Opinie o LiderJob

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie LiderJob

Igor

Słyszałem o agencji , że jest dobrym pracodawcą. Podpowiedzcie kilka wskazówek dla nowego chętnego na wyjazd do Holandii

Anna

A czy ktoś mógłby napisać ile wychodzi netto na rękę za tydzień pracy przy 40-45h ? ;)

Marlena

Hej . Z chlopakiem mamy jechac na kurczaki. Zakwaterowanie w Oss. Kto wie jak z warunkami mieszkalnymi w tej lokalizacji?

Klaudia
@Marlena 04.01.2018 21:41

Witam jestescie juz na.miejscu ?? Bo ja z chlopakiem mamy dojechac w sobote

Łukasz

Witam, pracowałem w firmie LiderJob jakieś 3 tyg. Przed wyjazdem do Holandii mówiono mi że pracy będzie po 10-12h dziennie jednak gdy dojechałem na miejsce okazało się że przez te 3 tyg pracowałem 4 dni... Koordynator nie miał pojęcia czy następnego dnia będzie praca czy też nie. Najlepsze jest to że nie było pracy dla ludzi którzy tam byli a sprowadzali następnych... Odradzam wyjazd do "Oss" jak cała tą firmę. Gdy dzwoniłem do biura w Polsce mówili że sami nie wiedzą co się dzieje i dlaczego nie ma pracy.Firma niekompetentna. Radze poszukać innego pośrednika pracy..

LuceCage
@Majkel 28.12.2017 10:13

Majkel jest do Ciebie jakiś namiar? Aby tu nie spamować :) przy okazji Najlepszego w Nowym Roku.

Mike
@Majkel 28.12.2017 10:13

Witam jeżeli jest tak super to proszę napisać dokładnie gdzie pracujesz i przy czym ale obawiam się że tego nie zrobisz gdyż jesteś pracownikiem tego biura odpowiedzialnym za miłe komentarze ;)

danyyxd

Witam.Chcialbym sie dowiedziec,czy przy pracy drobjarskiej,tzn;na kurczakach..dostaje sie jakies ubranie,jak Tak to co dokladnie i czy dostaje sie ubranie na stan,czy znajduje sie w szatni.? Prosze o odp

Bartoleo

Pracowałem prze kilka firmw NL i Niemczech, w porównaniu do innych ta wyapada spoko. Pieniadze są na koncie na czas, praca lekka nie jest ale można dać radę. Babki też tam pracują i żyją, wiec dla faceta nie będzie problemu. Pracuje już miesiąc i na razie zostaje. Bungale t5ez są spoko, ludzie sa różni, ale nie jest źle.

Pati

Wracam po urlopie , uwazam , ze jest dobrze.. Pracuje na kurczakach. Pracujemy, po 8-9 godzin teraz. Wyplaty co tydzien we wtorek. Jak czytam nie ktore opinie to pewnie od turystow , ktorzy zwiedzaja firmy w Holandii. Ja pracuje od maja i jest ok.

kwiatek

niby jedzie sie na kurczaki ale jak godzin tam nie ma a nie ma to biora na owoce bo daja raz wtygodniu lub 2 dni wolnego to sie nie zarobi nic tam prakycznie tylko na bungal warunki bez szalu nie polecam tam jechac (usunięte przez administratora)

lipanie

Nie polecam tam jechac bo nie ma tez godzin do wyrobienia raz w tygodniu daja wszystkim wolne co tydzien .

ffff

Lider Job z Opola nie polecam jeśli ktoś chce więcej sie dowiedzieć piszcie (usunięte przez administratora)

takeFFFF
@ffff 20.10.2017 20:38

(usunięte przez administratora), coś miałeś (miałaś) ważnego do przekazania?

Ja ja
@takeFFFF 09.11.2017 09:55

Szału nie ma... Godzin mało i siedzenie na bungalu conajmniej raz w tygodniu... Praca ok i ludzie też. (usunięte przez administratora)

Malgosiaaaa1355

Pracowalam przez ta firme, niedawno wrocilam do domu na urlop. Ja tam moge polecic to firme. Normalnie chodzilam do pracy, praca jak kazda inna, jak chodzisz normalnie to masz pieniadze proste. Wiadomo nie ma co oczekiwac hotelu 5 gwiazdkowego, ale warunki sa ludzkie, masz lazienke i WC, mala kuchnie tez masz w dpmku, wiecej tak naprawde nie trzeba bo i tak wiecej czasu jestes w pracy.

gość

Jakie warunki mieszkaniowe w Wassenaar koło Hagi ???

gość

Mam jechać wkrótce na kurczaki lub owoce i chciałbym wiedzieć tylko czy po przyjeździe nie okaże się że nie ma dla mnie pracy ...albo będę chodził 2-3 dni w tygodniu żeby tylko zarobić na mieszkanie jak to bywa w niektórych agencjach . Poza tym czy zarobie na czysto te 1000€ za 160 h Pozdrawiam .

krystian9911stecu91
@gość 12.09.2017 20:20

gosciu, ja osobiscie odradzam NL sam tam pracowalem prawie pol roku i sie przejechalem na tych biurach lepiej szukaj sobie pracy w UK badz w Niemczech lepiej na tym wyjdziesz.

gość
@krystian9911stecu91 16.10.2017 17:33

To daj gościu mi tą super płatną pracę w UK czy DE , akurat ja byłem w obydwu tych krajach polecanych przez ciebie i też się przejechałem i to bardzo , na pośrednikach tam działających . Łatwo takie mądrości pisać , to tak jak bym ci napisał , najlepiej zagraj sobie w lotka i wygraj milion .... tak jakby firmy w UK czy DE nie wykorzystywały Polaków .... litości człowieku ... Nie pozdrawiam .

nie polecam

Chlopie daj se spokoj. Nawet nie jedz

gość

Jadę 20 w piątek na kurczaki , mieszkanie podobno w OSS , może ktoś napisać ja tam warunki mieszkaniowe i czy jest tam internet .

kto pyta ten wie

jaka praca na tych owocach?jak mieszkanie??z góry wielkie dzieki za odpowiedzi

Jola
@kto pyta ten wie 15.10.2017 20:55

bungalow

gość PL

Jak wygląda sytuacja z godzinami na kurczakach i w jakiej miejscowości jest zakwaterowanie do tej pracy ...

Aniulka
@gość PL 14.10.2017 09:42

Zakwaterowanie masz na hotelu w Lisse. Godzin srednio jest szukaj lepszej oferty pracy

gość

Ponawiam pytanie , do jakiej agencji w Holandii wysyła ludzi firma z Opola „Lider Job" , jest to tyle istotne że wolałbym wiedzieć czy warto tam jechać . Bo jeśli mam tam zarabiać tylko na mieszkanie firmowe i wegetować to z góry dziękuje . Pozdrawiam.

gość

Czy ta agencja wysyła do Holandii do agencji VZM uitzendgroup ???

vzmhaha
@gość 12.10.2017 17:44

z tego co mi wiadomo to nie. Zadzwon sobie do biura i ich zapytaj

Witam

Witam wie ktos jak z parkingiem na samochód prywatny

gość

a ile z tego 9.04 brutto/godz. zostanie mi na rękę po odliczeniu podatku i zakwaterowania ... ?

andreas

jedzie ktoś na owoce za tydzien

IZ
@andreas 07.10.2017 14:36

Jedziemy na owoce. Jak tam jest? Jak praca i warunki moeszkaniowe?

Bucek

Mieszkania są Ok wszystko tu jest a praca nie jest lekka jak każda praca zapie.... musisz . Tu jest cała obróbka piersi z kurczaka filetowanie , układanie , pakowanie , skrzynki , kartony itp jak to przy drobiu . Zadzwońcie sobie do Opola babki są w miarę kumate i wam wszystko powiedzą .

Skorpion
@Bucek 06.10.2017 21:42

Ile jest średnio godzin , jakie są tygodniówki, w biurze do końca wszystkiego nie powiedzą

bucek

Praca jest i godzinki leca ale jak wszedzie sa + jak i - ja tam pracowałem zawsze przy drobiu i mi odpowiada praca i zarobki ale sa tez patole co mysla ze jest praca łatwa i beda sie obijać a Ben sobie nie pozwala na takich cwanaczków wylatują w godzinke. Mieszkałem z taka parka co po 2 dnia wyleciała to wiem co mowie . Podobno na owocach jest tez spoko ale to słyszałem z plotek .

PL
@bucek 04.10.2017 15:43

A na czym konkretnie polega ta praca przy drobiu , czy jest to filetowanie , pakowanie czy jeszcze coś innego ? Jakbyś mógł coś wspomnieć ile tygodniówki na konto wychodzi i jakie warunki mieszkalne . Z góry dzięki i pozdrawiam .

gość

Witam , moje pytanie jest takie ,mam ofertę pracy przy kurczakach , czy opłaca mi się tam jechać , bo mam w Polsce prace , zarabiam 1800 zł / mieś. Pozdrawiam

Skorpion

Proszę o napisanie jaka jest stawka godzinowa dla osób powyżej 23 lat, nikt o tym nie pisze, ile godzin średnio w tygodniu jest w pracy .Dzięki z góry i pozdrawiam.

takasobieja
@Skorpion 30.09.2017 15:54

9.04 brutto.

Zibi
@takasobieja 10.10.2017 16:24

Podstawowa stawka w Holandii teraz to 9,51 brutto. Bez wiekówki.

Olek

Pracuje tam z dziewczyną drugi tydzień i spoko robota przy owocach , luźno jest, mieszkam w Oss , pokoje różne , w sumie to bez szału ale nie jest zle zależy z kim się mieszka .

Nina

Witam czy ktoś jedzie na kurczaki w tą sobotę co benidzie i czy morzna spokojnie jechać z tej firmy i jak zgodzinami da się zrobić

myszkaMI
@Nina 24.09.2017 18:34

ja obecnie pracuje od 7 tygodni przy drobiu fajnie bo godzin dużo (ten tydzień będzie cienko bo choruje ) , ludzie ok, w pracy rożnie ale tez bywało gorzej, polecam przynajmniej póki co jestem zadowolona .Wypłaty są co tydzień i co ważne nic nie brakuje .

Teresa tesa
@Nina 24.09.2017 18:34

Witam ja jade w piatek 29.09 na owoce

tadi2

Hej wam.Byłem tam 4 miesiące i jest tak jak wszędzie dla jednych jest dobrze a inni ci będą odradzać .Jeżeli oczekujesz mieszkania w hotelu i pracy typu "nic nie robić i kokosy zarobić" to tam lepiej nie jedz .Jak chcesz pracować i chcesz zarobić to spokojnie można jechać aaa i bardzo ważne nie polecam cwaniakować bo tacy bardzo szybko wylatują .

beti
@tadi2 17.09.2017 21:00

Praca jest, godziny są. Jestem na urlopie, wracam w weekend. Tadi dobrze napisał, nie ma co cwaniakować, nie lubią tam takich, ale jak robisz swoje to jest ok.

Ania

Witam czy ktoś jechał teraz z tej firmy i jak naprawdę jest

gość

Niech ktoś tu napisze konkretnie jakie są warunki mieszkaniowe , ile można zarobić na czysto za np. 40h/ tygodniowo . Ile trwa dzień pracy . Pozdrawiam

wincia

Pracuję przy pakowaniu owoców, wszystko jest ok. Firma w której pracuję jest w porządku. Koordynator Paweł w porządku - jechał wyrobić ze mną sofi. W domkach są podstawowego typu rzeczy. Jestem zadowolona z pracy

Robakow

Jeśli ktoś chce wyjechać i chce wiedzieć cos więcej proszę o kontakt (usunięte przez administratora) udzielę wszelkich informacji sam byłem i wiem co trzeba zabrać ze sobą jakie są koszty życia itd. Pozdrawiam

Ania
@Robakow 05.09.2017 12:30

Czy ktoś morze powiedzieć cosi natemat tej firmy czy można spokojnie jechać i czy są wpłacalni

Ziomek34

Od momentu kiedy ruszyły owoce, mamy więcej godzin na kurczakach. Powiedział mi kolega, wracam tam po urlopie za 2 tydzień. Da się zarobić.

Lolek poprawi humorek

Ja jade bracie

dupnij se lolka

Jedzie ktos teraz?

Kamil

Pracuje, jest ok. ciężko bywa, jestem na urlopie. wracam po urlopie ponownie, godziny różnie. raz więcej raz mniej. domki w miarę do wytrzymania. pierwsze dni w pracy ciężkie, ale jak ktos chce pracowac to da rade.

Edek

Witaj, obecnie pracuję w tej firmie. Na obecna chwile godziny są . Maja 3 osrodki. W Roteerdamie sa najlepsze mieszkania. Praca jak kazda inna . Nie łatwa ale, da sie wytrzymac .Juz troche pracuje w Holandii i przeszlem gorsze prace. Zawsze na początku jest ciezko. Wyplaty sa ok.

Mila

Siema nic nie zgodne z tym co mówią w biurze wszystko wyolbrzymione nie polecam

Anitaaa

Pracuje bądź pracował ktoś przy mięsie w Roterrdamie ??Chciałabym zapytać czy praca jest na zmiany?Jak z godzinami?Jak długo można tam pracować chodzi mi o długość umowy.No i co ważne jak zakwaterowanie?Proszę o odpowiedź od osób które były bądź pracują obecnie.

Skun
@Anitaaa 11.08.2017 19:21

Witaj, obecnie pracuję w tej firmie. Powiem tak: teraz godziny są, wcześniej na początku wakacji ciężej było,bo mało godzin, dlatego bo co tydzień nowych przyjmowali. Praca na dłuższy okres czasu,to zależy od Cb ile chcesz/dasz radę i wal. Praca jest cało roczna,więc to mówi samo za sb. Kwatery...hmmm to zależy gdZie trafisz, mają 3 miejsca w holandi z wizerunkiem. Ps. Odmawiam na oss...najgorsZy brudem jaki moŻe być. Najlepiej w Rotterdamie na mieszkaniach po 4 osoby,każdy ma swój pokój.Jest 3 opcja tak zwane ,,bungale"-wpisz w neta to zobaczysz. Szczerze na początku jest ciężko,bardzo ciężko cZasami, ale taki jest okres,że trZeba to prZetrwać,tak sprawdzają pracowników, wydajność itp.

janek

Jakieś krótkie te wasze wypowiedzi,żadnych konkretów nikt nie napisze tylko czemu??? Czasu nikt nie ma na opisanie konkretnych warunków,tyle pytań a odpowiedzi po wuju :-)

Karola

Witam a jak z ubezpieczeniem?

Mati
@Karola 26.07.2017 13:26

potrącają ubezpieczenie z każdej tygodniówki, kasa czasem sie obsuwa, ale zawsze wpada na konto. ogólnie robota ciężka, zakwaterowanie do przeżycia, jestem tu już 3 miesiące, zjeżdżam na urlop ale wrócę, do roku niby tutaj można zostać.

karla

A jak z umową ? na jaki okres czasu ?

Paulina
@karla 20.07.2017 10:43

umowę co tydzień podpisuję, można być do roku podobno

Krzysiek

Jak pracujesz 11-12 godzin to pracujesz4 zy 5 dni w tygodniu?

onaaaa
@Krzysiek 14.07.2017 10:25

pracuje 5 dni w tygodniu, po 11/12 godzin

mariola

jakie zarobki sa tygodniowo na czysto?

Nick
@mariola 11.07.2017 07:43

Witam A przy czym pani jest igdzie ile euro na godzinę netto . Bo czekam na oferte z tej agencji Pozdrawiam

Daniel
@mariola 11.07.2017 07:43

To zależy ile godzin, jakoś od 220 euro za tydzień do 330 na czysto

Andrzej

A jak zarobki?

Karol
@Andrzej 10.07.2017 20:17

Zalezy od godzin, pracuje na vrieskopie i mam około 320 euro tygodniowo, pracuje od 6 rano do 17/18, ciężka robota ale da się zarobić

Ela

czy wiecie ile mniej wiecej płacić trzeba za zakwaterowanie dla dwóch osob?

Kasia
@Ela 30.06.2017 18:11

89 euro tygodniowo za osobę w tym bus jest do pracy

Ciekawy

Witam wybiera sie ktos 14.07 na kurczaki ze sląska? Obowiazuje wiekówka czy nie bo mówili ze nie obowiązuje .....

Paweł
@Ciekawy 29.06.2017 19:58

Nie, nie obowiązuje wiekówka. Praca ciężka,ale da się zarobić. Czasem przesunięcia w wypłacie są 2/3 dniowe, ale przychodzi kasa na konto zawsze. Pracuje od pół roku i zostanę tu jeszcze przez jakiś czas na pewno, problemów z urlopami nie robią.

Ciekawy

Ktoś tam pracował ? Jak warunki mieszkaniowe i czy są godziny?

***

Witam.Czy ktoś wyjeżdża w tą sobote 10.06.2017 do Holandii sort drobiu z okolic dolnego Śląska Kłodzko-Niemcza?

Zostaw opinię o LiderJob - Opole

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie LiderJob