Toya S.A.

Wrocław

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 69 ocen.

Opinie o Toya S.A.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Toya S.A.

YYYY

Jedyny plus to ze istnieje 1 zmiana Sama kasa przecietna Poza tym praca strasznie monotonna i z technika pracy sprzed 20 lat Mega zimno Jak ktos chce niech sie na lata wiaze jak nie ma wiekszy ambicji..

NICK1

Witam, A co myślicie o pracy pracownik magazynowy serwisu?

Jan.P
@NICK1 12.09.2017 10:30
Witam, A co myślicie o pracy pracownik magazynowy serwisu?

Jest męczoca i straszna dla magazynierów i dużo błędów, system skanerów do du*y nie ma darmowego Wi-Fi stołówki małe, rotacjie dziwne, dziwni ludzie, pienidze takie sobie,zimno i ponuro, oświetlenie do du*y, każdy ucieka jakiś dziwnych powodach z pracy. Dziekuje za uwage

Jan.P
@NICK1 12.09.2017 10:30
Witam, A co myślicie o pracy pracownik magazynowy serwisu?

rotacji nie ma to kłamstwo, a jak już ktoś nowy się pojawi to leniwi, jakby pozjadali wszystkie rozumy, irytujący, małe przerwy, za mało ludzi w pracy, każdy się sprzedaje na lewo i prawo za bez sensowne rzeczy, zero porozumienia.

Joanna

@MX3 dlaczego konkretnie odradzasz pracę w Toya S.A.? Powiesz nam coś więcej? @kris a czy są jakieś szanse na awansowanie? Skoro nie ma podwyżek. Będą to istotne informacje dla osób, które myślą nad przyjęciem się w firmie.

Joanna

Toya S.A. szuka osób między innymi na stanowisko Przedstawiciel Handlowy. Praca dla osób z Łodzi. Jak wygląda praca w firmie w tym charakterze? Czego mogą się spodziewać aplikujący?

MX3

Odradzam pracę w dziale serwis, atmosfera przypomina [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] przymusowej ...

pershing
@MX3 29.12.2016 17:26
Odradzam pracę w dziale serwis, atmosfera przypomina [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] przymusowej ......

To zasługa pana K. W.

aro

a dlaczego zero szans na podwyżki? z tego co widzialem to zatrudniaja tez ludzi wiec wychodzi na to, że firma biedna nie jest bo szuka nowych pracownikow a na podwyżkę by załowali?

mona
@aro 30.08.2016 15:00
a dlaczego zero szans na podwyżki? z tego co widzialem to zatrudniaja tez ludzi wiec wychodzi na to, że firma biedna nie jest b...

Widzę że ktoś usuwa tu na forum opinie. Chyba uwagi o Pani dyrektor która ma swojego "faworyta" i pomiata ludzmi się komuś nie spodobała ....a co do zarobków to spróbujcie w innych firmach. Ja już zmieniłam firmę :) ps. Pozdrawiam tych którzy usuwają tu komentarze bo komuś się to nie podoba. Widocznie nie jest to forum dla każdego

kris
@aro 30.08.2016 15:00
a dlaczego zero szans na podwyżki? z tego co widzialem to zatrudniaja tez ludzi wiec wychodzi na to, że firma biedna nie jest b...

zatrudniają bo jest rotacja, ludzie odchodzą bo nie chcą dać podwyżek, a ktoś musi pracować

to ja

gratka, to nie ta Toya - pomyliłeś "S.A" z "sp. z o.o".

handlujemy24.pl

Uwalniamy od problemu byciem pracobiorcą. Spróbuj z nami, a już po kilku miesiącach współpracy będziesz sam/sama zatrudniać. Uwaga, tylko handlowcy - grupa narzędzia, tarcze.

Kajojek

Nie polecam na reklamacji zarobki 1600zł na śmieciówce. Zero możliwości negocjacji.

ciekawy

Witam.ponawiam pytanie poprzednika.jak wyglada placa na stanowisku PH sieci.dzieki

gruponek
@ciekawy 07.05.2015 10:24
Witam.ponawiam pytanie poprzednika.jak wyglada placa na stanowisku PH sieci.dzieki

słyszałem że coś koło 2500 netto min.

zainteresowany

Witam Czy ktoś może napisać ile zarabia przedstawiciel handlowy do spraw handlu w sklepach wielkopowierzchniowych typu "Castorama" w Toya S.A Wrocław.? Z góry dzięki za odpowiedź.

do geranium

Jeśli ktoś się obrazi - to ja bardzo chętnie rozwinę, nawet publicznie! :) Jeśli będzie trzeba - nawet przed sądem! :) Chętnie podejmę dyskusję i zadam bardzo trudne pytania na które pewnie nie doczekam się odpowiedzi :)

Gość

Mógł by ktoś napisać coś o pracy na magazynie w Młochowie?

majster

Pracowałem w tej firmie, co mogę powiedzieć... odradzam pracę w serwisie, to tak jakbyś wskoczył na taśmę produkcyjną, przerób, przerób, przerób, (chyba że ktoś lubi tak) jak czegoś nie naprawisz w miarę szybko to kasacja, liczy się czas i tak na okrągło, obłęd. Bardzo frustrujące jeśli masz w genach robienie dobrej roboty tzn. chcesz coś naprawić co da się ale za mało czasu albo nie ma części. Kasa - ile wynegocjujesz na początku tyle masz... potem trudno to podwyższyć. Plusy ... paczki na święta, socjal... bilety na koncerty, imprezy firmowe itp itd. Umowa o pracę i wszystko co się z tym wiąże. Wypłata zawsze na czas na koncie, jeśli 1-wszego wypada w niedzielę to kasę masz na koncie w piątek. Zarobki hmmm raczej poniżej średniej. Atmosfera w firmie: da się wytrzymać.

zniesmaczony
@majster 22.03.2015 21:03
Pracowałem w tej firmie, co mogę powiedzieć... odradzam pracę w serwisie, to tak jakbyś wskoczył na taśmę produkcyjną, przerób,...

Niestety muszę dodać do tego że w kwestii zarobków firma niereformowalna, ostatnia akcja to masowe "porzucanie" pracy przez pracowników serwisu we Wrocławiu spowodowane ciężką atmosferą i niskimi zarobkami. Ta ostatnia kwestia kluczowa i w zasadzie nie do ruszenia. Mowa o podwyżkach dopiero po złożeniu podania o rozwiązanie umowy. Na szczęście przygodę z firmą kończę i już nigdy więcej.

peha

joanna ty sie nie wyglupiaj

Yatowiec

Na szczęście Pan Dyr Jerzy pożegnał się z firmą. Chyba nikt nie będzie tęsknił za tym Panem. Praca w tej firmie jest całkiem fajna, jedynym minusem są niektórzy pseudo Menadżerowie. Zalicza się do nich Pan Jacek K, człowiek wyjątkowo nie kompetentny,spychologia to jego sposób na życie, nie dość że nie ma pojęcia o zarządzaniu ludźmi to jeszcze jest wyjątkowo kłamliwy i dwulicowy. Dziwię się że góra nie widzi jakich ludzi zatrudnia.

anonim

(usunięte przez administratora)

warszawiak

ale peny piszesz-napisz coś normalnie

Kacy

Czy jest szansa aby ktoś napisał jakie warunki ma PH? - jakie wynagrodzenie - jakie auto - jakie warunki dodatkowe ?

bbv

Wie ktoś jakie dają warunki na PH gdyż mam teraz spotkanie?

Andy

Witajcie Pojawiły się ostatnio oferty pracy na stanowisko PH. Może ktoś coś bliżej napisać na temat warunków pracy tzn. zarobki, atmosfera, warunki itp? Byłbym bardzo wdzięczny za komentarze.

snikers007

Witam ostatnio byłem w Toya Wrocław na rozmowie: stanowisko magazynier. Proszę niech ktoś napisze jakie są zarobki czy są jakieś dodatki oraz warunki pracy? Pozdrawiam i dzięki za odpowiedź.

kolega

Ponoć warunki całkiem niezle. Mój znajomy z Zamościa właściwie nic nie robi, nie sprzedaje, tylko kawkę z klientami pije, a kasę zarabia.

Pracownik

Naucz sie najpierw pisać po polsku, a pózniej wypowiadaj sie na forum. Ja jestem zadowolona. Jak ktoś nie jest zawsze można zmienić prace, a nie obrażać ludzi.

wales
@Pracownik 08.07.2013 14:28
Naucz sie najpierw pisać po polsku, a pózniej wypowiadaj sie na forum. Ja jestem zadowolona. Jak ktoś nie jest zawsze można zmi...

Nie pouczaj ludz To forum jest opinia o prracodwcy poza tym co cie obchodzi kto jak pisze najwazniejsze ze go rozomiesz

aa

Jaka jest atmosfera w firmie? Czy ludzie tam pracujacy sa w porzadku? A w szczegolnosci kadra zarzadzajaca....z gory dziekuje za informacje.:-)

ktos

Witam. Mam pytanko na jakie wynagrodzenie może liczyć Regionalny Koordynator Sprzedaży. Z góry dziękuję za odpowiedz

ja

nie polecam tej firmy

pracownik

Wszystko wporządku, możliwości duże, super przełożeni. Polecam jak najbardziej. Głogowski tak dalej

piotr454

polecam gorąco.

Zostaw opinię o Toya S.A. - Wrocław

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Toya S.A.