Bocian Pożyczki Everest Finanse S.A.

Adres: Stary Rynek 88, 61-772 Śrem

NIP: 7772955240 KRS: 0000493974

Bocian Pożyczki Everest Finanse S.A.
2 187 6 1

Opinie o Bocian Pożyczki Everest Finanse S.A.

Filtruj opinie po kryteriach:

Gosia
Nazwa działu: Finanse
 Opinia

W firmie pracowałam dość długo. Jeżeli chodzi o pracę na infolinii to chcąc podjąć pracę jako konsultant musisz mieć : - chęć poszerzania wiedzy - bardzo dużo rzeczy się często zmienia musisz być na bieżąco - systematyczność - opanowanie - odporność na stres itp Wszędzie trzeba pracować ale nie wszystko musi każdemu odpowiadać . Musisz być świadomy że prowadzona rozmowa nie zawsze jest miła i uprzejma. Dużo wiedzy trzeba przyswoić by samodzielnie rozmawiać na infolinii. Nowym pracownikom firma daje czas by tą wiedzę mogli przyswoić . Egzaminy też są ( zarówno początkowe jak i dla stałych pracowników) Szkolenia są różne, ale uważam że warto się szkolić by podczas rozmowy nie było zaskoczenia. Jeżeli chodzi o pracowników wiadomo nie ma takiej osoby co będzie pasowała wszystkim , różnie jest, kwestia osobistych odczuć i charakteru . Finanse - na rozmowie na pewno się dowiesz nie mam informacji jak to na dzień dzisiejszy wygląda, ale jeszcze gdy ja pracowałam premię było ciężko uzyskać. Wspominam tę pracę miło ale pod koniec zeszłego roku podjęłam decyzję o odejściu . No i tak na koniec w każdej pracy są plusy i minusy jednym nie odpowiada atmosfera drugim finanse jeszcze innym jedno i drugie każdy musi sam popracować by taką ocenę wystawić jeżeli coś nie pasuje po prostu można to coś w swoim życiu zmienić np. pracę

Pomocna?
Ardus
Nazwa działu: Finanse
 Opinia

AM z Bydgoszczy prowadzi Swojego RMa który nie ma swojego zdania mimo że jest przełożonym AMa. Ciężko dostać się tam na stanowisko kierownicze bo sa obsadzone przez rodzinę i kolegów AMa, a jak już jesteś z poza kręgu to AM Damian szybko doprowadzi że sie zwolnisz albo przeniosą Cię inny rejon. Trasowki dla przedstawicieli to parodia, sprawdzanie godzin pracy,cały czas maja wgląd gdzie znajduje się przedstawiciel bo w tabletach jest GPS . Przedstawiciele nie mówią o pakietach "prawnych"które są w umowach a klienci płacą za to duże pieniadze. Pracowałem w tej firmie i nie polecam jej.

Pomocna?
Jupla
Nazwa działu: Finanse
 Opinia

Banda oszustow i wyzyskiwaczy.Bierzesz 1000oddajesz 2000.Pracownicy zataja fakty o jakis dziwnych ubezpieczeniach.Oszukuja na kwotach pozyczki.Przyznaja wiecej do reki daja mniej i maja jakies glupie wytlumaczenia.Obecnie teraz poszukuje ludzi którzy zostali oszukani prze tą firmę. Jezeli ktos taki jest prosze o kontakt email justyna.brzeska@o2.pl.A pozostalych ostrzegam noe dajcie sie nabrać. Moje sugestie dla Bocian Pożyczki Everest Finanse S.A.: Przestancie wkoncu oszukiwac ludzi ktorzy sa w potrzebie i trudnej sytuacji.

Pomocna?
Agnieszka
 Opinia

Tak mam wiedze

Pomocna?
Kaska
 Opinia

Bzdura jestem doradca bociana od ok 3 lat w lubelskim w marcu ubeglego roku zarobilam 3400zl pracujac po 5 godzin dziennnie 5 dni w tygodniu. Tu zarabia sie ile ty zechcesz a jak czytam te bzdury to zal nie powiem co zciska. 5 zl za kartę bez limitu polaczenia i sma to dużo? Nic nie zabrania uzywac karty sluzbowej na cele prywatne ludziue sa super kierownik,am oraz rom wymagaja owszem ale sa fajne promocjie dla doradców,szkolenia imprezy. Pracowalam rok w marce.sa i wiem co znacza małe zarobki tu wystarczy liczba 61 klijentów i zarobki ponad 2000zl ps. Jest to praca która można traktowac jak dodatkowa ale jak sie komuś robic nie chce no to do wszystkiego sie czepnie sory.dla mnie jest to super praca z ludzmi

Pomocna?
Obcy
 Opinia
@Kaska 11.05.2016 14:57

Kaśka. Najpierw naucz się ortografii. Może się dowiesz, że nie pisze się klijentów a klientów. Pozdrawiam.

Pomocna?
Taki Jeden
 Opinia
@Obcy 06.01.2018 12:36

A przed "a" stawia się przecinem Panie znawco. ;)

Pomocna?
dorcia
 Opinia
@Kaska 11.05.2016 14:57

A dlaczego nie napiszecie na czym zarabiacie .Na nieinformowaniu klienta co wciskacie mu pakiety prawne i lekarskie na tym zarabia doradca .a nikt nie uprzedza klienta ze niemusi ich brac a to 50 zl od umowy

Pomocna?
Żaba
 Opinia
@dorcia 19.02.2018 17:16

trzeba mówić i liczyć się z tym że będzie się bez wynagrodzenia za umowę.Na chwałę bociana.Bo klient jak chce to przeczyta i wymówi.

Pomocna?
Ak.
 Opinia
@Kaska 11.05.2016 14:57

Prosze o kontakt na email Ankaspolnik85@interia.pl

Pomocna?
Aga
 Opinia
@Kaska 11.05.2016 14:57

Promocje, klientów ...... Ortografia masakra.

Pomocna?
giga
 Opinia
@Kaska 11.05.2016 14:57

oj Kaśka Kaśka albo jesteś kierowniczką albo pracownikiem na stałej umowie w tej firmie i wtedy zgadzam się, ze tak zarabiasz. Ja pracuję 5 lat własnym samochodem 146 klientów ,brak czasu juz na sprzedaż ( bo brak " głupich" do pracy) i mam tego połowę,więc nie opowiadaj baśni z mchu i paproci.

Pomocna?
Monika
 Opinia
@Kaska 11.05.2016 14:57

Klient nie klijent, naprawdę słabo się czyta z błędami...

Pomocna?
TakNie
Syla
 Opinia
@giga 18.11.2018 17:01

Ja jiz tam nie pracuję, ale nie mogę czytac tych bzdur. Przy liczbie klientów 180 zarabialam 6000 zl i niech mi nikt nie mowi, ze nie można. Fakt, pracowalam od rana do wieczora, ale nie mówcie, że nie można zarobic....

Pomocna?
giga
 Opinia

zastanawiam się zawsze,czy prezesi tej firmy mają pojęcie jak pracują mroweczki na samym dole i ile zarabiają po odliczeniu kosztów własnego samochodu tak się nie da pracować , wymagania giga praca 24 na dobę wręcz niewolnicza ,brak życia prywatnego , ciągle kierownicy niezadowoleni

Pomocna?
margo
 Opinia
@giga 18.11.2018 15:59

kierownicy niezadowoleni bo premie chca dostac a jak sie nie wydrze od klienta kasy bo nie ma albo ci drzwi nie otworzy to twoja wina wiec kierowniczyna dostaje wtedy malpiego rozumu i cie op '''''la ze malo nazbierane bo on premie chce wiec wszyscy doradcy z zespolu co pol godziny sa nekani telefonami przez takiego kierowniczyne ktory grozi ci zwolnieniem i dobrze bo wtedy som bedzie zbieral to sobie zarobi ma sluzbowy samochod to niech jezdz to zobaczy jak to wyglada i czy mu kto drzwi otworzy ach..... takie grosze sie zarabia a poniewieraja czlowiekiem jak mopem

Pomocna?
Lidia
 Opinia
@margo 29.12.2018 21:22

Rozumiem, że swój post mogłeś pisać pod wpływem emocji, ale i tak muszę Ci przypomnieć, iż na forum obowiązuje regulamin: https://www.gowork.pl/regulamin Bardzo jasno wynika z niego, że użytkownicy powinni pamiętać o stosowaniu kulturalnego słownictwa. Widać jednak, iż masz jakieś pojęcie na temat działania firmy Bocian Pożyczki Everest Finanse. Czy zatem wskażesz nam cechy, którym powinien wykazywać się kandydat, który planuje ubiegać się o pracę w tym miejscu?

Pomocna?
TakNie
Zainteresowana i
 Opinia

Jak wygląda praca na stanowisku konsultant infolinii przychodzącej miejsce Śrem

Pomocna?
Dobry duszek
 Opinia
@Zainteresowana i 21.08.2018 13:09

Pracuję już w Firmie jakiś czas, więc myślę, że mogę pomóc. Praca polega na przyjmowaniu połączeń przychodzących, lub oddzwanianiu w odpowiedzi na zgłoszenie klienta, czasami zadzwoni pracownik terenowy z jakąś sprawą. Teraz jest w ogóle tak, że nowi pracownicy przez tydzień są szkoleni zanim w ogóle siądą do słuchawki, więc bez stresu można się wdrożyć w system i całą procedurę. Na infolinii panuje bardzo przyjazna atmosfera, "Góra" bardzo dba o dobre relacje między pracownikami, więc masz pełne wsparcie koordynatorów, możesz do nich walić z wszystkimi pytaniami i wątpliwościami, a jak są akurat zajęci, to bez problemu możesz się zapytać osoby obok, jeżeli ma chwilę, to też raczej każdy w miarę możliwości ci pomoże. Kasa? No cóż, nie są to kokosy, bo zawsze chciałoby się więcej ale jeżeli mieszkasz w Śremie, to nie jest tak źle, bo znajdź mi pracodawcę, który ci zapłaci więcej od Bociana za siedzenie i dzwonienie do ludzi, powodzenia ;) Pakiet socjalny niezły, ućciwy system premiowania, nie kantują na urlopach, opieka lekarska, praca w weekendy i nadgodziny są płatne dodatkowo, czas pracy masz elastyczny, więc jeden tydzień chodzisz na wcześnie rano, drugi na normalnie, trzeci na popołudniu, albo jak się dogadasz to możesz 2 tygodnie chodzić na popołudniu, jak sie dogadasz przy grafiku tak będziesz miała. Ogólnie polecam jeżeli to ma być pierwsza praca, albo jeżeli pilnie potrzebujesz pieniędzy, a nie masz nic lepszego na oku albo nie chcesz zasuwać z krzyża w markecie. Zgłoś się i sama zobacz czy warto najwyżej po okresie próbnym podziękujesz

Pomocna?
Pracownik
 Opinia
@Dobry duszek 21.08.2018 22:14

Ha, ha ha. Dzięki temu, że jest tak super zwolniło sie tylu pracowników ze stażem ponad 3 letnim?

Pomocna?
Gosia
 Opinia
@Pracownik 23.08.2018 07:09

Ludzie sie zwalniają za sprawa pracownicy od szkolen.Prowadzi psychologoczne zagrywki z pracownikami ludzie nie wytrzymuja.Ale to dla niej to nie problem cyt.jej slowa ""przyjda nowi"" A pani szkoleniowa sie cieszy bo ona bedzie miala prace i jest tak potrzebna dla firmy.-żal... Wymysla systemy ocen pracownikow .naklejki haha jak w przedszkolu .Ludzi to demotywuje .Powstaja konflikty miedzy pracownikami a firma organizuje wyjazdy integracyjne .Jeszcze 2 lata temu super pracowalo sie w tej Firmie.Teraz wszyscy odchodzą.Jeden pracownik zdemotywał resztę. Ja sie zwolniłam i bardzo się ciesze.

Pomocna?
iCredit
 Opinia

Niezadowolonych zapraszamy do iCredit. Przejrzysty system wynagrodzeń. Konkurencyjne warunki. Brak presji przełożonych.

Pomocna?
Andrzej
 Opinia
@iCredit 16.01.2019 22:58

To nie jest miejsce, gdzie można reklamować i zachęcać do przejścia pracowników zatrudnionych w firmie Bocian Pożyczki Everest Finanse do innych firm. Przed dodaniem wpisu zapoznaj się z regulaminem, który obowiązuje na forum gowork.pl https://www.gowork.pl/regulamin Poruszyłeś kwestie wynagrodzeń, więc może któryś z forumowiczów opisze, jak wyglądają wynagrodzenia, które można osiągnąć, pracując w firmie Bocian Pożyczki Everest Finanse? Zachęcam.

Pomocna?
TakNie
Dk111
 Opinia

Witam! Czy pracując jako doradca klienta w Bocian Pożyczki mogę wziąć kredyt 1000zl w PKO bank Polski??

Pomocna?
TakNie
ciekawy
 Opinia

a kto teraz jest kierownikiem na Wrocław i dolny śląsk? bo słyszałem ze szukują się zmiany

Pomocna?
Ciekawa
 Opinia
@ciekawy 03.11.2018 21:56

A jakie zmiany ?? Jestem ciekawa

Pomocna?
TakNie
JANET HOCKLEY LOAN COMPANY
 Opinia

Czy potrzebujesz pożyczek na biznes, projekty, osobisty efekt? Czy mogę przedstawić Wam firmę JANET HOCKLEY LOAN COMPANY. Jesteśmy firmą z siedzibą w Wielkiej Brytanii i mamy do czynienia z czystym kredytem i finansowaniem dłużnym projektów, tj. Ropy i gazu, nieruchomości, energii odnawialnej, opieki zdrowotnej, transportu, budownictwa, hoteli itp. Możemy sfinansować do kwota 900 000 000 USD (dziewięćset milionów USD) w dowolnym regionie świata, o ile można zagwarantować 3% zwrot z inwestycji w projekty. Obecnie rozwijamy naszą firmę na arenie międzynarodowej, co jest kolejnym powodem tego publicznego ogłoszenia. Aby uzyskać łatwą i szybką aplikację, wyślij krótką wiadomość e-mail na adres: janethockleyloanltd1@hotmail.com Centrum Informacyjne JANET HOCKLEY LOAN COMPANY

Pomocna?
TakNie
Ala
 Opinia

Nir daj Boże pracować z kierownikiem któremu wystaje słoma Z butów i nie daj Boże doradcy który nie wie ze istnieją takie słowa jak dzień dobry czy dowodzenia Pracowałam dwa lata bylam mobingwana przez kierownika Anne ,szantażowana AP Niestety doradca nie informował o godzinach wizyt cały piątek trzeba było siedzieć w domu Niestety po skardze złożonej u jej wysokość A,W, nie udało się dojść do konseksusu. Takich jak ja klientów z samych tylko Korsz podpisaloby się 30. Jeśli kierownik stoi ponad prawem ,jest zawistny nie należy niczego dobrego spodziewać się Nadmieniam ze pracowała dwa lata Zgodnie regulaminem powinnam mieć zappacone 200 zł za polecenie nowego doradcy Nigdy tych pieniędzy nie otrzymała M Jeśli ktoś jest zainteresowany udostępnienie szczegóły ala

Pomocna?
Reprezentant
 Opinia
@Ala 17.08.2018 17:09

Jestem zainteresowany!

Pomocna?
Zosia
 Opinia
@Ala 17.08.2018 17:09

Też nie dostałam wynagrodzenia za polecenie.To jest fikcja...To jest tak skonstruowane,żeby jak najmniej doradców dostało wynagrodzenie za polecenie. W Providencie jest 600 zł za polecenie i otrzymujesz go jak pracownik się usamodzielni.A nie jak tu,że po zatrudnieniu w ciągu dwóch tygodni musi podpisać dwie nowe pożyczki.Niestety,jest uzależniony od kierownika bo to z nim musi jechać i podpisać.A kierownik ma wylane.

Pomocna?
JAn
 Opinia
@Zosia 13.09.2018 12:49

Tak się akurat składa, że jestem byłym Kierownikiem z Providenta i te owe "600+" za polecenie to też fikcja. To, że musi się usamodzielnić to raz, a dwa że jak juz to wypłaca po 200 reklamacjach to jest święto. Poduszka na start wygląd podobnie. Dostaje ją doradca jeśli ogarnie w miesiąc rejestr tzn. zrobi nówki, RS, zbiórke na poziomie 80 % i braki poniżej 20%. Wtedy jest oszałamiający jasiek na start... I co ważne- wszystkie te negatywne opinie są z dwóch powodów (zarówno o Bocianie jak i Providencie)- Doradcy oraz Kierownikowi się nie chciało i mieli w (usunięte przez administratora) Nigdy nie pozwoliłem, żeby moi ludzie nie zarobili tego co powinni byli otrzymać! Bo jak oni zarabiali i byli zadowoleni to i ja zarabiałem. Przypłaciłem to zwolnieniem, ale i tak uważam jak powyżej. Pozdro

Pomocna?
anonymous
 Opinia
@JAn 13.09.2018 19:26

Podpisuje się pod tym pracowałem w providencie i dostałem za polecenie ale po ponad pół roku a poduszka na stat to mało prawdopodobne że się dostanie tak jak i za paliwo a pracuje w bocianie mam mniej klijetow i więcej zarabiam no i Provident bez szans na awans a w bocianie jest taka szansa sam teraz zapisałem się do szkoły kura już teraz piąty sezon i to jest fajnie że firma inwestuje w doradcow pozdro

Pomocna?
TakNie
anonymous
 Opinia
@Ala 17.08.2018 17:09

Można się dowiedzieć czegoś nowego od Pani ?

Pomocna?
TakNie
Ala
 Opinia
@anonymous 18.09.2018 17:51

Witam :) a co chciałby Pan wiedzieć ? Pozdrawiam

Pomocna?
doradca
 Opinia
@Zosia 13.09.2018 12:49

w providencie za polecenie jest 400 zł i ni dostajesz jak sie usamodzielni tylko po upływie pół roku ponad wiem bo pracowałem i tak dostałem przeszedłem do bociana i tu mi lepiej a jak ktos mysli ze na pozyczkach doradca najwięcej zarabia to sie myli i tu pochwały nikt mnie do niczego nie zmusza ani nie robi prania mózgu jak to wczesniej ktos napisał cały czas dają mi droge do rozwoju i awansu wiec jak czytam te pierdoły co piszecie to wszyscy jestescie w błędzie pewnie klijeci sami co pozyczają i potem nie mają z czego oddac ps takim nie udzielam pozyczek po 2 doradcy kturzy pewnie zostali zwolnieni przez kombinowanie albo defraudacje

Pomocna?
TakNie
Jaromir
 Opinia

Jest tak... Permanentna inwigilacja-pracownik jest na smyczy-sprawdzany czy był na prawdę u klienta-GPS w tablecie.Wielki Brat czuwa.To jest straszne.Umowa zlecenie,a wymagania jakby było sie na um.o pracę i najlepiej być dyspozycyjnym całe dnie.Jak ma się ogarniętego kierownika to można wytrzymać.Ale kierownik ,który ora 16 godz.dziennie też musi się tłumaczyć i meldować. Generalnie firmy tego typu skończą marnie-jak wiele już takich-bo nie idą do przodu tylko się cofają po przez dokładanie pracy ludziom,nie słuchanie ich co się sprawdza,coraz większe wymagania,nie zmienianie umów,brak ludzi do pracy,słabe oferty. 50 sms-ów dziennie,chore konkursy których nie można zrealizować,średnie zarobki albo marne-ludzie którzy piszą że praca tu jest hura,hura chyba nie mają innego życia.

Pomocna?
Arturomagg
 Opinia
@Jaromir 13.07.2018 13:04

GPS po to żebyś nie sciemniac że się było u klijeta a z zarobkami to jest super bo pracowałem w providencie długo i tam jest lipa a tu w bocian ie zacząłem od zera zbudował em jak narazie rejestr 50 klijetow i nie narzekam trzeba umieć pisać pożyczki bo ja tak pisze ze co miesiąc mam premie i nie mam w klijet ach zaleglosci a jak się pisze lumpom co nie płacą to się nie zarobi z premia tu za zbiórkę 9 % a Provident 2% lub 4% i nic więcej więc nie znasz się

Pomocna?
margo
 Opinia
@Arturomagg 31.07.2018 17:57

Nigdy nie uwierze ze zaczynales od zera i zdobyles 50 klientow pociesze cie ze na tych 50 zostaniesz i co to znaczy jak sie umie pisac pozyczki ? polegniesz za niedlugo

Pomocna?
Bielik
 Opinia
@Jaromir 13.07.2018 13:04

Nie idą do przodu a HOLIDAYPARK w sześciu lokalizacjach gdzie jedna lokalizacja to 150 domków i ponad sto apartamentów czyli w sumie ok. 1mln zł przychodu tygodniowo z jednego to co to jest? przecież to jest Bocian i tam też można wziąsć wakacje na kredyt ale to już trzeba być totalnym kretynem.

Pomocna?
TakNie
giga
 Opinia
@Jaromir 13.07.2018 13:04

jaka umowa zlecenie ???? to umowa świadczenia usług

Pomocna?
TakNie
Ciekawska
 Opinia

Może ktoś napisze mi coś normalnego o Bocianie. Staram się tam do pracy. Uważnie przeczytałam wszystkie wcześniejsze opinie. Powiem szczerze,obawiam się tych wszystkicj POSTACI,jakiegoś J.L. Przecież to jakaś psychoza. Myślę że większość tych opisów to jakieś pomówienia. Bardzo proszę o prawdziwe opinie.

Pomocna?
TakNie
margo
 Opinia
@Ciekawska 06.12.2013 20:40

przyjma cie na pewno bo ludzie po dwoch miesiacach sie zwalniaja tak panuje tam psychoza najlepiej sprawdzic samemu jak nie wierzysz wpisom . Lubisz chodzic na smyczy , dasz sobie zrobic pranie mozgu to ta praca jest dla ciebie acha nie mozesz miec wlasnego zdania

Pomocna?
giga
 Opinia
@Ciekawska 06.12.2013 20:40

do ciekawska rozczaruję Cię kochana,to nie pomówienia ,sprobuj ,zobaczysz to jest psychoza

Pomocna?
robert
 Opinia

Skończy się czas dla tego typu firm.Żerują tylko i wyłącznie na pracownikach najniższego szczebla.To Ci pracownicy pracują na szefów itp.nierobów.To tacy pracownicy muszą wykonać najgorszą robotę,poświęcając siebie,swój czas-niejednokrotnie nie zapłacony,wysłuchując narzekań o niezrealizowanych planach,przy założeniu ,że sprzedają drogie pożyczki które podejrzanie wyglądają na umowach. A zarobki?Żenada!!! Ludzie będą odchodzić z tych firm,bo nie mają motywacji i narzędzi które ich tam zatrzymają.Ani umowy o pracę,podstawowego dochodu,telefonu,jakiegoś dodatku paliwowego itp.Firmy pozabankowe,obudźcie się!!! I zacznijcie doceniać ludzi którzy dla Was pracują.

Pomocna?
TakNie
margo
 Opinia
@robert 28.10.2018 20:12

dzisiaj jest 12 listopada 2018 roku czy wam kierownicy kaza dzisiaj chodzic na zbiorki bo tresowanie bo nam tak bo my jestesmy gorszy sort szlak mnie trafia

Pomocna?
TakNie
Zosia
 Opinia
@margo 12.11.2018 11:03

Oczywiście że trzeba było pracować!!!!Tylko pracownicy na etacie mieli wolne.A można było klientów przełożyć sobie z poniedziałku na wtorek.I na pewno byłaby i super trasówka-jakby to było najważniejsze,pfff-i klenci nie śmiali by się,że co to za firma która każe pracować , i nie byłoby tyle niedomówień i głupich uwag. Ale,nie!!!! Trzeba było w poniedziałek wyjść w teren. Debilna firma,nie szanująca ludzi którzy wykonują czarną robotę.Trzeba się ewakuować.I to pędem.

Pomocna?
Anon
 Opinia

Czy bocian jeszcze zyje ?

Pomocna?
TakNie
Robert
 Opinia

Skończy się Bocian i tym podobne jak im się NIK dobierze do dupy.Jak skonstruowane sa umowy? Czy nikt tego nie widzi? Bandyctwo totalne. Robienie klientów w ciula i doradców. Czy jakiś mówi klientowi zanim podpisze,co podpisuje? Ja mówię.

Pomocna?
TakNie
Krysia59
 Opinia

Bardzo dobry opiekun mojej pozyczki Pani Monia z Inowrocławia grzeczna kompetentna i kulturalna Moje sugestie dla Bocian Pożyczki Everest Finanse S.A.: Nie mam

Pomocna?
TakNie
margo
 Opinia

wszyscy ktorzy pracuja jako doradcy w bocianie zetkneli sie ze slowem TRASOWANIE dziwne slowo prawda? Znaczenie slowa TRASOWANIE jest terminem uzywanym w inzynierii materialowej trasowanie stali metali drewna wiec przemysl logiczne ale jak to sie ma do finansow moze ktos uzyl metafory Zaintrygowalo mnie to slowo czy uwazacie ze to jest celowo blednie uzyta literowka bo slowo TRESOWANIE zabrzmialoby zbyt doslownie i dramatycznie ?

Pomocna?
Danik
 Opinia

Jest ktoś kto może się wypowiedzieć, jaka kwotę dostał przy pierwszej pożyczce?

Pomocna?
Doradza
 Opinia
@Danik 19.08.2018 23:48

Mozna do 1,5tys bz zaswiadczen

Pomocna?
TakNie
Aneta
 Opinia
@Danik 19.08.2018 23:48

Kolego to jest forum odnośnie pracy w tej firmie, a nie do zapytań odnośnie oferty.

Pomocna?
TakNie
www
 Opinia

Zapytajcie właścicieli jak to było z tą skarbonką w kościele w latach młodości ;-)

Pomocna?
margo
 Opinia
@www 07.06.2018 17:09

nie pisze sie klijent tylko klient widac kogo zatrudniaja na tych stanowiskach doradca klienta .Na stanowisku doradca klienta zarabiasz grosze jezeli piszesz pozyczki to sie zarabia juz jakies pieniadze to fakt tylko ludzie juz nie chca takich pozyczek bo sie przejechali bo sa drogie skad wziac klienta ? Wymagania -kuriozalne pomysly ,ustawianie klientow pod siebie jakies rankingi za przeprowadzany rezim -smieszne klienci nie placa o czasie ty dostajesz po (usunięte przez administratora) bo to twoja wina a jak cie taki nie wpusci do domu chc bys chodzil trzy razy dziennie codzienie to tez twoja wina i opieprz chore konkursy jak ktos wyzej pisal nie do zrealizowania i opieprz nie piszeszumow opieprz i tak bym mogla bez konca wyliczac

Pomocna?
Zosia
 Opinia
@margo 02.08.2018 16:54

Dokładnie.Konkursy o pietruszkę.A jak klient zadzwoni do mnie i poprosi o przełożenie spotkania ze środy na czwartek bo wróci do domu o 22ej to i tak trzeba pójśc i klamkę pcałować,bo trasówka...bo GPS.Chore to.A dobre pieniądze zarabiają nieliczni.I tak firmy te zostaną niedługo bez takich pracowników,bo ile można pracować dla idei albo tylko żeby pracować... Dla pracownika generalnie ,tego najniżej pracującego nic nie mają,a Ci wszyscy na umowach o pracę żyją z takich pracowników.Którzy robią dla nich sprzedaz,bo trzeba i trasówkę ...bo trzeba,choć bez sensu traci się czas i godziny które są nie zapłacone.

Pomocna?
anonymous
 Opinia

Witam zainteresowanych nadmiernie tylko ze jako doradca zajmowała trzecie miejsce w rankingu na 60 pracowników Bardzo lubilam swoja prace i ludzi z ktorych odwiedzalam mimo iz jest tak jak napisała m we wcześniejszym poście .Musialam zrezygnować przez mobing ze strony kierowniczki . Dziś nie mam nawet do kogo złożyć skargi na prace swojego doradcy przez którego narosło długu ponieważ nie odwiedzał bądź był kiedy wszyscy domownicy byli w pracy Nie WaNE W JAKIM ZAWODZIE ,W KAŻDYM powinno się być człowiekiem. .I dziś miałam odwiedziny pani kierownik i doradcy mimo ze miałam z systemu możliwość do brania pożyczki nie dostalam bo "nie dam" Przez dwa lata troje nas domowników korzystało z usług firmy raty były wypłacane miesięcznie nie mieliśmy nawet złotówki zadłużenia. Malo tego kiedy kierownikowi brakowało do wyrobienia premii nadplacalam dużo więcej a dziś został am potraktowana jak śmieć.Ku przestrodze Ala

Pomocna?
Mathy
 Opinia

Niektórzy przedstawiciele pracują w bocianie jakby za kare. Niektórzy wogóle nie maja żadnych umiejętności i nie wiedzą co to praca przedstawiciela bo np. tyranie ludzi to nie jest dobra praca. Miałem pożyczkę w providencie i traz mam w bocianie i stwierdzam że w providencie pracują ludzie a w bocianie hieny cmentarne. I nie polecam firmy bocian nigdy więcej !!!!!!!!!!!!!!!1

Pomocna?
Darion
 Opinia

Co moge powiedziec....hmmm. Ogolnie wszystko nazwe jednym slowem ,,porażka"

Pomocna?
Lidia
 Opinia

@Ciekawy Wpisy mogą być usuwane tylko w sytuacji, gdy łamią regulamin tego forum. I robi to tylko administrator forum. Każdy inny wpis, który nie godzi w dobra osobiste, nie zawiera oszczerstw czy bluźnierstw, nie zostanie bez przyczyny usunięty. Ale zawsze możesz ze swoimi prośbami napisać do administratora na adres admin@gowork.pl

Pomocna?
Ciekawy
 Opinia

Gdzie jest admin, nikt nie pilnuje wpisów, które nie dotyczą Firmy Bocian. Reklama leci po całości, ciekawe kto bierze za to kasę ?

Pomocna?
TakNie
anonymous
 Opinia

http://pracadokitu.com/temat/1958/tempo-finans/

Pomocna?
TakNie
Anita
 Opinia

Nie róbcie sobie reklamy na forum pracowniczym!!!

Pomocna?
Ja
 Opinia

Kto pracuje na infolinii przychodzącej,? Jakie opinie? Jak się pracuje?

Pomocna?
Generał
 Opinia
@Ja 01.11.2017 19:21

Praca na najlepsza jaka może być. Przyjmowanie rozmów wychodzących i przychodzących od klientów. Bogate zasoby socjalne. Miła atmosfera, elastyczne godziny pracy, premie za efektywność Możliwość rozwoju wewnątrz firmy. Nic dodać nic ująć

Pomocna?
elwira
 Opinia
@Ja 01.11.2017 19:21

Ja pracuję.P O L E CA M!

Pomocna?
Ja
 Opinia
@elwira 07.11.2017 18:42

@elwira A konkretnie możesz napisać jak się pracuje?

Pomocna?
elwira
 Opinia
@Ja 08.11.2017 14:34

Praca 8 godzinna ,bardzo przyjazna atmosfera.Firma rzetelna,wypłata na czas,Moim zdaniem wizytówką Firmy jest szacunek do pracowników i pracy którą wykonują,a to bardzo ważne w dzisiejszych czasach. Pracowałam w wielu Firmach ale z tej napewno się nie zwolnię .Ja bardzo Polecam z czystym sumieniem. Na infolinie panuje rodzinna atmosfera zresztą nie ma się co dziwić jak Cię traktują tym samym odpłacasz.W żadnej Firmie niespotkałam się z tego typu relacjami a są Wzorowe :pracodawca -pracownik,Zero mobbingu ,czujesz się ważny i doceniany przez Firmę.Jest ogłoszenie o naborze-jak chcesz spróbować i się przekonać poprostu aplikuj,Pozdrawiam

Pomocna?
polak
 Opinia
@elwira 09.11.2017 18:50

Wiaderko wazeliny odleciałaś strasznie Ty chyba nie wiesz co piszesz chyba, ze jesteś kierowniczką

Pomocna?
elwira
 Opinia
@polak 08.01.2018 13:28

@polak nie jestem kierowniczką -jestem pracownikiem infolinii.Wiem co piszę ;-) gdyż pracuję w Firmie 5 lat ,Ty za to nie jesteś pracownikiem infolini więc proszę Cię nie wypowiadaj się o tym dziale Firmy.

Pomocna?
Zainteresowany
 Opinia

Szkoda, że na forum nie piszą pracownicy!

Pomocna?

Zostaw opinię o Bocian Pożyczki Everest Finanse S.A. - Śrem

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Bocian Pożyczki Everest Finanse S.A.

Nie bądź obojętny na problemy w firmie!

Jeśli potrzebujesz wsparcia i chcesz ostrzec innych użytkowników o sytuacji dotyczącej mobbingu w firmie, skontaktuj się z nami pod adresem zgloszenie@gowork.pl

*Zgłoszenie wiążę się z dostarczeniem dowodów oraz kontaktem z mediami.