Devire.

Warszawa

Ocena pracodawcy 4/6

na podstawie 78 ocen.

Devire.
4 78 6 1

Opinie o Devire.

AnyOne

Niestety jako osoba kandydująca nie mam najlepszej opinii o Devire , przy czym mam tutaj na myśli dział medyczny. Uważam , że pracują tam osoby nieprofesjonalne, niesłowne, na czele z Panią manager. Co mam na myśli pisząc taką opinię: przede wszystkim amatorskie podejście do klienta a więc do wykonywanej przez siebie pracy jako pracowniczka Devire nigdy nie była dobrze przygotowana merytorycznie do niejednej rozmowy, poza tym myślę że brak szacunku i lekceważenie kandydatek i kandydatów dzięki którym zarabia pieniążki jest zachowaniem absolutnie poniżej krytyki (mam tu na myśli głównie zanik kontaktu i brak jakiejkolwiek informacji zwrotnej, tzn miesiącami nie odbiera telefonów, nie oddzwania, nie informuje o przebiegu rekrutacji), nie panuje również nad swoimi klientami i jak sądzę ma z nimi słaby kontakt (dowód- raz firma poznana przez Devire szukała mnie i znalazła poprzez portal społecznościowy ponieważ jak się dowiedziałem nie było kontaktu z Panią z Devire) . Nie polecam współpracy z tą firmą, jest kompletnie niewiarygodna i bez jakości . Można byłoby pisać więcej ale jak widzę moje spostrzeżenia i doświadczenia pokrywają się z tymi poniżej. Na rynku jest sporo firm które są o wiele bardziej kompetentne , mogę tu polecić np Bigram, PGBHR, Randstad.

Szymon
@AnyOne 08.10.2018 09:59

@AnyOne, nawiązują do Twojej wypowiedzi, niestety nie możesz określać wszystkich jedną miarą. Bardzo nieprofesjonalnym podejściem jest wypowiadanie się o osobach z firmy Devire, które są jednymi z najlepszych Konsultantów na rynku. Oczywiście każdemu zdarzy się błąd (niezależnie od wykonywanej pracy), jednocześnie nie powinno się oceniać osób zawodowo czy prywatnie względem jednego błędu, tym bardziej wszystkich osób w firmie Devire. PS. Na tym portalu wypowiadam się po raz pierwszy, a robię to dlatego, ponieważ wiele tutejszych wpisów jest od osób, które się nie sprawdzają lub nie nadają się do tej pracy. Później wpisują różne opinie lub obwiniają innych, ponieważ nie potrafią inaczej zareagować sytuację, która ich spotkała. Wystarczy wziąć się w garść i znaleźć rozwiązanie.

IT Recruitment Consultant
@Szymon 08.10.2018 15:29

Bardzo profesjonalne jest za to jednostronne określenie konsultantów tej firmy jako "jednych z najlepszych na rynku" "bo ja tak mówię." Niestety zdarzyło mi się kilkukrotnie mieć nieprzyjemność kontaktu z osobami z tej firmy. Potwierdzam niekompetencję, a także (usunięte przez administratora) butę i wręcz brak kultury czy podstawowych zasad wychowania czy ogłady. Radzę unikać i omijać szerokim łukiem.

AnyOne
@Szymon 08.10.2018 15:29

Szymon nie wiem w ilu rekrutacjach w Devire brałeś udział w jakich działach i ile znasz osób które próbowały dostać pracę poprzez pośrednictwo Devire, ja mam tą wiedzę zarówno z własnego doświadczenia , jak i kilku innych kandydatów, ale też dwóch firm które szukały czy raczej próbowały szukać poprzez Devire pracowników dla siebie. Poza tym piszę tylko o dziale medycznym, nie znam pracowników innych działów . Niestety za każdym razem daleka od profesjonalnej postawa pracowników tego działu a głównie Pani manager powodowała negatywne opinie i odczucia , co wcale nie znaczy że nigdy nikogo nie zatrudnili , inaczej dział nie miałby racji bytu . Poza tym, mam do ciebie pytanie zasadnicze...dlaczego ludzi piszących negatywne opinie przedstawiających własne zdanie obrażasz twierdząc że są nieudacznikami, samo to co napisałeś na końcu swojej wypowiedzi nie najlepiej świadczy o tobie i chyba dezawuuje twój wpis. Jeśli dostałeś pracę poprzez Devire to chwal się a nie oceniaj innych.

Sophia
@AnyOne 08.10.2018 09:59

Potwierdzam, podejście pracowników działu medycznego Devire do kandydatów i procesów rekrutacji jest czasami wręcz pozbawione kultury i jest to niestety jedna z niewielu firm headhunterskich od których po dzień dzisiejszy nie dostałam odpowiedzi na temat rekrutacji w której brałam udział. Myślę że powinni zmienić managera bo podobno jaki pan taki kram ( w tym przypadku oczywiście pani)

Dominik
@AnyOne 08.10.2018 09:59

potwierdzam, mam takie same doświadczenia z tą Panią w firmie Devire. Na rozmowie byłem ok dwa miesiące temu , potem nie oddzwaniała (choć mi to obiecała), nie odbierała też telefonów, tzn raz odebrała ale powiedziała że jest zajęta i oddzwoni za godzinę , nie oddzwoniła dotąd a to było parę tygodni temu. Ale nie ma tego złego, znalazłem zatrudnienie przez inną firmę której nie przeszkadzało to ze nie byłem kumplem Pani z Devire.

Weronika

@Newbie,dziękuję za szczegółową wypowiedź. Podane przez Ciebie informacje na pewno zachęcą wiele osób do aplikacji. To dobrze, że firma stwarza przyjazne warunki dla pracowników i daje możliwości rozwoju, oraz jasno określa ich zasady. @Oli, @Smutny, forum nie służy do krytyki innych osób. Możecie wypowiedzieć się na temat własnych doświadczeń związanych z Devire?

Newbie

Jestem dość w ciężkim szoku i lekko zniesmaczony czytając komentarze które się tu pojawiły w ostatnim czasie. Wynagrodzenie na równi z konkurencją, a w porównaniu do innych firm nawet wyższe. Żadnych kruczków premiowych, z tresholdem i innymi cyrkami. Jasno określone stopnie stanowisk, przedział wynagrodzeń i co trzeba zrobić żeby na jakie stanowisko wskoczyć. Czy jest dużo pracowników z firmy na H? Oczywiście z MP i innych też jak dla mnie osoby której zależy na tym, żeby pracować w firmie, która ma duże znaczenie na rynku, a przy tym nie robi z siebie bezdusznego korpo jest na plus. Można, się dużo na uczyć od doświadczonych kolegów i nigdy nie spotkałem się z sytuacją, że ktoś chętnie nie podzieli się wiedzą i spostrzeżeniami z kolegą na niższym stanowisku. Przechodząc z korporacji rekrutacyjnej, mega pozytywnie zaskoczyłem się gdy mogłem realizować najróżniejsze projekty rekrutacyjne od specjalistów po menadżerów i nie musiałem się obawiać, że zaraz przyjdzie przełożony i powie mi ,że tego nie wolno mi robić bo tylko leaderzy mogą robić takie rekruacje. Zdecydowanie polecam Devire! Integracje zespołów , siatkówka ,wyjazdy na żagle, zespoły biegowe, turnieje piłkarzyków.Szkolenia są i jest ich całkiem sporo są zawsze rozpisane i każdy pracownik może wyrazić chęć w nich uczestnictwa.

IT Recruitment Consultant
@Newbie 21.09.2018 09:13

Chyba przechodząc DO korporacji rekrutacyjnej. Wy się od takich H czy MP niczym nie różnicie. Może jesteście trochę mniejsi. Zasady macie identyczne.

Smutny
@Newbie 21.09.2018 09:13

Kolego,fajnie że możesz się dużo "na uczyć" od kolegów,jednak może najpierw warto NAUCZYĆ się poprawnej gramatyki.

Oli
@Smutny 21.09.2018 17:58

No tak - najlepiej zignorować sens wypowiedzi i pojechać komuś po „gramatyce”, żeby tylko dowalić… @Smutny z pewnością nie zdarza ci się, że z klawiatury coś źle wskoczy przy szybkim pisaniu. Brawo ty ideale!

Weronika

@Magda, jak często takie integracje się odbywają? Są inicjatywą pracowników, czy szefostwa? Wspomniałaś, że atmosfera jest dobra, można zatem liczyć na pomoc współpracowników? @Szeregowy Pracownik, piszesz o tym, że w Devire można się rozwinąć. Czy jest jakaś konkretna ścieżka kariery dla pracowników? Napisz proszę coś więcej.

Zniesmaczona

W Devire obowiązuje jedna zasada: brak zasad. Nie ma żadnej polityki antymobbingowej. Każdy problem jest bagatelizowany. Potem HR wewnętrzny dziwi się dlaczego pracownicy nie zgłaszają się z problemami. Zespół ma zastrzezenia co do managera? Nie ma sprawy, wymienimy zespół. Jeśli chodzi o managerów to cześć jest świetna, można się wiele nauczyć natomiast o reszcie lepiej się nie wypowiadać. Czesto nie wiadomo czym osoba do której raportujesz się zajmuje :) tak wiec układy znaczą w tej firmie bardzo dużo. Ogolnie niesmak pozostał i nikomu nie polecę pracy w tej firmie ani współpracy z nią.

Głuptak

10 powodów, by przekreślić Devire jako pracodawcę. Jeśli ktoś przesieje propagandowe komentarze, znajdzie na gowork też kilka prawdziwych informacji o Devire - niestety nie są one pozytywne. Obawiam się, że w tym przypadku powoływanie się na regulamin gowork przy negatywnych komentarzach użytkowników ma na celu nieudolną próbę zapobiegnięcia mówieniu prawdy o tej firmie. Poniżej same fakty: 1. są zespoły, w których rotacja w ciągu ok. roku sięga 100%, 2. w tej firmie nie funkcjonuje absolutnie żadna polityka antymobbingowa, 3. na tle konkurencji średnie wynagrodzenia + zdarzają się problemy z wypłatami, a w niektórych przypadkach nawet rażące niewypłacanie/opóźnianie prowizji, 4. koneksje znaczą tu wiele, 5. pracownicy z korpo na H to pewnie ok. 50-60% firmy, 6. dostępne narzędzia i szkolenia są skromne i niskobudżetowe, 7. kadra menedżerska nierówna - część menedżerów na poziomie, co do drugiej części szkoda słów i aż strach się wypowiadać, bo zaraz wydelegowany pracownik Devire napisze tu następny komentarz o naruszeniu regulaminu gowork ze względu na zniewagę dobrego imienia Devire ;), 8. turkus to tylko kolor logo, być może jeszcze symbol chaosu i samowolki managementu ;) 9. podejście firmy do realnych zgłaszanych problemów jest proste i logiczne: jest problem? zamiećmy go pod dywan lub rozwiążmy tak, żeby innym odechciało się zgłaszania podobnych tematów w przyszłości :D 10. organizację na rynku wyróżnia to, że w czasach walki o dobrych rekruterów tu nawet zaangażowani pracownicy z góry tabeli wyników finansowych mogą usłyszeć: nie ma ludzi niezastąpionych. ;) Jednym słowem, a nawet dwoma: nie warto.

Magda

Z plusów dużo wyjść integracyjnych i fajna atmosfera w większości zespołów. Jeżeli chodzi o pensje to najlepiej wypadają osoby które mają głębsze relacje z którymś z prezesów lub które przyszły z Hays. Mogą nic nie robić i zarabiać dużo . Nie polecam !

Leoś

Devire to banda oszustów, połowa z nich została wyrzucona z Hays za przekręty, nie polecam tej firmy !!!! Pracy tam dobrej nie znajdziecie. Napompowany balon zbierający dane !!! Kapitał zakładowy 51 700 trochę mało !!! Bardzo mało + matoły, które zadają głupie pytania na rozmowie rekrutacyjnej !!! Jak dla mnie poziom ZERO !!! SZKODA CZASU !!!

Rafał K.
@Leoś 07.08.2018 13:35

Hahaha...rozbawił mnie Pan Leoś. Apple poland ma 50.000 kapitału zakładowego - https://krs-pobierz.pl/apple-poland-i82920 Idąc tym tropem myślę że to trup!! Sprzedawajcie swoje iphony! To wydmuszka! Zrestą jak 95% spółek zo.o. w polsce:0 PS. Jak już analizujesz firmę zadałeś sobie trud aby sprawdzić kapitały własne >2,5M w tym wypadku:) No a co do pytań...jest takie powiedzenie, że głupich pytań nie ma a jedynie odpowiedzi ale, że nie znam Pańskiej specyficznej sytuacji to nie oceniam.

Szeregowy Pracownik
@Leoś 07.08.2018 13:35

@Leoś, pachnie mi to trochę podkładaniem świni przez konkurencję, ponieważ jestem pracownikiem Devire i ani nie pracowałem w Haysie, ani nie uważam się za matoła. Nie będę rozwodził się nad kwestiami kapitału zakładowego, ponieważ nigdy nie było to moim wyznacznikiem przy szukaniu nowej pracy. Bardziej interesowała mnie moja pensja, na którą tutaj nie mogę narzekać. Nie wiem na jakiej podstawie nie polecasz tej firmy, ponieważ nie odniosłeś się do żadnego elementu, który mógłby zainteresować potencjalnego pracownika, ale ze swojego doświadczenia powiem, że firma jest bardzo dobra zarówno dla osób z małym doświadczeniem zawodowym jak i dla osób, które mają bogate CV. Dlaczego? Ponieważ jest świetna atmosfera, duże wsparcie praktycznie z każdej strony i realna szansa na rozwój zawodowy. Mi to w zupełności wystarczy, aby zahaczyć się tutaj na dłużej.

Weronika

@Rafał K., widzę, że nie zgadzasz się z użytkownikiem @Leoś co do sytuacji firmy na rynku, możesz zatem przedstawić swoją opinię o Devire? Czy dobrze pracuje Ci się w tym miejscu? Może polecasz szczególnie jakieś stanowisko? Zachęcam Cię do udzielenia kilku rad przyszłym kandydatom.

Weronika

@Leoś, Twój komentarz jest niezgodny z regulaminem, gdyż obraża inne osoby. Koniecznie zapoznaj się z zasadami serwisu przed dodaniem kolejnego wpisu! Znajdziesz je tutaj: https://www.gowork.pl/regulamin Możesz powiedzieć, z czego wynika Twoja negatywna opinia? Jesteś tam obecnie zatrudniony? Z pewnością mógłbyś znaleźć też dobre strony pracy w Devire.

Weronika

Czy są tu osoby zatrudnione bezpośrednio w centrali firmy? Devire pośredniczy pomiędzy pracownikami a pracodawcami, dlatego też jest tu wiele komentarzy osób, które poprzez firmę zostały zatrudnione. Dobrze byłoby poznać opinie osób, które stricte pracują w firmie. Jakie umiejętności będą przydatne? Czy można liczyć na pakiet benefitów pozapłacowych? Czekam na merytoryczne komentarze!

Opinia

Nie polecam tej agencji. Brak współpracy według ustalonego harmonogramu. Osoby w Devire wydają się nie być świadome kultury procesu rekrutacyjnego. No chyba, że czerpały z procesów dla zbieraczy tulipanów. Równolegle z procesem Devire byłem zaangażowany w inny prowadzony przez firmę zagraniczną (nie korpo, mocny target) i mogę powiedzieć, że była to jazda japońską koleją magnetyczną. Zawsze byłem poinformowany jak wygląda sytuacja, dokąd teraz zmierzamy i kiedy będziemy na miejscu. Podsumowując, aby nie tracić czasu, polecam skupić się na dobrej agencji. Devire to portal pracy z mało profesjonalną obsługą zgłoszeń.

Nickola
@Opinia 26.06.2018 16:07

potwierdzam, natomiast "elokwencja" rekruterki na poziomie dziewki z trzepaka...

Pracownik Devire

Elastyczne godziny pracy, dobra podstawa i przejrzysty system bonusowy, jasna ścieżka rozwoju, "mądre" KPI ale przede wszystkim - super zespół - dużo śmiechu, wspólne wyjścia i wspieranie się nawzajem. Polecam pracę w Devire.

IT Recruitment Consultant
@Pracownik Devire 04.06.2018 11:52

Propaganda pełną gębą...

Malutka

O firmie Devire nie mogę powiedzieć złego słowa. Płacą swoim konsultantom zdecydowanie ponad rynek, co więcej dając praktycznie nieograniczone możliwości rozwoju swoich kompetencji. Patrząc po innych firmach rekrutacyjnych to możliwości finansowe w Devire wykraczają minimum o 30% ponad resztę, a system transzowy to jedna z najlepszych rzeczy jaką można znaleźć na rynku. Polecam każdemu swoją wielką życiową przygodę z rekrutacją kontynuować lub zaczynać właśnie w Devire. Osoby, które podważają ten fakt to najzwyczajniej zazdrosna konkurencja.

Dzielny tabaluga
@Malutka 16.03.2018 12:19

Opinia w punkt, oddaję doskonałość i perfekcjonizm tej firmy :)

ByłyDev
@Malutka 16.03.2018 12:19

Jak podważam - to nie fakt a Twoja opinia i nie, nie jest tak różowo jak piszesz. Co do wypowiedzi poniżej - XD. Podczas mojej kilkuletniej pracy w firmie ani doskonałości ani perfekcjonizmu nie zauważyłem. Zauważyłem za to wyścig przydupasów prezesa (od kiedy się pojawił), podbieranie sobie kandydatów i klientów, niejasny podział oddziałów (tzn jasny - warszawa bierze wszystko) - a co za tym idzie słaba specjalizacja konsultantów (i słaba wiedza). Lepiej wybrać inną korporację - tam przynajmniej są jasne zasady, których ludzie się trzymają.

A

Zdecydowanie NIE polecam pracy za pośrednictwem tej agencji. U mnie sam początek był jedną wielką ściemą. Pierwszy kontakt ze strony agencji był w sprawie pracy tymczasowej - na 3 miesiące. Odmówiłam i napisałam, że jestem zainteresowana dłuższą współpracą i dostałam propozycję innej oferty, gdzie okres próbny wynosi 3 miesiące, a później jest możliwość bezpośredniego zatrudnienia u pracodawcy. Na miejscu pracy dowiedziałam się, że jednak jest to praca tymczasowa... Kolejny absurd to brak konkretnego poinformowania o procesie składania wniosku urlopowego czy zwolnienia lekarskiego - jedyna informacja była w gąszczu maili wśród miliona informacji związanych z rozpoczęciem pracy. Na miejscu dowiedziałam się, że muszę uzupełniać ewidencję czasu pracy i tam notować urlop. Pod koniec umowy otrzymałam maila z pretensjami, że nie wypełniłam wniosków urlopowych.. I teraz najlepsze. Po przepracowaniu 3 miesięcy przysługiwały mi 4 dni urlopu, mimo iż w umowie mam zapis o 2 dniach na miesiąc. Dlaczego? Bo luty ma 28 dni! Przepracowałam dla agencji 89 dni a nie 90. Absurd goni absurd - nie polecam.

ktoś

Wysłałem CV w odpowiedzi na ogłoszenie z jasno podanymi widełkami płacowymi. Po pytaniu o zarobki (mieszczące się w przedziale) otrzymałem odpowiedź, że nie ma takiego budżetu i że niestety Pani musi podziękować. no to po co te widełki w ogłoszeniu? Pani była chyba strasznie zdziwiona, bo aż pytała ile teraz zarabiam skoro tak... :/ chyba coś nie tak...

Weronika
@ktoś 10.05.2018 13:08

Witam serdecznie, Bardzo dziękuję za znalezienie czasu na opisanie sytuacji. Zawsze staramy się, aby widełki płacowe w ogłoszeniu były zgodne z faktycznie oferowanymi zarobkami. Przepraszam, że jeden z naszych pracowników tego niedopilnował i dodał do ogłoszenia błędne cyfry. Będę wdzięczna jeżeli znajdzie Pan/Pani jeszcze chwilę aby napisać do mnie wiadomość prywatną i podać szczegóły tej sytuacji: na jakie ogłoszenie Pan/Pani aplkował/a i z którym Konsultantem się Pan/Pani kontaktował/a. Będę zobowiązana za wiadomość na adres: wwotawa@devire.pl Gwarantuję pełną anonimowość Pani/Pana osoby. Z góry bardzo dziękuję za pomoc. Z wyrazami szacunku, Weronika wwotawa@devire.pl

P

nie polecam, Pani 2 razy umówiła się na rozmowę telefoniczną i nie zadzwoniła ani razu o umówionej porze, do rozmowy ostatecznie nie doszło. Strata czasu.

Weronika
@P 16.04.2018 09:42

Witam serdecznie, Bardzo dziękuję za znalezienie czasu na opisanie sytuacji. Będę wdzięczna jeżeli znajdzie Pan/Pani jeszcze chwilę aby napisać do mnie wiadomość prywatną i podać trochę więcej szczegółów tej sytuacji: w jakim procesie rekrutacyjnym wziął/wzięła Pan/Pani udział i z którym Konsultantem się Pan/Pani kontaktował/a. Będę zobowiązana za wiadomość na adres: wwotawa@devire.pl Gwarantuję pełną anonimowość Pani/Pana osoby. Staramy się zawsze reagować, gdy dowiadujemy się o takich przykrych sytuacjach. Z góry bardzo dziękuję za pomoc. Z wyrazami szacunku, Weronika wwotawa@devire.pl

IT recruitment consultant

Dodam też, że wewnętrzny HR w tej firmie jest wyjątkowo nieprofesjonalny i nie szanuje kandydatów oraz nie przekazuje feedback'u po rozmowie. Swoją opinię podtrzymuję - odradzam devire zarówno do pracy, jak i do współpracy.

anonymous

Kompletnie nie polecam pracy w devire: chaos, brak benefitów, stres oraz wysoka rotacja pracownicza! Nie zapomnę nigdy końcówki miesiąca i obstawiania z resztą kolegów z zespołu "kto tym razem wyleci".

Moby

Nikomu nie polecam wspólpracy z Devire, nie pracują tam kompetentne osoby (zwłaszcza jedna), kompletny brak reakcji na pytania zadawane drogą mailową i przez portale społecznościowe. Kiedy w końcu Pani podobno manager oddzwoniła , poinformowała mnie iż nie przeczytała dokładnie mojego cv, i o najbardziej podstawowe informacje pytała mnie przez telefon., poinformowała mnie również, że wszyscy pracownicy firm haedhunterskich nie czytają cv bo nie mają na to czasu , jak również że ona i jej znajomi nie mają czasu na zainteresowanie się nowymi kandydaturami, bo mają już określone grono klientów tak ze strony pracodawców jak i potencjalnych kandydatów do pracy. Cóż wysłuchałem jeszcze kilka nie napawających optymizmem i wiarą teorii współpracy z firmami które pani reprezentowała (bo Devire to nie pierwsza firma w której pracuje) . , nie będę ich tu już przytaczał bo pewnie nie warto. Cóż...winszuję tym którzy się zdecydują na współpracę z tego rodzaju "fachowcami". Życzę udanych procesów rekrutacyjnych (podobno te najbardziej udane są z pominięciem firm pośredniczących) pozdrawiam

Tomasz
@Moby 08.03.2018 12:00

Przyłączam się do powyższej opinii. Nie spotkałem się jeszcze z taką firmą headhunterską, w której wszelkie aplikacje i próby kontaktu kończą się zupełnym zlekceważeniem kandydata. Mimo, że mój profil perfekcyjnie pasował do kilku projektów prowadzonych przez firmę nikt się do mnie nie odezwał. Po dwóch tygodniach napisałem uprzejmą prośbę do prowadzącej projekt, aby powiedziała mi czy moja kandydatura została odrzucona (zrozumiał bym oczywiście gdyby tak się stało), Mój email pozostał bez echa. Taka sytuacja z brakiem kontaktu powtarzała się. nie wiem jak firma Devire chce budować bazę kandydatów, jak ich nie szanuje.

IT recruitment consultant

Nie polecam Devire ani do pracy, ani do współpracy. Firma chce zostać drugą korporacją na H - myślę że to się nie uda, były prezes, większość management'u, dużo pracowników stamtąd. Niestety także korporacyjne standardy zaciągnięte prosto z korpo na Złotej. To znaczy - firma JUŻ jest korporacją, ale Devire wielkością H nie dorówna raczej nigdy.

Michał Młynarczyk
@IT recruitment consultant 20.03.2018 07:16

Witam, ponieważ wskazujesz mnie bezpośrednio postanowiłem sprostować. Po pierwsze wśród pracowników są osoby z wielu firm rekrutacyjnych – tych większych Page, Antal, HRK, Hays, Relyon, Randstad, Spring ale również z mniejszych butików. Zarzucasz firmie, że staje się korporacją. Tak dołączyłem do Devonshire gdzie nie było Intranetu, standardów operacyjnych, szkoleń, ścieżek karier, marny CRM a strona www pachniała latami 90tymi. Moim celem w pierwszym roku było zbudowanie solidnego fundamentu nowoczesnej firmy (jeśli to nazywasz korporacją to tak – jesteśmy bardziej korporacyjni niż dawne Devonshire). Ale niech to wyraźnie padnie z ust prezesa - firma NIE chce zostać drugą korporacją na H. W Devire budujemy firmę środka, która czerpie co najlepsze z Korpo (zarobki, szkolenia, ścieżki karier, transparentność, stabilność, standardy, brand, narzędzia IT) ale daje swobodę i elastyczność i decyzyjność pracownikom typową dla butiku rekrutacyjnego. Nie ścigamy się z korporacjami – budujemy naszą własną drogę mam nadzieję unikalną na polskim rynku.

IT Recruitment Consultant
@Michał Młynarczyk 23.03.2018 09:13

"W Devire budujemy firmę środka, która czerpie co najlepsze z Korpo" Dziękuję Panie Prezesie. To znaczy, że muszę się od Was trzymać z daleka skoro tak stawia Pan sprawę. Myślę też, że w Pana wypowiedzi jest sporo sprzeczności. Albo butikowa agencja, albo korporacja. Dla mnie Devonshire - teraz Devire zawsze było korporacją. Z wieloma wzorami zaciągniętymi z wielkich brytyjskich firm rekrutacyjnych. W tym także z tej w której piastował Pan urząd prezesa.

Agnieszka

Bardzo fajna firma, luźna atmosfera i elastyczne godziny pracy. Plus to zgrany i dynamiczny zespół. Dobry system bonusowy bo płacony od pierwszej zarobionej złotówki. Jest dużo swobody w działaniu ale wymagana samodzielność bo nie ma bardzo ustrukturyzowanych skoleń i spory jednak nacisk sprzedażowy i na kontakt z klientem.

anonymous

Jako nowy pracownik jestem szczerze zachwycona atmosferą panującą w firmie, usystematyzowanym systemem wdrożeniowym, terminarzem szkoleń i faktem, że czuję się otoczona fachowcami, którzy świetnie komunikują się zarówno z kandydatami, jak i partnerami z rynku. Jest to dla mnie wielka odmiana po firmie, w której pracowałam. Polecam każdemu dołączenie do zespołu Devire.

Arcuus

Typowa korporacja - połowa pracowników zaciągnięta z Hays więc i standardy podobne. Nie wyróżnia się na plus niczym od wspomnianego Haysa czy Michela Page. Plusy: dużo profesjonalistów, oddanych swojej pracy, jasny system wynagrodzeń, bardzo dobre warunki do samodzielnej pracy Minusy: brak szkoleń, mało przejrzyste zasady - o większości istotnych kwestii decydują wyłącznie sympatie i umiejętność podlizywania się przełożonym, opóźnienia w wypłatach

Weronika
@Arcuus 13.02.2018 11:06

Arcuus dzięki za Twoją opinię - są to dla nas cenne uwagi. Mimo, że wspomniałeś, że nie różnimy się na tle konkurencji, to jednak znalazłeś u nas cztery bardzo duże, wyróżniające nas plusy. Bardzo nas to cieszy, bo kwestie o których wspominasz to filary naszej firmy. Nasz Zespół, jak sam napisałeś, to fantastyczni ludzie, którzy bardzo angażują się w swoją pracę i budują fajną firmę wewnątrz oraz na zewnątrz. Jasny system wynagrodzeń i bonusów to coś na czym zależało nam od początku. Jesteśmy dumni, że udało nam się wprowadzić 100 proc. przejrzystość płac, gdzie wszyscy nasi Pracownicy znają zarówno wysokość pensji na każdym stanowisku, systemy bonusowe a także wiedzą jakie są kryteria awansu. Kolejna sprawa to możliwość samodzielnej pracy, która u nas jest kolejnym priorytetem. Wierzymy, że dostarczanie ludziom odpowiednich narzędzi jest znacznie lepszym rozwiązaniem, niż narzucanie Zespołom jak mają wykonywać swoją pracę. Każdy jest inny i lubi pracować własnym systemem. Jeżeli ten system się sprawdza, to nie widzimy potrzeby aby na siłę kogoś zmieniać ???? Jeżeli chodzi o szkolenia, to mamy obecnie około 18 programów szkoleniowych. Tablica z harmonogramem szkoleń jest powieszona w naszym biurze w Warszawie na I piętrze. Jest oczywiście dostępna także dla wszystkich w systemie. Dodatkowo, podczas naszych comiesięcznych spotkań firmowych, nasza HR Manager przypomina kiedy odbywają się najbliższe szkolenia. Jeżeli jeszcze u nas pracujesz, to zachęcamy Ciebie serdecznie do brania udziału – każdy może zapisać się na zajęcia. Nasz dział HR na bieżąco prosi także o zgłaszanie pomysłów na szkolenia i uaktualnia listę zajęć według potrzeb Pracowników – jeżeli jakiegoś tematu Ci brakuje, to daj koniecznie znać. Możesz taki pomysł zgłosić także przez naszą platformę gamifikacyjną - rozwiązań tutaj jest wiele. Jeżeli chodzi o terminowość pensji, to być może odnosisz takie wrażenie ze względu na nasz system transz. Odezwij się do działu księgowości – dziewczyny wytłumaczą Ci jak działa nasz system, żebyś nie czuł się poszkodowany. Jeżeli chodzi o kwestie mało przejrzystych zasad współpracy z przełożonymi, to pamiętaj proszę, że w Devire odbywają się regularne oceny pracy Managerów i wszyscy członkowie Zespołów mogą wówczas dać znać, jak oceniają ich pracę. Ostatnia ocena miała miejsce w styczniu 2018 – mamy nadzieję, że skorzystałeś z okazji i zgłosiłeś swoje uwagi. Jeżeli tak, to z pewnością będą zaadresowane. Pamiętaj jednak, że nie trzeba czekać na ocenę Managerów, aby zgłosić jakiś problem. Ponownie zachęcamy abyś wszelkie tego typu wątpliwości zgłaszał do działu HR. Jeszcze raz dzięki za czas poświęcony na podzielenie się opinią. Pozdrawiam, Weronika wwotawa@devire.pl

Weronika

@Pracownik, rozumiem, że polecasz pracę w Devire. Piszesz, że atmosfera jest w porządku. Możesz uzupełnić swój wpis i napisać co lub kto tworzy komfortową atmosferę? Jak oceniasz tę firmę jako pracodawcę?

Administrator

Zachęcam osoby, które są zatrudnione w Devire. o opisanie nowej atmosfery panującej w tej firmie. Jak w tym momencie wyglądają warunki zatrudnienia? Czy pracodawca organizuje swoim pracownikom szkolenia podnoszące ich kompetencje?

Pracownik
@Administrator 08.02.2018 14:47

Atmosfera w firmie jest świetna! Polecam!

Kandydatka

O firmie Devire mam jak najgorsze zdanie. Pierwszy raz od niepamiętnych czasów rekruterka wyprowadziła mnie z równowagi. Aplikowalam na konkretne stanowisko i juz tego samego dnia otrzymałam telefon z zaproszeniem na rozmowe. Po odbytej rozmowie pani prowadząca powiedziała ze zarekomenduje mnie pracodawcy. Zadzwoniła dnia nastepnego ze juz za kilka godzin musze sie u niego stawić. Rzucilam wiec wszystko i udalam sie na rozmowe. Po niej, absolutna cisza. Ani telefonu z zapytaniem jak odbieram pracodawcę, ani jak wyglada dalszy proces rekrutacji. Kamień w wodę. Po kilku dniach wysłałam maila z pytaniem co dalej, ale nie otrzymałam odpowiedzi. Po kilku dniach ponowiłam pytanie i dowiedziałam sie ze pani rekruterka była chora i przykro jej ale zatrudnili innego kandydata. Szlag mnie trafił nie dlatego ze wybrali kogoś innego ale pani Anna wykazała sie kompletnym brakiem szacunku do mojej osoby. Należała mi sie odpowiedz zwrotna, i odpowiedz na maila ktory został kompletnie zignorowany. A kłamstwo ze była chora jest tak grubymi nićmi szyte ze aż niesmaczne. Podczas choroby zazwyczaj posiadamy zwrotkę. Kandydat jest ok do momentu kiedy spełnia swoją funkcje jeśli odpada nie dostaje żadnego feedbacku. Nie polecam tej firmy. Miałam przyjemność współpracować z konkurencja ( manpower antal ) i zawsze ale to zawsze dostawałam feedback. Nigdy tez moje maile nie były ignorowane. Mysle ze skończyły sie czasy kiedy potencjalny kandydat traktowany jest z gory a nie jako partner i chyba pora przeszkolić z obsługi klienta pracownikow.

Katarzyna Jaskóła
@Kandydatka 07.12.2017 17:52

Szanowna Pani, Bardzo dziękuję za znalezienie czasu na opisanie sytuacji. Będę wdzięczna jeżeli znajdzie Pani jeszcze chwilę aby napisać do mnie na maila i podać trochę więcej szczegółów tej sytuacji: w jakim procesie rekrutacyjnym wzięła Pani udział i z którym Konsultantem się Pani kontaktowała. Będę zobowiązana za wiadomość na adres: kjaskola@devire.pl Gwarantuję pełną anonimowość Pani osoby. Chciałabym zweryfikować informację o chorobie naszego Konsultanta. Niestety wszyscy jesteśmy tylko ludźmi i sytuacja nagłej choroby może się przydarzyć każdemu. Niestety, w ostatnim czasie sezon na przeziębienia nie ominął także naszych biur. Chciałabym to jednak dokładnie sprawdzić i w razie potrzeby, zastosować odpowiednie działania, aby takie sytuacje nie miały miejsca w przyszłości. Z góry bardzo dziękuję za pomoc. Z wyrazami szacunku, Katarzyna Jaskóła, HR Specialist kjaskola@devire.pl

Onna

Byłam na rozmowie kwalifikacyjnej w tej firmie. Potwierdzam poprzednie negatywne opinie. Po pierwsze pracownik, który ze mną rozmawiał miał blade pojęcie o stanowisku, na które aplikowałam. Po drugie nie sprawdził moich kompetencji z języka, który miałam wpisany w CV jako zaawansowany, a sprawdził z tego, który miałam podstawowy (po co?). Po spotkaniu w firmie docelowej dostałam kilka bezsensownych telefonów (jak poszło? czy nadal jest pani zainteresowana ofertą?), natomiast jak przyszło do poinformowania mnie o odpowiedzi firmy docelowej, na telefon nie mogłam liczyć. Sama upominałam się o informację, a obiecywano mi kontakt, który nie następował. Dodam tylko, że poinformowano mnie, że zostanę telefon także w przypadku negatywnej decyzji firmy.

Katarzyna Jaskóła
@Onna 27.10.2017 13:07

Szanowna Pani, Rzeczywiście nasi Konsultanci często dzwonią do Kandydatów po drugim etapie rekrutacji, jakim jest rozmowa u Klienta. Czemu to robią? Ponieważ zależy nam na poznaniu zarówno opinii Klienta o Kandydacie, jak również na poznaniu opinii Kandydatów na temat potencjalnego pracodawcy. Rozmowa kwalifikacyjna jest sytuacją bardzo stresującą dla większości Kandydatów. Zdarza się, że w nerwach zapomną o coś dopytać, czegoś ustalić i od tego min. są nasi Rekruterzy - sprawdzają czy rozmowa przebiegła pomyślnie, czy może są jakieś kwestie, które mogą pomóc wyjaśnić. Często są też osobami, które pomagają w negocjacjach warunków zatrudnienia, np. wysokości pensji lub ilości benefitów, ponieważ Kandydat wstydził się to zrobić osobiście podczas rozmowy z potencjalnym pracodawcą. Zazwyczaj nasi Konsultanci uprzedzają Kandydatów, że będą dzwonić po rozmowie kwalifikacyjnej u Klienta. Jeżeli nie została Pani o tym poinformowana, to bardzo przepraszam za tę sytuację. Zaniepokoiła mnie informacja, że nie dostała Pani informacji zwrotnej odnośnie decyzji w sprawie rekrutacji. Byłabym wdzięczna za wiadomość w jakim projekcie rekrutacyjnym brała Pani udział oraz który z naszych Konsultantów się z Panią kontaktował. Będę zobowiązana za wiadomość na adres: kjaskola@devire.pl Gwarantuję pełną anonimowość Pani osoby. Z góry bardzo dziękuję za pomoc. Z wyrazami szacunku, Katarzyna Jaskóła, HR Specialist kjaskola@devire.pl

Grzegorz

Bałagan, chaos, masakra. Umawiamy się na konkretną godzinę i cisza, na następny dzień dzwoni do mnie ktoś inny niż osoba, z którą się kontaktowałem o porze zupełnie nieadekwatnej. Pani nic o mnie nie wie, nie przeczytała mojego profilu, dzwoni do mnie z niczym... strata czasu, zero profesjonalizmu, ukrywanie informacji - o stanowisku nie dowiedziałem się nic.

Katarzyna Jaskóła
@Grzegorz 23.10.2017 10:06

Szanowny Panie Grzegorzu, Będę wdzięczna jeżeli znajdzie Pan chwilę aby przesłać do mnie parę dodatkowych informacji: w jakim projekcie rekrutacyjnym brał Pan udział oraz którzy z naszych rekruterów się z Panem kontaktowali. Będę zobowiązana za kontakt na adres: kjaskola@devire.pl Gwarantuję pełną anonimowość Pana osoby. Zapewniam, że ta sytuacja znacznie odbiega poziomem od oferowanego przez nas standardu usług i gdy dowiadujemy się o takim podejściu do naszych Kandydatów, nie zostawiamy tego bez reakcji z naszej strony. Z góry bardzo dziękuję za pomoc. Z wyrazami szacunku, Katarzyna Jaskóła, HR Specialist kjaskola@devire.pl

Fela

Miałam okazję spotkać się z Rekruterka z tej firmy. Żenujący poziom, zero profesjnoalizmu, problemy ze skupieniem, przekrecanie słów i liczb, słownictwo proste, Pani zwracała się do mnie tak jakbym była jej koleżanką używając zwrotów z popkultury. Brak wiedzy o projekcie,ktory dał o sobie znać, gdy zaczęłam zadawać proste pytania. Pani ciągle mi przerywala, 3 razy kończyłam jedno zdanie związane z tematem. Pani nawet nie sprawdziła moich umiejętności językowych, poczytała CV, cos zanotowała, powiedziala, że zarekomenduje. Tylko jak zarekomendowac kogoś z kim się wystarczająco dużo nie rozmawiało? Stracony czas, różnie dobrze mogłyśmy porozmawiać przez telefon zamiast się spotykać bo to nic nie wnioslo. Pracodawcy zatrueniajacy ta agencję powinni wiedzieć z kim mają do czynienia. Devire to pośrednik pracy, który przekazuje CV bez odpowiedniego sprawdzenia kandydata. Byłam na wielu rozmowach i jeszcze nikt nie reprezentował tak niskiego poziomu.

Katarzyna Jaskóła
@Fela 19.10.2017 12:05

Szanowna Pani, Dziękuję za szczegółowe opisanie sytuacji. Przywołane przez Panią zdarzenie zdecydowanie odbiega standardem od praktyk jakie stosujemy w naszej firmie. W związku z powyższym, będę głęboko zobowiązana, jeżeli znajdzie Pani kilka minut wolnego czasu aby przesłać do mnie parę dodatkowych informacji w tej sprawie. Byłabym wdzięczna za wiadomość w jakim projekcie rekrutacyjnym brała Pani udział oraz z którym z naszych rekruterów odbyła Pani tę rozmowę. Będę wdzięczna za kontakt na adres: kjaskola@devire.pl Gwarantuję pełną anonimowość Pani osoby. Zapewniam, że gdy dowiadujemy się o takich sytuacjach, nie zostawiamy tego bez reakcji z naszej strony. Z góry bardzo dziękuję za pomoc. Z wyrazami szacunku, Katarzyna Jaskóła, HR Specialist kjaskola@devire.pl

Zostaw opinię o Devire. - Warszawa

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Devire.