Kaufland Polska

Wrocław

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 162 ocen.

Opinie o Kaufland Polska

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kaufland Polska

Marta

Kaufland Polska oferuje studentom i absolwentom wszystkich kierunków Program Absolwent. Celem tego programu jest poznanie przez osoby biorące udział w programie specyfiki pracy w wybranym dziale. Czy ktoś z korzystał z tego programu? Jakaś część z Was otrzymała po zakończeniu współpracy ofertę rozpoczęcia stałej pracy w strukturze firmy? Wasze komentarze pomogą osobom, które aktualnie poszukują praktyk lub stażu i są zainteresowane Kaufland Polska jako pracodawcą.

dziunia

Praca w dziale zakupów w (kawa, herbata, słodycze) to użeranie się z Kupcem Panią T. która sama nie wie czego wymaga od pracowników - zresztą rotacja w tym dziale jest największa w całej firmie średnio 3 pracowników na rok. Mówi jedno myśli drugie a oczekuje gwiazdki z nieba. Praca po godzinach za które Ci nie zapłacą i też średnio możesz je odebrać. W dziale pracuje 4 osoby Kupiec strategiczny, kupiec i dwóch młodszych specjalistów którzy są zasypywani obowiązkami kupca. Poziom wiedzy praktycznej Pani T. jest mega słaby wdrożenie wygląda tak że biegasz po całym biurze i pytasz innych jak coś trzeba zrobić bo w dziale nikt za bardzo nie ma czasu na szkolenie nowego pracownika. Dopóki Pani T. robi wyniki dopóty nikt nie zwraca uwagi na rotację w jej dziale Top Employer 2017! Podsumowując polecam omijać szerokim łukiem współpracę z Panią T. Sama firma jest ok ale dużo zależy od ludzi z którymi jak wiadomo bywa różnie. Możliwości rozwoju hmmm raczej słabe, kurs językowy - no nie bardzo nawet jak Ci obiecają to później usłyszysz że jest to rodzaj gratyfikacji na którą trzeba sobie zasłużyć. Absurdów w centrali nie brakuje zwłaszcza w dziale zakupów słodycze kawa herbata słone przekąski. Największym absurdem jest pozycja jaką zajmują osoby niekompetentne w tym dziale.

Były klient

Witam .robiłam zakupy w Kauflandzie ale po tym co zobaczyłam wielka modernizacja nie pasująca do niczego .Kto to wymyślił "ni ładu ni składu" .ludzie szukają śpieszą się do pracy tylko słychać wyzwiska mają rację .Było ładnie przestrzennie to komuś totalnie odbiło ja i moi znajomi przeszliśmy do sąsiedniego marketu niestety ,i wiele innych bo tam nie można zrobić zakupów .Jest to wielki jeden bałagan !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! niczego nie można znaleźć a po za tym bardzo brzydko ciasnota i brak smaku .!!!!!!!!!!!!!!!!!!

wl

Kaufland w Gnieżnie jest dobrze zaopatrzonym marketem to prawda, ale pełne półki to nie wszystko. W Gnieźnieńskim Kauflandzie od dawna kuleje sprawa sanitariatów. W WC w drzwiach do kabiny brakuje zamku, panuje brud, jest suszarka do rąk ale nieczynna, brak ręczników jednorazowych do rąk. Pomimo interwencji u kierownictwa placówki i obietnic szczególnego zainteresowania tą sprawą od czerwca br. nic się nie zmieniło. Wstyd !!!

agness

Proszę o informację, jak wygląda praca w centrali we Wrocławiu ?

Marta

Witajcie, czy stanowisko roznosiciela gazet to coś nowego? To nowe miejsce pracy w Kauflandzie? Nigdy o takim nie słyszałam. Napiszcie jak wygląda praca , jakie godziny, zmiany, umowa?

shrek

jak to jest z fejsowanie w waszych kauflandach ? Jelenia Gora ciagle fejsuje a niby nie powinno się.

poszkodowani

witam jestesmy klientami kauflandu przy ul Legnickiej we Wrocławiu.Chcemy ostrzec wszystkich kupujących,że nowy menager sklepu łamie ewidentnie prawa klientów odmawiając przyjecia towaru do reklamacji,bo nie ma opakowania chociaz nie było go przy zakupie tylko naklejka z kodem.Nie radzi sobie zupełnie ,nie chce mu się szukać kodu i odsła di innych placówek ,a z klientami obchodzi się po chamsku i wulgarnie mysląc że jest panem i władcą.Poszkodowanych proszę się zwracać di Inspekcji Handlowej przy ul.Ofiar Oświęcimskich,którzy są oburzeni taką postawą.Nagłośnimy to w mediach,bo taka osoba nie powinna pracować z ludzmi.Poszkodowani

Marek
@poszkodowani 15.05.2017 11:39
witam jestesmy klientami kauflandu przy ul Legnickiej we Wrocławiu.Chcemy ostrzec wszystkich kupujących,że nowy menager sklepu...

Pajace - idzie się do miejskiego rzecznika praw konsumenta,podaje się swoje dane osobowe,prosi się o interwencje i sprawa załatwiona.Zapewne to co piszecie jest wymysłem waszej fantazji .Nigdy mi się nie zdarzyło aby nie rozpatrzono pozytywnie mojej reklamacji mimo że, pewnie tez mają mnie dosyć.

zadumana

Wszyscy zapomnieli

2maj strajk

Pamiętajcie 2maja strajk nie bądźmy gorsi od biedronki

anonim

(usunięte przez administratora)

zyta

Najlepiej zamieścić ten list na facebook to od razu zrobi się szum bo na to forum niewiele osób wchodzi.

KG- depresja

czy u was też są naciski na produktywność kasjerska. kara za niską to oddelegowanie na ladę, a ostatnio nawet zwolnienie z pracy najgorszej kasjerki. jaka jest u was produktywność kasjerska bo u nas była mowa o 23,3(jest na to papier) a ostatnio nawet 26,6 i rośnie (brak papieru na taką wartość). coraz gorzej jest w tej firmie.

Pracownik
@KG- depresja 25.04.2017 15:26
czy u was też są naciski na produktywność kasjerska. kara za niską to oddelegowanie na ladę, a ostatnio nawet zwolnienie z prac...

Włocławek mamy po ok 32

mala62@o2pl.

Gdzieś trzeba pracować jako w mieście są same markety i banki

papa

Kto był mądry to już dawno w kauflandzie nie pracuje.

sabina45@o3pl.

Czy u was też nie przedłużają umów na 7 miesięcy

Pracownik z Kujaw.

Czytając te wpisy to w w firmie Kaufland źle się dzieje, na stanowiska Dyrektorów bierze się ludzi którzy mają ambicie finansowe lecz nie mają pojęcia o kierowaniu zasobem ludzkim. Apeluję do Dyrekcji Kauflandu we Wrocławiu aby powstrzymał zapędy reorganizacji firmy przez jakiegoś przybyłego z Lidla ponieważ przez jego działanie doprowadzi tę firmę do nieprzewidywalnej sytuacji. Podobno w Maju szykują się protesty i niech to daje dyrekcji Kauflandu wiele do myślenia. Czytając wiele wpisów pracowników poniżanych przez niedouczonych i bez wychowania Dyrektorów marketów , Dyrekcja firmy Kaufland we Wrocławiu powinna już zacząć działać żeby nie było za późno ponieważ pracownicy już nie wytrzymują tej presji i proszą o pomoc ponieważ może dojść do nieprzewidzianych sytuacji. Jak działa Lidl skąd przybyła ta osoba to mieliśmy przykład z Zielonej Góry gdzie na święta pracownicy tej firmy zostawili na zakończenie pracy market otwarty jak doniosła prasa. Może było to celowe działanie pracowników żeby zwrócić uwagę na bałagan który jest w Lidlu i Kauflandzie bo pracownicy już z nerw nie panują nad sytuacją.

Namysłów

nareszcie może ktoś w końcu zainteresuje się Kauflandem w Namysłowie bo pracownicy faktycznie mają dość i odchodzą zwłaszcza nowi najwytrwalsi są starzy pracownicy ale oni też mają tego terroru na markecie prosimy o pomoc

Namysłów

Namysłów, jestem ciekawa kiedy to upadnie. Jak ten market ma funkcjonować, jeśli Pani Dyrektor na sklepie się nie uświadczy, przypominam, że zarządzanie to nie pokazywanie palcem, w sumie powoli nie ma komu tam pokazywać. Kierownicy są już wykończeni, dziwine żeby nie, gdy się pracuje 7 dni w tygodniu po 12 godzin aby nadrobiać zaległości, przecież sklep to muzeum. Nowy Pan regionalny, fenomen na skale światową, przypominam, darcie ryja to nie zarządzanie. Pracownicy mają już dość tego, bo ile można pracować po 1 osobie na dziale, plus wspierać działy obsługowe ?

Stały klient

Witam u nas w namysłowie to dopiero jest jakiś horror jestem stałym klientem w kauflandzie co tam się dzieje to jakis horror nie dość ze mało pracowników na sklepie kasierki prawie sie biją sam widziałem a ta sama kasierka pózniej na dziale miesnym też prawie się biła bo jakaść kierowniczka musiała interweniować a druga sprawa jest taka wiem bo mam tam znajomego jest nowy regionalny pan brakowiecki który traktuje ludzi jak roboty trzepia się wszystkiego a jak czegość nie zrobią to są zastraszani ze ich pozwalnia wiem bo widziałem w sobote jak się darł na ludzi na sklepie ze tam [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ze sklep wogóle nie powiniem być otwarty ze zwolni całą pierwszą zmiane i na dodatek go nic nie interesuje za przeproszeniem to może trzeba więcej pracowników zatrudnić bo inni może nie wyrabiają zwłaszcza przed okresem świątecznym przecież tam też pracują ludzie a nie roboty zlitujcie się

Stały klient

Witam u nas w namysłowie to dopiero jest jakiś horror jestem stałym klientem w kauflandzie co tam się dzieje to jakis horror nie dość ze mało pracowników na sklepie kasierki prawie sie biją sam widziałem a ta sama kasierka pózniej na dziale miesnym też prawie się biła bo jakaść kierowniczka musiała interweniować a druga sprawa jest taka wiem bo mam tam znajomego jest nowy regionalny pan brakowiecki który traktuje ludzi jak roboty trzepia się wszystkiego a jak czegość nie zrobią to są zastraszani ze ich pozwalnia wiem bo widziałem w sobote jak się darł na ludzi na sklepie ze tam [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ze sklep wogóle nie powiniem być otwarty ze zwolni całą pierwszą zmiane i na dodatek go nic nie interesuje za przeproszeniem to może trzeba więcej pracowników zatrudnić bo inni może nie wyrabiają zwłaszcza przed okresem świątecznym przecież tam też pracują ludzie a nie roboty zlitujcie się

Zyczliwy

Witam, Kaufland masowo zamyka wyspy (małe sklepiki na pasażu) w województwie dolnyśląsk, szukam namiarów na prezesów i członków zarządu w Polsce i w Neckarsulm (Niemcy), chciałbym formalnie poinformawać jaki dzieje się tu proceder, ile osób straci prace i ile stracą markety z tytułu czynszu.

maja
@Zyczliwy 18.02.2017 13:58
Witam, Kaufland masowo zamyka wyspy (małe sklepiki na pasażu) w województwie dolnyśląsk, szukam namiarów na prezesów i członków...

Witam, a czemu to ma służyć? Jeżeli szukają oszczędności to nie widzę sensu w wyrzucaniu najemców. Jeżeli się ma miejsce to niech na siebie pracuje jak są chętni. Dziwna polityka.

nini

Hej a scanning będzie likwidowany od marca bo słyszałam że ma dostać aneks na kasjer sprzedawca. Mam na myśli całą Polskę.

były pracownik

Kaufland Bardzka Jeśli się szybko nie zmieni dyrektor marketu, to wszystkich ta pani wykończy nerwowo. Mobbing do potęgi N-tej!!! Ciągle są zmieniane grafiki, ludzie są straszeni zwolnieniami, jak pójdą na l4, pracownicy działów ciągle siedzą na kasach i dodatkowo muszą ogarnąć swoje działy- a nie mają nic dodatkowo za to płacone, a zapierniczają za dwóch. Gdzie ta sprawiedliwość?!

Michał Kulik

Dzień dobry. Jestem stałym klientem w Konstantynowie Łódzkim i chciał bym zgłosić swoją opinię od nosnie działu mięsnego to co widzę to mnie bardzo denerwuje i przeraża. Czy to jest prawnie że na tak dużej ladzie jest jedna Pani i tak lata po całej ladzie? przychodzi weekend sa dwie Panie które też latają po całej ladzie. Czy nie widzicie że jest za mala obsługa na tym dziale? Mimo tego zmęczenia jakie widać po Paniach zawsze sa bardzo miłe i zawsze bardzo dobrze doradza.Jestem bardzo zadowolony z tego jak zostaje tam obsuzony. Przeraża mnie to jak klienci potrafią krzyczeć na tą Panią co obsługuje że jest sama. Ludzie przecież ta Pani nie jest niczemu winna że jest sama. Zróbcie coś w tym kierunku bo to jest denerwujące jak takie coś się widzi bo jeśli tak dalej będzie przestanę u Państwa robić zakupy. Bardzo duże podziękowania dla tych Pań co tam obsługują za tak miła obsługę. Pozdrawiam

Misia
@elka 09.02.2017 20:22
Większość opinii dotyczy marketów - mnie interesuje praca w centrali we Wrocławiu. Ktoś ma jakieś doświadczenia? Jak wygląda re...

Idź i się przekonaj.

Denis rozrabiaka
@Michał Kulik 08.02.2017 20:48
Dzień dobry. Jestem stałym klientem w Konstantynowie Łódzkim i chciał bym zgłosić swoją opinię od nosnie działu mięsnego to co...

Witam Panie Michale wierzy Pan ,oni i tak nic nie zrobią mają gdzieś to co klient mówi . Mają pretensje do nas , że grafik jest źle zrobiony.Tylko jak można zrobić grafik jak ludzie się pozwalniali a centrala nie zatrudnia nowych bo jest zakaz .Nowy prezes szuka oszczędności i odbija się to oczywiście na ludziach na najniższym szczeblu bo im to nic nie brakuje .Ludziom trzeba dać wolne wydać urlopy jedyne co firma potrafi to zabrać ludziom wolne.Jestem samą przerażona tym wszystkim bo też pracuję na lądzie i czasami we dwie trzeba ogarnąć cały dział masakra.

stały kient

Ludzie zabierźcie z Bardzkiej dyrektorkę , wrzeszczy to na cały market ledwo można ją zrozmieć, ludzi traktuje jak roboty , tania siła robocza. Mobinguje pracowników , a jak się jej spodoba to przerzuca ludzi z działu do działu jak nie wykonują jej poleceń. a o bonach już nie wspomne, są jakieś lewe czy coś , na kasy wogóle nie wchodzą a na paragonie zamiast bon pokazuje sie gotówka i innych Kauflandach nie chcą tego przyjmować. I po d...pie dostaje kasa główna. Cyrk na kółkach. Brak człowieczeństwa i chamstwa pani dyrektor przechodzi wszelkie logiczne rozumowanie

Ciekawa

Ktoś wie skąd nagle taki wysyp ofert w marketingu? w większości dyrektorów? wyczyścili dział czy rozbudowali strukturę?

Kròlowa łez
@Ciekawa 18.01.2017 22:03
Bardziej miałam na myśli czyszczenie - np. słabe wyniki, znalezienie kozłów ofiarnych, wyrzucenie dyrektorów marketingu => p...

Zawsze możesz wysłać CV :)

Ciekawa
@Kròlowa łez 19.01.2017 16:50
Zawsze możesz wysłać CV :)

Szkoda mi czasu na coś, co może okazać się bagnem :) Zresztą chyba jak większość osób, które zadają pytania na tym forum ;)

IXI

Kaufland w Myślenicach to kołchoz pracy. Nie ma firmy sprzątającej i jesteśmy od wszystkiego: kasa, wykladanie towaru i szorowanie kibli. Masakra!!!!!! a jak człowiek coś zle posprząta bo musiał cos rzucić i lecieć do innej roboty to zjebka murowana. I jak przychodzi się do pracy to nie wie sie, o której się wyjdzie i nie ma takiego czegoś jak odmowa zostania dłużej. To rozkaz i koniec!!!! Z całego serca wszystkim odradzam pracę w Kauflandzie w Myślenicach.

Hela w opalach

Jezeli nikt nie zrobi porzadku z dyr na Bardzkiej,to wykonczy nas wszystkich psychicznie. Stosuje mobbing wobec pracownikow. Jak ktos sie broni i ma wlasne zdanie,to jest przegrany bo p.dyr tego nie lubi. Msci sie dajac nocki lub srodkowe zmiany. Blagam pomozcie!

ona

Witam do wszystkich z marketu w Inowrocławiu jeśli ktoś ma jakiś problem z Panią dyrektor lub z Paniami sprzątaczkami to powinien mieć troszeczkę odwagi i powiedzieć im prosto w oczy a nie za plecami wypisywać !!!!!!! Ostatnio w markecie wystąpiła niemiła sytuacja i sprawa została rozwiązana na miejscu ten co miał przeprosić to to zrobił a druga strona przyznała się do błędu .Zawsze można zadzwonić do Pani Dominiki nigdy nie odmówiła rozmowy wysłucha, doradzi i na pewno będzie próbowała rozwiązać problem !!!!!!!!!!!Ludzie trochę odwagi !!!!!!

anonim

(usunięte przez administratora)

kaufland
@Abba 19.01.2017 20:01
Pani Dyrektor na Sieradzkiej we Wrocławiu...obłęd w oku, w ogóle nie ogarnia sklepu i gada do siebie. A jak nie ma pomysłu to p...

ZMiany zmiany na wysokich szczeblach. Zobaczymy co z tego wyjdzie

Handlowiec
@kaufland 07.02.2017 13:17
ZMiany zmiany na wysokich szczeblach. Zobaczymy co z tego wyjdzie

Jakie zmiany ? Coś więcej wiadomo ? Ciekawe co w tym roku wymyśla ?:)

Sebix

ja z tego miejsca chciałbym pozdrowić i to bardzo Panią Aleksandrę Gos i Pana Grzegorza Kolonko!!!! Tych dwoje wybitnie niedokształconych ludzi. Niech nauczą się zarządzania i szacunku do pracowników. Niech pokazują dalej swój brak szacunku do nas. Już mam tyle dowodów, że nie wiem czy dalej zbierać. Nagrania są bardzo dobrej jakości :) Niech robią Mobbing dalej, niedługo sąd pracy ich dojedzie i wtedy jeszcze sprawa do telewizję się obije.

ja

Jak się pracuje w centrali we Wrocławiu. Jakie zarobki dl specjalisty? Jak wygląda rekrutacja?

PROWOKATOR

PROWOKATOR 2016-11-19 00:00:27 w dniu 18.11. 2016 dokonałem prowokacji mającej na celu sprawdzenie skuteczności ochrony. no prawda jest taka że obiekt jest słabo chroniony. a obarczenie obowiązkiem ochrony jedną osobę graniczy z cudem i stwarza zagrożenie dla pojedynczego ochroniarza który niema nikogo kto chronił by jego tyły gdyby zaszła taka potrzeba. jeśli chodzi o skuteczność raczej w tym przypadku jest bardzo mała i znikoma w wykrywalności. przez co towar wypływa ze sklepu każdego dnia. osobiście podziwiam pracujących tam ochroniarzy. bo osobiście bał bym się chodzić po sklepie bez asekuracji. chodziłem po sklepie i prowokowałem dając do kamer wyraźny znak prowokacji. jeśli ktoś coś zrobi nie tak to niech liczy się z tym że jest pod czujnym okiem kogoś kto idzie za plecami czeka na błąd. jednak że nie wolno się cofać do wejścia i chodź by pod zadnym pozorem nie wychodzić za recepcje bo zostanie to przyjęte za ucieczkę ze sklepu. co innego jest to że na dzień dzisiejszy to przejście nie jest wystarczająco zabezpieczone i oznakowane wystarczająco. jako strefa której niewolno opuszczać. jeśli chodzi o mnie dałem się mówiąc inteligentnie wkręcić w sprytne posunięcie osób które najwyraźniej na taki ruch liczyły że zrobię. ponieważ nie pozwolono mi powrócić na sklep twierdząc że go opuściłem. jest to lekką przesadą na co są dowody przemawiające o mojej słuszności. owszem zrobiłem źle ale przyznałem się i udowodniłem że to była prowokacja. innym tego nie polecam bo skutki mogą być bardzo nieprzyjemne. natomiast załogę przestrzegam przed zabawą w ochroniarzy bo jest to praca niebezpieczna i do tego stwarzająca nieprzyjemne sytuacje. od tego są wyspecjalizowane firmy ochroniarskie które zatrudniają ochroniarzy. i uczulam też dyrekcję którą tam zastałem aby jednak zwróciła uwagę na ilość osób chroniących obiekt - sklep. DO MODERATORA WSZYSTKIE WYKREŚLENIA W ARTYKULE I TAK TRAFIĄ W CAŁOŚCI DO DYREKCJI GŁÓWNEJ JAKI ZARÓWNO DO FIRMY OCHRONIARSKIEJ JEŚLI ZAJDZIE TAKA POTRZEBA. pozdrawiam załogę i proszę mniej samowolnych pomysłów bo z ofiary można szybko nie opacznie zrobić przestępce.

Tyrasz
@PROWOKATOR 19.11.2016 00:32
PROWOKATOR 2016-11-19 00:00:27 w dniu 18.11. 2016 dokonałem prowokacji mającej na celu sprawdzenie skuteczności ochrony. no pra...

Zmuszani byliśmy do pomocy ochronie -były pracownik

Klientka

Jestem stałą klientką i przeważnie w kauflandzie kupuje pieczywo ale dzisiaj rano pani z piekarni przeszła samą siebie... Jak można układać pieczywo w brudnych roboczych rękawicach w których chwilę prędzej przewoziła towar na palecie Następnym razem widząc tą panią na piekarni to się raczej zastanowię czy kupić jakieś pieczywo.

Hans
@Klientka 15.10.2016 14:59
Jestem stałą klientką i przeważnie w kauflandzie kupuje pieczywo ale dzisiaj rano pani z piekarni przeszła samą siebie... Jak m...

Chce panią poinformowac ze bakterie ginà w temperaturze ,,60 °,a bułki przy pieczeniu mają przeszło 200°więc nic pani nie będzie ciekawe czy w domu prowadzisz taki higieniczny tryb pewno nie,Pancia kuź..

Hans
@Klientka 15.10.2016 15:09
Chciałam dodać że chodzi mi o Kaufland Chorzów Kościuszki bo myślę że na innych marketach praca na piekarni wygląda trochę inac...

Dziwne ,że nie przeszkadza wam jak klieńci grzebią w tych bułkach bez rękawiczek.Nie jeden wcześniej grzebał w tył..,a pòźniej pakuje bułki to jest dopiero obrzydliwe.

Wera

Jakie macie opinie o pracy w centrali? Można przeżyć?

Norek

Witam praca w tej firmie to istny wyzysk dokumenty jakie tworzymy jako zespół są dokumentami urzędowym s inni którzy nie powinni mieć do nich dostępu i nic w nich poprawiać zawsze coś grzebią dlatego pracownicy mają opóźnienia

jaj

jak wygląda praca w centrali? dla ludzi bez doswiadczenia? można się dostać bez znajomości do pracy biurowej? trzeba się posługiwać biegle językiem obcym czy podstawy wystarcza?

Marget

Rozmowa kwalifikacyjna w centrali Dramat !pierwsze pytanie jak sie pani podoba nasz budynek? Każde kolejne pokazywalo totalny brak szacunku i bute ...szydercze pytania i samoodpowiadanie na nie. Generalnie nie polecam a z rozmowy wyszlam zniesmaczona

anonim

(usunięte przez administratora)

poracownik

Ha ha ha ha Ale sie ubawiłam

kałland

żenada to co się dzieje na markecie... kasjerki zostały 4 stałe, reszta L4 albo Ciąża, nie ma dziewczyny z INFO bo zaciążyła... zostały dwie laleczki na INFO i Kasa Główna musi ogarniać kasy, INFO i Kase Główną, kooolejki mega bo nikt na kasie nie chce chętnie usiąść a Dyrektor drze się i wrzeszczy ze za wolno, za mało się pracuje... dni wolne??? już nie wiem kiedy miałam normalny dzień wolny :( albo ktoś dzwoni albo każą przyjść "na chwilę" na wolnym.... zgłosić to?? gdzie??? Dyrektor i tak powie, że pracownik przesadza...

aaaaaaa
@kałland 19.07.2016 08:52
żenada to co się dzieje na markecie... kasjerki zostały 4 stałe, reszta L4 albo Ciąża, nie ma dziewczyny z INFO bo zaciążyła.....

To idź na l4 a nie skamlesz na forum...przez takie osoby jak ty ludzie nie mają podwyzek bo jak zap...sz za 2 osoby to centrala się tylko cieszy

Inowrocław

Jestem stałym klientem od dłuższego czasu obserwuję co się wyprawia w kauflandzie w Inowrocławiu. Chodzi mi o brak kasjerek , gdzie one się podziały niech kaufland w końcu zatrudni ludzi bo kolejki coraz dłuższe , że końca nie widać. Jeśli tak dalej będzie przestanę robić tam zakupy

isia
@Inowrocław 09.07.2016 20:26
Jestem stałym klientem od dłuższego czasu obserwuję co się wyprawia w kauflandzie w Inowrocławiu. Chodzi mi o brak kasjerek , g...

nie tylko brak kasjerek a co sie dzieje na miesnym czekasz i czekasz sprzedajacych jak na lekarstwo i non stop kolejki nie dbacie o klientów

Zenek
@Inowrocław 09.07.2016 20:26
Jestem stałym klientem od dłuższego czasu obserwuję co się wyprawia w kauflandzie w Inowrocławiu. Chodzi mi o brak kasjerek , g...

Jedna kasjerka rano, jedna na popołudniu, ale najważniejsze ,że strukturogramy i cyferki się zgadzają. Parodia!

Xyz

A jak tam wygląda sytuacja na przyjęciach towaru w marketach. Były podwyżki lub zwolnienia?

Ika

Zostaną pracownicy, którzy nie mogą pozwolić sobie na odejście z pracy, nie mając innej pracy. Ja niestety, a może stety, zwolniłam się wczoraj. Byłam Personalną na markecie Warszawa. Mając do ogarnięcia dwa etaty, bo marcu dostałam SAP, za takie wynagrodzenie, stwierdziłam, że to nie moja bajka. Za parę gorszy więcej ma tak odpowiedzialne stanowisko, skończyłam z tym.:-)

zyta

Były podwyżki i co? ponoc panie sprzątające maja zarabiac tyle co kasa główna to nie samowite to widac kto ma wieksze obowiązki

Hans

Witam najbardziej oszczędzają na pracownikach na najniższym szczeblu,bo im to nic nie brakuję samochody z najwyższej półki telefony,hoteliki muszą być i to nie byle jakie a my co zapieprzamy,myślicie że oni tego nie widzą .Widzą wszystko i się śmieją że ludzie są tacy naiwni,podwyżek nie było już od nie wiem kiedy a zapomniałam było 50 zł(śmiech na sali).Kaufland to nic innego jak obozy pracy a związki nic nie robią tylko kasę biorą i przymykają na wszystko oko.ludzie Niemcy od czasu wojny nic się nie zmieniły są ob... tylko zmieniły nazwę obozy pracy.

WROCŁAW CENTRALA

Nie polecam. Rozmowa do pracy w centrali we Wro ze mna była strzelaniną chamstwa z armaty. Niemalże każde pytanie było prowakacyjne a na sam koniec pytanie "czy umie Pani liczyć?" - coż chyba można pozostawić bez komentarza i wyobrazić sobie poziom rekrutującego. Inna sprawą jest to, że dotarła informacja do mojego aktualnego pracodawcy, iż aplikowałam do nich. Karygodne.

zyta

Praca staje coraz bardziej nie do zniesienia bo po paru latach bycia prawie na kazde zawolanie bo przeciez nigdy nie wiadomo jaki masz grafik i kiedy ci oddadzą zabrane wolne. Podwyżki daja ,smiech na sali. Wmawiaja że można awansowc tylko ci co maja jakies układy z dyrekcją .Jak komus sie uda przez przypadek to teraz i tak zostanie zdegradowany bo lepiej zostawic panienki na stanowiskach ktore boja sie wlasnego cienia i co im dyrektor kaze to robia.

gaba

Odnośnie Kaufland Centrala Wrocław. Praca w miarę stabilna, zarobki przeciętne. Najbardziej irytująca rzecz to rozłożenie podwyżek na raty. Jak dostaniesz pracę, albo awansujesz to nie dostaniesz obiecanej kasy. Przez kilka lat będą Ci podnosić wynagrodzenie do docelowej pensji. Sprytne i zarazem hamskie.

kobra

Praca w kauflandzie zapewne w każdym w Polsce jest taka sama czyli wyzysk pracownika na maxa,za śmieszne pieniądze ciągła presja jada jadą!!!mobbing

edek

@Michał-A to co tam,biją ?

Zostaw opinię o Kaufland Polska - Wrocław

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kaufland Polska