WITKO Sp. z o.o.

Łódź

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 76 ocen.

Opinie o WITKO Sp. z o.o.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie WITKO Sp. z o.o.

aplikant

cześć ile osób zatrudnia Witko? czy ostatnio były jakieś czystki, dużo osób odeszło? wiele osób szukają na pracuj.pl co trochę dziwi.

były pracownik
@Pracownik WITKO 10.04.2018 08:48

Wszedłem z ciekawości na tą stronkę widzę lepsze i gorsze komentarze, jedno jest pewne kilka miesięcy temu było bliżej 50 osób niż 70. Cieszy mnie że firma się rozwija. Pozdrawiam

Hanna

@Pracownik, rozumiem, że jesteś zatrudniony w Witko? Zechcesz się podzielić swoją opinią, szczegółami? Wiesz może, z czego wynika rotacja pracowników? Napisz proszę, czy jesteś zadowolony z warunków, oraz czy wiesz, czy oferty z ich strony http://www.witko.com.pl/praca.html są nadal aktualne?

Bartek

Skąd takie pesymistyczne wpisy?

NOWY

Czy witko jeszcze istnieje bo nikt nie odbiera?

Kazik

Administratorze GoWork ponownie zadaję Ci pytanie dotyczące zarobków w Waszej firmie bo nadal nie otrzymałem odpowiedzi. Podaj chociaż powód dla którego nie odpowiadasz na to pytanie. Patrz: " @Administrator 05.02.2018 15:12 Administratorze z Gowork, a jak wyglądają zarobki w GoWork? A ciekawe ile ty sam zarabiasz? Możesz o tym publicznie mówić? To bardzo ciekawe..... "

Zainteresowany

Na Pracuj.pl pojawiło się ogłoszenie na Psychologa Pracy. Co możecie powiedzieć o pracy w tej firmie? Jak zarobki, szefostwo itd.?

Logika
@Zainteresowany 01.03.2018 19:46

Masz 2 gwiazdki i duzo wszelakich opini które powinny uświadamiać.

Pomocny

Omijać szerokim łukiem, pensje niskie nie adekwatne do obowiązków. Szefostwo oszczędza na czym cierpi firma i jej pracownicy.

Obecny
@proszę o opinie 24.02.2018 23:33

Nie wiem czy wiesz „geniuszu” ale wystarczy nacisnąć: Ctrl C (kopiuj), a następnie Ctrl V(wklej). I co złego i zakazanego jest w autoreklamie?

Ania

Hmm.. szukają sekretarki, warto aplikować

obserwator
@Obecna 19.02.2018 08:41

Po pierwsze nie ma w WITKO Regionu Kujawy. Po drugie Janek to Dyrektor Działu Sprzedaży Zewnętrznej :-) Szanowna Pani Prezes :-)

Administrator

Jak wyglądają zarobki w WITKO Sp. z o.o.? Czy od ostatniej opinii ich poziom uległ zmianie?

Kazik
@Administrator 05.02.2018 15:12

Administratorze z Gowork, a jak wyglądają zarobki w GoWork? A ciekawe ile ty sam zarabiasz? Możesz o tym publicznie mówić? To bardzo ciekawe.....

Obecna

Jozku z Prokocimia - jeśli piszesz, ze wasz szef to kujawiak, to pomyliłeś adresata. Taka to wiarygodność Twojej i wielu innych zamieszczonych tu opinii ... Wielu z Was pisze ale nie wie nawet o kim ... Dla Twojej i innych wiadomości jest to, ze jest w Polsce więcej niż jedna firma o nazwie WITKO. Moim zdaniem piszesz o innym WITKO, bo nasz szef nie jest z Kujaw. Z drugiej strony to ciekawe czy przyznasz się do swojego błędu?

Gość@

Jak czytam te wpisy to zaczynam mieć poważne wątpliwości czy warto iść na rozmowę. Jakie dają warunki na stanowiskach administracyjnych. czy mają jakieś benefity. Jaka ogólnie panuje atmosfera w firmie?

anonymous
@Gość@ 06.11.2017 20:13

Prawdą jest to co napisał niżej "Obecny". Nic dodać nic ująć. Reszta to bzdury.

Hanna

@Obecny rzeczywiście, jeśli chodzi o poziom wynagrodzenia, to często jest to również kwestia, którą można negocjować. Doczytałam też, że od wielu już lat firma zatrudnia tylko na umowę o pracę. Chętnie jednak dowiem się na jakie możliwości rozwoju można liczyć, jak wyglądają godziny pracy (czy zdarzają się nadgodziny) oraz czy pracodawca zapewnia dodatkowe benefity. Co możesz powiedzieć na temat swojej pracy w WITKO?

Hanna

@Polak a Ty pracujesz w WITKO? Jeśli tak, to możesz powiedzieć coś więcej o pracy w firmie? Na jakie warunki zatrudnienia można liczyć? Takie dodatkowe informacje będą bardzo pomocne.

Obecny
@Hanna 07.08.2017 11:08

Niestety nie mogę Ci powiedzieć jakie są wynagrodzenia gdyż moje wynagrodzenie jak i zapewne innych pracowników objęte jest klauzulą poufności. Jednak pewne jest to, że wynagrodzenie zależy od stanowiska, wiedzy, doświadczenia, umiejętności i stażu.

Serwisant

Witko

Hanna

@Abracadabra i jak, aplikowałeś?

ja

Asystent ds.sprzedaży. Ile na początek? Mozliwość rozwoju? Jaka atmosfera? Chce się ktoś podzielić opinią? Pozdrawiam serdecznie :)

Abracadabra

Witam ponieważ pojawiły się ogłoszenia na przedstawiciela naukowego zastanawiam się czy nie aplikować. Jaki dają samochód? Czy mają opiekę medyczna?

Polak
@Abracadabra 24.01.2017 13:50

dają Porsche Carrera- wystarczy?

janek

nie tylko dosiadczenie ale przecież oporocz tego liczy się tez wyksztalcenie na przykład czy inne umiejetnosci

anonim

(usunięte przez administratora)

X.

Moze nie powinno byc dużo ale często - faktycznie :) przepraszam za przejęzyczenie :)

anonim

(usunięte przez administratora)

X
@X. 18.08.2016 21:17

Co masz na myśli pisząc "zaczepić na dłużej"?

anonim

(usunięte przez administratora)

SzczesliwiByliPracownicy

To właśnie jest sprawiedliwa ocena, ponieważ mamy porównanie z innymi, normalnymi firmami i normalnymi prezesami... To nie jest opinia sfrustrowanego bezrobotnego który wyleciał z Witko tylko opis sytuacji tak naprawdę... Nie chcemy zniechęcić nikogo do przyjścia do tej firmy- wręcz przeciwnie!!! Każdy kto przyjdzie i odejdzie doceni następnego pracodawcę, który bedzie zarządzał firma w normalny sposób. Zatem epizod w witko jest jak najbardziej wskazany- pozniej moze byc juz tylko lepiej skoro pracowało sie w takim bagnie ;) to jest normalne ze nie wszyscy sie zgadzają z tym co jest napisane... Ale proszę w takim razie wskazać chociaz jedna rzecz, ktora była napisana a nie jest prawda... Ale chyba nie chodzi o to zeby sypać konkretnymi nazwiskami kto, jak i kiedy sie zachował w ten czy inny sposób, czy tez udowadniać sobie na sile swoje racje... Takie strony sa po to zeby każdy mogł przedstawić swoj punkt widzenia, a osoby szukające informacji o firmie mogły poczytać o plusach i minusach... Jeżeli znasz jakies plusy- przedstaw, bo póki co same ogólniki piszesz, ze nie ma co narzekać, ale merytorycznych argumentów brak.

anonim

(usunięte przez administratora)

SzczęśliwiByliPracownicy

pisali to Ci byli pracownicy, którzy się z tym zgadzają i mają takie a nie inne zdanie o tej firmie. Ze względu na duża rotacje pracownikow nie pisali tego WSZYSCY byli pracownicy, wiec jeżeli sie z tym nie zgadzasz, to masz takie prawo jak najbardziej i możesz przecież wyrazić tutaj swoją opinie nawet bardzo pozytywna. To czy ludzie po odejściu z firmy utrzymują ze sobą kontakt to jest ich osobista sprawa i nikomu nic do tego i to czy wypowiada sie jedna osoba czy kilka jednocześnie tez nie powinno nikogo interesować... Ale jesli sie nie zgadzasz z tym co zostało napisane to sprostuj proszę ten opis firmy.

anonim

(usunięte przez administratora)

SzczesliwyByłyPracownik

Cała prawda.

jonsi

wg mnie co potrzeba miec w glowie żeby pisać samemu o sobie??? To że daja umowe o prace to norma o której dobry pracodawca nawet nie potrzebuje wspominać,ewidentnie firma witko to jedna z wielu która robi łaskę że zatrudnia pracowników

serwisant

Na jakie zarobki można liczyć w serwisie? I czy firma oferuje pakiet medyczny

donek

Zgadzam się w pełni z wypowiedzią którą napisał Uksz pare postów wyżej. Szczerze nie polecam.

anonim

(usunięte przez administratora)

Janusz

Jakie to słabe...

E.

Specjalista ds. prawnych - ktoś coś wie? Jak praca prawnika dotycząca obsługi umów ma być powiązana z osiągięciami? Szczerze mówiąc czytając te 4 strony komentarzy mam poważne wątpliwosci. Dzięki wszystkim.

anonim

(usunięte przez administratora)

Simon

@teko o ile mi wiadomo to na stanowisku marketingowym w Witko nie otrzymujesz premii. Poza tym nie łudź się, że przestarzały i konserwatywny zarząd pozwoli Ci na zrobienie czegoś kreatywnego w tym "bałaganie"

lulubaby

to wszystko co napisał uksz jest prawdą. pracownik witko

Zostaw opinię o WITKO Sp. z o.o. - Łódź

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie WITKO Sp. z o.o.