Covebo Work Office Sp. z o.o.

Opole

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 1546 ocen.

Covebo Work Office Sp. z o.o.
2 1546 6 1

Opinie o Covebo Work Office Sp. z o.o.

LapisLazuli

Nie jestem zadowolony. Wypłaty co 4 tygodnie i jeszcze się nie zdarzyło, żebym miał wszystko, jak książka pisze. Non stop dopominanie się o swoje i niekończące się użeranie o swoje pieniądze. Moje sugestie dla Covebo Work Office Sp. z o.o.: Wypłaty powinny być wypłacane co tydzień, żeby nie było czekania, a potem upominania się o swoje sprzed np 3 tygodni Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: pracodawca powinien kontrolować czy kwateruje na lokacje kryminalistów i ćpunów.

Karol
Zweryfikowany użytkownik

po skończonej pracy , we wrześniu tego roku końcówka wypłaty miały być 10 ok, wszystko sie zgadza prócz tego że 48,5 godziny w rezerwacji zostało, a ja już dwa tygodnie w polsce, i ani odzewu od covebo z hardewejku gdzie pracowalem, 48,5 x6,6 euro netto = 320,10euro , i nie ma tych pieniędzy , a odpowiedzi od nich nie ma , dorzucam screen, mało tego mam świadka na to ...

Covebo Work Office Sp. z o.o.
pracodawca
@Karol 13.10.2018 00:14

Szanowny Karolu, rezerwy wypłacane są zwykle po zakończonym kontrakcie, dlatego prosimy Cię o cierpliwość, pieniądze zgodnie z umową trafią do Ciebie w następnym okresie rozliczeniowym. Jeżeli masz jakieś wątpliwości to skontaktuj się z osobą z administracji biura pod którym pracowałeś, a ona wyjaśni Ci wszystko. Możesz też napisać do NAS na powiadomienia.gowork@covebo.pl, lub skontaktować się z biurem w Polsce.

Pandemonium

Jestem bardzo zadowolony-ph! Umowa o prace + prowizja, do pracy niedaleko, kasa na czas. Co do zakwaterowania tez nie mam zastrzezen-czysto i ludzie w porządku Moje sugestie dla Covebo Work Office Sp. z o.o.: Zawsze może być lepiej Lubię atmosferę w Covebo Work Office Sp. z o.o. za: Może kto :D

Covebo Work Office Sp. z o.o.
pracodawca
@Pandemonium 16.10.2018 20:14

Dziękujemy za opinię.

ok

mogę polecić agencję e&a nie pobieraja zadnych kaucji rower 3 euro tygodniowo mieszkanie 90 i nie oszukuja na wypłatach

skorpion

szkoda że nie płacą tygodniowek przez to ludzie szukają pracy w innych agencjach

pracownik

NIGDY W ŻYCIU WIĘCEJ TEJ FIRMY. WYSŁALI MNIE NA PT CREATIONS I TAM NIE PRACUJĄ LUDZIE TYLKO JAKIEŚ MATOŁY. (usunięte przez administratora)Codziennie inna banda (stół) do pracy. Praca przedstawiona w Polsce jako dokładanie ozdób do kwiatów, a tak naprawdę to sadzenie kwiatków. Każdemu pracownikowi w Polsce mówią co innego (koleżanka myślała że idzie na sztuczne kompozycje kwiatowe. MIESZKANIE TO JAKAŚ PORAŻKA; MUSIELIŚMY MYĆ POKÓJ DOMESTOSEM wszędzie pająki, muchy, (usunięte przez administratora) osób w taki że głowa boli.Okna w pokoju nie można otworzyć, bo pająki muchy i komary zjedzą Cię żywcem. Współlokatorzy to też jakaś porażka ( na 7 osób w domku tylko dwie normalne które o siebie dbają i przede wszystkim się myją)

rozczarowana
@pracownik 27.09.2018 14:23

mogę w 100% potwierdzić ta wypowiedź. raz i nigdy w życiu więcej covebo

piiter
@pracownik 27.09.2018 14:23

tak swieta prawda prawdziwy kołchoz nie polecam

Gon12
@pracownik 27.09.2018 14:23

Ja też nie jestem zadowolona z pracy na PT, co innego mówią w biurze a tu się okazuje że to całkiem co innego: sadzenie kwatów, dźwiganie donic na wózek, pośpiech i niemiłe osoby. Nie polecam!!!!

nana
@pracownik 27.09.2018 14:23

Ta praca to porażka!mówią żeby dokładnie robić a same byle jak kładą np . mech, ale starszym pracownikom to chyba wszystko wolno!

saga32
@pracownik 27.09.2018 14:23

Bo praca na PT creations to jak zdrapki albo wygrasz albo przegrasz, są miłe osoby, które chcą Cię nauczyć a są rakie wredne co Ci nic nie powiedzą i jeszcze do tego wyzywają!

Aga

Witam, czy wybiera się ktoś może do Holandii przez Covebo początkiem listopada??

mario
@Aga 11.10.2018 14:42

tAK JA CHCĘ WYJECHAĆ 10 LISTOPADA przez tom firmę

Aga
@mario 13.10.2018 18:23

@mario Do czego konkretnie się wybierasz? Prosze o kontakt - agnieszka_96@op.pl

Paula

Wybiera się jakaś młoda dziewczyna w te sobotę do Holandii ? Jak tak to do jakiej pracy?

Osa

Witam w sobotę mam wyjechać do pracy przez covebo, praca przy rozładunku i załadunku tirów w Przedsiębiorstwie covebo uitzendgroep B. V. Z siedzibą w nijkerk jak praca jak warunki ktoś coś wie dzięki za info

Jo

Kto pracuje Waalwijk że skanerem jak wygląda praca,zarobki i mieszkanie?

Mariusz
@Jo 10.10.2018 01:57

Mało godzin, 3-4 dni w tygodniu choc zdarza się tydzień po 19 albo 45 godzin,aza mieszkanie nieważne jakie zawsze podkreślam zawsze liczą 106 euro tygodniowo, średnio zarabiam 950 euro na rękę, więc można odłożyć max 3000-3500zl na miesiac. Praca bardzo fajna, ale ale to co często wyczynia covebo to komedia.

Pilne

Hej wiecie jakie są tam warunki w tej miejscowości Tuindersweg 3, elim 7916vp

Rafa
@Pilne 02.10.2018 21:23

Warunki są bardzo dobre polecam

Jan

UWAGA!!! (usunięte przez administratora) miałem pracować jak operator wózka przed samy wyjazdem dostaje informacje że bede przez tydzien pracował jak order picker i dopiero potem przejde na wózki. Na miejscu okazało sie ze miałbym pracowac jako picker 3 tygodnie i w tym czasie patrzec jak wozkowi jeżdżą wykonując przy tym swoja normę pickera. jeśli po 2 h nie wyrabiasz normy wysyłaja cie do domku. na Hali nie obowiązuje zadne BHP i temperatura ok 3 stopni C. Zero pokazania przez kordynatora co i jak odrazu wysyłaja na hale i sobie radź. Zmiany od 18 do 2 w nocy i od 2 aż do konca zamówien czyli zdarza się że nawet do 15 i nie mozna wyjść wcześniej, pracując w nadgodzinach nie jestes ubezpieczony. Same domki to tak naprawde plastikowe baraki. Transport do pracy to zdezelowane rowery za które trzeba płacic 40 euro. Za zakwaterowanie tak naprawde potracają 106 euro, jesli w tygodniu przepracujesz norme wtedy potrącaja 50 euro. Sprawdzają na początku jezyk angielski a tak naprawde na miejscu sa sami polacy bez nawet podstawowej znajomości angielskiego. po Przyjeżdzie na park trzeba koczowac na dworze bo recepcja jest otwarta od 11 do 12 i od 17 do 19 dostajesz klucz do domku i szukaj sobie. Rower wybierasz sobie sposród zdezelowanego szajsu co lepsze juz wybrane przez starszych pracowników. Do Sklepu jest ok 10 Km. ZA dojazd do holandi i z powrotem nic nie zwracaja. Koordynatorzy to buraki bez szkoły kręcą i oszukują jak pani z biura która przeprowadzała rozmowe. Moja żona miała pracować maks do 2 w nocy a juz po przyjeździe okazało się że na grafiku ma zmiane od 2 do konca zamówień.

Dan
@Jan 22.08.2018 09:25

Zeewolde?

Karol
@Jan 22.08.2018 09:25

zgadzam sie z tobą, ja pracowałem w hardewejiku , pani katarzyna bardzo nie mila, , źle sie czujesz , pan mirek mówi przyjedź bo ci nie wierze, albo tekst znudziła ci sie praca,(usunięte przez administratora) foppen płaci 120 % na pracownika od 15 do 24 , a covebo płaci 115 % zabierają 5 % z miejsca.

Koxik93

Nie polecam tej agencji. Wraz z dziewczyną mieliśmy zacząć pracę w Kuehne+Nagel. Przyjechaliśmy na lokacje i czekaliśmy na dalsze informacje. Po rozmowie wstępnej w firmie nagle okazało się że nie ma pracy dla dziewczyn. Koordynator obiecał znaleźć inną pracę i dać znać jeszcze tego samego dnia. Nie otrzymaliśmy od niego żadnej informacji, nawet głupiego smsa. Druga para z Litwy która miała taką samą sytuację usłyszała tylko, że mogą zostać na kolacji do końca tygodnia ale mogą sobie szukać innej pracy. Jedno wielkie (usunięte przez administratora) nie polecam tej agencji. Jedyną pomoc którą dostaliśmy była od posredniczki Pani Darii z PRAN Opole.

Graluś28

Od 5 tyg pracuje przez Covebo..czytajac opinie bylem zesrsny tam jechac mowia szczerze...mialem prwcowac w zakladzie Pro food cleaning przy czyszczeniu maszyn po salatka ze stawka 11.55 po przyjezdzie trafilem na park w Lochem...warunki jako takie nie jest zle ale tez nie rewelacyjnie do sklrpu 4 km...po dotarciu na park Pani Luiza bardzo mila nic nie mam do niej odrwzu przyjechala powiedziala co i jak wreczyla posciel i nastepnego dnia zaczelem prwce w Enschede w firmie huuskes przy myciu garkow ...przez dwa tyg bylo ok po tym czadie zostalem przeniesiony na domek do centrum Almelo gdzie juz jest o wiele lepiej z warunkami...no ale i prwce mi zmenili na magazyn huuskes twkze w enschede z tym ze stawka juz byla 10.28 pieniadze sa problemow nie ma z wyplatami z tym ze musisz sam swojego pilnowac...wyolata co mc tez ma swoje plusy ja ogolnie po 5 tyg jestem zadowolony mam 28 lat.

nierudy

Pracowałem od 2008 do 2015 z małymi przerwami Moje sugestie dla Covebo Work Office Sp. z o.o.: ... Lubię atmosferę w Covebo Work Office Sp. z o.o. za: pełen profesjonalizm

Noxk

Hej, w ktorym.zakladzie jest teraz w miare duzo godzin, gdzie warto jechac z Covebo?

Jula

Cześć! Chce jechać na 90% do pracy do Boboli na Pizze. I mam pytanie odnoście warunków mieszkalnych? Czy są dobre, tragiczne, do przeżycia? Może posiada ktoś zdjęcia lub namiary na te mieszkania. Proszę o maila astraja89@wp.pl Z góry dzięki za podpowiedzi.

Pracowniczka
@Jula 15.09.2018 16:22

Tam jest ok. Polecam.

Beciax
@Jula 15.09.2018 16:22

Jest spoko, byłam przez pół roku, fajna kasa ,a mieszkania ok.

damian95
@Jula 15.09.2018 16:22

Jest hotel i mieszkania.Warunki sa ok :)

Maklel
@Jula 15.09.2018 16:22

Hej Jula jestes jiz na miejscu? Powiedz prosze cos wiecej nt tej pracy?

Ciekawa

Witam. Był ktoś w Zeewolde na order picker? Jakie realne zarobki? Mieszkania jakie?

Dan
@Ciekawa 14.09.2018 15:06

Mieszkania ok lokatorzy zależy jak się trafi. Praca łatwa ale mało godzin i ciężko coś zarobić

Mloda

Niepolecam szczegolnie pracy na PLUTONIE koordynatozy maja gdzies wszystkih nieodbieraja telefonow,jesli hodzi o mieszkania niepolecam szczegolnie mieszkania w Goor mieszkalismy tam ,patologia do potegi ,cpanie i jeszcze raz cpanie zadzi ten kto dlozej mieszka Alina to przeklenstwo na mieszkaniu cwaniakuje jak nic kto tam trafi to ginie ludzie dajcie se spokij z Covebo.

Covebo Work Office Sp. z o.o.
pracodawca
@Mloda 06.10.2018 01:38

Dziękujemy MLODA za opinię, chcemy zauważyć że Twoja wypowiedź jest mało konkretna. Jeżeli miałaś lub masz jakieś problemy z koordynatorem lub na mieszkaniu prosimy skontaktuj się ze swoim biurem w Holandii, naszym biurem w Polsce lub napisz na powiadomienia.gowork@covebo.pl na pewno pomożemy wyjaśnić wszystko. Zależy nam na jakości i zadowoleniu wszystkich naszych pracowników. Pozdrawiamy

KasiaCh

Firma godna polecenia.Wypłaty na czas, pieniądze za urlop,zakwaterowanie ok .Dobry kontakt z pracodawcami. Moje sugestie dla Covebo Work Office Sp. z o.o.: Żeby tylko koordynatorzy mieli lepszy kontakt ze swymi podopiecznymi ,bo niestety ignorują ludzi. Lubię atmosferę w Covebo Work Office Sp. z o.o. za: Osoba kierująca do pracy interesuje się twoja osobą i potrzebami.

Mateusz

Dzień dobry, planujemy wyjazd do pracy przez firmę covebo. Chciałbym się dowiedzieć od wszystkich w jakie miejsce polecacie jechać na moment obecny, gdzie są najlepsze warunki, godziny i i normalni ludzie z którymi nie będzie żadnych opinii, jak mozeciez to podzielcie są opinie na temat miejsca pracy, pokażcie jak mieszkacie. Chętnie poznam waszą opinię przed wyjazdem. Z góry dziękuję i pozdrawiam wszystkich. :)

Takeshi66

Witam , widzialem ogloszenie tej firmy covebo praca magazyn ze skanerem zbieranie zamowien praca w miescie Waalwijk Holandia , pytanie czy warto ?

Tomas
@Takeshi66 17.09.2018 18:36

Dołaczam do pytani

Bernaś
@Takeshi66 17.09.2018 18:36

Jeżeli chodzi ci o pracę na ingram, to robię tam przez nich piąty tydzień i wszystko póki co jest w porządku. Wyjechaliśmy wcześniej przez inną agencję, ale nie było godzin i przenieśliśmy się właśnie tutaj, chociaż nie wiedzieliśmy za dużo o samej pracy, raczej pojechaliśmy w ciemno. Dzisiaj idziemy na 15:30, cały tydzień teraz tak będziemy mieć, do tej pory było 40-45 godzin w tygodniu, wypłata git, za 3 tygodnie 1050 euro, więcej niż mieliśmy przez poprzednią agencję, a sama praca bardziej lajtowa, bo nie ma norm do wyrobienia i żaden (usunięte przez administratora) nie stoi za tobą i nie pogania. Jak ktoś popracował za granicą, to będzie zadowolony, praca spokojna, fajne zarobki, zakwaterowanie trochę daleko, ale zwracają za benzynę i w Niemczech kiedyś dojeżdżałem jeszcze jak robiłem na fabryce Milki, a nie zwracali nic

Covebo Work Office Sp. z o.o.
pracodawca
@Bernaś 03.10.2018 11:08

Dziękujemy BERNAŚ za opinię, bardzo Nas cieszy jeżeli ktoś zdecyduje się napisać obiektywnie i rzetelnie o nas i pracy. Zachęcamy do podzielenia się opinią jeszcze w późniejszym czasie. Pozdrawiamy

Isiek
@Bernaś 03.10.2018 11:08

To ja za 3 tygodnie mam 1250. A Covebo to zlo.

Boguś
@Bernaś 03.10.2018 11:08

Jakie zarobki jak z mieszkanien proszę o trochę informacji

Holandia
@Bernaś 03.10.2018 11:08

1050 za trzy tygodnie, według Ciebie to luksus?

Berni
@Holandia 05.10.2018 22:21

Po wszystkich odciagnieciach to spoko kasa. Czytaj 1050 na łapę . Chata i ubezpieczenie i auto opłacone, więc czysty hajs

DEJF
@Berni 07.10.2018 09:46

Idąc tym tropem to za miesiąc jakieś 1300-1400 euraczy na rękę i wszystko opłacone??? Daj zńać Bernaś czy tak Ci wychodzi bo też dali mi tą ofertę, wyjazd za 2 tyg.

Młody g

Był/jest ktoś może w pracy w fabryce opon Van den bam w Hellevoetsluis? Jak wrażenia?

Covebo Work Office Sp. z o.o.
pracodawca
CIEKAWE OFERTY PRACY W HOLANDII W BRANŻY TECHNICZNEJ, PRODUKCJI I LOGISTYCE.


jesteśmy dostępni pod numerami telefonów:
PRODUKCJA 77 545 75 75

TECHNIKA    77 545 75 55


zachęcamy również do przesyłania CV na  aplikacja@covebo.pl

więcej na naszej stronie:

   
misiek

Słaba agencja, nie polecam, szkoda czasu na takich idiotów którzy traktują ludzi jak szmaty. Po wprowadzeniu się do nowego mieszkania po 2 tygodniach okazuje się ze trzeba się wynosić bo pracy nie ma. Koordynatorzy to też jakieś (usunięte przez administratora) bez jaj, nie mają odwagi powiedzieć prosto w oczy o sytuacji. Zaznaczam, że tego samego dnia był w mieszkaniu a pózniej wysyła SMS z taką informacją. Mało tego wyłącza telefon i w ciągu 3 miesięcy był w mieszkaniu ze 2 razy. Nowy pracownik jest zaklimatyzowany z kolegami z mieszkania a tu po 2 tygodniach nara. SZOK ! Jak tak można ludzi traktować?!

Covebo Work Office Sp. z o.o.
pracodawca
@misiek 28.09.2018 14:47

Szanowny MISIEK, bardzo nam przykro że spotkała Cię taka sytuacja, ale staramy się każdemu z naszych pracowników zapewnić pracę, jeżeli w danym miejscu i momencie praca się skończyła transferujemy pracowników do innej, oczywiście za ich zgodą. Przypominamy również że pracują u nas osoby dorosłe, a Twoje oskarżania względem nas są bezpodstawne. Pamiętaj że jedziesz do pracy a nie na kolonie czy (usunięte przez administratora) jest nam oczywiście przykro że po 2 tygodniach mieszkania z "fajnymi ludźmi" zostałeś przeprowadzony, ale było to z pewnością spowodowane tym że zawsze kierujemy się dobrem naszego pracownika. Pozdrawiamy

damian95

Pracowałem w agencji Covebo kilka miesiecy w miejscowości Bunschoten-Spakenburg.Praca w firmie "Bobola" tzw "pizzerinki i zapiekanki" stanie na produkcji w jednym miejscu i możliwosc ruszenia tylko rękami,zakład słynie z ludzi tam pracujacych a raczej patologi.Wyzywanie się i obrażanie jest na porządku dziennym.Fakt można tam zrobić godziny i dobrze zarobić.Drugi zaklad na ktorym pracowalem to De Graff (ciastka) zaklad bardzo fajny,wiekszosc praca siedzaca,fajna atmosfera,mili ludzie.Koordynator Piotr gbur i prostak któremu wydaje się,że rozumy poskradał,typ maczo.Trzeba miec odpowiednie podejscie do niego zeby cokolwiek załatwić.Po godzinie 18 nie odbiera telefonu bo on juz sobie nie pracuje.Traktuje ludzi jak (usunięte przez administratora) mimo uczciwej codziennej pracy nawet 2 razy dziennie(rano i noc).Pytany o konkretne sprawy zwiazane z pracą kręci i wymyśla.Nie polecam!!W Bunschoten agencja covebo ma kilka domków,teraz powstał hotel dla pracowników czysty zadbany,w srodku winda.Pokoje dwuosobowe.Niestety parter nie ma prywatnych lazienek.Pierwsze pietro i drugie maja swoje prywatne pokoje i lazienki.Kuchnia na kazde pietro oraz 4 pralki.Koszt zakwaterowania przy pelnym wymiarze godzin(140-160) to 400e od osoby!!! Polecam ta agencje dla ludzi którzy mają mocne silne charaktery i umieja walczyć o swoje wtedy można dużo zyskać no i oczywiscie angielski to podstawa ;)

Covebo Work Office Sp. z o.o.
pracodawca
@damian95 01.10.2018 22:57

Dziękujemy Damianie za komentarz. Zależy nam na jakości w pracy jak i po za nią - chodzi o całokształt (praca,koordynator, mieszkanie, itp.) Bardzo nas cieszy fakt że podobała Ci się praca jak i mieszkanie, jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy napisz do nas na powiadomienia.gowork@covebo.pl Pozdrawiamy

Rafi

Witam jedzie moze ktos w weekend do pakowania karmy ?

Pawel

WItam, Jest ktoś może lub był w Harderwijk na pakowaniu łososia? Mógłby ktoś powiedzieć jak warunki mieszkaniowe i godziny? Mógłby ktoś udzielić kilku informacji - mail : nev3rtouch@gmail.com

Giorgio
@Pawel 02.09.2018 23:29

Pracuję już tutaj 3 rok, początek był trudny bo rzucali mnie na różne działy, ale teraz w 100 % jestem zadowolony. Od 2 lat na 1 dziale , godziny zawsze są, domek od prawie 2 lat ten sam. Domek 4 osobowy, jestem zadowolony.

piiter
@Pawel 02.09.2018 23:29

nie polecam pozdrawiam

osobnik

Jade do pracy do Zeewolde przy kurczakach , ktoś opowie mi jak tam jest itd ?z góry dziekuje

Jarek

Witam wszystkich serdecznie. Mam pytanie czy przez tą agencje można zarobić 350-400e netto tydzień??? Jeżeli tak proszę o info... Pomijając zawody techniczne... System pracy obojętnie.. Znam ang mam sofi.. Z góry dziekuje

Nickelodeon
@Jarek 04.09.2018 13:54

Pracowałam na produkcji mięsa dział KFC w zeewolde mało godzin ok 30-40 na tydzień 7.5 za godzinę po opłatach.

Covebo Work Office Sp. z o.o.
pracodawca
@Jarek 04.09.2018 13:54

Dzień Dobry Jarku, posiadamy wiele ofert pracy w których można zarobić w takim przedziale jaki Cię interesuje. Dodamy przy okazji że stawki mogą w dużej mierze zależeć od twoich umiejętności, certyfikatów lub poziomu znajomości języka angielskiego lub holenderskiego. Prosimy skontaktuj się z nami po nr 77 545 75 75 i zapytaj o szczegóły. Pozdrawiamy

Jarek
@Nickelodeon 04.09.2018 22:40

Zeewolde to zadupia... Ale.. 40h razy 7.5 to jest 300...za taką kasę wolę robić w pl za 2500zl!!!!totalne minimum żeby wyjeżdżać i nieraz mieszkać z patolka... To 400netto/tydzien!!!!!

Loko
@Jarek 04.09.2018 13:54

Można ja 450€ tydz za 40h jako fachowiec mieszkanie i ubezpieczenie gratis ...450€ na rękę za 40h..Można? Można! Acha wypłata co tydz jak w zegarku piątek kasa zawsze na koncie paa

Jarek
@Loko 13.09.2018 18:01

Loko widzę że jako fachowiec masz spore problemy ze zrozumieniem pytania w języku polskim.. Pytałem o takie zarobki nie będąc fachowcem!!!

olaa
@Jarek 16.09.2018 08:24

sranie w banie z tą firmą tragedia NIE POLECAM

Zostaw opinię o Covebo Work Office Sp. z o.o. - Opole

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Covebo Work Office Sp. z o.o.