E&A
4 1013 6 1

Opinie o E&A

magda009

Witam :) Kto we wrześniu jedzie do pracy na magazynie H&M? Proszę o info na temat agencji czy to faktycznie jest tak , ze dostaje się pieniądze w 3 tygodniu pracy?

ZnaFca
@magda009 11.08.2018 17:31

Co do wypłat tak jest w każdej pracy przez E&A. A dokładnie przelew jest puszczany w piątek drugiego tygodnia. I w zależności od tego o której godzinie puszczony i w jakim banku masz konto kasa przyjdzie albo w piątek popołudniu/wieczorem albo w poniedziałek rano.

Monika

Magazyn h&m w tilburgi ktos cos moze powiedzieć jak mieszkania dojazd do pracy i jak godziny w pracy? Chce wyjechać we wrześniu i nie wiem czy od września byloby duzo godzin? Jak jest jakas dziewczyna chetna na wyjazd od września tam piszcie :) bo chce sama jechać..a samemu wiadomo jak;(

magda009
@Monika 17.07.2018 06:03

Ja będę jechać pisz: magda.cizewska@wp.pl :)

anonim

(usunięte przez administratora)

ZnaFca

To Ty jeszcze mało widziałeś:)

Lili69

Czy administrator mógłby łaskawie nie usuwać komentarzy mówiących prawdę o całym tym grajdołku zwanym E&A?? Co,prawda w oczy kole????

BylemWidizlem
@Lili69 06.08.2018 12:07

Jest to notorycznie usuwane

Karolek1997

Witam czy ktoś jedzie do pracy do Oss 11.08.2018 ??

Lala

Magazyn C&A w Liesse? Mam wyjechać 04.08.18. Jak z godzinami i mieszkaniem? Ktos cos?

Adi
@Lala 24.07.2018 22:37

Również poprosiłbym o informacje byku7@op.pl

Aaricia

Czy ktoś pracuje w Leiden z produktami Apple i może powiedzieć jakie zarobki netto? Piszą w ofercie, że 40h gwarantowane a stawka 9.90 EUR... Czy mieszkania blisko i rower czy poza miastem i auto?

Leiden
@skorpion 04.08.2018 13:32

A i w zeszły piątek rozdali pierwsze rowerki, więc od dzisiaj śmigamy tym środkiem lokomocji. Dojazd zajmuje ok. 15 minut bez mocnego pedałowania. Dystans to 4.4 km

Daniel

Cześć, ktoś chętny na wspólny wyjazd z tą agencją?:)

Fabian

Proszę o informacje na temat pracy w C&A w Lisse. Jakie zakwaterowanie i czy jest praca dla mężczyzn czy tylko dla kobiet ?

Kate

Mieszkania przyzwoite, pieniądze wypłacane na czas. Z obserwacji widzę, że ci, którzy najbardziej narzekają, wyzywają agencję, bądź szybko rezygnują, sami coś "nabroili" - nie chodzili do pracy, udawali chorych, pili, ćpali, etc. A pracowałam z takimi...

krz

Ponad 2 lata w Tilburgu na Versie (zimna hala), jeśli ktoś ma pytania może do mnie napisać krzys.mik@interia.pl

Aga909

Hej. Czy ktoś z was, lub waszych znajomych mieszkał w hotelu w Budel? Czy ktoś wie jakie sa tam warunki mieszkania( pościel, naczynia). Jak wygladaja pokoje? Czy sa w nich łazienka i kuchnia ? Czy kuchnia jest wspólna dla wszystkich ? Dzięki za jakakolwiek informację

xpo venlo. xpo venray. lokacje
@Aga909 26.06.2018 19:39

zobacz wczesniejsza odpowiedz dla Daria

Olga1

wybiera się ktoś do Venray w najbliższym czasie ?

Olga

hej , wyjeżdza ktoś do Venray 03.08 lub 06.08 ?

anonim

(usunięte przez administratora)

Bez nazwy
@Madzia 28.07.2018 18:01

Chodzi mu o flex w krimpen ????, skojarzylem typa dzień wytrzymal

Gabriela

Jest ktoś chetny na wspolny wyjazd? Jade pierwszy raz, razem raźniej :D jestem z Rzeszowa, studiuje, 21l, ewer669@gmail.com

Daaagaq
@Gabriela 26.07.2018 18:23

Witam;) proszę o wiadomość .:)

C&A Lisse

Jakies opinie o pracy w magazynie C&A w Lisse? Piszcie jak z godzinami i mieszkaniem.

Daria

Witam jestem zainteresowana wyjazdem do pracy do magazynu odzieżowego w Venlo lub w Venray. Chciałabym zapytać jak wygląda sytuacja z zakwaterowaniem osób które pracują w tych miejscach. Czy są to bungale, czy hotele ? Co jest na wyposażeniu ? Jak daleko jest do pracy? do sklepu? ogólnie do cywilizacji ? Czy są pralki ? Pozdrawiam.

Lala

Do Kasia. Czemu? Jakies konkrety?

Bati

czy ktoś jedzie z Krakowa lub z biura Racibórz, jutro do Tillburga (h&m)?

iloncyk
@Bati 26.07.2018 08:29

ja ale z Łodzi, jak coś iloncyk@onet.pl

Niki

czy ktoś wie, jeśli mam na 8 tygodni kontrakt z tej agencji, to jak by się zdarzyło zerwać wcześniej umowę, czy są tego jakieś konsekwencje?

Iwona

To że zmieniajâ się terminy pracy czy Przyjazdu to wina Holendrów Oni pomału bez stresu Pracowałam przez te Firmę i polecam Super opieka Domki Czyste Kogo wyrzucali Polskie bydło którzy pili cpali i robili (usunięte przez administratora)

Albertowo Tilburg
@Iwona 22.07.2018 20:47

Dzis zwolnili z Alberta 10 osób ale to dobrze bo jak ktos do nas przyjeżdża to powinien byc nastawiony na prace a nie na cpanie i chlanie przed klasztorem lub na domkach... Dobry ruch e&a tak trzymajcie bo nie moze byc tak ze jakas patologia sobie imprezuje olewa prace a inni musza przez nich robic nadgodziny...

Piotr

Witam, pracuje ktos w tilburgu na order picker'ce na magazynie chlodniczym? Chce sie dowiedziec czy to prawda ze na lokacji nie mozna trzymac auta prywatnego.

Piotr

Witam, pracuje ktos w tilburgu na order picker'ce na magazynie chlodniczym? Chce sie diwiedziec czy prawda jest ze pod lokacja nie mozna auta prywatnego trzymac.

Iwona

I pierwsze słyszę by ktoś kradl każdy miał laptopa telefon pieniądze Plus swoje walizy z polskim jedzeniem z Biedronki Aneks kuchenny sypialnia 6 osób i salon Lodówki automat suszarka.Jak my byłyśmy w pracy inne dziewczyny sorzataly i gotowały dla wszystkich Super była organizacja i zaufanie Holendrzy super Polski koordynator też Na drugi dzień Każdy.mial nr Sofii Do pracy 5 minut rowerem Pięknie cicho zielono Meterik Koło Venlo

Ola
@Iwona 22.07.2018 20:57

Czy praca jest spoko ? Nie zaden (usunięte przez administratora) ?

Klara xxx

Witam , miałam jechać z chłopakiem i znajomych 20.07 wczoraj 18.07 przełożyli nam wyjazd na za tydzień miał ktoś taką sytuację z agencji E&A na order picker ? Umowe mamy popisaną bilety kupione

Jrjfnf
@Klara xxx 19.07.2018 14:42

Miałam taką sytuację i grzecznie podziękowałam za współpracę.

dzony z arizony

czesc wam,co mi powiecie o AH tilburg,jakie zarobki na wiekowce(+21),jak jest z ta norma,jak z godzinami,zwalniaja za norme?

Polak

Witam. jedzie ktoś do Hollander w miejscowości Barendrecht w niedzielę może?

xyz

Witam, czy ktoś pracował na produkcji pizzy w Amstelveen i może podzielić się informacjami na jej temat ?

pdff

Hej ja mam ofertę pracy w Tilburgu na H&M wyjazd ma odbyć się w pt ale ciagle czekam na potwierdzenie czy ktoś tez się tam wybiera i dostał już jakies info czy wyjazd jest aktualny ? Dzwonię tam prawie codziennie od 2 tygodni i ciagle mówią ze wjazd jest niepotwierdzony

Wojtek
@pdff 17.07.2018 19:04

Pracuje w Tilburgu przez enea na albert hein i nie narzekam xD a jesli chodzi o hm to ludzie sb chwalą. Nie jest ciezka robota a pracujac tam dostaje sie mniej pieniedzy niz na albert hein ale praca o wiele lepsza. I warunki mieszkalne nie sa takie najgorsze

Zostaw opinię o E&A - Opole

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie E&A