Agencja Pracy In Person Sp. z o.o.
3 46 6 1

Opinie o Agencja Pracy In Person Sp. z o.o.

Hooolllyyy

Witajcie! Tak jak obiecałem tak wam wszystko napisze :) Ogólnie jechałem z biura z Rzeszowa, pani w agencji miła (tak jak wszystkie xD) i o dziwo mówiła prawdę jeśli chodzi o zakwaterowanie w Zeewolde Bosruiterweg. Przewoźnik z którym in person współpracuje też spokom wyjechaliśmy gdzieś około olo 13:30 w sobotę a o 10w niedzielę byłem już na mieszkaniu w połowie wypakowany ;) jeśli chodzi o park. Jakies 8km do najbliższego sklepu (lidla, albert i inne) na parku jest duży sklep "mieszko" i jest w nim wszystko co potrzeba jednak ceny trochę duże.. Mieszkanie na prawdę spoko, duuuzy salon z dwoma kanapami, tv z poslkimi kanałami ( nsport i tvp sport też xD) kuchnia mala i lodoweczka baaardzo ciasna na 6 osób to taki minus, ogólnie polecam bo jest spokój i nie ma zbytnio ćpunów.. Wiadomo znajdzie sie jakiś odmienny lord ale nie ma tu rzucania maczetami czy mieczami. Jeśli ktoś nie ma wymagania typu hotel 5gwiazdek to polecam. W porownaniu do agencji Otto to niebo a ziemia. Panowie odpowiedzialni za park bardzo mili i pomocni. Minusy moim zdaniem: -ciasna i mała kuchnia -daleko do sklepów -jesli ktoś nie ma roweru albo auta to na prawdę zostaje drogi sklep na parku Plusy: -cisza -koordynatorzy na prawdę spoko -szybki internet -7/10 jeśli chodzi o mieszkania. Jeśli jesteś osobą która jedzie zarobić i ma zamiar pracować to na prawdę polecam. Jeśli ktoś by chciał jakieś zdjęcia, pytabia to proszę zostawić komentarz z emailem i postaram się odpisac. ;)

Ania
@Hooolllyyy 17.07.2018 14:02

A co jeśli chodzi o język? Kiepsko u mnie z nim i jest to moja największa obawa:(

HOOLLLY
@Ania 20.07.2018 10:08

ANIU! W FIRMIE BAKKER pracują sami polacy język nie jest Ci potrzebny :) sam się zdziwiłem mimo że mój angielski jest komunikatywny to użyłem go może dwa razy xD tutaj sami polacy dookoła ???? ????

klaudyz
@Hooolllyyy 17.07.2018 14:02

mogłabym prosić o pilny kontakt mailowy? dobrze.mi.mow@gmail.com Z góry dziękuję :)

Wiktoria
@klaudyz 20.07.2018 15:43

A co z praca przy pomidorach? Ktoś ma jakieś doświadczenie? Wyjeżdżamy jutro z chłopakiem i zaczynamy od poniedziałku ????

Flower
@Hooolllyyy 17.07.2018 14:02

Witam planujemy jechac do pracy do holandii i pytanie patrzac po roznych opiniach czy jest ok biuro z Rzeszowa i jaki tam rodzaj pracy macie proszę równiez o kontakt mejlowy athlon2244@vp.pl Pozdrawiam :)

anonymous
@Flower 08.08.2018 00:13

przed wyjazdem jest kontakt pozniej olewaja nic z kordynatorami z polski nie zalatwisz malo godzin i kasy tez odradzam daleko do sklepow praca ciezka i wymagajaca

anonymous
@anonymous 14.08.2018 12:14

Cóż, miałem zupełnie inne doświadczenie. Kontakt był, godziny były, wypłata na czas, praca lekka i przyjemna. Zdecydowanie nie pozdrawiam!

Johny
@Hooolllyyy 17.07.2018 14:02

Napisz do mnie zarabiajzkrystianem@gmail.com W sobote tam wlasnie jade :d

juliadragan97@gmail.com
@Hooolllyyy 17.07.2018 14:02

Prosze o zdjecia domków bo mam w niedziele tam jechac z chlopakiem ale sie zastanawiam.

marwas
@Hooolllyyy 17.07.2018 14:02

Mam pytanie bo chce się wybrac do pracy z agencji in person i chcialabym wiedziec czy warto i czy mozna zarowie proszę o odpowiedz na meila marwas@onet.pl

marwas
@marwas 01.12.2018 18:35

przepraszam za zle wyrazenie czy można zarobić

Kali
@Ania 20.07.2018 10:08

Nie polecam

lki
@Hooolllyyy 17.07.2018 14:02

Witam ,prześlij chciałbym trochę bardziej zagłębić w ten temat, lukaszkonieczny@vp.pl

Maciej

Wybiera się ktoś końcem miesiąca na pakowanie żółtego sera w Almere ?

Maciej
@Maciej 22.11.2018 20:43

A może ktoś pracuje w Almere przy pakowaniu sera i może coś napisać o tej pracy i zakwaterowaniu ?

Marzena
@Maciej 22.11.2018 20:43

Ja z mezem ale do sektora ogrodniczego

Marzena
@Maciej 22.11.2018 20:43

A co sadzisz o firmie in person?

Maciej
@Marzena 29.11.2018 06:07

Nie ma na razie opinii bo jadę 1 raz. Gdzie wam zaproponowali zakwaterowanie ?

Poziomeczka
@Marzena 29.11.2018 06:05

Witam. Może Pani podzielić się opinią tą agencji? Pozdrawiam

Bonizy
@Maciej 22.11.2018 20:43

Jak przez agencje Head odradzam ciagle minusy za wszystko odtracaja itd. 150e tygodniowo za pierwsze tygodnie

Kali

Brak pracy dla pracowników pracujących dłuższy okres. Mało godzin, porażka z zakwaterowaniem co tu jeszcze napisać?

cinek

inperson to najwieksza hała jaka moze byc,oszukuja przy wyplatach wiecznie jakies potrącenia,parkowi robia co chca i traktuja ludzi jak smieci,czasem bez powodu wyrzucali ludzi,jednego w srodku nocy ochroniaz kazal mu sie pakowac i opuscic park,a reszte jak wyrzucaja to z dnia na dzien masz opuscic park, na dodatek dwa max 3 dni w tygodniu pracy,lepiej szukac gdzie indziej, Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: zlikwidowac

Natalia
@cinek 12.10.2018 06:57

Pamiętaj, że oskarżenie oszustwa, w szczególności pisane na forum publicznym może mieć konsekwencje prawne. Czy aby na pewno nie można powiedzieć o Agencji Pracy In Person nic neutralnego? Może Twoje oczekiwania co do firmy były zbyt zawyżone? Czy mogło tak być? Powiedz nam coś więcej na ten temat.

młoda23
@cinek 12.10.2018 06:57

zgodzę się z tobą

Natalia
@młoda23 15.11.2018 14:15

W jakim konkretnie aspekcie się zgadzasz z tym co napisałam? Czy możesz powiedzieć coś więcej na temat pracy w firmie? Może osobiście pracowałeś w tym miejscu i możesz podzielić się z nami swoimi spostrzeżeniami? Każda informacja na temat pracy może być bardzo ważna dla potencjalnych kandydatów.

Młoda23
@Natalia 21.11.2018 13:17

Dla twojej wiadomości zgadzam się z cinkiem a nie z tobą

Natalia
@Młoda23 30.11.2018 10:21

Warto zatem byś podkreślał to w swoich wpisach. Szczególnie w konwersacjach, gdzie jest kilka komentarzy, a Ty chcesz odpowiedzieć na jeden konkretny. Mimo tego, że się ze mną nie zgadzasz, może zechcesz podzielić się z nami swoimi spostrzeżeniami na temat Agencji Pracy In Person?

Paulina

Witam czy ktoś wybiera się na produkcję do venlo? Albo ktoś byl w Venlo? Jak tu z bungalami?

Marzena
@Paulina 11.10.2018 18:51

Co możecie powiedzieć o firmie in person?

Kats

Agencja In person najgorsza w jakiej bylam od 5 lat, (usunięte przez administratora) na kazdym kroku, obiecuja zwroty za transport pozniej strasza artykulami prawnymi ktore nie sa zgodne z prawem holenderskim- mam znajomego prawnika w Holandii i to jakimi artykulami strasza nie ma odnoesienia w holaenderskim prawie. Jak ktos przyjechal pierwszy raz do Holandii to o wielu rzeczach nie wie dlatego da sie robic w ciula. Nie sa wyplacalni, ucinaja godziny. Samo to swiadczy ze przejeli biuro Sherpa a to juz w ogolenajgorsze dno bylo. Odradzam!

Minia

Jak masz jakieś pytanie do parkowego ich jedyna odpowiedź-pisz na topdesk

Natalia
@Minia 06.11.2018 21:12

Za pośrednictwem komentarza, chcesz nam przekazać, że taka forma kontaktu jest najbardziej skuteczna? Czy obecnie pracujesz w firmie? Jeśli tak, czy powiesz nam jak oceniasz kontakt z pracownikami w tym miejscu?

młoda23
@Natalia 14.11.2018 12:57

już nie pracuję, w zeszłym tygodniu zjechałam na stałe z partnerem do Pl. jeżeli miałam jakieś pytanie do nich związane np z ubezpieczeniem itd itp w większości przypadków dostawałam taką odpowiedz

Nick

Witam Kaastel park Ooijen i Heiendael Schaafsebosweg 6 Heijen . Jakie opinie o tych miejscach?

Artur
@Nick 24.07.2018 18:21

Ooijen moge smialo polecic, wszystko btlo naprawde w porzadku. Dookola duyzo zieleni, a takze spokoj. Aaa zapomnialbym ze domki sa 5 osobowe

Artur
@Nick 24.07.2018 18:21

Ooijen moge smialo polecic, wszystko btlo naprawde w porzadku. Dookola duyzo zieleni, a takze spokoj. Aaa zapomnialbym ze domki sa 5 osobowe

Artur
@Nick 24.07.2018 18:21

Ooijen moge smialo polecic, wszystko btlo naprawde w porzadku. Dookola duyzo zieleni, a takze spokoj. Aaa zapomnialbym ze domki sa 5 osobowe

Artur
@Nick 24.07.2018 18:21

Ooijen moge smialo polecic, wszystko btlo naprawde w porzadku. Dookola duyzo zieleni, a takze spokoj. Aaa zapomnialbym ze domki sa 5 osobowe

Artur
@Nick 24.07.2018 18:21

Ooijen moge smialo polecic, wszystko btlo naprawde w porzadku. Dookola duyzo zieleni, a takze spokoj. Aaa zapomnialbym ze domki sa 5 osobowe

Nina
@Nick 24.07.2018 18:21

Jeśli lubisz towarzystwo cpunow czy alkoholików i nie boisz się spać w Bengalu z degeneratami to polecam 3.09 zrezygnowałam z partnerem 92€ za pokój 2x2 śmiech !

Małgośka
@Nick 24.07.2018 18:21

Ooijen - daleko do sklepów, bungale jak domki wakacyjne - na chwilę w porządku, an dłuższy okres czasu nigdy w życiu, ludzie różni - normalni, ale też imprezowi alkoholicy.

Ozi
@Małgośka 08.11.2018 14:29

Pytanie inperson ma coś wspólnego z sherpa. Ktoś się orientuje??

Romeo
@Ozi 10.11.2018 10:21

Tak. Teraz Sherpa to in person - w 2018 doszło do fuzji i in person pochłonęło sherpe, tzn ze teraz Sherpa to in person także.

młoda23
@Ozi 10.11.2018 10:21

Sherpa została wykupiona przez In Person

Małgośka

Nie polecam. Miało być pięknie, wysokie zarobki, lekka praca. Sortownia pomidorów, Północna Brabancja. Praca ciężka, cisną na normy, peelka zmówiona z brygadzistką, jak nie zgadzasz się z jej zdaniem, to automatycznie wylatujesz. Koordynatorka (Gabriela) na niczym się nie zna, nic nie wie, musi się zapytać kolegi, dyrektora, mówi jedno, za moment plecie drugie i wmawia, że ktoś ją źle zrozumiał. Chciałam zmienić pracę, to powiedzieli, że natychmiast muszę przeprowadzać się z mieszkania prywatnego do nich na park, bo inaczej to nie, pozostaje tylko odejście z agencji. Obiecywali odejście na mocy porozumienia stron, potem koordynatorka mi wmawiała, że przecież to ja rezygnuję, więc nie ma takiej opcji. Kilka dni później dzwoniono do mnie z biura z zapytaniem, czy nie chcę już wyjechać do kolejnej pracy. Po tym jak mnie potraktowali? Żal. Moje sugestie dla Agencja Pracy In Person Sp. z o.o.: Zacznijcie traktować pracowników jak ludzi, a nie jak robotów. Nie wmawiajcie nam, że nie rozumiemy, skoro wy sami nie wiecie, o czym mówicie.

Natalia
@Małgośka 08.11.2018 14:26

Chcesz przez to powiedzieć, że ilość i rodzaj obowiązków nie był Ci znany przed podjęciem zatrudnienia? Rozumiem, że nie darzyłaś sympatią swojej koordynatorki, niemniej jednak czy to wystarczający powód by umniejszać jej kompetencjom? Pamiętaj, aby nie umieszczać na forum danych personalnych osób trzecich. Zapoznaj się ponownie z regulaminem forum GoWork.pl https://www.gowork.pl/regulamin

Justyna

Super

Tom

Order picker w Zeewolde- jak tam jest? Ktoś może się podzielić opinią? Tam się jeździ na BT, czy jakiś inny wózek? Pozdroooo

Pakowacz

Siema, czy wyjeżdża ktoś na pakowanie sera w tym tyg ?

pinia
@Pakowacz 07.08.2018 10:43

Hej, mozliwe ze ja. Napisz do mnie na maila - pinia4444@gmail.com , bo myslalam czy autem nie pojechac :)

li
@Pakowacz 07.08.2018 10:43

Hej ,wybieram się w sobotę do tej pracy ,warto???? jakie warunki są zagwarantowane godziny???

Madziutek
@li 16.09.2018 08:01

Hej.Tez myślę nad wyjazdem do serów ale dopiero w październiku.Czy mogłabyś gdy juz tam bedziesz napisać jak tam jest, czy warto? Pozdrawiam i powodzenia moj e-mail madziutekd@gmail.com

Pakowacz
@li 16.09.2018 08:01

Podaj email.

Tom
@Pakowacz 21.09.2018 23:08

Można prosić o jakieś info odnośnie pracy przy serze? Warto?

Pracowita94

Polecam prace przez ta agencje, wszystko jak bylo mowione

Natalia
@Pracowita94 02.11.2018 12:19

Co możesz powiedzieć osobom, które planują podjąć pracę w tym miejscu? Jak atmosfera? Planujesz jeszcze ponownie podjąć zatrudnienie za pośrednictwem agencji? Nie wiem jak obecnie wygląda Twoja kariera zawodowa, więc pytam przyszłościowo. Zechcesz rozwinąć swój komentarz?

Tymon

Agencja ma opinię dobrego pracodawcy i dziwię się, że jedni są zadowoleni a inni tylko narzekają. Może coś jednak jest z nimi nie tak?

Endorfina
@Tymon 22.08.2018 12:21

Na mój gust już lepiej w ogóle nie czytać tych opinii, bo przez nie można spękać i nie wyjechać wcale. Sama zastanawiam się nad wyjazdem a czytając opinie o tym i innych pośrednikach wychodzi na to, że wszyscy (usunięte przez administratora) czy to na pieniądach czy na zakwaterowaniu. Lepiej sobie nie zawracać tym głowy i przekonać się na własnej skórze jak jest. :)

Holly
@Tymon 22.08.2018 12:21

Sluchaj.. Pracuje już 7 tydzień w Zeewolde w firmie Bakker jako order picker i powiem Ci że jeśli lubisz pracować a nie się (usunięte przez administratora) to wszystko jest ok. Mam 21lat i wychodzi mi 9,97e brutto ➕ 150% za sobotę i 200% za niedzielę. Praca 7 dni w tygodniu więc jak ci się uda to w jednym tygodniu masz i sobotę i niedzielę wyplaty nie miałem mniejszej jak 320e tygodniowo. Godzin jest dużo średnio 40h. Mieszkanke na bungalach tezt jest spoko i na prawdę nie ma na co narzekać. W biurze też idzie się dogadać i nie ma żadnych problemów. Jeśli chodzi o mnie i in person to na prawdę wszystko super jednynke tylkl trochę stawka moglabh być większa

Piter
@Holly 04.09.2018 11:31

A na godzinę ile ci wychodzi brutto?

Piter
@Piter 01.10.2018 14:08

Sorrki netto ile wychodzi ;)

Nina Ł.

Stara Shrepa! (usunięte przez administratora) i (usunięte przez administratora) Na każdym kroku oszukują Solaris się nie zgadzają. 2 miesiące pobierali składki na ubezpieczenia a co się okazało nie był mój partner ubezpieczony wielkie oczy w aptece realizując receptę na leki kiedy p. W aptece mówi że nie jest ubezpieczony! Na bungalach zadają 92€ za pokój 2x2 i mieszkasz z pijakami i cpunami. P. Justyna kompletnie nieodpowiedzialna osoba szantażuje ludzi grozi i nie szanuję!!! Proszę pilnujcie swoich godz solarisow itd nie dajcie się oszukiwać. Nie po to człowiek zostawia wszystko w Polsce żeby uczciwie pracować i zostawać oszukanym !!! dużo mogłabym się wypowiedzieć ale nie chce już nic mieć z ta firma wspólnego!

Aga

Czy jedzie ktoś do pakowania serów z Lublina????

anonymous

1.BANDA ZLODZIEJI -2.NIE PLACA ZA DOJAZDY DO PRACY 3.POKOJ JEDNOOSOBOWY TO ZART 4.ZLODZIEJ NR1.DENIS HODANIC(CHORWAT)FALSZYWY BURAK I JEGO MURZYN GOSKA SOBCZYK PRACA BYLA W ROTTERDAMIE

pollllak

pracuje ktos w Post NL w Amersfoort albo na fabryce czesci w Zeevenaar? Prosze o kontakt. lapinski94@o2.pl

Mała19

Przyjechałam do pracy na sery ponad 6 tygodni temu, przez ten czas nie przepracowałam całych pełnych 5 dni roboczych. Mimo stawki wiekowej, (5€) choć zapewniano mnie w biurze w PL, że stawka która będzie mnie obowiązywać to 9.14 takowej nie dostałam. Za to miałam stawkę prawie polowe niższa niż ta o której mi powiedziano. Kilkakrotnie, bo chyba 5-6 razy zaplanowano mnie na tak zwaną rezerwę, czyli poszłam pod biuro, zrobiłam kanapki, zebrałam się po czym powiedziano mi ze nie ma dla mnie pracy dziś. Żenada i kpina... musiałam się wrócić na bungal. Stawka wiekowa niby miała pozwolić mi pracować po 12 godzin i mieć pierwszeństwo planningu do pracy. Tak nie było. Osoba która przyjechała po mnie mieszkała ze mną w domku mimo braku stawki wiekowej chodziła do pracy nawet w soboty i ciagle miała nadgodziny! Ja siedziałam od czwartku na bungalu zarabiając po 70 -120€. Kiedy próbowałam się skontaktować z koordynatorka dwukrotnie, pisząc także wiadomości, ze sprawa jest pilna, i chciałabym porozmawiać o pracy - zwyczajnie mnie olano, do dziś nikt nie oddzwonił, nie odpisał. Przyjechałam do Holandii, żeby zarobić więcej niż w Polsce, nie zarobiłam. Zarobiłam mniej i straciłam tylko nerwy. Niestety, nie mogę powiedzieć nic dobrego, bo to co mi zostało powiedziane, a to co było to dwie różne bajki. Brak kontaktu, minimalna stawka wiekowa, brak planu do pracy, wypłaty głodowe. Wróciłam do polski.

Alex

Wybiera się ktoś do pracy przez tą agencję jako pracownik produkcji (części samochodowe) w miejscowości Zevenaar ? Może ktoś , już tam pracuje i może się podzielić swoją opinią ?

Koordynator maciek
@Alex 17.07.2018 19:19

Pracuje tam aktualnie. Praca nudna, masz swoja maszyne i musisz pakowac czesci i co jakis czas wypelniac wykres i wazyc. Jest tylko jedna przerwa na 8 godz i trzeba przejsc na poczatku test po ang i jakis inny.

Alex
@Koordynator maciek 26.07.2018 16:17

Hej Maciek podeślij mi adres mailowy do siebie.

Stach

Podpowiedzcie jak organizują warunki pobytu za granicą? Czy pracy mają dużo?

Sisi

Witam jadę na xpo zabawki jakieś opinie?

Bartosz

Podpowiedzcie jak firma organizuje zamieszkanie i w ogóle pozostałe sprawy?

HOOLLLY
@Bartosz 14.07.2018 15:36

Właśnie jadę więc gdzieś w poniedziałek może wtorek napisze jak wygląda zakwaterowanie w Zeewolde Bosruiterweg ;)

roko
@HOOLLLY 14.07.2018 21:20

I jak? :)

Hollllyyy

Witam jade do Zeewolde na Bakkera (piekarmia) czy ktos może się podzielić opiniami?

aaa
@Hollllyyy 11.07.2018 09:12

Witam posiadasz może nr by bezposrednio się z nimi tam skontaktowac?

anonymous
@Hollllyyy 11.07.2018 09:12

jeśli chodzi o pikerke na bakkerze to nie jest tak żle można w miare fajna sumke w miesiąc wyciagnoc. co prawda zmiany kiepskie i jest zimno ale polecam.

anonymous

PRACOWALEM TAM PULTORA ROKU ZOSTALEM BEZ PODSTAWNIE ZWOLNIONY ORAZ W CZASIE KONTRAKTU BYLEM ZACZEPIANY PRZEZ TUTEJSZYCH PRACOWNIKUW BIURO NIC ZTYM NIE ROBILO BERNADETA RIEDEL KTURA SIEDZI TAM W BIURZE PRZEBIERA W PRACOWNIKAC JAK JEJ SIE PODOBA MNIE ZWOLNILA NA GEBE BEZ DOKUMENTACI PODKRESLAM ZE JESZCZE PRYWATNIE PROWADZE WLASNA FIRMA BUDOWLANA WIEC OBOWIAZYWALY MNIE INNE PRZEPISY W PORUWNANIU DO INNYCH PRACOWNIKUW TA (usunięte przez administratora) KTURA TAM SIEDZI W BIURZE RIEDEL BIERZE WALUWY OD PRACOWNIKUW W ZAMIAN ZA TO ZE KOGOS WPISZE NA PLAN JA JAKIS CZAS DO BIURA PANI REDIEL PAPIEROSKUW ZA GODZINY NIEZANIOSLEM I POSTANOWILA MNIE ZWOLNIC A DZIEN WCZESNIEJ DZONILA MI Z PLANEM A JAK NA NIEGO PRZYJECHALEM TO MNIE NA GEBE ZWOLNILA TO BIURO TO WYZYSK I OSZUSTWA POLISOWE ORAZ KREDYTOWE JAK I HIPOTECZNE INPRSON SPOOTA RIEDEL BERNADETO ZA ZWOLNIENIE MNIE Z ROBOTY ZAPLACISZ (usunięte przez administratora) MI ZA TO .UDOWODNIE CI (usunięte przez administratora) ZE WYKOZYSTALAS MOJA FIRME OMNI-MAX DO WASZYCH UMUW BO BYLO TO KOZYSTNE DLA WAS Z KORTINGIEM ORAZ ZWOLNIENIEM Z PODATKU VAT BO JESTEM ZWOLNIONY ZNIEGO NA PODSTAWIE UPRAWNIEN KOPALNIANYCH PRZECZEPIE CI TO BIURO INPERSONOWSKI SOOTA NETWERK I PUJDZIESZ DO PIERDLA Z POWAZANIEM BIELA OMNI-MAX

zainteresowana
@anonymous 24.04.2018 10:55

Czy taki styl pisma był zamierzony? Czy to może żart któregoś z pracowników biura? Może ktoś załamał się poziomem Pańskiej erudycji i został Pan zwolniony.

Zainteresowany

Witam, jadę do pracy na produkcje serów w Almere. Moje pytanie czy ktoś tam pracował? Jakie warunki, jak sie tam wychodzi z wypłatą? Mieszkanie mam w bungalach na Bosruiterweg w Zeewolde był tam ktoś?

Viki
@Zainteresowany 13.06.2018 17:00

Bungale są 2 letnie. 2 pokoje 2 osobowe i jedna jedynka duży salon z kuchnią. Także jak na warunki mieszkalne jest ok. Problemem są współlokatorzy. Mało jest domków gdzie mieszkają ludzie których nie interesuje picie i cpanie.

Zainteresowany
@Viki 13.06.2018 21:54

Jadę z czwórką znajomych. Jest szansa na to, że przydzielą nam wspólny domek?

Hubert B
@Zainteresowany 13.06.2018 17:00

Hej ,planuje jechać na sery z dziewczyną ,jest szansa na jakieś info jak to tam wygląda ? Mail , hubert0001997@gmail.com

Natalia

@Ada Rozumiem, że osobiście uświadczyłaś sytuacji, w której otrzymałaś mniejsze niż ustalone wynagrodzenie? Czy próbowałaś w takim wypadku egzekwować warunki umowy? Bo rozumiem, że wynagrodzenie, które otrzymałaś, nie zgadzało się z tym, co było na umowie, tak? Druga kwestia, skoro twierdzisz, że pracuje się tam po 20 godzin, to czy fakt ten został gdzieś zgłoszony? Ostatnie pytanie. Było to zatrudnienie bezpośrednio w firmie In Person, czy może firma ta pośredniczyła tylko? Jakbyś mogła odpowiedzieć mi na powyższe pytania i udzielić konkretnych informacji, to będę Ci wdzięczna.

Natalia

@Zainteresowany Niestety nie jestem w stanie odpowiedzieć na Twoje pytania, jednak będę wdzięczna, jeśli już po rozpoczęciu współpracy z Agencją Pracy In Person opiszesz swoje doświadczenia. Na pewno innych zainteresowanych pracą te informacje zaciekawią.

Ada
@Natalia 13.06.2018 21:47

Sery to porażka zarobki 190e pracuje się po 20g.i jeszcze mniejsza wypłata także odradzam

Natalia

Agencja Pracy In Person ciągle poszukuje pracowników. Całą ofertę pracy, którą oferuje firma można znaleźć pod tym linkiem - https://inperson.pl/oferty-pracy-w-holandii/ Jako że zaczyna się sezon na tego typu pracę, to chciałabym Was spytać o Wasze doświadczenia we współpracy z firmą. Zachęcam Was do wypowiedzi.

fafik

witam czy osoba która niezna jerzyka ma szanse z tej agencji pojechać na przykład do pakowania gazetek bo taka znalazłem ofertę proszę o odpowiedz

Zostaw opinię o Agencja Pracy In Person Sp. z o.o. - Racibórz

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Agencja Pracy In Person Sp. z o.o.