Januszerka totalna.(usunięte przez administratora)to przemądrzały młodziak, któremu ktoś dał do ręki zbyt wiele władzy. (usunięte przez administratora), chamska krytyka, obcinanie godzin przepracowanych w koszmarnie trudnych warunkach. Wypłaty spóźnione o miesiąc. Na budowie ukraińcy szli już do domu, a my musieliśmy pracować do nocy, po czym wracaliśmy bo(usunięte przez administratora) sobie coś uwidział i trzeba było poprawiać. Najgorszy(usunięte przez administratora) jakiego widziałem, a widziałem w budowlance wielu.(usunięte przez administratora) na pewno nie lepszy, bo chłopak ewidentnie jest pod jego wpływem. Jesteś pracownikiem - unikaj (usunięte przez administratora). Jesteś zleceniodawcą - nie dawaj im kasy. Ta firma nie zasługuje nawet na ocenę 1. Jedyne, co ją podwyższa, to ludzie, z którymi dzielisz te ogromne trudy pracy i życia. Oni zapracowali na wyższą opinię. (usunięte przez administratora) i reszta ludzi odpowiedzialnych za ten wyzysk - szkoda na nich więcej słów i czasu. Nie będę zabierał roboty dziennikarzom i inspektorom PIP