Opinie o mroauto.pl - Mroauto Mrozek Wiesław w Godów

Poniżej przeczytasz opinie byłych i aktualnych pracowników o firmie Mroauto Mrozek Wiesław. Zobaczysz tutaj też opinie kandydatów do podjęcia pracy w firmie Mroauto Mrozek Wiesław o rekrutacji.

Branże: Pozostałe - sprzedaż detaliczna

Najnowsze opinie pracowników, klientów i kandydatów do pracy o Mroauto Mrozek Wiesław w Rogów

baner wywiady
Pytanie Nowy wpis

Czy ktoś mógłby opisać i ocenić rozmowe kwalifikacyjna w Mroauto (Mroauto Mrozek Wiesław)? Dodali niedawno (20 marca) nowe ogłoszenia na Pracuj.pl.

janusz Nowy wpis

Polecam tego pracodawcę dba o ludzi polecam

Agnieszka Nowy wpis

Kupowaliście części w tym sklepie? Te "najszybciej jak to mozliwe" przy zamianie wysłanego towaru, nie tego co się zamówiło, to u Was ile dni wyszło? Raczej dwa dni czy dwa tygodnie..

Czy zgadzasz się z opiniami o firmie Mroauto Mrozek Wiesław w mieście Rogów? Napisz w komentarzu co uważasz o tym pracodawcy i czy warto starać się u niego o pracę.

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Etap 1
Etap 2

Zostaw merytoryczną opinię o Mroauto Mrozek Wiesław - Rogów

• Jak się pracuje w Mroauto Mrozek Wiesław?

Zobacz opinie na temat firmy Mroauto Mrozek Wiesław tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 1.

Mroauto Mrozek Wiesław
3.7/5 Na podstawie 3 ocen.
  • Zobacz wywiad
  • Raciborska 69A
    44-362 Rogów
  • NIP: 6471465581 REGON: 242834120
gemius

Wyniki badania GEMIUS/PBI dla wybranych węzłów w Styczniu 2023r.

Ranking Użytkownicy
(real users)