Sunday Polska Sp. z o.o.

Warszawa

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 35 ocen.

Sunday Polska Sp. z o.o.
3 35 6 1

Opinie o Sunday Polska Sp. z o.o.

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Iza

Kto z was w ostatnim czasie uczestniczył w rozmowie kwalifikacyjnej do firmy Sunday Polska? Czy możecie opisać jej przebieg i napisać jakie pytania usłyszeliście na rozmowie? Podczas rozmowy kwalifikacyjnej zawsze warto zapytać o każdy interesujący nas szczegół. To są ważne kwestie dotyczące naszej pracy. Pracownicy często boją się pytać nawet o wysokość zarobków, a przecież pracujemy głównie po to, żeby otrzymywać zapłatę za wykonaną pracę!

Andrzej

Pracuję w tej firmie od początku jej istnienia. Pracodawcy wywiązują się że swych obowiązków wobec pracowników wzorowo.Zespół jest zgrany i zmotywowany. Ja jestem bardzo zadowolony że znalazłem tutaj pracę po tym jak z rynku OZE nagle kilka firm znalazło się w trudnej sytuacji. Sundaypolska dla mnie to firma której można zaufać a stwierdzam to po swoich klientach którzy mają w terminie i z wielką dokładnością robione różnego rodzaju systemy ZOE.

Michał
@Andrzej 26.03.2018 17:47

Jestem zainteresowany pracą w Sunday, chciałbym się dowiedzieć czy jako doradca handlowy będę miał szanse znaleźć tam jakiekolwiek zatrudnienie? Czy są poszukiwani jacyś handlowcy ?

Andrzej
@Michał 26.03.2018 17:52

Przyjęcia są cały czas .Aplikuj na : biuro@sundaypolska.pl

Michał
@Andrzej 26.03.2018 18:00

dziękuję uprzejmie ! już wysyłam swoje CV !

Przemek
@Andrzej 26.03.2018 17:47

Czyli od może 7 miesięcy ha ha

snsn
@Andrzej 26.03.2018 17:47

dziękujemy za informacje!

Iza

@Pracownik, czy pracownik firmy Sunday Polska może liczyć na premie za dobre wyniki sprzedaży? Czy są to premie kwartalne? Jak oceniasz proces wdrożenia nowego pracownika do pracy, czy zapoznano Cię ze wszystkimi obowiązkami na tym stanowisku i pomagano podczas pierwszych dni pracy? To może być cenna informacja dla innych.

pracownik
@Iza 10.09.2018 11:12

Tak, ze wszystkim mnie zapoznano, a model rozliczeń jest konkurencyjny do tych w innych firmach z branży

Ulka

Słyszałem, że firma ma opinię dobrego pracodawcy i bardzo dziwią mnie niektóre wpisy!!

xyz
@Rysio 11.07.2018 10:03

poczytaj sobie opinię

Pracownik
@xyz 13.07.2018 09:48

Polecam - dobre warunki pracy, konkurencyjne do innych firm z tej branży

Sun

Ja k teraz w firmie ? Polecacie ?

anonymous
@anonymous 22.08.2018 16:11

to wszystko racja ....ale, w Niemczech w sądach jest 90 000 spraw o odszkodowanie za złą jakość paneli ( oczywiście, że nie chińskich he he he ), 65 % audytów w Polsce w ramach dotacji unijnych RPO w roku 2017 r. ( za rok 2014 ty ) zakwestionowały zakładane wyniki produkcji prądu z paneli a tym samym oszczędności CO2 itp.itd. i gminy muszą zwracać dotacje. Jakość komponentów - ogniwa i moduły - to jedno a ich montaż to drugie. Chińczycy jak Japończycy z czasem z ilości przejdą w jakość ale to jeszcze trochę potrwa.

szukający pracy
@anonymous 28.08.2018 20:26

ale w roku 2014 nie było chyba projektów na panele w gminach w Polsce, tylko kolektorowe..... i jakoś to chyba nie ma związku z pracą w tej firmie? :/

Iza

Osobom wypowiadającym się w wątku o firmie Sunday Polska przypominam o regulaminie forum GoWork.pl Na forum rozmawiamy o warunkach pracy i ofertach pracy. Proszę uprzejmie o trzymanie się głównego wątku dyskusji. Kandydatów interesują informacje dotyczące warunków zatrudnienia, atmosfery w firmie, możliwości rozwoju. Czy możecie coś napisać na ten temat?

Iza

@Ulka, Jakie są według Ciebie największe plusy pracy w firmie Sunday Polska? Czy przez ten czas udało Ci się zdobyć jakieś nowe umiejętności albo poszerzyć swoje doświadczenie zawodowe? Aktualnie młodzi kandydaci poszukują określonej ścieżki kariery oraz równowagi pomiędzy życiem zawodowym a osobistym. Takie informacje są zawsze poszukiwane przez potencjalnych pracowników.

Ulka

Są różne zdania na temat firmy. Ja wiem, że to dobry pracodawca. Pewnie opinia zależy od tego jak się pracuje!

Iza

@xyz, Twoja opinia jest bardzo krótka i w zasadzie nie wnosi nic do dyskusji na temat firmy Sunday Polska. Potencjalnych kandydatów na pewno interesuje Twoje zdanie na temat tej firmy. Czasami sytuacja w firmie zmienia się z tygodnia na tydzień, a pracownicy zmieniają swoje zdanie. Może w ostatnim czasie zaszły w tej firmie jakieś pozytywne zdanie?

Iza

@praccca, zawsze warto wysłać CV i skorzystać z zaproszenia na rozmowę kwalifikacyjną. Dla pracownika to doskonała okazja to lepszego poznania swojego przyszłego miejsca pracy. Każdy pracownik ma inne oczekiwania, dlatego zrozumiałe jest, że opinie będą się różnić. Czy zdecydowałeś się już wysłać zgłoszenie? Może otrzymałeś już zaproszenie na rozmowę do firmy Sunday Polska?

Administrator

Posiadacie jakieś informacje z życia firmy? Napiszcie, jak wygląda poziom wynagrodzenia oraz inne warunki zatrudnienia w Sunday Polska Sp. z o.o.. Wasza opinia może pomóc innym użytkownikom.

Lucjan
@niestety nic się nie zmienia 07.06.2018 13:24

Kompletna bzdura. Pracuję w tej firmie i mam furę komórę i skórę i pensję co miesiąc na koncie z premią. Lucjan

praccca
@niestety nic się nie zmienia 07.06.2018 13:24

a widziałam ogłoszenie na pracownika biurowego...czyli nie aplikowac?

anonim

(usunięte przez administratora)

Gg

Kłamstwo w KRS możesz sprawdzić kto jest właścicielem SundayPolska. Pomówienia są karalne

radek

Miałem do czynienie z małżeństwem (usunięte przez administratora) i bajerować u umieją ale nic po za tym porażka odradzam wszystkim współprace w nimi .

Radek

Odradzam Sunday Polska, pracowałem dla (usunięte przez administratora)

Andrzej
@Radek 30.03.2018 09:52

Czysta porażka po KRS widać że ta firma nie ma nic wspólnego z Eko Program - jest tylko kilku pracowników w tym ja gdzie 6 lat pracowałem z tymi osobami. Sundaypolska to organizacja już ponad 30 osobowa.

Arek

Jak się zapłaci to każdą reklamę można zrobić

Marcin

Zdecydowanie nie polecam firmy zero profesjonaliści na sztukę i byle było kasa wzięta i tyle odradzam zdecydowanie.

Administrator

Jeżeli jesteś pracownikiem, to co mógłbyś powiedzieć o organizacji pracy w firmie Sunday Polska Sp. z o.o.?

admin

Wiecie czy firma Sunday Polska Sp. z o.o. organizuje na czas wakacji staże lub praktyki dla studentów? Czy ciężko jest się na nie dostać? Czekamy na Twoją opinię!

Zostaw opinię o Sunday Polska Sp. z o.o. - Warszawa

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sunday Polska Sp. z o.o.