Würth Polska Sp. z o.o.

Adres: Posag 7 Panien 1, 02-495 Warszawa

NIP: 5270204293 KRS: 0000114958

Würth Polska Sp. z o.o.
2 354 6 1

Opinie o Würth Polska Sp. z o.o.

Nowyyy

Jakie jest wynagrodzenie na stanowisku przedstawicuela handlowego podstawa jak by byla ze 3000zl netto plus premie od sprzedazy to bylbym zainteresowany.Niechce mi sie czasu tracic jak daja mniej. Pozdrawiam i czekam na odpowiedz

eryk
@Nowyyy 06.02.2019 22:15

Podstawa 2500 brutto. Premia zależna od tego co dostaniesz za klientów. Jesli dostaniesz samo (usunięte przez administratora) co jest wielce prawdopodobne Twoja praca to grzebanie w stolcu a premi nie zobaczysz bo poprostu na ścieku planu nie zrobisz. Wtedy na koniec miesiąca dostaniesz 1600 zł bo jeszcze zabieraja za auto słuzbowe. Jeśli idziesz po układzie i masz plecy dostajesz dobrych klientów gdzie towar sam sie sprzedaje bedziesz wtedy zadowolony.

OmG - ma_sa_kra
@eryk 07.02.2019 19:37

Jeśli to prawda to faktycznie już na starcie widać, że nie mają szacunku do pracownika.. Rozmowa wydawała się naprawdę konkretna i bardzo obiecująca_ podejrzane wydało się tylko to, że nie przedstawili mi warunków finansowych, tylko chcieli uzyskać info jakie są moje oczekiwania. Szkoda, że ludzie muszą tracić czas na rozmowy rekrutacyjne _ a wystarczyłoby podać konkretną informację przy ogłoszeniu, że oferują te mega smieszne pensje i wiele osób zrezygnowałoby na starcie. No cóż takie mamy czasy i niektórzy naprawdę myślą że w tych czasach będzie robił super robotę za pol_darmo ???? Pozdrawiam i życzę firmie szczęścia w dalszych poszukiwaniach..

Tomas
@Nowyyy 06.02.2019 22:15

Kolego a co ty masz do zaoferowania Firmie Wurth . Dobrzy handlowcy zarabiają od 5000 - brak górnej granicy . Dodatkowo konkursy z nagrodami rzeczowymi lub wycieczki ( z osobą toważyszącą) , szkolenia . Ale aby uczestniczyć i kożystać z tego wszystkiego . Trzeba najpierw coś Sobą prezentować . Złóż najpierw CV . I jak cię zaproszą na rozmowę to już będzie twój pierwszy sukces . Wartościowi i zdolni są zawsze mile widziani w Wurth . Powodzenia Ps . I proszę nie wylewajcie pomyj , prywatę załatwiajcie, między sobą a nie tu . Bo znam dużo, fajnych ludzi,którzy ciężko,pracują na na Swój i firmy Wurth wizerunek .

oleksandrowicz
@Tomas 12.02.2019 00:59

Tomas najpierw może naucz się ortografii, a później pouczaj innych...owszem zarabiaja ale jak dostaja rejony na których tak naprawde nie trzeba robic kompletnie nic...Ci którzy nie są po znajomosci niestety moga dać sobie spokój. Jak Ty reprezentujesz firmę tak jak piszesz, to współczuje zarówno firmie jak i Tobie. Nie mydl oczu innym że jest tak cudownie, bo nie jest.

rak

Ciekawe co firma szykuje na 2019 ?

Leon
@rak 03.12.2018 19:07

jak co? to samo co zawsze. tu nie ma nowych pomysłów.

Tomek
@Leon 10.12.2018 15:34

a może nowy rok przyniesie nieoczekiwany zwrot akcji?

Salomon
@rak 03.12.2018 19:07

Podwyżki cen ;)

Eryk
@rak 03.12.2018 19:07

Podwyżki cen to szykują

Nie polecam

Widzę że ciągle szukają na Leszno i Rawicz i nie mogą znaleźć? dziwne to ale pewnie wymagania nie z tej ziemi a zarobki kiepskie ponoć 1700 na rękę to im nikt nie przyjdzie. Umowa na 7 miesięcy czyli zero perspektyw. Szkolenie we Warszawie jak mogli by we Wrocławiu a to z Leszna czy Rawicza ok 65 km.

Czarna
@Nie polecam 26.08.2018 01:18

Skąd wy bierzecie takie info ???????????? mój mąż pracuje chwali bardzo zarobki też nie są niskie. Szkolenia,wyjazdy integracyjne. Kolega zapewne chciałby iść robić ,zarobić ale nie narobic. Wiadomo,że pierwsze miesiące nikt nie dostanie kokosów .Okres próbny wszędzie jest. Ja tam daje mega plus dla firmy. We wszystkim idzie się dogadać.

Dariusz
@Czarna 28.08.2018 09:24

rozumiem ,że sama sie nudzisz i piszesz opinie za bardzo zadowolonego męża nie przepracując samodzielnie dniówki w tej firmie.... Skoro nie pracowałaś nie zabieraj głosu....

Auto
@Dariusz 02.09.2018 22:10

A Ty przepracowales ? bo tak się składa że ja pracuje i nie jest lekko ale robota handlowca lekka nie jest wiec jak się jest piz..A to zawsze będzie źle . najlepiej (usunięte przez administratora) A (usunięte przez administratora) robic . :)

Marcin
@Czarna 28.08.2018 09:24

Tak tak ........

Wrobel
@Czarna 28.08.2018 09:24

Witam, uważaj na te wyjazdy integracyjne, żeby jakiejś młodszej nie znalazł.

Bolek
@Czarna 28.08.2018 09:24

Haha. Widzę firma dno, że rodzina siedzi i czyta wpisy jaka ta firma jest (usunięte przez administratora) I komentarze jaka to ona nie jest super ???? hahha

Kamień

Moze być , ale niektóre osoby są wredne i nie nadaja sie na swoje stanowiska w szególnośći Dyrektor J

Danuta
@Kamień 10.01.2019 14:35

Kamień, jakie plusy wymieniłbyś na korzyść dla pracy w Wurth Polska. Czym według Ciebie firma ta wyróżnia się na tle innych jej podobnych na terenie Warszawy? Misją firmy jest sprzedaż z pasją i inspirowanie klientów Wurth Polska. Czy właśnie w taki sposób pracujecie? Inspirujecie swoich klientów i angażujecie się w powierzone Wam obowiązki?

Belial

Rozmowa poziom zero Kierownik Rejonu (doświadczenie) to jakiś zakompleksiony akwizytor, któremu się coś odkleiło w głowie Prosty chłop vel jestem Bogiem. Przedstawiciele poziom bliski zeru Zero merytoryczności tylko "kup Pan dobrą cenę dam" W tej firmie produkt sam się sprzedaje (jak na razie) nie handlowcy to robią, ale konkurencja nie śpi Gdyby włodarze firmy poszli po rozum do głowy i pozbyli się ludzi, którzy swoją osobą mogą reprezentować budki z piwem i postawili na świeżą krew na ludzi z pasją, wtedy mogłoby z tego coś być ale po co nie? Słupki z roku na rok rosną to jest dobrze Nie Panowie Nie jest dobrze Wyjedźcie czasem do ludzi i zobaczcie jaki poziom prezentują Wasi handlowcy (oczywiście nie generaluzuję) Czas robić czystki na kierowniczych stanowiskach pozbyć się stanowiskowych akwizytorów którzy zaczynali kariery gdy nie było towaru a pieniądz był Wtedy mieli sukces i na tym budowali swoje dzisiejsze stanowiska Żenada Moja opinia tak się przedstawia Proszę nie lać hejtu, każdy ma prawo do wyrażenia swojej opinii. Rynek powoli się znów będzie zmieniał więc do pracy rodacy

Kierownik
@Belial 18.09.2018 11:26

Oj (usunięte przez administratora) nie ładnie. Wiem wiem masz aspiracje na prezesa!!!!! Więc ci co tą firmę budowali muszą odejść.

SP
@Belial 18.09.2018 11:26

Belial ma 100 % racji Odpowiedź "Kierownika" miała niby być ironiczna i zarazem konstruktywna? No jakoś nie wyszło ..

3cyfrowy
@Kierownik 03.10.2018 20:49

Tak by było najlepiej, bo to stare dziadki trzymające się stołków i wysokich pensji z tymi samymi zakurzonymi pomysłami od stu lat, na szczycie kryształowej góry mający w (usunięte przez administratora) ludzi.

Belial-fan
@Kierownik 03.10.2018 20:49

Ci co budowali tą firmę ????????????????. .. Już mam się rozpłakać

on

bardzo ciezka psychicznie praca i jak nie jestes ogarniety to (usunięte przez administratora) zarobisz

Barnabarz

Totalna beznadzieja nie szanują klientka biorą na firmy co się da zero kontaktu odradzam każdemu

Zuzanna

@SP, czyli zgadzasz się z każdym pojedynczym i negatywnym zdaniem @Belial na temat Kierowników Rejonu? Użytkownik @Kierownik stwierdził, że pracownicy, których negatywnie ocenia @Belial budowali tę firmę. Czy zgadzasz się z tym twierdzeniem?

Zuzanna

@Kierownik, twoja opinia nie wnosi żadnych wartościowych informacji dla potencjalnych kandydatów. Proszę Cię również o nie prowokowanie sprzeczek na forum. Zachęcam Cię do pozostawienia opinii na temat warunków pracy, atmosfery oraz aspektów przydatnych z punktu widzenia potencjalnego kandydata oraz pracownika firmy Würth Polska. Czy ostatni czas w firmie oceniasz pozytywnie?

Zuzanna

@Wrobel, twoja wypowiedzi nie wnosi nic do wątku na temat firmy Würth Polska. Zapoznaj się proszę z regulaminem forum. Przypominam, że forum to miejsce publiczne, na którym nie rozmawiamy o sprawach prywatnych. Dyskutujemy tutaj o warunkach pracy w danej firmie. Jeżeli wiesz coś na temat aktualnych rekrutacji, proszę podziel się z innymi osobami.

Zuzanna

@Włodek, czy zapoznałeś się dokładnie z treścią umowy zanim ją podpisałeś? Na umowie o pracę wynagrodzenie powinno być dokładnie opisane. Napisałeś, że kierownik to oszust, ale twoja opinia może zostać odebrana jako pomówienie, ponieważ nie podałeś żadnych konkretnych argumentów. Mimo wszystko pracujesz w firmie Würth Polska już rok, czy wobec tego dostrzegasz w tej firmie jakieś plusy?

Włodek

Osobiście pracuję tu od prawie roku. Podstawa którą miała być netto okazała się brutto, kierownik oszust, docelowe obiecane zarobki nie osiągalne. Porażka.

Zuzanna

@Guti, może należało spróbować i przekonać się na własną rękę jak wyglądają warunki pracy w firmie Würth Polska? Zawsze warto złożyć aplikację. Przecież pracownik nie ma obowiązku akceptować zaproponowanej oferty! Może warto jeszcze raz się zastanowić i spróbować swoich sił w tej firmie(usunięte przez administratora)

endi

Witam, Mianowicie w poniedziałek wybieram się na rozmowe na temat pracy rejon Dolny Śląsk - budownictwo, ktoś zna jakieś szczegóły na temat rejonu czy mocno oblegany, jaka jest aktualnie podstawa netto i atmosfera?

Dariusz
@endi 30.08.2018 20:45

Pomyśl chłopie głową..... Firma szuka dosłowie co kwartał handlowca ...Co kwartał od już ponad 5 lat. W obecnej kandycji rynku pracy to głupota aplikować do takiej firmy. W biedronce jest stabilniej. Tutaj nie jesteś loginem w systemie jestem niczym.....

Guti
@endi 30.08.2018 20:45

I co? Byłeś na tej rozmowie? Ja byłem umówiony na dzisiaj ale po zasięgnięciu opinii w kilku miejscach zrezygnowałem. Coś musi tam być nie halo bo faktycznie te ich ogłoszenia wiszą zawsze na portalach.

Nowy

Cześć słuchajcie jesteście wstanie powiedzieć coś o pracy przedstawiciela w branży budowlanej w województwie pomorskim Jak To wyglada jakie są warunki pracy itp. Dzięki za pomoc

Robert
@Nowy 16.07.2018 10:55

dostaniesz nie aktywnych klientow po stałych PH ,którzy ich nie odwiedzają bo dobrze wiedzą jaki jest tam potencjał czyli zero. Od szefa dowiesz się ,że przecież nowe firmy rosną jak grzyby po deszczu i będziesz jezdził populając na runku z 350-400 PH Raporty , oferty nie 8 h dziennie zabierasz po pracy do domu i zapiepszasz za grosze..... Kto mądry po 3 miechach ucieka...

Zuzanna

@Nie polecam, Swoją opinię na temat usług i produktów może warto wyrazić w innym miejscu w sieci? Opinie klientów są istotne i pozwalają również lepiej poznać firmę, ale najważniejsze opinie na forum GoWork.pl pochodzą od pracowników na temat pracodawców i warunków pracy. W tym wątku rozmawiamy na temat rekrutacji i warunków pracy w firmie Würth Polska.

Nie polecam

Do tego co zauważyłem ceny z kosmosu ciekawe kto to kupi, do tego firma mało znana a jakość pewnie taka sobie żadna rewelacja

Konrad

Może wiecie coś o ofercie pracy w firmie? Podpowiedzcie coś o zarobkach i dodatkach do pensji?

Vvv
@Konrad 16.08.2018 19:38

Olej ta firmę są lepsze firmy.

były pracownik

Ja powiem tak: Zbyt wielu PH. Starzy PH mają wielkie firmy, natomiast nowi dostają tzw. spady. Jeżeli nie robisz marży na poziomi 22 tys. to zarabiasz małe pieniądze. Nowemu PH dają kiepski rynek i ciągle powtarzają że jest tam potencjał. Ładne słowa, w rzeczywistości idzie to jak krew z nosa. WURTH jest drogą firmą. Niektóre produkty są sprzedawane na 200% marży. Ciężko jest zarobić 3 tyś.

Rafał

Nie podejmujcie pracy w tej firmie. Ilość przedstawicieli to około 400. Przy tej ilości możecie zapomnieć o wyrobieniu planu i premiach jako nowi przedstawiciele szczególnie na słabym terenie lub wepchnięci na siłę w teren pełen "starych" przedstawicieli. Dadzą Wam nieaktywnych klientów czyli ochłapy do których starzy nie chcą jeździć i macie na nich robić plany. Do tego teren wypatroszony przez starych pracowników i leżycie. Nie wierzcie w opinie "asów" sprzedaży na tym forum, którzy piszą że nie sprzedaje ten kto jest słabym sprzedawcą. Rynek jest na maksa nasycony i nawet firmy z towarem budżetowym mają ciężko się wbić a przy cenach Wurtha macie nikłe szanse wbić się w małych miejscowościach bo każdy mały klient ma gdzieś jakość która w przypadku Wurtha też czasem bywa gorsza, on patrzy głownie na cenę. Ty nie zejdziesz z ceną do ich poziomu bo kierownik powie Ci, że nie da się ceny tak obniżyć. Do tego ciągle wdrażane są nowe "genialne" pomysły firmy które musisz wdrażać i zostaje ci coraz mniej czasu na główną działalność. Zapomnij o powrocie z pracy i nie myśleniu o niej musisz w domu robić oferty często do wieczora i nigdy nie zapominasz o pracy. To jest chore. do tego za stawkę, którą proponuje firma nie warto szkoda nerwów.

Adi
@Rafał 22.07.2018 11:35

Trafniej bym tego nie opisał

drewniak
@Rafał 22.07.2018 11:35

Dokładnie

Zuzanna

@Adi, czy nadal pracujesz w firmie Würth Polska? Jak ocenisz atmosferę w tej firmie i swój kontakt z przełożonym? Ostatnie dane wskazują, że dobra atmosfera pracy, może być równie istotnym czynnikiem co wynagrodzenie lub premia. Czy podzielasz tę opinię? Twój wpis może wnieść wiele cennych informacji do ogólnego obrazu tej firmy.

powiadomiony

ten wasz super dyro to będzie tylko do końca roku ,już jest podobno dogadany z DJ

tomas

witam, czy możecie mi powiedzieć coś na temat pracy ph w przemysle i produkcji? jakie produkty w tym dziale sprzedajemy? jak z planami? i ile średnio wizyt na dzień? pozdrawiam

zainteresowany

Cześć, Aktualnie poszukuję pracy i zastanawiam się nad złożeniem aplikacji na stanowisko Ph na teren Dąbrowa Górnicza, Sosnowiec, Siewierz etc. do dywizji Auto. Na jaką podstawę mogę liczyć czy podstawa jest jedna dla wszystkich PH ? Czy dostaję bazę klientów ? Jakie są realne premie na tym stanowisku? Czy jest możliwość korzystania z samochodu prywatnie ? I jaki jest to samochód ? Jak czesto są szkolenia dla PH? Dzięki bardzo za pomoc :)

Knx
@zainteresowany 03.12.2017 11:55

Nie rób głupot człowieku szukaj innej pracy szkoda zdrowia.

Witek
@zainteresowany 03.12.2017 11:55

Zapraszamy . Podstawy nie napisze ile bo to jest indywidualna - jesteś dobrym handlowcem to dobrze się sprzedaj . Zrobisz plan premia Od 300 do 700 Prowizja od sprzedaży plus podstawa Auto fabia II lub III combi Dla ambitnych octawia Można korzystać prywatnie

Marcin
@zainteresowany 03.12.2017 11:55

Odpuść sobie bo będziesz żałował tej decyzji.

Observer
@zainteresowany 03.12.2017 11:55

Firma ma (usunięte przez administratora) procedury , auto jest, pensja 3 tys. , ale trzeba bardzo zapiprzać

xyz
@zainteresowany 03.12.2017 11:55

Dużo zależy od kierownika . Jestem w dywizji auto i dzieją się cuda . co chwila ktoś się zwalnia albo szuka innej pracy . Chora atmosfera i chore wymagania . Kłótnie co chwila

Lin

Ludzie w tej firmie siedzą na L4 z powodu nerwic i depresji. Wspaniała atmosfera tu jest. Naprawdę.

Nano

Pracuje w WURTH już jakiś czas. Prawda jest taka ze na forach wypowiadają sie nieudaczniki których zwolniono bo nie potrafili sprzedawać. Dlatego jest tak moło dobrych opini. Ja pracuje 3 lata w ks2 i nie pamiętam kiedy dostałem mniejsza wypłatę niż 5000zl netto. Dywizja drewno. Wiec przestańcie pier..... ze sie nie da. Pierwszy rok ciężko pracowałem zeby wyjść na ten poziom a teraz już jest spokój.

232
@Nano 16.07.2017 18:38

Ja pracuje 4 lata i k... nie pisz bzdur człowieku, bo 3500 to jest Max co można...

Oon
@232 27.11.2017 03:10

Nie moge dac Ci +, choc temu u gory moglem.????

Kht
@232 27.11.2017 03:10

Dokładnie. Masz rację. Widać jak rks poprawiają opinie. Do chętnych na stanowisko ph max to 3500 zł i to jeszcze jak trafisz średni rejon bo jak lipny to zapomnij o premii i przygotuj się na 1800 zł minus 100 zł za użytkowanie samochodu.

gres
@Nano 16.07.2017 18:38

w jakiej dywizji tak dobrze placą sie przeprowadze, jestem w drewnie i mam na maxa (usunięte przez administratora) rejon gdzie wiekszosc stolarzy to zwykli garażowcy, no gdzie jest tak dobrze????

Nano
@gres 14.12.2017 21:38

Pracuje w dywizji drewno obecnie robię na poziomie 85 tys obrotu. Jak zaczynałem ciężko mi było zrobic 20 tys.

Marcel
@Nano 20.02.2018 18:26

Bo ta dywizja ma porządnego szefa...

Anotak
@Nano 16.07.2017 18:38

To chyba nie powinno być "Nano" tylko ONAN

Many
@Nano 16.07.2017 18:38

Zgadzam się z kolegą , zaczynam 4 rok pracy , auto skoda octawia pensja podobnie / generalnie to ńie ma granicy zarobków sam decydujesz ile chcesz zarobić / SPRZEDAJEMY - ZARABIAMY

Karol

Emil nie tylko zwalniają. Ludzie sami odchodzą poniważ mają dość zmagania się z niemyślącą i nieprzewidijącą organizacją, dla której liczy się tylko tu i teraz a że później może być lipa bo niedopracowuje się niczego to nikogo w tym momencie to nikogo nie obchodzi. Ciśnienie jest jak wszędzie ale nikt nie ułatwia Ci żucia tylko wręcz przeciwnie utrudnia i to skutecznie. Ja pracuję już 4 lata woj. małopolskie. Kolejna kwestia traktowania pracownika robię plany a nadal jeżdżę starszym samochodem a dlaczego ponieważ nowe dają swieżo przyjętym jako wabik bo myślą, że to coś da. Moim zdaniem i tak jak się ktoś wnerwi to ten samochód go nie zatrzyma. Ja obecnie szukam nowej pracy i taka mala rada dla nowych lub z krótkim stażem. Jeśli będziecie chcieli zmienić pracę opuśćcie sobie wszelkie Bernery, Forsche itp. to jest takie samo nedzne miejsce do pracu jak Wurth. Pozdrawiam i życzę szczęścia w poszukiwaniu pracy z której będziecie zadowoleni.

Anotak
@Karol 12.02.2018 06:49

Święte słowa!

Jaco
@Karol 12.02.2018 06:49

#Karol Fabie pewnie dostaniesz nowa, jednak chyba na Astre nie zasłużyłeś kolego ze jesteś zarzenowany. Trzeba zap..... jak wszędzie.

Drewno
@Jaco 06.03.2018 00:07

Jaco widzę dup....ek lub Rks

Drewno
@Jaco 06.03.2018 00:07

Jak lepiej się postarasz to dostaniesz Mercedesa

Oktawian
@Karol 12.02.2018 06:49

A w jakiej dywizji jesteś , jak będziesz robił 23 tyś marży dostaniesz Opla Astra powyżej 25 tyś Skoda Octawia , słaby z Ciebie sprzedawca . Pewnie chciałbyś mieć płacone za staż pracy co rok podwyżka z 500 zł. Słabe jest to co piszesz nic za darmo nie ma .

nomorewurth

Niestety ale współpraca z tą firmą na linii Sprzedawca - Odbiorca jest tragiczna! Ponad miesięczna zaległość w opłacie faktury pozostaje bez echa a jak już w końcu telefonicznie uda się przebrnąć przez tysiąc działów okazuje się, że faktura nie została jeszcze "zatwierdzona przez kolejny dział". Jest to moja pierwsza i ostatnia wykonana usługa i wystawiona faktura dla tej firmy. Jeśli należność nie pojawi się do końca tygodnia sprawę będę musiał oddać do windykacji. Więc nie polecam współpracy.

anonymous
@nomorewurth 04.06.2018 12:07

Szanowna Pani/Panie, Współpraca z naszymi partnerami biznesowymi jest dla nas zawsze bardzo ważna. Chcielibyśmy jak najszybciej zająć się tą sprawą. Czy możemy prosić o kontakt mailowy lub telefoniczny pod adresem: k.kowalewska@wurth.pl, tel: 22 510 20 69 Pozdrawiamy, Zespół Wϋrth Polska

Noe
@anonymous 05.06.2018 09:33

To jakiś ściemniacz , stary to jest temat na pierwszą stronę gazet. Tym wpisem udowoniłeś swój profesjonalizm i miejsce w którym jest twoja firma . Żałosne

Henryk

Podstawa to 2500 brutto

Bildes

Nie dawno miałem rozmowę kwalifikacyjna na stanowisko ph, rozmowa była na bardzo wysokim poziomie wiecie może jaka jest podstawa?

Bjk
@Bildes 01.06.2018 10:15

To na rozmowie Ci nie powiedzieli? Coś ściemniasz.

Zuzanna

@Zenek, co wpływa bezpośrednio na to, że masz taki stosunek do Würth Polska? Podzieliłbyś się z innymi użytkownikami forum swoim doświadczeniem z tym pracodawcą? Aby Twoja opinia była w pełni wartościowym źródłem informacji o tym pracodawcy, ważne żebyś zdecydował się na jej rozwinięcie.

Zostaw opinię o Würth Polska Sp. z o.o. - Warszawa

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Würth Polska Sp. z o.o.