WITKO Sp. z o.o.
2 149 6 1

Opinie o WITKO Sp. z o.o.

Click

Jaka firma taki marketing szeptany. W środowisku opinię bardzo nie pochlebne.

opinie

Co człowiek, to inna opinia

Alchem

Polecam firmę Alchem jeżeli szukacie pracy w tej branży. Produkty dużo lepsze niż kiepskie chemsolve.

W konkurencji

Szkoda nawet czasu na rozmowy o pracę. Lepiej iść do konkurencji tutaj są głodowe pensje + premie uznaniowe których nikt nie widział.

ex-employee
@W konkurencji 17.01.2019 06:55

Zwłaszcza, że rozmowa o pracę potrafi trwać i 2 godziny. No i - trzeba mieć szczęście, żeby się szefostwo nie spóźniło.

black

Nawet nazwać tego czegoś nie można firmą...(usunięte przez administratora)Brak szacunku dla pracowników, atmosfera w firmie bardzo słaba. Wszyscy mają dość. ocena 1!

ex-employee
@black 16.01.2019 11:54

Zgadzam się w całej rozciągłości.

WITKO Sp. z o.o.

Ja do Zarządu nie mam zastrzeżeń, a pracuję od 5 lat

Polecam

Profesjonalna firma, ogromny wybór produktów, polecam!

Dobra

Jako wieloletni pracownik stwierdzam, że to dobra, spokojna i pewna praca.

Dobra

Jako wieloletni pracownik stwierdzam, że to dobra, spokojna i pewna praca.

Dobra

Dobra, pewna, spokojna praca

Jubileusz

Firma w tym roku będzie obchodziła 30-lecie.

otre

W firmie jest wielu długoletnich pracowników, to dobra praca.

serwis

Świetni serwisanci w firmie

do EX-EMPLOYEE

Osoby roszczeniowe nie odnajdą się w żadnej pracy

W szoku
@do EX-EMPLOYEE 04.01.2019 09:47

Odkąd 8 godzinny dzień pracy jest wielkim roszczeniem ? Twoja wypowiedź nie zachęca do witko.

ex-employee
@do EX-EMPLOYEE 04.01.2019 09:47

Nie uważam, żeby przestrzeganie ośmiogodzinnego dnia pracy było jakimś szczególnym roszczeniem...

rozwój

Firma się rozwija, powiększa zespół fachowców

Były

Proszę o rzeczowe opinie, pisanie laurek przez szefów firmy nie wpływa na obiektywne oceny - internauci to mądrzy ludzie i nie dadzą sobie wciskać KITU.

Pogodynek

ZIMA!

obecny pracownik

Pracuję tu 5 lat i nie zamierzam tego zmieniać

rewty

Tutaj jest 8-godzinny dzień pracy

ex-employee
@rewty 03.01.2019 11:45

Teoretycznie tak. W praktyce wychodzenie po ośmiu godzinach jest postrzegane jakby wyszło się w połowie pracy...

Do byłych pracowników

BYLI pracownicy zawsze mają pretensje do pracodawców. To tylko świadczy o ich kulturze.

ex-employee
@Do byłych pracowników 04.12.2018 08:22

Bzdura. Ze współpracy może zrezygnować każda ze stron i z kulturą nie ma to nic wspólnego (o ile przestrzega się zapisów umowy).

2019

Nowy rok, nowe plany

Amigo

Pracowałem tu jakiś czas temu firmę oceniam na 3/6. Jakby był tu 8 godzinny czas pracy, albo płacone za codzienne przesiadywanie dłużej nie było by źle. Ale w tej firmie nie ma ani kiedy zjeść, czy napić się herbaty i do tego 9 godzinny czas pracy to normalka. Pozdrawiam wszystkich pracowników byłych i obecnych(nie dawajcie się).

wer

Szefowie dbają o pracowników, NIKT nie ma tak w żadnej firmie

Panna Nikt
@wer 21.12.2018 12:54

Chyba KTOŚ we wszystkich firmach świata pracował ☺

promocja

Obniżka cen na artykuły świąteczne w Auchan.

potr

Święta za pasem

extra

Rodzinnie i miło, extra ekipa dzięki wyjątkowym ludziom

Dobra firma

Jestem tutaj od lat, szefowie są w porządku, pensje dobre, wszystko gra.

Niebo

Wszyscy tutaj sobie pomagają

zespół Witko

Potwierdzam, zespół jest świetny!

jestem

Potwierdzam, jestem tu już 10 lat

Polak Józef
@jestem 10.12.2018 08:25

piekło i tyle....

Zostaw opinię o WITKO Sp. z o.o. - Łódź

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie WITKO Sp. z o.o.