T&S Group
4 684 6 1

Opinie o T&S Group

Sylwia

Cześć! Czy ktoś jest obecnie w Waalwijku jako order picker (praca na magazynie sklepu internetowego) i mógłby napisać ile wynosi stawka netto oraz jakie są warunki mieszkaniowe w Lommel?

Ewelina
@Sylwia 08.10.2018 17:05

Też jestem tego ciekawa ;) Sylwia, kiedy się tam wybierasz i skąd jesteś ? :)

Sylwia
@Sylwia 08.10.2018 17:05

Hej Ewelina :) Jestem z Opola i chcę wyjechać w ten weekend. Dzisiaj rozmawiałam przez telefon z Panią z biura i powiedziała, że lokalizacja w Lommel jest lepsza, aniżeli to zakwaterowanie bliżej miejsca pracy. Mam nadzieję, że tak jest, choć przyznam, że czytając opinie o tych belgijskich domkach jestem trochę zmartwiona; dlatego fajnie byłoby przeczytać zdanie kogoś, kto aktualnie tam jest.

Robson
@Sylwia 09.10.2018 15:51

To prawda że w Lommel są dużo lepsze domki (nie hilton, ale lepsze niż baraki z okolic Waalwijk) Minusem jest to ze do pracy trzeba wstać 2h przed terminem i kwitnąć w autobusie. Po pracy podobnie, zależy jak "pekaes" podpasuje...

Obecna
@Sylwia 08.10.2018 17:05

Praca jako tako okej, nie jest ciężko. Niestety liczba godzin to AŻ 34 tygodniowo. Grafik zmienia się kilka razy dziennie i nie można nic sobie zaplanować. Miałam być też na lokalizacji w Lommel ale dzień przed wyjazdem dostałam adres zakwaterowania na najgorszym parku obok Waalwijk. Domek ładny, czysty, temperatura w środku to ok 15 stopni :) ciekawe jak będzie jak przyjdą mrozy? No i oczywiście z tej lokalizacji dojeżdża się rowerem... Przyjechałam i szukam na bieżąco lepszej oferty gdzieś indziej bo niestety w takich warunkach ciężko żyć a będzie tylko gorzej. No i przy takiej ilości godzin to niestety ale zbyt wiele się nie zarobi po odliczeniu mieszkania, ubezpieczenia....

Beatrice
@Obecna 14.11.2018 23:49

@obecna Miałam podobnie, zadzwoniłam do polskiego biura tns i postarszyłam delikatnie opinią na gowork :) Mam teraz praktycznie full godzin. Polecam telefon i rozmowę z pl. To chyba inna firma niż ci w holandii, mogą się za ciebie wstawic jak jest taka potrzeba. Przynajmniej u mnie zadziałało. ps. ludzie, ktorzy teraz ze mną są mają godziny już powoli na full obiecane od następnego tygodnia bo magazyn się juz swiatecznie rozkreca.

Michał

Hejka, jedzie ktoś w ten weekend do Waawlijk na magazyn z odzieżą? Może ktoś chce się poznać żeby było raźniej? :)

Ktosik
@Michał 25.07.2018 16:51

Hej. I jak wygląda praca? Są jakieś przestoje? Jakie są warunki zamieszkania? Będę wdzięczny za info

Karolina
@Ktosik 27.08.2018 11:43

Ja właśnie wracam dziś. Było ok, ani rewelacyjnie ani tez źle. Kasa zarobiona, można wracać na studia, to się liczy. Pozdro

majkelll
@Karolina 19.09.2018 19:28

hej, tam sie uzywa wozka BT, czy jak te zamowienia sie zbiera?

Karolina
@majkelll 08.11.2018 21:27

zależy na jaki dział trafisz, większość raczej nie

Challenge Pracodawcy Czekamy na podpisane oświadczenie od użytkownika.

T&S Group
pracodawca
@Kinga 13.11.2018 15:13

Pani Kingo, prosimy o kontakt na naszego maila i opisanie szczegółów dotyczących Pani zatrudnienia. Sytuacja którą Pani opisuje wymaga uszczegółowienia, chętnie się tym zajmiemy i w miarę możliwości pomożemy, jednak bez większej ilości informacji i danych będzie to bardzo trudne. Prosimy o kontakt pod adresem praca@twojaszansa.eu. Pozdrawiamy zespół TNS Group

m..

Jak jest na tych kosmetykach w Vijmen? Opinie sa bardzo zroznicowane. POZDRO.

Kasia
@m.. 09.11.2018 10:29

Generalnie masz tam rozne linie produkcyjne, gdzie robi sie wszystko od mydla, przez perfumy po kremy i odswierzacze powietrza. Mega duzy asortyment. Stoisz przy takiej lini i nakladasz butelki, korki, albo pakujesz do kartonow albo do zgrzewarki i ladujesz to na palety. Zalezy gdzie trafisz narobisz sie bardziej lub mniej. Jedne linie ida mega szybko inne wolniej. Na niektorych jest mega halas (osobiscie nie lubilam pracowac na aerozolach), ale tak generalnie halas jest wszedzie jak to na produkcji. No i sa zapachy, ale mozna sie przyzwyczaic, nie bylo to dla mnie uciazliwe. Jak sa przestoje, bo np. awaria maszyny trzeba lapac za miotle i jazda do sprzatania. Nie ma siedzenia i gadania, bo nie przetrwasz. Czyli trzeba byc zwinnym zeby nadazyc, dobrze jak umiesz obslugiwac paleciaka i nie pchac lap do maszyny, chyba juz cie naucza zmieniac etykiety itp. No i oczywiscie zadnego malowania paznokic, zadnej bizuterii itp. Telefon mozesz miec w kieszeni, ale jak go uzyjesz w czasie pracy, to mozesz za to wyleciec. Plusy: Fajni ludzie – spotkalam sie z milym przyjeciem Polakow, w wiekszosci ludzie pomocni i zyczliwi. Pracowalam glownie na Cos 1 i perfumach, czasami SP, bardzo rzadko aerozole, a tylko na poczatku na Cos1. Najfajniesi ludzie oczywiscie na Cos2. Na popoludnie i nocki to prawie sami Polacy, na rano wiecej kontraktowych holendrow i innych. Holenderki niestety bywaja rozne, trzeba sie umiec do nich zdystansowac. Dobra rada – warto czasem zagadac choc troche po holendersku, wtracic czasem jakies slowko. To ich nastawia pozytywnie Godziny – bylam caly czas planowana, nie mialam problemow z godzinami, ale fakt, ze od poczatku trzeba bylo pokazywac, ze jest sie dyspozycyjmym (jak trzeba to nadgodziny i weekendy trzeba bylo robic bez marudzenia). Warunki pracy – w miare ok. Latem przyznaje – mega goraco. Jak na dworze sa upaly to na produkcji so MEGA upaly, trzeba sie z tym liczyc. Zima ok, jak dostaniesz bluze a do tego ruszasz sie przy pracy to jest cieplo. Ciekawostka: w upalne dni firma czasem robila nam extra przerwy i fundowali lody albo jakies zimne napoje. Tak poza tym to w upaly zapewniali wode. Na nadgodzinach firma fundowala jakis extra posilek z kantyny, szalu nie ma, ale zawsze to mily gest. Raz na miesiac mozesz za kilka euro zamowic paczke z kosmetykami, takie odrzuty z produkcji. Dostajesz sporo roznych rzeczy mniej lub bardziej przydatnych, ale generalnie warto. Zeli pod prysznic na pewo nie trzeba juz kupowac. Minusy Traktowanie – Niektorzy kontraktowi so dosc wyniosli. Trzeba liczyc sie z tym ze jak pracujesz dla agencji zapierniczasz dwa razy ciezej niz kontraktowi, zwlaszcza holendrzy. Ale to normalka w NL. Nie ma sie co za bardzo madrzyc, tylko robic co ci kaza, bo jak sie nie spodobasz, to cie wiecej nie zaplanuja. Nie licz na rowne traktowanie w NL. Polak zawsze narobi sie bardziej i zarobi mniej. Tempo – na niektorych liniach bardzo szybkie tempo i trzeba sie starac zeby nadazyc. Na innych znowu mozesz zasnac, taka nuda. Zalezy gdzie trafisz. Najgorzej jak mnie dali na nowa linie i nie dali czasu zeby sie nauczyc i jeszcze patrzyli na rece. W stresie wszystko lecialo mi z rak. Czasem trzeba sie nadzwigac. Ladujesz na palety gotowe paczki albo kartony. Pojedyncza nie jest moze mega ciezka ale jak przerzucilam tego iles w ciagu zmiany to mialam dosc. Stawka – Sanders placil średnio, w innych firmach w T&S stawki maja wieksze. Nie mniej jednak jak dobrze trafisz idzie się przyzwyczaic i godnie zarabiac (szczegolnie jak sie wykrzesz i dostajesz nadgodziny). Ja pracowalam 1.5 roku w sumie. aha i jeszcze uwaga - brak szafek. Nie masz gdzie schowac swoich rzeczy, tylko zostawiasz wszystko w szatni i oczywiscie czasem cos ginie. Nie ma co brac do pracy kasy czy zostawiac telefonu. Telefon zawsze bralam do kieszeni. Reasumujac: Szalu nie ma ale w NL mozna trafic roznie. Zalezy jakie kto ma oczekiwania. Na pewno to lepiej niz w szklarni. Bywa ciezko, ale znowu bez przesady, jak sie nie opierniczasz to utrzymasz prace na dluzej, pod warunkiem oczywiscie ze jestes komunikatywny w agnielskim, bo jak jest mniej roboty to w pierwszej kolejnosci odpadaja osoby bez jezyka i starsze. Sanders to byla moja pierwsza prac w NL i mysle, ze na poczatek dobrze trafilam.

Mart

Jak wygląda praca w waalwijk zbieranie zamówień przy użyciu skanera? Na czym to polega, ktoś wybiera się w najbliższym czasie?

Krystian
@Mart 09.11.2018 17:37

@Mart wszystko zależy do jakiego działu trafisz. ja akurat byłem na zwrotach, czyli odpakowujesz paczki co ludzie odsyłają ze zwrotami do sklepów internetowych i sprawdzasz, segragujesz a potem dajesz to dalej do dystrybucji . Moja dziewczyna trafiła ostatnio już na dział pakowania w papier świąteczny, więc już mikołaje, choinki i te sprawy. Było ciężko z godzinami ale już wyraźnie ruch narasta i ludzi jest z dnia na dzień coraz więcej zatrudnianych. Za tydzień-dwa będzie szczyt sezonu i tak aż do końca roku.

Mart
@Krystian 13.11.2018 15:04

A tak z dojazdami do pracy i domkami?

Mart

Jakieś opinie na temat pracy w waalwijk przy zbieraniu zamówień skanerem? Na czym polega praca. Ktoś wybiera się w najbliższym czasie do tej pracy?

T&S Group
pracodawca
@Mart 09.11.2018 17:25

Polecamy zobaczyć na filmik z Ingram na naszej stronie. Zobaczysz jak wygląda praca w rzeczywistości: https://tnsgroup.pl/filmy-z-miejsc-pracy-w-holandii/

Zetka

Nie polecam

Michał

Tragedia! Jestem 3 tydzień w Holandii. Pracę mam 3 razy w tygodniu . Firma ściąga ludzi żeby płacili za kwaterę i ubezpieczenie.. odradzam wszystkim . Gdybym miał za co to już dawno bym wrócił do domu a jestem uziemiony. Do pracy jeżdżę jakieś 80 km. Ta agencja to jeden wielki żart! Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Zatrudniać mniej ludzi na pełny wymiar pracy . Przyjeżdża 100 osób z czego 50 ucieka po tygodniu bo nie ma pracy

T&S Group
pracodawca
@Michał 05.11.2018 22:55

Panie Michale. Bardzo dziękujemy za informację. Przykro nam z powodu zaistniałej sytuacji, choć nie mieliśmy na nią bezpośredniego wpływu. Jednak dołożymy wszelkich starań aby to wyjaśnić. Prosimy w tym celu o kontakt mailowy z naszym biurem praca@twojaszansa.eu i opisanie szczegółów dotyczących pana zatrudnienia. Ps. Niezależnie, nasz klient zapewnia, że już od połowy listopada (czyli za kilka dni) praca w magazynach będzie szła na „pełny gwizdek” co oznacza to, że każde ręce do pracy będą potrzebne i nie będzie nawet mowy o przestojach. Pozdrawiamy serdecznie i czekamy na kontakt! Z poważaniem, Zespół TNS GROUP

Michał
@T&S Group 10.11.2018 10:21

T&S mi zapewnialiscie że zacznie się praca od 46 tygodnia po czym dostałem plan na 2 dni pracy w tym tygodniu ... pisałem do was maile, dzwoniłem ale widocznie macie gdzieś swoich pracowników. Nikomu nie będę was polecał i będę się wypowiadał jak najbardziej negatywnie gdzie tylko się da

On

Również proszę o opinie na temat pracy przy kosmetykach i również gdzie jest zakwaterowanie w przypadku tej pracy.

majkelll

hej, czy ktos pracowal przy produkcji kosmetykow z tej agencji i moze cos powiedziec/ z gory bardzo dziekuje

LIPIEC

Witam, wyjezdzam w ten weekend z dziewczyna do pracy na magazyn w Waalwijk z mieszkaniem w Lommel. Czy moze mi ktos powiedziec jaki jest okolo czas przejazdu mieszkanie-praca? bo przyznam ze troche mnie przeraza ta odleglosc. Jest ktos kto moglby sie wypowiedziec o tej pracy jak i warunkach mieszkaniowych? Na zdjeciach nie wyglada to zle, ale wiadomo ze nie zawsze na zdjeciach widac wszystko. Czy moze ktos sie wybiera jeszcze w tym terminie ? lipiec1990@wp.pl

Karo

Hej wybiera się ktoś w najbliższym czasie do pracy na magazynach z odzieżą? ????

Asia

Witam, czy ktoś w ten weekend wyjeżdża do Waalwijk? Pozdrawiam .

Katarina
@Asia 24.10.2018 15:55

Ja jadę w ten weekend

Asia
@Katarina 24.10.2018 18:51

Napisz do mnie na jszeleszczyk@gmail.com. proszę.

Sylwia
@Katarina 24.10.2018 18:51

Możesz napisać jak tam jest

Julu
@Asia 24.10.2018 15:55

jak do Waalijka to tam najlepiej będzie pod koniec listopada i w grudniu wtedy sklepy internetowe szaleją i roboty jest od groma, godzin można było w tamtym roku brać i 24/24 jak ktoś by dał radęi miał taką ochotę

Sylwia

Witam jedzie ktoś do waalwijk teraz w sobotę

Inga

Heej, czy ktoś może napisać coś więcej o pracy w Waalwijk ? Będę wdzięczna. ????

Milena

Witam. Dostaliśmy z narzeczonym ofertę pracy na magazynie w Waalwijk. Praca miała by się zacząć w tym, bądź następnym tygodniu do 23 grudnia. Wypłaty co 4 tygodnie. Był ktoś, polecacie, dobra agencja typowo na zarobek? Bardzo proszę o opinie, bo jesteśmy na terenie Holandii i nie wiemy co robić. Dziękuję

Renata

Dziś rozmawiałam z jakaś panią z TNS. Jest ciekawa oferta pracy w pralni - podobno lekka i nie ma się styczności z brudnymi rzeczami - tylko magiel i składanie do pudeł lub na wieszaki. Plusem są stałe godziny pracy 8-17 pn-pt. Firma gdzieś w okolicach Rijen. Stawka powyżej 10eur brutto, wiec nie najgorzej. Czy ktoś tam pracował i potwierdza że jest tak fajnie jak obiecują ?

Baśka
@Renata 15.10.2018 10:45

Mieszkałam przez niecałe 2 tyg z dziewczyną, która tam pracowała (potem poszła na prywatną kwaterę). Rzeczywiście nie mówiła nic złego o pracy, godziny tez zawsze miała stałe. Stawka niewiele ponad 10eur - ale nie wiem dokładnie.

Ola

Czy ktoś pracował przy pomidorach?ostatnio pojawiło się ogłoszenie.

Xzy

t&s flexwerk a t&s group to to samo? I czy pracował ktoś na zbieraniu zamówień w waalwijk? Proszę o informację

Ak
@Xzy 28.09.2018 17:11

Też szukam info na ten temat. Chcę wyjechać 6

tiktak
@Xzy 28.09.2018 17:11

Tak to to samo, jest jeszcze T&S logistic, T&S food i tak dalej. Kilka nazw ale firma ta sama z siedzibą w Waalwijk

Rafik
@Xzy 28.09.2018 17:11

tak, jest spoko, już drugi raz jade, pozdro

Laura
@Rafik 04.10.2018 14:37

Mam pytanko o godziny, rzeczywiście są, czy dużo przestojów?

tikttakt
@Laura 07.10.2018 11:49

Tak

jelon3287

Witam. Mam w planach niedługo wyjechać do Tillburga do pracy na magazynie z ubraniami. Jakieś opinie na temat pracy tam, mieszkania, atmosfery. Proszę o kontakt :) Z góry dzięki :)

Rafik
@jelon3287 02.10.2018 18:26

dużo Polaków, dużo Hiszpanów, jest OK, dobre warunki pracy, sucho i spoko temperatury, można brać nadgodziny

Kaki

Witam chce wybrać sie do pracy w terminie 8-10 październik . Jestem z Podkarpacia czy ktos kontaktował sie z agencja czy sa wgl ofety na dzien dzisiejszy , jak wygląda transport do holandii. Czy ktos wyjezdzal niedawno do pracy na magazyn z ubraniami

Galo
@Kaki 03.10.2018 00:37

Dopiero po przyjeździe dowiesz się gdzie masz pracować i gdzie będziesz mieszkał. Transport we własnym zakresie, najpierw w Polsce podpisujesz zobowiązanie że pojawisz się w Holandii w danym dniu( jak nie to kara 500 zł ) i na miejscu podpiszesz umowę a agencja zastanowi się gdzie i czy jest dla ciebie praca.

Rafek
@Kaki 03.10.2018 00:37

Potwierdzam, jedziesz sam - w sensie sam musisz sobie zorganizować dojazd ze swojego miejsca (w necie znajdziesz bez problemu firmy co jeżdżą z NL z Twojej okolicy). TNS w Polsce ogarnia cel Twojej podróży - czyli wiesz gdzie będziesz pracował (firma i miasto) - także nie jedziesz w nieznane. Mieszkanie też masz ustalone ogólnie w PL, a dokładnie gdzie mieszkasz dowiesz się po pojawieniu na miejscu.

Anita

Czy ktoś ma jakieś info na temat pracy w magazynie sklepu internetowego - zbieranie zamówień w Waalwijk? Chciałabym się wybrać ale trochę się obawiam bo jeszcze nie wyjeżdżałam za granicę do pracy ale niestety zmusza mnie do tego bezrobocie po studiach. :( Bardzo proszę o jakąś informację. Pozdrawiam

Xzy

t&s flexwerk to to samo co t&s group? I pracował ktoś na zbieraniu zamówień w sklepie internetowym?

Mario

Witam czy ktos sie wybiera na magazyn do waalwijk na poczatku lipca?

Riobin
@Mario 18.06.2018 23:42

własnie wróciłem ;) dobra ekipa była - siła Polski, mogę polecić

Mario
@Riobin 19.06.2018 10:25

Sluchaj. Dasz mi do siebie jakis kontakt zeby pogadac o tej pracy chwile?

marrruda
@Mario 18.06.2018 23:42

30 mam wyjazd, magazyn odzieżowy w Waalwijk

Mario
@marrruda 21.06.2018 18:04

Marruda tylko odziezowy ? Czy internetowy z odzieza , zabawki itp ?

Mario
@marrruda 21.06.2018 18:04

marruda Do bol.com ?

marrruda
@Mario 22.06.2018 07:35

odziezowy, prawdopodobnie h&m

Sonita
@marrruda 22.06.2018 17:47

Ja tez sie rekrutuje na magazyn z odzieza. Ktos jeszcze jedzie teraz pod koniec lub poczatek czerwca ? Piszcie : sonia.kiradziew@gmail.com

Sonita
@marrruda 22.06.2018 17:47

Poczatek lipca sorki

Mario
@Sonita 26.06.2018 17:13

Ja na poczatku lipca jade ale sklep internetowy w waalwijk

Marysza
@Mario 18.06.2018 23:42

Byłam,nawet wróciłam, spoko, gitara! Za 2msc mam już umówiony kolejny wyjazd. SEE YOU!

Polak

Piszecie ze jedziecie na magazyny i co? Dajcie znac czy jest wszystko ok i czy mozna polecic...

Krzysiek
@Polak 07.07.2018 06:01

Jest OK, trza zapieprzać, ale jest OK. Hajs się zbiera, to się liczy!

Pati
@Krzysiek 08.07.2018 22:04

Polecam, magazyn z ciuchami w Waalwijk jest OK

Adman

Siemka. Był ktoś w Dogen na renowacji i naprawie palet? Da się zarobić z nadgodzinami? Jak warunki mieszkalne? Wybiera się ktoś w drugiej połowie września do Dogen?

Ricki
@Adman 13.08.2018 13:46

bylem, praca znosna, ale opieprzac sie nie daja, mozna walic nadgodziny do oporu,

Bart
@Adman 13.08.2018 13:46

potwierdzam, zapiernicz okrutny, ale zarobić się da jak nigdzie indziej

Klaudia

Byłyśmy 4 tygodnie na pakowaniu przekąsek w Tilburgu (3 dziewczyny). Na nadziewane papryki nie mogę już patrzeć :) ale generalnie praca Okej. Mieszkaliśmy na kwaterze (nie brałyśmy domków T&S). Da się zarobić spokojnie. Zastanawiamy się czy po wakacjach nie wrócimy tam jeszcze na miesiąc aby bardziej podratować budżet.

Magnolia
@Klaudia 09.08.2018 08:59

Klaudia :), możesz napisać coś więcej o pracy na pakowaniu przekąsek na maila magnolia.ch@onet.pl. ile jest średnio godzin? Wysokość tygodniówki? Warunki mieszkalne?

Ochotnik

To prawda że mieszka się w wilgoci ale czego się spodziewajcie? Trzeba się starać i ciężko pracować a nie przyjeżdżać z nastawieniem że wszystko podadzą Ci na tacy. Wielu jest takich co to na wakacje przyjeżdżają a nie do pracy

gucio
@Ochotnik 13.09.2017 02:00

jeżeli płacisz za coś to masz prawo wymagać i tyle. z oszustami trzeba walczyć

Roksa
@Ochotnik 13.09.2017 02:00

Dokładnie, jeśli płacisz wymagasz. Mam już za sobą pracę w kilku firmach w Holandii i uwierzcie są firmy które pod tym względem dbają o swoich pracowników. Możesz wrócić po pracy i odpocząć w czystym, przytulnie urządzonym domu... Jedziesz tam do pracy, płacisz grube pieniądze za lokacje więc oczekujesz czegoś co spełnia chociaż minimalne standardy.(usunięte przez administratora)Polacy nie gęsi swój język maja, trzeba o tym pamiętać :)

anonymous
@Ochotnik 13.09.2017 02:00

Jesteś upośledzony czy po prostu zidiociały ? Przez takich idiotów jak ty nas tak traktuja agencje !!!!!

Wczasowicz
@anonymous 11.05.2018 18:17

Lepiej bym tego nie ujął

Noemi

Jedzie ktoś w ten weekend do Vlijmen?

Janusz
@Noemi 02.08.2018 09:06

Mieszkam tu jakby co pisz

HALO

HALO

Zostaw opinię o T&S Group - Opole

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie T&S Group