E&A
4 1020 6 1

Opinie o E&A

Loli

Pracował ktoś przy cebulkach lili? Praca na hali przy sortowaniu. Potrzebuję wszelkich opinii! Z góry dziękuję! :)

Kk
@Loli 18.10.2018 07:49

ja też bym prosiła :)

Andzia
@Loli 18.10.2018 07:49

Loli skąd jedziesz na lilie?? I do jakiej miejscowości?

Andzia
@Loli 18.10.2018 07:49

Ja pracuje przy liliach gdzie jedziesz dokładnie?

Andzia
@Loli 18.10.2018 07:49

Jesteś?

Loli
@Andzia 21.10.2018 15:20

Andzia, jade do Lico, wyjazd 27.10. Masz jakieś informacje o tej pracy??

Qwerty
@Loli 21.10.2018 22:35

Ja też jadę 27.10

Loli
@Qwerty 22.10.2018 09:26

Skąd jedziesz? Masz jakieś info o pracy poza tym co powiedzieli w biurze? :)

Qwerty
@Loli 22.10.2018 16:35

Ja z Łodzi, ale więcej info nie mam niż te z biura

Ktoś

Witam wszystkich. Mamy jechać do pracy na magazyn jako para, na XPO Tilburg II. Szukam kogoś pracowitego, normalnej osoby, która jest w stanie opowiedzieć o firmie pod kątem widzenia osoby, która PRACUJE, a nie chleje i narzeka jacy to są (usunięte przez administratora) Podziękuję za wypowiedzi ludzi, którzy stoją pod blokami i jadą tylko pić, a ich wypowiedź ogranicza się do przekleństw. Chcę tylko upewnić się przed wyjazdem z paroma rzeczami, jeśli już przyjedziemy, to kupuje duża czekoladę za pomoc :D

Damian
@Ktoś 21.10.2018 10:12

Siemka, ja też razem z narzeczoną jedziemy 2.11 na ten magazyn i podpinamy się do waszego komentarza . Też chcielibyśmy się czegoś dowiedzieć :D

Extreme
@Ktoś 21.10.2018 10:12

Pracuje od miesiąca tu , w czym mogę pomóc ?

Zosia
@Extreme 21.10.2018 22:04

Jak sama praca? Pracujesz z kobietą jako para? Macie te same zmiany? Jak warunki mieszkaniowe i dojazd do pracy? Oczywiście, to zależy od tego na jakiej lokacji jesteś, jeśli możesz odpowiedzieć. Ile godzin tygodniowo wyrabiacie i jak zarobki wyglądają?

Damian
@Extreme 21.10.2018 22:04

Chcielibyśmy się dowiedzieć czy mieszkacie w Tilburgu/ okolicach czy w Budel i ile dni/godzin w tygodniu się pracuje :) Może byś napisał swoją opinię Jak Ci się pracuję , jaka atmosfera , itp :D Pozdrawiamy

Mmmmmm

Czy pracuje ktos z Was w Kuehne and Nagel jako magazynier/order picker? Warto;)? I jak jest z ta znajomoscia angielskiego? Z gory bardzo dziekuje

Jaa
@Mmmmmm 16.10.2018 01:19

Pracowałam jako pakowacz, fajna atmosfera, ale niestety normę jak to wszędzie trzeba wyrobić, jak jest duże zamówienie to zapierdziel ostry

Magda
@Mmmmmm 16.10.2018 01:19

Pracuje od tygodnia, atmosfera miła, raz jest mega dużo pracy, raz lżej sama praca w sobie przyjemna :)

???

Jakieś opinie na temat pracy xpo w Oss? Wyjeżdżamy i jesteśmy ciekawi czy są godziny, dobra atmosfera i zakwaterowanie.

Xpo.Venary

Przepraszam za błąd w pisowni chodzi o XPO Venray

Xpo.Venary

Hejo czy ktoś jedzie z Trójmiasta 26.10 do Venray na magazyn z dekoderami? Można by się zgadac jakos przed wyjazdem ?

Zosia

Hej. Wybieramy się z koleżanka do Tilburg do pracy pakowacz, etekieciarz przez firmę e&a. Czy praca jest okey? Jakie są godziny pracy i ile godzin można zrobić tygodniowo? I jak wyglądają warunki mieszkalne? Nie wiemy jeszcze gdzie będzie nasza lokacja mieszkaniowa.

LIPIEC

Witam, pracuje ktos w pralni cleanLease? Albo ktos sie wybiera ? jakie są tam warunki pracy, jak z mieszkaniem, i czy jest duzo godzin ? Pytam bo mam zamiar z dziewczyna sie tam wybrac na poczatku listopada bo to jedyna praca jaka mi zaproponowali dla pary w cieple i mozliwoscia wyjazdu wlasnym autem.

KolegaMamy

Witam, wraz z dziewczyną dostaliśmy ofertę pracy w Intratuin w Venlo , a lokacje mieszkaniowa w Nistelrode, mógłby mi ktoś podać opinie o pracy (jeżeli ktoś już tam pracowal/pracuje) oraz na temat Nistelrode

Karo

Pracował ktoś na zadupiu Bovenkarspel? Mam propozycje, ale jak widzę tą lokalizacje...

alex

Cześć , pracuje ktoś w C&A w Lisse? Może ktoś napisze jaka atmosfera w pracy i jakie warunki na mieszkaniach .Dzięki za info :)

alex

Cześć , pracował ktoś w Lisse dla C&A ? Interesują mnie też warunki mieszkaniowe jakie oferuje agencja dla tej lokacji bo tyle się już naczytałem i oglądałem że sam nie wiem czy na zimę warto ryzykować niedogrzane domki :) Wiadomo holenderska zima to nie to co w Polandi ale trzeba przecież odpocząć i wyspać się w ciepłych warunkach a nie marznąć pod śpiworem. To już drugie ponowienie oferty czyżby taka rotacja na firmie? Dzięki za info.

Gowork

Ktoś jedzie w najbliższym czasie do Barendrecht ? A może jest tam już ktoś i powie jak praca przy zbieraniu zamówień?

Juju
@Gowork 12.10.2018 10:36

Norma jest ciężką do wyrobienia, ale są ludzie którzy wyrabiają, sporo osób odchodzi bo jest dość ciężko. Dodatkowe utrudnienia są bo komędy są wydawane po holendersku a dlatego trzeba uczyć się online. No i jeżeli ktoś nie wyrobi normy jest zwalniany. No i jak w każdej pracy jest zawsze jakiś burak który potrafi uprzykrzyć życie.

Jaa

Czy jest tu ktoś kto pracuje w oss na xpo? Ja niedługo zaczynam, mam kilka pytań jak jest ktoś na tyle miły :)

kathy

XPO Niuewegein przez E&A jakie zarobki,mieszkanie jak wyglada sprawa godzin,nastroje w pracy,norma itp. NiECH KTOS POMOZE!

?

Jakieś opinie na temat XPO Tilburg II?

Son

Siemanko , mam takie pytanko dla pracujących , czy idzie coś odłożyć z pracy z tą agencją ? Przynajmniej 800€ czy po odliczeniu kosztów mieszkania i jedzenia zostanie z 400€ ..

Haja

Hej, macie moze jakies opinie odnosnie hotelu w Veenendaal i pracy w Tiel?

Dary
@Haja 16.10.2018 17:06

W Veenendaal są mikroskopijne pokoje ale z łazienkami i lodówkami w pokojach, ok 1km do małego polskiego sklepu i ok 2 km do centrum miasta.

Damian

Część wszystkim. Chciałbym spytać czy wybiera się ktoś do AH online w Eindhoven od 26.10 albo może ma ktoś jakąś opinie na temat tamtejszy h warunków/pracy etc? Wraz z narzeczoną planujemy tam jechać i chcielibyśmy się czegoś dowiedzieć . Z góry dziękuję za odpowiedź. :))

Damian

Część wszystkim. Chciałbym spytać czy wybiera się ktoś do AH online w Eindhoven od 26.10 albo może ma ktoś jakąś opinie na temat tamtejszy h warunków/pracy etc? Wraz z narzeczoną planujemy tam jechać i chcielibyśmy się czegoś dowiedzieć . Z góry dziękuję za odpowiedź. :))

xyz

Cześć! Czy ktoś orientuje się jak wygląda praca przy biżuterii w Amsterdamie? Czy pracuje się również w weekendy, są jakieś nadgodziny? I jakie warunki mieszkaniowe? Dzięki za odpowiedź :)

Marta
@xyz 15.10.2018 22:03

hej też się przyłączam do pytania ;) właśnie widziałam ogłoszenie i jestem ciekawa oferty ;)

Sweetorhot

Witam, jest tu ktoś kto pracuje na magazynie w Raamsdonksveer lub na mrożonkach w Hoogeveen? Jeśli tak, to chciałbym normalnie porozmawiać i zadać kilka pytań chociaż troszkę doswiadczonemu pracownikowi. Zapraszam każdego kto ma do powiedzenia coś z sensem sweetorhot500@wp.pl

Chesterfield
@Sweetorhot 11.10.2018 23:53

Na 9-tej podstronie masz wszystko ładnie opisane.

Michał

Witam mam pytanie czy orientuje się ktoś jak wyglada praca i warunki w firmie zajmującej się naprawa palet itp panhuis pallethandel w tilburg ?

poważny

Witam wybiera sie ktoś 26 do tilburga xpo ?

Diana

Cześć wszystkim! Jest może ktoś, kto szuka kompana na wyjazd do pracy właśnie z tą agencją? Bo ja nie ukrywam, że się cykam trochę jechać samej. Chociaż znajomi, którzy byli już w Holandii mówią, że jest mnóstwo Polaków i szybko się poznaje ludzi. Dajcie znaka ;)

anonymous
@Diana 09.10.2018 18:40

witam ,a gdzie chcesz jechac ? ja mysle o Lisse :)

Magda
@anonymous 10.10.2018 10:46

Ja wyjeżdżam w poniedziałek do Veenendaal praca przy zamówieniach laptopy telefony itp :) hotel naprawdę dobre warunki, lepsze niż poprzedniej oferty jaka miałam :) jeżeli ktoś jedzie niech się odezwie ')

Magda
@Diana 09.10.2018 18:40

Więc jeżeli jesteś chętna również jadę sama :)

Magda
@Magda 10.10.2018 20:59

Jeżeli jedzie ktoś w poniedziałek bądź chce pisać mariolamag11@onet.pl

Kala
@Diana 09.10.2018 18:40

Witaj. Ja również myślę o wyjeździe przez tę agencję. Byłaś już może na rozmowie ? Myślisz o konkretnej pracy jaką chcesz wykonywać? ?

Kasia
@Diana 09.10.2018 18:40

Jedzie ktos moze 19.10 jesli tak prosze o kontakt kasia1983440@wp.pl

Asiek
@Diana 09.10.2018 18:40

Cześć ???? Jestem chętna na wspólny wyjazd, zgadamy się?

Michał
@Asiek 14.10.2018 10:18

Hej, ja również myślę tam jechać, jutro będę dzwonił do agencji. Mam nadzieję, że facetów również przyjmują. Napiszcie proszę, jak praca ;)

Karolina

@Dudek rozumiem, że jeździłeś w przeszłości do pracy z agencji E&A i masz porównanie do dzisiejszej sytuacji. Czy mógłbyś napisać co byś poprawił w tej firmie, aby współpraca była bardziej satysfakcjonująca? Po liczbie wpisów w wątku widać, że wiele osób wybiera się do pracy za granicę i na pewno Twój wpis będzie dla nich cenny.

Nowk

Praca w magazynie z drobną elektroniką w Tiel - poleciacie? To jest praca na wózku EPT?

Magda
@Nowk 12.10.2018 22:00

Ja tam jadę w poniedziałek nie na wózku z tego co mi wiadomo :)

Natalia

Witam, czy ktoś może się wypowiedzieć o pracy w XPO w Tillburgu? Czy są godziny? Czy praca ta polega na jedzeniu wózkiem, czy też ręcznym zbieraniu? Pozdro i dziękuję z góry :)

Marta

Czy ktoś w dniu jutrzejszym wyjeżdża do pracy Holandia firma Blokker ? Ktoś może był albo jest na miejscu i może powiedzieć o tej firmie?

Daniell

Witam. Mam w planach jechać za granicę przez tą firmę. Jaka jest opinia wasza o niej

Zostaw opinię o E&A - Opole

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie E&A