trzecia na czas nieokreślony.Rozliczenie czasu pracy w systemu 3-miesięcznym.Dochodzi do tego co 3 miesiące premia za utarg,ktora zależy od osiągniętych wyników sprzedaży / rzadkość.Przerwa 15 min,problem jest nawet ze skorzystaniem z toalety.Pracownicy,którzy pracują dłużej maja czas na papierosa,kawę na magazynie,a nowi siedzą na kasie od 6 do 14 z 15 min przerwa w okolicach g.12 lub od 13.45-22.30 z przerwa s okolicy g.19.Mi zabronili zima pic herbaty w kubku termicznym przez 9 godzin.Zrezygnowalam pi 3 miesiącach jak o 7 rano chciałam do toalety kierowniczka warczała,że dopiero zaczęłam prace koleżanki sie skarżyły ze korzystam z toalety za często kierownik potem pytał jak często robię siku s trakcie pracy i przeglądał na kamerze.Czy 2-3 razy to dużo na 9 godzin?Chore

Mala
@Legendia 20.04.2018 15:56

Niech się pokna w łeb! Jak można kogoś wyliczać z korzystania z toalety, jeden pójdzie raz a drogi 10 akurat potrzeby fizjologiczne nie są kontrolowane przez nas świadomie. Proste chce mi się siku to idę i robię! Ludzie ogarnijcie się każdy ma, potrzeby!

Mloda
@Legendia 20.04.2018 15:56

Noooo cała prawda !!!!! Nic dodać nic ująć

Biedronka Strumień

Dwie kasy czynne nawet w srodku tygodnia kolejki na pol sklepu, muzyka podczas czekania masakra jakas jakby nie moglo grac radio...

Joanna

Biedonka Podgórzyn ul Bojki 5 masakra brak cen na wielu artykułach. Warzywniak nieprzebrany towar zgniły i śmierdzacy.Nowy towar stoi z boku mimo godzin południowych czeka na wyłożenie a dwie osoby wykladają mrożonki czasy komuny juz minely można podzielić obowiązki.Może ktoś z kierownictwa powinien się tym zająć bo robiąc zakupy nie chcę cały czas szukać aktualnych cen i daty na artykułach promocyjnych bo często nie są wymieniane regularnie .Brak koszyków zakupowych .

Okapi

Bardzo ciężka praca ale jak sie ma spoko ekipe to robota nie jest zła. Jednak w każdej biedrze ten sam (usunięte przez administratora) tylko ci na górze sie pasą jak barany. Jest nas bardzo mało po3 isoby na zmianie z kierownikiem który nic nie robi gdzie w lewiatanie jest ich 10 a towar wykładają w wózkach klijentowskich. Wkurzona jestem , nie przyznali nam zapomogi całej załodze tym co składali , muszą podzielić kase między swoje mordy a reszta zostanie dla roboli . MASAKRA . pozdrawiam wszystkich roboli

DSsa

Przepracowałem w Biedronce 1 miesiąc. Nie jest prawdą co jest podawane że dają umowę o pracę bez okresu próbnego zawsze mogą wypowiedzieć umowę, czas pracy nie jest 8 godzinny, a równoważony tzn. 9-10 godzinny dzień pracy i za to dni wolne. Szkolenie 10 dniowe podczas którego dostaniesz na kilka dni np. 3 książke którą musisz przeczytać do tego nauczyć sie kodów na produkty. Nawet jeśli zaliczysz testy z kodów i wiedzy ogólnej to w przypadku wystapienia kilku różnic kasjerskich zwolnią cie. Dla mnie jako osoby która nigdy nie pracowała w handlu praca na kasie w sklepie gdzie był duży ruch i masa towarów kupowanych przez klientów nie była łatwa. Dla kierownictwa było tylko istotne że kilka razy miałem różnice kasjerskie w pierwszych dwóch tygodniach pracy. Kierownictwo aroganckie i niekiedy chamskie z 4 kierowników może jedna osoba sympatyczna do normalnej rozmowy. Ogólnie odniosłem wrażenie że nie jest to pracodawca któremu zależy na pracownikach nie jest istotne jak pracownik pracuje już w ostatnim tygodniu miesiąca gdy nie ma różnic kasjerskich tylko jakie błedy popełnił na początku.

skqer
@DSsa 17.05.2018 15:15

Są kierownicy i pracownicy którzy starają się już wygryźć ludzi na samym początku. Bo im nie pasują albo ich nie słuchają.

Adrian
@DSsa 17.05.2018 15:15

Czemu pracowałeś tylko jeden miesiąc ? Taka była twoja umowa ? Chce wiedzieć bo też zamierzam rozpocząć pracę w biedronce ale boję się ,że to nie będzie to i czy w razie czego będę mógł się zwolnić .

mila
@Adrian 20.05.2018 13:56

Nie warto. Znajdz prace gdzie indziej. W kazdej biedronce jest zle. W dodatku zakupy kontrolowane. Wiesz ze jesli 3 albo 2 razy nie zauwazysz ze ktos wynosi koszyk zostajesz zwolniony dyscyplinarnie? A ochroniarze kawke sobie pija. Oszczędź sobie nerwów uwierz za takie pieniadze NIE WARTO.

inspektor
@DSsa 17.05.2018 15:15

Rokiciny Kolonia Biedronka dzierżawca terenowy nie sklep właściciela sieci. Pan R pobudował "ciasną klitkę" a ludzie łamiąc sobie pale tona w tym (usunięte przez administratora) ciasnym i brudnym robiąc zakupy. Dzisiaj godz: 10.30 z 2018-06-01 ogólny haos i znowu zostawiłem koszyk i wybiegłem z sklepu. Powód ciasno , wężyki przy kasach (usunięte przez administratora) borówki cuchną i reszta owoców aż sobie dłoń zmazałem. Gdzie tu Sanepid pytam?

znam temat
@inspektor 01.06.2018 16:43

prawdopodobnie zwyczajowo sanepidy dostają od kierowników biedronek dolę w postaci towarów którym kończy się ważność i nie tylko takich towarów

DSsa
@Adrian 20.05.2018 13:56

umowe miałem terminową na rok i co z tego jak dalej w niej pisze że mogą wypowiedzieć zawsze z dwu tygodniowym okresem wypowiedzenia do tego jak pisze kolega wyżej zakupy kontrolowane ochrona kontroluje ciebie, a nie kupujących podstawieni ochroniarze pod klientów chowają koszyki i sprawdzją twoją reakcje. Wypowiedzenie zawsze możesz złożyć sam ale wg mnie nie warto zaczynać tam pracy. Przez 1 miesiąc mojej pracy jedynie na poczatku przez kilka dni pracowałem na sklepie z towarami później tylko siedzenie na kasie po 8 godzin z chwilą 15 minutowej przerwy 1,5 godziny przed końcem pracy.

Anula
@DSsa 17.05.2018 15:15

Różnice kasjerskie ciągle mam,bo kierownik lub zastepca kierownika każe mi ciągle oddawac ze swojej kasetki klientom za błędnie naklejone ceny np nie zdjęte stare promocję. I mam wtedy na minusie.....a nie wynika to z mojej winy

Monia
@DSsa 02.06.2018 16:07

U mnie praca nie po 8 godz a po 10,12 Mam nadzieje znajde szybko inna prace Mialy byc zmiany po 8 godz a tu daja 5dni pod rzad po minimum 10 wiec kiedy odpoczac

DSsa
@Monia 04.06.2018 23:32

U mnie tez były zmiany po 9 godzin napisałem o 8 godzinach siedzenia na kasie bo na rannej zmianie gdy mały ruch pierwsza godzina była na sklepie potem 8 godzin siedzenia na kasie, a na drugiej zmianie 9 godzin siedzenia na kasie.

Baba
@DSsa 02.06.2018 16:07

Ludzie myślą, że jak siedzisz na kasie to jest ci lżej, (usunięte przez administratora) prawda, najgorsza robota w markecie, bo nie dość, że masz od groma ludzi do obsługi, to trafiają się takie rodzynki, że człowiek chciałby wyjść, nie mówię, że wszyscy są tacy, ale na 100% kasowanych 80% to buraki, które myślą, że jak kupią 2 bułki to masz ich za to pocałować w d.. że oszukujesz bo jest inna cena na półce a inna przy kasie, tak oszukuje- w magiczny sposób zmieniłam siłą woli cenę w systemie , bo te pieniądze z różnicy w magiczny sposób trafią do mojej kieszeni... A czemu zmknięte w niedziele? bo nie chce mi się oglądać twojego ryja :)

Mala
@Baba 14.08.2018 11:34

Taka prawda! Popieram w 200procentach co piszesz!

Hahahaha

Brud stary towar smród i nic więcej! !!!!!Już kolejny raz kupiłam zepsute mięso zaznaczam że na opakowaniu termin ważności jeszcze się nie skończył to skandal!!!!!!a panie zarabiają tyle co pielęgniarki z 20 letnim stażem pracy i nie są odpowiedzialne za życie ludzkie tylko ewentualnie za sprzedaż starego mięsa! (usunięte przez administratora) może jeszcze soboty chcecie wolne?

Iga
@Hahahaha 25.08.2018 16:44

Co do zarobków to bzdura. Pracownik z dziesięcioletnim stażem ( kasjer) zarabia nie więcej niż 2200 jeśli oczywiście nie korzysta z urlopu na żądanie, opieki nad dzieckiem i chorobowego. W przypadku absencji ok 1800. Praca ciężka, a na jakość mięsa to chyba kasjer nie ma wpływu.

Mala
@Hahahaha 25.08.2018 16:44

Co za bzdury! A czy kasjer jest winny za zepsute mięso? ZAPRASZAM do pracy w biedronce chociaż na jeden dzień to się odechce takiego gadania! Zero poszanowania ludzie nie mają za czyjąś pracę jsk się nie podoba to proszę zmienić sklep. Ludziom zawsze coś nie pasuje,a sami że grosz kultury osobistej bo myślą że sprzedawca to śmieć. A co pracownikowi to już wolna sobota się nie należy jak tyra po 11godzin dziennie! CI co tak piszą to pojęcia nie mają jsk tam ludzie ciężko pracują to nie ich wina ze mało ludzi do takiej pracy! Przyjdzie taki jeden z drugim i potrafi tylko pomiatac kasjerka i! WSTYD CO ZA NARÓD!

Marek

Proszę o wytłumaczenie mi sytuacji czy sklep Biedronka może pobierać opłaty za parking chodzi że obok 100 m. jest ZUS i ludzie wykorzystują parkowanie ale sam fakt czy to jest legalnie stoi ochroniarz z biedronki i kasuje zamiast być w sklepie jest w dolocie... Chodzi o Biedronka ul. Szczęść Boże Zabrze.

Haha
@Marek 04.09.2018 09:51

To teren biedronki i mogą robić co chcą. Zawsze mozesz zaparkowac na placu warszawskim, w czym problem.

Nutella

Nie polecam biedronki w Siechnicach dla przejezdnych. Widzą, że w biedronce jest duża kolejka i nawet nie raczą zadzwonić, a jak już zadzwoniła po następną kasjerkę to nie było jej 30 minut. Porażka ta biedronka.

Jjjj
@Nutella 11.09.2018 15:56

Nie porazkajest kasjerka tylko to ze na zmianie sa 2_3 osoby

Klient Biedronki.

Jesteśmy klientami Biedronki w Opolu Lubelskim,ulica Fabryczna. Nie wiem,czy za okradanie klientów pracownicy Biedronki mają jakieś prowizje,ponieważ już kolejny raz zostaliśmy oszukani.Przykład nr 1:żona kupowała buraczki do obiadu.Policzyli Jej za cytryny.Cena buraczków i cytryn jest Wam oczywiście znana.Przykład nr 2:robię zakupy,kasjer nalicza mi 37,90.Płacę 100 zł.,daję mu końcówkę.Wydaje mi 53 zł.Pytam,gdzie reszta?Zdążył już obsłużyć kolejnego klienta,dopiero dodał mi łaskawie 10 złociszy,nie wymawiając magicznego PRZEPRASZAM.Nr 3 :kasjer zamiast policzyć za cukierki Mieszanka Krakowska w cenie promocyjnej ,naliczył cenę cukierków Opolanki,o wiele droższe,niż wyżej wymienione.LUDZIE,JEŚLI SZKOLICIE KADRY,ZWRACAJCIE UWAGĘ NA TO,ŻEBY BYLI UCZCIWI,A NIE ŚCIGALI SIĘ,KTO OBSŁUŻY WIĘCEJ KLIENTÓW.NIE MAMY ZAMIARU NIKOMU FUNDOWAĆ ŚNIADAŃ CZY INNYCH BZDUR.CZY MACIE W OGÓLE JAKIŚ WPŁYW NA TO,CO SIĘ DZIEJE W WASZYCH SKLEPACH?

Mika
@Klient Biedronki. 28.08.2018 17:04

Właśnie to wina pośpiechu do którego pracownicy są zmuszeni. Nawet jeśli kasjer Panu źle skanuje towar np cytryna (kod 104) zamiast buraki (kod102) nie korzysta z tego (nie zabiera sobie cytryn) Jeśli jest różnica kasowa to wpłaca się ją z utargiem do banku, nikt tego sobie nie zabiera. Byłam pracownikom tej firmy i wiem, że ich polityka to wycisnąć z pracownika jak najwięcej.

Masakra
@Klient Biedronki. 28.08.2018 17:04

To wina braku szkoleń i czasu na nauczenie się kodów. Nowi pracownicy nie znają kodów i kasuja jak kasuja. W biedronce jest mobbing w każdej. Jest coraz gorzej pracownicy sa traktowani jak szaty zarobki za niskie 1870 zł z premierą bez 1599 to chore a praca jest naprawdę ciężka fizycznie i psychicznie. Jeśli dalej tak będzie solidarność i związki muszą pomuc pracoeniką biedronki robi się ta sama stulacja co 10 lat temu

Nikt
@Klient Biedronki. 28.08.2018 17:04

Uważaj na cukierki na wage w biedrze. Wejherowo. Czekoladowe cukierki z robakami kupił jeden z klientów w Biedronce. Pan Arkadiusz opublikował na Facebooku wideo i zdjęcie słodyczy (Michaszki na wagę), które rzekomo nabył w sklepie Jeronimo Martins na ulicy Sikorskiego. Poinformował, że zgłosił sprawę do Sanepidu i Jeronimo Martins Polska.

Karolina

@Pracownik a możesz opisać atmosferę pracy jaka panuje w Jeronimo Martins Biedronka? Czy w kontekście możliwości rozwoju oraz dodatkowych benefitów oceniasz tego pracodawce pozytywnie? Orientujesz się czy na ten moment poszukują pracowników?

Biedronka
@Karolina 19.07.2018 17:00

Mobbing jest w Głogowie ale na Folwarcznej brak szacunku do pracownika szczególnie od głównej kierowniczki jak i jej zastępczyni obwiniają pracownika za brak swojej nie kompetencji ( o niczym nie informują a jak się popełni błąd to za niego obwiniają pracownika) potrafią go zrównać z ziemią i doprowadzić do płaczu tacy ludzie nie powinni być kierownikami czy zastępcami atmosfera w pracy masakra !!! Ktoś powinien takie osoby kontrolować i sprowadzić na ziemię jesteśmy tylko kasjerkami a nie robotami i alfą i omegą!!!

Nikt
@Biedronka 28.08.2018 23:51

Podobnie jest w Grodzisku w "Łąkach". Koleżanka moja, od lipca pracuje głównie na nocki, bo male dzieci. Dwie paniusie kiero i jej pomagier (usunięte przez administratora) poszly na fajke, a nowa nawet niwme miała konkretnego szkolenia na piec. Przyjarały jej sie bulki. Jak to zobaczyl (usunięte przez administratora) tp od razu na skarge do kiero. Czy tak sie kuźwa robi?! Sie pytam Od razu lecieć ja skargę Gdzie maniery, gdzie współpraca, gdzie pomoc kolezenska. WSTYD!!!!!

Miśka

Pracuje juz 11 lat ale teraz co sie dzieje w Biedronce to dramat . brak ludzi do pracy!! Pracujemy po 2 ,3 osoby razem z kierownikiem nie ma kiedy wylozyc towaru, posprzatac a co dopiero ceny wylozyc . Zeby obsluzyc ludzi to lecimy z wywieszanym jęzorem na kase i jeszcze dostajemy opiernicz od klientow ze gdzie bylismy jak powinnismy bybc na kasie to wszystko jest wina Dyrektorow!!! Nie pozwalaja zatrudniac. Bo oczywiscie nie wyrabiamy budzetu , jak mamy wyrabiac jak nie ma ludzi- zeby wylozyc towar . Boedronka to juz zeszla na psy!!

Edek z fabryki kredek
@Miśka 07.09.2018 11:27

To samo w Hebe. Tez rzekomo nie pozwalają zatrudniać pracowników. A prscy wciąż przybywa. Czasami chciałabym, że ten cały Jeronimo zniknął z powierzchni ziemi.

sylwek

Byłem wczoraj w Poznaniu w Biedronce blisko os,Przyjaźni i stwierdziłem że panuje tam straszny bród i bałagan widzę że osoby tam pracujące nie ogarniają tego.Lodówki z jogurtami brudne,pomazane. Ale miesiąc temu byłem ze znajomymi w Uniejowie w biedronce tam to dopiero jest (usunięte przez administratora) trzeba było szybko chodzić żeby się do posadzki nie przykleić. Bród był straszny i wyglądało na to że nikt tam nie sprzątał od czasu pierwszego otwarcia tego sklepu. Pełno pustych kartonów i innych opakowań, w lodówkach bród,półki skurzone, między regałami aż się lepiło.Towar nieposegregowany.Warzywa w muszkach. Gdzie sanepid. Czy sklepy biedronka nie mogą i nie stać ich na zatrudnienie ekip sprzątających.

augustin

Sami debile,niedługo roztrwonią kasę tak jak w Tesco więcej kierowników,niż pracowników,ciekawe jak się dowie Sąd w Strasburgu jak rządzi Tesco i Biedronka jak zarządzają kierownicy nie swoją kasą.

Zawiedziony

Jestem osobą poważną nie zajmuję się pisaniem na forum, ale ta opinia dotyczy nie dotyczy marketów, ale osób zajmujących wysokie stanowiska. Wystawiają ofert pacy w rożnych portalach z ofertami pracy , każdy ma prawo wysłać cv ,ale po co marnować swój czas pieniądze jak wcale nie szukają pracowników. Dlaczego tak się wypowiadamy bo osoby,przyjeżdżającym zajmują ich czas narażają na koszt i obiecują że oddzwonią z odpowiedzią negatywną / pozytywną w ciągu tygodnia blef . FARSA uwaga na tą firmę wiem,że oszukują w wynagrodzeniu, boksują się z LIDLEM ,a nie dorastają do pięt. BIEDRONKO ILE LAT TYLE KŁAMSTW Pozdrawiam Zawiedziony

DSsa
@Zawiedziony 06.06.2018 22:27

I przyjmują tylko gdy potrzebują u mnie w miejscowości gdzie są dwie biedronki przed świętami w grudniu byłem na rozmowie ale oddzwonili ze nie potem na wiosnę znalazłem prace na miesiąc w mieście niedaleko gdzie jest jedna biedronka z ruchem tak dużym jak w wielkim mieście

Bata
@Zawiedziony 06.06.2018 22:27

We wszystkich marketach stosują teraz ten trik, jest ogłoszenie, przyjmę pracownika- owszem ogłoszenie wisi, do kandydatów się dzwoni ale się ich nie przyjmuje. Dlaczego? Otóż dlatego, że panie kierowniczki mają ustaloną ilość etatów, np, na 1 sklep 15 osób na powiedzmy 3 zmiany (3 osoby to kierowniczki czyli zostaje im 12 osób) Nie ma zmiłuj, kiedy są wakacje, święta, czy imprezy masowe, nie przyjmą nikogo ponad to co mogą zatrudnić bo nie mają etatów, tym sposobem, zwiększony ruch= pustki na półkach, oblężenie na kasach itd, Ogłoszenia są po to żeby podnieść na duchu osoby tyrające, nowy kandydat daje nadzieję na rozłożenie pracy na większą ilość osób, ale tej nowej osoby nie będzie bo jej nie wezmą. Spotkałam się z tym w już kilku miejscach. Ponad to, jaki im się wykruszy osoba, która znajdzie pracę, nie daje rady, jest nie wydajna, mają bazę kandydatów którzy są gotowi podjąć pracę od zaraz :) Nie zatrudnią więcej ludzi, bo pracownik jest kosztowny, więcej zatrudnionych= mniej promocji

Iga
@Bata 14.08.2018 11:22

????????????????

Biedra

Biedronka, kierownictwo to gbury, zarozumiałe , pewne siebie towarzystwo, jak coś od ciebie potrzebują to są mili a jak już pracujesz z nimi to hamstwo wychodzi. Kierownicy w biurach na niższych szczeblem dają do zrozumienia co to nie oni i tak po szczeblu do samego sprzedawcy jak fala w wojsku, klienci też to czują , kupujesz albo spadaj, łaski nie robisz ale to wina pysznego kierownictwa

Jolka

Biedronka to (usunięte przez administratora) i tyle w temacie.

????

Nie Polecam pracy w Łuków tak właśnie ani na Miedzyzeckiej ani na Sienkiewicza (usunięte przez administratora) i nic więcej a kierowniczka na Sienkiewicza (usunięte przez administratora) ma na czole wypisane chamica z pod lubelskiej wsi panoszy się jak wielka dama Spójrz w lustro bo ludzie beke mają doskonale Cie znają i wiecznie o Tobie gadają żal!!! Powinny być kontrolę tych sklepów codziennie to te brudasy na Sienkiewicza wiedzieli by co to porządek (usunięte przez administratora) że szok wsyt i Ty w mieście pracujesz nie w oborze Piggy

Nicck

Nigdy więcej moja noga nie postanie w Biedronce w Zamościu przy ulicy Lipskiej/Promiennej. Wolno mi? Wolno! To w końcu moja noga. Aha. Przed chwilą analogiczną obietnicę złożyła moja żona. Uzupełnię, że - do dzisiaj -robiłem tam zakupy niemal codziennie i nie były to zakupy "oszczędnościowe. Żegnam.

Lukas

Chciałbym z dużą przyjemnością pogratulować tak miłej i sprawnej obsługi klienta na sklepie przy ul Długosza w Sosnowcu oby tak dalej brawo

Hjughh

Co to jest ta Biedronka

Elzbieta

Kiedy beda suszarki w sprzedazy chodzi mi o te co robi spirale loki pare tylko szt bylo rozeszly sie w mig malo towaru ciekawego przychodzi

Dobra rada

Jedno proste pytanie. Dlaczego sklepy w mniejszych miejscowościach, wyrabiające budżet mają niższą pensje? To niesprawiedliwe. Powinniście wziąć pod uwagę ilość i intensywność wykonywanej pracy a nie to że np. w Warszawie nie ma chętnych do pracy więc oni mają najwyższą stawkę a inne biedronki pod Warszawą mimo że w nich również są wszystkie nowe akcje, promocje, produkty, ludzie ciężko pracują, wyrabiają budżet itd DOSTAJĄ ŚMIESZNE PIENIĄDZE? Co to jest za polityka w ogóle? Wzrosły pensje to zabraliście te za budżet i na jedno wychodzi. Żenada !!! Jeżeli nic z tym nie zrobicie to niestety masowo zaczną zwalniać się doświadczeni pracownicy którzy mają dość pracy za dwóch za śmieszne pieniądze a co za tym idzie Wasza marka bardzo na tym ucierpi. Upadasz Jeronimo.

smakosz
@Dobra rada 22.02.2018 22:36

wiele tematów na to wpływa, jak i w innych branżach w dużych miastach stawki są największe ale, pamiętaj że i koszty życia, kawalerka wynajem od 1500 zł/mc, mieszkanie 2 pokojowe wynajem od 1800 zł/mc, za te kwoty na prowincji wynajmiesz apartament albo dom, w wawie zapomnij, czynsze od 400 zł w góre, dlatego też wiekszość pracowadców musi zaproponować wyższe zarobki nr w stolicy, kraku, poznaniu, 3city, to normalna sprawa, a czy to się komus podoba to już inna sprawa, pracownik banku w małm mieście dostanie 3000 netto w warszawie 4000 i nic w tym dziwnego

Aga
@smakosz 23.02.2018 22:36

Piszesz że koszty życia w miastach są większe jednak jeśli masz dzieci któte idą do szkoły średniej lub na studia to osoby nie mieszkające w miastach muszą wynająć mieszkanie czyli tak jak piszesz 1500-1800. Dzieci mieszkające w miastach szkoły mają na miejscu.

Baba
@Aga 16.04.2018 08:44

moja znajoma studiuje i sama zarabia na swoje utrzymanie w większym mieście, nie ciągnie kasy od rodziców ;)

Kora335

Witam pracownik w Radzyniu Chełmińskim dziewczyna która pracuje nie powinna wychodzić do ludzi tylko na magazynie nigdy się nie uśmiecha siedząc na kasie wiecznie naburmuszona gdyż kiedyś ktoś chciał miło zażartować to nawet nic nie odpowiedziała a o uśmiechu nie wspomnę masakra brak podejścia do klienta niech bieze przykład od koleżanek i kolegów moim zdaniem takie osoby nie powinny poruszać się między ludzi.

Ewelina
@Kora335 25.07.2018 15:58

A ty masz wiecznie dobry humor i przyklejony uśmiech ?

Ankamaj

Również nie polecam pracy, pracownicy pracują po 2, 3 osoby często nie ma czasu na przerwę a największy mobbing znajduje się na stanowiskach wyższych... Derektor a kierownik sklepu... Wrocław to jest jakis koszmar czas się za to zabrać... Mam sporo dowodów w formie m-eila to jest dopiero szok

Seba
@Ankamaj 02.08.2018 20:58

No to wiem o jakiej biedronce piszesz, bo ostatnio przyjeżdżając pod sklep a właściwie za pod magazynem stało 3 pracowników na fajce. Ok, przerwa i odpoczynek normalna sprawa. W sklepie byłem około 40 min i wyjściu te same osoby uśmiechnięte popalały przy wejściu do magazynu. Więc może w każdej biedzie tak jest? Dodam że to miejscowość turystyczna dosłownie oblegana przez turystów. Dodam od siebie że poraz ostatni w tym sklepie robiłem zakupy. Działy w sklepie są ułożone fatalnie. Nic nie można znaleźć. Rozumiem marketing i ,,żeby klient przeszedł cały sklep to wyjdzie z całym koszykiem". Kawy tu i tam, słodycze chyba w 4 miejscach. W rezultacie straciłem 40 min i nie kupiłem nic.

sap

Gdzie Ci rejonowi i kierownicy co byli kiedyś teraz to nie jesteś pracownikiem tylko SAPem kuwa towaru tyle że brak słów a kierownictwo to nie na szkolenia wysyłać tylko DO ROBOTY to zobaczą co zamawiają i jak się towar w biedrze wykłada .Kierownicy po zawodówkach masakra

Gerwazy
@sap 05.04.2018 01:55

Masz cos do zawodowki snobie... Swoim papierem to sobie (usunięte przez administratora) podcieraj...

Natalia
@Gerwazy 21.06.2018 11:43

Przykro mi ale niestety zawodowe wyksztalcenie jest nie wystarczajace by zostac kierownikiem , dlatego takie osoby sobie nie radza a pracownicy tylko cierpia przez takich nie wyksztalconych ludzi

Psota
@Natalia 14.07.2018 16:36

Wykształcenie to nie inteligencja..można po zawodówce mieć wiedzę większą niż po studiach,które w 90 procentach kończy się w prywatnych uczelniach za pienir,a nie za wyniki w nauce

Karolina

@anonymous Dzięki za odpowiedź. Każda merytoryczna odpowiedź, zarówno o charakterze pozytywnym jak i negatywnym będzie wskazówką dla reszty forumowiczów. Mimo wszystko staraj się pamiętać o regulaminie serwisu i nie używać wulgaryzmów.

lola

tak tak potwierdzam zmiany praca po 9-c godzin i nikogo z KR nie interesuje jak masz zwrócić po 23>ciej do domu< premie zapomnij dowalą taki budżet że wiadomo że się nie zrobi i masz zero l4 i pracujesz to premii nie widzisz i te niczym nie uzasadnione roszady pracowników z jednego sklepu na drugi i to z dnia na dzień kto o tym decyduje bez zgody pracownika przecież to jest nie do zaakceptowania nie jesteśmy towarem tylko ludźmi mamy też uczucia no i najważniejsze ja się pytam gdzie ta STABILIZACJA niech mi ktoś odpowie tylko z góry ktoś kompetentny MACIE SUMIENIE tak robić kto wam dał taka władze nad pracownikiem ?????

anonymous

Biedronka Nekla! Kiedy wreszcie ceny promocji na pólkach będą odpowiadać tym nabijanym na kasie? Ile można analizować paragon i patrzeć na fochy osoby funkcyjnej przy zwrocie gotówki? Proszę to poddać kontroli ponieważ sytuacja powtarza się notorycznie. To samo dotyczy pozostawianie starych cen po skończonych promocjach. Chyba w końcu zmienię przyzwyczajenia i poszukam innych sklepów.

Ja
@anonymous 28.07.2018 12:53

A proszę bardzo !!!! Ludzie narzekają, a mimo to lecą do biedronki. Pełno klientów, nas mało na sklepie, mimo ze się staramy nie jestesmy w stanie wszystkiego dopilnowac. Musimy znosić obelgi klientów, ktrzy nie rozumieją jak ciężko pracujemy. Biedronka oszczędza na pracownikach. Nie polecam tam pracy ani klientom robienia zakupow i dorabiania portugalskiej firmy na głupich Polakach.

anonymous
@Ja 02.08.2018 23:09

Masz racje... biedra przyzwyczaiła ludzi do korzystnych zakupów i dlatego dobrze się kojarzyła. W końcu obrosła w piórka a ja sfrustrowany zacząłem korzystać z takich sieciówek jak Polo i Dino, ruch nieco mniejszy i jakby bardziej się starają jeśli chodzi o asortyment i ceny w stosunku do ubiegłych lat. Generalnie gama produktów podobna i cenowo to samo więc szkoda nerwów. Do zobaczenia Biedronko jak nabierzesz pokory i znów zaczniesz szanować klienta. Pracownikom współczuję, bo widzę jak zachowują się w innych sklepach a jak zapier... w biedrze. Całkiem niepotrzebnie.

Ankamaj

Również nie polecam pracy, pracownicy pracują po 2, 3 osoby często nie ma czasu na przerwę a największy mobbing znajduje się na stanowiskach wyższych... Derektor a kierownik sklepu... Wrocław to jest jakis koszmar czas się za to zabrać... Mam sporo dowodów w formie m-eila to jest dopiero szok

Sandra

Takze nie polecam pracy w biedronce w Głogowie na ulicy brzoskwiniowej.mobing i do tego jedni mogą popijać kawke a osoba na kasie jak chce zejsc do ubikacji to slychac przykre komentarze od strony pupili kierowniczki

zbrojarzbetoniarz
@Sandra 30.07.2018 14:30

Tak xD im częściej ktoś ci mówi że masz szybciej pracować tym bardziej on chce nic nie robić, miałem takiego typa na sklepie, pol dnia na socjalu, drugie pół na darciu japy

Zostaw opinię o Jeronimo Martins Biedronka - Kostrzyn

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Jeronimo Martins Biedronka