HAYS Poland Sp. z o.o.

Adres: Złota 59, 00-120 Warszawa

NIP: 5252269193 KRS: 0000165021

HAYS Poland Sp. z o.o.
2 181 238 5 1

Opinie o HAYS Poland Sp. z o.o.

Filtruj opinie po kryteriach:

Były pracownik
 Opinia

Kumoterstwo, zamiatanie bałaganu pod dywan. To działania menedżerów na porządku dziennym. Nie polecam firmy. No i jeszcze wchodzi (usunięte przez administratora)oraz szpiegowanie przez ludzi "biernych, miernych ale wiernych".

Pomocna?
Tak5Nie
Abc
 Opinia

Bardzo nieprofesjonalne podejście do kandydatów :) naganne podejście internal rekruterów jak i managerów. Firma zapowiadała się dobrze, jednak brak feedbacku ze strony firmy. Pomimo próby kontaktu rekruterzy nie odpowiadają na maile, nie odbierają telefonów. Nie polecam pracy w tym miejscu.

Pomocna?
Tak3Nie
Rekruter :)
Nazwa działu: HR
 Opinia

Rekrutacja niestety leży i kwiczy :) Brak jakiegokolwiek kontaktu z Pania Olga, która najpierw przeprowadza rozmowę, informuje, że wróci z feedbackiem do końca tygodnia, a tu mija już drugi tydzień i zero odzewu telefonicznego i meilowego. Myślę, że gdybyście popracowali nad przeszkoleniem swoich rekruterow, to na pewno by opinia o Was wzrosła ;)

Pomocna?
Tak4Nie
1
Emp
 Opinia

To była ciekawa praca. W gruncie rzeczy mi się podobała, bo dużo się tam nauczyłam i mogłam się rozwijać. Oferowali fajne szkolenia, które faktycznie przydawały się potem w pracy. Poza tym dało się całkiem nieźle zarobić. I dawali duuuużo benefitów, a takie dodatki zawsze przemawiają na korzyść pracodawcy. Po prostu było widać, że starali się zadbać o swoich podwładnych. Ale był też jeden minus, który na dłuższą metę był dość uciążliwy. Mianowicie chodzi mi o presję i stres. Dla mnie to było bardzo odczuwalne i po prostu męczące. I czasem jednak miałam pewne zastrzeżenia do osób, które zarządzały moim zespołem, bo niektóre ich decyzje były dość chaotyczne.

Pomocna?
Tak11Nie3
peh
Nazwa działu: HR
 Opinia
@Emp 25.03.2019 09:40

Muszę przyznać, że mam bardzo podobne zdanie. Firma ogólnie bardzo na plus, jednak rosnący stres i presja na wyniki, których niestety z projektów, które dostawałam nie byłam w stanie zrealizować, była bardzo duża. Głównie to skłoniło mnie do zmiany pracy. Wiem jednak, że są osoby, które lubią ten tryb i które taka presja nakręca (szczególnie że jak się uda to premie są bardzo satysfakcjonujące)

Pomocna?
Tak5Nie
Piotr
 Opinia
@peh 06.05.2019 15:00

W jakiej specjalizacji pracowałaś? Czy możesz napisać więcej o sposobie premiowania?

Pomocna?
Tak1Nie
peh
 Opinia
@Piotr 21.05.2019 21:49

Różnie, ale najwięcej czasu spędziłam na rekrutacjach technicznych.

Pomocna?
Tak1Nie
Asia
Nazwa działu: HR
 Opinia

Bardziej nieprofesjonalnej firmy rekrutacyjnej nie spotkałam na swojej drodze, zero szacunku dla czasu osoby ubiegającej się o pracę, nieodbieranie telefonów, brak kontaktu mailowego, odwlekanie odpowiedzi " klient jeszcze się zastanawia"...dramat!! czekałam trzy miesiące na łaskawy feedback po czym Pani poinformowała mnie że " wydawało jej się że wysłała mi maila z feedbackiem" :/ może swoje parcie na targety zastąpcie jakością usługi bo ta kuleje i zostawia nieodwracalną ZŁĄ opinie. Nie polecam.

Pomocna?
Tak6Nie
Paweł
Nazwa działu: IT
 Opinia

dzwonią umawiają na rozmowy, fajnie wszystko do czasu spotkania, potem schody. Wpierw kontakt od razu po rozmowie jakieś 15 min i pytają jakie wrażenia i co mógłbym pracodawca zmienić w prowadzeniu rekrutacji, jednostronna rozmowa, ja mówię co i jak z 5 minut a z drugiej strony tylko "zadzwonimy zapytać i damy feedback. 1: nie oddzwaniają , 2: zero reakcji na kontakt telefoniczny, 3: wybrali firmie gdzie na 1 etap nie było nikogo do rozmowy technicznej ( zapomnieli, że miałem przyjść) wiec luźna pogadanka o niczym i nara, a urlop wzięty bo miała być rozmowa 2h. Ani przepraszam ani nic. 4. w między czasie kolejna rozmowa zarezerwowana , bo naciskali, że koniecznie jutro, ok zwolniłem się wcześniej z roboty, czekam na rozmowę i nic, znowu zapomnieli. Że za tydzień mogą zaprosić,nagle pośpiechu nie ma i oczywiście też terminy 11:00-14:00 na wizyte. Po tej rozmowie nie ma kontaktu. Dziwnym trafem jak od miesięcy na telefon nie ma spamu tak po złożeniu cv w hays nagle o 7 rano dzwonią z propozycją masażu w Krakowie, i masę głuchych telefonów botów sprawdzających czy numer do kogoś należy. Więc ostatecznie: 2 dni urlopu, i zaspamowany telefon. Więc moje dane osobowe zostały sprzedane... nigdy nie brać pośredników, zabierają z 10% zarobków, własnymi rękami jak człowiek nie poszuka to potem ma. Nauczony na błędach pisze już bezpośrednio do konkretnych firm. odzew natychmiastowy i skuteczny ;) ! PS stanowiska rozmów to IT poziom mid

Pomocna?
Tak3Nie
Zawiedziona
Nazwa działu: HR
 Opinia

Niestety zgadzam sie z ponizszymi opiniami. Wszystko ladnie pieknie i w pewnym momencie brak jakiejkolwiek odpowiedzi. Pani z Hays caly czas dostępna na Linkedinie a nie odpisuje na maile czy smsy. Nie wiadomo jaki jest wynik rekrutacji...

Pomocna?
Tak4Nie
Descarada
Nazwa działu: HR
 Opinia

Brak profesjonalizmu. Na rekrutacji śmichy hihy. A później nie raczy odpowiedzi zwrotnej udzielić. Nie lubię.

Pomocna?
Tak9Nie
1
Kandydtka
Nazwa działu: HR
 Opinia

Bylam umowiona (usunięte przez administratora) na rozmowę telefoniczną, nie dość ze Pani nie zadzwonila, to nie odwolala rozmowy ani nie odpowedziala na moje zapytanie na portalu Linkedin. Bardzo nieprofesjonalne zachowanie i brak szcunku do kandydatów.

Pomocna?
Tak10Nie1
5
Kacper
Nazwa działu: HR
 Rekomendacja

Otrzymałem zaproszenie na 1 etap rekrutacji z zapewnieniem, że otrzymam informację o terminie i godzinie kolejnego. Nie otrzymałem, brak jakiejkolwiek informacji zwrotnej. Pomijając fakt, że rekruterka spóźniła się na spotkanie 20 minut. Brak profesjonalizmu, a proponowane zarobki są śmieszne.

Pomocna?
Tak12Nie2
2
Alicja
 Opinia
@Kacper 26.03.2019 18:24

Czy romowa dotyczyła wewnętrznej oferty pracy? Na jakim poziomie zaproponowano wynagrodzenie?

Pomocna?
TakNie
Zła rekrutacja
 Opinia

Bardzo nieprofesjonalna rekrutacja. Opis stanowiska zarówno ten zamieszczony w ogłoszeniu, jak i później przedstawiony w trakcie rozmowy, nijak nie pokrywał się z tym, czego oczekiwała ode mnie firma. Próby dopytania się o szczegóły zatrudnienia- system premii, podwyżki spotkały się z oporem, a wręcz Pani zaczęła mnie strofować, bo wg niej, czas na te pytania jest w trakcie rozmowy wstępnej, a nie na kolejnych etapach rekrutacji. Dodam, iż były to rozmowy na eksperckie stanowisko. Rekruterka swoim aroganckim zachowaniem nie tylko wystawia laurkę Haysowi, ale przede wszystkim działa na szkodę swojego klienta. NIe sądzę aby ktokolwiek kto ma wiedzę, doświadczenie i elementarne poczucie własnej wartości, zgodził się na pracę w firmie, w której na samym początku jest traktowany jak uczniak.

Pomocna?
Tak17Nie
Wszystkoalbonic
 Opinia

Niestety jakoś prowadzonych rekrutacji jest fatalna. Za pośrednictwem Linkedin odezwał się do mnie rekruter, wszystko pięknie ładnie do momentu kiedy miała odbyć się rozmowa telefoniczna. Pomijam fakt, że telefon był o zupełnie innej godzinie, aczkolwiek to co usłyszałam było poniżej jakiegokolwiek poziomu. W tamtym czasie pracowałam na stanowisku pracownik administracji (pracuje w 1 firmie, tylko zmieniłam lokalizację i niestety zmiana stanowiska nie wchodziła w grę). Rekruter zapytał mnie wprost jakie są moje obowiązki jako pracownika administracji bo to może znaczyć wszystko i NIC. Wmurowało mnie po tym stwierdzeniu. Byliśmy umówieni na 2 etap rozmowy, ale nie raczył zadzwonić. Nie tego spodziewałam się po tej firmie...

Pomocna?
Tak11Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Likwor
 Opinia

Niestety praca w tej firmie zupelnie mija sie z tym jak zostalo to przedstawione podczas rozmow rekrutacyjnych. Poczynajac od kompletnego braku przeszkolenia ludzi do pracy, brak szkolen technicznych (potem dziwienie sie jak specjalisci nas postrzegaja na rynku) brak managementu przez prawie 6 miesiecy, po czym pojawienie sie 3 osob z jednej firmy w tym samym czasie. Niestety pensje ponizej rynkowej, widoczna rywalizacja wsrod pracownikow, a wszystko w mocno depresyjnej atmosferze...zdecydowanie odradzam dzial IT contracting. Sporo odejsc a pewnie beda kolejne...

Pomocna?
Tak50Nie1
Trzy osoby z jednej firmy
 Opinia
@Likwor 14.03.2018 14:01

Dyrektor AW z Experis a dwie pozostałe osoby to?

Pomocna?
Tak19Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
EH
 Opinia
@Trzy osoby z jednej firmy 26.03.2018 19:09

jeszcze EH :) zapraszam do kontaktu!

Pomocna?
Tak1Nie
swm
 Opinia
@Trzy osoby z jednej firmy 26.03.2018 19:09

Akurat AW to jeden z lepszych placków Doroty :)

Pomocna?
TakNie
HR
 Opinia
@swm 26.01.2019 20:13

Jeśli jest to ta Dorota o której myślę, to jakość prowadzonych procesów przez tą panią jest mierna i szoruje mocno po dnie. Tak, niestety dane było mieć nieprzyjemność rozmowy z tą panią. Dno i metr mułu.

Pomocna?
Tak11Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Zero profesjonalizmu
 Opinia

W treści ogłoszeń: onbording, offbording - Hays taką wagę przykłada do sprawdzenia języka angielskiego podczas rekrutacji, gdy z drugiej strony rekruterzy co chwila walą byki.

Pomocna?
Tak13Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Nie polecam
 Opinia

Beznadziejna obsługa wysyłam moje CV (usunięte przez administratora)żadnej reakcji w stylu dziękuje za przesłane CV absolutne nic, ba wysyłam maila z pytaniem czy otrzymała moje CV przez Linkedin a (usunięte przez administratora) dalej siedzi cicho i nie odpowiada więc nie wiem czy moje CV trafia na śmietnik czy nie wiadomo gdzie, dzięki tej pani mam ekstremalnie złą opinię o firmie HAYS Moje sugestie dla HAYS Poland Sp. z o.o.: Beznadziejna obsługa Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Wymienić wszystkich

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
no cóż
 Opinia
@Nie polecam 12.01.2019 04:21

Wysłałam CV 05.01 br, i nadal brak odzewu, więc podzielam opinie i łączę się w bólu ;)

Pomocna?
Tak5Nie
Rekruter
 Opinia
@Nie polecam 12.01.2019 04:21

Drodzy Kandydaci, rekruterzy prowadzą po kilka-kilkanaście procesów rekrutacyjnych na raz, dostają po kilkadziesiąt aplikacji dziennie i nie są w stanie na wszystkie odpowiedzieć. Aby to zrobić, musielibyśmy zatrudniać pracownika do odpowiada na otrzymane aplikacje. Ze względu na RODO, CV przyjmuje się CV przez system rekrutacyjny, który po pierwsze potwierdzi, że CV dotarlo, a po drugie zadba o bezpieczenstwo danych. A przy okazji -(usunięte przez administratora)Warto chwilę się zastanowić, czy rekruter ma Cię gdzieś czy może ma jakiś inny powód, dla ktorego nie odpowiedzial?

Pomocna?
Tak2Nie3
HR
 Opinia
@Rekruter 18.01.2019 10:39

Jaja sobie robisz? Jesteś rekruterem i masz psi obowiązek odpowiedzieć na każdą aplikację. Jak nie zdążysz obdzwonić to mailem. Zamiast siedzieć na linkedin najpierw sprawdź kto zaaplikował. Nie szanujecie kandydatów jeśli się do nich nie odzywacie. Podstawowych rzeczy was trzeba uczyć a podobno jesteście taką ą ę agencją i ą ę rekruterami. Żenada.

Pomocna?
Tak19Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
była kandydatka
 Opinia

Brałam udział w rekrutacji w Katowicach, ale piszę tutaj, bo największe zastrzeżenia mam do wewnętrznego HR. Jeśli chodzi o rozmowę na miejscu, standardowa, standardowe pytania o przebieg kariery zawodowej, proste pytania po angielsku na poziomie niższym niż podstawowa matura z angielskiego. Rekruterka bardzo miła, więc nie wspominam źle. Brak informacji zwrotnej po zakończonej rekrutacji. Bardzo słabo wewnętrzny HR i wstępna rozmowa telefoniczna na żenującym poziomie, pytania odnośnie mojego doświadczenia zawodowego zadawane były w sposób nieprofesjonalny, jakby rekruterka miała słabe pojęcie o rynku pracy i jakby to była jej pierwsza praca w tym sektorze, co zresztą potwierdziło się kiedy znalazłam jej profil na słynnym portalu eksponującym wykształcenie i doświadczenie zawodowe. Brak feedbacku, czyli brak poszanowania czasu kandydata, który marnuje go, bierze wolne w pracy po to, żeby przyjechać na rozmowę. Koleżanka pracowała w oddziale w innym mieście, stawki z tego co słyszałam marne, jedyny plus to prestiż samego wpisu do CV, bo firma została okrzyknięta najlepszą agencją pośrednictwa pracy w zeszłym bodajże roku. Ergo warto się zaczepić na rok dla wpisu w CV, bo stawki śmieszne jak na ich wymagania i kilka etapów rekrutacji. Tym bardziej, że ta agencja rekrutuje głównie przez wstawianie ogłoszeń, nie używa żadnych zaawansowanych metod, więc równie dobrze zakład pracy sam mógłby sobie w ten sposób rekrutować. Zresztą koleżanka opowiadała, że praca tam to głównie wyszarpywanie kandydatów innym agencjom żeby szybciej niż inni sprzedać kandydata (no ale cóż, taka specyfika tej branży, nie da się ukryć, mimo to są agencje, które są w stanie rekrutować skuteczniej i w bardziej trafny sposób dobierać kandydatów niż tylko poprzez wstawianie ogłoszenia).

Pomocna?
Tak11Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Opinia
 Opinia

Pani z któregoś działu napisała do mnie za pośrednictwem portalu społecznościowego. Umówiliśmy się na rozmowę telefoniczną. Podczas której usłyszałem, że jestem źle nastawiony i bardzo ciężko będzie nam współpracować. Tego nie ma, tamtego nie ma, a o jeszcze czymś innym mogę w ogóle zapomnieć podczas pracy w Hays. Mam znajomych pracujących jako agenci ubezpieczeniowi i widzę zbieżność podejścia - jak oni się rekrutowali i jak próbowano rekrutować mnie. Brakuje tylko żeby Hays oferował umowę agencyjną na działalności gospodarczej bez podstawy i z samą prowizją. Obiektywnie mogę powiedzieć, że lokalizacja jest dobra i środowisko jest międzynarodowe. Resztę przemilcze. Darujcie sobie. Największe nie znaczy najlepsze. Wręcz przeciwnie.

Pomocna?
Tak13Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Mat
 Opinia

Nie polecam, no chyba, że kochasz atmosfere korpo i obiecanki na zasadzie „gruszki na wierzbie...”Oczywiscie nikt nic nie wie...Sami mlodzi ludzie, czesto nie umiejacy rozmowiac po polsku, ani nawet po angielsku...no coz, ryba psuje sie od glowy i tak juz od ponad 2 lat...Szkoda, kiedys dobra opinia i swietna jakosc obecnie nie istieje.

Pomocna?
Tak14Nie
LOL
 Opinia

Ludzie z dwuletnim doświadczeniem w rekrutacji dostają i sprawują tam funkcje kierownicze takie jak team manager, team coordinator etc. Hays to niepoważna firma.

Pomocna?
Tak40Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Monika
 Opinia
@LOL 12.09.2018 10:04

Hej. Co do tego, to nie widze problemu. Zajrzalam na opinie poniewaz pracuje w Japonii jako specjalistyczny rekruter w dziale medycznym (glownie managerowie i dyrektorzy) i sie zastanawiam nad powrotem do Polski. Pracuje w obecnej firmie mniej niz dwa lata i dostalam 3 awanse i podwyzki (wliczajac bonus w wysokosci powyzej 100 tys zloty - zarobilam dla firmy cwierc miliona funtow w ciagu roku). To jest rekrutacja - jak sie ma dobre wyniki to musza awansowac - inaczej rekruter odejdzie.

Pomocna?
Tak1Nie2

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
LOL
 Opinia
@Monika 26.11.2018 13:56

Nie rób sobie tego i nie wracaj do Polski, a jeśli tak zdecydujesz - to na pewno nie do Hays... Management w dziale Life Science/Pharma akurat bardzo polecam, ale to wyjątek potwierdzający regułę. Chamska sprzedaż na maksa bez zwracania uwagi na kluczowe dla klientów kompetencje. Ponadto żałosne jak na HR wynagrodzenie, korpo atmosfera i korpo podejście.

Pomocna?
Tak9Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Zniesmaczony
 Opinia

Firma pięknie się prezentuje na pierwszy rzut oka. Pierwsza rozmowa z konsultantką wszystko ok, miałem wysłać cv w innym języku na adres e-mail który dostane, zweryfikowałem czy mają wpisany poprawny e-mail, wiadomości brak, następny telefon że jednak nie ma dla mnie oferty pracy ale ktoś inny weźmie moje cv i mi pomoże. Druga Pani też niby wszystko w porządku, oferta była po pewnym czasie, zostałem umówiony na rozmowę w firmie, po czym się okazuję że jednak nie zostałem zapisany na obiecaną rozmowę, po kontakcie z Panią dowiedziałem się że to może być błąd po stronie ich systemu albo że hr od tamtej firmy nie odpisuje, miałem czekać na kontakt ze strony tej Pani. Poczekałem, telefon głuchy, sam próbowałem się kontaktować kilka godzin przed niby umówioną rozmową ale nagle magicznym sposobem Pani nie ode mnie nie odbiera. Podsumowując: brak kontaktu zwrotnego, wysyłka e-maila to czarna magia dla Pań, zero konsekwencji, nie polecam.

Pomocna?
Tak10Nie
Robert
 Opinia

Fatalna jakość prowadzenia procesu rekrutacyjnego. Rekruter najprawdopodobniej ograniczył się do zamieszczenia ogłoszenia i przeszukania bazy danych. W trakcie procesu musieliśmy uczyć rekrutera jak powinno wyglądać prześwietlanie kandydata i jakie kluczowe informacje powinny być zawarte w profilu kandydata przesłanym do nas. Osobiście podsyłaliśmy linki do portali zagranicznych skąd mógłby znaleźć dla nas odpowiednich kandydatów. Niestety rekruter wolał ograniczać sie do profili LinkedIn i chyba Goldenline. Nadmienię że stanowisko inżyniera serwisu, nie prezesa zarządu ani dyrektora. Rekruter przyznał iż nie sięgają w procesie po osoby przebywające za granicą. W trakcie trwanie procesu Hays przedstawił 5 kandydatów wartych spotkania, natomiast podczas spotkania wynikały zaskakujące niedociągnięcia w sposobie prześwietlania kandydatów (np. Kandydat opisany jako zlokalizowany w Gdańsku okazywał się mieszkać w Warszawie, kandydat któremu przedstawiano ofertę finansową okazywał się oczekiwać dodatkowych bonusów w postaci auta na wypady rodzinne lub opieki medycznej dla całej rodziny itp.). Po okresie kilku miesięcy ewidentnie rekruter odpuścił temat gdyż był dla niego zbyt skomplikowany. Zaprzestał aktywnych działań – jakiekolwiek by one nie były. Niestety w umowach nie ma słowa o zakończeniu współpracy w związku z porzuceniem procesu przez firmę Hays. Cały proces trwał aż 5 miesięcy. Po tym okresie rekruter z firmy Hays poinformował iż zakończyli proces. W geście łaski zamieścili ogłoszenie ponownie na okres jendego miesiąca. Oczywiście bez jakichkolwiek efektów. Kwota zaliczki 5.000 pln oczywiście pozostała po stronie Hays jako opłata za ich ,,Wysiłki,, Generalnie poziom prowadzenia procesu rekrutacyjnego żenująco niski, biorąc pod uwagę iż firma pozycjonuje się jako profesjonalni partnerzy. Nasza firma rozważa podjęcie kroków prawnych w związku z rażącym zaniedbaniem w prowadzeniu naszego procesu, oraz zmarnowaniem 5 miesięcy naszego czasu. Czy warto współpracować z ta firmą ? My już znamy odpowiedź i ta wiedza kosztowała nas niestety 5 miesięcy i 5.000 pln.

Pomocna?
Tak13Nie
Dynamics programmer
 Opinia

Polecam Nigel Frank International, zatrudnili mnie 2 razy w ostatnich kilku latach. Profesjonalni, szybcy, i bardzo dobrze negocjują stawki!

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Hr
 Opinia
@Dynamics programmer 29.05.2017 12:56

To fajna opcja dla pracodawcy. Raz płacisz agencji a oni potem tego samego kandydata wyciągają do innego pracodawcy. Gdzie etyka zawodowa

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Monika
 Opinia
@Hr 04.03.2018 18:29

No przeciez nie powiemy " Sorry, nie mozemy Ci pomoc" Sama mialam sytuacje, gdzie dwoch kandydatow odezwalo sie do mnie po roku, ze chca odejsc (zmienil sie manager, krorego kandydat nie lubi / atmosfera w pracy). Kandydaci mi ufali i wiedzieli, ze to nie moja wina. Juz nie pracowalam wiecej z tymi firmami. To nie rekrutera sprawa, zeby kandydat zostal w firmie. To firmie powinno bylo zalezec, zeby pracownik u nich zostal.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Monika
 Opinia
@Monika 26.11.2018 14:16

Zapomnialam dodac, ze nie pracuje juz z tymi klientami, bo nie chce, zeby podobna sytuacja zdarzyla sie innym kandydatom. Skupiam sie na pracy z najlepszymi firmami.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Nick
 Opinia

Nie pracuję dla tej firmy, ale w przeciwieństwie do większości tu piszących wiem, jak wygląda, na czym polega i jak przebiega rekrutacja. Drodzy Państwo - mniej paranoi i egocentryzmu, więcej kontaktu z rzeczywistością i myślenia. Myli się Wam agencja rekrutacyjna z rozmową ze specjalistą w firmie, do której toczy się rekrutacja. Snujecie paranoiczne teorie o wyłudzaniu CV, wyciskaniu telefonu itp. - to się leczy, od tego są specjaliści. Z jakiego powodu ktoś miałby Wam robić takie psikusy, hę? Zwłaszcza, jeśli jego celem (a to cel każdego rekrutera) jest zamknięcie stanowiska najlepszym kandydatem. Sądząc z tonu pretensji i zażaleń stwierdzam, że słusznie Państwa w rekrutacji pominięto dlatego, że, UWAGA , osobowość kandydata jest tak samo ważna jak jego kwalifikacje. Kto chciałby polecić klientowi kandydata-aroganta czy egocentryka? Kto chciałby z kimś takim pracować? Myślenie nie boli.

Pomocna?
Tak19Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
lol
 Opinia
@Nick 30.09.2017 21:58

Nie oczywiście, że nie pracujesz. Wchodzisz na forum i wątek dotyczący całkowicie Ci obcej firmy i zupełnie bez powodu stajesz w jej obronie - no po prostu rycerz na białym koniu. :D Naprawdę myślisz, że ktoś ci w to uwierzy, że ludzie są aż TAK głupi? To tylko świadczy o poziomie pracowników firmy HAYS. Oczywiście, że firma wyłudza CV i nie chodzi tu o psikusy tylko o zwykły zarobek. Chodzi o to, że poza rekutacjami prowadzi badania rynku pracy i buduje bazy informacyjne o zarobkach, wykształceniu etc, które to potem sprzedaje i na nich ZARABIA. Tu jest słowo klucz, nie robi psikus tylko ZARABIA. Stąd cała masa lipnych ogłoszeń. Nie warto jest do was wysyłać żadnych CV, bo na 10 waszych ogłoszeń, może jedno jest prawdziwe. Reszta to zwykła lipa i marnowanie ludziom czasu. A zanim zaczniesz polecać komukolwiek "leczenie się" usiądź sobie na tyłku w tym waszym biurze na Złotej 59 i na spokojnie spróbuj przeanalizować brednie jakie próbujesz tu sprzedać ludziom "rycerzu na białym koniu". Nie obrażaj cudzej inteligencji gdy sam nią nie grzeszysz. Pozdro

Pomocna?
Tak29Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
lol
 Opinia
@lol 07.12.2017 13:35

Jest jeszcze jeden powód, którego sprytnie unikasz. Rekruterowi nie zależy tylko na tym by zamknąć proces. Rekruterowi zależy przede wszystkim na "bazie klientów". Potwierdzi to każdy pracownik sprzedaży. Jak nie masz bazy to nic nie sprzedasz. W branży HR tą bazą są paradoksalnie CV kandydatów. To jest książka, którą otwierasz i "od ręki" przedstawiasz gdy zgłasza się do Ciebie firma X szukająca pracownika. Gdy takiej bazy nie posiadasz, musisz przez miesiąc zbierać ogłoszenia (a min. 2 tygodnie) w tym czasie inna agencja przedstawi tej firmie swoją ofertę. I to jest drugi z głównych powodów tylu lipnych ogłoszeń, które zamieszczacie. Każdy wasz konsultant nieustannie tworzy i poszerza sobie taką bazę. Nie kontrolujecie tego albo przymykacie oko bo jest to w interesie waszej firmy. Tylko, że gdy 10 kolejnych przez was zatrudnionych "konsultantów" (a sądząc po opiniach o pracy w waszej firmie macie rotację sporą) zaczyna sobie robić bazę i wypuszczać lipne ogłoszenia to staje się jasne skąd ich tak wiele z waszej strony i jednocześnie dlaczego brak jakiegokolwiek odzewu nawet gdy CV pasuje idealnie. Po prostu wylądowało "na zaś" w bazie jednego z waszych ludzi a pracy nigdy nie było. Tylko, że 10 takich ogłoszeń to ze strony kandydatów 10-krotne czytanie, 10-krotne dostosowywanie CV, 10-krotne dostosowywanie LM, 10-krotne zastanawianie się i analizowanie tego ogłoszenia. Razem 10krotna strata CZASU. To co dla was jest darmowe, dla ludzi już nie jest. Wy sobie robicie bazy a ludzie mamieni produkują się jak kołki. Dlatego powtórzę "Nie obrażaj cudzej inteligencji gdy sam nią nie grzeszysz."

Pomocna?
Tak29Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
fd
 Opinia

Dokładanie ja też, najgorsze jest to że pchają się wszędzie. Na szczęście moja firma nie korzysta z usług Hays i nigdy jej nie polecę. Zero feedbacku po rozmowie , nawet email jest ciężko wysłać rekruterce.

Pomocna?
Tak24Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Monika
 Opinia
@lol 07.12.2017 13:48

Nie pracuje w Hays, w innej firmie poza Polska jako rekruter....(zajrzalam tu zeby sprawdzic czy przeniesc sie do Polski, do Hays - decyzja po czytaniu komentarzy - NIGDY) Nigdy nie mysle o bazie danych, kiedy dostaje nowe stanowisko. Kontaktuje sie i rozmawiam tylko z osobami, ktore uwazam, ze sa odpowiednie dla klenta. Po co mam marnowac czas na nieodpowiednich kandydatow tylko po to aby wyrobic KPI? W mojej firmie mam najnizsze KPI w spotkaniach z kandydatami, a najwyzsze KPI w calej firmie w interview i placementach. Nie trace czasu na nieodpowiednich ludzi, 100% czasu spedzam na rozwijaniu dobrych relacji z GOLD kandydatami i najlepszymi firmami.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Gdyka
 Opinia

Pracuje dla tej firmy w oddziale w Azji i jestem w szoku co tu czytam. Mialam zamiar przeniesc sie do kraju wewnętrznie ale chyba sie zastanowie.

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Monika
 Opinia
@Gdyka 14.05.2018 15:16

Hej! Ja pracuje w rekrutacji w Japonii. W ktorym kraju jestes? Doklanie takie same mam uczucia, jak ty.. Zajrzalam tu myslac o powrocie do Polski (moja firma nie ma oddzialu w Polsce), ale to co czytam to koszmar... Chyba bede musiala zostac ;)

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Julita
 Opinia

@Amoroso, wspominasz, że firma raz na jakiś czas gwarantuje "luźniejszy dzień", a czy poza tym są oferowane jakieś benefity, na przykład karta Multisport? Czy w HAYS istnieje też możliwość pracy zdalnej? Piszesz także, że są szkolenia wewnętrzne, a czy można brać udział także w zewnętrznych?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
anonymous
 Opinia
@Julita 04.06.2018 22:22

Friday drink raz w miesiącu to wcale nie jest "luźniejszy dzień". To dzień, w którym między 16.00 a 17.00 masz potencjalną szansę na napicie się taniego piwa i zjedzenie garści słonych paluszków. Po całym dniu ciężkiej pracy, bez taryfy ulgowej, jeśli o to ci chodzi. W każdy piątek jest coś takiego jak "casual friday", czyli można przyjść do pracy w dżinsach i t-shircie. Karta multisport jest w całości opłacana przez firmę. Praca zdalna chyba raz w miesiącu, a o szkoleniach zewnętrznych nic mi nie wiadomo.

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Likwor
 Opinia
@Julita 04.06.2018 22:22

brak pracy zdalnej, chyba, ze notoryczne chorujesz i masz krotko mowiac chody u managera.,... benefity tylko w postaci medicover i multisport. Benefity w innej postaci raczej srednie albo ich brak

Pomocna?
Tak3Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Monika
 Opinia
@anonymous 10.06.2018 10:06

Moja firma ma Friday Drink kazdy Friday.... W kuchni mamy specjalna lodowke na piwo ... ;) Jak czytam te wszystkie komentarze na temat Hays to az mi sie w glowie nie miesci...

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Zniesmaczony kandydat
 Opinia

Stwierdzam, że Hays robi sobie z ludzi JAJA. "Konsultantka" umawia się z Tobą na rozmowę, a gdy do niej dochodzi - stwierdza, że nie ma Ci nic do zaoferowania. Do tej agencji przyjmują ludzi, którzy nigdy w życiu nie powinni pracować w HR, może do liczenia tabelek w Excelu by się nadali. Co ciekawe niektórzy z tych ludzi pracują w Hays już ładne kilka LAT. ZERO umiejętności miękkich. ZERO umiejętności słuchania drugiej osoby. Potem zadawanie pytań, po których kandydatom skacze ciśnienie. Patrząc po profilach "wspaniałych" konsultantów wyznacznikiem jest koniecznie kierunkowe wykształcenie oraz angielski (jak się potem okazuje angielski tychże konsultantów jest marny). Nie wiem kto tam przyjmuje tych ludzi do pracy, nie wiem, czy to z wewnętrznym HR jest coś nie tak, czy decyzje podejmowane są jeszcze wyżej. Decyzje podejmowane przez takich konsultantów są takie jakie są :) Zamykając temat w dwóch słowach: SZKODA GADAĆ.

Pomocna?
Tak10Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ada
 Opinia

Witam serdecznie, miałam jak najlepsze zdanie o Hays, ponieważ w 2015 znaleźli mi pracę, wynegocjowali wynagrodzenie, oddzwaniali z każdym ustaleniem -było rzeczowo i profesjonalnie. Dziś już niestety zmieniłam zdanie o Hays. Rekrutacja zupełnie nieprofesjonalna, stawka wynagrodzenia nie tyle nie wyprowadzony temat z klientem, ale Hays podbijał stawki sugerując, że klienta na to stać, co okazuje się nieprawdą gdy jesteś u klienta. Chwytają się rekrutacji na zadania, które nie mają szans powodzenia na rynku. Widać nie dają rady zweryfikować biznesowych pomysłów swoich klientów. Etyka zawodowa na bakier. Zdecydowanie nie polecam.

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ava.
 Opinia

Podobno w regionach nieźle dają w palnik (ostatnio modne są białe kreski...;) , żeby przetrwać ten (usunięte przez administratora) który aktualnie serwuje Hays. Współczuję przerażonym praktykantom, których wysyła się na spotkania do klientów, albo sadza przy telefonie do BD (BD Call - dla niewtajemniczonych, telefony sprzedażowe do Klientów, wykonywane bez żadnego przygotowania :D). Ktoś tam zdrowo upadł na głowę....... zero doświadczonej kadry, bo wszyscy odeszli w przeciągu ostatniego roku. Zostali Ci, którzy się "wspomagają" (psychotropy i "śnieg" na porządku dziennym), albo Ci, ktorzy mają brązowe noski. Ten statek tonie sukcesywnie od 2 lat. Radzę prześledzić kilka profili byłych pracowników i zorientować się, w jakim czasie odeszli. To nie jest przypadek ;)

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Hi hi hi
 Opinia

Właśnie odbywają się masowe migracje pracowników Experis->Hays. Jednocześnie odbywają się migracje Hays->Devire :D

Pomocna?
Tak9Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
hgfgjhg
 Opinia
@Hi hi hi 03.09.2018 14:57

Jak i również Hays -> Experis. Tak samo również dzieje się w przypadku MP, IT Kontraktu, Antala itd. - rynek wśród liczących się firm rekrutacyjnych jest bardzo mały i takie migracje to nic dziwnego.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Julita
 Opinia
@hgfgjhg 23.10.2018 18:48

Jeżeli jesteś pracownikiem HAYS, to napisz proszę jak wygląda kwestia rotacji pracowników w tej firmie. Jakie mogą być tego powody i czy można liczyć tam na stabilne zatrudnienie? Stałość pracy jest jednym z najważniejszych aspektów, które brane są pod uwagę przy podejmowaniu decyzji o wysłaniu w dane miejsce cv.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Hi hi hi
 Opinia
@hgfgjhg 23.10.2018 18:48

Nie do końca rozumiesz o czym mówię. Były prezes Hays zabrał ze sobą do Devire liczną grupę z Hays, w tym wielu konsultantów z działu IT Contracting (z dyrektorem włącznie). Nowy dyrektor ITC pracował w kilku agencjach, ale jego ostatnie zatrudnienie to Experis. Zaczął budowanie kadry managerskiej od ściągania zaufanych ludzi z poprzedniej agencji. W sumie nie ma w tym nic dziwnego. Jednakże nie zgadzam się, że Hays, devire, Experis, MP, IT Kontrakt, Antal to liczące się firmy rekrutacyjne. Największe - tak.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Julita
 Opinia

@Potencjalny klient, na forum nie można podawać informacji wskazujących na konkretnego pracownika firmy. Jest to zakazane przez regulamin z powodu ochrony tożsamości. Jeżeli komentarz łamie zasady, może zostać usunięty. Proszę byś pamiętała o tym w przyszłości i zapoznała się z treścią pod następującym linkiem: https://www.gowork.pl/regulamin

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Zostaw opinię o HAYS Poland Sp. z o.o. - Warszawa

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej

×
Zero tolerancji dla mobbingu w firmie!

Byłeś świadkiem?
Dodaj opinie na www.gowork.pl/opinie
Potrzebujesz wsparcia?
Skontaktuj się z Panią Joanną Koczaj-Dyrda zgloszenie@gowork.pl

Joanna Koczaj-Dyrda
Joanna Koczaj-Dyrda Ofiara mobbingu - Radca prawny