E&A
4995

Opinie o E&A

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie E&A

Juliia05

Wyjeżdża ktoś 01.06.2018 jako zbieracz zamówień? Jestem z okolic Warszawy

Zagubiona

Dużo osób pisze o Venlo a jak jest na XPO Tilburg II? bardzo proszę o jakieś opinie. Jaka atmosfera, jak z godzinami i mieszkaniem

Kasia

Cześć. Wyjeżdża ktoś 26.05.(sobota) do Beverwijk (miejsce kwatery) a do pracy w Hemskerk (praca przy orchideach). Był lub jestem tam ktoś obecnie? Jestem ze Śląska (okolice Gliwic). Proszę o informacje. Można pisać na maila: katbed_79@tlen.pl

Szukasz pracy?

Karolina

Kto może jeszcze przedstawić opinię o tym pracodacwy? Kto z Was był z E&A w Holandii? Jak faktycznie jest ze znajomością języka? Trzeba znać angielski czy holenderski? Jaki stopień znajomości?

AnonimowaJa

Nie polecam firmy. Pojechałam 2 lata temu z chłopakiem do "pracy". Wsadzili nas do pokoju pełnegi syfu i robali, gdzie po zgłoszeniu tego musieliśmy ten pokój sprzątać. (Na drugi dzień zmienił nam mieszkanie). Pracy dla nas rowniez nie było, (mówili, że nie trzeba znać języka, a na miejscu okazało się inaczej) 2 tyg siedzieliśmy na mieszkaniu w oczekiwaniu na pracę, ale nikt się nami nie zainteresował. Kiedy zadzwoniłam do agencji, w odpowiedzi usłyszałam "lepiej, jak pojedziecie do Polski" oczywiście jeszcze w ten sam dzień zjechaliśmy. Dziś chcąc dać im drugą szansę, w sluchawce tel usłyszałam, że nie mogę u nich pracować, ponieważ nie podjęłam ostatnio u nich pracy. Dziękuję firmo :)

Leoleo

XPO Venlo, jakieś aktualne opinie?

Myku666
@Wercix 11.05.2018 20:08

i jak tam po dwóch tygodniach? praca spoko?

Sysia33

Hej, jest tu może jakaś dziewczyna która chciałaby wyjechać przez eena na wakacje a nie chce jechać sama ? Jestem z okolic Rzeszowa i szukam towarzyszki na wakacje :P mój email :sylwiamarszalek2@wp.pl

Marcin

Witam. Chciałbym się dowiedzieć jaka jest praca jaka ,,Operator myjki ciśnieniowej'' przy sałatkach warzywnych przez biuro w Zwaagdijk?

Andzik

WItam , czy ktoś zaczyna bądź zaczął prace na magazynie H&M w Tilburgu . Ja mam zaczac od 22.05. I tak sie zastanawiam czy ktoś jeszcze jest nowicjuszem :)

Andzik
@Natalia 20.05.2018 04:25

Kiedy zaczynasz :)? No ja też jestem ciekawa co tam mnie czeka ..

Karol98

Mając powiedzmy 40 godzin tygodniowo, ile jestem w stanie zarobić mniej więcej w Holandii? Po odjęciu podatków i ceny mieszkania.

Nl
@Karol98 19.05.2018 23:33

Wybieraj oferty pracy w Holandii w firmach w których nie ma tzw stawki wiekowej bo na wiekowce zarobisz grosze... Stawkę wiekowa stosują np Albert Heijn

Tanan

XPO Venlo - ogólnie praca spoko, zalezy na jaki dział trafisz, na niektórych zapieprz, na innych większe luzy, ale teraz ogólnie jest chwilowy przestój i z niektórych działów zwalniają ludzi do domu. Zakwaterowanie w Budel - miejscówka nawet spoko, tylko kawałek dojeżdża się do pracy, ok. 30-40 min samochodem. W Maasbree domki i 5 km rowerem do roboty.

Ania

Czy często zdarzaa się opóźnienia i przesunięcia wyjazdów z E&A?

Rrruda

Ktoś doHessing w Helmond? Jadę w czerwcu z narzeczonym i fajnie byłoby kogos poznać, zeby razniej się pracowało :) A może ktoś juz tam jest i chciałby się podzielić swoją opinią? Moj mail : m.sokolowska1991@gmail.com

alojzy
@Rrruda 14.05.2018 12:06

Z Hessingiem bywa różnie jeżeli chodzi o godziny. Raz jest ich tyle, że masz dość, raz ich brakuje. Sporo zależy od pogody:)

Kubax

Witam czy wie ktoś na jaki minimalny okres czasu można jechać? Jest możliwosc np 5 tygodni i powrotu?

ZnaFca
@Kubax 14.05.2018 23:23

Można. Rozwiązujesz umowę i tyle. Grunt, by zrobić to z klasą, tak by mieć możliwość powrotu w przyszłości.

Ania

Hej :) Komu z Was odwołano wyjazd 18 maja do XPO Venlo?

Dominika
@Ania 17.05.2018 23:23

Podejrzewam, że wszystkim. Niby ma być przeniesiony na za tydzień ale potwierdzenia jeszcze nie mam .

kacperczikins

Witam wszystkich,szybkie pytanko ile mniej wiecej zarovie w holce w wieku 21 lat na produkcji lub magazynie,chodzi mi o zaorvek tyogndiowy ma czysto po odjęciu za mieszkanie i ubezpieczenie.

Rrruda
@Ktosik 17.03.2018 10:52

Mogę prosić o więcej informacji o pracy w Oss? :) jadę tam 22.06 i chcialabym się dowiedziec, czego się spodziewać :) mialam jechac z narzeczonym na salatki, ale on z brodą do żywności się nie nadaje i musieliśmy wybrać magazyn :) Moj meil: m.sokolowska1991@gmail.com

Anonim

Jedzie ktoś 18 maja na XPO w Niuewegein? Jak tam wygląda praca i płaca

Mario
@lolosia 16.05.2018 21:21

Nie wiem jak Ty, ale więkoszość moich znajomych ma około 40 h , jak czesto chodzisz na zwolnienia to tak potem jest. Ale z mojego doświadczenia nie ma tam problemów z godzinami

JF

Coś ktoś na temat pracy przy dekoderach telewizyjnych?

ona

jedzie jakaś dziewczyna na poczatku czerwca do xpo Venlo?

Karolina

@śmieszek, a od czego zależy ile godzin Ci przyznają i czy znasz tę liczbę przed samym wyjazdem zorganizowanym przez E&A? Zanim zdecydujesz się na wyjazd to na pewno warto wiedzieć ile mniej więcej uda Ci się zarobić i czy się na to decydować, czy może jednak nie.

Adekwatny

Co do pracy w XPO Oss, a więc tak - warunki mieszkalne są dobre i zależy jak trafisz - domek(4-9 os.) lub mieszkanie. Dojazd do pracy rowerem ale to nie problem, miasto jest fajne, do sklepów blisko. Robota dobra, na prawdę polecam! Jedyny mankament to "koordynator" E&A siedzący w biurze na XPO, który jest osobą niekompetentną na te stanowisko. U niego działa zasada "to wy jesteście dla mnie, a nie ja dla was", czyli będziecie mieli problem żeby nawet polubownie u niego coś załatwić z korzyścią dla siebie np. urlop, zmianę w grafiku bądź cokolwiek. Póki do niego nie pójdziesz z jakąś sprawą wszystko wydaje się być ok, lecz nie dajcie się zwieść pozorom. Na dodatek nieudolnie kłamie w celu uzyskania dla siebie korzyści, co nie bardzo mu to wychodzi i gubi się we własnych kłamstwach - to jest żałosne. Jak trochę popracujecie to będziecie wiedzieli o kogo mi chodzi ;) Natomiast co do pracy na XPO w Oss i ogólnie agencji E&A zastrzeżeń nie mam, jest miła atmosfera wśród pracowników, prócz wyżej "wymienionego" serdecznie polecam.

Varsovian

Z całego serca mogę polecić wszystkim pracę w xpo logistics w Venlo. Godzin bardzo dużo (czasami za dużo) a co za tym idzie nienajgorsze wypłaty (320-330€ i więcej). Praca lekka i przyjemna chociaż tu sporo zależy od działu na jaki traficie. Podsumowując to najlepsza praca w jakiej pracowałem przez E&A. W razie dodatkowych pytań zachęcam do kontaktu.

Śmieszek
@Varsovian 21.04.2018 14:28

Skoro przy "bardzo dużej" ilości godzin dostajesz 330€ i jesteś zadowolony to coś z Tobą nie tak, nie znasz realiów i tego co ci się należy - po prostu jesteś wykorzystywany. Polecam SLIGRO, przy ok. 50 (+/-) godzinach można wyciągnąć od 460€ do 530€ (oczywiście już po odliczeniu mieszkania i ubezpieczenia).

Agata

Za niedługo mamy wyjazd z narzeczonym do XPO Venray (praca z elektroniką). Wie ktoś jak tam jest? Warto jechać?

Natalia

Jak z pracą? Nie wiem jaką ofertę wybrać a zależy mi żeby było dużo godzin. Najlepiej koło 50. Jest to gdzieś możliwe?

Ewa
@Pixx1 13.05.2018 17:29

Jestem chętna. Wiek 30 śląskie????

Kryystian

Cześć wyjeżdża ktoś w ten piątek do Greenery ?

Nikola

Witam! Może ktoś coś napisać o pracy na sałatka w firmie Hessing w Helmond jak z pracą dużo godzin? A i jak mieszkanie warunki w hotelu w deurne?

Ania

Hej szukam chętnej osoby a najlepiej dziewczyny na wyjazd do xpo Venlo do magazynu z odzieżą, bo samemu tak ooo wyjechać? Któraś chetna :) ? Z Rzeszowa lub okolic ?

Dominika
@Ania 13.05.2018 21:28

dominika.bte@onet.pl

Kamil

chłodnia XPO Logistics Tilburg - 28°C, ktoś pracuje? bardzo ciężko czy kwestia przyzwyczajenia?

Arek323

Hej, czy może mi ktoś powiedziieć jak wygląda praca, zarobki i zakwaterowanie w Nieuwegein na stanowisku Komisjoner, Order Picker? Bardzoo proszę o info

Aga

Cześć! mam kilka pytań, chcemy z narzeczonym wyjechać przez tą firmę, wiecie jak jest z zarobkami? są stałe godziny? Chcemy też pracować razem, wiecie czy jest to możliwe?

ZnaFca
@Aga 11.05.2018 20:55

Z tym bywa różnie. Zależy gdzie traficie. Z tego co się orientuję to z reguły są to pokoje dwuosobowe ze wspólną kuchnią i łazienką. Raz to może być gdzieś w mieście, raz w lesie. Nie ma reguły. Co do tzw. patologii, bo często ludzie tym się martwią to agencja tępi tego typu przypadki, o co niektórzy mają żal, że pobalować sobie nie można, poćpać nie dają, ale osobiście uważam to za plus. Jak ktoś chce (usunięte przez administratora) i wieczne imprezy to niech zmieni agencję.

Zostaw opinię o E&A - Opole

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie E&A