Agencja Pracy In Person Sp. z o.o.

Racibórz

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 43 ocen.

Agencja Pracy In Person Sp. z o.o.
3 43 6 1

Opinie o Agencja Pracy In Person Sp. z o.o.

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Pakowacz

Siema, czy wyjeżdża ktoś na pakowanie sera w tym tyg ?

pinia
@Pakowacz 07.08.2018 10:43

Hej, mozliwe ze ja. Napisz do mnie na maila - pinia4444@gmail.com , bo myslalam czy autem nie pojechac :)

li
@Pakowacz 07.08.2018 10:43

Hej ,wybieram się w sobotę do tej pracy ,warto???? jakie warunki są zagwarantowane godziny???

Madziutek
@li 16.09.2018 08:01

Hej.Tez myślę nad wyjazdem do serów ale dopiero w październiku.Czy mogłabyś gdy juz tam bedziesz napisać jak tam jest, czy warto? Pozdrawiam i powodzenia moj e-mail madziutekd@gmail.com

Aga

Czy jedzie ktoś do pakowania serów z Lublina????

Tymon

Agencja ma opinię dobrego pracodawcy i dziwię się, że jedni są zadowoleni a inni tylko narzekają. Może coś jednak jest z nimi nie tak?

Endorfina
@Tymon 22.08.2018 12:21

Na mój gust już lepiej w ogóle nie czytać tych opinii, bo przez nie można spękać i nie wyjechać wcale. Sama zastanawiam się nad wyjazdem a czytając opinie o tym i innych pośrednikach wychodzi na to, że wszyscy (usunięte przez administratora) czy to na pieniądach czy na zakwaterowaniu. Lepiej sobie nie zawracać tym głowy i przekonać się na własnej skórze jak jest. :)

Holly
@Tymon 22.08.2018 12:21

Sluchaj.. Pracuje już 7 tydzień w Zeewolde w firmie Bakker jako order picker i powiem Ci że jeśli lubisz pracować a nie się (usunięte przez administratora) to wszystko jest ok. Mam 21lat i wychodzi mi 9,97e brutto ➕ 150% za sobotę i 200% za niedzielę. Praca 7 dni w tygodniu więc jak ci się uda to w jednym tygodniu masz i sobotę i niedzielę wyplaty nie miałem mniejszej jak 320e tygodniowo. Godzin jest dużo średnio 40h. Mieszkanke na bungalach tezt jest spoko i na prawdę nie ma na co narzekać. W biurze też idzie się dogadać i nie ma żadnych problemów. Jeśli chodzi o mnie i in person to na prawdę wszystko super jednynke tylkl trochę stawka moglabh być większa

Hooolllyyy

Witajcie! Tak jak obiecałem tak wam wszystko napisze :) Ogólnie jechałem z biura z Rzeszowa, pani w agencji miła (tak jak wszystkie xD) i o dziwo mówiła prawdę jeśli chodzi o zakwaterowanie w Zeewolde Bosruiterweg. Przewoźnik z którym in person współpracuje też spokom wyjechaliśmy gdzieś około olo 13:30 w sobotę a o 10w niedzielę byłem już na mieszkaniu w połowie wypakowany ;) jeśli chodzi o park. Jakies 8km do najbliższego sklepu (lidla, albert i inne) na parku jest duży sklep "mieszko" i jest w nim wszystko co potrzeba jednak ceny trochę duże.. Mieszkanie na prawdę spoko, duuuzy salon z dwoma kanapami, tv z poslkimi kanałami ( nsport i tvp sport też xD) kuchnia mala i lodoweczka baaardzo ciasna na 6 osób to taki minus, ogólnie polecam bo jest spokój i nie ma zbytnio ćpunów.. Wiadomo znajdzie sie jakiś odmienny lord ale nie ma tu rzucania maczetami czy mieczami. Jeśli ktoś nie ma wymagania typu hotel 5gwiazdek to polecam. W porownaniu do agencji Otto to niebo a ziemia. Panowie odpowiedzialni za park bardzo mili i pomocni. Minusy moim zdaniem: -ciasna i mała kuchnia -daleko do sklepów -jesli ktoś nie ma roweru albo auta to na prawdę zostaje drogi sklep na parku Plusy: -cisza -koordynatorzy na prawdę spoko -szybki internet -7/10 jeśli chodzi o mieszkania. Jeśli jesteś osobą która jedzie zarobić i ma zamiar pracować to na prawdę polecam. Jeśli ktoś by chciał jakieś zdjęcia, pytabia to proszę zostawić komentarz z emailem i postaram się odpisac. ;)

Ania
@Hooolllyyy 17.07.2018 14:02

A co jeśli chodzi o język? Kiepsko u mnie z nim i jest to moja największa obawa:(

HOOLLLY
@Ania 20.07.2018 10:08

ANIU! W FIRMIE BAKKER pracują sami polacy język nie jest Ci potrzebny :) sam się zdziwiłem mimo że mój angielski jest komunikatywny to użyłem go może dwa razy xD tutaj sami polacy dookoła ???? ????

klaudyz
@Hooolllyyy 17.07.2018 14:02

mogłabym prosić o pilny kontakt mailowy? dobrze.mi.mow@gmail.com Z góry dziękuję :)

Wiktoria
@klaudyz 20.07.2018 15:43

A co z praca przy pomidorach? Ktoś ma jakieś doświadczenie? Wyjeżdżamy jutro z chłopakiem i zaczynamy od poniedziałku ????

Flower
@Hooolllyyy 17.07.2018 14:02

Witam planujemy jechac do pracy do holandii i pytanie patrzac po roznych opiniach czy jest ok biuro z Rzeszowa i jaki tam rodzaj pracy macie proszę równiez o kontakt mejlowy athlon2244@vp.pl Pozdrawiam :)

anonymous
@Flower 08.08.2018 00:13

przed wyjazdem jest kontakt pozniej olewaja nic z kordynatorami z polski nie zalatwisz malo godzin i kasy tez odradzam daleko do sklepow praca ciezka i wymagajaca

anonymous
@anonymous 14.08.2018 12:14

Cóż, miałem zupełnie inne doświadczenie. Kontakt był, godziny były, wypłata na czas, praca lekka i przyjemna. Zdecydowanie nie pozdrawiam!

Johny
@Hooolllyyy 17.07.2018 14:02

Napisz do mnie zarabiajzkrystianem@gmail.com W sobote tam wlasnie jade :d

anonymous

1.BANDA ZLODZIEJI -2.NIE PLACA ZA DOJAZDY DO PRACY 3.POKOJ JEDNOOSOBOWY TO ZART 4.ZLODZIEJ NR1.DENIS HODANIC(CHORWAT)FALSZYWY BURAK I JEGO MURZYN GOSKA SOBCZYK PRACA BYLA W ROTTERDAMIE

pollllak

pracuje ktos w Post NL w Amersfoort albo na fabryce czesci w Zeevenaar? Prosze o kontakt. lapinski94@o2.pl

Mała19

Przyjechałam do pracy na sery ponad 6 tygodni temu, przez ten czas nie przepracowałam całych pełnych 5 dni roboczych. Mimo stawki wiekowej, (5€) choć zapewniano mnie w biurze w PL, że stawka która będzie mnie obowiązywać to 9.14 takowej nie dostałam. Za to miałam stawkę prawie polowe niższa niż ta o której mi powiedziano. Kilkakrotnie, bo chyba 5-6 razy zaplanowano mnie na tak zwaną rezerwę, czyli poszłam pod biuro, zrobiłam kanapki, zebrałam się po czym powiedziano mi ze nie ma dla mnie pracy dziś. Żenada i kpina... musiałam się wrócić na bungal. Stawka wiekowa niby miała pozwolić mi pracować po 12 godzin i mieć pierwszeństwo planningu do pracy. Tak nie było. Osoba która przyjechała po mnie mieszkała ze mną w domku mimo braku stawki wiekowej chodziła do pracy nawet w soboty i ciagle miała nadgodziny! Ja siedziałam od czwartku na bungalu zarabiając po 70 -120€. Kiedy próbowałam się skontaktować z koordynatorka dwukrotnie, pisząc także wiadomości, ze sprawa jest pilna, i chciałabym porozmawiać o pracy - zwyczajnie mnie olano, do dziś nikt nie oddzwonił, nie odpisał. Przyjechałam do Holandii, żeby zarobić więcej niż w Polsce, nie zarobiłam. Zarobiłam mniej i straciłam tylko nerwy. Niestety, nie mogę powiedzieć nic dobrego, bo to co mi zostało powiedziane, a to co było to dwie różne bajki. Brak kontaktu, minimalna stawka wiekowa, brak planu do pracy, wypłaty głodowe. Wróciłam do polski.

Alex

Wybiera się ktoś do pracy przez tą agencję jako pracownik produkcji (części samochodowe) w miejscowości Zevenaar ? Może ktoś , już tam pracuje i może się podzielić swoją opinią ?

Koordynator maciek
@Alex 17.07.2018 19:19

Pracuje tam aktualnie. Praca nudna, masz swoja maszyne i musisz pakowac czesci i co jakis czas wypelniac wykres i wazyc. Jest tylko jedna przerwa na 8 godz i trzeba przejsc na poczatku test po ang i jakis inny.

Alex
@Koordynator maciek 26.07.2018 16:17

Hej Maciek podeślij mi adres mailowy do siebie.

Stach

Podpowiedzcie jak organizują warunki pobytu za granicą? Czy pracy mają dużo?

Nick

Witam Kaastel park Ooijen i Heiendael Schaafsebosweg 6 Heijen . Jakie opinie o tych miejscach?

Artur
@Nick 24.07.2018 18:21

Ooijen moge smialo polecic, wszystko btlo naprawde w porzadku. Dookola duyzo zieleni, a takze spokoj. Aaa zapomnialbym ze domki sa 5 osobowe

Artur
@Nick 24.07.2018 18:21

Ooijen moge smialo polecic, wszystko btlo naprawde w porzadku. Dookola duyzo zieleni, a takze spokoj. Aaa zapomnialbym ze domki sa 5 osobowe

Sisi

Witam jadę na xpo zabawki jakieś opinie?

Bartosz

Podpowiedzcie jak firma organizuje zamieszkanie i w ogóle pozostałe sprawy?

HOOLLLY
@Bartosz 14.07.2018 15:36

Właśnie jadę więc gdzieś w poniedziałek może wtorek napisze jak wygląda zakwaterowanie w Zeewolde Bosruiterweg ;)

roko
@HOOLLLY 14.07.2018 21:20

I jak? :)

Hollllyyy

Witam jade do Zeewolde na Bakkera (piekarmia) czy ktos może się podzielić opiniami?

aaa
@Hollllyyy 11.07.2018 09:12

Witam posiadasz może nr by bezposrednio się z nimi tam skontaktowac?

anonymous
@Hollllyyy 11.07.2018 09:12

jeśli chodzi o pikerke na bakkerze to nie jest tak żle można w miare fajna sumke w miesiąc wyciagnoc. co prawda zmiany kiepskie i jest zimno ale polecam.

anonymous

PRACOWALEM TAM PULTORA ROKU ZOSTALEM BEZ PODSTAWNIE ZWOLNIONY ORAZ W CZASIE KONTRAKTU BYLEM ZACZEPIANY PRZEZ TUTEJSZYCH PRACOWNIKUW BIURO NIC ZTYM NIE ROBILO BERNADETA RIEDEL KTURA SIEDZI TAM W BIURZE PRZEBIERA W PRACOWNIKAC JAK JEJ SIE PODOBA MNIE ZWOLNILA NA GEBE BEZ DOKUMENTACI PODKRESLAM ZE JESZCZE PRYWATNIE PROWADZE WLASNA FIRMA BUDOWLANA WIEC OBOWIAZYWALY MNIE INNE PRZEPISY W PORUWNANIU DO INNYCH PRACOWNIKUW TA (usunięte przez administratora) KTURA TAM SIEDZI W BIURZE RIEDEL BIERZE WALUWY OD PRACOWNIKUW W ZAMIAN ZA TO ZE KOGOS WPISZE NA PLAN JA JAKIS CZAS DO BIURA PANI REDIEL PAPIEROSKUW ZA GODZINY NIEZANIOSLEM I POSTANOWILA MNIE ZWOLNIC A DZIEN WCZESNIEJ DZONILA MI Z PLANEM A JAK NA NIEGO PRZYJECHALEM TO MNIE NA GEBE ZWOLNILA TO BIURO TO WYZYSK I OSZUSTWA POLISOWE ORAZ KREDYTOWE JAK I HIPOTECZNE INPRSON SPOOTA RIEDEL BERNADETO ZA ZWOLNIENIE MNIE Z ROBOTY ZAPLACISZ (usunięte przez administratora) MI ZA TO .UDOWODNIE CI (usunięte przez administratora) ZE WYKOZYSTALAS MOJA FIRME OMNI-MAX DO WASZYCH UMUW BO BYLO TO KOZYSTNE DLA WAS Z KORTINGIEM ORAZ ZWOLNIENIEM Z PODATKU VAT BO JESTEM ZWOLNIONY ZNIEGO NA PODSTAWIE UPRAWNIEN KOPALNIANYCH PRZECZEPIE CI TO BIURO INPERSONOWSKI SOOTA NETWERK I PUJDZIESZ DO PIERDLA Z POWAZANIEM BIELA OMNI-MAX

zainteresowana
@anonymous 24.04.2018 10:55

Czy taki styl pisma był zamierzony? Czy to może żart któregoś z pracowników biura? Może ktoś załamał się poziomem Pańskiej erudycji i został Pan zwolniony.

Zainteresowany

Witam, jadę do pracy na produkcje serów w Almere. Moje pytanie czy ktoś tam pracował? Jakie warunki, jak sie tam wychodzi z wypłatą? Mieszkanie mam w bungalach na Bosruiterweg w Zeewolde był tam ktoś?

Zainteresowany
@Viki 13.06.2018 21:54

Jadę z czwórką znajomych. Jest szansa na to, że przydzielą nam wspólny domek?

Hubert B
@Zainteresowany 13.06.2018 17:00

Hej ,planuje jechać na sery z dziewczyną ,jest szansa na jakieś info jak to tam wygląda ? Mail , hubert0001997@gmail.com

Natalia

@Ada Rozumiem, że osobiście uświadczyłaś sytuacji, w której otrzymałaś mniejsze niż ustalone wynagrodzenie? Czy próbowałaś w takim wypadku egzekwować warunki umowy? Bo rozumiem, że wynagrodzenie, które otrzymałaś, nie zgadzało się z tym, co było na umowie, tak? Druga kwestia, skoro twierdzisz, że pracuje się tam po 20 godzin, to czy fakt ten został gdzieś zgłoszony? Ostatnie pytanie. Było to zatrudnienie bezpośrednio w firmie In Person, czy może firma ta pośredniczyła tylko? Jakbyś mogła odpowiedzieć mi na powyższe pytania i udzielić konkretnych informacji, to będę Ci wdzięczna.

Natalia

@Zainteresowany Niestety nie jestem w stanie odpowiedzieć na Twoje pytania, jednak będę wdzięczna, jeśli już po rozpoczęciu współpracy z Agencją Pracy In Person opiszesz swoje doświadczenia. Na pewno innych zainteresowanych pracą te informacje zaciekawią.

Ada
@Natalia 13.06.2018 21:47

Sery to porażka zarobki 190e pracuje się po 20g.i jeszcze mniejsza wypłata także odradzam

Natalia

Agencja Pracy In Person ciągle poszukuje pracowników. Całą ofertę pracy, którą oferuje firma można znaleźć pod tym linkiem - https://inperson.pl/oferty-pracy-w-holandii/ Jako że zaczyna się sezon na tego typu pracę, to chciałabym Was spytać o Wasze doświadczenia we współpracy z firmą. Zachęcam Was do wypowiedzi.

fafik

witam czy osoba która niezna jerzyka ma szanse z tej agencji pojechać na przykład do pakowania gazetek bo taka znalazłem ofertę proszę o odpowiedz

Natalia

@Qizini Jak wygląda natomiast kwestia atmosfery w firmie In Person? Ostatnio nikt nic nie napisał, dlatego będzie to bardzo cenna informacja. Będę Ci za nią oczywiście wdzięczna. Ponadto, pomożesz na pewno innym @anonymous Czy finalnie zdecydowałeś się na wyjazd z firmą? Jeżeli tak, to napisz proszę jak wygląda ta współpraca.

anonymous

jestem zalamany opiniami ktore przeczytalem nie wiem czy to prawda mam jechac do Zeewelde czy ktos tam byl i jak tam sie wychodzi na czysto i jakie warunki mieszkanowe sa

Bolo

Agencja Pracy In Person ma opinię dobrego pracodawcy. Podpowiedzcie czy maja dobre roboty?

Izka19

Pracowałam przez in person prawie 2 lata i nie miałam na co narzekać. Praca ok tak samo jak zarobki i mieszkanie ! Nie rozumiem ludzi którzy narzekają na tę firmę no chyba że jadą na wakacje a nie do pracy, także polecam bardzo. Wypłaty co tydzień, wakacyjne na czas, a i co jeszcze moja najlepsza tygodniówka wynosiła 420 euro z nadgodzinami oczywiście a normalnie 340-360 na czysto.

Ewa
@Izka19 10.09.2016 13:05

7 dni w tygodniu po 10 godzin pracy????

ariel
@Izka19 10.09.2016 13:05

i pewnie za stawką 16 euro brutto :D nie ma jak dobra reklama firmy

Iza

Pakowanie kanapek i bagietek w Losser. Taka ofertę znalazłam i chciałabym wyjechać. Może podpowiecie coś w temacie? Może ktoś tam pracował?

Łukasz
@Iza 25.11.2017 10:17

I jak było na tych kanapkach? Mam jechać teraz

Qizini
@Iza 25.11.2017 10:17

Praca fajna lecz monotonna oraz świetni ludzie !

Natalia

Wcześniej prosiłam o to, żeby zaznaczać w jakim mieście i na jakim stanowisku się pracuje, a teraz @były pracownik i @anonymous, proszę, żebyście przedstawili jakie dokładnie warunki mieliście na umowie i czy rzeczy, które opisujecie się w tym mieściły?

Były pracownik

Masakra (usunięte przez administratora) w zimnie i wgl te czerwone czepki to też tragedia jak i Polacy jak innego pochodzenia. Pracowałam przez i person Pani Beatka to bardzo dobra aktorka, zwolniona zostałam z dnia na dzień też na "gębę" wypłaty po 200€ nigdy powyżej zero dodatków.

Bartosz

Szkoda, że tak rzadko piszecie. Takie info od pracowników wiele znaczy.

Administrator

W czasach korzystnej dla kandydatów sytuacji na rynku pracy, atmosfera w miejscu zatrudnienia odgrywa coraz większą rolę. Czy tak samo jest w Agencja Pracy In Person Sp. z o.o.? Podzielcie się swoimi wrażeniami, wyrażając swoją opinię na ten temat!

Franek

Podpowiedzcie jak się pracuje z agencją za granicą? Czy pomagają, czy znajomość języka jest wymagana?

Ewa

Osobiscie nie polecam. Zbyt czeste bledy w naliczaniu wynagrodzenia, stawka za godzine duzo ponizej najnizszej krajowej. Ogolnie rzecz biorac...lipa straszna

Zostaw opinię o Agencja Pracy In Person Sp. z o.o. - Racibórz

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Agencja Pracy In Person Sp. z o.o.