Instore Solution Services Polska

• Mokronos Dolny
  • Ślęza
  • Żerniki Wrocławskie
  • Zabrodzie

3. Opinie o pracodawcach Wrocław
  5. Opinie o Instore Solution Services Polska sp. z o.o.

Opinie o Instore Solution Services Polska Wrocław

WebsiteIconInstore Solution Services Polska sp. z o.o.

Nie przegap nowości o Instore Solution Services Polska sp. z o.o.!

20.06.2024 14:35

Z całego serca nie polecam firmy ISSP Zgłosiłem nieobecność w pracy w nocy z 18 na 19 maja że nie będzie mnie 20,21 i 22 w pracy Po czym stwierdzili że nie zostali powiadomieni 24 godziny przed rozpoczęciem zmiany (no tak jak pisałem im to w nocy w weekend a odczytali w poniedziałek rano to w ich mniemaniu nie wywiązałem się z umowy) dostałem karę finansową bez podstawie i sprawa została zgłoszona do sądu. Ogólnie pracownicy tej firmy jak pracują w rossmannie nie mają życia Pracownik najlepiej powinien być w pracy od otwarcia sklepu do zamknięcia spać na zapleczu żeby rano być gotowym do kolejnej zmiany. Osobiście odradzam podpisywania umowy z tą firmą

xas

11.06.2024 21:43

Siema, czy ktoś pracował na wykłądaniu towaru w drogerii kosmetycznej? Jak to wygląda, ile godzin itp?

Kandydatka

26.04.2024 20:27

Czy firma przeprowadza rozmowy o pracę przez telefon i każą założyć profil pracownika w którym trzeba uzupełnić dane osobowe, takie jak m.in. PESEL, data ważności dowodu osobistego, seria i numer dowodu osobistego itd.? Dziś zadzwoniła do mnie jedna pani w sprawie pracy rzekomo w rossmannie, ale nie jestem do końca przekonana i mam wątpliwości czy to nie może być wyłudzanie danych/ oszustwo.
    Roman

11.06.2022 21:14

Co obecnie sądzicie o tej firmie? Ktoś z was miał z nimi do czynienia? Bo dawno nie było wpisów a jestem ciekaw czy warto składać CV.

Dingo

25.06.2022 19:36

O jakie stanoiwsko ci chodzi
    Tomasz Kowalski

25.11.2020 14:08

firma jest do (usunięte przez administratora)
    Mariusz Kowalik

02.12.2019 17:37

Czy to zwykłe (usunięte przez administratora)czy jakiś żart. Dzisiaj dostałem zwykłym listem powiadomienie z tej firmy z numerem konta bankowego aby oddać źle naliczony podatek w Niemczech za pracę w 2015 r. Prawie 500 euro mam oddać a pracowałem tam miesiąc. Myślę , że to jednak (usunięte przez administratora)!
    Justyna

19.01.2020 17:49

Witam. Mam podobna sprawę. Tylko że od męża chcą 2000 e za prawie rok. Przy czym my pracowaliśmy dla tej firmy w 2012 roku. Jak rozwiązała się ta sytuacja?
    Wieczysław

20.01.2020 20:36

Rozwiązanie jest jedno. Nic nie płacić, a jak zadzwonią- wyśmiać. LPS narobił sobie kłopotów w skarbówce i teraz próbuje nadrobić straty wyłudzając pieniądze od byłych pracowników. Proszę niczego im nie płacić i nie wysyłać żadnych dokumentów ani upoważnień. A jak się komuś chce z nimi wojować to proszę składać zawiadomienia do prokuratury lub na policję. Pozdrawiam.

Kontakt - Instore Solution Services Polska sp. z o.o.

Wrocław

Instore Solution Services Polska sp. z o.o.

24.02.2018 18:20

Czy od czasu dodania ostatniego komentarza w ISSP INSTORE SOLUTIONS SERVICES POLSKA zmieniło się coś, na co warto zwrócić uwagę? Podzielcie się swoją opinią!
    Nie polecam

28.08.2018 13:59

Tam się non stop coś zmienia, niekoniecznie na lepsze :D Jeśli pytasz o pracę w Niemczech to zdecydowanie największym problemem tej firmy są warunki mieszkaniowe. Niestety ale po 7-9 osób w mieszkaniach 40-50 m z jedną łazienką, jedną kuchnią i dwoma lodówkami to jest PATOLOGIA.
    opa

13.03.2019 06:26

mieszkanie 3 pokojowe w którym mieszka 7 osób. każdemu potrącane jest z wyplaty 200 euro. wiec 1400 euro ma firma za taka rudere ktora mozna miec za 350 z oplatami. czysty hajs na samym wynajmie.
    ilon

31.12.2015 16:21

zastanawiam sie czy beda mieli wiecej jakis nowych ofert lub propozycji pracy po nowym roku, jestem nastawiony i gotowy na wyjazd,slyszalem o nich dobre opinie wsrod ludzi
    buzia

29.12.2015 13:16

@rrtr zatrudnienie na kierowcę samochodu ciężarowego jest opłacalne. Miejsce zatrudnienia jest w Niemczech i nawet jest 41zł za godzinę, więc zarobki na prawdę są duże.
    rrtr

26.12.2015 23:18

@mors nie widzialem niestety takiego ogloszenia od nich, natkanlem sie za to na inne, np. jako operator wózka widłowego albo kierowcy samochodu ciezarowego
    mors

19.12.2015 13:18

no masz racje @rambo atmosfera czasami przewaza, od niej zalezy czy dalej pracujemy. i wlasnie dzieki temu zastanwiam sie nad stanowiskiem Inżynier - mechanik pojazdów samochodowych
    rambo

11.10.2015 03:14

To co urzekło mnie w firmie i zrobilo największe pierwsze wrażenie to na pewno atmosfera. Wiem , ze nie kazdy potrafi się w niej odnaleźć , jednak ja trafiłem moim zdaniem idealnie ;) odnośnie samej pracy w ISSP to pomaga ona swoim klientom usprawnić systemy zatrudnienia co naprawdę usprawnia wiele w pracy