Skodex Krotoski-Cichy

Wysogotowo

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 75 ocen.

Opinie o Skodex Krotoski-Cichy

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Skodex Krotoski-Cichy

Romek

Witam na Pracuj.pl szukają w Przeźmierowie "Specjalista ds. gwarancji" czy ktoś coś może się w tym temacie wypowiedzieć od wewnątrz ? będę wdzięczny za odp. Pzdr. Romek

Marta

@qwerty czy rozmawiałeś z pracodawcą o obcinaniu wypłat? W takim przypadku warto to wyjaśnić. Aktualnie szukają na stanowisko Specjalista w Zespole Kadr i Płac. Czy ktoś ma jakieś doświadczenia związane z takim stanowiskiem pracy? Wyrażając swoją opinię pomagacie osobom, które chcą się zatrudnić.

qwerty

Kółko wzajemnej adoracji... z każdym nowym dyrektorem (zmieniają się co roku) jest coraz gorzej. Obcinanie wypłat, tworzenie nowych niepotrzebnych stanowisk kierowniczych...zatrudnianie znajomych - w tym wypadku również powstają nowe stanowiska (przecież kierownik musi mieć więcej niż 2 osoby pod sobą :), ale przecież firmy nie stać... Współpracownicy na niższym szczeblu super, ale kierownicy którzy mają swoje stanowisko bo je sobie wysiedzieli na stołku u dyrektora...cóż... przy obecnych zmianach zdecydowanie odradzam...

Szukasz pracy?

New skodex

Wyrazy 'współczucia' dla TD - z ... chorowany

Oposss

Witam. Chciałabym bardzo pochwalić pracę działu części Krotoski-Cichy Częstochowa, bardzo fachowe doradztwo w szczególności p(usunięte przez administratora) 100% profesjonalizm oraz ogromna fachowa wiedza.

Kiler

Firma szuka BHP-owca, czy ktoś może coś więcej powiedzieć o charakterze stanowiska? Co się stało z poprzednim pracownikiem na tym stanowisku?

noname
@Kiler 26.04.2017 09:27
Firma szuka BHP-owca, czy ktoś może coś więcej powiedzieć o charakterze stanowiska? Co się stało z poprzednim pracownikiem na t...

poprzedni pracownik BHP pewnie kończy prace ze względu na wiek i problemy zdrowotne...

Kiler
@noname 27.04.2017 14:26
poprzedni pracownik BHP pewnie kończy prace ze względu na wiek i problemy zdrowotne...

noname - dzięki za informację. a coś więcej jesteś w stanie powiedzieć nt. stanowiska? praca stacjonarna czy raczej charakter delegacyjny? z góry dzięki

zainteresowany

Nie tylko u was ale i u nas w Nadarzynie też lipa. Co i rusz zmienia się kierownik i jest coraz gorzej każdy wuj na swój strój nawet ogrzewania nie ma same oszczędności a doradcy w kurtkach siedzą za biurkami klienci w kurtkach w poczekalni. Nie ma poszanowania dla pracownika i dla klienta-zimne ryby. Jak Krotoski i Cichy się za to nie wezmą osobiście to ich firma prędzej czy później upadnie bo w końcu zabraknie im ludzi. Pracownikom jest potrzebna motywacja a wiadomo że najbardziej motywują zarobki bez tego morale upada.

mistrz

pio' już chyba nie bo z tego co widziałęm szukają Pracownika Technicznego i Konserwatora Obiektu

Kroto

Pracowalem w ahc czesc uzywane w wysogotowie. Praca normalna, mozna zapalic sobie np papierosa np przy zbiornikach paliwa, mozna spozyc dawke dzienna alkoholu, byl pracownik od internetowej sprzedazy, moze i nadal jest, cenil sobie bardzo ta prace. Bardzo byl wtedy zadowolony, mieszkal 3km od bazy, jezdzil samochodami o duzej pojemnosci, nie przynosil ubran ani jedzenia do pracy a z 2-3 plecakami wychodzi codziennie az bylo zal i inni pomagali w dzwiganiu. Ale biurowych nie sprawdzali w przebieralni. Dobra praca.

pracownik

podzielam opinie gregorego czas zrobić porządek a to z pewnością robi nowa pani dyrektor, żeby ten obiekt zaczął funkcjonować normalnie to jest potrzebne wietrzenie i to porządne!! ale znając Mirka bardzo dobrze to zrobi z tym porządek, bez względu na to kto ile tam pracuje i kto jakie ma układy.

gregory

Drogi Mirku,pani dyrektor gratuluje decyzji dotyczącej strażaka co pełnił rolę kierownika bardzo dobra decyzje!!!!!!!!!!!! Na tym placu zostało jeszcze parę głów do ścięcia!!! Pozdrawiam ciepło panią dyrektor>

KRZYŚ

Mirek!!! gratuluje decyzji co do dyrektora Centrum Poznań wreszcie męska decyzja jeden człowiek statysta opuścił okręt. Mam nadzieje że nowa Pani Dyrektor zrobi porządek z tym towarzystwem wzajemnej adoracji na czele z pseudo menadżerem co pełni rolę kierownika serwisu. Gość powinien kierować przedszkolem a nie serwisem, nie mówiąc o pozostałych statystach.

VWserwis

Porażka. naprawa miała trwać 2h trwała 5h.... (tylko) to już któryś raz jest wydłużona naprawa. Krawat mógł by powiedzieć Panie przyjedź w czwartek a w piątek odbierz auto - ale nie. Czas naprawy maksymalnie 2 godziny. Kiedyś wymieniałem u nich ogumienie (czas wymiany 4 opon - 8 godzin). ODRADZAM i byłem tam chyba ostatni raz! nigdy już nie wpakuje się w audi vw skode !!!! zawsze, zawsze mam jakiś problem z serwisem. Jak kupowałem auta to prawie lizali po du... a teraz mają wszystko w d....

moto

ja wlasnie w szczecine pracowalem.

korniszon

Moto w którym oddziale pracowałes? czy jest tu ktos z szczecina?

moto

Tez tam pracowalem kiedys. Wypowiem sie co do serwisu. mechanicy (nie wszyscy) to mlode gnojki co to dopiero sie ucza, a mysla ze sa bog wie kim(cwaniakuja)-dla kogos normalnego to ciezki klimat aby sie zaadoptowac do zespolu. Kierownictwo mechanikow to porazka(ich miejsca pracy sa zrobione tylko po to aby koledzy mieli gdzie pracowac-troche malo chlopaki sie ogarniacie). Magazyn(boże) co to wogole jest??!!I tu tez koledzy z biedronki co to nie wiedza co ty do nich mowisz i chcesz z magazynu(najlepiej to idzi i pokaz palcem lub wymontuj z samochodu i pokaz aby on mogl powiedziec ze tego nie maja na magazynie). Klimat ciezki-krzyki(nie zawsze), nerwowa atmosfera, olewanie ludzi(przez kierownictwo jak nie potrafia ogarnac tematu)a pozniej i tak zgonia ze to twoja wina(hehe to bylo dobre-jak mowia o czyms o czym nie maja pojecia)Ogolnie kierownictwo to tam nie ma pojecia o swojej pracy-cos tam wiedza bo uslyszeli lub przeczytali, a nawet tego na oczy nie widzieli lub nie robili-ale ONI wiedza ze ty robisz zle!. Roboty duzo bo 4 marki VAG-czasami to z 15 samochodow na warsztacie i nie ma jak sie ruszyc bo nawet na srodku stoja(porazka) Placa slaba 2000 do 3000??(mechanik) elektrycy troche wiecej z tego co slyszalem. aha, a na umowie 2000 brutto czyli ok 1400 a reszta tylko jako premia uznaniowa-totalna beznadzieja takie rozwiazanie(dymaja w bialy dzien). Motywacja do pracy slaba w calym zakresie.Nie/polecam tym co nie/lubia sie denerwowac. Ocenialem tylko warsztanie, nie salon-bo tam bylo moje miejsce pracy.

no name

Witam dnia dzisiejszego zakończyłem prace na myjni zero szacunku dla człowieka zmiany 7:00 do 15:00 i od 13:00 do 21:00 przez 2 godziny jest dwóch pracowników, samochodów dużo od 1-09-2015 do 17-09-2015 zrobiłem 123 samochody razy 5 zł, fakt umowa o pracę 1400zł brutto i premia zasadnicza.Powiem krótko omijajcie ten serwis a jak jedziecie to sprawdzajcie czy wszystko ok, a co do Lakierni i blacharni chłopaki są konkretni!, tylko dwóch ala kierowników wogóle nie znają się na tym co rabią( oni się nadają na myjnie) presja mobbing i Qrwa zero szacunku dla SZARYCH LUDZI.aaa Krawaciaże tylko liczą kapuste i robią tabelki!!!!!!!!!!

Grzegorz

Unikać jak ognia: 1. Kiedy przyjechałem na naprawę, po 6 tygodniach od zamówienia części, okazuję się że któś zapomniał wysłać zamówienie do centrali. Trzeba czekać następne 6 tygodni. 2. Zakład, bez konsultacji ze zlecającym, wymienia nieorginalne w pełni sprawne części (zamienniki) na drogie od Skody i każe sobie za to słono płacić. 3. Po na prawie, kiedy byłe za granicą odpadł waż doprowadzający paliwo do silnika. Samochód stanął, musiał byś holowany. Mechanik w Niemczech powiedział, że ten kto robił silnik zapomnial założyć zacisk na wąż od paliwa. 4. Naprawy które miały zająć 2 dni przeciągnęły się do tygodnia.

klient
@Grzegorz 29.06.2015 17:48
Unikać jak ognia: 1. Kiedy przyjechałem na naprawę, po 6 tygodniach od zamówienia części, okazuję się że któś zapomniał wysłać...

Witam, proszę o informację dokładną którego Serwisu Krotoski Cichy dotyczy ta opinia Dziękuję.

pracownik

Tak jak ktoś wcześniej napisał firma dla wyrafinowanych cwaniaków bo na stałe popracować się nie da.Cała firma to rodzina albo kolega kolegi więc jak lubisz być wykorzystywany i pracować za trzech bo będziesz musiał ogarniać robote za znajomych kierownictwa to się tam zatrudnij.Tylko wynagrodzenie będzie jak za pól

fu

Dno auto zgłoszone do naprawy z ac mija już 3 tydzień i nic.

bylypracownik

Odradzam !

kasia skłoda

jestem ogromną fanką motoryzacji, szczególnie skoda mnie wciąga, a tak się składa że szukam nowego pracodawcy a widzę że Skodex Krotoski-Cichy jest dealerem skody. do tej pory sprzedawałam różne rzeczy w różnych branżaCH więc myślę że i ze skodami dam sobie radę. myślicie że mam szansę na zatrudnienie u nich?

AHC czesci uzywne

Wyplata w terminie, premie za dobre wyniki. Brak logikii przy wykonywaniu zadan, pracownicy to jedna duza klika rodzinno-sasiedzka, biurowi pilnuja tylko fotela, fizyczni poruszaja sie wedlug sobie wypracowanej metodzie zgodnej z oczekiwaniami prezesow, alkohol jak wszedzie w Polsce, rywalizacja miedzy dzialami tzn.chora kooperacja, zastraszanie szefem, pare osob o.k a reszta jest bo jest. Firme polecam tylko wyrafinowanym cwaniakom. Normalny czlowiek nie da sobie tu w AHC rady.

anonim

(usunięte przez administratora)

Heal

Pracuję w grupie od kilku lat, wcześniej pracowałam w innym salonie, więc mam porównanie. Tutaj pracuje się normalnie, wiadomo, że nikt nie trzyma pracownika nieprzydatnego bo czasy PRL się skończyły, a sponsorować tez nikt nie chce. Jeśli jednak sprawdzasz się na swoim stanowisku, to traktują cię dobrze iż z szacunkiem. Wypłaty w terminie, premie i nadgodziny też wypłacane oficjalnie, na papierze z wszystkimi ZUS-ami itp. Jest ciężko, to fakt, bo rynek coraz trudniejszy, a biurokracja rośnie i nikogo nie obchodzi, czy dajesz radę. Ma być zrobione, bo najważniejszy jest wynik, ale pewnie tak jest wszędzie. Firma uczy odpowiedzialności za swoje zarobki. Ogólnie dałabym im na 10 punktów 8, bo jestem zadowolona, ale oczywiście zawsze mogłoby być lepiej.

klient

(usunięte przez administratora)przetrzymali auto półtora dnia, nie zrobili prawie nic, zero profesjonalizmu, skasowali niebagatelną kwotę! Proszę uważać na ten serwis!

JACEK

Kupiłem w salonie Krotoski Cichy nową skode octavie w 2012 roku misiąc przed końcem gwarancji serwis skody odpowiada że zgłoszone moje roszczenia co do stanu technicznego skody są nie uzasadnione wiem że skoda oktavia tur z instalacją lpg to samochód dla biedaków ale salon umie tylko sprzedać samochód a jakikolwiek naprawy pozostawia zwala na użytkownika pojazdu dla zainteresowanych wyślę zdjęcia instalacji lpg na opaskach serwisowych

SW
@JACEK 19.05.2014 23:03
Kupiłem w salonie Krotoski Cichy nową skode octavie w 2012 roku misiąc przed końcem gwarancji serwis skody odpowiada że zgłos...

Biedaku ile dałeś za O2 tour z salonu ? 50 tysięcy ?? ja tyle zapłaciłem tak że nie pierdziel że to auto dla ''bidoków'' bo niejeden właściciel BMW (10 letniego hahhahahaha) spojrzy na ciebie z zazdrością jak pojedziesz na serwis - prosty serwis przy O2 bo tam sie ma co zepsuć i zapłacisz kilka razy mniej za wszystko. Pozdrawiam TROLLI i frustratów

Piotr

Nie wiem jak praca,(usunięte przez administratora)jestem bardzo rozczarowany, auto miało być bezwypadkowe, badane w serwisie obok - przegląd przedzakupowy a w nim jest oczywiście badanie miernikiem lakieru, a okazał się po zakupie, że był po stłuczce, także brak słów. Tym bardziej, że pracownik zapewniał, że żaden element nie był szpachlowany. Długo szukałem auta, myślałem, że jak kupię z polskiego salonu i jeszcze zapłacę godziwe pieniądze to będzie bezwypadkowy a okazało się inaczej.

Tyrdon

Jak dla mnie mało istotne skąd jest towar, czy niemiec płakał jak sprzedawał, powiedzcie lepiej, czy krotoski-cichy w ogóle szukają osób do pracy?

gołąb

myślę, że przede wszystkim z Niemiec. Tak naprawdę dalej na zachód to nic lepszego i taniej nie znajdą

Zimbak

A skąd oni generalnie ściągają te samochody ? Z niemiec czy jeszcze dalsze zachodnie kierunki? Dzięki za info

dociekliwy

Witam. Proszę powiedzieć czego dotyczą tenagetywne opinie działalności i pracy poszczególnych serwisó czy ogólnie pracy w centrali firmy?

suka

Ludzie !! mam doświadczenie 10 lat w sprzedaży samochodów a oni zaproponowali mi 2000 netto, jacys [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] !!!

jaro

byłem klientem tej firmy kupiłem audi a8 pana kulczyka i jestem bardzo zadowolony z auta bez wad i usterek jak i z obsługi w tej firmie ludzie na poziomie i uprzejmi nawet jak brakowało drugiego kompletu kluczyków to mi wysłali co mnie zszokowało bo wiekszosci przypadków już sie nie odnajdują tak że wielki szacunek dla firmy

anonim

Zeby mieć honor to trzeba go najpierw mieć !!! A tego tam niema !!! Pozatym aby ratować firme trzeba wywalić całe niekompetentne kierownictwo, które dba tylko o własne interesy.

bobas

firma typu szopa u kowala co narzedzi nie ma, oni sie w cudowny sposób cofaja w rozwoju, juz nigdy nie oddam tam samochodu. I sie jeszcze nazywaja serwisem w którym za biurkiem siedza ludzie co nie wiedza nic o samochodach

dicki

Ci ktorzy napisali te opinie niech sie wezma za robote a nie tylko narzekaja.bo wielkie wymagania maja a do roboty dwie lewe i jak za czasów Cegielskiego byle 8godz przerobic z czego 4godz w kącie bajerki i smiechy chichy.powodzenia w innych firmach z takim podejsciem do pracy.czasy Cegielskiego dawno sie skonczyły panowie,czas wziasc sie do solidnej pracy,wiec rekawy juz zaginajcie.

slavicflavour
@dicki 10.01.2010 00:49
Ci ktorzy napisali te opinie niech sie wezma za robote a nie tylko narzekaja.bo wielkie wymagania maja a do roboty dwie lewe i...

oho.. jakiś prywaciarz kapitalista się trafił.. może ludzie mają dość zapier.. ile wlezie do upadłego za pieniądze, które nie pozwalają żyć.. ewentualnie pozwalają przeżyć..?

cc
@dicki 10.01.2010 00:49
Ci ktorzy napisali te opinie niech sie wezma za robote a nie tylko narzekaja.bo wielkie wymagania maja a do roboty dwie lewe i...

co ty chcesz od hipolita cegielskiego ? to porzadna firma produkujaca od A do Z

bolek

I brak poszanowania dla pracownika

lolo

potwierdzam, alkohol jak najbardziej, nadgodziny za free, soboty za free, wielkie wymagania a kasa lipa, bałagan, żadnych jasnych procedur, wszystko na żywioł, ludzie tacy sobie, generalnie sama rodzina i znajomi, nic ciekawego-opinia dotyczy AHC

anonim

Firma, w której ciężko będzie się odnaleźć komuś z normalnym, uczciwym usposobieniem. Bardziej kombinacje i cwaniactwo, niż profesjonalizm działania. Kadra całkiem wesoła i dynamiczna, lubiąca wypić (nierzadko w czasie pracy). Możliwości rozwoju raczej niewielkie, lepiej się oglądać za siebie...

Zostaw opinię o Skodex Krotoski-Cichy - Wysogotowo

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Skodex Krotoski-Cichy