Instore Solution Services Polska

• Mokronos Dolny
  • Ślęza
  • Żerniki Wrocławskie
  • Zabrodzie
Wrocław - Instore Solution Services Polska sp. z o.o.

3. Opinie o pracodawcach Wrocław
  5. Opinie o Instore Solution Services Polska sp. z o.o.

Opinie o Instore Solution Services Polska Wrocław

Nie przegap nowości o Instore Solution Services Polska sp. z o.o.!

Nikola

25.07.2025 22:35

Dzień dobry. Z agencją współpracowałam dosyć długo. Mogłam zdobyć odpowiednie doświadczenie w handlu i obsłudze klienta. Z osobami pracującymi nawiązałam wiele dobrych relacji. Dzięki temu mogę rozwijać swoje doświadczenie i zdobywać kolejne umiejętności pracując już pod innym pracodawcą, ale na tej samej lokalizacji. Mimo wszystko polecam współpracę z ISPP, która była długotrwała i przyjemna👍👍👍

28.07.2025 08:21

Bardzo dziękujemy za pozytywną opinię! Cieszymy się, że nasza współpraca pozwoliła Pani zdobyć cenne doświadczenie. Życzymy dalszych sukcesów i rozwoju w nowych wyzwaniach! 😊
    Kamil

24.06.2025 19:14

Smialo mogę polecić agencje. Praca wiadomo typowo fizyczna, ale atmosfera, podejście do pracownika i życzliwość jednak dużo wnoszą. . Cos się nie zgadza to problem rozwiązywany od razu.

25.06.2025 09:40

Dziękujemy za zaufanie! Cieszymy się, że jest Pan zadowolony z naszej współpracy.
    Wiktoria

09.06.2025 20:34

Jestem zatrudniona przez agencję ponad rok. Na plus jest to, że przychodzę do pracy kiedy chce. Wystarczy podać dyspozycyjność. Stawka dla studentów mega atrakcyjna, z dużą dostępnością można zarobić fajną sumkę. Zawsze można liczyć na pomoc koordynatora, prawie zawsze jest dostępny pod telefonem. Są mega mili i pomocni. Sama mogę sobie wybrać na jakiś lokalizacjach chce pracować. Przydałaby się jakaś zdalna opcja ustalania grafiku, a nie wszystko przez maila ale jest ok. Polecam

10.06.2025 09:35

Szanowna Pani Weroniko, serdecznie dziękujemy za podzielenie się swoją opinią! 😊 Cieszymy się, że warunki współpracy zostały przez Panią pozytywnie ocenione. Nieustannie dążymy do rozwoju i doskonalenia naszych usług, dlatego Pani sugestia dotycząca zdalnego ustalania grafiku jest dla nas niezwykle cenna. Dziękujemy za zaufanie i miłe słowa – mają dla nas ogromne znaczenie!
    Oskar

29.07.2024 16:27

Możliwość wyboru godzin i dni pracy, wypłaty na czas, bezproblemowa i szybka komunikacja z pracownikami ISSP.

21.05.2026 17:03

Nie polecam. Tyle wystarczy.

Ola

02.05.2026 10:40

Osobiście nie polecam pracy przez tą agencję. Od lutego nie było zmian(przynajmniej było tak mi mówione) koordynatorka miała wybrane cztery dziewczyny na dziesięć które dostawly zmiany (z opowieści koleżanek słyszałam że dalej tak jest a jest już maj) Dodatkowo koordynatorka arogancka pisałam z zapytaniem dostawałam odpowiedzi z ironicznymi emotkami :) Myślałam że w agencji pracy każdy jest tak samo traktowany na równi, a tu takie coś. Praca sama w sobie przyjemna i prosta, ale agencja no nie. Jeżeli szukasz pracy w której dostaniesz jedną zmianę na miesiąc to idealnie dla ciebie, albo chcesz bić sie o wolną zmianę to polecam ;)

04.05.2026 08:45

Dziękujemy za podzielenie się opinią. Chcielibyśmy doprecyzować, że oferowane przez nas zlecenia mają charakter dorywczy, a liczba dostępnych zmian uzależniona jest od bieżącego zapotrzebowania klienta oraz dyspozycyjności zleceniobiorców. Jednocześnie bardzo poważnie traktujemy uwagi dotyczące komunikacji i współpracy z koordynatorem. Standardem w naszej firmie jest profesjonalne i życzliwe podejście do każdej osoby. Opisana sytuacja nie jest zgodna z naszymi zasadami. Przekażemy tę uwagę do weryfikacji wewnętrznej, aby wykluczyć podobne sytuacje w przyszłości. Cieszy nas, że samo zlecenie zostało ocenione pozytywnie, to dla nas ważny sygnał, że jego charakter odpowiada oczekiwaniom pod względem obowiązków. Jeśli chciałaby Pani podzielić się dodatkowymi szczegółami dotyczącymi swojego doświadczenia, zachęcamy do bezpośredniego kontaktu pod adresem: [email protected]. Pozwoli nam to dokładniej przyjrzeć się sprawie.
    ...

23.04.2026 08:47

Z przykrością nie polecam współpracy z tą agencją. Owszem, jest to umowa zlecenie i grafik ustalany w oparciu o dyspozycyjność, ale w praktyce wygląda to inaczej. Bez jakiejkolwiek wcześniejszej informacji z ponad 160 godzin miesięcznie nagle otrzymałem jedynie 20, mimo pełnej dyspozycyjności. Z dnia na dzień z prawie pełnego etatu robi się 1/4, bez wyjaśnienia, bez rozmowy. Taka sytuacja zmusza mnie do poświęcania dużej ilości czasu na dojazdy, bez jakiejkolwiek rekompensaty, brak premii, brak zwrotów, brak jakiejkolwiek formy docenienia. Praca sama w sobie jest ciężka, a atmosfera bywa przytłaczająca. Dodatkowo pracownicy są często wymieniani, co tylko potęguje chaos i brak stabilności. Rozumiem że nie macie wpływu na decyzje rossmanna, ale chyba informacja przed ułożeniem grafiku - że godzin jest mało - nie zaszkodzi. A poniżej piszecie, że zależy wam na dobrej komunikacji...

23.04.2026 09:03

Dziękujemy za podzielenie się opinią. Każde takie zgłoszenie traktujemy poważnie i wykorzystujemy do weryfikacji naszych procesów. Chcielibyśmy zaznaczyć, że w sytuacjach związanych ze zmianą liczby godzin realizacji zleceń standardowo przekazywane są odpowiednie informacje z wyprzedzeniem. Opisana sytuacja odbiega od przyjętych przez nas zasad komunikacji, dlatego zależy nam na jej dokładnym sprawdzeniu. Ze względu na anonimowy charakter opinii nie mamy możliwości odniesienia się do konkretnego przypadku. Będziemy wdzięczni za kontakt bezpośredni pod adresem e-mail: [email protected], który pozwoli nam przeprowadzić wewnętrzną weryfikację i wyjaśnić ewentualne niejasności. Jednocześnie przykro nam, że organizacja harmonogramu i komunikacja zostały odebrane w ten sposób. Dokładamy starań, aby były one jasne i przewidywalne, a każdą uwagę traktujemy jako wskazówkę do dalszego doskonalenia.
    Bartek

09.04.2026 18:30

Witam jaka stawka godzinowa w Obi na ogród ?
    Pracownica

11.03.2026 17:32

Zdecydowanie nie polecam. Tragiczne zarządzanie, zaczynając od momentu podpisywania umowy koordynatorka nie wspomniała ważnego aspektu że jest to praca czysto dorywcza (Rossmann) i możesz nawet w ogóle nie dostać zmian na dany miesiąc, brak prostej komunikacji raz dzwonią z jednego numeru później z drugiego a w miedzy czasie człowiek naliczy że kontaktują się z tobą po przez parę numerów tak naprawdę wrazie potrzeby nie wiesz na który numer dzwonić, jak już w dowiesz się który kontakt należy do twojej koordynatorki ta w czasie swojej pracy nie odbiera ani nie odpisuje na wiadomości, umowy rozłożone na parę i w ciągu roku mozesz podpisać ich aż z pięć, ciągle problemy z biurokracją bo coś się niby nie zgadza, musisz wysyłać po parę razy zaświadczenia o statusie ucznia bo wydaje im się nie rzetelne, zdarzyło mi się również przyjąć zmianę w innym mieście i Pani podała mi zły adres sklepu przez co musiałam pojechać szybciej (komunikacją miejską) bo na zmianie w sklepie dalej nie miałam jak dojechać na czas jak już przyszłam nagle okazało się że wcale nie potrzebują mnie na tym sklepie tylko na drugim końcu miasta i Pani koordynator całą sytuację przez telefon skomentowała tylko śmiechem bez słowa przepraszam i kazała lecieć szybko na inny sklep (wspomnę że kierowniczkę na sklepie w którym faktycznie miałam być powiedziała że to z mojej winy się spóźniłam a nie przez jej błąd w adresie), dziewczyny zatrudnione przez tą agencję robią wszytsko co inne pracownicę przyjęte przez rossmanna ale za gorsze pieniądze a jesteśmy zatrudnione tylko na kasa/merch, nie ma żadnych benefitów, dodatków, nie mamy nic nawet jakiś dodatkowych pieniążków na święta gdzie już raczej w każdej firmie na umowie zlecenia coś dostaje, wisienką na torcie jest zawiła umowa w której znajdują się różne kary pieniężne oraz śmieszne dwu tygodniowe wypowiedzenie z czym nigdy nie spotkałam się w żadnej firmie. Szkoda czasu na taką agencję pracy.

12.03.2026 14:20

Dziękujemy za pozostawienie opinii i podzielenie się swoimi doświadczeniami. Zależy nam na sprawnej komunikacji oraz jasnym przekazywaniu informacji dotyczących realizacji zleceń. W przypadku projektów realizowanych w różnych lokalizacjach kontakt może odbywać się z kilku numerów służbowych przypisanych do koordynatorów, co wynika z organizacji pracy zespołu. Kwestie formalne, takie jak podpisywanie umów czy weryfikacja dokumentów (np. potwierdzenia statusu ucznia), wynikają z obowiązujących przepisów oraz zasad rozliczeń i mają na celu prawidłowe przygotowanie dokumentacji. Jeśli w opisanej sytuacji doszło do nieporozumień dotyczących organizacji zlecenia lub komunikacji, chcielibyśmy mieć możliwość ich zweryfikowania. Zachęcamy do kontaktu z naszym biurem pod numerem 71 750 44 50 lub pod adresem e-mail [email protected], abyśmy mogli sprawdzić szczegóły sprawy.
    Luiza

10.03.2026 15:56

Zostałam zatrudniona do Rossmanna przez firmę. O zmianach w grafiku najczęściej dowiadywałam się w pracy po tym jak zobaczyłam swoje ucięte godziny na grafiku. Może zacznę od tego, że nigdzie nie było powiedziane ani napisane, że jest to praca "dorywcza", ale tak się okazało. Zatrudnienie na 3/4 etatu, umowa zlecenie. Okres zimowy przeszedł okej, było trochę godzin co i tak nie pokrywało się z pełną sumą 120 godzin. Od stycznia masakra, ucięte godziny, pracowałam po 30 godzin. Jak człowiek ma z tego wyżyć? Pomijając fakt, że osoby zatrudnione na umowę zlecenie przez firmę są traktowani jak tania siła robocza, nie dostając nawet jakichkolwiek informacji na temat ucinanych godzin, ani nawet życzeń na święta bożego narodzenia, już nie wspominając o jakichkolwiek benefitach, które inne osoby pracujące pod Rossmannem dostają. Osoby zatrudniane przez tą firmę są olewane, dosłownie traktując nas jak "gorszy sort". Usłyszałam również, że przecież jestem na zleceniowce więc godziny mogą mi ucinać od tak. Rozumiem, ale chyba wypadałoby najpierw określić jaki jest problem a nie ucinać godziny do 25 godzin na miesiąc. Tak jak już wspominalam, miała to być praca na 3/4 etatu, nie dorywcza, żebym mogła w wolnej chwili przyjść i sobie dorobić. Szczerze mówiąc nie polecam nikomu.
    #Kasjer

12.03.2026 14:17

Pani Luizo, dziękujemy za podzielenie się opinią. Przykro nam, że Pani doświadczenie związane z realizacją zlecenia zostało odebrane w taki sposób. Chcielibyśmy wyjaśnić, że współpraca z naszą firmą odbywa się w oparciu o umowę zlecenie, a osoby realizujące zlecenia współpracują z nami jako zleceniobiorcy. W przypadku tego typu umowy liczba godzin realizacji zlecenia w danym miesiącu może być zmienna i jest uzależniona od bieżącego zapotrzebowania w danej lokalizacji oraz organizacji pracy po stronie drogerii. Dokładamy starań, aby wszelkie informacje dotyczące grafików oraz zmian były przekazywane na bieżąco. Jeżeli w Pani przypadku komunikacja była niewystarczająca, chętnie zweryfikujemy tę sytuację. Zachęcamy do kontaktu z naszym biurem pod numerem 71 750 44 50 lub pod adresem e-mail [email protected], abyśmy mogli sprawdzić szczegóły opisanej sytuacji i udzielić wyjaśnień.

07.02.2026 09:35

Nie polecam! Nie zostało mi wypłacone za PRZEPRACOWANE godziny

12.03.2026 14:12

Dziękujemy za pozostawienie opinii. Każdy sygnał dotyczący rozliczeń traktujemy bardzo poważnie. Wszystkie zatwierdzone godziny wynikające z realizacji zlecenia są przez nas wypłacane na podstawie godzin zarejestrowanych w systemie logowań. Chcielibyśmy dokładnie zweryfikować opisaną sytuację i wyjaśnić ewentualne nieporozumienie. Prosimy o kontakt z naszym biurem pod numerem 71 750 44 50 lub pod adresem e-mail [email protected], abyśmy mogli sprawdzić szczegóły sprawy i udzielić pełnej informacji.
    Łukasz

05.10.2025 15:41

👍🏼
    Krzysiek

07.09.2025 23:41

Fajna praca na wakacje dla studentów. Można ustalić termin umowy od - do bez żadnych zobowiązań. Dużo możliwości zapisywania się na dodatkowe terminy, mimo małej miejscowości. Dla chętnych też opcja dojazdu do innych miast. Raz pracowałem (i na pewno wrócę) teraz pracuje mój brat👍😃

08.09.2025 09:07

Dziękujemy za pozytywną opinię! Cieszymy się, że nasze warunki pracy spełniły oczekiwania i z radością zapraszamy do współpracy ponownie! 😊
    Victoria

18.08.2025 18:37

Polecam

25.08.2025 09:05

Dziękujemy, Viktorio! Twoja rekomendacja bardzo nas cieszy. 😊
    Urszula Cieslik

26.07.2025 09:22

Nie znam tej agencji myślę ,że ci co dłużej pracują do dobrze znają pracuję firmie Otto ale mam negatywną opinię

28.07.2025 08:36

Dziękujemy za opinię. Zauważyliśmy, że nie pracowała Pani w naszej firmie, dlatego przypuszczamy, że może chodzić o nieporozumienie. Zapraszamy do kontaktu, jeśli kiedykolwiek zdecyduje się Pani na współpracę z nami.
    Tragedia

27.03.2025 11:26

08.04.2025 15:58

Dziękujemy za podzielenie się opinią. Przykro nam, że Państwa doświadczenie z naszą firmą nie było satysfakcjonujące. Ciężko zweryfikować zgłoszenie, ponieważ zostało ono wysłane anonimowo. Jeśli chciałby/chciałaby Pan/Pani zgłosić skargę bezpośrednio, prosimy o kontakt na adres mailowy: [email protected]. Każda opinia jest dla nas ważna i pomoże w poprawie naszych procesów. Przepraszamy za zaistniałe niedogodności i dziękujemy za zwrócenie uwagi na te kwestie.
    Tragedia

27.03.2025 11:32

Nie polecam. Przy zatrudnieniu mówią, że szukają kogoś na długo. Przy czym okazuje się, że dwie osoby pracujące bezpośrednio przez rossmanna się zwolniły i zatrudniają cię tylko na okres znalezienia przez nich nowego pracownika. Jesteś przez ten czas murzynem, który jest traktowany dużo gorzej niż osoba zatrudniona przez rossmanna. Ty jesteś przez agencję, więc jesteś gorszego sortu. Siedz na kasie, wykładaj towar, myj półki, frontuj sklep a przy okazji doradzaj każdemu klientowi , bo przecież jesteś sama na sklepie, a inni pracownicy siedzą na magazynie bo przecież oni są zatrudnieni przez rossmanna i nie muszą nic robić, ty rób za wszystkich. Po miesiącu zatrudniają nowe osoby, więc ty jesteś już im niepotrzebny, mimo zapewnień że to praca na dłużej i tego szukają. Dostajesz umowę na pół roku, po czym przez następne miesiące nie idziesz wcale do pracy! Odzywają się do ciebie z agencji żebyś podał dni w które możesz pracować, czekasz na grafik by móc iść do pracy o zarobić, a jesteś olewany. Zapewniają cię, że jest już większe zapotrzebowanie i pójdziesz do pracy, czekasz na telefon by iść do pracy po czym po 3 dniach dostajesz SMS-a (tak smsa- bardzo profesjonalnie, wspaniałe podejście do pracownika i szacunek) że umowa została rozwiązana bo jednak nie ma dla ciebie godzin. Jedno wielkie (usunięte przez administratora) i brak szacunku do człowieka. Miała być praca na dłużej, a jedyne co było to zbywanie, umowa bez pracy i zarobku i mobbing i wykorzystywanie przez miesiąc. Pracujesz za wszyskich, robisz wszystko i jeszcze jesteś za wszystko rozliczany i wiecznie robisz wszystko zle ;)

08.04.2025 15:58

Oferty pracy - Instore Solution Services Polska sp. z o.o.

Asystent/ asystentka kierownika utrzymania ruchu

Łozienica

Radziszewo

31.4 - 38 PLN / h

Acidic

17.08.2024 13:56

Agencja ma wiele haczyków w umowie, w tym kar. Przykładowo gdy nie przyjdziesz do pracy z winy choroby, która rozłożyła cię kilka godzin wcześniej - masz 300zł kary, a jest już za późno by to zgłosić i odwołać zmianę, więc pracujesz narażając swoje życie pod groźbą kary. Problem z uznaniem zwolnienia na dzień wstecz, a przecież zazwyczaj nie da się natychmiastowo pójść do lekarza w godzinie nocnej. Nieraz koordynatorzy potrafili zmieniać godziny pracy bez wiedzy pracownika, wysyłając mu po prostu SMSa, że ma przyjść 2h wcześniej lub później. Tak - człowiek śpiący przed nocką musiałby teoretycznie co godzinę się budzić by sprawdzić czy nie dostał SMS, w którym zmieniono mu godziny.

13.08.2024 22:43

Kary finansowe na umowach oraz późna wypłata bo aż po 25 kolejnego miesiąca zniechęcają do podjęcia współpracy, tym bardziej usuwają niewygodne dla nich komentarze
    Md shodip

17.05.2024 22:14

Application for The post of Warehousing Dear,sir/mem I'm md shodip like to apply for the Warehousing Post of Get,As a fresher. I know That I would Be Perfect this Role. Please Find The Attachment My updated Resume.Contract Me Any Time By Email or Phone. sincerely. md shodip [email protected] Phone:+97470852478
    Md shodip

17.05.2024 22:13

04.04.2024 08:40

Ja mam pytanie: kogo ta firma szuka, że oferta o pracę w drogerii kosmetycznej wystawiana jest codziennie, od co najmniej dwóch miesięcy, a na CV nie odpowiada nikt?

22.04.2024 08:30

Ale Państwo chyba nawet nie wybieracie tych kandydatów, skoro dzień w dzień oferta wrzucana jest na nowo.

22.04.2024 10:15

Dzień dobry, oferty pracy dodawane są na określony czas. Pozawala nam to odpowiednio szybko pozyskiwać kandydatów do pracy na konkretną lokalizacje lub stanowisko, gdy klient określi zapotrzebowanie. W każdej ofercie pracy zastrzegamy sobie prawo do kontaktu z wybranymi kandydatami. W razie pytań zapraszamy do kontaktu telefonicznego pod numerem telefonu 71/750 44 50. Zespół Instore Solution Services Polska Sp. z o.o.
    Dobry Pracownik

23.11.2023 18:28

Po pierwsze zacznę iż byłem pod presją zarobkową i dałem się nabrać na uczciwość tej firmy która po czasie okazała się tragedią. Jeździłem do pracy i uczciwie robiłem swoją robotę. Po czym pracując na umowę zlecenie dowiedziałem się później że jest problem z rozwiązaniem umowy w tej firmie. Zadzwoniłem uczciwie i przekazałem informację iż nie dam rady pracować dłużej i chciałem rozwiązać umowe za porozumieniem stron gdzie usłyszałem że nie mogę tego zrobić bo otrzymam karę pieniężną. Pracując na 3 zmiany nie mogłem być w dwóch miejscach naraz. Pan koordynator zarządzał wypowiedzenia umowy gdzie wysłałem w trybie natychmiastowym mail z owym dokumentem wypowiedzenia które do dziś nie zostało otwarte przez pracownika Państwa firmy. Po zapytaniu i kontakcie kiedy otrzymam wynagrodzenie za wykonaną pracę nie otrzymałem żadnej odpowiedzi. Gdzie niby wynagrodzenie jest wypłacane do dn. 21 każdego miesiąca. Według prawa nie ma czegoś takiego jak wypowiedzenie umowy zlecenia ale i tak wypełniłem i wysłałem wypowiedzenie. Nie polecam tej firmy bo straszą ludzi i nie szanują czyjeś pracy. Oby jak najmniej takich pracodawców. Pracując za te grosze i tracąc pieniądze na paliwo żeby dojechać do pracy potrafią nie wypłacić tego co się przepracowało. Nie Pozdrawiam

27.11.2023 12:20

W kwestii wyjaśnienia tej sytuacji, wszystkie warunki płacy i pracy były przedstawione przed podpisaniem umowy zlecenia i są zawarte w samej umowie. Dobór miejscowości i odległość także była znana przed podpisaniem umowy, na którą wyraził pan zgodę. Odnosząc się do poruszonej przez Pana kwestii tj. wypowiedzenia umowy zlecenie. W kodeksie cywilnym w art. 746 jest zapis, który mówi, że wbrew temu co Pan napisał, istnieje taka możliwość, jak wypowiedzenie umowy zlecenie (§1 do §3). Dodatkowo informacja odnośnie wypowiedzenia jest oczywiście załączona w umowie, którą Pan podpisał, tj.: §7 pkt. 1-11. Paragraf 7 pkt 1 mówi: Każda ze Stron jest uprawniona do rozwiązania niniejszej umowy z zachowaniem 14-dniowego okresu wypowiedzenia. Rozwiązanie umowy następuje w formie pisemnej. Podpisując umowę wyraził Pan zgodę na to co jest w niej zawarte, także akceptował Pan zapis odnośnie wypowiedzenia oraz jego okresu. Mam nadzieję, że rozwialiśmy Pana wątpliwości co do przestrzegania przez nas przepisów kodeksu cywilnego, na którym opiera się umowa zlecenie, zaś w razie dodatkowych pytań chętnie na nie odpowiemy. Zapraszamy do kontaktu z nami pod numerem: 71 750 44 50. Pozdrawiamy, Zespół ISSP.
    Nula

17.11.2023 23:20

Zastanawiam sie czy firma mysli o swoich wynajetych pracownikach ktorzy dojezdzaja do pracy na 4 godziny, kawal drogi, pracują do 21ej i musza komus placic za paliwo bo nie ma o tej porze juz komunikacji zadnej. Skad maja wziac srodki na dojazdy skoro wyplacaja kase następnego miesiaca i to pod koniec??? Jak maja zyc, utrzymywac sie i stawiac sie w pracy nie majac na dojazdy?!?!?? Jak dla mnie jest to chore bo musi sie zapozyczyc na poltora miesiąca i jak wezmie jakieś ochlapy, pracujac tyle godzin 3 dni w tyg, musinoddac i znowu nie ma.... Proponuje firmie przemyslec temat bo ludsie chca pracowac ale na normalnych warunkach.

20.11.2023 13:05

Dziękujemy za opinię. Każda uwaga jest dla nas bardzo ważna. Każdy zleceniobiorca sam wybiera lokalizacje w której chce wykonywać zlecenie a także ilość godzin. Można zapisać się na kilka lokalizacji. Warunki wypłaty wynagrodzenia są ustalone z góry i szczegółowo opisane w umowie, która jest podpisywana przed rozpoczęciem zlecenia. Wynagrodzenie jest zawsze wypłacane do 21-ego km. po przepracowanym miesiącu. W przypadku pytań zapraszamy do kontaktu z działem rekrutacji pod nr tel. +48 71 750 44 66. Pozdrawiamy Zespól ISSP

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Instore Solution Services Polska?

04.10.2023 02:27

Cześć, takie pytanie. To mieszkanie jak się pójdzie na pracownika produkcji to darmowe czy jakoś odciągają z pensji? Stawkę w ogłoszeniu podali, ale już tego szczegółu nie, a chciałbym być pewny, jak na tym wyjdę ostatecznie z kasą po prostu.

04.10.2023 08:29

Dzień dobry, wszystko zależy od projektu. W celu poznania szczegółów oferty prosimy o kontakt z działem rekrutacji pod nr tel. +48 71 750 44 66. Pozdrawiamy Zespól ISSP

27.10.2023 12:38

Dzień dobry, w związku z tym że zajmujemy się kilkoma projektami dla naszych klientów, to ferujemy różne stanowiska na terenie całej Polski. W celu poznania szczegółów oferty prosimy o kontakt z działem rekrutacji pod nr tel. +48 71 750 44 66. Pozdrawiamy Zespól ISSP

03.10.2023 20:24

Pracuje od 2 tyg jest nas dwie trzy na sklepie i kierowniczka zawsze chodzi i tylko słychać że ona się nie wyrobi i nam każe robić a sama siedzi na zapleczu i gada przez telefon. I nie ten firmowy ale swój prywatny. Wielce zabiegane kierowniczki i udaja jakie one nie są. Same musiałyśmy się uczyć bo one na szkoleniu nic nie pokazały. Nie polecam

04.10.2023 08:30

Dziękujemy za opinię. Każda uwaga jest dla nas bardzo ważna. W celu wyjaśnienia sytuacji zapraszamy do kontaktu z nami pod numerem: 71 750 44 50. Pozdrawiamy Zespół ISSP.
    Lidzia

30.09.2023 03:18

Zdziwiły mnie tu podawane przez kogoś stawki. Zwłaszcza że ogłoszenie na wykładanie towaru w drogerii jasno mówi o 24 zł brutto, to nie wiem jak niektórym inaczej wychodzi. Może jakieś kary są finansowe? I odciągają z pensji albo coś? W sumie dobrze byłoby wiedzieć.

02.10.2023 11:40

Dzień dobry, Każdy w umowie ma podana stawkę na określone stanowisko. Stawki mogą się różnić ze względu na stanowisko, projekt i status ucznia/ studenta poniżej 26 r.ż. W razie wątpliwości zapraszamy do kontaktu z nami pod numerem: 71 750 44 50. Pozdrawiamy Zespół ISSP

15.09.2023 11:33

Chłopaczek

16.09.2023 07:28

Zgadzam się, ja tutaj kilka dni pracowałem przez nich w Koszalinie. Umowa nastawiona tylko żeby skroić i za 5 dni zapłacili mi 77 zł, mam nadzieję że im kiedyś też tak odpłaca...
    loki1989

21.09.2023 10:58

pracowałam tam 8 miesięcy i wszystko było ok, wypłata zawsze na czas (tylko na konto), kontakt z koordynatorami ok. faktycznie były sytuacje, że ktoś miał naliczoną karę, ale to tylko chodziło o porzucenie pracy bez wypowiedzenia. jest taki zapis w umowie, którą czytasz przed podpisaniem, więc możesz się nie zgodzić i nie podpisać :) ogólnie wszystko było w porządku, jeśli będą mieli ciekawe oferty to nie wykluczam ponownej współpracy. pozdrawiam ekipę z Goleniowa!

15.09.2023 17:38

Dalej zatrudniają młodych durnych kierowników pochodzenia ukraińskiego którzy poganiają ludzi batem jak wielbłąda na pustyni ? Chamy i (usunięte przez administratora) zero kultury i szacunku dla człowieka. Omijać szerokim łukiem tą śmieszną agencyjkę. Wielkie g płacą a wymagania jak w Niemczech już w Niemczech się na nich poznali i ich nie chcą.
    @Klaudia

27.07.2023 10:50

Pracowałam w tej firmie ponad pół roku, szczerzewspominać ją będę bardzo dobrze. Cały początkowy proces zatrudnienia przebiegł bez problemów i bardzo szybko. Pani była bardzo miła, zawsze gdy miałam potrzebę doinformowania się w pewnej sprawie lub załatwienia czegoś Pani była zawsze w kontakcie i pomagała jak tylko mogła. Trafiłam na bardzo fajny sklep z świetnymi ludźmi, których nie zapomnę i z pewnością będę utrzymywać z nimi kontakt. Wracając do tematu firmy umowy zawsze były na czas a nawet przed czasem, wypłaty nigdy się nie spóźniały, gdy się coś zmieniało zawsze ktoś o tym informował. Jeszcze raz dziękuję za świetną współpracę. :D

27.07.2023 14:14

Dziękujemy za wystawienie pozytywnej opinii. Zapraszamy do dalszej współpracy:). Pozdrawiamy serdecznie Zespół ISSP.

Kontakt - Instore Solution Services Polska sp. z o.o.

Gajowicka 195 53-150 Wrocław

Branża główna: Rekrutacja i HR
    xyz

29.06.2023 16:26

Pracowałam za pośrednictwem firmy ISSP w drogerii kosmetycznej prawie pół roku. Podpisanie umowy i całe procedury przebiegły pomyślnie. Trafiłam na bardzo fajną Panią z firmy, która odpowiadała na wszystkie pytania, odbierała telefony. W przypadku wypadku losowego, kiedy nie mogłam się stawić w pracy otrzymałam natychmiastową pomoc, szukano mi zastępstwa bez żadnego ale. Praca w drogerii i wszystkie z nią związane procedury były zależne od kierownika sklepu, a nie firmy przez którą byłam zatrudniona. Firma przesyłała mi tylko pod koniec miesiąca nowy grafik na mail, który później i tak ulegał zmianie 50 razy w ciągu miesiąca. Wynagrodzenie zawsze otrzymywałam w terminie bez żadnych problemów.

30.06.2023 09:25

20.04.2023 09:07

Ciężko dogadać się z Panią z rekrutacji. Po wysłaniu wszystkich dokumentów brak kontaktu.

27.04.2023 11:27

Dzień dobry, czy mogę prosić o kontakt pod adresem @ [email protected] ? Pozdrawiam Zespół ISSP
    Emi19845

27.04.2023 14:21

Juz wszystko załatwione dziękuje za rozwiązanie problemu :)

23.02.2023 15:44

Co ile wypłacają wynagrodzenie? Zatrudniłem się w listopadzie, zgodnie z informacją z biura pensję miałem dostać w styczniu i ok, była. Ale co z pensją za luty? Wypłacenie 21-go dnia miesiąca, a jednak jej nie mam. Będzie w marcu czy co?

23.02.2023 16:15

Dzień dobry, W firmie Issp wynagrodzenie wypłacane jest co miesiąc, do 21-ego, po przepracowanym miesiącu. Czyli pensja za przepracowany miesiąc luty będzie wypłacona do 21.03. W celu wyjaśnienia sytuacji zapraszamy do kontaktu z nami pod numerem: 71 750 44 50. Pozdrawiamy Zespół ISSP.
    Szymon

02.02.2023 07:30

Dzień dobry. Czy na stanowisko osoby wykładającej towary może ubiegać się osoba nieletnia?

02.02.2023 08:48

Dzień dobry Panie Szymonie, ubiegać się o prace mogą tylko osoby pełnoletnie. Pozdrawiamy serdecznie, Zespół ISSP

23.10.2022 10:51

Jakie jest podejście kierownictwa do pracowników w ISSP?

20.01.2023 13:21

W celu wyjaśnienia sytuacji zapraszamy do kontaktu z nami pod numerem: 71 750 44 50. Będziemy wdzięczni za rozmowę, która na pewno przyczyni się do podniesienia jakości naszej pracy. Pozdrawiamy serdecznie, Zespół ISSP

23.01.2023 11:51

Panie Edwardzie zapraszamy do kontaktu telefonicznego pod numerem: 71 750 44 50. Postaramy się odpowiedzieć na wszystkie pytania. Pozdrawiamy serdecznie, Zespół ISSP
    EMILIA

18.01.2023 09:31

Witam mam pytanie odnośnie oferty w sklepie drogeryjnym , którego sklepu w Kamiennej Górze dotyczy oferta? Pozdrawiam

24.12.2022 15:45

Jestem zainteresowany praca jako komisjoner w rossmanie w miejscowsci burdstadt. Moge prosic o opinie?

27.12.2022 13:41

https://www.issp.pl/oferta-szczegoly-de/?id=92 czyli to jest nieaktualne?

28.12.2022 08:06

Tak, ta oferta nie jest aktualna. Zespół ISSP
    kasia890

22.11.2022 13:38

Firma nadaje się jedynie do likwidacji, podczas omówienia umowy i warunków miałam być zatrudniona na cały etat, po kilku dniach pracy okazało się, że mogę pracować na pół etatu o czym nie zostałam poinformowana, Pani Monika powinna zostać zwolniona, bo to co robi jest żenujące.Każdemu odradzam

13.12.2022 13:26

Pani Katarzyno dziękujemy za opinię. Każda uwaga jest dla nas bardzo ważna. Prosimy zatem o wiadomość e-mail na [email protected] z dokładnym opisem sytuacji/sprawy, a my dołożymy wszelkich starań, aby jak najszybciej wyjaśnić sprawę. Pozdrawiamy Zespół ISSP
    Wojtek

21.11.2022 21:37

Pracowałem na projekcie Rhenus Horselgau-Eisenach w latach 2012-2015 i wsponinam ten okres dobrze. Praca ok zakwaterowanie też nie najgorsze. Jeżeli ktoś spodziewa się luksusów jak w 5- gwiazdkowym hotelu i 2 tys. euro co miesiąc to niech da sobie spokój z tego typu wyjazdami i szuka pracy na własną rękę a nie przez agencję no ale...trzeba znać język. Co do meldunku to załatwiałem sobie to sam i sam się wymeldowałem koordynator nie był mi do tego potrzebny. Kasa zawsze się zgadzała i pojawiała sie zawsze przed 15 każdego miesiąca. Co do pracy czasami było jej bardzo dużo(mój rekord to 19 dni pod rząd) a czasami zjeżdzało się na tydzień lub dwa do Polski bo jej nie było i wtedy czekało na telefon z biura. Co tam jeszcze, miasto Eisenach bardzo urokliwe a okolica jeszcze bardziej(wzgórza i lasy)dla kogoś kto lubi łazić miejsce idealne. Jedyne do czego można się przyczepić to rzeczywiście sporo (usunięte przez administratora) różnej maści a nawet osoby psychicznie i intelektualnie upośledzone się zdażały czyli rekrutacja na zasadzie wszystkie ręce na pokład i płyniemy. Tak więc gdyby rekrutacja była bardziej pod tym względem wymagająca np. zaswiadczenia o niekaralności jak w wiekszości tego typu firm byłoby dużo, dużo lepiej. Ja na szczęscie zawsze mieszkałem ze spoko ludzmi, których była zdecydowana większość raz nawet przez blisko pół roku z czterema młodymi dziewczynami :) Kordynatorzy Adam, Krzysiek a nawet Edyta zawsze byli dla mnie wporzadku i pomagali kiedy trzeba było. Czasami byli też wykazywali się wyrozumiałoscią bo zdarzyło się "zaspać" w poniedziałek do pracy ;) Jeśli jednak się nie przeginało i pracowało regularnie i w miare sumiennie(po to się tam przecież pojechało) to było naprawdę ok. Nie wiem jak jest teraz więc polecać nie będę ale ja wspominam ten okres naprawdę dobrze. Pozdrawiam.
    [email protected]

21.11.2022 08:47

Kiedyś (jak mieli jeszcze filie biura w Szczecinie) pracowałem dla nich w Niemczech na magazynie w miejscowości Versmold. Było naprawde fajnie. Zawsze spoko hotele razem z wyżywieniem do tego lunch pakiet do pracy. Co 2 tygodnie zjazdy do Szczecina. Miło to wspominam. Pozdrawiam.

21.11.2022 08:57

Dziękujemy za wystawienie pozytywnej opinii! Pozdrawiamy zespół Issp :)
    Dede123

03.11.2022 03:51

Ktoś wyjeżdża może na inwentaryzacje 7.11 z Wrocławia do Niemiec ? Może Ktoś był wcześniej i może coś powiedzieć na temat tej pracy?

28.06.2022 12:54

Aplikowałem do nich na stanowisko rekrutera i miałem kontakt z nijaką (usunięte przez administratora) Umówiliśmy się na spotkanie i obiecała oddzwonić z potwierdzeniem spotkania, ale niczego takiego nie było. Po 3 tygodniach sam się do niej odezwałem to wielce zaskoczona i zdziwiona z kim rozmawia i jakie spotkanie. Jedyny plus, że nie mając potwierdzenia nie straciłem więcej czasu na nich, a finał jest taki, że to ja im podziękowałem.
    Zespół ISSP

18.07.2022 15:03

Dzień dobry, w celu wyjaśnienia sytuacji prosimy o kontakt telefoniczny +48 71 750 44 50 lub mailowy - [email protected]. Pozdrawiamy Zespół ISSP
    Shioji Ishikawa

22.06.2022 16:49

Tam jest pięciu kierowników a czterech pracowników. Kiedyś tam pracował bardzo arogancki smarkaty kierownik a za nim szwendała się jakaś pusta dziewucha niby jego kierowniczka . Tam jest więcej nierobów w biurach niż ludzi do pracujących . Omijajcie to (usunięte przez administratora)

10.05.2022 10:04

Pracownik dzwonił uzgodniliśmy wszystko przez telefon, zaczynać pracę miałem kilka dni później okazuje się że ktoś inny został zatruduony a ja zostałem bez pracy. Firma nadaje się do likwidacji Dziękuję za taką niespodziankę w postaci zostania bez pracy

Zostaw merytoryczną opinię o Instore Solution Services Polska sp. z o.o.