Jeronimo Martins Biedronka

Kostrzyn

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 272 ocen.

Opinie o Jeronimo Martins Biedronka

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Jeronimo Martins Biedronka

anonymous

W ogłoszeniu o pracę na stonowislo Zks Warszawa są wykazanie zarobki 4-6tys.brutto czy to jest realne????

Pracownica

Pracuje w Biedronce ponad rok. Mam 3/4 etatu. Do tej pory maksymalną wypłaty dostałam ok 1450 zł netto - wyrobione wszystkie premie i 100% obecności. Średnio otrzymuje ok 1300 zł netto. Praca bardzo ciężka fizycznie. W wieku niespełna 30 lat mam problemy z kręgosłupem od dzwigania. Jak jestem chora do do czasu aż prawie "umieram" chodzę do pracy bo za dużo bym finansowo straciła na l4. U mnie na sklepie atmosfera jest ok. Ludzie równo pracują, kierownictwo nie mobbinguje. Są dodatki na karte pracowniczą 2 razy w roku, paczki na święta i roczna premia. Klienci niestety czesto bywają paskudni wobec nas zatrudnionych w tym sklepie. Jaki to "typ" widać nawet po komentarzach na tym portalu :) reasumując praca ciężka, wypłata taka sobie, atmosfera zależna od sklepu - ja mam akurat bardzo dobrą. Od teraz mają być podwyżki o których tak głośno w internecie, ale tak naprawdę to będziemy zarabiać miej więcej tyle samo co do tej pory I może raz na kwartał dostaniemy ok 300 zł premii pod warunkiem wyrobienia jej założeń. Nie ma u mnie w sklepie pracownika, który by zarobił takie sumy jak podają w internecie. Mówią one po pierwsze o kwotach brutto, po drugie ze 100% obecnością w pracy, po trzecie o sumach razem z dodatkami stażowymi po roku i trzech latach, po czwarte z wyrobioną premia i po piąte w zależności od regionu - Warszawa ma najwięcej. Plusem jest umowa o pracę, możliwość wybrania sobie kilku dni wolnych w miesiącu jeśli potrzebujemy na załatwienie swoich spraw - choć jak słyszałam nie na wszystkich sklepach to respektuja. Przerwa u nas jest obowiązkowa, nie ma problemu z wyjściem do łazienki i z kierownictwem zawsze można się dogadać :)

Byly Klient

Opowiem coś o biedronce w Wyrzysku. Przestałem robić zakupy w tym miejscu gdyż panie pracujące w tym sklepie są niemile i stroja fochy na klientów. Kilka przykładów - zdarzyło mi się usłyszeć stojąc przy kasie komentarz jedniej kasjerki ze ona nie dostaje 500 plus jak inni.wyrzysk to mała miejscowość wiec wszyscy się znamy.wiem ze kasjerki komentują co kto i za ile kupuje.poza tym higiena osobista niektórych pan pozostawia wiele do życzenia. Tłuste włosy i nieprzyjemnie zapach pani za kasa.kolejna sytuacja.przed 1 listopada kolejki wszedzie a one sobie dyskutują kto jak będzie pracował przed wszystkimi świętymi. Nie zawsze też mówią dzień dobry i swoje uprzejme formulki . a sklepie syf ciągle pełno palet z towarem na środku alei.nie ma jak minąć się we 2 osoby.zdecydowanie nie polecam ktoś powinien zrobić tam porządek. Obecni pracownicy do wymiany.

anonymous
@Byly Klient 09.12.2017 22:27

To jest portal opinii na temat pracodawców, a nie na temat pracowników. Nie jest to też internetowa książka skarg i zażaleń. Nie jest to też spluwaczka, Szanowny Panie.

dor_a
@Byly Klient 09.12.2017 22:27

Przeczytałam Pani wypowiedź i ręce mi opadły. Chciałabym by Pan chociaż jeden dzień zajęła miejsce tych kasjerek i wtedy komentował wygląd, ja widzę jak te dziewczyny lecą od palety z towarem biegiem do kasy, zmęczone przepocone nie z braku higieny tylko z pracy fizycznej. Wielki szacun dla wszystkich Pań i Panów kasjerów z Biedronki, bo potrzebują utrzymać rodziny i dlatego zgadzają się na takie traktowanie i wyzysk. A tu jeszcze przyjdzie "inteligent" i ma pretensje ze formułek swoich kasjerki nie mówią, to niech sam je sobie dopowie . No jaskiś parapet się wypowiedział co światowca chciał zgrywać , żenada........

nicos

Napiszcie cos o tym centrum logistycznym w SIERADZU BIEDRONKA jako komisjoner, bo chcialbym sie tam zaczepic ale opinie sa takie ze wychodzi na to ze jest wyzysk i nie wiem. 1-Jaka placa brutto i netto? 2-Ile godzin pracy w miesiacu? 3-Jakie normy? 4-Czy jest problem z wozkami? 5-Ile zmian na jakie godziny? 6-Sa jakies darmowe pos

Magda

Witam. Wczoraj byłam na rozmowie rekrutacyjnej na z-ca kierownika sklepu i powiem wam,że takich pytań się nie spodziewałam . Dramat ! To raczej był egzamin a nie rozmowa . Oczywiście jestem osobą z zewnątrz która nigdy nie pracowała dla Biedronki. Spotkanie z 3 osobami trwało 1 h i 10 min ! Masakra ! Była kierownik sklepu ,kierownik regionalny i osoba do spraw rekrutacji. Na początku panie ładnie się przywitały i przedstawiły ,powiedziały po kolei czym się zajmują ,później przedstawiłam się ja i powiedziałam czym do tej pory się zajmowałam . Gdy już powiedziałam o sobie w sumie opowiedziałam zadano mi kilka standardowych pytań . Np ; - Czy wiem ile palet średnio przyjeżdża do sklepu ? - Co zrobić aby zminimalizować straty ? - z jakiego sektoru są największe straty , I kilka innych pytań. Następnie rozdano mi kartki z zadaniami i tutaj jest ABSTRAKCJA!! Dotychczas byłam z-ca kierownika w dziale telekomunikacji ,zarządzania i obsługi klienta ,miałam styczność z działem spożywczym i sprzedażą natomiast pytania które padły były totalnym kosmosem ! Pytanie nr 1 - Jesteś na swojej 2 zmianie od 14 do 22 sklep jest czynny do 21 ,przychodząc musisz rozliczyć kasjerów z 1 zmiany ,ogarnąć sklep ,przyjąć towar ,rozłożyć go i rozdysponować pracę pracowników,wpłacić pieniądze do banku,uporządkować dokumenty. Praca ok 4 h dla 2 osób .Jesteś potrzebna na kasie do obsługi klienta ,o godzinie 20 jest mniejszy ruch więc może zostać 1 kasjer . Widzisz bałagan na sklepie ,rozrzucone kartony i brudną podłogę ,ale o 19:15 przychodzi do Ciebie klient i zgłasza Ci problem ,że zamrażarki nie chłodzą i mrożonki nie są zamrożone . Okazuje się,że jest awaria w 4 zamrażarkach ponieważ powstało zwarcie . Wykładanie towaru zajmię Ci ok 1 h i 15 minut ,Kierownik sklepu pod żadnym pozorem nie każe Ci brać nadgodzin . Co zrobisz w takiej sytuacji aby ranna zmiana miała sprawne lodówki ? Na odpowiedź miałam 5 minut.... To jedno z tych kosmicznych pytań . Więc na to stanowisko zapraszam bardzo ,bardzo odważne osoby które mają odważne odpowiedzi :) Mam nadzieje ,że komuś pomogę tym pytaniem się przygotować :) Pozdrawiam !

Aguuula
@Magda 30.11.2017 05:59

Jakie chamstwo poprostu takie rzeczy sie zdarzaja :-) poprostu trzeba logicznie myslec. Wielkie wymagania. Praca w biedronce na stanowisku zastępcy kierownika owszem jest wymagajaca ale mówi to samo prZez siebie zaatepca kierownika!!!!! Jak chcesz pracować na takim.stamnowisku to beda od ciebie wymagac. Ja akurat przyuczam sie na takie stanowisko i na wysokoobrotowym sklepie i da sie to ogarnac troche checi i wewnetrzego spokoju

Kobolt
@Magda 30.11.2017 05:59

Myślę, że jeżeli te pytania były kosmiczne to nie nadajesz sie ani na zastępcę ani na kierownika, niekoniecznie nawet w biedronce. Pamiętaj nie każdy musi nim być, można być specjalistą w dziedzinie, w której jest sie dobrym.

kk

kiedy wyppłata

Nicole
@kk 07.07.2017 13:48

Na umowy zlecenia jest zaraz po 22 każdego miesiąca Etatowe - 10 każdego miesiąca

Ania

polecam

Gość

Biedronka w Wyszogrodzie: wszystko ok tylko, że często ilość czynnych kas jest nieadekwatna w stosunku do klientów. Np. kolejki 10 metrowe 3 kasy czynne. A reszta dlaczego nie czynna?! Ale mimo wszystko warto odwiedzić ten sklep przynajmniej w Wyszogrodzie!

Waldek

Kupilem USB styk za 60 zlotych w celu korzystania z internetu. Po kilku razach korzystanie z niego bylo niemozliwe. Proby uzyskania informacji(w biedronce w kostrzynie jak i w sklepach biedronki) Co dalej? Bez powodzenia Zostalem z bezwartosciowym przedmiotem w reku.

anonymous
@Waldek 19.11.2017 19:36

takie badziweie i oszustwo

Kasik810
@Waldek 19.11.2017 19:36

Jest coś takiego , jak reklamacja. ☺

Przykłąd

Jak widać można strajkować w Lidlu i w Biedronce w Portugalii i przed świętami. http://www.portalspozywczy.pl/handel/wiadomosci/lidl-i-jeronimo-martins-oglosily-przedswiateczny-strajk-w-portugalii,153127.html

anonymous

Nie wiem o co chodzi w biedronce !!!!! tydzien do swiat a sklep robi rewolucje w ustawieniu towarów,klienci nie sa głupcami i numer z przestawianiem towarów powoduje tylko zament i nerwy klientów którzy nie mogą niczego znależć,-co nie znaczy że kupią więcej miotając sie między półkami ja mam zawsze kartkę gdy idę na większe zakupy ha! ha!/ (usunięte przez administratora) i jeszcze raz (usunięte przez administratora) wpis dotyczy biedronki w strzelinie ul.dzierżoniowska klient

rysryz
@anonymous 16.12.2017 23:06

Z gadzam się z osobą powyżej. W Biedronce, w której najcześciej kupowałam wszystko było ładnie poukładne sektorami. Tydzień temu jak pojechałam....zabrakło mi słów. Nie tylko wszystko pozmieniane, to chaotycznie rozmieszczone, czyli ogólnie (usunięte przez administratora) Batoniki przy karmie dla psów, napoje jedne z przodu a drugie gdzieś na drugim końcu, środki czystości różnego typu porozwalane po całym sklepie, a nie jak przedtem - wszytko na jednej stronie. Ale to nie mało, palety z towarem poustawiane losowo! Strasznie ciasno, w alejkach ludzie nie mogą przejść (a był wtedy ruch, był), a w jednym sektorze, gdzie były produkty "bio" staly palety z kawą, pomarańczami i czymś jeszcze i całkowici zasłaniały produkty. Po prostu koszmar. Wszyscy narzekali, a i pracownicy też nie byli zadowoleni. Oprócz tego, że ciasno i nie da się normalnie ominąć człowieka, tylko cały czas trzeba przepraszać, to nieporządek nie do opisania, to trzeba zobaczyć. Gratuluję pomysłodawcom za ten wspaniały i jakże nakłaniający do zakupów nowy układ sklepu. Napewno dużo klientów jest zadowolonych. Współczuję pracownikom, bo nawet nie mają czasu na podlewanie kwiatków.

gilili
@anonymous 16.12.2017 23:06

zmiany w rozmieszczeniu towaru na sklepie spowodowane są tym, że klient przyzwyczaja się gdzie dany towar leży, który z góry zaplanował kupić i robiąc zakupy nie zwraca uwagi na inne towary. czyli, jak jest pieeerdolnik na sklepie, to klient szukając towaru może kupić coś więcej niż, to co miał zapisane na kartce

BIEDRONECZKA

W SZCZECINIE JEST WYZYSK.TU W BIEDRONKACH WŁĄCZASZ KLONOWANIE I BIEGASZ ZA 10 OSÓB.PRACA NIEADEKWATNA DO ZAROBKÓW.FIRMA POZWOLIŁA NA SZMACENIE PERSONELU PRZEZ KLIENTÓW A MY MUSIMY Z USMIECHEM ZA PRZEPROSZENIEM POCAŁOWAĆ ICH W CZTERY LITERYPO 12 LATACH PRACY W BIEDRONCE NIE WIDZĘ ŻADNYCH PLUSÓW.SYTUACJA NIE POZWALA MI NA RZUCENIE PRACY A SZKODA...BIEDRONKA SPADŁA NA PSY

Rozczarowana

Co jest z kartami moją biedronka? Robiąc zakupy za 160 zł ksiąźka kucharska za darmo z kartą a tu Biedra robi psikusa i nie mogę pobrać ksiąźki bo została wydana i Pani ze sklepu że ona nie może bo ktoś na numer telefonu fajnie dziś też wysłałam prawie 200 zło nic z tego bo książkę można tylko raz pobrać to po co karty jako zakładki do kryminałów. Rozczarowana klientka z olsztyna

Reniferium1607

Witam. W Biedronce pracowałam od lutego i jak dla mnie to i tak chyba za długo. Tam co się dzieje to jest jedna totalna porażka. Poniżenie, wyśmiewanie itp. W pewnym momencie musiałam iść na l4 ze względu zdrowotnych(ktęgosłup+nadciśnienie tętnicze ). Moje dziecko otrzymało od mego pracodawcy prezent w postaci Świeżaków Juniorów,lecz pani KRS stwierdziła,że będąc na l4 nie zasługuję na to. To samo było z paczką na Mikołaja. Parę dni temu zaniosłam im rozwiązanie umowy za porozumieniem stron,po zatwierdzeniu go przez panią KRS zadzwoniłam,że przyjdę po moje rzeczy z szafki (i tu się zaczęło najlepsze)... Wchodząc do szatni i wkładając klucz do mojej szafki okazuje się, że nie pasuje. Zamek został wymieniony,a moje rzeczy leżały porozwalane na innych szafkach. Pośród nich miałam list polecony,który jak się później okazało, został przez kogoś otwarty!!!! Po poinformowaniu o tym pani kierownik sklepu???? w Brodnicy, ul. Mazurska,stwierdziła iż ją to nie interesuje. Z tego co mi wiadomo to, to jest karalne. Jedne wielkie totalne chamstwo z panią KRS na czele ????

ona

Najgorsze jest to ze za wszysto zbierają kasjerki a często jest tak ze siadając na kasie nawet nie wiesz co jest na sklepie bo nie zejdzie.Źle ceny to tz nie jest wina kasjerek. Każdy uważa że sprzedaje to powinna wiedzieć nie jest to realne.

niekosmitka
@ona 17.11.2017 08:16

każdy kto pisze negotywną opinię na kasjerki to by zrozumieć ich pracę powinien popracować w biedrące a potem dopiero się mądrzyć bo jak się nie wie to lepiej milczeć i innym nie szkodzić. zZa taki stan rzeczy w biedronkach odpowiadają wszyscy ci co zarządzaja na najwyższym szczeblu dając kierownikowi 3 ludzi na zmianę i wymagają cudów, by nie było kolejek, towar przyjęty i wyłożony, na sklepie porządek, itd a pracowników brak i gdzie tu wina kasierek przecierz się nie rozdwoji a nawet roztroi.

Klientka

Witam , opinia moja będzie o Biedronka w Pruszkowie.Mianowicie pani kasjerka jakimś cudem doliczyła mi do rachunku 69,90 za nerkowce których wcale nie miałem.Po mojej interwencji oddano mi te kwotę. Ale nasuwa się pytanie , w jaki sposób na stan kasy wszedł produkt którego nie było w koszyku.Zlodziejstwo ?????.Bo nie jest możliwym aby kasa elektroniczna sama z siebie wprowadziła produkt na stan.Czy przypadkiem nie dzieje się to za cichym przyzwoleniem kierownictwa Biedronki?????

ala
@ala 09.12.2017 17:51

Czytnik ściągnął ten kod z pudełkapo tych nerkowcach.

mariolka
@Klientka 17.11.2017 18:07

Biedronka to zlodziejstwo

KLIJEN

I CO NIC SIĘ NIE ZMIENIŁO W ŚWIDNICY W BIEDRONCE NA OSIEDLU MŁODYCH A MOWA O BIEDRONCE Waleriana Wróblewskiego 1 PANI KIEROWNIK NADAL KRZYCZY WSPÓŁCZUJE TYM PRACOWNIKOM A NA SKLEPIE JAKIEŚ TORNADO BYŁO CHYBA BO BAŁAGAN OKROPNY A REGIONALNY NIE WIDZI CO TAM SIĘ DZIEJE MASAKRA

anonymous

Byłem ostatnio w sklepie biedronka na czerniakowskiej w Elblągu. sklep uporządkowany (w porównaniu z innymi) fachowa obsługa kasjerki (miała na wizytówce imię AGNIESZKA), chociaż współczuje tej dziewczynie, bo jakaś pani zastępca (tak wynikało w plakietki imiennej) usilnie chciała jej przeszkodzić w pracy. Wydawało mi się że chciała dziewczynę złapać na jakimś błędzie, żeby jej udowodnić swoją władzę. Dziwię się, że ta pani "kierownik "jest na tym stanowisku, gdzie moim zdaniem do tego nie dorosła. Jest na to jedno przysłowie " Puść chama do biura to i nawet atrament wypije". Pozdrawiam - wasz klient.

Anonim

A ma ktoś opinie o biedronce w galerii jurajskiej w Częstochowie?

Istebnianin

Biedronka w Istebnej, moja opinia dotyczy zmiany ustawienia asortymentu, jakiś debil to wymyślił, ani ładu ani składu, zero logiki, chyba ze ten co to wymyślił był taki sam. Przez nowe ustawienie ludzie o połowie zakupów zapominaja. Druga kwestia to promocja w Wiśle, w związku z otwarciem Lidia, tam są promocje, słabe traktowanie klientów. Przez to coraz więcej ludzi kupuje poza biedronka.

Jacek

Odkąd jest nowy kierownik to wszystko idzie w dobrym kierunku.

stary

Ostatnio miałem "ciekawą" przygodę Z "biedronką w Słupsku. Otóż pod jedną z "biedronek" postawiłem auto i zrobiłem zakupy, po wyjściu zauważyłem za wycieraczką informację o mandacie 50 zł jeśli zapłacę w ciągu 7 dni i 80 zł jeśli później. Mandat był za to ,że nie wydrukowałem biletu na darmowy postój do 1 godziny. Miałem w ręku paragon za zakupy i moje interwencje w firmie co zgarnia za mandaty nic nie dały , podobnie w samej firmie do której wysłałem skargę. Jest to klasyczny przykład wyciągania pieniędzy od ludzi. Ostrzegam innych -uważajcie !!!!!!Ja już tam więcej nie zajrzę.

anonymous

Biedronka na ul. Piłsudskiego 50/32 w Zawierciu woj. śląskie podniosła w ostatnim czasie swój standard. Produkty są dostępne, zawsze wszystko świeże, personel tam pracujący spisuje się świetnie, zawsze na zadane pytanie udzielają szczegółowych odpowiedzi, zwłaszcza nowe twarze, które pojawiły się w ostatnim czasie. Panie zawsze uśmiechnięte, wyrozumiałe, skłonne do pomocy. Oby tak dalej, a będzie to jedyna biedronka, którą będę odwiedzać :))))

Brzesc

Witam.Czy w biedronce w Brześciu Kujawskim jest też tak zle jak w większosci ??Jak kierownictwo??

Podziękował za stanowisko

Znowu rekrutacja na stanowiska z-ca kierownika i kierownika na wielu portalach, w wielu lokalizacjach. Zawsze tak robią w okresie wakacyjnym i świątecznym. Latem aplikowałem na stanowisko kierownika, zaproszono mnie na rozmowę - na której dowiedziałem się, że sorry, na KIEROWNIKA TO NIKOGO Z ZEWNĘTRZNYCH REKRUTACJI NIE BIORĄ, mogą mi zaproponować stanowisko z-cy. Szkolenie na Z-cę? Miesiąc na kasie w różnych sklepach na terenie miasta. ROZUMIEM. Nie ma chętnych na kasjera, to biorą ambitnych z-ców....aby ratować się na kasach w czasie dużego ruchu. Podziękował.

SANDRA

I CO Z TEGO , ŻE PISZE SIĘ NA FORUM O TYM JAK KIEROWNICY TRAKTUJĄ KASJERÓW I Z-C KIEROWNIKÓW JAK NIKT NIC Z TYM NIE ROBI. KTOŚ POWINIEN O TYM GŁOSNO POWIEDZIEĆ NP. JAKIŚ REPORTARZ W TELEWIZJI ALBO ARTYKUŁ W GAZECIE, ALE OGÓLNOPOLSKIEJ A NIE LOKOALNEJ, WTEDY MOŻE KIEROWNICY REJONU BY ZAREAGOWALIBY NA TO CO SIĘ DZIEJE.

anonymous
@SANDRA 30.10.2017 21:37

W Cieszynie nie jest lepiej

Mona

Biedronka Łódź ul Gojawiczyńskiej - masakra, dziś poszłam po buty męskie zimowe Dunlop, oczywiście takowych nie znalazłam, zapytałam jedną z pań tam pracujących to zrobiła żdziwioną minę, jakby nie wiedziała o czym mówię. Nie było ani butów ani nic z Everlasta. Ogólnie bałagan, przy towarach nie ma cen, panie wykładające towar, prcujące na sklepie nie mówią po polsku,bo są z Ukrainy więc jeśli chcesz o coś zapytać to dopiero przy kasie. Rzeczy w promocji najczęście nie dostępne.

maja

statnimi czasy biedronka schodzi na tak zwane "psy" , duzo produktow nie mona dostac, pustki, aby kupic jedna rzecz musze przejsc sie po conajmniej 3 biedronkach... Kolejki do kas gigantyczne a 2 kasy otwarte. W kolejce stoje dluzej niz robie zakupy czy jest to normalne? . Zrobilam liste zakupow pozycji 15 a dostaam 4 produkty jest to normalne?

apka

Opinia Klienta o Biedronce Katowice - Oswobodzenia. Biedra jak bierdra. Szybkie zakupy i do domu. Jak się jest do południa to jeszcze można kupić wszystko świeże. Chleb wieloziarnisty czy bułki z ziarna pierwsza klasa. To samo warzywa. Można do koszyka włożyć całą gamę produktów zdrowych i nisko przetworzonych. Gorzej wieczorem jak ludzie z pracy zjadą się na zakupy i wtedy widać braki w dotowarowaniu ale... Ilość obsługi na sklepie nie powala. Widać że panowie możni dobrali obsady na styk żeby panie kasjerki latały non stop jak w ukropie a kolejka to średnio 5-6 osób z pełnymi koszykami. Raz była akurat przerwa gdy byłem to kolejka na kilkadziesiąt osób. Szkoda że my jako społeczeństwo nie potrafimy się zbuntować tylko toczyć bzdurne kłótnie o sądy, konstytucje, sb-eckie emerytury czy miesięcznice.

Rafał

Wcześniej uważałem ten sklep za solidny ale teraz to już paranoja co się nie kupi to połowa nawet więcej do śmietnika np jakiś ser mozzarella w panierce wrzucasz do frytkownicy i zostaje sama panierka a ser zasyfia całą frytkownice mięso denat schabowy po dodaniu przypraw sama woda a tym bardziej po usmazeniu totalne dno mięso mielone więcej piany to nawet nie nakładam na brodę podczas golenia brak lodówek do piwa zaczęły się jakieś rotacje i kolejki coraz większe bo sami nowi na ceny poprzednie dają kartki czerwone niby promocja a cena taka sama przy kasie to ino słychać a zbiera Pan naklejki a ma Pan kartę biedronki a może polecę Panu to i to dla mnie robi się w tym sklepie totalny (usunięte przez administratora) pokecałem ale już mam niestety odmienne zdanie żenada

NN

Ho ho ho.Gratulacje.

częstochowa ul. mostowa

w "Biedronce" przy ul. Mostowej w Częstochowie, pracuje Pani Ewelina jest to osoba o bardzo dużej kulturze osobistej. Potrafi klientowi doradzić w zakupach . Jest przy tym bardzo sympatyczna i miła. Pani Ewelina nawet zada sobie trud aby sprawdzić cenę która figuruje na regale jeżeli nie zgada się z czytnikiem. Super pracownik Więcej takich pracowników powinna posiadać taka sieć.

Pracownik biedronki

Pracujemy wszyscy zgodnie z bhp serio.Kto Chce im sie postawić.Pracownik biedronki

Agnieszka

Syf Syf Syf tym słowem można dosadnie ocenić prace w tej firmie. Najgorszemu wrogowi odradzam. Pracowałam trzy lata wiem co pisze na szczęście zmadrzalam. Personel ograniczony do minimum chcesz robić za trzech przyjmij się do biedronki i jeszcze zbierzesz opieprz ze w ciągu 8 godzin nie rozladowalas 6 mixow 3 nabialow i czterech kontenerów plus źle wypieczone lub za mało pieczywa plus nie rozładowana kolejka na kasie plus lataj z maszyna żeby czysto było. To w skrócie praca dla jednej osoby jak masz farta kierownik pomoże czasem Na magazynie syf palety stoją z towarem bo nie ma kto rozładować. Chora firma a P.Pedro chyba ślepy jest albo udaje że o niczym nie wie. Jeszcze chwila i biedra znowu w sądzie skończy

Nick

Czy macie jakiś nr telefonu, który odbierzecię! Dzwonie juz od ponad miesiąca czasu,list polecony i email został wysłany a wy nawet nie raczycie odpowiedzieć na wiadomość ani odebrać tel. Sprawa jest ważna a z wami zero kontaktu !

MB

Totalna porażka, gnębienie i traktowanie ludzi jak śmieci! A te niby premie to niech sobie lizusy i (usunięte przez administratora) kierownictwa wsadza tam gdzie słońce nie dosięga! Na sklepie jeden wielki syf-sanepid powinien być tam codziennie, to co się dzieje na sklepie to aż w oczy szczypie! Mowa między innym o biedronce w Legnicy ul.Dworcowa. Kierownicy wszystko tuszują i przekupują kogo się da , by tylko wszystko było ok, gdzie wcale tak nie jest! Mało tego okradają własny sklep -wiem bo byłem/am nawet tego świadkiem.Ps. uważajcie ludzie tam na mięso, ponieważ często kierownicy wiedzą że jest uszkodzone-nie zdane juz do spozycia a specjalnie dają na sklep by tylko był zysk a nie strata bo wiedzą że ludzie i tak wezmą, z pieczywem jest tez tak jak leżało na podłodze to wezmą i wrzuca z powrotem do pojemnika zamiast na straty do magazynu. A paczki czy inne tego typu smakołyki potrafią przełożyć ze starego kartona do nowego, który ma dobrą datę ważności! Jestem pewny/na ze dzieje się tak na wszystkich sklepach Biedronka!

Pracownica84sl

Pracuje w Biedronce jakieś pół roku. Wiedziałam że będzie ciężko ale kierowniczka przedstawiła tyle korzyści że postanowiłam że będę u nich pracować. Praca jak praca, nie ma się czego wstydzić jeśli jest się zatrudnionym na pełny etat i uczciwie się zarabia. Ale po tych paru miesiącach mam dość. Jestem przerażona tym w jaki sposób można upodlić drugiego człowieka. Pracy jest tyle że po pracy niema się już na nic siły. Ponad siły człowieka a choćby niewiadomo jak się człowiek starał to zawsze jest i tak źle. Kierowniczka to totalne dno, syf, brak organizacji, nie przyznaje się do żadnej winy, zwala wszystko na innych pracowników. Premia jest o ile sklep wyrobi normę hehe, jeden dzień l4 i też zapomnij o premii. Buty dla pracowników to tragedia, raz dwa można nabawić się syndromu śmierdzących stóp i nic na to nie pomaga. Fartuchy, ręmawiczki, wszystko szybko się niszczy, dziurawi, pruje. A klienci ... Nauczyli się że mogą bezkarnie gnoić bo wiedzą że mogą złożyć skargę. Nie ma jak się bronić bo kamerynie rejestrują głosu. Taki (usunięte przez administratora) zgnoi cię bo zabrakło mleka czy cukru, mówisz mu spokojnie że wszystko zeszło bo taka promocja więc ludzie kupują masowoa my nie możemy przecież ludziom zabronić kupowania większych ilości. Rozsadza cie od środka ale misisz być spokojna i miła. Następnego dnia już jest informacja od rejonowej że jest skarga bo ,,pracownica była (usunięte przez administratora), pyskata i w sposób niekulturalny odprawiła klienta" ... obłęd. No i stałe szukanie nowych pracowników. Na moje miejsce też będą musieli kogoś poszukać bo rozglądam.się za czymś normalniejszym.

OLSZTYN

Okropne traktowanie, mało pracowników, codziennie dostawa towaru,ciągłe zmiany grafiku MOBBING tyranie jak wół, wiecznie jest za mało zrobione , za wolno gdy zostajesz z kierownikiem i drugą kasjerką , dostawa towaru jedna na kasie siedzi a druga dostawą zajmuję się z kierownikiem przy okazji wypieka pieczywo , dosiada na kasę to jest CHORE

anomin
@OLSZTYN 15.08.2017 13:49

tak dokładnie zgadzam się z tym ponieważ sama jestem pracownikiem biedronki i mam to samo a atmosfera jest nie miła

anomin
@anomin 04.11.2017 14:52

tyko że pracuję w Chorzowie ale i tak jest okropnie

Karolina

@SANDRA czy sytuacja rzeczywiście jest tak trudna jak piszesz? Mogłabyś podzielić się swoimi obserwacjami?

Gosc

Witam. Nie polecam nikomu pracy na magazynie w bieronce w koszalinie. Koordynatorka kamila O. nic nie wie co sie dzieje na magazynie - ciemna masa. Podliże pipe przydupas i ta robic co jej zaliże . Nie ma szacunku każdy na każdego gada. Ci co długo pracują mogą wszystko. Rozmawiać przez tel czy do drugiej osoby, stawiać towar gdzie chcą.. itp. Zero zorganizowania tylko krzyk i poniżanie. Zwalniają ludzi kiedy chcą.! Nic dziwnego że od tylu lat jest taka opnia na ten magazyn skoro dalej robią to samo. Nic sie nie zmieniło. A poziwnno - cała kadra. Wystarczy zapyt kierowce nie jeden powie co tam sie dzieje.. patologia.

fruzia

Polska podzielona na 3 rejony płacowe ABiC ,jedna firma obowiązki pracownika wszędzie jednakowe ilość osób w danym sklepie uzależniona od powierzchni sklepu i obrotów więc pracy wszędzie jest tyle samo.Pracuję 8 lat ,rok temu przeniosłam się bliżej miejsca zamieszkania wybudowano tam nową Biedronke i co straciłam na tym ? Płaca była jednakowa ,jednak teraz tamten rejon został zaliczony do innej grupy i dostali podwyżki 300zł Teraz osoba zatrudniająca się dostanie 2400 brutto ,a ja po 8 latach pracy mam 2450brutto? Chyba będę musiała wrócić na stare śmieci -to jest poprostu PARANOJA?

Martyna

Widziałam, że Jeronimo Martins Biedronka potrzebuje do pracy sprzedawcę. Może mim ktoś podpowiedzieć czy to praca tylko sprzedawcy czy też do innych prac?

Bylypracownik
@Martyna 17.10.2017 22:46

Praca do wszystkiego. Wykładanie towaru, kartonowanie, sprzątanie, kasa, wypiekanie, krojenie owoców/warzyw. Zawsze się coś znajdzie.

Dorka

Lubiłam robić zakupy w nowej biedronce w Wałbrzychu do niedawna. Nie mogłam przejechać wózkiem z dzieckiem przez kasę, bo pełno towaru jest nastawiane na paletkach przed kasami. Musiałam wyjechać drzwiami na zewnątrz sklepu i wjechać ponownie drugimi drzwiami przed kasy. Nikt z obsługi nawet nie zareagował. Na taśmie leżało dużo mojego towaru i pomogli mi inni klienci w wykładaniu i pakowaniu. Teraz niestety dla biedronki większe zakupy robię w lidlu na przeciwko owej biedronki. Są to sklepy do których mam równie blisko. Jest tam na tyle duża przestrzeń między kasami że przejedzie nawet osoba na wózku dla niepełnosprawnych. Promocje też mają ciekawe. Będę śledzić zmiany zachodzące w biedronce i kto wie, może wrócę jeszcze na większe zakupy z moją córcią zwłaszcza, że Świerzaki kuszą... Pozdrawiam. Dorota F.

ertykon
@Dorka 13.10.2017 13:51

A kogo obchodzisz Ty i Twój wózek, to jest forum dotyczące warunków pracy z nie tego , że przejechać z wózkiem nie mogłaś!

Dorka
@ertykon 13.10.2017 14:35

Czytam, że ludzie na tym forum wypowiadają się nie tylko o pracy w biedronce ale o innch sprawach dotyczących np obsługi itp, więc też wyraziłam swoje zdanie, a Ty wyluzuj, bo jakiś spięty jesteś...

Nina

@zdesperowany Jeronimo Martins Biedronka to najlepiej rozwijająca się sieć . W tak krótkim czasie bardzo zwiększyli ilość sklepów. W zależności od rejonu wprowadzają wiele działów, których nie ma w innych rejonach. Chyba konkurencja inspiruje Cię do wpisów?

Martyna

Słyszałam ostatnio jak bardzo wychwalano Jeronimo Martins Biedronka za jedne z najwyższych zarobków dla pracowników.

zdesperowany

Biedronka to najgorszy hipermarket w którym robiłem zakupy,dłużej stoi się do kasy niż robi zakupy.Ceny nie adekwatne do jakości produktu po prostu chłam . Podsumowując, szajs i nie polecam .Ludzie omijajcie ten sklep szerokim łukiem

gość
@zdesperowany 03.10.2017 16:11

Jak najbardziej popieram Pana opinię. Nie polecam tej sieci sklepów!

Angry
@zdesperowany 03.10.2017 16:11

Popieram. Sama sodoma i gomora. Zwłaszcza w moim mieście

Mysia

W Krakowie Kierownicy poniżają pracowników, wyśmiewają się kiedy nowy pracownik o coś pyta. Mało jest pracowników i nie ma kto wprowadzać do pracy. " Starzy" pracownicy uważają się za "bogów" wszystko wiedzących a nie pomogą tylko też się wyśmiewają, obgadują zniechęcają do pracy - o co chodzi?

anonymous
@Mysia 24.09.2017 15:33

Ja miałam tak samo w chojnowie nie polecam

Karol 29

Szczerze współczuję ludziom pracującym w Biedronce ciągle kolejki ludzie sie czepiają szkoda słów biedronka wyzyskuje nasz kraj frajerzy robią tam zakupy

Natalia

Tak dla przypomnienia chcę napisać , że to jest forum dla pracowników a nie dla klientów firmy. Czy może ktoś pociągnąć temat, że firma ma całkiem dobre wynagrodzenia, jedne z wyższych? Może warto tu pracować?

K
@Natalia 10.09.2017 23:03

To zależy czy na start dostaniesz cały etat czy 3/4.Premia za 100%obecność (chodzi o zwolnienia lekarskie i uż),dodatkowo jeśli tajemnicz klient jest 100% to jest premia. Praca ciężka i wymagająca ci co lubią narzekać to będą narzekać. Atmosfera tak jak w każdej grupie albo trafiasz na [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i meczysz się z takimi albo trafiszna fajny zespół gdzie WSZYSCY pracują równo. Ja mam to szczescie że teraz mam taką ekipe i nie ma znaczenia czy z mopem lata kasjer czy kierownik sklepu.

Zła

OSZUŚCI! do tej pory nie otrzymałam świeżaka z poprzedniej edycji i nie otrzymam bo akcja jest już zakończona... miał byc sms z powiadomieniem a tu ani sms ani maskotki.. żenada i wstyd.

klijent
@Zła 08.09.2017 16:51

TO TAK JAK JA

Xxx
@Zła 08.09.2017 16:51

Znowu świeżaki, DAJCIE SOBIE SPOKÓJ i nie gadajcie, ze jak ja powiem dziecku ze nie dostanie jakiegoś kalafiora bo to są wasze rodziców chore niedowartościowanie. A i jeszcze polecam zapoznawanie sie z regulaminami takich akcji gdzie jest jasno napisane ze akcja trwa od do lub do wyczerpani zapasów. Zapas sie wyczerpał i nie dostaniecie tych pluszaków, na necie za 10 zeta są.

Zostaw opinię o Jeronimo Martins Biedronka - Kostrzyn

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Jeronimo Martins Biedronka