Opinie o E&A

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie E&A

Gwia

Witam w niedługim czasie mam rozpocząć pracę w zeeland przy obróbce części metalowych, może ktoś tam pracuje jakieś info? Zakwaterowanie nisterlode jaka szansa na pojedynkę?

ppp xD

E&A zaczęłam 2 lata temu,pojechałam na magazyn do Nieuwgein,praca była spoko,godziny również nie mogłam narzekać,najbardziej przekichane było tam z koordynatorami,cały czas jakieś czepianie się,zero organizacji,jeden koordynator powiedział Ci tak a drugi inaczej...tygodniowo zwalniali ludzi masowo bo nowi przyjeżdzali,pracowałam pod strachem że mnie zwolnią,no i zwolnili bezpodstawnie(ponoć nie wyrabiałam normy). Kilka miesięcy póżniej zadzwonili czy nie chce tam wrócić więc spakowałam się i pojechałam. Gdy przyjechałam wszystko było w porządku ale po miesiącu dalej mnie zwolnili więc zapytałam o powód. Koordynator mi odpowiedział ze to była pomyłka biura w Polsce bo oni myśleli że jestem na półrocznym urlopie. Żenada jednym słowem,koordynator nawet nie umiał się wytłumaczyć :) Potem pojechałam do XPO w Venlo,praca również spoko,godziny również. Jest tam bardzo fajna koordynatorka z którą można było wszystko załatwić,bardzo przemiła i pomocna osoba :)

Mila87

Ja wyjeżdżam teraz na weekend, zakwaterowanie na Budel, praca XPO Venlo... z kim będę pracować i mieszkać ??

narwany
@Mila87 20.02.2018 11:42

z uchodzcami

Adekwatny

Co do pracy w XPO Oss, a więc tak - warunki mieszkalne są dobre i zależy jak trafisz - domek(4-9 os.) lub mieszkanie. Dojazd do pracy rowerem ale to nie problem, miasto jest fajne, do sklepów blisko. Robota dobra, na prawdę polecam! Jedyny mankament to "koordynator" E&A siedzący w biurze na XPO, który jest osobą niekompetentną na te stanowisko. U niego działa zasada "to wy jesteście dla mnie, a nie ja dla was", czyli będziecie mieli problem żeby nawet polubownie u niego coś załatwić z korzyścią dla siebie np. urlop, zmianę w grafiku bądź cokolwiek. Póki do niego nie pójdziesz z jakąś sprawą wszystko wydaje się być ok, lecz nie dajcie się zwieść pozorom. Na dodatek nieudolnie kłamie w celu uzyskania dla siebie korzyści, co nie bardzo mu to wychodzi i gubi się we własnych kłamstwach - to jest żałosne. Jak trochę popracujecie to będziecie wiedzieli o kogo mi chodzi ;) Natomiast co do pracy na XPO w Oss i ogólnie agencji E&A zastrzeżeń nie mam, jest miła atmosfera wśród pracowników, prócz wyżej "wymienionego" serdecznie polecam.

zbyszek

Witam. czy ktoś może ma doświadczenie w pracy XPO Oosterhout Ikea? wyjechać mam 2.03.18

Adi

Siema ludzie podzielcie się opinią XPO Nieuwegien . Wybiera się ktoś do tej pracy?

KB
@Adi 20.02.2018 13:28

Mam tam kumpla który mi przesłał kilka zdjęć z akademika w jakim mieszka. Odnośnie mieszkania to tragedia ale mówił że robota spoko :) no i przy 6dniach idzie wyciągnąć 400euro :D

KB
@KB 20.02.2018 17:39

Ale godziny są orientujesz się może? Niby mam na umowie 40godzin tygodniowo. A jak z Hotelami?

KB

Witam, wraz z moją partnerką planujemy wyjechać 02.03.2018 wyjazd z Lublina do pracy w xpo venlo poprzez agencje E&A. Może ktoś podrzuci mi parę wiadomości jak jest z mieszkaniem tam z pracą i zarobkami. Czy warto jechać ?

Xpo Venlo
@ANka 19.02.2018 17:16

pisać na coragg@o2.pl - co wiem to opowiem ( pracuje w xpo obecnie )

KB
@ANka 19.02.2018 17:16

wyślij do mnie emial to sie zgadamy kacperbla@o2.pl

@an

Witajcie, wybiera się jakaś dziewczyna 2 marca do pracy w Venlo? Jeśli tak to proszę o kontakt ankaj8@o2.pl

anka
@@an 16.02.2018 17:41

ja dostałam wlasnie oferte i napisałam do cb na priv:)

Ada

Polecam z czystym sumieniem. Tak jak mówią tak jest. Są uczciwi, wszystko załatwisz bez problemu. Godzin jest sporo, lokacje - mimo, że często daleko od sklepu - to jedne z lepszych w Holandii porównując do innych agencji.

david

nistelrode- mam 1 osobowy pokoj z lodowka i dobrze dziala wifi wiec calkiem spoko lazienki na korytarzu a kuchnia w innym pomieszczeniu jest 1 mikrofala 2 czajniki kilka kuchenek da sie przezyc tylko strasznie dlugo sie idzie do sklepu z buta jakies 30 minut ale mozan brac rower to jest szybciej wiec 2-3 miechy da sie tu jakos wytzrymac mysle. jesli ktos pracuje w oss to 20 minut dojazdu autkiem a w niwuigen 1h15 dojazdu

Rudy
@ulala 08.02.2018 19:51

Ty stara pi odczep sie od nisterlode

do ADIED
@ulala 08.02.2018 19:51

Jarku wiemy wszyscy ze dobrze idzie ci dzwigaie sztangi na klate, ale doroslość to tez umiejetnosc przyjmowania krytyki na klate i chyba nie do końca sobie z tym radzisz. Trochę to słabe ze swoje niepowodzenia zyciowe wyładowywujesz na ludziach zarównona na Nistelrode i tutaj w komentarzach ;-)

Ela

Hej pracuję ktoś na xpo w oss? Jaka panuje tam atmosfera i czy są godziny? Praca ciężką ? Proszę o pomoc

stefeker
@nick 31.01.2018 23:15

I co tam jak w tym oss ? Jakie warunki mieszkalne ?

betii
@nick 31.01.2018 23:15

Elka i jak tam praca?oko?pozdrawiam

asdf

Pracuje ktos lub pracowal w xpo nieuwegein i moze sie podzielic opinia na temat pracy i zarobkow? Bede bardzo wdzięczny , email - diox7@tlen.pl

Daniel

XPO Hoogeveen.. czy ktoś odpowie jakie warunki i czy warto?

Daniel

Hej! za dwa tygodnie mam prace w Holandii na magazynach chłodni przy zbieraniu zamówień. Serio jak to jest, że ciągle tam kogoś potrzebują? Jest aż tak ciężko że wyłamują się czy sama patolka i ich zwalniają? 11.98 Euro to trochę hajsu więc się dziwie, że taką mają rotacje. Ktoś wie? trzeba mocno się narobić by zarobić? czy raczej spoko jak na polskich hurtowniach? Pracowałem już przy -22 stopniach na chłodni, nosiło się kartony z frytkami i brokułami, różne. A zakwaterowanie? opłaca się jechać na 3 miechy?

Anastazja

Wybiera się jakaś dziewczyna od nich w najbliższym czasie? Ja mam taki zamiar ale samej tak strach trochę jak coś to piszcie ase282697@gmail.com i powiedzcie mi czy u nich to standard że za dojazd do pracy się płaci???

Miśka87
@Anastazja 15.02.2018 22:39

Napisałam e-mail

@an
@Anastazja 15.02.2018 22:39

Wysłałam wiadomość na priv

Jerzy

Dzień dobry, czy pracował ktoś z e&a na magazynach elektronicznych DynaLogic w Woerden lub Vianen? Jakie warunki pracy czy nie ma problemu z godzinami?

pawkinio
@Jerzy 16.01.2018 15:07

No tam jest dramat. Nie polecam. 20 godzin tygodniowo max. Dezorganizacja pracy - porażka całkowita. I wracasz po nocy wykończony mimo to.

Hehe
@Jerzy 16.01.2018 15:07

Tak pracowalem opisalem juz to 24h temu na forum ale usuneli post wiec chyba sie domyslasz ze negatywna opinia i to bardzo

Someone

Witam jakieś opinie o komisjonerce W Hoogeveen na mroźni? lub Venlo magazyn odieżowy jak zakwterowanie, ile można wyjśc na tydzien i czy są godzinki ;) Pozdrawiam 5!

Marcin

Cze, jesli ktos jedzie 23 lutego do pracy w Venlo prosze o kontakt gg 9008753

Marek321

Witam, jedzie ktoś 5.01 do Venlo do magazynu odzieżowego??

Franek
@Miśka87 16.02.2018 05:14

Miska napisz maila też mam jechać ale waham się nad podpisaniem umowy bo z biura panie nic nie wiedzą na temat mieszkania i godzin ( albo nie chcą powiedzieć)???? pisz na maila mbox92@o2.pl

Franek
@Miśka87 16.02.2018 05:14

Czesc napisz do mnie na maila mbox92@o2.pl tez mam jechac i nic nie wiem a w biurze nic nie wiedza ;)

mr yogi

witam co powiecie o ah tilburg? normy są jakies wysrubowane,nie do wyrobienia? wyrzucaja za niewyrobienie normy? ile mniej wiecej moge dostac za tydzien w wieku 21 lat. pozdro

kaka

KLASYFIKATOR - ROZSZCZEPIANIE SADZONEK co o tym powiecie? ta stawka 10 brutto to na najwyzszej wiekowce? praca tylko dla kobiet? jak zakwaterowanie i tygodniowki? pozdrawiam

gościówa

O pracy w magazynie C&A Lisse E&A ogarnia mieszkania w kilkuosobowych domkach, z których spokojnie można dojechać na rowerze lub w hotelu pracowniczym w Zaandam z dojazdem autem (podobno obecnie już tam nie kwaterują). Domki na ogół mają dobry standard, w pełni wyposażone w wszelkiej maści piekarniki, sztućce, gary i mikrofale (właściwie wszystko poza pościelą), czego nie można powiedzieć o hotelu. Wybierając się tam warto zabrać własne stalkapy bo agencja daje darmowe obuwie robocze z bardzo niskiej półki (pierwszy tydzień w tych butach to masakra). Wypłaty co tydzień, bez opóźnień, salarisy na maila, urlopowe i wakacyjne wypłacane. Wyjeżdżając tam do pracy nie ma co spodziewać się kokosów - mimo 38 godzin tygodniowo na kontrakcie pracuje się średnio 40 - 45 godzin (chyba, że jest mniej lub więcej pracy), z czego faktycznie w pracy spędza się 5 godzin więcej (są trzy bezpłatne przerwy, łącznie godzina dziennie). Co istotne - nadgodziny nie są lepiej płatne a rzadko ich nie ma. Przykładowo za 44 godziny (z przerwami 49) dostajesz 283e na czysto (po odliczeniu mieszkania, transportu, podatku i ubezpieczenia). Nie bądź zaskoczony, gdy poza normalnym salarisem dostaniesz salaris z saldem ujemnym - jeśli nie masz wystarczająco dużo nadgodzin to jesteś agencji winien pieniądze, których nie może sobie odebrać (ok 3e tygodniowo - mimo zawiłych tłumaczeń koordynatora chyba nikt nie potrafi zrozumieć dlaczego...) Co do samej pracy - Holendrzy w firmie są w porządku, pomogą, wytłumaczą. Jeśli chodzi o naszych rodaków to bywa różnie. Nie martw się nieznajomością angielskiego, ktoś zawsze przetłumaczy jeśli będziesz mieć jakąś sprawę do załatwienia, podczas samej pracy nie jest potrzebny. Jeśli jesteś kobietą to trafisz prawdopodobnie na wieszaki. Praca stojąca, lekka ale nudna. Raczej nikt nie będzie poganiał batem, stoisz sobie i spokojnie wieszasz. Atmosfera sprzyja plotkom, intrygom i obgadywaniu. Wejfry - tylko kilka Polek tam pracuje na stałe, praca siedząca, lekka, nudna, atmosfera lepsza bo i mniej kobiet w jednym miejscu i więcej Holendrów. Panowie trafiają na rozładunek/załadunek kontenerów, rozpakowywanie paczek, dozen - generalnie praca ciekawsza ale cięższa - w zależności od działu na który się trafi zależy o ile cięższa (w sensie fizycznym). Podsumowując - jeśli chcesz zarobić ale się nie narobić to jak najbardziej polecam (zwłaszcza dla kobiet), jeśli nie boisz się harować za uczciwe pieniądze - możesz się zawieść :)

Zaciekawiony

Deurne hotel pracowniczy jakie warunki w tym hotelu ? Jak wygląda praca przy salatkach ? Godziny są? Ktoś coś wie ? Był? Jest? :)))

Pffff

Mocno nie polecam tej agencji

szukajaca info!

Witam . Mogę dostać jakieś info na temat zakwaterowania w Oss albo Nisterlode ? Jak warunki?Nisterlode slyszalam ze nieciekawie..

addd

Jakie opinie o XPO Eersel przez E&A? Dużo godzin? I jak z zakwaterowaniem w mieście Budel lub okolicy Tilburga?

aasas

Jakie opinie o XPO Eersel przez E&A? Dużo godzin? I jak z zakwaterowaniem w mieście Budel lub okolicy Tilburga?

K.

Cześć, pytanie skierowane do osób które jadą 09.02 lub były już w XPO Eersel. Jak to wygląda z mieszkaniem? Czy jest w miarę ok? Jak wygląda cały proces po dojechaniu na miejsce?

AA
@K. 01.02.2018 13:15

Witam, też wybieram sie do XPO Eersel. czy może ktoś wie jak zmieszkaniem?

anonim

(usunięte przez administratora)

Monika

Mogę prosić jakiegoś meila do Pana?lub napisanie do mnie. monisia.007@wp.pl

Jonas
@Monika 11.02.2018 10:23

Napisałem.

Zainteresowani

Jak wygląda praca XPO Nieuwegein ? System w języku polskim ? Jak warunki ? Jak najlepiej przygotować się na pierwszy dzień pracy ? Dzięki za odp !

Vaso

Siema. Pracuje ktoś z was w XPO Nieuwegien ? Podzielcie sie opinią na temat pracy.

Xxjustynaxx

Proszę o opinie na temat pracy i warunków mieszkaniowych jako order picker Albert Hejin w Tlburgu

Fazi28

Proszę o opinię na temat pracy XPO Nieuwegein . Jakie są warunki pracy oraz godziny. I jak wygląda zakwaterowanie w Veenendaal . Proszę o szczerą opinię.

EmEjTi

Witam. Pracował ktoś w XPO Tilburg II (pakowanie odzieży)? Chcę jechać wraz z dziewczyną 09.02 i się zastanawiamy czy będą godziny i zakwaterowanie w warunkach do życia tj. kuchnia, łazienka oraz jakaś szafa w pokoju (wiem, że na luksus nie mamy co liczyć)

AAA
@EmEjTi 06.02.2018 15:16

Witam. A skąd wyjeżdżacie? bo my z chłopakiem wyjeżdżamy też 09.02

Enduro
@EmEjTi 06.02.2018 15:16

Hejka tez jestem ciekaea jakie warunki mieszkaniowe maja jesli chodzi o agencje-praca XPO TILBURG ODZIEZ

Kasia

Hej czy zamówienia wydawane są w języku polskim ?

Pysia

Witam ! ;) Może ktoś wyrazić opinię o XPO Nieuwegein . Czy są godziny i jakie warunki mieszkaniowe.

donnek

Nie jedźcie do oss bo nie ma godzin robimy po 10 h tygodniowo

KTOS
@donnek 19.01.2018 15:54

i po co tak piszesz... to ze teraz nie ma godzin to nie znaczy ze wcale ich nie ma to po pierwsze, po drugie, pracowalem w xpo oss ponad rok czasu i jakos nigdy nie mialem 10h w jednym tygodniu najmniej to 32, chociaz i tak rzadko kiedy sie zdazylo, albo nie chcialo Ci sie pracowac ze nie dawali Ci godzin... albo sam sobie wolne robiles....

ana

Hej czy ktoś pracuje w xpo oss ? Czy jest ciężko ? Jak ludzie ? Czy są godziny ? Proszę o pomoc

Ana
@Chris 31.01.2018 19:35

Chris daj znać ja zaczynam pracę od poniedziałku ale nie wiem czego.moge się spodziewać czy ciężko jest czy są godziny

Ana
@Chris 31.01.2018 19:35

Chris daj znać jak jest ja zaczynam w poniedziałek pracę nie wiem czego się spodziewać

Lola

Hej ludzie powiedzcie proszę czy ktoś wie jak jest przy tulipanach? Praca niby 10 godz. dziennie...Ciężko? Pozdro.

Monia

Witam. Proszę o opinie na temat Albert Heijn w Eindhoven . Czy zmieniło się coś z godzinami czy nadal jest jak było ?

Sprytas

Jakie macie opinie o AH Online w Eindhoven ? Dużo jest negatywnych komentarzy, zmieniło się coś od tamtego czasu na tą chwilę? Dostałam ofertę pracy i nie wiem co zrobić....

catty

Proszę o szczere opinie na temat AH Online w Eindhoven. Zmieniło się coś z godzinami czy jest jak było ?

Pixac

Jakie macie opinie na temat firmy AH Online w Eindhoven? Dużo jest negatywnych komentarzy na tą firmę... Zmieniło się coś czy dalej jest jak było?

Aska

witam chcialabym sie cos dowiedziec jak sie mieszka i jak warunki pracy przy kwiatach w miejscowosc Zwaagddijk? z gory dziekuje!

Pyyyy

Heej!na jutro mamy sie stawic w Veenendaal a pracowac w XPO Nieuweigen macie jakies informacje na temat zakwaterowania i co jest za akcja ze niby nie mozna jechac swoim autem?

Jonas
@Tilburg 23.01.2018 10:52

Poza tym jak ktoś nie potrafi dojechać swoim samochodem tutaj na odpowiedni czas do pracy to nie wiem czego tutaj szuka. Po drugie posiadając własne auto tutaj łatwiej znaleźć lepszą pracę i własne zakwaterowanie a nie mieszkać w hotelu i dzielić kuchnie i łazienkę z innymi ludźmi raczej nie każdemu może coś takiego się podobać. Szanujmy się ponieważ nie jesteśmy bydłem ,które wozi się do pracy i z pracy i tylko tak Ci upływa życie w Holandii. Ciekawe jest co piszesz także o braniu przykładu z Holendrów odnośnie rowerów. Powiedz mi skąd w takim razie takie ruch uliczny i korki na drogach codziennie. To chyba nie przez same polskie cebulactwo jak Ty to nazywasz. Wydaje mi się ,że chyba lubisz żyć pod agencyjnym parasolem gdzie Ci agencja wszystko załatwi opłaci Ci rachunki zawiezie i przywiezie z pracy może jeszcze zacznie Ci gotować. Tak jak mówie kto jest bardziej ogarnięty i szanuje siebie zaczyna od samochodu i dąży do tego żeby mieć lepiej a nie ciągle tkwić w agencyjnym grajdołku. Pozdrawiam Jonas

Karolina
@Pyyyy 12.01.2018 16:53

Witam. 23.02 również mamy być w Veenendaal, praca Xpo Niuwegein. Proszę o informację dot. Zakwaterowanie oraz pracy. Dziękuję

anonymous

Orientuje sie ktoś jak wygląda praca i zakwaterowanie na pakowaniu sałatek w Nistelrode?

anonymous

Cześć. Jedzie ktoś 3.02.18 do pracy przy układaniu bukietów? Dzisiaj dali mi znać z biura w tej sprawie, lecz to jest zbyt krótki termin do przygotowania się do wyjazdu. Ktoś pracuje na takim stanowisku? W jakich warunkach mieszkają ludzie, jak daleko i czym jeździ się do pracy? Proszę o informację. Kasia okolice Gliwic

Karolina
@anonymous 31.01.2018 16:15

Cześć. Mi również zaproponowano wyjazd 03.02 ale to jest dla mnie zbyt szybko, ponieważ nie zdążę się przygotować do wyjazdu. Również chciałabym dowiedzieć się coś więcej...

Karolina

A kiedy miał być wyjazd? Dlaczego tak długo trwa odzyskanie pieniędzy za bilet?

kas

Mieszkamy z chłopakiem w Budel od niedawna. Jeśli ktoś potrzebuje jakiś PRAWDZIWYCH informacji to chętnie odpowiem :)

Davvv
@tomm 19.01.2018 16:23

Na Budel na razie nie kwaterują, bo nie ma miejsc

nick
@Davvv 26.01.2018 14:27

dlaczego? nie ma miejsc?

Hanka1993

Ja polecam AH Online, na początku faktycznie było mniej godzin, bo magazyn funckjonował bardzo krotko, ale teraz jest naprawde coraz wiecej godzin, ja miałam 40 h, mój chłopak 46 i fajna praca do tego

nowy
@Hanka1993 28.12.2017 13:54

miesiecznie 300-350e to ja podziekuje

HM 1212
@Kasia 27.12.2017 22:46

To na tydzień nie na miesiąc

Xxxx

Witam czy ktoś jechał do Holandii przez tą agencje odział Radom ?

Zostaw opinię o E&A - Opole

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie E&A