Devire.

Warszawa

Ocena pracodawcy 4/6

na podstawie 72 ocen.

Devire.
4 72 6 1

Opinie o Devire.

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Leoś

Devire to banda oszustów, połowa z nich została wyrzucona z Hays za przekręty, nie polecam tej firmy !!!! Pracy tam dobrej nie znajdziecie. Napompowany balon zbierający dane !!! Kapitał zakładowy 51 700 trochę mało !!! Bardzo mało + matoły, które zadają głupie pytania na rozmowie rekrutacyjnej !!! Jak dla mnie poziom ZERO !!! SZKODA CZASU !!!

Rafał K.
@Leoś 07.08.2018 13:35

Hahaha...rozbawił mnie Pan Leoś. Apple poland ma 50.000 kapitału zakładowego - https://krs-pobierz.pl/apple-poland-i82920 Idąc tym tropem myślę że to trup!! Sprzedawajcie swoje iphony! To wydmuszka! Zrestą jak 95% spółek zo.o. w polsce:0 PS. Jak już analizujesz firmę zadałeś sobie trud aby sprawdzić kapitały własne >2,5M w tym wypadku:) No a co do pytań...jest takie powiedzenie, że głupich pytań nie ma a jedynie odpowiedzi ale, że nie znam Pańskiej specyficznej sytuacji to nie oceniam.

Weronika

@Leoś, Twój komentarz jest niezgodny z regulaminem, gdyż obraża inne osoby. Koniecznie zapoznaj się z zasadami serwisu przed dodaniem kolejnego wpisu! Znajdziesz je tutaj: https://www.gowork.pl/regulamin Możesz powiedzieć, z czego wynika Twoja negatywna opinia? Jesteś tam obecnie zatrudniony? Z pewnością mógłbyś znaleźć też dobre strony pracy w Devire.

Weronika

Czy są tu osoby zatrudnione bezpośrednio w centrali firmy? Devire pośredniczy pomiędzy pracownikami a pracodawcami, dlatego też jest tu wiele komentarzy osób, które poprzez firmę zostały zatrudnione. Dobrze byłoby poznać opinie osób, które stricte pracują w firmie. Jakie umiejętności będą przydatne? Czy można liczyć na pakiet benefitów pozapłacowych? Czekam na merytoryczne komentarze!

Opinia

Nie polecam tej agencji. Brak współpracy według ustalonego harmonogramu. Osoby w Devire wydają się nie być świadome kultury procesu rekrutacyjnego. No chyba, że czerpały z procesów dla zbieraczy tulipanów. Równolegle z procesem Devire byłem zaangażowany w inny prowadzony przez firmę zagraniczną (nie korpo, mocny target) i mogę powiedzieć, że była to jazda japońską koleją magnetyczną. Zawsze byłem poinformowany jak wygląda sytuacja, dokąd teraz zmierzamy i kiedy będziemy na miejscu. Podsumowując, aby nie tracić czasu, polecam skupić się na dobrej agencji. Devire to portal pracy z mało profesjonalną obsługą zgłoszeń.

Nickola
@Opinia 26.06.2018 16:07

potwierdzam, natomiast "elokwencja" rekruterki na poziomie dziewki z trzepaka...

Pracownik Devire

Elastyczne godziny pracy, dobra podstawa i przejrzysty system bonusowy, jasna ścieżka rozwoju, "mądre" KPI ale przede wszystkim - super zespół - dużo śmiechu, wspólne wyjścia i wspieranie się nawzajem. Polecam pracę w Devire.

IT Recruitment Consultant
@Pracownik Devire 04.06.2018 11:52

Propaganda pełną gębą...

Malutka

O firmie Devire nie mogę powiedzieć złego słowa. Płacą swoim konsultantom zdecydowanie ponad rynek, co więcej dając praktycznie nieograniczone możliwości rozwoju swoich kompetencji. Patrząc po innych firmach rekrutacyjnych to możliwości finansowe w Devire wykraczają minimum o 30% ponad resztę, a system transzowy to jedna z najlepszych rzeczy jaką można znaleźć na rynku. Polecam każdemu swoją wielką życiową przygodę z rekrutacją kontynuować lub zaczynać właśnie w Devire. Osoby, które podważają ten fakt to najzwyczajniej zazdrosna konkurencja.

ByłyDev
@Malutka 16.03.2018 12:19

Jak podważam - to nie fakt a Twoja opinia i nie, nie jest tak różowo jak piszesz. Co do wypowiedzi poniżej - XD. Podczas mojej kilkuletniej pracy w firmie ani doskonałości ani perfekcjonizmu nie zauważyłem. Zauważyłem za to wyścig przydupasów prezesa (od kiedy się pojawił), podbieranie sobie kandydatów i klientów, niejasny podział oddziałów (tzn jasny - warszawa bierze wszystko) - a co za tym idzie słaba specjalizacja konsultantów (i słaba wiedza). Lepiej wybrać inną korporację - tam przynajmniej są jasne zasady, których ludzie się trzymają.

A

Zdecydowanie NIE polecam pracy za pośrednictwem tej agencji. U mnie sam początek był jedną wielką ściemą. Pierwszy kontakt ze strony agencji był w sprawie pracy tymczasowej - na 3 miesiące. Odmówiłam i napisałam, że jestem zainteresowana dłuższą współpracą i dostałam propozycję innej oferty, gdzie okres próbny wynosi 3 miesiące, a później jest możliwość bezpośredniego zatrudnienia u pracodawcy. Na miejscu pracy dowiedziałam się, że jednak jest to praca tymczasowa... Kolejny absurd to brak konkretnego poinformowania o procesie składania wniosku urlopowego czy zwolnienia lekarskiego - jedyna informacja była w gąszczu maili wśród miliona informacji związanych z rozpoczęciem pracy. Na miejscu dowiedziałam się, że muszę uzupełniać ewidencję czasu pracy i tam notować urlop. Pod koniec umowy otrzymałam maila z pretensjami, że nie wypełniłam wniosków urlopowych.. I teraz najlepsze. Po przepracowaniu 3 miesięcy przysługiwały mi 4 dni urlopu, mimo iż w umowie mam zapis o 2 dniach na miesiąc. Dlaczego? Bo luty ma 28 dni! Przepracowałam dla agencji 89 dni a nie 90. Absurd goni absurd - nie polecam.

ktoś

Wysłałem CV w odpowiedzi na ogłoszenie z jasno podanymi widełkami płacowymi. Po pytaniu o zarobki (mieszczące się w przedziale) otrzymałem odpowiedź, że nie ma takiego budżetu i że niestety Pani musi podziękować. no to po co te widełki w ogłoszeniu? Pani była chyba strasznie zdziwiona, bo aż pytała ile teraz zarabiam skoro tak... :/ chyba coś nie tak...

Weronika
@ktoś 10.05.2018 13:08

Witam serdecznie, Bardzo dziękuję za znalezienie czasu na opisanie sytuacji. Zawsze staramy się, aby widełki płacowe w ogłoszeniu były zgodne z faktycznie oferowanymi zarobkami. Przepraszam, że jeden z naszych pracowników tego niedopilnował i dodał do ogłoszenia błędne cyfry. Będę wdzięczna jeżeli znajdzie Pan/Pani jeszcze chwilę aby napisać do mnie wiadomość prywatną i podać szczegóły tej sytuacji: na jakie ogłoszenie Pan/Pani aplkował/a i z którym Konsultantem się Pan/Pani kontaktował/a. Będę zobowiązana za wiadomość na adres: wwotawa@devire.pl Gwarantuję pełną anonimowość Pani/Pana osoby. Z góry bardzo dziękuję za pomoc. Z wyrazami szacunku, Weronika wwotawa@devire.pl

P

nie polecam, Pani 2 razy umówiła się na rozmowę telefoniczną i nie zadzwoniła ani razu o umówionej porze, do rozmowy ostatecznie nie doszło. Strata czasu.

Weronika
@P 16.04.2018 09:42

Witam serdecznie, Bardzo dziękuję za znalezienie czasu na opisanie sytuacji. Będę wdzięczna jeżeli znajdzie Pan/Pani jeszcze chwilę aby napisać do mnie wiadomość prywatną i podać trochę więcej szczegółów tej sytuacji: w jakim procesie rekrutacyjnym wziął/wzięła Pan/Pani udział i z którym Konsultantem się Pan/Pani kontaktował/a. Będę zobowiązana za wiadomość na adres: wwotawa@devire.pl Gwarantuję pełną anonimowość Pani/Pana osoby. Staramy się zawsze reagować, gdy dowiadujemy się o takich przykrych sytuacjach. Z góry bardzo dziękuję za pomoc. Z wyrazami szacunku, Weronika wwotawa@devire.pl

IT recruitment consultant

Dodam też, że wewnętrzny HR w tej firmie jest wyjątkowo nieprofesjonalny i nie szanuje kandydatów oraz nie przekazuje feedback'u po rozmowie. Swoją opinię podtrzymuję - odradzam devire zarówno do pracy, jak i do współpracy.

anonymous

Kompletnie nie polecam pracy w devire: chaos, brak benefitów, stres oraz wysoka rotacja pracownicza! Nie zapomnę nigdy końcówki miesiąca i obstawiania z resztą kolegów z zespołu "kto tym razem wyleci".

Moby

Nikomu nie polecam wspólpracy z Devire, nie pracują tam kompetentne osoby (zwłaszcza jedna), kompletny brak reakcji na pytania zadawane drogą mailową i przez portale społecznościowe. Kiedy w końcu Pani podobno manager oddzwoniła , poinformowała mnie iż nie przeczytała dokładnie mojego cv, i o najbardziej podstawowe informacje pytała mnie przez telefon., poinformowała mnie również, że wszyscy pracownicy firm haedhunterskich nie czytają cv bo nie mają na to czasu , jak również że ona i jej znajomi nie mają czasu na zainteresowanie się nowymi kandydaturami, bo mają już określone grono klientów tak ze strony pracodawców jak i potencjalnych kandydatów do pracy. Cóż wysłuchałem jeszcze kilka nie napawających optymizmem i wiarą teorii współpracy z firmami które pani reprezentowała (bo Devire to nie pierwsza firma w której pracuje) . , nie będę ich tu już przytaczał bo pewnie nie warto. Cóż...winszuję tym którzy się zdecydują na współpracę z tego rodzaju "fachowcami". Życzę udanych procesów rekrutacyjnych (podobno te najbardziej udane są z pominięciem firm pośredniczących) pozdrawiam

Tomasz
@Moby 08.03.2018 12:00

Przyłączam się do powyższej opinii. Nie spotkałem się jeszcze z taką firmą headhunterską, w której wszelkie aplikacje i próby kontaktu kończą się zupełnym zlekceważeniem kandydata. Mimo, że mój profil perfekcyjnie pasował do kilku projektów prowadzonych przez firmę nikt się do mnie nie odezwał. Po dwóch tygodniach napisałem uprzejmą prośbę do prowadzącej projekt, aby powiedziała mi czy moja kandydatura została odrzucona (zrozumiał bym oczywiście gdyby tak się stało), Mój email pozostał bez echa. Taka sytuacja z brakiem kontaktu powtarzała się. nie wiem jak firma Devire chce budować bazę kandydatów, jak ich nie szanuje.

IT recruitment consultant

Nie polecam Devire ani do pracy, ani do współpracy. Firma chce zostać drugą korporacją na H - myślę że to się nie uda, były prezes, większość management'u, dużo pracowników stamtąd. Niestety także korporacyjne standardy zaciągnięte prosto z korpo na Złotej. To znaczy - firma JUŻ jest korporacją, ale Devire wielkością H nie dorówna raczej nigdy.

IT Recruitment Consultant
@Michał Młynarczyk 23.03.2018 09:13

"W Devire budujemy firmę środka, która czerpie co najlepsze z Korpo" Dziękuję Panie Prezesie. To znaczy, że muszę się od Was trzymać z daleka skoro tak stawia Pan sprawę. Myślę też, że w Pana wypowiedzi jest sporo sprzeczności. Albo butikowa agencja, albo korporacja. Dla mnie Devonshire - teraz Devire zawsze było korporacją. Z wieloma wzorami zaciągniętymi z wielkich brytyjskich firm rekrutacyjnych. W tym także z tej w której piastował Pan urząd prezesa.

Agnieszka

Bardzo fajna firma, luźna atmosfera i elastyczne godziny pracy. Plus to zgrany i dynamiczny zespół. Dobry system bonusowy bo płacony od pierwszej zarobionej złotówki. Jest dużo swobody w działaniu ale wymagana samodzielność bo nie ma bardzo ustrukturyzowanych skoleń i spory jednak nacisk sprzedażowy i na kontakt z klientem.

anonymous

Jako nowy pracownik jestem szczerze zachwycona atmosferą panującą w firmie, usystematyzowanym systemem wdrożeniowym, terminarzem szkoleń i faktem, że czuję się otoczona fachowcami, którzy świetnie komunikują się zarówno z kandydatami, jak i partnerami z rynku. Jest to dla mnie wielka odmiana po firmie, w której pracowałam. Polecam każdemu dołączenie do zespołu Devire.

Arcuus

Typowa korporacja - połowa pracowników zaciągnięta z Hays więc i standardy podobne. Nie wyróżnia się na plus niczym od wspomnianego Haysa czy Michela Page. Plusy: dużo profesjonalistów, oddanych swojej pracy, jasny system wynagrodzeń, bardzo dobre warunki do samodzielnej pracy Minusy: brak szkoleń, mało przejrzyste zasady - o większości istotnych kwestii decydują wyłącznie sympatie i umiejętność podlizywania się przełożonym, opóźnienia w wypłatach

Weronika
@Arcuus 13.02.2018 11:06

Arcuus dzięki za Twoją opinię - są to dla nas cenne uwagi. Mimo, że wspomniałeś, że nie różnimy się na tle konkurencji, to jednak znalazłeś u nas cztery bardzo duże, wyróżniające nas plusy. Bardzo nas to cieszy, bo kwestie o których wspominasz to filary naszej firmy. Nasz Zespół, jak sam napisałeś, to fantastyczni ludzie, którzy bardzo angażują się w swoją pracę i budują fajną firmę wewnątrz oraz na zewnątrz. Jasny system wynagrodzeń i bonusów to coś na czym zależało nam od początku. Jesteśmy dumni, że udało nam się wprowadzić 100 proc. przejrzystość płac, gdzie wszyscy nasi Pracownicy znają zarówno wysokość pensji na każdym stanowisku, systemy bonusowe a także wiedzą jakie są kryteria awansu. Kolejna sprawa to możliwość samodzielnej pracy, która u nas jest kolejnym priorytetem. Wierzymy, że dostarczanie ludziom odpowiednich narzędzi jest znacznie lepszym rozwiązaniem, niż narzucanie Zespołom jak mają wykonywać swoją pracę. Każdy jest inny i lubi pracować własnym systemem. Jeżeli ten system się sprawdza, to nie widzimy potrzeby aby na siłę kogoś zmieniać ???? Jeżeli chodzi o szkolenia, to mamy obecnie około 18 programów szkoleniowych. Tablica z harmonogramem szkoleń jest powieszona w naszym biurze w Warszawie na I piętrze. Jest oczywiście dostępna także dla wszystkich w systemie. Dodatkowo, podczas naszych comiesięcznych spotkań firmowych, nasza HR Manager przypomina kiedy odbywają się najbliższe szkolenia. Jeżeli jeszcze u nas pracujesz, to zachęcamy Ciebie serdecznie do brania udziału – każdy może zapisać się na zajęcia. Nasz dział HR na bieżąco prosi także o zgłaszanie pomysłów na szkolenia i uaktualnia listę zajęć według potrzeb Pracowników – jeżeli jakiegoś tematu Ci brakuje, to daj koniecznie znać. Możesz taki pomysł zgłosić także przez naszą platformę gamifikacyjną - rozwiązań tutaj jest wiele. Jeżeli chodzi o terminowość pensji, to być może odnosisz takie wrażenie ze względu na nasz system transz. Odezwij się do działu księgowości – dziewczyny wytłumaczą Ci jak działa nasz system, żebyś nie czuł się poszkodowany. Jeżeli chodzi o kwestie mało przejrzystych zasad współpracy z przełożonymi, to pamiętaj proszę, że w Devire odbywają się regularne oceny pracy Managerów i wszyscy członkowie Zespołów mogą wówczas dać znać, jak oceniają ich pracę. Ostatnia ocena miała miejsce w styczniu 2018 – mamy nadzieję, że skorzystałeś z okazji i zgłosiłeś swoje uwagi. Jeżeli tak, to z pewnością będą zaadresowane. Pamiętaj jednak, że nie trzeba czekać na ocenę Managerów, aby zgłosić jakiś problem. Ponownie zachęcamy abyś wszelkie tego typu wątpliwości zgłaszał do działu HR. Jeszcze raz dzięki za czas poświęcony na podzielenie się opinią. Pozdrawiam, Weronika wwotawa@devire.pl

Weronika

@Pracownik, rozumiem, że polecasz pracę w Devire. Piszesz, że atmosfera jest w porządku. Możesz uzupełnić swój wpis i napisać co lub kto tworzy komfortową atmosferę? Jak oceniasz tę firmę jako pracodawcę?

Administrator

Zachęcam osoby, które są zatrudnione w Devire. o opisanie nowej atmosfery panującej w tej firmie. Jak w tym momencie wyglądają warunki zatrudnienia? Czy pracodawca organizuje swoim pracownikom szkolenia podnoszące ich kompetencje?

Pracownik
@Administrator 08.02.2018 14:47

Atmosfera w firmie jest świetna! Polecam!

Kandydatka

O firmie Devire mam jak najgorsze zdanie. Pierwszy raz od niepamiętnych czasów rekruterka wyprowadziła mnie z równowagi. Aplikowalam na konkretne stanowisko i juz tego samego dnia otrzymałam telefon z zaproszeniem na rozmowe. Po odbytej rozmowie pani prowadząca powiedziała ze zarekomenduje mnie pracodawcy. Zadzwoniła dnia nastepnego ze juz za kilka godzin musze sie u niego stawić. Rzucilam wiec wszystko i udalam sie na rozmowe. Po niej, absolutna cisza. Ani telefonu z zapytaniem jak odbieram pracodawcę, ani jak wyglada dalszy proces rekrutacji. Kamień w wodę. Po kilku dniach wysłałam maila z pytaniem co dalej, ale nie otrzymałam odpowiedzi. Po kilku dniach ponowiłam pytanie i dowiedziałam sie ze pani rekruterka była chora i przykro jej ale zatrudnili innego kandydata. Szlag mnie trafił nie dlatego ze wybrali kogoś innego ale pani Anna wykazała sie kompletnym brakiem szacunku do mojej osoby. Należała mi sie odpowiedz zwrotna, i odpowiedz na maila ktory został kompletnie zignorowany. A kłamstwo ze była chora jest tak grubymi nićmi szyte ze aż niesmaczne. Podczas choroby zazwyczaj posiadamy zwrotkę. Kandydat jest ok do momentu kiedy spełnia swoją funkcje jeśli odpada nie dostaje żadnego feedbacku. Nie polecam tej firmy. Miałam przyjemność współpracować z konkurencja ( manpower antal ) i zawsze ale to zawsze dostawałam feedback. Nigdy tez moje maile nie były ignorowane. Mysle ze skończyły sie czasy kiedy potencjalny kandydat traktowany jest z gory a nie jako partner i chyba pora przeszkolić z obsługi klienta pracownikow.

Katarzyna Jaskóła
@Kandydatka 07.12.2017 17:52

Szanowna Pani, Bardzo dziękuję za znalezienie czasu na opisanie sytuacji. Będę wdzięczna jeżeli znajdzie Pani jeszcze chwilę aby napisać do mnie na maila i podać trochę więcej szczegółów tej sytuacji: w jakim procesie rekrutacyjnym wzięła Pani udział i z którym Konsultantem się Pani kontaktowała. Będę zobowiązana za wiadomość na adres: kjaskola@devire.pl Gwarantuję pełną anonimowość Pani osoby. Chciałabym zweryfikować informację o chorobie naszego Konsultanta. Niestety wszyscy jesteśmy tylko ludźmi i sytuacja nagłej choroby może się przydarzyć każdemu. Niestety, w ostatnim czasie sezon na przeziębienia nie ominął także naszych biur. Chciałabym to jednak dokładnie sprawdzić i w razie potrzeby, zastosować odpowiednie działania, aby takie sytuacje nie miały miejsca w przyszłości. Z góry bardzo dziękuję za pomoc. Z wyrazami szacunku, Katarzyna Jaskóła, HR Specialist kjaskola@devire.pl

Onna

Byłam na rozmowie kwalifikacyjnej w tej firmie. Potwierdzam poprzednie negatywne opinie. Po pierwsze pracownik, który ze mną rozmawiał miał blade pojęcie o stanowisku, na które aplikowałam. Po drugie nie sprawdził moich kompetencji z języka, który miałam wpisany w CV jako zaawansowany, a sprawdził z tego, który miałam podstawowy (po co?). Po spotkaniu w firmie docelowej dostałam kilka bezsensownych telefonów (jak poszło? czy nadal jest pani zainteresowana ofertą?), natomiast jak przyszło do poinformowania mnie o odpowiedzi firmy docelowej, na telefon nie mogłam liczyć. Sama upominałam się o informację, a obiecywano mi kontakt, który nie następował. Dodam tylko, że poinformowano mnie, że zostanę telefon także w przypadku negatywnej decyzji firmy.

Katarzyna Jaskóła
@Onna 27.10.2017 13:07

Szanowna Pani, Rzeczywiście nasi Konsultanci często dzwonią do Kandydatów po drugim etapie rekrutacji, jakim jest rozmowa u Klienta. Czemu to robią? Ponieważ zależy nam na poznaniu zarówno opinii Klienta o Kandydacie, jak również na poznaniu opinii Kandydatów na temat potencjalnego pracodawcy. Rozmowa kwalifikacyjna jest sytuacją bardzo stresującą dla większości Kandydatów. Zdarza się, że w nerwach zapomną o coś dopytać, czegoś ustalić i od tego min. są nasi Rekruterzy - sprawdzają czy rozmowa przebiegła pomyślnie, czy może są jakieś kwestie, które mogą pomóc wyjaśnić. Często są też osobami, które pomagają w negocjacjach warunków zatrudnienia, np. wysokości pensji lub ilości benefitów, ponieważ Kandydat wstydził się to zrobić osobiście podczas rozmowy z potencjalnym pracodawcą. Zazwyczaj nasi Konsultanci uprzedzają Kandydatów, że będą dzwonić po rozmowie kwalifikacyjnej u Klienta. Jeżeli nie została Pani o tym poinformowana, to bardzo przepraszam za tę sytuację. Zaniepokoiła mnie informacja, że nie dostała Pani informacji zwrotnej odnośnie decyzji w sprawie rekrutacji. Byłabym wdzięczna za wiadomość w jakim projekcie rekrutacyjnym brała Pani udział oraz który z naszych Konsultantów się z Panią kontaktował. Będę zobowiązana za wiadomość na adres: kjaskola@devire.pl Gwarantuję pełną anonimowość Pani osoby. Z góry bardzo dziękuję za pomoc. Z wyrazami szacunku, Katarzyna Jaskóła, HR Specialist kjaskola@devire.pl

Grzegorz

Bałagan, chaos, masakra. Umawiamy się na konkretną godzinę i cisza, na następny dzień dzwoni do mnie ktoś inny niż osoba, z którą się kontaktowałem o porze zupełnie nieadekwatnej. Pani nic o mnie nie wie, nie przeczytała mojego profilu, dzwoni do mnie z niczym... strata czasu, zero profesjonalizmu, ukrywanie informacji - o stanowisku nie dowiedziałem się nic.

Katarzyna Jaskóła
@Grzegorz 23.10.2017 10:06

Szanowny Panie Grzegorzu, Będę wdzięczna jeżeli znajdzie Pan chwilę aby przesłać do mnie parę dodatkowych informacji: w jakim projekcie rekrutacyjnym brał Pan udział oraz którzy z naszych rekruterów się z Panem kontaktowali. Będę zobowiązana za kontakt na adres: kjaskola@devire.pl Gwarantuję pełną anonimowość Pana osoby. Zapewniam, że ta sytuacja znacznie odbiega poziomem od oferowanego przez nas standardu usług i gdy dowiadujemy się o takim podejściu do naszych Kandydatów, nie zostawiamy tego bez reakcji z naszej strony. Z góry bardzo dziękuję za pomoc. Z wyrazami szacunku, Katarzyna Jaskóła, HR Specialist kjaskola@devire.pl

Fela

Miałam okazję spotkać się z Rekruterka z tej firmy. Żenujący poziom, zero profesjnoalizmu, problemy ze skupieniem, przekrecanie słów i liczb, słownictwo proste, Pani zwracała się do mnie tak jakbym była jej koleżanką używając zwrotów z popkultury. Brak wiedzy o projekcie,ktory dał o sobie znać, gdy zaczęłam zadawać proste pytania. Pani ciągle mi przerywala, 3 razy kończyłam jedno zdanie związane z tematem. Pani nawet nie sprawdziła moich umiejętności językowych, poczytała CV, cos zanotowała, powiedziala, że zarekomenduje. Tylko jak zarekomendowac kogoś z kim się wystarczająco dużo nie rozmawiało? Stracony czas, różnie dobrze mogłyśmy porozmawiać przez telefon zamiast się spotykać bo to nic nie wnioslo. Pracodawcy zatrueniajacy ta agencję powinni wiedzieć z kim mają do czynienia. Devire to pośrednik pracy, który przekazuje CV bez odpowiedniego sprawdzenia kandydata. Byłam na wielu rozmowach i jeszcze nikt nie reprezentował tak niskiego poziomu.

Katarzyna Jaskóła
@Fela 19.10.2017 12:05

Szanowna Pani, Dziękuję za szczegółowe opisanie sytuacji. Przywołane przez Panią zdarzenie zdecydowanie odbiega standardem od praktyk jakie stosujemy w naszej firmie. W związku z powyższym, będę głęboko zobowiązana, jeżeli znajdzie Pani kilka minut wolnego czasu aby przesłać do mnie parę dodatkowych informacji w tej sprawie. Byłabym wdzięczna za wiadomość w jakim projekcie rekrutacyjnym brała Pani udział oraz z którym z naszych rekruterów odbyła Pani tę rozmowę. Będę wdzięczna za kontakt na adres: kjaskola@devire.pl Gwarantuję pełną anonimowość Pani osoby. Zapewniam, że gdy dowiadujemy się o takich sytuacjach, nie zostawiamy tego bez reakcji z naszej strony. Z góry bardzo dziękuję za pomoc. Z wyrazami szacunku, Katarzyna Jaskóła, HR Specialist kjaskola@devire.pl

Rafał

Jedna z najsłabszych firm, z jakimi miałem do czynienia. Tylko zawracanie głowy, szkoda czasu na pisanie i wysyłanie CV i LM. Prezes niech przyjmie do wiadomości, że jak ktoś zna język(i) i ma jakieś tam doświadczenie, to raczej pracą za mniej niż 5-6 tys. zł netto miesięcznie nie będzie zainteresowany, i nie mówimy o stanowiskach kierowniczych.

Katarzyna Jaskóła
@Rafał 21.11.2017 19:04

Szanowny Panie Rafale, W odpowiedzi na Pana komentarz, pragnę zaznaczyć, że jako agencja rekrutacyjna działamy w imieniu naszych Klientów, którzy w całości są podmiotem decyzyjnym, jeżeli chodzi o wysokość oferowanego wynagrodzenia. Staramy się doradzać naszym Klientom w kwestiach konkurencyjności stawek, natomiast finalna decyzja zawsze należy do Nich. W związku z powyższym, nasi pracownicy mogą zaoferować Kandydatom jedynie wynagrodzenia zaakceptowane przez naszych Klientów. Z wyrazami szacunku, Katarzyna Jaskóła, HR Specialist

Starosta

A gdzie się podziala wypowiedź prezesa firmy będąca odpowiedzią na komentaz użytkownika "op"?

Poldek

Widzę, że Devire zaczyna dopadać problem braku pracowników. Chcąc mieć w swoim składzie dobrych fachowców chyba trzeba podnosić wynagrodzenie innego nie widzę rozwiązania.

op

Pracowałam w devire tylko przez miesiąc, w dużej mierze wszystko zależy od działu do którego się pojdzie. W jednym jest beznadziejna atmosfera, sztywno i nudno, zero opieki nad nowymi pracownikami. A w innym jest luźno, elastycznie i bardzo miło. Naprawde ciezko powiedziec czy polecam firme, poniewaz kazdy dzial ma inna specyfike. Natomiast w dziale w ktorym ja bylam atmosfera naprawde super, duzy luz, dostawalam duze wsparcie, ale tez duza samodzielnosc w dzialaniu. Jednak ogromnym minusem (dla mnie) bylo ciagle poruszanie tematow polityki i spolecznych. Sadzilam do tej pory, ze rasizm i seksizm sa w pewnym sensie zakazane. Firma, ktora chce miec dobry wizerunek powinna dbac o kulture w miejscu pracy i nie pozwalac na tak okropne teksty, ktore padaly (nie bede cytowac bo az wstyd). Poza tym kwestia zarobkowa tez jest dosc niejasna. Dwie osoby na tym samym stanowisku zarabiaja zupelnie inne pieniadze i nie mowie tu o prowizjach od placementu bo to jest oczywiste. Nie zdziwi fakt, ze pensje mniejsza otrzymywala kobieta. Dla mnie cos takiego jest niedopuszczalne i firma powaznie powinna zastanowic sie nad wartosciami, jakie prezentuje. Jestem jednak za tym by polityka i praca nie szly ze soba w parze, a zarobki powinny byc adekwatne do kwalifikacji, a nie do plci czy wieku :) Na pewno sporo sie nauczylam, ale na dluzsza mete ciezko mi bylo odnalezc sie w firmie, ktora nie prowadzi nawet minimalnej polityki antydyskryminacyjnej. Poza tym firma naprawde profesjonalna, polecam Klientom korzystac z uslug devire :)

the vil
@Michał Młynarczyk 08.10.2017 14:52

Po co publikować coś w wersji oryginalnej, skoro można przy okazji poprawić błędy? Dziwi mnie to, że niektórzy ludzie zamiast pisać poprawnie walą byki na prawo i lewo, a osobom piszącym poprawnie zarzucają, że są "purystami językowymi"... Czy mamy zacząć pisać, że 2x2=5, żeby nie być "purystami matematycznymi"? Moi Drodzy - dbajmy o naszych rozmówców , nasz kraj i nasz język - ostatecznie kultura to cecha, która odróżnia nas od zwierząt...

Weronika

Hej! Widzieliście już nowe oferty pracy? Supply Chain Specialist (umowa na zastępstwo - 12 miesięcy) albo Business Analyst. Jak myślicie? ;)

anonim

O wypowiedzeniu umowy z ich winy informują tego samego dnia. Specjalnie przedłużali umowę o dodatkowy termin, by następnego dnia zadzwonić i powiedzieć, że jednak się pozmieniało i nie jestem już potrzebny. NIKOMU NIE POLECAM !!

Beata Pucyk - Executive Manager Temporary & Outsou
@anonim 08.02.2017 14:02

Szanowny Panie / Szanowna Pani, w odpowiedzi na Pana / Pani powyższy komentarz, pragnę zaznaczyć, że jako agencja pracy tymczasowej działamy na rzecz naszych Klientów, którzy w całości są podmiotem decyzyjnym, jeżeli chodzi o zatrudnienie danego Pracownika czy przewidywany okres takowego zatrudnienia. Część prowadzonych przez nas projektów rzeczywiście charakteryzuje się dużą zmiennością i dynamiką - wprost powiązaną z konkretnym zapotrzebowaniem naszych Klientów na dodatkowe zasoby ludzkie. Jest to spowodowane np. wzrostem ilości pracy, absencją stałych Pracowników czy potrzebą wykonania dużej ilości zadań o charakterze doraźnym w bardzo krótkim czasie. Angażując Kandydatów na poszczególne projekty bądź do pracy tymczasowej, zawsze jako agencja pośrednicząca opisujemy dokładnie specyfikę i warunki danego zatrudnienia, podając opis przewidywanych obowiązków, charakterystykę zadań czy przewidywaną długość zatrudnienia. Podejrzewam, że w Pana / Pani przypadku mieliśmy do czynienia właśnie z powyżej opisaną, "projektową" sytuacją, gdzie w trakcie zatrudnienia w kontekście pracy tymczasowej, nasz Klient zadecydował o zakończeniu projektu z uwagi na wygaśnięcie zapotrzebowania na dodatkowe zasoby ludzkie. Miał oczywiście do tego prawo, gdyż z pierwotnego założenia wynikało, iż jest to praca mająca trwać jedynie w określonym czasie, ściśle uzależniona od potrzeby biznesowej naszego Klienta. Dodatkowo chciałam nadmienić, iż różne umowy naszych Pracowników posiadają odpowiednie okresy wypowiedzenia - np. brak okresu wypowiedzenia w przypadku Umowy Zlecenia czy 7-dniowy okres wypowiedzenia w przypadku Umowy o Pracę Tymczasową. Jako agencja zatrudnienia, działamy zawsze w oparciu o aktualne przepisy dochowując postanowień umowy. Jeżeli doszło do jakiegoś nieporozumienia, bądź nie miał/a Pan/i odpowiednich informacji z naszej strony, oczywiście służymy wszelką wiedzą. Zachęcam także do współpracy z Devonshire w kontekście naszych innych rekrutacji. W zdecydowanej większości Devonshire poszukuje Pracowników do pracy stałej, gdzie ofertą jest umowa o pracę. Dokładniejsze informacje oraz konkretne ogłoszenia, może Pan/i znaleźć na naszej stronie internetowej www.devonshire.pl.

magio

Konsultant ds Rekrutacji podobno jest potrzebny - rzekomo szukaj talentów - nop ciekawe i intrygujące zagadnienie z ich strony moim zdaniem - ciekawe czym musi się taki talent wykazać w kontekście rekrutacji - w to w hr jest jakieś miejsce na indywidualność?

Malinka

Niestety nie polecam. Korzystałam z pomocy tej firmy przy pośrednictwie pracy. W CV wyraźnie zaznaczyłam, że obecnie pracuję w branży, która wymaga ode mnie codziennego kontaktu z klientem, mimo to rekruterka przy pierwszej rozmowie telefonicznej nie chciała zgodzić się na rozmowę w godzinach, które mi odpowiadają. Nie poinformowała mnie również, że następna rozmowa będzie w języku angielskim. Akurat w trakcie rozmowy przyszedł jeden z moich współpracowników, jednak rekruterka jakoś się nie przejęła tym faktem, że jestem w niekomfortowej sytuacji i nie zaproponowała, że zadzwoni w dogodniejszych godzinach, jakby nigdy nic zadawała mi dalej pytania po angielsku. Mówiła bardzo niewyraźnie i ze słabym akcentem, jej poziom angielskiego oceniam na A2. Mimo to pod koniec rozmowy stwierdziła, że mój angielski nie jest na poziomie native speakera, więc nie nadaję się do tej pracy. W ofercie była wymagana dobra znajomość angielskiego. No cóż, nie jestem zadowolona - nie dość, że musiałam się zgodzić na rozmowę w godzinach, które kolidują z moim czasem pracy, rozmawiać z osobą która słabo zna angielski to jeszcze na koniec dowiedziałam się, że to moje zdolności językowe są słabe. Mało profesjonalna firma.

malina
@Malinka 19.10.2016 09:40

to prawda. angielski rekruterow pozostawia wiele do zyczenia....

Zostaw opinię o Devire. - Warszawa

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Devire.