Jeronimo Martins Biedronka

Kostrzyn

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 57 ocen.

Jeronimo Martins Biedronka
2 57 6 1

Opinie o Jeronimo Martins Biedronka

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Agnieszka

@jerzy m., wątek dotyczy firmy Jeronimo Martins Biedronka, która ma swój sklep w miejscowości Kostrzyn, więc na przyszłość, proszę, aby wypowiadać się bezpośrednio o warunkach i sytuacjach z tej lokalizacji. @Pavlito, nie jestem rzecznikiem firmy Jeronimo Martins Biedronka jedynie osobą, która stara się uzyskać informacje o warunkach pracy, które oferuje ta firma nowo zatrudnionym oraz obecnym pracownikom. Ma to na celu pomoc osobom, które rozważają podjęcie pracy w tym miejscu. Dzięki Waszym opiniom mają szeroki obraz tego, co mogą spotkać pracując u tego pracodawcy.

Agnieszka

@Maja, informacja o tym, że 13 lipca będą w sprzedaży zeszyty była umieszczana na gazetkach reklamowych firmy Jeronimo Martins Biedronka? Zapytałaś pracowników sklepu, dlaczego wciąż tych zeszytów brakuje? @Taanet, może swoje uwagi względem poziomu jakości sklepu warto zgłosić kierownictwu, które jest odpowiedzialne za funkcjonowanie danego sklepu firmy Jeronimo Martins Biedronka? @pavlito, firma Jeronimo Martins Biedronka informowała, co jest powodem takiego opóźnienia w wypłacie wynagrodzenia za zeszły miesiąc? Przedstaw, co wiesz na ten temat.

Pavlito
@Agnieszka 20.08.2018 11:56

A pani jakiś rzecznik? Miały być najpóźniej 22. Jest 22, a pieniędzy na koncie nie ma.

jerzy m.

Biedronka-Bytom Odrz. 20.08.2018 godz14 dot.kier.zmianowy P.Kamila to osoba obdarzona szczytem arogancji. reklamowałem niezgodność cenową paragon-wywieszka przy artykule spotkałem sie z niekończącym się słowotokiem z jej strony,że jakoby jestem osoba nie lubiana przez personel ciągle reklamujaca ten problem (nie sądze aby była to prawda żadna z osób personelu tego nie potwierdzi,a jestem znana ipogodną w wieku 77 lat) Nie chciała pozwolić mnie cokolwiek powiedzieć zarzucając mnie niegrzecznezachowanie Po wyjasnieniu zwruciła mnie różnice cenowa bez przeprosin.

pavlito

Jeśli oszczędza się na pracownikach , to nigdy nie będzie porządku na sklepie. Niezadowoleni klienci niech zgłaszają swoje uwagi kierownictwu lub na infolinii. Ja pracuję na umowę zlecenie. Mamy 17 sierpień , a ja jeszcze nie otrzymałem wynagrodzenia za lipiec Brakuje rachunku. Trudno paniom księgowym pomnożyć liczbę godzin przez stawkę godzinową brutto i wyliczyć z nich kwotę netto. Jesteśmy traktowani jak pracownicy drugiej kategorii. Brak własnej szafki, butów roboczych. Kobiety przebierają się z facetami. Wykonujemy tą samą pracę, co osoby na umowę o pracę, a nawet i więcej, bo przecież większość tam paląca i chodzi na papierosa kilka razy w ciągu dnia. Nie polecam tak nierzetelnej firmy.

Taanet

Nigdy nie pisałam swoich opinii ale dzisiaj już przelało się. W Biedronce jestem kilka razy w miesiącu ale jak już jestem to zawsze jest bałagan, w jednej ze sklepów w Szczecinie można bardzo często brodzić przy lodówkach w wodzie, na półkach brakuje często towaru lub cen. Biedronka ma pseudo " promocje" na którą i ja się nabrałam. W gazetce jest promocja ale z haczykiem w regulaminie tylko kto czyta regulamin zanim pójdzie do sklepu. Na wyprzedażach są rzeczy w tej samej cenie co w sklepie były mimo że jest wielki napis z rabatami. Sami strzelacie sobie w kolano. Ja na pewno się u was nie pojawię!

Agnieszka

@Maja, skąd takie przypuszczenie o rzekomym opóźnieniu w dostawach tego produktu w firmie Jeronimo Martins Biedronka? Byłaś w sklepie i brakowało tego produktu, dlatego zdecydowałaś się na dodanie komentarza? Napisz coś więcej w tym temacie.

Maja
@Agnieszka 14.08.2018 08:13

BYlam a w biedronce miały być zeszyty od 13.07 przyszłam z samego rana a tam nic jestem zawiedziona nasza biedronka kostrzynska

Maja

Czy w biedronce w kostrzynie jest opóźnienie co do dostawy wszystkich zeszytów?

Agnieszka

@Zofia Slezakiewicz, czy zgłaszałaś ten fakt kierownictwu Jeronimo Martins Biedronka w danej lokalizacji? @PrzodownikPracy, czyli z tego co piszesz można odnieść wrażenie, że kwestia otrzymania premii za pracę w firmie Jeronimo Martins Biedronka nie jest w żaden sposób uzasadniona? Nie ma wytycznych i warunków otrzymania tego rodzaju dodatku do pensji podstawowej? Sprecyzuj, proszę, tą informację. @Niezadowolona klientka, dziękuję za wyrażenie Twojej opinii z poziomu klienta sklepu Jeronimo Martins Biedronka. Możesz w sposób bardziej szczegółowy przybliżyć sytuację o której wspominasz w swoim komentarzu? Co dokładnie wpłynęło na to, iż masz takie zdanie na temat kierownika sklepu w tej miejscowości?

Niezadowolona klientka

Pani Kierownik z Jastrowia jest osobą arogancką i bardzo nie uprzejmą.Powołuje się na regulaminy,a gdy klient prosi by je wskazała ona każe dzwonić na infolinię.Gdy są promocje na dany towar ten zalega na magazynie.Nie potrafi utrzymać należytego porządku na sklepie.Szkoda że ma taką manię wyższości ale niech ta pani zejdzie na ziemię ponieważ jest tam tylko pracownikiem.

Bogna
@Niezadowolona klientka 07.07.2018 19:29

Popieram. Też się spotkałam z arogancką tej Pani.Uwazam że Pani R nie powinna być na tym stanowisku.Klienta trzeba traktować z szacunkiem A ta pani tego nie potrafi. Szkoda bo to jedna biedronka w Jastrowiu. Oczywiście powiat złotowski.

Dres

Centrum logistyczne biedronka Gorzów.To jest masakra jeden drugiego (usunięte przez administratora) .Nowy kierownik w pomarańczowej bluzie to burak , który nie ma pojęcia o niczym .KASA ZA TAKIE RYCIE MARNA .Ogólnie młyn totalny .

Drifftt
@Dres 29.04.2018 16:00

To prawda , jedno wielkie nie porozumienie które nie powinno mieć miejsca , specjaliści to dno , zastanawia mnie kwestia czy to ludzie po tak zwanej znajomości czy ludzie z łapanki . Ogólnie mocno nie polecam tego miejsca które nie sprzyja wogóle w rozmowuj a nie mowie o zarobieniu tu dobry pieniedzy

Chwastu
@Drifftt 15.05.2018 21:58

Kilka słów o centrum dystrybucyjnym Biedronki w Gorzowie dla tych którzy chcieliby tam popracować. Nie trzeba wcale przychodzić do centrum żeby zobaczyć jak działa takie centrum i jak wygląda w nim praca. Wystarczy przyjść do którejś z Biedronek w Gorzowie czy okolicy żeby zobaczyć o co chodzi. Jak działa centrum i jakie są kompetencje ludzi kierujących tym centrum, to tzw menadżerowie, można zobaczyć na przykładzie zaopatrzenia gorzowskich Biedronek. Chyba każdy widział w ostatnich miesiącach jak wyglądają puste półki w Biedronkach i ciągły brak towaru? To tak wyglądają kompetencje ludzi zarządzających centrum. Ci sami ludzie będą kierować twoją pracą jak się tam zatrudnisz. Bo od czasu jak otworzyli to centrum to w sklepach Biedronki nie ma towaru. A twoja praca będzie tak wyglądała jak pań zatrudnionych w sklepach. Czyli niepełna obsada , 2-3 osoby na sklepie, i 10 minut na kasie, jak kolejka się zmniejszy to biegiem na wykładanie towaru. Bo centrum ma cały czas problem z ludźmi. A raczej ich utrzymaniem. Odkąd cudowny system zaczął wyliczać premie. Jak Pani zadzwoni z kasy że znowu kolejka to znowu biegiem kasować. W międzyczasie polecieć wyciągnąć pieczywo z pieca, pozamiatać, wynieść kartony itp. I tak samo wygląda to na magazynie. Nie myśl że dostaniesz jak w innych firmach zadanie i będziesz np. coś układał czy woził całą zmianę. Będziesz rzucany i tu i tam. W zależności od tego jak się komu zachce i co się komu uroji. I możesz co godzinę być w innym miejscu i robić co innego. Tak że o spokojnej pracy zapomnij. O tym że skupisz się na jakimś zadaniu również zapomnij. Na centrum generalnie ogromny bałagan i rozgardiasz. Setki palet z towarem zalegającym bo nie wysłanym. Bo kadra kierownicza nie potrafi tego wysłać. Nie potrafi ustawić w sposób logiczny działań magazynu żeby mógł on pracować jak należy. Zresztą trudno od nich czegoś wymagać. Pojawiają się i znikają. Wystarczy powiedzieć że od czasu otwarcia magazynu w Gorzowie czyli 8 miesięcy temu, zwolniło się bądź zostało zwolnionych już 5 kierowników, jeden dyrektor i kilkudziesięciu pracowników. Oczywiście wymiana kadry zawsze w największej tajemnicy. Teraz pozbywają się specjalistów i inspektorów. Zawsze bez jakiegokolwiek uzasadnienia. To nie jest miejsce pracy jeżeli ktoś myśli o stabilnym zatrudnieniu. Potem przyjeżdżają jacyś z innych miast na tak zwane wsparcie. I tak wspierają że chodzą i błędnym wzrokiem patrzą na to wszystko i zadają głupie pytania, nie wiele rozumiejąc z tego co się wokół nich dzieje . Jest taki jeden w pomarańczowym polarze. Zresztą specjaliści i inspektorzy , może nie wszyscy, to to samo ludzie z łapanki bez jakichkolwiek kompetencji, umiejętności i doświadczenia. Była akurat potrzeba to zrobili z niego speca od kierowania ludźmi. A że on nie ma o tym pojęcia to nie szkodzi. On ma gonić ludzi do pracy i patrzeć żeby nikt na chwilę nie przystanął. Teraz nastał czas pracowników z Ukrainy. Zresztą to było wiadome od samego początku. Od otwarcia centrum były już książki instruktażowe po ukraińsku. Kolejne miejsce pracy organizowane przez zagraniczną firmę dla Ukraińców na ziemi polskiej. Tak samo jeżeli chodzi o pieniądze. Nigdy się nie dowiesz dlaczego tylko tyle dostałeś albo nie dostałeś w ogóle premii. Powiedzą ci że system tak wyliczył. Za każdym razem jak wchodzisz do pracy to jesteś sprawdzany alkomatem czy jesteś trzeźwy. Poza kierownikami. Bo jak wiadomo kierownicy nie piją. Tak samo każdorazowe wyjście z magazynu jest się kontrolowanym przez ochronę na wypadek kradzieży. Poza oczywiście kierownikami. Bo jak wiadomo ci nie kradną. W trakcie pracy również musisz być przygotowany na to że przyjdzie do ciebie ochrona i zrewiduje cie przy wszystkich w celach sprawdzenia czy czegoś nie przywłaszczyłeś. Taka to firma. Tak czy inaczej nie polecam.

PrzodownikPracy
@Chwastu 20.06.2018 22:01

Akurat sprawa rewizji najmniej ważna. Taka polityka i tyle. Cała reszta się zgadza. Człowiek może pracować sumiennie, a system stwierdzi, że premia się nie należy albo należy, ale taka, która na ten system zmianowy i daną pracę jest śmieszna lub wręcz uwłaczająca :) Tu jest największy problem, bo człowiek co miesiąc musi martwić się, czy dostanie należne mu pieniądze. Kierownictwo nie wie tak naprawdę, dlaczego premia wygląda tak, a nie inaczej. 60% jak i nie więcej odejść z pracy spowodowane jest właśnie tym problemem. Poza kierownikiem, o którym wspomniałeś, do reszty nowej kadry nie można mieć zastrzeżeń. Nie chce nikogo bronić, ale nowy system i każdy potrzebuje czasu na ogarnięcie tematu.

Zofia Slezakiewicz

Dnia 8 czerwca 2018 w sklepie Biedronka w Warce kupiłam konserwy mięsne Nasze Smaki po 5,45 sztuka. miesiwo w sosie własnym, nr serii L 1398,termin ważności. 01.02.2020. Konserwa jest zrobiona z knura lub maciory tj. niejadalna. Kto mi zwróci za 3 słoiki tego świństwa.? Pozdrawiam.

Agnieszka

Na forum użytkownicy piszą opinie o sklepie Biedronka, a to forum służy do wrażania opinii o pracodawcy. Czy możecie napisać coś więcej o pracy sprzedawca - kasjer? Jak przedstawia się kwestia umów i wynagrodzenia? Jak wygląda system czasu pracy, nadgodziny? Czy firma oferuje dla swoich pracowników jakieś benefity pozapłacowe? Jak wygląda atmosfera w pracy? Podzielcie się tymi informacjami.

Darek

Podpowiedzcie czy firma prowadzi rekrutację?

anonymous

Kto wymyślił zmiany w ustawieniu towarów przecież to jest jeden obłęd, chemia na plecach spożywki, ogólne pomiesza ie towarów. Do tej pory było przejrzyście a obecnie to jest do kitu, proszę o powrót.

anitaslupsk

witam Do niedawna sklep Biedronka, był moim ulubionym punktem robienia zakupów . Tanio , czysto , wszystko na miejscu. Od pewnego czasu zmienia się załoga i muszę stwierdzić , na gorsze. Pani kasjerka jest grubiańska , złośliwa . Miałam ku temu w dniu 17.05.2018 r ok godz 19:30 się przekonać , że czas i pora , zmienić punkt robienia zakupów. Kierowniczka tej zmiany, również nie przejawia chęci utrzymania sprzedaży, dzięki klientom . Informuję , że punktem ww jest B4234 76-200 Słupsk ul 11 Liatopada 11 kasa nr 1 kasjer nr 3 . Cieszy jedynie fakt , iż nie jest to jedyna Biedronka w Słupsku

Agnieszka

@Dres Proszę nie obrażać innych osób na forum, jest to niezgodne z regulaminem. Twoja opinia opiera się wyłącznie na hasłach, czy mógłbyś uzasadnić swoją wypowiedź i podać konkretne przykłady? Dlaczego negatywnie oceniasz kompetencje swojego przełożonego? Co według Ciebie może pozytywnie wpłynąć na atmosferę w firmie?

Agnieszka

@Pies Czy mógłbyś rozwinąć swoje pytanie dotyczące dostarczania produktów? Myślę, że dla większości osób pracujących dla Jeronimo Martins Biedronka jest ono niezrozumiałe. Przypominam również, że pytania powinny dotyczyć warunków zatrudnienia. To forum na temat rynku pracy. Nie poruszamy na tym forum spraw związanych ze strategią sprzedażową firmy. Takie pytania powinieneś kierować do rzecznika prasowego firmy Jeronimo Martins Biedronka. @ndgjk Czy pytałeś wprost pracodawcę o to, kiedy otrzymasz umowę? Być może trzeba było nieco cierpliwości. To duża firma zatrudniająca wielu pracowników, czasami ktoś nas może przeoczyć i może warto o sobie w tej sytuacji przypomnieć? @nicoś @Kierowca Praca dla Jeronimo Martins Biedronka jest ostatnio tematem bardzo na czasie. Jest spore zainteresowanie ofertami pracy. Pamiętaj, że zawsze możesz skontaktować się z pracodawcą telefonicznie i spróbować zapytać go wprost o warunki.

Administrator

Od dawna nikt z Was nie zajmował stanowiska w sprawach związanych z wynagrodzeniami w Jeronimo Martins Biedronka. Czy ich poziom uległ w ostatnim czasie zmianie?

Pies
@Administrator 11.03.2018 08:33

Wiele pytań bez odpowiedzi. Czy pracownicy mogą odpowiadać? W jednym ze sklepów biedronki "zgnojono" niepełnosprawnego. Czy Waszym zdaniem firma Biedronka rozumie misję: dostarczanie produktów na POLSKIM RYNKU? Co pracownicy o tym sądzą?

Kierowca

Witam. Chciałbym zatrudnić się na magazynie biedronki w Kostrzynie Wlkp. jako kierowca c+e. Czy może mi ktoś powiedzieć jak wygląda taka pracy tzn. Po ile godzin się pracuje, ponieważ w ogłoszeniu jest napisane "codzienne powroty do domu" no i czy faktycznie płacą tyle ile piszą czyli od 4000 do 6000 netto? Za wszystkie odp. Z góry dziękuję i pozdrawiam

nicoś

Napiszcie cos o tym centrum logistycznym w SIERADZU BIEDRONKA jako komisjoner, bo chcialbym sie tam zaczepic ale opinie sa takie ze wychodzi na to ze jest wyzysk i nie wiem. 1-Jaka placa brutto i netto? 2-Ile godzin pracy w miesiacu? 3-Jakie normy? 4-Czy jest problem z wozkami? 5-Ile zmian na jakie godziny? 6-Sa jakies darmowe posilki?

ndgjk

Nie polecam pracy jako magazynier cd kostrzyn . To co się tam dzieje to jakaś masakra . Wykorzystujawnia ludzi jak ttylko mogą obiecują po uplywie okresu próbnego (3msc) umowę o pracę a tak naprawdę to nie wiadomo kiedy dostaniesz..

Miro

Podpowiedzcie czy warto aplikować ? Jacy ludzie tu pracują?

bunt...

Witam. Napiszę o podejściu kierowniczki w biedronce Kostrzyn do klientów : przy płaceniu za zakupy bonami był problem z naliczeniem rabatu - Pani kasjerka prosi o pomoc kierowniczkę .A ona na to że nie wie jak to zrobić i nie ma czasu. Kasjerka każe mi poczekać żeby to jakoś sprawdzić ale ile można czekać jak kolejka jest na pół sklepu, a kierowniczka ma to gdzieś . Okazało się, że w innych sklepach tej sieci rabat za płatność bonami był naliczany bez problemu. Więc chyba w Kostrzynie potrzebne jest dodatkowe przeszkolenie kierowników w tym zakresie i przy okazji należy przypomnieć paniom kierowniczkom że do każdego należy podchodzić z szacunkiem a nie olewką.

roman

chcialbym napisac pare slow na temat biedronki w pobiedziskach - otoz przyjechalismy dzis na zakupy i co sie okazalo - nici z zakupow bo nie bylo gdzie auta zaparkowac chociaz biedronka dysponuje dwoma parkingami ,zaparkowalem na chwile na drodze i pofatygowalem sie policzyc auta bylo ich 78 a w sklepie moze kolo 30 klientow wiec czyje te auta k....a -podpowiem -to sa auta ludzi ktorzy jada dalej do pracy pociagiem wiec poco ten znak przed parkingiem ze tylko do klientow biedronki i postoj do jednej godz. dodam ze byla godz 10 rano-ale nie moja strata pojechalismy na zakupy do innego sklepu i wiecej razy tu nie przyjedziemy

emek

Napiszcie cos o tym centrum logistycznym w SIERADZU BIEDRONKA jako komisjoner, bo chcialbym sie tam zaczepic ale opinie sa takie ze wychodzi na to ze jest wyzysk i nie wiem. 1-Jaka placa brutto i netto? 2-Ile godzin pracy w miesiacu? 3-Jakie normy? 4-Czy jest problem z wozkami? 5-Ile zmian na jakie godziny? 6-Sa jakies darmowe posilki

Damian
@emek 15.08.2017 19:59

witam i jak tam wiesz coś na temat tej pracy ?? bo też chętnie bym się dowiedział daj znać jak cos wiesz mój adres dymasek2@wp.pl

emek

Napiszcie cos o tym centrum logistycznym w SIERADZU BIEDRONKA jako komisjoner, bo chcialbym sie tam zaczepic ale opinie sa takie ze wychodzi na to ze jest wyzysk i nie wiem. 1-Jaka placa brutto i netto? 2-Ile godzin pracy w miesiacu? 3-Jakie normy? 4-Czy jest problem z wozkami? 5-Ile zmian na jakie godziny? 6-Sa jakies darmowe posilki

Agnieszka

@Mambo, dlaczego? Powiesz coś więcej w tym temacie?

pl

Te 2000 netto na umowę zlecenie to piraszka

what

A jaka teraz panuje atmosfera, może wiecie? Dzięki.

ccc

A jak wygląda praca w biurze w CD Kostrzyn?

Zostaw opinię o Jeronimo Martins Biedronka - Kostrzyn

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Jeronimo Martins Biedronka