LiderJob
4 159 6 1

Opinie o LiderJob

Rafal

Tragedia

anonymous
@Rafal 25.09.2018 22:56

A w jakim sensie przy czym pracujesz

Majka
@Rafal 25.09.2018 22:56

I to doslownie. Koordynatorzy to jakas porazka. Nie polecam nikomu

krzys
@Majka 30.09.2018 10:54

Witam wie ktoś jak jest na produkcji fioletów w Holandii,przez biuro LiderJob????prosił bym o szybka odp

Kiciak
@krzys 12.10.2018 02:35

Pracowałam jakieś 2 miesiące na filetach. Mieszkałam niedaleko Hagi. Pracy dużo, wczasy to to nie są, ale za to godzin sporo i zarobki fajne

Grzesiek
Zweryfikowany użytkownik

Witam jedzie ktoś w sobotę na produkcję drobiu do Oss z Lubelskiego

Daaria

Hej, czy jest ktoś z was na kurczakach? Ile godzin tygodniowo i jakie wypłaty na czysto? Proszę o konkretną odpowiedź bo nie wiem czy jechać czy nie. Pozdrawiam

MMmmMMmm

Witam, W jakiej lokalizacji w Hadze jest praca ? Czy swoje mieszkanie nie robi problemu jeśli chodzi o pracę ? Ile godz tyg jest aktualnie przy sortowaniu warzyw i owoców ( jaka jest stawka ) . Z góry dziękuje za informację.

PHolland

Jedzie ktoś 28 września na drób lub sortowanie warzyw? Pozdrawiam ;)

HolandPoland
@PHolland 18.09.2018 21:09

Ja wracam wtedy z urlopu na kury, jak się zastanawiasz to nie masz nad czym ;)

PHolland
@HolandPoland 19.09.2018 13:06

"Jak sie zastanawiasz to nie masz nad czym" w sensie? A w jakiej miejscowosci mieszkasz? ;)

PHolland
@PHolland 20.09.2018 14:42

okolice Hagi

Niezdecydowany

Witam, dali mi propozycje pracowania przy warzywach lub orzy drobiu, i teraz pytanie gdzie lepiej, prosiłbym o wypowiedz na ten temat :) i gdzie te powyższe produkcje się znajdują (w jakim mieście) Za odpowiedzi z góry dziękuje

anonymous
@Niezdecydowany 14.09.2018 10:54

ok

PanZiom

Jak praca na mięsie ile zmian jakie zarobki ile idzie zarobić na miesiąc bo w sobotę jadę z kolegą i nie wiem czy warto??

Nikolas
@PanZiom 13.09.2018 22:02

Praca spoko, ja akurat robie po okolo 10h dziennie, zaczynam rano, koncze popoludniu i tak cały czas. Salarisy cieszą oko xD Jechać jechać bo warto! Pozdro!

Panziom
@Nikolas 14.09.2018 13:25

Na bungalowych mieszkasz??Nikolas ??

anonim

(usunięte przez administratora)

Niezdecydowany

Teraz głownie na drób(ostatnia faza) i warzywa :)

Lili

Czy ktoś pracuje w Oss przy bukietach?

Jola

jedzie ktoś na 17wrzesnia na sortowanie owoców?

739PW
@Jola 10.09.2018 12:42

Ja jadę a raczej wracam, bo bylismy z nażeczonym na wiosne

Daria
@Jola 10.09.2018 12:42

Jeżeli pani jedzie do Oss i do firmy Groot to odradzam mało godzin(usunięte przez administratora)

Sympatyczna
@Jola 10.09.2018 12:42

Ja jadę.

Jola
@Sympatyczna 11.09.2018 22:37

Dostalas juz adres zakwaterowania?

Jola
@739PW 10.09.2018 14:49

Ja tez właśnie z chłopakiem jade tam pierwszy raz od nich jak warunki mieszkalne w oss??

Ewcia

A jak tam z praca przy mięsie (pakowanie) są godziny?

Magda
@Ewcia 10.09.2018 19:32

Wybierasz się sama ? Bo ja tak ;)

Zapracowaaaana
@Ewcia 10.09.2018 19:32

Oj tak, aż za dużo ;p A tak poważnie to zwykle robimy ponad 40h/tydzień, więc spox bo nadgodziny są lepiej płątne.

123456

Zależało nam na szybkim wyjeździe z dziewczyną i wszystko ogarnelismy w kilka dni, także dla mnie spoko. Biuro załatwiło nam busa, wiec o nic nie musielismy sie martwic. Praca jest godzin sporo. Ludzie wszedzie rozni ale my juz mamy swoja ekipe^^ Nie wiem o co niektórzy sie rzucaja bo my mamy zamiar zostac jak najdluzej. Hajs sie musi zgadzać :D

123

NIE POLECAM !!!!! BRAK PRACY, WARUNKI MIESZKANIOWE FATALNE!!!! SZUKAJCIE INNEJ AGENCJI

Pracoholik
@123 24.08.2018 23:54

Ciekawe co mówisz, bo ja pracuję dla lidera od kilku miesięcy i ZAWSZE mam z 40h/tydzień (albo i więcej). Ale wszystko zależy od tego jak pracujesz - jak robisz robotę dobrze to masz godziny, jak się obijasz to wiadomo, nikt nie chce leserów. Ludzie hurtem wracają z urlopów po wakacjach u nas na lokację - pchaliby się jakby było tak źle? Dla mnie współpraca na najwyższym poziomie :)

AndreaPrawilnie

Mimo że poczytałam te komenatarze przwed wyjazdem i ludzie odradzali to pojechałam jakiś miesiąc temu na te kury. Ryzk fizyk nie. Do roboty chodzę 5 dni w tygodniu, pracy jest dużo, są dwie zmiany. Domki to bungale, do sklepu nie jest daleko. Są małe ale w porządku moim zdaniem. Busa do pracy mam za darmo nie trzeba na niego czekać. Cyfry na solariskach bardzo mnie cieszą :D Jak ktoś chce zarobić to polecam. Mnie taka robota nie brzydzi i mam zamiar tam zostać na dłużej.

Maga
@AndreaPrawilnie 31.08.2018 10:04

mam pytanko :) nie wiesz czy dalej są przyjęcia ? ja też mam zamiar wyjechać koniec września :)

Maga
@Maga 31.08.2018 12:21

Ja też koniec września się wybieram :)

Alex

Od miesiąca pracuję w Eindhoven na załadunku kontenerów. Praca jest ok, wiadomo, że czasem człowiek się zmęczy, ale stawka to wynagradza. Dowożą mnie do pracy i z powrotem, wypłaty na czas, domek spoko. Ja tam polecam!

Dżon

Witam, Znalazłem się tutaj ponieważ dostałem ofertę pracy na magazynach, okolice Tilburga bodajże. Czy ma ktoś może informacje jak wyglądają zakwaterowania, czy warto jechać?

Jacek
@Dżon 22.06.2018 14:47

Cześć! Ja pracuje na wózkach widlowych, tez na magazynie. Praca naprawde ok, jak jest jakis problem to mozna smialo dzwonic do biura, nikt Cie nie olewa. Domki fajne, czyste. Naprawde polecam!

Linka 502
@Jacek 25.06.2018 08:21

A czy kobiety tez moga pracowac na magazynie?

xyz
@Linka 502 25.06.2018 14:56

Kobiety też pracują, ale musisz znać dobrze angielski. Sprawdzają! nawet nie ma co kłamać w CV jak się nie zna.

Magazynier123
@Dżon 22.06.2018 14:47

Ja mieszkam w hotelu pracowniczym. 2 osoby w pokoju, wifi, miejsca w lodówkach sporo. Dowożą Cię za free do pracy codziennie

anonymous
@Jacek 25.06.2018 08:21

A zarobki na magazynie jakie jak się ma uprawnienia na wózki widłowe. Zna się dobrze język? I jakie warunki mieszkaniowe i cena jest?

Konrad
@anonymous 13.08.2018 09:53

Ja pracuje juz 3 tydzień i spoko, normlani ludzie - zrobili mi uprawnienie na wozki przede wszystkim normlne warunki mieszkalne i ogólnie jestem zadowolony. Co jak co faktycznie jezyk jest potrzebny ale za to ma sie przelozenie na kase. Smialo mozna do Tilburga jechac

berka

witam , wraz z grupą znajomych planujemy jechać na kwiaty ok.05.09 , jeśli ktoś też chce się zabrać to proszę pisać na e-mail berenika447@wp.pl

Endorfina

Siemka, jedzie ktoś 1.09.18 ze Śląska do Hagi/Oss? Faktycznie jest taka lipa z zakwaterowaniem jak tutaj piszą?

Katanaaaa
@Endorfina 28.08.2018 10:27

Hej ja byłam tam pod Hagą. Warunki wporzo, tylko pralki nie ma w domku, sa w takiej pralni ale jest spoko. Ludzie zalezy na jakich trafisz.

Endorfina
@Katanaaaa 30.08.2018 13:27

O, dzięki za info.

Nina_

Czy jedzie ktoś może w piątek 24.08, dolnośląskie? Najprawdopodobniej do Oss

Magda
@Nina_ 21.08.2018 09:38

Witaj. Pojechalals? Jest praca i godziny? Pytam bo również chce jechać

Daria

Witam, jedzie ktoś 03-04.08 na sortowanie warzyw i owoców do Oss? Jakieś opinie ?

Vendigo
@Daria 02.08.2018 16:25

Razem z partnerką jedziemy wyjazd ma być w piątek 17.08

Byu
@Daria 02.08.2018 16:25

Zapewne nie pojedziesz na sortowanie owoców tylko na pakowanie kurczaków tak jak my

Kala
@Byu 19.08.2018 01:50

Ja pracuje już od od ponad dwóch tygodni i przyjechałam na sortowanie i tu pracuje z moim chłopakiem. Praca jest w porządku nie było problemów z nauczeniem sie oraz wpadnięciem w rytm pracy. Jest sporo ludzi ale ogólnie ok

Nowa
@Kala 22.08.2018 11:06

Proszę o kontakt

angieangie
@Daria 02.08.2018 16:25

Ja też jadę :)

Milaa

Cześć jedzie ktoś na dniach na sortowanie warzyw? Ktoś może tam był i powie jakie warunki są ?

Vendigo
@Milaa 02.08.2018 19:55

Witam jedziemy z partnerką w piątek 17.08

Pomidor
@Milaa 02.08.2018 19:55

Pracuje na owocach i powiem Ci, że łatwiejszej pracy nie zajdziesz. Sortujesz te warzywka na lajcie. Mieszkam w bungalkach, do pracy jeżdżę samochodem albo busem. Jak dla mnie spoko!

Nina_
@Milaa 02.08.2018 19:55

Witam, jedzie ktoś w piątek 24.08, dolnośląskie?

Jakub

Witam, czy wyjeżdża ktoś w sobotę na kurczaki ?

Luna
@Jakub 02.07.2018 19:36

Jedziemy z chlopakiem 20 lipca

Patryk
@Jakub 02.07.2018 19:36

Widziałem ofertę pracy na magazyn w velno lub eindhoven. Wybiera się ktoś w sobotę można prosić o jakieś opinie.

....
@Jakub 02.07.2018 19:36

Jedziemy z chłopakiem ale w piątek

Ekkkkk
@Jakub 02.07.2018 19:36

My z chłopakiem też wyjeżdżamy 06.07 na kurczaki do oss

Jakub
@Ekkkkk 05.07.2018 12:55

Busem jedziecie ? Czy swoim transportem ?

Ela
@Ekkkkk 05.07.2018 12:55

My tez sie wybieramy w przyszlym tygodniu. Dajcie znac jakie sa warunki

Ekkkk
@Ela 07.07.2018 09:43

Oj warunki najlepsze nie są, bungale są bardzo zaniedbane, ludzie są tu różni więc może być bardzo nieciekawie, bo nie wiesz na kogo trafisz. Na pewno nie radzę się kierować tym co oferują w biurze bo można się rozczarować.

Ela
@Ekkkk 07.07.2018 15:51

Powaznie? A jak z praca? Zostajecie czy zjezdzacie?

Endrju
@Patryk 03.07.2018 10:30

@Patryk Cześć! Nie wiem jak kury, ale ja pracuję akurat na magazynie na wózkach widłowych, a w domku mam gościa, który robi na załadunku. Ani ja ani on nie narzekamy. Godziny są, ja akurat śpię w hotelu pracowniczym, wifi śmiga :D Jak znasz angielski to nawet się nie zastanawiaj.

Cada
@Endrju 13.07.2018 09:01

Jakie zarobki na magazynie jak się ma uprawnienia na wózki widłowe i język angielski dobrze?

Halina

Celem tego forum nie jest szukanie osób które jadą w określonym terminie do pracy. Ten wątek forum jest miejscem gdzie chcemy poznać Wasze opinie na temat pracy w firmie LiderJob? Jakie zapewnione są warunki pracy? Jaka panuje atmosfera? Co firma oferuje swoim pracownikom? Te i inne informacje mogą być istotne dla osób zainteresowanych pracą. Zachęcam do merytorycznych wypowiedzi. @lukas Podziel się swoimi wrażeniami jak rozpoczniesz pracę. Być może informacje te będą pomocne innym osobom.

Pakowacz

Siema, jedzie ktoś w tym tyg ma pakowanie drobiu ?

lukas
@Pakowacz 06.08.2018 10:35

Czesc ja jade pierwszy raz chcem sie wybrac ..

Weronka

Jedzie ktoś w tym tygodniu na produkcje drobiu bo właśnie zastanawiamy się z chłopakiem nad pojechaniem. Jak wygląda z mieszkaniem i z wypłatami tygodniowo z góry dzięki ;)

Woodi
@Weronka 30.07.2018 14:25

Jadę też na ten drub są podzielone ale zgadzam się jak ktoś chce robić i (usunięte przez administratora) i się starać to będzie pracował każda agencja ma lepsze i gorsze trzeba się samemu przekonać a nie słuchać ludzi jedni robią nie narzekają a drudzy się nie nadają to będą narzekać

Ona27

Czy jedzie ktoś 27.07.2018 na pakowanie fioletow?

Marcin
@Ona27 26.07.2018 08:21

Prawdopodobnie ja. zadzwon to sie dogadamy. Pozdrawiam. (usunięte przez administratora)

ABCD

Nie polecam , warunki fatalne , ludzie różni . Przyjechałam w piątek z koleżanką i od tamtej pory siedzimy na miejscu , po przyjeździe okazało się że w weekendy się nie pracuje a agencja mówiła co innego ... Okazało się również że są tylko 4 dni robotę 5 przysługuje wolny w tym i tak jednym dniem pokrywa się koszty pobytu . Z całego serca odradzam .

Andreaprawilinie
@ABCD 15.07.2018 17:42

Okej, piszesz o ych dniach, ale nie piszesz po ile godzin robicie, jak po 12 to chyba nie ma tak bardzo płakać że macie jeden dzień wolny... Zresztą skoro piszeszz że przyjechałąś w piątek a w niedziele wystawiasz komentarz to tez grubo bo odradzsz a nie byłąś w robocie xd. Jak dla mnie to bezwartościowy komentarz i ja na pewno nie pokieruje się twoją opinią

Olaolaola
@Andreaprawilinie 23.07.2018 11:21

Na pewno nie kieruj sie tym. Ja tez przyjechalam w sobote i praca jest. Jest ciezko ale idzie wytrzymac jak ktos chce pracowac. Tez sie balam na poczatku ale ryzyk fizyk przyjechalam i jestem zadowolona. Warunki sa w parzadku

Andreaprawilinie
@Olaolaola 24.07.2018 19:24

Dzięki za info ;* Ja si e ciezkiej roboty nie boję. Byleby pieniądze były a wiadomo w PL nie zarobie tyle co tam. A co mi tam jadę xd

Jacek

Czasami zdarzają się osoby nie nastawione na pracę i robi się problem bo jeszcze tyrzeba wrócić!!

anonim

I nie polecam byłem i wróciłem bo brak pracy i tyle w temacie

Ala
@anonim 23.07.2018 21:02

To dziwne ze nie ma pracy ja tez pprzyjechalam i robota jest chyba ze sie komus nie chce robic to juz inna bajka a potem wypisuje takie bzdury. Owszem teraz jest mniej godzin bo jest duzo osob na wakacje ale jak oni pojada to robota ruszy a tutaj pracy nie brakuje. A wszystkim radze tym ktorym sie chce pracowac polecam

anonim

(usunięte przez administratora)

CRF

Dokładnie tak jest ! Też wiele razy próbowałam

Zostaw opinię o LiderJob - Opole

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie LiderJob