T&S Group

Opole

Ocena pracodawcy 4/6

na podstawie 672 ocen.

T&S Group
4 672 6 1

Opinie o T&S Group

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Mario

Witam czy ktos sie wybiera na magazyn do waalwijk na poczatku lipca?

Riobin
@Mario 18.06.2018 23:42

własnie wróciłem ;) dobra ekipa była - siła Polski, mogę polecić

Mario
@Riobin 19.06.2018 10:25

Sluchaj. Dasz mi do siebie jakis kontakt zeby pogadac o tej pracy chwile?

marrruda
@Mario 18.06.2018 23:42

30 mam wyjazd, magazyn odzieżowy w Waalwijk

Mario
@marrruda 21.06.2018 18:04

Marruda tylko odziezowy ? Czy internetowy z odzieza , zabawki itp ?

Mario
@marrruda 21.06.2018 18:04

marruda Do bol.com ?

marrruda
@Mario 22.06.2018 07:35

odziezowy, prawdopodobnie h&m

Sonita
@marrruda 22.06.2018 17:47

Ja tez sie rekrutuje na magazyn z odzieza. Ktos jeszcze jedzie teraz pod koniec lub poczatek czerwca ? Piszcie : sonia.kiradziew@gmail.com

Sonita
@marrruda 22.06.2018 17:47

Poczatek lipca sorki

Mario
@Sonita 26.06.2018 17:13

Ja na poczatku lipca jade ale sklep internetowy w waalwijk

Marysza
@Mario 18.06.2018 23:42

Byłam,nawet wróciłam, spoko, gitara! Za 2msc mam już umówiony kolejny wyjazd. SEE YOU!

Polak

Piszecie ze jedziecie na magazyny i co? Dajcie znac czy jest wszystko ok i czy mozna polecic...

Krzysiek
@Polak 07.07.2018 06:01

Jest OK, trza zapieprzać, ale jest OK. Hajs się zbiera, to się liczy!

Pati
@Krzysiek 08.07.2018 22:04

Polecam, magazyn z ciuchami w Waalwijk jest OK

Michał

Hejka, jedzie ktoś w ten weekend do Waawlijk na magazyn z odzieżą? Może ktoś chce się poznać żeby było raźniej? :)

Ktosik
@Michał 25.07.2018 16:51

Hej. I jak wygląda praca? Są jakieś przestoje? Jakie są warunki zamieszkania? Będę wdzięczny za info

Karolina
@Ktosik 27.08.2018 11:43

Ja właśnie wracam dziś. Było ok, ani rewelacyjnie ani tez źle. Kasa zarobiona, można wracać na studia, to się liczy. Pozdro

Adman

Siemka. Był ktoś w Dogen na renowacji i naprawie palet? Da się zarobić z nadgodzinami? Jak warunki mieszkalne? Wybiera się ktoś w drugiej połowie września do Dogen?

Ricki
@Adman 13.08.2018 13:46

bylem, praca znosna, ale opieprzac sie nie daja, mozna walic nadgodziny do oporu,

Bart
@Adman 13.08.2018 13:46

potwierdzam, zapiernicz okrutny, ale zarobić się da jak nigdzie indziej

Klaudia

Byłyśmy 4 tygodnie na pakowaniu przekąsek w Tilburgu (3 dziewczyny). Na nadziewane papryki nie mogę już patrzeć :) ale generalnie praca Okej. Mieszkaliśmy na kwaterze (nie brałyśmy domków T&S). Da się zarobić spokojnie. Zastanawiamy się czy po wakacjach nie wrócimy tam jeszcze na miesiąc aby bardziej podratować budżet.

Magnolia
@Klaudia 09.08.2018 08:59

Klaudia :), możesz napisać coś więcej o pracy na pakowaniu przekąsek na maila magnolia.ch@onet.pl. ile jest średnio godzin? Wysokość tygodniówki? Warunki mieszkalne?

Ochotnik

To prawda że mieszka się w wilgoci ale czego się spodziewajcie? Trzeba się starać i ciężko pracować a nie przyjeżdżać z nastawieniem że wszystko podadzą Ci na tacy. Wielu jest takich co to na wakacje przyjeżdżają a nie do pracy

gucio
@Ochotnik 13.09.2017 02:00

jeżeli płacisz za coś to masz prawo wymagać i tyle. z oszustami trzeba walczyć

Roksa
@Ochotnik 13.09.2017 02:00

Dokładnie, jeśli płacisz wymagasz. Mam już za sobą pracę w kilku firmach w Holandii i uwierzcie są firmy które pod tym względem dbają o swoich pracowników. Możesz wrócić po pracy i odpocząć w czystym, przytulnie urządzonym domu... Jedziesz tam do pracy, płacisz grube pieniądze za lokacje więc oczekujesz czegoś co spełnia chociaż minimalne standardy.(usunięte przez administratora)Polacy nie gęsi swój język maja, trzeba o tym pamiętać :)

anonymous
@Ochotnik 13.09.2017 02:00

Jesteś upośledzony czy po prostu zidiociały ? Przez takich idiotów jak ty nas tak traktuja agencje !!!!!

Wczasowicz
@anonymous 11.05.2018 18:17

Lepiej bym tego nie ujął

Noemi

Jedzie ktoś w ten weekend do Vlijmen?

Janusz
@Noemi 02.08.2018 09:06

Mieszkam tu jakby co pisz

HALO

HALO

JANUSZ BIZNESU

Jak wyglada praca na nocki ? Jakie sa dodadki chodzi mi o magazyn z kosmetykami w VIJMEN

T&S Group
pracodawca
REKRUTUJEMY W OPOLU!

PRACOWNIK DZIAŁU REKRUTACJI W BIURZE W OPOLU

Opis stanowiska:
praca w siedzibie Spółki T&S Group w Opolu
wyszukiwanie potencjalnych kandydatów
budowanie i zarządzanie bazą kandydatów
wsparcie realizacji procesu rekrutacyjnego poprzez wstępną selekcję zgłoszeń
selekcja CV i dopasowywanie profili kandydatów do posiadanych ofert pracy
sprawdzanie referencji
przygotowywanie profili zawodowych kandydatów
umawianie spotkań rekrutacyjnych,
telefoniczna obsługa klienta
udzielanie informacji o aktualnych ofertach pracy
projektowanie i publikowanie ogłoszeń w mediach
wsparcie administracyjne

Wymagania:
znajomość języka angielskiego w stopniu dobrym
mile widziane doświadczenie na podobnym stanowisku
znajomość obsługi pakietu MS Office
znajomość obsługi urządzeń biurowych
dyspozycyjność oraz elastyczność
umiejętności organizacyjne
obowiązkowość i wysokie umiejętności interpersonalne
motywacja do pracy
zaangażowanie w powierzone zadania
gotowość do pracy w nadgodzinach

Oferujemy:
formę zatrudnienia w postaci umowy o pracę
wynagrodzenie podczas okresu próbnego 2400 zł brutto lub wyższe (w zależności od doświadczenia)
możliwość zdobycia doświadczenia w międzynarodowej firmie
możliwość zgłębienia metod rekrutacyjnych
szkolenia
pracę w przyjaznym, dynamicznym zespole międzynarodowym
   
Adam

Opony w Moerdijk, byłem 5 tyg, wiecej nie wytrzymałem. Jak są osobówki to spoko, ale jak trafią się do tirów czy traktorów do kręgosłup dostaje nieźle wpiernicz. Wprawdzie kasa lepsza niż gdziekolwiek indziej, ale cholernie ciężko okresami. Pewnie pojade jeszcze z Wami, ale na pewno na coś innego niż opony.

marrruda

Wybiera się ktoś w czasie dwóch najbliższych tygodni na magazyn o Tilburga? Order picker, magazyn odzieżowy. Jakieś opinie?

Robert

byłem, zarobiłem, wróciłem

Olinka

Witam. Pracowałam przez T&S 6 lat temu i jak w każdej tego typu agencji bywało róznie. To nie była moja pierwsza praca przez agencje,więc byłam przygotowana na to czego mogę się spodziewać na miejscu. Warunki mieszkaniowe nie byly rewelacyjne. Mieszkanie w 4 osoby w domku kempingowym gdzie pokoje były tak male,że całe pomieszczenie zajmowało łóżko,a dolna szafka w kuchni pełniła rolę lodówki do luksusów nie należało. Moja rada jeśli czujecie się pewni wynajmijcie coś na własną ręke. Nie robili wielkich problemów z tego powod, chociaż wtedy warto mieć swój własny transport,ale rower sprawdził się nawet zimą :) Co do agencji to mieliśmy kilka razy,delikanie mówiąc, różnice zdań i trzeba było walczyć o zmiany,ale w moim przypadku zachowali się w porządku kiedy w drodze do pracy miałam wypadek, pomogli załatwić formalności itp. Plusem jest to,ze komentarze są lepsze niż te które czytałam przed moim wyjazdem.

Gabii

Pojechałyśmy z dwoma koleżankami razem z tą agencją pracy do pracy w magazynie. Order picker jest OK (mówie tu o magazynie Ingramu, innych nie znam). Dużo ludzi z różnych krajów. Praca jest cały czas, nie ma dni bez pracy. Minus - jak jesteśmy razem - nie da się zawsze pracować razem - różne zmiany. Mimo proszenia to grafiki gdzieś układane są "centralnie" i podobno nie ma na to wpływu. Po 2 tyg mieszkania znajomi pomogli nam znaleźć lepsze mieszkanie (pokoje w domu). Nie bardzo nam się podobało zakwaterowanie T&S. Ale zmienić można na swoje bez problemu, nawet sami to proponują. Podsumowując. Praca dobra dla tych co chcą pracować (ludzie wylatywali jak byli nierobami i za alkohol). Salarisy mocno zakręcone (do dziś nie wiem o co chodzi) ale się zgadzały. Kasa wypłacana zgodnie z umową. To duża agencja, raczej bezpieczna. Puki co polecam

robson
@Gabii 21.05.2018 00:09

cześć gabi czy mogła byś odezwać sie do mnie na meila? zalezy mi na kontakcie z toba i rozmowi w sprawie pracy o ktorej piszesz.. moj meil to: maestro989@wp.pl

Johny

Każda agencja to zespół kombinatorów. Tu nie jest inaczej. Byłem w różnych robotach przez te lata, tu źle nie jest ale rewelacji też nie ma. Ale, jak chcesz pracować i nie wybrzydzać to robętę znajdziesz i kasę zarobisz. Na plus dla nich, że nie wciskają już na siłę swoich obsranych domków w Doomgardzie (masakra) i można mieszkać na kwaterze prywatnej albo w innych domkach.Generalnie źle nie jest bo gotówka przywieziona. Może jeszcze kiedyś pojade do tej szklarni bo była zgrana polska ekipa.

Bartek

Pracowałem przy paletach rok temu, praca bardzo ciężka, pieniądze dobre i wypłacane na czas - jadę i w tym roku. Godzin nie brakuje. Pozytywnie zaskoczony koordynatorką która mocno nam pomogła, gdyż mieliśmy problemy po drodze do Holandii i ponad 6h opóźnienia, przesunęła nam zmianę na popołudniową abyśmy zdążyli odpocząć po podróży, pomogła z zakwaterowaniem poza godzinami przyjęć. Na minus jakość ich zakwaterowania - bungalow 4-osobowy, jeśli jedziecie w mniej niż 4 osoby będzie duże prawdopodobieństwo, że będziecie mieszkać z kimś obcym (Droomgard), walory estetyczne też nie powalają, ale żyć się da. Warto poszukać własnego zakwaterowania.

Kris

można polecić ich, wyjazd załatwili mi bardzo szybko (pakowałem "snaki" w Tillburgu), mieszkania są mega biedne, ale idze zarobić has i o to chodzi.

Wiesia@

Sa ok, godziny i pieniadze sie zgadzaja

Jola

sa ok!

Jola

ok.

Władek

Pracowałem z TNS przy paletach. Praca nie należała do lekkich. powiedziałbym nawet że było okresowo mocne obłożenie. Warunki OK, narzędzia w miarę nowe, koledzy z pracy nie upierdliwi. Kasa jednak była adekwatna do roboty. Wypłaty na czas. Jak się człowiek dogadał z opiekunem i miał siłę to nadgodzin można brać ile wlezie. praca codziennie, żadnych przestojów. Wróciłem teraz do PL, ale będę wracał do NL za kilka msc i pewnie tez z TNS. Z tego co słyszałem od innych ludzi, to jedyne co można narzekać, to na warunki mieszkaniowe jak kwaterują cię w domkach (chodziło o Doomgard)

Madeline

Dzień dobry, Szukam rozsądnej kobiety do lat 40, która chciałaby podjąć pracę w Holandii. Potrzebuję kogoś na wspólny wyjazd, kto nie boi się wyzwań, jest pracowity i nie obawia się wyjazdu z obcą osobą. Z mojej strony chciałabym tylko dodać, że wyjazd byłby około 25 maja, jest to praca na produkcji, również cebulki tulipanów. Mam 29 lat i od 8 wyjeżdżam do Holandii i Niemiec, mieszkam w woj. łódzkim. Jestem osobą pracowitą, bez nałogów. Zależy mi ma czasie. Odpowiadam na maile. Tylko poważne oferty. madziulak666@interia.pl

Mija
@Madeline 12.05.2018 14:23

Byłabym zainteresowana.A jaka to praca?

Ja

Biuro jak większość innych. Pracowalem na paletach, godziny byly kasa się zgadzala. Jak ktos ma prv zakwaterowanie to juz wogole ok

Jola

ok

Olka

Kasa się zgadza, jeśli chce ktoś pracować to będzie. :)

T&S Group
pracodawca

ZBIERANIE ZAMÓWIEŃ W SKLEPIE INTERNETOWYM!
BRANŻA: Logistics, Freight Forwarding, Distribution
REGION: The Netherlands, Waalwijk
ILOŚĆ MIEJSC: 15


Opis stanowiska:


  • praca w magazynie sklepu internetowego

  • pakowanie produktów różnych marek

  • pakowanie książek, płyt dvd, ubrań, butów, sprzętu elektronicznego, zabawek

  • zbieranie zamówień

  • dojazd do pracy rowerem – odległość w przedziale 4-10 km, w zależności od miejsca zakwaterowania



Wymagania:


  • dobra znajomość języka angielskiego

  • dyspozycyjność na dłuższy okres

  • prawo jazdy kat B 

  • chęć podjęcia oferowanych prac w różnych zakładach

  • gotowość podjęcia pracy w godzinach nadiczbowych



Oferujemy:


  • dobre wynagrodzenie z perspektywą podwyżki

  • pracę w renomowanej firmie z możliwością rozwoju zawodowego

  • możliwość długoterminowej współpracy

  • możliwość odpłatnego korzystania z zaproponowanych przez Agencję Pracy w Holandii:

  • zakwaterowania

  • ubezpieczenia

  • transport lokalnego


Wyślij CV na adres
praca@twojaszansa.eu

lub zadzwoń
+48 77 456 16 05
+48 608 494 700
   
bungabunga

czyli co, praca w jednym magazynie czy w kilku różnych? chodzi o Ingram czy znowu na "skoczka"? Nadgodziny dalej są obowiązkowe a mieszkanie w bungalach na droomgardzie ?

T&S Group
pracodawca
@bungabunga 07.05.2018 11:28

@BUNGABUNGA Tak, to ingram. pracy jest dużo, także spokojnie, nie trzeba będzie na razie nigdzie "skakać". Mieszkania/domki są dowolne. Można znaleźć samemu inne/lepsze lokum. Pozdrawiamy!

anonymous
@T&S Group 08.05.2018 00:05

inne niz dromgard ?????

bungabunga
@T&S Group 08.05.2018 00:05

Więc to praca na jednak praca na skoczka?. "nie trzeba będzie na razie nigdzie "skakać"." TO na jaki okres jest praca?

T&S Group
pracodawca
@anonymous 08.05.2018 20:17

Tak, w Waalwijk mamy domki w D oraz mieszkania. Możecie także bez problemu mieszkać w dowolnej, wynajętej przez siebie lokalizacji. TNS nie ma z tym problemu. Nawet do tego bardzo zachęcamy!

Krisss

Witam. Planuje wyjazd z bratem z tej właśnie firmy. Mam 19 lat, może mi ktoś powiedzieć czy da się tam zarobić na stawce wiekowej ?

pow
@Krisss 16.02.2018 19:18

Zależy czy będzie praca. Jak będziesz pracował po 40h tygodniowo to coś zarobisz, ale... W t&s nie spodziewaj się więcej niż 2-3 dni pracy a nawet jak uda się złapać stałą liczbe godzin musisz się liczyć z tym że będzie duuuż dodatkowych opłat - pranie (usunięte przez administratora)opłata za rower/transport ubezpieczenie i oczywiście domek. Przy tym ostatnim uważaj - jeżeli powiedzą Ci że jedziesz na Dromgard, od razu odmów. (usunięte przez administratora)

T&S Group
pracodawca
@Krisss 16.02.2018 19:18

Jasne że się da. Stawka zależy od Waszego wieku i doświadczenia. Dzwońcie śmiało do działu rekrutacji - dobiorą Wam dobrą pracę +48 77 456 16 05, +48 77 456 16 06, +48 77 456 16 07, +48 608 494 700

anonymous
@T&S Group 08.05.2018 00:18

bardzo śmieszne !!!!!!! :-( do tej agencji nie polecam

T&S Group
pracodawca


PRACA PRZY SADZONKACH DRZEWEK OZDOBNYCH

REGION: The Netherlands, Kaatsheuvel
ILOŚĆ MIEJSC: 15


Opis stanowiska:


  • pielęgnacja, przycinanie roślin, w tym krzaczków drzewek ozdobnych

  • obcinanie krzaczków według zamówienia

  • pikowanie / sadzenie powstałych szczepek do donic lub odpowiednich form

  • układanie roślin na palety, przygotowanie do transportu

  • praca stojąca lub siedząca



Wymagania:


  • dyspozycyjność na okres minimum.13 tygodni

  • prawo jazdy kat. B. mile widziane

  • gotowość podjęcia oferowanych prac w różnych zakładach

  • gotowość podjęcia pracy w nadgodzinach




Oferujemy:


  • pracę w renomowanej firmie z możliwością rozwoju zawodowego

  • możliwość długoterminowej współpracy

  • dobre wynagrodzenie z perspektywą podwyżki

  • możliwość odpłatnego korzystania z zaproponowanych przez Agencję Pracy w Holandii:

  • zakwaterowania

  • ubezpieczenia

  • transportu lokalnego


   
Worker

jak dla mnie OK, praca OK, kasa się zgadza

Zostaw opinię o T&S Group - Opole

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie T&S Group