LiderJob
3 113 6 1

Opinie o LiderJob

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie LiderJob

ABCD

Nie polecam , warunki fatalne , ludzie różni . Przyjechałam w piątek z koleżanką i od tamtej pory siedzimy na miejscu , po przyjeździe okazało się że w weekendy się nie pracuje a agencja mówiła co innego ... Okazało się również że są tylko 4 dni robotę 5 przysługuje wolny w tym i tak jednym dniem pokrywa się koszty pobytu . Z całego serca odradzam .

Andreaprawilinie
@ABCD 15.07.2018 17:42

Okej, piszesz o ych dniach, ale nie piszesz po ile godzin robicie, jak po 12 to chyba nie ma tak bardzo płakać że macie jeden dzień wolny... Zresztą skoro piszeszz że przyjechałąś w piątek a w niedziele wystawiasz komentarz to tez grubo bo odradzsz a nie byłąś w robocie xd. Jak dla mnie to bezwartościowy komentarz i ja na pewno nie pokieruje się twoją opinią

Dżon

Witam, Znalazłem się tutaj ponieważ dostałem ofertę pracy na magazynach, okolice Tilburga bodajże. Czy ma ktoś może informacje jak wyglądają zakwaterowania, czy warto jechać?

Magazynier123
@Dżon 22.06.2018 14:47

Ja mieszkam w hotelu pracowniczym. 2 osoby w pokoju, wifi, miejsca w lodówkach sporo. Dowożą Cię za free do pracy codziennie

Magazynier123

Od 3 tygodni pracuję na magazynie, ogarniam rzeczy do wysyłki, kompletuje zamówienia. Praca nie jest ciężka. Angielski faktycznie sprawdzają, ale nie musi być nie wiadomo jak dobry, byle ktoś rozumiał co ma zrobić. Mieszkam w takim hotelu pracowniczym, domku, zwał jak zwał. Pokój mam 2 osobowy,jest wifi, warunki naprawdę obre. Zarabiam nie najgorzej też więc polecam.

anonim

Nie polecam, w dodatku po przyjeździe zero kontaktu z agencją

Rafał
@Ala 17.07.2018 10:30

Przy kurczakach

Aga

Czy jedzie ktos za tydzien do pakowania filetów?

Gość
@Aga 13.07.2018 10:58

Razem z partnerką mamy zamiar jechac

Zły

Jak chcecie zarobić to omijać tą agencje

Halina

@anonim Czy mógłbyś rozwinąć swoją wypowiedź? Tak ogólny komentarz nie wnosi zbyt wiele merytorycznych informacji, które mogłyby być przydatne dla zainteresowanych osób. @xyz Jaki poziom znajomości języka angielskiego masz na myśli? Czy wystarczające jest, aby potrafić się sprawnie komunikować czy wymaga się czegoś więcej? Wiele osób pisze tu o różnych wątpliwościach związanych z pracą w firmie LiderJob. Zachęcam zatem wszystkich pracowników firmy do dzielenia się swoimi doświadczeniami.

Jakub

Witam, czy wyjeżdża ktoś w sobotę na kurczaki ?

Endrju
@Patryk 03.07.2018 10:30

@Patryk Cześć! Nie wiem jak kury, ale ja pracuję akurat na magazynie na wózkach widłowych, a w domku mam gościa, który robi na załadunku. Ani ja ani on nie narzekamy. Godziny są, ja akurat śpię w hotelu pracowniczym, wifi śmiga :D Jak znasz angielski to nawet się nie zastanawiaj.

Tomcio i Ana

Siema wszystkim. Byłem z żona 3 miesiące wiedz coś tam wiem a wiem ze na kurczakach są godziny a praca nie jest lekka a ściemniacze nie maja co tu szukać bo wylatują . Mieszkaliśmy z żona w pokoiku nie za dużym ale było spoko ;) przytulnie hehe . Ludzie na domkach różni jedni dbają o mieszkania i domki a inni (usunięte przez administratora) i (usunięte przez administratora) . Powiem tak byłem w różnych firmach a lidera oceniam na 4+ ale to jest moje zdanie każdy ma inne

michal i patka
@Ela 11.07.2018 19:16

Ja osobiście odradzam, to co oferują a to co w rzeczywistości się dostaje to bez porównania.. Szkoda czasu i pieniedzy

Marcin

Wie ktoś cis na temat czy rzeczywiście naliczaja karę 250€ jak ktoś nie złoży wypowiedzenia przed dwoma tygodniami??? Bo umowa jest na okres tygodnia, przedłużana automatycznie.....

Tomek

Witam. Może wypowie się ktoś na temat zarobków I warunków mieszkaniowych. Jadę pierwszy raz i nie wiem czy ta agencja jest godna zaufania. Przez tel pani poinformowała mnie że tygodniowo trzeba płacić 180 euro za mieszkanie i ubezpieczenie. Jak to wygląda w rzeczywistości?

Lola
@Daniel 11.07.2018 14:48

Powaznie az tak zle?

Loolaaa

I mam pytanie czy rozdzielają Pary ktoś coś wie ?

klaudia
@Kama 15.03.2018 21:03

to zazdroszczę, bo mnie i chłopaka rozdzielili. Chcieliśmy załatwić to z koordynatorem ale powiedział że trudno, nie da się

Danuta

Witam czy ktoś pracował lub pracuje na produkcji drobiu w Oss? Mogę prosić o jakieś informacje?

Kris
@Danuta 05.07.2018 12:58

Radzę poszukać innej oferty, chyba ze chce pani przyjechać i pracować na same noclegi

Jakub

Witam, wyjeżdża ktoś w sobotę na kurczaki ?

Jakub
@Pawel 03.07.2018 10:34

Ja jestem ze śląska. Swoim transportem chcesz się wybrać czy busem ?

Luna

Witam, pisze bo dostalismy zchlopakiem oferte pracy przy filetach i zastanawiamy sie czy warto tam jechac. Czy ktos moze doradzic. Jak tam jest z zarobkami i zakwaterowaniem?

Patryk
@Luna 02.07.2018 12:55

Witam mam pytanko czy ktoś pracuje już przy załadunku ciężarówek w velno lub eindhoven. Dostałem propozycje pracy proszę o opinie.

Kinga

Hej, może mi ktoś napisać ile brali miesięcznie za zakwaterowanie ? Są wiekówki ?

martys
@Robert 26.06.2018 08:29

Jak z obuwiem roboczym? Trzeba mieć swoje czy zapewnia pracodawca?

Halina

@zuza, czy udało Wam się już zdobyć jakieś nowe informacje na temat pracy przy sortowaniu warzyw i owoców? Czy pytaliście bezpośrednio w firmie LiderJob? Może warto wysłać wiadomość email? Jeżeli jest to praca, która cyklicznie pojawia się w ofercie firmy LiderJob, to na pewno jest na jej temat wiele informacji. Czy przeczytaliście wszystkie posty na forum?

martys

Hej, jak z obuwiem roboczym, zapewniają na miejscu czy trzeba mieć swoje ?

zuza

hej czy mógłby ktoś się wypowiedzieć na temat sortowania owoców i warzyw ? chcemy się wybrać z chłopakiem na 4 tygodnie, zależy nam na tym żeby nas nie rozdzielili no i czy przez te 4 tygodnie wyciągniemy minimum 4 tys na czysto, jak z zakwaterowaniem, czy praca ciężka i czy nie ma problemów z dogadaniem się itp ? ;)

Linka 503

Tez zastanawiam sie nad wyjazdem z ta firma ale czytajac opinie na ten temat to zastanawiam sie czy to dobry pomysl. Opinie sa rozne czy ktos moze szczerze napisac jak jest z zakwaterowniem i ile wychodzi tygodniowo,?

Halina

@RozaliaKiepska, z tego co opisujesz, wnioskuję, że jesteś zadowolona z warunków współpracy z LiderJob. Czy możesz napisać coś na temat trwania kontraktu? Czy są to kontrakty czasowe? Czy z biegiem czasu można liczyć na bezpośrednie zatrudnienie? Jeżeli pracownik się rozmyśli, to czy nie ma problemu z przerwaniem pracy i powrotem do Polski?

Halina

@RozaliaKiepska, a jak oceniasz atmosferę pomiędzy pracownikami? Czy w razie czego, możesz zmienić zakwaterowanie i zostać dokwaterowany do kogoś innego? Kto zajmuje się przydziałem pracowników do kwater? Czy firma pomaga w załatwianiu transportu do miejsca pracy? Przyszli kandydaci na pewno będą wdzięczni za nowe informacje o współpracy z firmą LiderJob.

RozaliaKiepska
@Halina 15.06.2018 11:43

Atmosfera jest normalna, co można powiedzieć więcej, każdy ma swoje życie i swpoje sprawy, można znaleźć nowych znajomych ale z całym parkiem sie nie zakolegujesz. Pracowników przydziela na miejscu chyba firma, co do zmiany zakwaterowania, ja nei miałam takiej potrzeby bo trafiłąm na spoko ludzi. Transport z domków na zakład jest busem darmowym.

Zosia

Cześć mam jechać do pracy przez tą firmę na kurczaki. Jakie są warunki mieszkaniowe i czy wypłaty są na czas? Ile można tam zarobić na tydzień?

Mateek01
@Zosia 06.06.2018 08:54

chciałbym sie dopisać do pytania bo też wyjeżdżam na pakowanie kurczaków :P

Chicken

Tygodniowo wychodzi od 250'do 316 ,euro max ale robisz wtedy 5 dni pod rzad po12 h.

Patryk2
@Chicken 14.04.2018 06:26

po dliczeniu mieszkania i ubezpieczenia tak? :)

Halina

@anonimous997, czy firma LiderJob pomaga pracownikowi w zorganizowaniu transportu do miejsca pracy? Czy domki, o których wspomniałeś, znajdują daleko od miejsca pracy? Pozytywnie wypowiedziałeś się o atmosferze. Czy możesz coś napisać na temat dni wolnych? Czy to praca od poniedziałku do piątku, czy również w weekendy?

Halina

@Kerstina, rozumiem więc, że podzielasz pozytywne opinie o współpracy z LiderJob. Czy możesz napisać jak wygląda kwestia transportu na miejsce pracy? Czy pracodawca zapewnia jakiś transport z Polski? Jak wyglądają pierwsze dni na miejscu, czy ma się jeszcze jakiś czas dla siebie na organizację, czy rozpoczyna się od razu pracę?

Kamciol
@Halina 31.05.2018 12:23

ja jechałem z firmą od nich i zawiezli mnie nam miejsce jesli chodzi o organizacje to na prawde w porzadku, byłem tam w sobote i dopiero od poniedziałku zacząłem prace wiec tak na spokojnie wszystko

Pati

Wracam po urlopie , uwazam , ze jest dobrze.. Pracuje na kurczakach. Pracujemy, po 8-9 godzin teraz. Wyplaty co tydzien we wtorek. Jak czytam nie ktore opinie to pewnie od turystow , ktorzy zwiedzaja firmy w Holandii. Ja pracuje od maja i jest ok.

Asia
@Pati 20.11.2017 10:17

Pracuję pan tam jeszcze?

Halina

Do tej pory wypowiadaliście się pozytywnie o firmie LiderJob. To ważna wskazówka dla osób planujących wyjazd z tą firmą. Może ktoś z Was jest już na miejscu i chciałby podzielić się opinią? Czy to ciężka praca? Jak oceniacie poziom zakwaterowania? Czy można znaleźć chwilę czasu wolnego na przykład na naukę języka albo zakupy po pracy? Warto o tym porozmawiać, ponieważ wielu kandydatów poszukuje właśnie takich informacji.

Nick Nick
@Halina 25.05.2018 10:57

Witam , jedzie ktoś w piątek / sobotę do pracy przy produkcji drobiu ?

Waldi

Może podpowiecie jakie mieszkania załatwia firma?

Anon

Wszystko spoko. Firma słowna. Można jechać.

Zostaw opinię o LiderJob - Opole

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie LiderJob