Instore Solution Services Polska

• Mokronos Dolny
  • Ślęza
  • Żerniki Wrocławskie
  • Zabrodzie
Wrocław - Instore Solution Services Polska sp. z o.o.

3. Opinie o pracodawcach Wrocław
  5. Opinie o Instore Solution Services Polska sp. z o.o.

Opinie o Instore Solution Services Polska Wrocław

Nie przegap nowości o Instore Solution Services Polska sp. z o.o.!

Dede123

03.11.2022 03:51

Ktoś wyjeżdża może na inwentaryzacje 7.11 z Wrocławia do Niemiec ? Może Ktoś był wcześniej i może coś powiedzieć na temat tej pracy?

28.06.2022 12:54

Aplikowałem do nich na stanowisko rekrutera i miałem kontakt z nijaką (usunięte przez administratora) Umówiliśmy się na spotkanie i obiecała oddzwonić z potwierdzeniem spotkania, ale niczego takiego nie było. Po 3 tygodniach sam się do niej odezwałem to wielce zaskoczona i zdziwiona z kim rozmawia i jakie spotkanie. Jedyny plus, że nie mając potwierdzenia nie straciłem więcej czasu na nich, a finał jest taki, że to ja im podziękowałem.
    Zespół ISSP

18.07.2022 15:03

Dzień dobry, w celu wyjaśnienia sytuacji prosimy o kontakt telefoniczny +48 71 750 44 50 lub mailowy - [email protected]. Pozdrawiamy Zespół ISSP
    Shioji Ishikawa

22.06.2022 16:49

Tam jest pięciu kierowników a czterech pracowników. Kiedyś tam pracował bardzo arogancki smarkaty kierownik a za nim szwendała się jakaś pusta dziewucha niby jego kierowniczka . Tam jest więcej nierobów w biurach niż ludzi do pracujących . Omijajcie to (usunięte przez administratora)

10.05.2022 10:04

Pracownik dzwonił uzgodniliśmy wszystko przez telefon, zaczynać pracę miałem kilka dni później okazuje się że ktoś inny został zatruduony a ja zostałem bez pracy. Firma nadaje się do likwidacji Dziękuję za taką niespodziankę w postaci zostania bez pracy
    Nowinka23

11.04.2022 20:13

Witam mam zapytanie co sadzicie o firmie Issp i czy jest warta polecenia
    Ilona

11.04.2022 21:44

Jakim kolwiek aby pracowac no i znajomy polecal ją ale widzac po komentarzach to mam dylemat.

27.02.2020 09:50

Czy osoby bez doświadczenia mają szansę na zatrudnienie w ISSP?
    wojtek

14.05.2020 19:38

Jak weżmiesz nadgodziny to przekroczysz . Generalnie zarabiam na magazynie w polsce 3500tyś miesięcznie bez nadgodzin któregoś miesiąca wziełem nadgodziny 4 dodatkowe dni wypłata 5676zł i nie musiałem wyjeżdzać z polski i być na łasce jakiegoś koordynatorka który ma albo nie ma dla mnie czasu jak mam pronlem.
    Polak

07.12.2021 09:10

Ja w Polsce w przelicz niu na nasze zarabiam więcej za chodzenie po magazynie, więc się da ????
    Ксенія

27.05.2021 00:01

Можу рекомендовати цю фірму. Приїхали на працю разом з чоловіком вже вдруге. Фірма дає офіційне працевлаштування, житло, завжди своєчасно платить зарплатню, допомагає вирішувати побутові проблеми. ????
    Polak

07.12.2021 09:04

Jesteś w Polsce to pisz po polsku, a nie hieroglifami
    Ola

26.05.2021 08:49

Jestem obcokrajowcem i trafiam na ISSP z polecenia kolegi. Pracowałam w Gdańsku najpierw pół roku, a później wróciłam na podstawie rocznej wizy. Takich mamy 18 osób. Mój mąż pracuje w Gliwicach i jesteśmy bardzo zadowoleni z tej firmy, ponieważ mamy sporo agencji, które (usunięte przez administratora) i biorą za to kasę w naszym kraju. Dokumenty i oferty są bezpłatne, wsparcie na każdym etapie współpracy, niezależnie od tego, czy jesteś kandydatem, czy już pracownikiem. Jak staliśmy na granicę 13 godzin, to nasz koordynator Kasia była z nami cały czas na łączach, po przyjedzie załatwiła testy covid i dojazd. Wynagrodzenie jest zawsze na czas i nikt nigdy nie (usunięte przez administratora) Polecam!!
    Zła

14.05.2021 13:45

Bardzo nieproporcjonalne podejście, najpierw się umawianie a potem rezygnacja
    ......

05.02.2021 02:39

Katastrofa nie polecam tej firmy ludzie są robienie w (usunięte przez administratora)
    ania

02.09.2020 19:49

Dalej wysyłają te listy ze nie byliśmy zameldowani na terenie Niemiec i trzeba zapłacić podatek?
    bartek

06.09.2020 17:53

Też dostałem niby od LIS GmbH, pracowałem w 2015 roku xd. Co z tym zrobić ?

07.09.2020 19:35

Olać albo zgłosić na policje jako próbę wyłudzenia. Zobacz wątek na LPS - też na gowork. :D PS Gdyby finanzamt miał jakieś obiekcje co do Twojego rozliczenia, to sam by wysłał pismo na Twój adres, a nie jakiś LIS któremu sami dobrali się do tyłka i szukają teraz frajerów którzy spłacą za nich ich niekompetencje lub próbę oszustwa niemieckiego urzędu...
    JA

13.08.2020 14:05

NIE POLECAM! BLOKUJĄ ADRESY MAILOWE, PANIE Z BIURA OPRYSKLIWE ! POMIMO TEGO, ŻE AGENCJA JEST P OTO BY ZNALEŹĆ PRACĘ ODRZUCAJĄ KANDYDATURĘ! KPINA! SZEFOSTWO NA SKARGI NIE ODPISUJE! SAMI SOBIE WYSTAWIAJĄ OCENĘ! MAŁO TEGO KASUJĄ NIEWYGODNE NA ICH TEMAT OPINIE!
    Wiku

08.07.2020 23:56

Hej, mógłbyś podać nazwę firmy, w której pracujesz?

Oferty pracy - Instore Solution Services Polska sp. z o.o.

Asystent/ asystentka kierownika utrzymania ruchu

Łozienica

Pakowacz/ pakowaczka

Radziszewo

31.4 - 38 PLN / h

26.05.2020 11:02

Omijać z daleka, brak kompetencji, mieszkanie syf i kłamstwo
    bob

04.03.2020 11:17

pozdro dla idiotów ktorzy im zaplaca xD

23.10.2019 12:36

26.02.2020 13:35

Nie wysyłaj żadnego pełnomocnictwa
    wera

26.02.2020 16:41

nie płacic

26.02.2020 13:48

Ja pojechałam 2 razy i było ok, ale za to po 2 razie mam do zapłacenia nowo naliczoną niedopłatę. Za 3 razem dojeżdżałam. " Koordynatorka" nie zna się na niczym i pseudo Dyrektor, bo tak karze się tytułować. Okradali na godzinach, do tego do dzisiaj, żeby mieć zwrot za dojazdy do pracy nie mogę się doprosić zaświadczenia. Dojeżdżałam do zakładu 56 kilometrów z miejsca zamieszkania. Wychodzi na to , że przez 3 miesiące mieszkałam na ulicy w Halle. Pewnikiem zostanie tu część mojego wpisu usunięta, ale trudno, prawda boli. Szczerze kiedyś polecałam tę firmę bo było fajnie oprócz patologii z którą się mieszkało było ok. Teraz wręcz odradzam. Zależy też od koordynatorów
    Tomasz

24.01.2020 17:55

Witam wybieramy się ze znajomymi do bonem komisjonowanie w kik. Prosiłbym o jakieś opinie zarobki its cokolwiek żeby nie wpaść na minę jest to nasz pierwszy wyjazd za granice
    Lui

13.02.2020 17:03

Mieszkania średnie Koordynatorka spoko Czy warto to każdy sam musi ocenić, dla mnie tak

26.02.2020 13:33

jak dawniej jeździłam na inwenty było ok, ale dużo się pozmieniało. A za inwentaryzację masz umowę polską, to dotyczy niemieckich umów
    elo

26.02.2020 11:50

zaczynają wydzwaniać po ludziach i straszyć o zapłacenie pieniędzy z ich śmiesznych pisemek. nie płacić tego!

14.01.2020 13:17

Nie znam osobiście żadnej osoby ,która byłaby zadowolona ze współpracy z ta firmą.Zawsze coś jest nie tak , albo mieszkanie z patologią w ruderach po 20 osób , albo wypłaty się nie zgadzają.(usunięte przez administratora). Dziwne ,że tylko na tej stronie są jacyś zadowoleni(ba, nawet wniebowzięci ;) ) ,w realnym świecie jeszcze nikogo takiego nie spotkałem ,żeby po zakończeniu współpracy miał dobre zdanie o tej firmie, bo nawet jak do momentu zakończenia pracy jakimś cudem udało się przetrwać bez krzywych akcji tej firmy , to po zjeździe nagle przychodziły jakieś kary itp. Sami zadajcie sobie pytanie czy te wręcz sloganowe,jakby żywcem wycięte ze szablonu zachwycone komentarze to prawda czy też fikcja.

15.01.2020 00:26

A ja z Jordanem grałem w kosza na Jamajce ;) .Sciemniać w necie każdy może ...

22.01.2020 20:08

Drogi administratorze, a czemuż to zniknął ten fragment z mojej wypowiedzi ->"Jak można być zadowolonym i polecać firmę ,która próbuje wyłudzać pieniądze karami lub naciąganymi podatkami?." Mam na to dowody co napisałem , zresztą masa ludzi pisze o karach i podatku, Czemu usuwacie prawdę na temat firmy?.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Instore Solution Services Polska?

Kiniaaw

13.01.2020 15:20

W miarę korzystne warunki finansowe, mili koordynatorzy. Jestem zadowolona i myślę że jeszcze nie raz z nimi wyjadę :) W piątek wróciłem i teraz czas na odpoczynek. Pozdrawiam wszystkich :)
    Mastermind

11.01.2020 11:40

Ostatnio duży wysyp piejących z zachwytu nad firmą.Wcale nie widać ,że to opłacone komentarze lub pracownicy.Tonący się brzytwy chwyta, widocznie już mało chętnych na ich lipne oferty pracy.Pozdrawiam pracowników -naganiaczy tej śmiesznej firmy, zadajcie sobie pytanie czy za ten marny hajs co wam sypie wasz pracodawca warto robić z siebie szma.. .
    Janusz

10.01.2020 13:01

Polecam firmę,.. jedna z najlepszych na rynku pod kątem pracy tymczasowej. Mają sporo ofert i całkiem dobre stawki :-))
    Agnieszka

09.01.2020 15:56

Współpraca z firmą przebiegła poprawnie. Mogę polecić :)
    Krzys.bs

08.01.2020 15:48

dobra kontakt z firmą, legalne zatrudnienie, kasa na czas i pomoc w dojeździe. Dla mnie niczego więcej nie trzeba. Polecam! :)
    Ewa

03.01.2020 14:23

w lutym minie rok jak po raz pierwszy wyjechałam z firmą. Od tamtego czasu regularnie korzystam z ich usług i jestem zadowolona. Pozdrawiam Ewa :)

Kontakt - Instore Solution Services Polska sp. z o.o.

Gajowicka 195 53-150 Wrocław

Branża główna: Rekrutacja i HR
    Fubu

31.12.2019 13:30

To i ja polecę firmę. Warunki dobre, wypłata na czas.. czego chcieć więcej :)
    Greg

23.12.2019 15:16

nie rozumiem dlaczego ludzie narzekają... pracuje z nimi juz od ponad 3 lat i zawsze bylo wszystko dobrze...
    Alan

20.12.2019 16:00

Daleko od tej firmy.Kary,pisma do zapłaty z powodu niezgodności klasy podatkowej itp.(usunięte przez administratora)
    Klaudia P

20.12.2019 15:57

Fajna firma. Dobry kontakt z przedstawicielami i udana współpraca. Oby tak dalej! :)
    grzesiek

19.12.2019 16:14

Jak dla mnie spoko. Firma wypłaciła pieniądze na czas i nie było żadnych problemów. Mogę polecić :)
    Martyna

18.12.2019 15:39

To i ja mogę polecić firmę z czystym sumieniem. Zarobić można przy prostej pracy. pozdrawiam
    Grzesiek

17.12.2019 16:03

Bardzo polecam współpracę! Pozytywni ludzie pracują w firmie :)
    Nazareth

16.12.2019 15:19

Dziekuję firmie issp za udaną współpracę i polecam wszystkim poszukującym pracy! :)
    Ilona

03.12.2019 15:08

Też polecam ta firme jestem zadowolona ze wspolpracy bez zastrzezen pozdrawiam
    Samanta

13.12.2019 20:23

Podatek za 2015 rok albo upoważnienie wysłane?
    Bogusław

13.12.2019 15:19

dobra firma mogę polecić z czystym sumieniem, cała współraca przebiegła pomyślnie.
    Kalwin

12.12.2019 15:49

nie mogę narzekać, współpraca przebiegał pomyślnie i nie było żadnych niedomówień po drodze :)
    Adka

12.12.2019 11:37

Jeśli chodzi o sprawe z kontrolami i zapłata jakiś należności, to przedstawilam im moje rozliczenie, gdzie bylam rozliczona jako osoba niezameldowana, i powiedzieli, ze wobec tego sprawa jest zamknięta. Pozdrawiam osoby, które im zapłaciły xdd
    Gianni

11.12.2019 15:30

z mojej strony mogę powiedzieć że jestem zadowolony ze współpracy z nimi. Wiadomo że pracować trzeba jak wszedzie i swoje zrobić trzeba. Ale nie mogę narzekać :-))
    Rauld

10.12.2019 15:50

Ja wyjechałem z nimi i jeszcze pewnie nie raz wyjadę. Polecam współprace! :)

Zostaw merytoryczną opinię o Instore Solution Services Polska sp. z o.o.