Budując instalację fotowoltaiczną w moim domu jednorodzinnym skorzystałem z usług firmy Sunday Polska Sp. z oo. Firma zapewniła wykonanie usługi kompleksowo. Pełny zakres prac obejmował m.in.: projekt instalacji, zawarcie umowy, instalację urządzeń (w moim przypadku na dachu budynku), uruchomienie urządzeń, instruktaż w zakresie obsługi, zgłoszenie wykonania instalacji w Zakładzie energetycznym oraz w ostatnim etapie sporządzenie wniosku o dofinansowanie do WFOŚiGW. Wymienione prace zrealizowane przez Sunday zwolniły mnie od działań własnych na wszystkich etapach prac. Inwestycja z wynikiem pomyślnym została wykonane w zaplanowanym terminie. Podsumowując prace w szczególności chcę serdecznie podziękować firmie instalatorskiej ze Stalowej Woli za profesjonalne wykonanie prac oraz uwzględnienie moich sugestii. Podziękowanie kieruję również do przedstawiciela firmy Sunday w Zamościu za życzliwe podejście do klienta oraz konstruktywne rady w trakcie. Zlecając prace fotowoltaiczne Sanday Polska można liczyć na pełny nadzór firmy nad dokumentami na wszystkich etapach prac. Doradzam moim następcom szczegółowe zapoznanie się z treścią umowy na etapie jej zawierania oraz wyjaśnienie wszelkich wątpliwości przed rozpoczęciem prac. Witold Socha, Zamość 10.03.2023 r.
Moja przygoda z fotowoltaiką z Sunday Polska zaczęła się od doradcy w osobie Piotr Żuławski. Człowiek o dużej kulturze osobistej i znajomości tematu. Doradził ,podpowiedział i poprowadził prostą,rzeczową ścieżką do montażu zestawu fotowoltaicznego na moim budynku. Ogromny szacun dla ekipy montującej zestaw. Profesjonalizm w każdym calu. Kontakt z osobami firmy Sunday to czysta przyjemność, koresnpondencji mail-owa wzorowa. Pan Piotr służył swoją osobą jak i wiedzą niemal o każdej porze dnia. Podsumowując, polecam firmę Sunday Polska i jej przedstawiciela Piotr Żuławskiego Pozdrawiam cały sztab ludzi pracujących w Sunday Polska oraz wyrazy uznania dla właściciela firmy Marek Kamieniarz
Panie Marku, przesyłamy serdeczne podziękowania za tak miłą opinię! Dziękujemy za docenienie naszej pracy. Pozdrawiamy, Zespół Sunday
Zdecydowanie polecam firmę Sunday Polska Instalacja została zamontowana szybko i sprawnie. Z pośród przedstawicieli handlowych firm zajmujących się fotowoltaiką, z którymi rozmawiałem największym profesjonalizmem wykazał się Doradca Techniczno - Handlowy pan Radosław Sokołowski. Firma Sunday Polska może być dumna że posiada tak kompetentnego przedstawiciela. Przed podpisaniem umowy miałem spore wątpliwości co do realizacji tej inwestycji, ale pan Radosław bardzo skutecznie rozwiał moje wszelkie wątpliwości, łącznie z realizacją zamówienia, które wymagało zakończenia prac w ciągu 15 dni od momentu podpisania umowy. Dzięki panie Radku. W tym miejscu nie można pominąć profesjonalizmu ekipy monterskiej w składzie pan: Adam, Krzysztof i Damian. Solidna ekipa wykonującą montaż sprawnie i skrupulatnie. Zostawiali po sobie ład, porządek i estetycznie wykonaną pracę. Firma Sunday to również szybki kontakt telefoniczny, nawet jeśli nie mogą odebrać to natychmiast oddzwaniają, co moim zdaniem jest bardzo ważne. Myślę że po przeczytaniu mojej opinii przekonałem wszystkich wahających się co do skorzystania z usług Firmy Sunday Polska. Polecam i pozdrawiam Firmę Sunday Polska Andrzej
Panie Andrzeju, bardzo dziękujemy za opinię! Cieszymy się, że jest Pan zadowolony :) Pozdrawiamy, Zespół Sunday
Polecam firme, jesteśmy z męzem bardzo zadowoleni , na początku pan handlowiec wszystko bardzo dokladnie wyjasnił i odpowiadał na każde pytanie. jak mąz dzwonił to odbieral nawet w sobote wieczorem. Ekipa montująca bardzo dobra, w niecaly dzień się uwinęli . Fotowoltaike mam już 6msc i cieszymy się bardzo, bo jest to udana inwestycja. Teraz czekamy tylko na dotacje z nfoś, ale z tym sunday też pomógł, wszystkie papiery zebrali, wniosek zlożyli, nie musimy się niczym martwić. Polecam kazdemu te firme, jeśli chcecie miec wszystko zalatwione od a do z za was.
Dziękujemy bardzo za pozytywną opinię, cieszymy się, że spełniliśmy Państwa oczekiwania! Pozdrawiamy i życzymy wielu słonecznych dni ???? Zespół Sunday
Witam Dla mnie Firma Sunday porażka od podpisania umowy i zapłaty ciężko się doprosić czego kolwiek teraz mam awarie od dwóch tygodniu dzwonie na infolinie ma ktoś odzwonić niestety nikt nie dzwoni bo po co
Panie Robercie, przekazaliśmy sprawę do Serwisu. Będziemy się z Panem kontaktować telefonicznie. Pozdrawiamy, Zespół Sunday
Czy jeżeli chodzi o sprawy fotowoltaiki, niestety nie widzę tego nigdzie w wątku, fitma zatrudnia przedstawicieli handlowych? Na jakie warunki zatrudnienia można liczyć? Jaka umowa? Zarobki? Wyjdzie 6 z przodu netto?
Pani Halino, wszystkie aktualne oferty pracy w naszej firmie dostępne są pod adresem https://pracodawcy.pracuj.pl/company/20376503/. Tam też znajdzie Pani szczegóły dot. warunków zatrudnienia. Pozdrawiamy, Zespół Sunday
Weszłam na stronę i widzę te oferty, są dosyć szczegółowe informacje o podziale pracy, ale już nic o tych warunkach wspomnianych w pytaniu wyżej, typu zarobki, mnie też to interesowało. Dopiero na rozmowie o tym mówicie? Można wiedzieć, ile trwa rekrutacja tak ogółem?
Polecam firmę Sunday ,oraz doradcę Pana Kacpra Szale .Jesteśmy zadowoleni
Bardzo polecam usługi Pana Piotra! Super doradztwo, ogromna wiedza na temat fotowoltaiki. Pan Piotr załatwił wszystkie formalności i dokumenty. Bardzo sympatyczna, ciepła osoba, która podchodzi indywidualnie do każdego klienta. Jeśli fotowoltaika to tylko z SUNDAY POLSKA.
Widze tu opinie klientów, a gdzie pracownicy. Ja wyszukałam ogłoszenie na posadę Doradca Techniczno-Handlowy ds. fotowoltaiki w internecie. I jestem ciekawa prowizji. Czy poza stałą pensją na tej posadzie jest też prowizja, czy premia za osiągnięte wyniki?
Pani Bożeno, na tym stanowisku obowiązuje system prowizyjny oraz premia za osiągnięte wyniki. Pozdrawiamy, Zespół Sunday
A jak to wygląda kwotowo? Jaki procent premii jest przyznawany? System premii jest taki sam na wszystkich stanowiskach?
Pani Agnieszko, informacje dotyczące systemu prowizyjnego na danym stanowisku otrzymują kandydaci, którzy zakwalifikowali się do spotkania rekrutacyjnego i przeszli je pozytywnie. Jeśli jest Pani zainteresowana pracą w naszej firmie zachęcamy do kontaktu pod adresem rekrutacja@sundaypolska.pl. Pozdrawiamy, Zespół Sunday
Polecam firmę Sunday Polska i Doradcę Piotra Żuławskiego.
Panie Bartłomieju, dziękujemy za pozostawienie opinii. Zadowolenie naszych klientów jest dla nas bardzo istotne. Pozdrawiamy, Zespół Sunday
Instalacja założona sprawnie. Polecam Sławomira Ratyńskiego, wybiera, docenia tłumaczy i dba o klienta. Polecam Sunday Polska.
Pani Agnieszko, dziękujemy za miłe słowa! Pani opinia wiele dla nas znaczy. Pozdrawiamy!
firma sunday zainstalowała mi pompę ciepła ale nie chcą zainstalować grzałki do skraplacza bo we własnym zakresie zrobiłem wylewkę pod pompę ,
Szanowny Panie, zgodnie z Arkuszem Ustaleń Montażowych zadeklarowano wykonanie fundamentu pod pompę ciepła przez Inwestora. W związku z czym zobowiązał się Pan na wykonanie fundamentu zgodnie ze standardami, gdzie odprowadzenie skroplin prowadzone jest w otworze pod pompą ciepła. Otwór nie został wykonany, a wylewkę pod pompę ciepła wykonana została niezgodnie ze standardami bez konsultacji z Sunday Polska. Pozdrawiamy, Zespół Sunday
Montaż tacy zbiorczej oraz maty grzewczej w standardowej umowie wchodzi w rachubę tylko jeżeli jednostka zewnętrzna pompy ciepła jest usadowiona na kostce brukowej .jeżeli zaś jednostka zewnętrzna stoi na gruncie wówczas zgodnie ze sztuką budowlaną i instalacyjną. Nie jest wymagana studnia chłonna- odprowadzenie skroplin do kanalizacji a co za tym idzie nie ma potrzeby montowania maty grzewczej bądź tacy skroplin chyba że w warunkach umowy był inny zapisz
Polecam serdecznie Sunday Polska. Doradca klienta Piotr Żuławski załatwił wszystko kompleksowo.
Czy Sunday Fotowoltaika (Sunday Polska Sp. Z O.O.) oferuje umowy zlecenie w okresie próbnym?
Jesteśmy zadowoleni z firmy Sunday Polska. Pan Piotr Żuławski zają się kompleksowo od A do Z. Polecam wszystkim. Klient z Honiatyczki, gm.Werbkowice, powiat Hrubieszowski
Szybka konkretna obsługa. Profesjonalny montaż . Cała papierologia po stronie firmy . Konsultant konkretny i profesjonalny , polecam Krzysztof Siwek. Polecam tą firmę bo warto.
Szanowni Państwo, bardzo dziękujemy za opinię. Jest nam niezmiernie miło, że są Państwo zadowoleni z naszych usług :) Pozdrawiamy, Zespół Sunday
Dają jakąkolwiek gwarancję, że rachunki będą, takie, jak obiecują? Coś o tym jest w papierach, czy pozostaje tylko w słownych deklaracjach?
Serdecznie polecam wszystkim firmę Sunday Polska. Doradca klienta Piotr Żuławski spisał się na medal. Instalacja została uruchomiona w nie całe 14 dni od montażu. Poleca zadowolony klient z Sokołówki gm. Frampol, powiat biłgorajski
Kilka razy widzialam ogłoszenie na stanowisko doradcy techniczno-Handlowego ds. fotowoltaiki. Ktoś jest w stanie napisać swoje przemyślenia co do samej pracy i jej warunków? Co myślicie, czy przy kolejnej rekrutacji warto spróbować?
Firmie Sunday jak również jej przedstawicielowi p. Piotrowi Żuławskiemu oraz grupie montażowej przyznaję maksymalną ocenę 5/5. Na taką ocenę składa się całokształt usługi, począwszy od złożenia oferty przez pana Piotra Żuławskiego, który rzeczowo przedstawił mi korzyści wynikające z montażu paneli fotowoltaicznych, uzgodnienia szybkiego terminu realizacji tj. 2 tygodni od momentu złożenia oferty, który został dotrzymany (na początku trochę nie dowierzałem ale jednak udało się dotrzymać terminu). Sam montaż trwał zaledwie kilka godzin. W tym czasie Panowie montażyści zainstalowali panele na dachu, wykonali instalację elektryczną, podłączyli falownik do sieci, uziemili go oraz bardzo dokładnie posprzątali po sobie. Po ich wyjeździe prawie nie było śladu że były wykonywane jakieś roboty budowlane. Również dzięki pomocy w załatwieniu formalności w PGE w ciągu jednego tygodnia został założony licznik dwukierunkowy umożliwiający mi korzystanie z instalacji. Wobec powyższego z czystym sumieniem mogę polecić firmę Sunday wszystkim zainteresowanym.
Mam założona wadliwa pompę o której widzieli od początku że są z nią problemy przez trzy tygodnie odkąd jest zamontowana więcej nie działa niż działa więc mam winna wodę i brak ogrzewania i nikogo to zbytnio nie interesuje. Brak chęci odbierania telefonów. Dzwoniąc na infolinię pani to zgłasza do serwisu i echo. Ja się pytam kto mi za to zwróci pieniądze i zdrowie .
Szanowna Pani, każdy instalowany przez nas sprzęt jest poddawanym najbardziej wymagającym testom jakości. Z całą pewnością więc możemy rzec, że jeśli faktycznie Pańska pompa ciepła nie działa poprawnie, podejmujemy wszelkie działania, by rozwiązać sprawę. Jeśli nie złożyła Pani oficjalnej reklamacji, prosimy o wysłanie wiadomości na adres serwis@sundaypolska.pl. Jak tylko otrzymamy wszystkie informacje, skontaktujemy się z Panią w celu usunięcia usterki. Pozdrawiamy, Zespół Sunday
U mnie niestety jest identyczne .Po dwóch próbach usunięcia awarii pozostawiono mnie z niepracującą pompą przy mrozach sięgających od-6 do -11 stopni. Obecnie w mieszkaniu jest +11stopni i zimna woda. Nikt nie odbiera telefonów ani nie odpisuje na sms chyba że zadzwonię z innego numeru. Nie polecam sunday polska
Piszę w sprawie oferty Manager Projektu Farmy Fotowoltaicznej, ktoś zna szczegóły tej pracy z ogłoszenia może? Między innymi to, jaką umowę oferują na start. I jaka jest liczba osób w zespole mniej więcej. Pozdrawiam.
Pani Honorato, obecnie nie prowadzimy procesu rekrutacyjnego na stanowisko Manager Projektu Farmy Fotowoltaicznej. Jeżeli chciałaby Pani uzyskać więcej informacji o aktywnych rekrutacjach zapraszamy do kontaktu mailowego: rekrutacja@sundaypolska.pl. Pozdrawiamy, Sunday Polska.
Jak się pracuje w Sunday Polska Sp. z o.o.?
Zobacz opinie na temat firmy Sunday Polska Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 78.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Sunday Polska Sp. z o.o.?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 41, z czego 7 to opinie pozytywne, 26 to opinie negatywne, a 8 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!