E&A

4 Dodaj opinię
E&A
4 1048 6 1

Opinie o E&A

Just Me

A ja wam powiem jak to jest bo bylem tam przez 3 miesiace i owe 2 musze zaliczyc do sukcesu niestety biuro barendrecht nie cieszy sie slawa i opinia z powodow braku jakiego kolwiek porozumienia z zleceniodawca a biurem co do ilosci osob potrzebnych na dane tygodnie 3 razy dziennie zmieniony grafik o.O potracenia co do kosztow wOw moze pierwszy payslip otworzy oczka nowym jesli beda patrzec na drastyczne potracenia nalezy pamietac kazda inna osoba takie same godziny inne pieniadze pomoc kordynatora to najwiekszy falsz obietnic ehh rozumie sie wtedy gdy jest tak naprawde ale coz idzie wychwycic momenty ja tak stosowalem to 18- 35 euro to koszta za samochod nawet jako osoba w bagazniku 97 euro hotel pomyslcie kiedys dzis bo prawa zmieniaja sie z roku na rok a przepisy nie do konca na wasza korzysc

Darxxx

Kiedy w Holandii zaczyna się sezon i kiedy wreszcie zaczną pojawiać się jakieś sensowne oferty. Zaglądałem dziś na stronę E&A i na tą chwilę jest bardzo biednie.....

Wyjazd 15.02

Witam jedzie ktoś może 15.02 w kierunku Veenendaal?

Tomek

Ćześć ;) wyjeżdża ktoś do pracy w xpo nieuwegein na order pieckera początkiem lutego ?

Patryk
@Tomek 30.01.2019 22:24

Witam, wyjeżdżam i jest to mój pierwszy wyjazd.

Lujoguszacz
@Tomek 30.01.2019 22:24

Jestem tu od tygodnia

ASDASD
@Lujoguszacz 31.01.2019 15:42

I jak tam praca wygląda? :)

Tomek
@Tomek 30.01.2019 22:24

Wyjeżdżasz może 8 lutego ?

Tomek
@Lujoguszacz 31.01.2019 15:42

I jak z godzinami i Atmosferą?

Lujoguszacz
@Tomek 03.02.2019 20:39

Administrator usunął mój post bo powiedziałem prawdę co się dzieje w tej pracy... Tylko ściągają ludzi żeby zapełnić lokacje i żeby na ludziach zarabiac hajs... Co tydzień po 20 nowych osób a inni zjeżdżaja do PL bo za wysoka norma

Karagula

Wybieram się do pracy Albert Hejin w Eindhoven 8 lutego czy ktoś może był/jest i wie coś na temat pracy warunków?

Karolina
@Karagula 04.02.2019 21:24

Świetnie, że zdecydowałeś się na wyjazd do pracy za pośrednictwem firmy E&A. Powinieneś wiedzieć, iż jedną z pierwszych rzeczy, jaką zrobisz po przybyciu jest podpisanie umowy z E&A Uitzendbureau B.V., bądź inną spółką wchodzącą w skład holdingu. Wyjeżdżając z nimi do pracy Holandii będziesz miał również zapewnione zakwaterowanie. Na czas pracy zapewniają bowiem zakwaterowanie w hotelach pracowniczych, mieszkaniach w blokach bądź kamienicach, zabudowach szeregowych, jak również domkach bungalow oraz kontenerach mieszkalnych. Wiele informacji odnośnie samych warunków pracy znajdziesz na ich stronie: https://www.eena.pl/praca-w-holandii.html Czym się będziesz konkretnie zajmował?

Mania

Witam czy ktoś pracowal w laboratorium in vitro, czy są godziny i jakie warunki mieszkaniowe?

Nowatorla

Witam czy pracuje ktos z Was odwiedzajacych te strone w Xpo Eindhoven?? Prosze o jakies opinie

kmwtw

Witam, Jest ktoś kto jechał w tym roku i może coś napisać na temat warunków mieszkalnych i pracy? Jak z umową i godzinami? Jak stawki się odzwierciedlają itp? Bardzo dziwi mnie zainteresowanie agencją, która wydzwania codziennie z tą samą ofertą, ponieważ nie ogłosiłem im wprost, czy się decyduje czy nie a i tak dzwonią. Brak ludzi, czy wszyscy się już poznali na agencji? Mam propozycję wyjazdu w lutym na order pickera. Więc może ktoś jakieś informacje z pierwszej ręki na świeżo może podać??

Analna Bestia
@kmwtw 26.01.2019 19:34

Warunki mieszkalne były do zaakceptowania praca była spoko. Kontakt z biurem bardzo dobry kasa na czas ile miało być tyle było. Agencja godna polecenia planuje na wiosnę jechać do pracy przez E&A Pozdro

Karo
@Analna Bestia 27.01.2019 10:31

Hej, a jak z godzinami pracy ? Czy po przyjeździe sa zapewnione godziny ? Ile godzin wychodzi tygodniowo?

anjji
@Analna Bestia 27.01.2019 10:31

Czy możecie powiedzieć jak wygląda sytuacja z opłatami za transport do pracy na miejscu? Czy pobierane są od was pieniadze?

Analna Bestia
@Karo 27.01.2019 11:53

Gwarancji godzin nie da ci nikt ale ja zawsze miałem te 40 h bądź więcej tygodniowo nie schodziłem poniżej 40 ;)

Analna Bestia
@anjji 27.01.2019 15:17

3.75 euro za dzień jeżeli jeździsz samochodem. Poniżej 10 km do miejsca pracy jeździ się rowerem i wtedy biorą 3,75 za tydz.

Karolina
@Analna Bestia 28.01.2019 14:01

Rozumiem, że rower jest zapewniony przez pracodawcę lub agencję, tak? Widzę, że planujesz ponownie podjąć zatrudnienie poprzez E&A. Jak firma zapatruje się na powracających po jakiejś nieobecności pracowników? Czy nie ma problemu z ponownym podjęciem współpracy? To pewnie ciekawa kwestia.

Chętny
@Analna Bestia 27.01.2019 16:26

a dodatkowe godziny były dostępne dla chętnych?

hermenegilda

chcę wyjechac gdzies sezonowo na 3 miechy i zarobic troche euro lub funta, czy wedlug was to ma sens i da sie odlozyc min 3 tys euro? chce okolo 10 tys pln.. czy zapewniaja zarcie i dach nad glowa? Pierwszy raz bym wyjezdzala i mam pietra :

jolka
@hermenegilda 05.01.2019 13:04

3miechy za mało, jedzenie musisz kupić sama, dają ci dach nad głową oczywiście musisz za niego płacić, plus koszty za dojazd do pracy jak i z i ubezpieczanie. często brakuje godzin pracy wiec każdy miesiąc możne być rożny finansowo.

Matematyk
@hermenegilda 05.01.2019 13:04

3 miechy to 13 tygodni. Przez ten czas przy 40 godzinach tygodniowo przy stawce10E/h, bez pracy zmianowej możesz odłożyć jakieś 13 tys. zeta razem z wakacyjnymi i urlopowymi i przu założeniu, że nie pijesz, nie palisz, nie balujesz. Przy nadgodzinach lub pracy zmianowej wyjdzie oczywiście wiecej.

Rudy
@Matematyk 11.01.2019 17:52

Panie Matematyk. Niech pan przestanie wypisywać bzdety.

Nie matematyk tylko ktoś inny
@Rudy 25.01.2019 21:01

Sam przestań wpisywać bzdety, bo ma rację i w trzy miesiące mniej więcej tyle zawsze odkładałem przez wakacje. Jak chlasz, palisz, i ćpiesz, to się nie dziw, że nie byłeś w stanie odłożyć tych 13 tys zł.

Matematyk
@Rudy 25.01.2019 21:01

Panie Rudy, proponuję sięgnąć po kalkulator i sobie policzyć.

Ah tilburg
@hermenegilda 05.01.2019 13:04

No to nie polecam ci zdecydowanie(usunięte przez administratora) bo nie ma tu szans żeby taka kase w 3 miesiace jako nowy pracownik odłożyć...Nowi czesto pracują po 3 gora 4 dni i to bez niedziel ze stawka 200% i bez nocek...Wyżywienie i ich zakwaterowanie tez kosztuje.

Adrienn

Tyle tu negatywnych opinii o Xpo w Tilburgu, a ja jestem tu 4 miesiące i całkiem polubiłam tę pracę :) wiadomo, nie jest to coś, co możnaby robić przez długi czas, nie wyobrażam sobie spędzić na magazynie kilku lat, ale tak jak teraz - kilka miesięcy, żeby odłożyć jakąś sumkę to bardzo spoko opcja. Nie polecam przyjeżdżać teraz - styczeń i luty to okres, w którym mamy baaardzo mało pracy i ludzie bez teamu stoją z godzinami pewnie naprawdę słabo. Generalnie jest to typowa, normalna i całkiem dobra praca tymczasowa :)

Nie pozdrawiam
Zweryfikowany użytkownik

Bardzo BARDZO odradzam wyjazdy z agencją E&A. Praca w Tilburgu na magazynie H&M, sama praca nie jest zła, pomijając fakt że przez 3 tygodnie pracowaliśmy po 3 dni, więc wypłaty na czysto dotaliśmy 90-100euro, przed świętami było więcej godzin i faktycznie można było coś zarobić. Na tym kończą się plusy. Zostaliśmy zakwaterowani we wsi BUDEL, w budynku który kiedyś był klasztorem i podobno został wyremontowany. Dojazd do pracy 70 km W JEDNĄ STRONĘ, z czego trzeba płacić za użytkowanie samochodu służbowego 3,75euro/dziennie. Na zakwaterowaniu (usunięte przez administratora) brud i obrzydlistwo, w pokoju rzeczy po poprzednich lokatorach, noże, opakowania po jajkach, w lodówce dziadostwo jakby ktoś się zerzygał, na korytarzach strasznie zimno, w umywalkach lodowata woda. Warunki na zakwaterowaniu poważnie odbierają godności ludzkiej. Agencja była informowana wiele razy o sytuacji na zakwaterowaniu, składaliśmy wnioski o przeniesienie i w biurze w Tilburgu i w Polsce, nikt się tym nie zainteresował. Wysłaliśmy nawet reklamację do umowy pocztą, w odpowiedzi przeczytaliśmy że nic się nie da zrobić. Pani z biura w Polsce pewnego razu powiedziała mi przez telefon że wniosek o przeniesienie trzeba składać do biura głównego, ale biuro niedawno się przeniosło, nikt nie wie gdzie i nie mają telefonu ani maila do nich, bo dzwonią z numeru wewnętrznego :)) śmiech na sali, traktowanie ludzi jak upośledzonych, zero szacunku. W biurze w Tilburgu każdy jest "od czegoś innego" więc jeśli przyjdziemy w sprawie zakwaterowania, usłyszymy że pani nam nie pomoże bo jest od tranpsortu, inna pani od innego dziadostwa i nigdy nie znajdziemy osoby odpowiedzialnej za sprawę w której się zgłaszamy Nieuczciwość nie zna granic w agencji E&A, daję 1/6, gdybym mogła dać 0 to bym dała :)

Robsonek

Witam jedzie ktoś 25.01.2019r do tilburga na order pickera?? Zbieranie zamówień spożywczych??

Husi
@Robsonek 23.01.2019 20:16

Ja jade:)

Wojtek

Witam! Mam pytanie. Czy agencji E&A Opole i E&A Radom są te same? Bo opinii na Radom jest kilka a tu - kilka tysięcy. Czy opinię wyrażone tutaj tyczą też agencji E&A Radom?

Karolina
@Wojtek 19.01.2019 14:12

Ten konkretnie wątek dotyczy pracy w firmie E&A w Opolu - jest to jasno określone na forum. Chciałbyś podjąć pracę w tym miejscu, czy już współpracowałeś z nim pod kątem zawodowym? Ciekawi mnie, z jakiej pozycji wypowiadasz się na forum - zawsze warto to jasno określić.

Janek
@Wojtek 19.01.2019 14:12

Tak, są te same, bo wysyłają do tej samej agencji w Holandii, więc opinie dotyczą zarówno Opola, jak i Radomia, czy Rzeszowa.

Lolek
@Wojtek 19.01.2019 14:12

OPOLE I Radom wysyłają tak jakby razem. Ale w Holandii masz między innymi biura w Tilburgu (główne) w Venlo i Zaandam. Tam już pod tą samą nazwa biura ze sobą nie współpracuja. To ostatnie to porażka.

Byle godziny były

Witam, pracuje ktoś w Albert heijn online w Eindhoven? Zakwaterowanie miałbym mieć w lommel w Belgii. Jak wygląda sprawa godzin i warunków mieszkaniowych? Z góry dzięki za odpowiedzi ????

Optymista
@Byle godziny były 20.12.2018 17:02

W Lommel sa dobre warunki mieszkaniowe. Pod nosem mamy rynek i sporo sklepow. Ludzie na lokacji w wiekszosci spoko. Latwo stad wyleciec jak ktos lubi zaklocac cisze nocna. Lodowki I lazienki sa w pokojach. Co do godzin w Albercie to bardzo roznie. Przed swiatami mialam ich 60 pracujac 7 dni pod rzad. W styczniu I lutym pracy ma byc malo z tego co slyszalam.

albertowy
@Optymista 28.12.2018 17:41

nie masz sie z czego cieszyc bo powyzej 40 godzin tygodniowo podatek jest wiekszy I pracujesz wtedy za grosze... Ja raz tylko zgodzilem sie pracowac w moim albercie 6 dni i co mi wyplacili??? jak za 5 dni...Nigdy wiecej zadnych nadgodzin!!!

mm
@Optymista 28.12.2018 17:41

Witam. Jak tam godzinki w styczniu w ah online eindhover ?? jak sprawa wygląda z transportem z pracy - czeka sie godzinami na kierowce, czy jakoś jest to ogarniete

suchyzbombasu
Zweryfikowany użytkownik

Witam. Byl ktos w XPO Nieuwegein?? Jak tam wyglada praca? Sa godziny? Czy sa poganiacze? Co za brak wyrobionej normy? Przeciez 380 colli na godzine to strasznie duzo i pewnie trzeba biegac jak na maratonie zeby to wyrobic.. Bardzo prosze o opinie osob, ktore tam byly ; p

SYmon

Jak nie chcecie zostać (usunięte przez administratora)to dajcie sobie spokój... Banda (usunięte przez administratora). E&a Zaandam tragedia

Dominika

Czy jakaś dziewczyna wybiera się w najbliższym czasie przez tą agencję? Szukam osoby do wspólnego wyjazdu, najlepiej z lubelskiego ale inny region nie jest przeszkodą. Proszę o kontakt przez facebooka : facebook.com / Nisiaq96

Klaudia
@Dominika 17.01.2019 13:31

Ja bym chciała jechać też

Dominika

Czy jakaś dziewczyna wybiera się w najbliższym czasie przez tą agencję? Szukam osoby do wspólnego wyjazdu, najlepiej z lubelskiego ale inny region nie jest przeszkodą. Proszę o kontakt przez facebooka: /Nisiaq96

Ju-tyna

Jestem ogromnie rozczarowana pracą w Holandii przez agencje e&a w biurze pani tak pięknie mówiła normalnie poezja prawda okazała się być inna pracowałam po 3 dni ponieważ gdy pracujesz 2 nie płacisz za mieszkanie więc zawsze miałeś 3 plan przychodził na 4 lub 5 po to żeby mieć extra wolne oczywiście dowiadujesz się pól godziny przed wyjściem do pracy. za 3 dni pracy wyszło mi 130 euro nie jestem na wiekówce i płacisz za mieszkanie ok 96 e tygodniowo ubezpieczenie i dojazd do pracy. Koordynatorzy ścigają za normę ale gdy stanęli przez świeta na zbieranie zamówień okazało się jaką mają kondycje naprawdę nikomu nie polecam pracy przez tą agencje.

Kaja
@Ju-tyna 16.01.2019 21:07

Hejki też tak słyszałam od wielu osób ,że ściągają ludzi a tylko 3 dni pracy .miałam jechać ale rezygnuje

Katarzyna

Witam, Mam wyjazd do pracy w H&M'u w Tilburgu, a zakwaterowanie ma być w Riel. Ktoś wie jakie warunki na hotelu? Czy opiekun w porządku? Jak z godzinami pracy na chwilę obecną? Dziękuję za wszystkie informacje.

Anja
@Katarzyna 09.01.2019 18:46

Hejki ! A kiedy wyjeżdżasz ? Też się wybieram i jestem ciekawa warunków

Katarzyna
@Katarzyna 09.01.2019 18:46

Zrezygnowałam. Ktoś mi w innym miejscu napisał, że warunki są znośne, ale ludzie brudasy nie dbający o siebie i innych. Naczytałam się też sporo i zachowaniu Polaków za granicą i mi ciarki przeszły po plecach. Nie mam zamiaru pracować z ćpunami, alkoholikami i ludźmi bez ambicji, którzy będą patrzeć ile zarabiam i narzekać na wszystko i wszystkich dookoła tylko nie siebie.

paulaaa

A jak wyglada praca na magazynie H&M w Tilburgu? Są godziny? Jedzie ktoś 4.01 do pracy tam? :) Czekam na mail: (usunięte przez administratora)

Pozdro
@paulaaa 20.12.2018 13:15

Godziny są, praca luźna. Na spokojnie 40 powinnaś wyrobić. Rzadko się zdarza mniej, ale wydaje mi się, że wtedy nie ma problemu ze zmianą na dział który robi po 40h. Jestem już tyle czasu i tylko raz odwołali jeden dzień, reszta tygodni pełna

paulaaa
@Pozdro 21.12.2018 14:30

A jak z mieszkaniem? Gdzie mieszkacie? :)

paulaaa
@Pozdro 21.12.2018 14:30

A jak z tym zaświadczeniem o niekaralności? Faktycznie wymagają "Na dzień dobry" i trzeba je mieć przy sobie?

muszka07
@paulaaa 20.12.2018 13:15

hej , tez wyjezdzam 4.01 :)

Dodi
@paulaaa 20.12.2018 13:15

Mozna prosic o jakis konkat do Pani ? Pozdrawiam :)

Dodi
@Pozdro 21.12.2018 14:30

Witam,można prosić o jakiś kontakt do Ciebie ? Pozdrawiam

Anja
@Pozdro 21.12.2018 14:30

Hejki ,mogłabyś powiedzieć jakie są warunki mieszkaniowe odnośnie pracy w Tilburgu przy ciuchach ,gdzie mieszkacie dokładnie ? Będę wdzięczna

Monika
@Anja 03.01.2019 18:04

Hej :) możecie podać namiary żeby aplikować na magazyn h&m ??

Kaja
@Pozdro 21.12.2018 14:30

Hejki ,mogłabyś mi dać do siebie jakiś namiar ? Chciałabym zapytać o parę rzeczy .wybieram się na ciuchy do tilburga,ale mam mieszkać w budel,słyszałam że nie jest tam za dobrze ...proszę odezwij się

Łukasz
@Kaja 13.01.2019 10:00

Budel nie polecam. Chyba że odpowiada ci łazienka i toaleta na korytarzu (dla kilku pokoi,często trzeba kawałek drogi przejść do niej zimnym korytarzem). A i ich stan ma też wiele do życzenia. W części pokoi nie ma nawet umywalki. A płaci się tyle samo co osoby mieszkające w innych lokacjach i normalnych warunkach.

Nowa
@Kaja 13.01.2019 10:00

No szału z tą lokacja nie ma 75km do pracy, ludzie rozni jak wszędzie , pokoje 2 osobowe wspólne kuchnia i łazienka

Natalia

Witam czy ktoś z lubelskiego wybiera się w najbliższym czasie przez tą agencje? , chętnie bym z kimś pojechała.

Klatan

KOMISJONER, ORDER PICKER Miejscowość- Nieuwegein Ktoś był? Jakie wrażenia? Wyjazd w parze

Viki
@Klatan 09.01.2019 23:32

Jade w lutym i tez bym chciala cos wiecej wiedziec ????

Pocahontas
Zweryfikowany użytkownik

Hej wszystkim, jedzie ktoś może na dniach do Oss na order pickera? To mój pierwszy wyjazd do NL. Jakiego zakwaterowania oraz wyposażenia mogę się spodziewać? Czy oprócz pościeli i rzeczy osobistych powinnam jeszcze o czymś pamiętać?

Gabi23

Witam. Dopiero chcę zacząć współpracę z firmą E&A. Jakie są warunki mieszkaniowe w tej firmie jeżeli chodzi o hotele to ile osób przypada np na jedną łazienkę. Jak wygląda kuchnia proszę o odpowiedź kogoś kto wie. Dziękuję i Pozdrawiam.

Betsi
Zweryfikowany użytkownik

Dzień dobry! Chciałabym się dowiedzieć o co chodzi agencji E&A? Pracowałam przez agencje tymczasowo( praca sezonowa) przez 2 mes., teraz chcę zmienić prace ( na magazyn), ale agencja chce opinii o mnie ze starego miejsca, wysłali maila, odpowiedzi nie ma. Agencja ciągni czas. Jak tylko zapytałam o telefon dyrekcji odrazu znalazła się odpowiedź( ze mnie tam nie pamiętają ), teraz na pytanie o nowym miejscu pracy, odpiwiadź "nie ma miejsc ", bezwzględni na to ze na wszystkich stronach agencji jest dostępna ta oferta gdzie chcę wyjechać . O co im chodzi?????

Misz

19 stycznia mam wyjazd do Zwaagdijk na sałatki jeśli ktoś jedzie to pisać na maila trytek900@gmail.com

Ktoś one

Cześć, mam pytanie. Chodzi mi o oferty pracy jako order picker w Tilburgu lub Hoogheven. Jak to wygląda? Czy idzie wypracować te 40 godzin? I jak wygląda zakwaterowanie?

Grzesiek

Witam posiada ktoś informacje na temat pracy w Blokker Geldermalsen oraz warunkach zakwaterowania w miejscowości Wadenoijen? Dziękuję za odpiwiedz. :)

Adrian

Hej :) Ktoś chętny dołączyć na wyjazd samochodem ? Byłem już przez E&A i wszystko było w porządku :) Ja, 23 lata z Częstochowy. Od pewnego czasu dużo podróżuje czy to autostopem "ahoj przygodo" czy przez pół Polski rowerowo. Lubię chodzić po górach,czytać książki czy też jechać na klasyczną imprezę do Mielna :D - ze znajomymi czy też z nowo poznanymi ludźmi. Słucham przeważnie rocka, gram też trochę na gitarze :D adrian7415@o2.pl

Tomasz89
@Adrian 05.01.2019 17:11

Napisałem na @

Tomasz89
@Adrian 05.01.2019 17:11

Priv poszedł na @

Zostaw opinię o E&A - Opole

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie E&A