SEMPRE Sp. z o.o.

3 Dodaj opinię
SEMPRE Sp. z o.o.
3 16 32 5 1

Opinie o SEMPRE Sp. z o.o.

Filtruj opinie po kryteriach:

Ziomek
 Opinia

Słuchajcie. Czy to firma są pre cz job czy inna polska agencja. Oni wysyłają cię do Carpe Diem GmbH maja 32 euro z ciebie za 1 roboczo godzinę i dymasz na dwie agencje a ty masz 7 euro o 13. 40 brutto to zapomnij dymasz za 10.60 z czego po opodatkowaniu zostaje Ci 7 a diety? Napiszą ci w umowie że tyle i tyle a w rzeczywistości robisz na same pensjonaty i gulasz się jak turysta bez pieniędzy. Jeśli chcesz popracować dla idei to życzę powodzenia

Pomocna?
TakNie
Kamil
 Opinia
@Ziomek 20.06.2019 12:31

Jak dawno pracowałeś za pośrednictwem agencji SEMPRE? Może będziesz w stanie odpowiedzieć, czy firma załatwia wszelkie formalności związane z wyjazdem zainteresowanego pracownika? Bariera językowa nie jest problemem na miejscu, gdy dojedziemy już pracować? Napisz, proszę, jak to wygląda.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna

Pracodawca

 Opinia
@Ziomek 20.06.2019 12:31

Nie wiem skąd ma pan informację o stawkach prowizji, ale to co pan pisze to jest nieprawda. Prowizja za roboczogodzinę wynosi 0,70 euro. Nie dodał pan, że oprócz stawki podstawowej jest jeszcze dieta od 4 do 6 euro za godzinę, która całkowicie pokrywa koszty zakwaterowania i wyżywienia, a jeszcze można z tego coś odłożyć. Czyli stawka 10,60e (co jest najniższą stawką w przypadku braku wykształcenia kierunkowego i małego doświadczenia) jest kwotą którą można sobie odłożyć bo zakwaterowanie jest pokrywane z diet. Stawka 13.40e jest jak najbardziej możliwa, ale trzeba mieć wykształcenie kierunkowe (tytuł czeladniczy).

Pomocna?
TakNie

Pracodawca

 Opinia
@Kamil 01.07.2019 11:33

Witam firma Sempre jest agencją pośrednictwa pracy tzn, że kwestie związane z umową załatwia się bezpośrednio z pracodawcą niemieckim zdalnie przez internet. Zakwaterowanie jest zapewnione i czeka na pracownika po przyjeździe do Niemiec lub innego kraju. Transport do Niemiec pracownik musi sobie sam zorganizować, jeżeli byłyby jakiekolwiek problemy ze zorganizowaniem transportu firma Sempre jest do dyspozycji pracownika i służy pomocą

Pomocna?
TakNie
Dariusz
 Opinia

Dziwne są te wasze opinie bo firma zdobyła opinię dobrego pracodawcy!!

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Lidia
 Opinia
@Dariusz 20.06.2019 19:14

Dariusz, jak sam widzisz firma Sempre tu na forum posiada wiele pozytywnych opinii, nic dziwnego więc, że otrzymała ona opinię dobrego pracodawcy. Jest to firma dynamicznie rozwijająca się i oferująca legalne zatrudnienie w krajach niemieckojęzycznych. Ich proces rekrutacyjny składa się z kilku etapów. Kto z Was przeszedł te etapy i może napisać coś więcej na ich temat?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Natalia
 Opinia

W takiej postaci Twoja wypowiedź nie powie za wiele osobom, które poszukują tu szczegółowych informacji o warunkach zatrudnienia w Sempre. Proponuje, żebyś napisał, jak długo i na jakim stanowisku tam pracowałeś. Czy mieliście zapewniony dostęp do ubezpieczenia zdrowotnego?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Tymon
 Opinia

Może ktoś ma informacje czy firma potrzebuje aktualnie ludzi? Rzadko piszecie i trudno się coś dowiedzieć.

Pomocna?
TakNie
jon
 Opinia

Witam Nie sadzicie że to bardzo podejrzane ze nie ma ani jednej złej opini? naprawde nie spotkałęm sie jak przegladam oferty zeby nie byo złej opini płacicie dla go worka kase co by wam moderował posty .! ODRAZU WIDAĆ żę FIRMA WAŁ

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Natalia
 Opinia
@jon 17.10.2018 08:26

@jon Wyciągasz zbyt pochopne wnioski. Nie trzeba doszukiwać się niczego złego w tym, że o firmie Sempre pisze się tu w sposób korzystny, bowiem akurat Ci, którzy postanowili zostawić tu swój głos mogli mieć same dobre wspomnienia z tym pracodawcą. A byłeś zainteresowany aplikowaniem do nich?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Natalia
 Opinia

@mario widzę, że nikt niestety nie zdążył odpowiedzieć na Twoje pytanie. Od Twojego wpisu minął prawie miesiąc. Czy w tym czasie zdecydowałeś się na podjęcie pracy w Sempre? Może sam możesz teraz powiedzieć coś więcej o aktualnych warunkach pracy w firmie.

Pomocna?
Tak14Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Bodzio
 Opinia

Czy polecacie pracę przez Sempre Sp. z o.o. w Niemczech ? Chciałbym wyjechać ale nie mam żadnej wiedzy w tym temacie. Opinie na forum są dla mnie ważne!

Pomocna?
Tak42Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
mario
 Opinia

Mam ofertę pracy jako elektryk, czy ktoś może wyrazić aktualną opinię o firmie, czy oferuja pracę zgodą z umową ?

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Natalia
 Opinia

@Olek zapoznaj się z treścią zakładki przedstawiającej firmę i jej działalność http://www.gowork.pl/opinie_czytaj2,963744,0,0,o_nas Jest to agencja pracy. Dlatego też ciągle poszukuje pracowników dla firm, z którymi współpracuje. Duży wybór ofert pracy, to w tym wypadku dobra wiadomość dla osób szukających pracy.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Olek
 Opinia

Sempre ma bardzo długą listę aktualnych ofert pracy, czyżby początki kryzysu na rynku pracy? GFirma ma opinię dobrego pracodawcy co nie zmienia faktu, że nie maja pracowników.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Bodzio
 Opinia

Sempre jest z grupy tych agencji które robią dużo dobrej roboty. Człowiek jedzie i o nic się nie martwi.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Bogus
 Opinia
@Bodzio 24.06.2017 18:44

Witam interesuje mnie czy firma jest rzetelna i wywiązuje się z warunków jakie oferuje czy możesz coś napisać czy pracowałeś w tej firmie

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Bodzio
 Opinia

Co słychać w firmie? Tak dawno nikt nie pisał? Chciałem dowiedzieć się o pracy na budowie w Niemczech.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Zbyszko
 Opinia

Sempre miała w marcu ofertę dla parkieciarza w Niemczech i mam pytanko czy jeszcze jest aktualna? Bardzo zależy mi na tej robocie a ponieważ słyszałem sporo dobrego o firmie to tym bardziej chcę wyjechać.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
kurmen
 Opinia

Witam,ktoś coś wie na temat pracy w niemczech w zakładach mięsnych ,da się zarobić?

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Natalia
 Opinia

Coś na temat pracy dekarza - fotowoltaika w Niemczech?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Bernard
 Opinia

Czy aktualna jest oferta pracy dla przedstawiciela handlowego firmy niemieckiej na terenie Polski z branży mechanika pojazdowa? Jeśli ktoś wie cos wiecej?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Stefan
 Opinia

Bardzo dobra agencja, kilkakrotnie korzystałem z ich pośrednictwa

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Bodzio
 Opinia

Mam pytanie i może ktoś wie, gdzie to znaczy w jakim kraju mogę dostać pracę jako elektryk? Jakieś inne info?????

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Sempre
 Opinia
@Bodzio 16.01.2017 16:38

Jeśli zna Pan język niemiecki, to z powodzeniem znajdzie pracę na terenie Niemiec.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
krystian
 Opinia

tak daja besposrednio u niemca oferty ale jakie smieszne 9 euro brutto /h minus mieszkanie 250 e , 25 e ubrania robocze, 25e badania lekarskie, bus dojazdy 125 e to na dzien dobry ponad 400 euro , potem co miesiac minus mieszkanie i dojad to wyjdziesz 1000 e ? watpię

Pomocna?
Tak14Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
GRIZLI&@
 Opinia
@krystian 05.01.2017 16:54

Nie wyjdziesz zostanie Ci około 600 euro a nie piszą jeszcze o AZk na które zabierają godziny

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
wed
 Opinia

@marszak to prawda ze maja..za granica na przylad w Stuttgarcie na stanowisko mechanika samochodow ciezarowych oferuja zatrudnienie u niemieckiego pracodawcy uwzględniające: ubezpieczenie społeczne, płacę ustaloną na warunkach niemieckich, stabilne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
andy
 Opinia

witam forumowiczów. Bo z tego co sie orietnuje agencja sempre sama nei zatrudnia tylko robia to bezpośrednio niemieckie firmy na niemieckich warunkach. wydaje mi się, że to dużo korzystniejsze niż zatrudnienie w Polskce więc warto z nimi współpracować.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Hektor
 Opinia
@andy 23.04.2016 14:13

Zrozum to, że zatrudniają "firmy niemieckie"- ale nadal to są tylko agencje pracy, tak zwane leih/zeitfirmy, które wynajmują cię do konkretnych już firm. Możesz się załapać, że będziesz pracował dłużej w jednej firmie ale nie ma gwarancji- możesz skakać co miesiąc lub dwa w kolejnych zakładach/budowach- po całych niemczech...

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Hektor
 Opinia
@andy 23.04.2016 14:13

"...bezpośrednio niemieckie firmy na niemieckich warunkach..."- dla jasności są to nadal tylko agencje pracy, nie ma dzisiaj innej możliwości zatrudnienia w niemczech...

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
admin
 Opinia

Znacie firmę Sempre Sp. z o.o., pracodawcę lub pracowników? Każda firma ma swoje zalety i wady, podziel się z nami swoją opinią.

Pomocna?
Tak22Nie

Zostaw opinię o SEMPRE Sp. z o.o. - Wrocław

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej

×
Zero tolerancji dla mobbingu w firmie!

Byłeś świadkiem?
Dodaj opinie na www.gowork.pl/opinie
Potrzebujesz wsparcia?
Skontaktuj się z Panią Joanną Koczaj-Dyrda zgloszenie@gowork.pl

Joanna Koczaj-Dyrda
Joanna Koczaj-Dyrda Ofiara mobbingu - Radca prawny