APN Sp. z o.o.

Opole

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 148 ocen.

Opinie o APN Sp. z o.o.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie APN Sp. z o.o.

Judyta

Witam pilnie poszukuje pracy szukam zaufanej oferty gdzie bede mogła zarobic a nie stracic jesli ktos dobrze trafił na zaufana firme prosze o kontakt Pozdrawiam sesesa@interia.pl

Sylwia93

Jedzie ktos 9 grudnia lub juz jest na pakowanie cebulek do Noordwijkerhout piszcie na email sbaranska@onet.pl :)

Justa

Witam, czy ktoś pracuje przy sortowaniu cebulek w Noordwijk jak wygląda praca i zakwaterowanie czy mógłby ktoś podzielić się opinią. mam ofertę wyjazdu proszę o opinię

Sylwia
@Justa 25.11.2017 17:52
Witam, czy ktoś pracuje przy sortowaniu cebulek w Noordwijk jak wygląda praca i zakwaterowanie czy mógłby ktoś podzielić się op...

Cześć pojechałas juz tam ? Napisz na sbaranska@onet.pl

Sylwia93
@Justa 25.11.2017 17:52
Witam, czy ktoś pracuje przy sortowaniu cebulek w Noordwijk jak wygląda praca i zakwaterowanie czy mógłby ktoś podzielić się op...

hej i co pojechalas? napisz na sbaranska@onet.pl

Helooo123

Jest tu ktoś kto chce wyjechać pierwszy raz?

Chusy
@Helooo123 08.11.2017 17:50
Jest tu ktoś kto chce wyjechać pierwszy raz?

My z dziewczyna chcemy wyjechac pierwszy raz xD

Aneta78903
@Helooo123 08.11.2017 17:50
Jest tu ktoś kto chce wyjechać pierwszy raz?

Napisz aneta78903@o2.pl Ja bardzo chętnie

Aneta78903

Chciałabym wyjechać pierwszy raz za granicę do pracy ale sama trochę się obawiam . Moze ktos tez chcialby wyjechać na pakowanie słodyczy? Proszę pisac aneta78903@o2.pl

Agis

Najgorsza agencja pracy....warunki katastrofa

anonymous

Jadę 11.11 na pakowanie słodyczy jedzie ktoś?

Marychaa

Jadę we wtorek do pakowania słodyczy, boje się trochę sama. Jedzie jeszcze ktoś? Mam 22 lata i jadę z nowego Sącza

Było i mineło

Musisz sam sprawdzić. Ja nie polecam!!! Te pochwały to pewnie pisze sam APN

Olek

Ogólnie to bardzo mało osób , które już pracują za granicą bardzo mało piszą na forum. Tak sobie myślę, że zarobili kasę, są zadowoleni i nie chce im się pisać

APN jak na razie dobrze się sprawuje.Pierwsza wypł

Dorotka.Pracuje jako opiekunka osób starszych od miesiąca w Niemczech.Jak do tej pory nie mam negatywnych opinii.Mysle o pracy w Holandii. Czy ktoś pracuje tam jako opiekun i może mi trochę opisać jak ta praca wygląda. Jakie są zarobki,wymagania.

Piekarz

Biuro jest okej. Nie wiem dlaczego nikt skoro tak wszyscy się znają i pracują z biurem nie napisze o ich najwiekszym projekcie w piekarni, skoro pracuje tam ogrom ludzi niektorzy po 10 lat. (po 2 latach kontrakt) Wszyscy znawcy, ale nikt nic konkretnego nie potrafi skonstruowac. Biuro jak biuro, plus że zawsze jest kontakt na biezaco z koordynatorami, dzwonisz - pytasz i od razu masz odpowiedź, w druga strone tez to dziala, potrafia dzwonic po kilka razy dziennie czy nie przyjdziesz przypadkiem za kogos do pracy, bo ktos sie rozchorowal. Ale w koncu chyba o to chodzi - o prace. Mieszkania bez zarzutu, przynajmniej w Uden gdzie jest glowna siedziba, domki kilku osobowe, zadbane i jest spokoj. Nie robia problemow, koordynatorzy sa mlodzi i wyluzowani, sami niedawno pracowali tak jak i my w piekarni, wiec wiedza z czym to sie wszystko je. Jak ktos sie wybiera to polecam do Uden.

stoczniowiec

Dziękuję Ci Filipie za cenną informację na temat pracy w w. wymienionej stoczni. Można było się domyśleć po nieustannych ogłoszeniach na tę stocznię , że oprócz malusieńkich pieniążków jeszcze coś wisi w powietrzu. Do tego stworzono GO WORK by informować się wzajemnie o warunkach w jakich nam przyjdzie pracować za pośrednictwem agencji i firm bezpośrednio zatrudniających. Dziękuję!

Filip z Gdańska

Apn nie jest najgorszą firmą, płacą zawsze na czas, dają auto + kwaterunek, feriepenge lub wakacyjne płacone. No i to tyle zalet. Natomiast jeżeli chodzi o składki emerytalne, podwyżkę oraz uczciwe rozliczenie podatkowe to zapomnijcie. Firma niestety nie gra uczciwie. Jedyną formą zatrudnienia u nich jest umowa śmieciowa, która nic nie znaczy i nie słuchajcie tych ich bzdur, że jak popracujecie kilka lat to dostaniecie normalną umowę ;D Ponadto pracuje w apn-ie gaciowy rysiek, który lubi bez zgody mieszkańców eksplorować mieszkania i pokoje kwaterunkowe kiedy wszyscy są w pracy. Robi to bez niczyjej zgody i bez pytania i lubi zaglądać kto co ma. Ot taka mała [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] gnida. Jeżeli się z czymś takim spotkacie, dzwońcie na policję bo to jest nielegalne. Reasumując czy warto robić w apnie ? Myślę, że tak. Czy można nastawiać się na karierę w apnie ? Zdecydowanie nie. Jeszcze jedna uwaga: dotyczy aktualnej ofery na stoczniowcy.pl odnośnie pracy w stoczni Ravestein-Deest, odradzam. Jest to obóz pracy naszpikowany konfidentami polaczkami (Antek z Pyrzyc największy). Ponadto syn szefa potrafi podejść do pracownika i powiedzieć mu ot tak"Nie podobasz mi się,zwalniam cię". Widziałem jak wywalił tak 2 osoby, tak po prostu. Posiłki na hali, na betonie jak zwierzęta bo na kantyne w oweralu nie wolno. Dzwonek na pause jak w Auschwitz. Robota na 3 tyg.i nara. Pozdrawiam

APN Sp. z o.o.
pracodawca
@Filip z Gdańska 12.10.2017 04:03
Apn nie jest najgorszą firmą, płacą zawsze na czas, dają auto + kwaterunek, feriepenge lub wakacyjne płacone. No i to tyle zale...

Panie Filipie, dziękujemy za wyrażenie swojej opinie. Oczywiście jak zawsze bierzemy "na klatę" to co o nas piszą i próbujemy wyciągać wnioski aby jeszcze lepiej zadbać o jakość naszych usług jako pośrednika. Niemniej jednak prosimy o rozwinięcie kilku kwestii, ponieważ nie ze wszystkim możemy się zgodzić i tak: po 1. składki emerytalne i rozliczenia podatkowe - co się nie zgadza ? Czy nie miał Pan odprowadzonych składek ? (ma Pan na uwadze to, że wg prawa holenderskiego, składki są odprowadzane po 26 tygodniach zatrudnienia ? ); czy nie otrzymał Pan jaaropgave ? po 2. umowę na "vast contract" w holandii otrzymuje się po 2 latach. Po 3. - Pana "gaciowy rysiek" - jeśli ma Pan na myśli koordynatora Ryszarda to informujemy, że koordynator po 10 latach zakończył pracę w APN Uitzendbureau a miało to miejsce we wrześniu 2016. Co do opinii o stoczni: nie jesteśmy stoczniowcami tak jak Pan, tak więc nie będziemy się upierać, być może kiedyś taka sytuacja miała faktycznie miejsce. Uważamy jednak, że tego typu incydenty należy zgłaszać do Uitzendbura.

Paulina

@Karol, na wcześniejszych stronach wypowiadają się również takie osoby, więc nie jest to powód do takiego zakładania z góry. Być może tak jak pisałam wcześniej APN Sp. z o.o. zakończyło jakieś projekty i zbiera osoby na nowe? Tak wynika z postów powyżej, wiele osób wyjeżdża teraz z nimi do fabryki słodyczy. Może po jakimś czasie będzie można przeczytać informacje z tego wyjazdu.

Karol

Zastanawia mnie taka cisza na forum ze strony osób które wyjeżdżały przez APN . Byłoby dobrze gdyby ktoś napisał, tyle osób dopytuje się o informacje o konkretnej pracy? Generalnie jak jest dobrze to ludziom nie chce sie pisać na forum , może i tym razem tak jest?

Domi78903

Dzień dobry Chciałabym wyjechać na pakowanie slodyczy ale nigdy nie pracowalam za granicą i boję sie wyjechać sama. Dziewczyna 20 lat zachodniopomorskie. Jeśli kogos tez interesuje ta oferta bardzo proszę napisz na ragge18@o2.pl razem razniej.:)

Sabina19
@Domi78903 05.09.2017 21:50
Dzień dobry Chciałabym wyjechać na pakowanie slodyczy ale nigdy nie pracowalam za granicą i boję sie wyjechać sama. Dziewczyna...

Czesc ja tez chce wyjechać ale boje sie sama jak cos to pisz Sabinaand@wp.pl

xxx

NIE POLECAM NIKOMU FIRMY APN OPOLE ORAZ CROWN(HOLANDIA) / pakowanie slodyczy. Bylam widzialam i nawiekszemu wrogowi bym nie zyczyla tam trafic.Panie z biura w Opolu obiecuja prace oraz warunki mieszkalne a na miejscu jest syf, smrod, kila i mogila. I udaja wielce zdziwione ze na miejscu panuja warunki jakie panuja. Opisuje miejscowosc Oss (bungale) oraz.Zaaland. Jedno wielkie nie porozumienie oraz Dramat przez wielkie ^D^ !!!! Oszuci, oszusci i jeszcze.raz oszusci. Ludzie nie dajcie sie nabrac.

APN Sp. z o.o.
pracodawca
@xxx 01.08.2017 10:02
NIE POLECAM NIKOMU FIRMY APN OPOLE ORAZ CROWN(HOLANDIA) / pakowanie slodyczy. Bylam widzialam i nawiekszemu wrogowi bym nie zyc...

Tak nam się wydaje, że Pani xxx w ogóle nie podjęła pracy tylko przestraszyła się opinii osób które (o dziwo) pracują w tej firmie i wróciła do Polski. Jeśli mieszkanie było brudne to należało to zgłosić koordynatorowi. Niestety nie oferujemy mieszkań o standardach **** hotelu. Od ponad 10 lat APN kieruje pracowników do firmy Crown min. do pakowania słodyczy. Jest to sprawdzona oferta i co roku korzystają z niej setki osób. Pozdrawiamy

Domi78903
@ANITA 01.08.2017 22:15
Witam, czy moglabys dokładnie opisac co tam sie dzieje? Dostalam propozycje wyjazdu wlasnie na pakowanie slodyczy....

Dzień dobry Proszę napisac ragge18@o2.pl Będę naprawdę bardzo wdzięczna za kontakt bo tez interesuje mnie ta oferta.

Ona

Wybiera się ktoś w najbliższym czasie do pracy przy kwiatach okolice Noordwijk / Den Haag ?? Ewentualnie może powiedzieć o warunkach jeżeli tam był ?

Paulina

To rzeczywiście @nico jest to dość osobliwe, może na początku zbierają chętnych i orientują się czy w ogóle jest jakiś wolny projekt, na który ktoś chciałby wyjechać? Czy ktoś ma podobne doświadczenia i może się nimi podzielić z innymi zainteresowanymi pracą w APN Sp. z o.o.?

Paulina

@nico to w takim razie o co pytano Cię podczas spotkania w APN? Rozumiem, że taką odbyłeś? Zazwyczaj to właśnie znajomość języka i doświadczenie w podobnej pracy to pytania podstawowe. Jak wyglądało to w Twoim przypadku?

nico
@Paulina 28.08.2017 18:57
@nico to w takim razie o co pytano Cię podczas spotkania w APN? Rozumiem, że taką odbyłeś? Zazwyczaj to właśnie znajomość język...

Zapytali tylko czy jestem zarejestrowany u nich i gdzie chciałbym pracować, i tyle w temacie, taka była rozmowa.

Michał1989

Witam. Zastanawiam się nad wyjazdem do holandii z tej agencji tylko nie chciałbym jechać sam, wiadomo że we dwójkę raźniej. Może ktoś jest zainteresowany wyjazdem we dwójkę?

Damian
@Michał1989 28.08.2017 11:56
Witam. Zastanawiam się nad wyjazdem do holandii z tej agencji tylko nie chciałbym jechać sam, wiadomo że we dwójkę raźniej. Moż...

Michale dzwon ( usunięte przez administratora );) albo wyslij numer dogadamy sie. Pzdr :)

Tania

Jak się szykujecie do pracy za granicą to trzeba się dopytać o wszystko w agencji. Na forum nikt nie odpowie na takie pytanie. Trochę więcej pomyślunku i wszystko można załatwić. Nie jest łatwo za granicą ale jak już się ktoś decyduje to musi sobie radzić!

nico

APN może jest dobrą firmą ale dostać tam prace jest bardzo trudno, zbywają cię jak powietrze, a nawet nie wiedzą kto gdzie pracował w Holandii, czy zna ktos język obcy, nikt o to nawet nie zapyta, głupie i aroganckie spojrzenia przy samym wejściu.

Paulina

@APN na jakie w takim razie rozwiązanie może pracownik liczyć, jeśli zdarzy mu się dostać mieszkanie o takich warunkach? Przeniesienie od razu czy po czasie? Warto opisać jaka jest procedura, tak żeby zainteresowani pracą wiedzieli co zrobić gdy sami znajdą się za granicą w takiej sytuacji.

Marzena

Dla mnie współpraca z APN była bez zarzutów chętnie skorzystam ponownie.

Benek

Widziałem ich nową ofertę pracy i jest z czego wybierać. Może ktoś słyszał jaka praca kryje sie za ofertą pracownik wakacyjny? Może to byłoby dla młodych na wakacje? Często wyjeżdżam na robotę do Holandii jak na razie nie narzekam.

ja

witam wszystkich właśnie miałam jechać do pracy ale nie dojechałam do biura w nl na podpisanie umowy nl zadzwoniła do mnie pani żeby zapytać dlaczego nie dojechałam więc jej powiedziałam że nikt mnie nie powiadomił że to jest TURECKIE biuro znam kilka osób co byli tam i mi odradzili pracy a pani która dzwoniła do mnie straszyła mnie karą 170 zł za tłumaczenie papierów tylko zastanawiam sie jakie oni papiery tłumaczyły jak ja tylko polską umowe podpisałam

Chętny

Słyszałem o agencji sporo dobrego, a ponieważ szukam pracy za granicą najlepiej w Holandii to pomyslałem o APN. Czy mają tam jakieś roboty? Może ktoś był?

Marta

Witam, zamierzam po 10 sierpnia wyjechać za granicę właśnie z tą agencją. Będzie to mój pierwszy wyjazd i jestem kompletnie zielona. Boję się jechać sama i chciałabym się dowiedzieć co i jak w sensie jak to wygląda z załatwianiem wszystkiego itd . Jestem z Wielkopolski gdyby ktoś coś planował to proszę o kontakt - marta.tomiak93@gmail.com Pozdrawiam, Marta

Kobieta
@Marta 19.07.2017 20:50
Witam, zamierzam po 10 sierpnia wyjechać za granicę właśnie z tą agencją. Będzie to mój pierwszy wyjazd i jestem kompletnie zie...

Hej już od dłuższego czasu czekam na okazję wyjazdu ale samej nie latwo się zdecydować mój email maadziaw@vp.pl . Magda

kaja

A jak tam z pracą na pakowaniu ogórków, papryki i pomidorów w okolicach Eindhoven. Mamy mieć noclegi w Valkenswaard. Chcę jechać no i właśnie nie wiem czy warto. Jak z zarobkami?

majka

A jak tam z pracą na pakowaniu papryki, ogórków i pomidorów? W okolicach Eindhoven. Mamy mieć noclegi w Valkenswaard. Chcę jechać no i właśnie nie wiem czy warto. Jak z zarobkami?

majka

A jak tam z pracą na pakowaniu papryki, ogórków i pomidorów? W okolicach Eindhoven. Mamy mieć noclegi w Valkenswaard. Chcę jechać no i właśnie nie wiem czy warto. Jak z zarobkami?

Tonik

Zupełnie nie widziałem ofert pracy za granicą ? Mają długą listę ale to prace w kraju i to tylko dla księgowego. Może mi ktoś podpowiedzieć czy są i ewentualnie gdzie szukać ofert za granicą? Słyszałem o firmie sporo dobrego i może udało by się wyjechać?

Champion

nie polecam pracy w Metaalbouw Vloet Mill . Pani korespondentka obiecuje gurszki na wierzbie a przyjezdzasz popracujesz 2 dni i siedzisz tydzien albo i wiecej wolnego z obietnica pracy na nastepny dzien. Za swieta nie placa. Zakwaterowanie jest okej. Ale jesli chcecie zarobic a nie zyc to nie polecam firmy !

Tulipanek

@IZa Czy mogłabyś napisać jaką pracę dostałaś w Noordwijkerhout? Jak długie podpisuje się umowy? Ile można zarobić na takiej pracy?Co z mieszkaniami na miejscu?

IZa

Ktoś wyjeżdża jutro rano do Noordwijkerhout ?????????

Tania

Widziałam ostatnią ofertę pracy firmy i mają potrzebę zatrudnienia jedynie księgowego ale w wielu lokalizacjach. Może ktoś się orientuje dlaczego aż tylu księgowych potrzebują , jakaś reforma w firmie? Może warto aplikować? Słyszałam sporo dobrego o firmie.

Dominika78903

Hej Chciałabym wyjechać sama ale mam pewne obawy. Interesuje mnie pakowanie słodyczy/warzyw i owoców. jesli ktos zamierza wyjechać sam bardzo prosze o kontakt na ragge18@o2.pl z kims zawsze pewniej naprawdę bardzo proszę o kontakt pomagajmy sobie nawzajem :)

Cherry
@Dominika78903 02.06.2017 13:50
Hej Chciałabym wyjechać sama ale mam pewne obawy. Interesuje mnie pakowanie słodyczy/warzyw i owoców. jesli ktos zamierza wy...

Hej, ja też zastanawiam się nad wyjazdem. Nigdy nie pracowałam za granicą. Jestem ze Śląska. cherry153@vp.pl

Monia

ja jadę w tę sobotę sama do oss czy ktoś jeszcze jedzie? W grupie razniej

Dominika78903
@Monia 01.06.2017 14:33
ja jadę w tę sobotę sama do oss czy ktoś jeszcze jedzie? W grupie razniej

Dzień dobry Czy może jedzie Pani na pakowanie słodyczy? Interesuje mnie zwłaszcza ta oferta. Ale jak jedzie Pani na cos innego to też byłabym naprawdę ogromnie wdzięczna za kontakt na ragge18@o2.pl. Jestem młodą osobą nigdy nawet nie byłam za granicą a bardzo chciałabym wyjechać do pracy za granicą.

Paulina

@Iza, @Vol czy to będzie Wasz pierwszy wyjazd z APN Sp. z o.o.? A może już wcześniej korzystaliście z usług tej agencji? Jakie macie doświadczenia z APN Sp. z o.o.? Chętnie poznamy Wasze opinie.

Vol

Jadę w sobotę do Noordwijk. Ktoś jeszcze?

Iza

Ktoś jedzie w sobote 3.06.2017 do holaandii ??

nowa
@Iza 30.05.2017 18:35
Ktoś jedzie w sobote 3.06.2017 do holaandii ??

ja

Monika

Witam , mam pytanie dlaczego APN ma tak olbrzymie zapotrzebowanie na księgową? Czy to jakaś nowa akcja? Pracowałam z APN i byłam zadowolona a teraz widzę taka oferta i mam chęć skorzystać. Jeśli ktoś coś wie proszę o kilka informacji , zawsze to łatwiej podjąć decyzję?

mmmmmmm

Hej ja dostałam propozycje wyjazdu w tą sobotę ale jeszcze nie wiem przy czym będzie praca . W biurze powiedzieli mi ze to będą różne prace na polu w szklarni przy pakowaniu itd. Powiedziała mi że 240 euro na tydzień się zarabia. Czy ktoś może się wybiera w tą sobotę?

xxxx
@mmmmmmm 29.05.2017 10:22
Hej ja dostałam propozycje wyjazdu w tą sobotę ale jeszcze nie wiem przy czym będzie praca . W biurze powiedzieli mi ze to będą...

Hej,ja prawdopodobnie wyjezdzam w piątek,dostalem taka sama oferte jak ty.

adam

też chciałbym jechać w czerwcu albo na początku lipca czy ktoś kto już wyjeżdżał przez te agencje mógł by powiedzieć coś więcej

adam

też chciałbym jechać w czerwcu albo na początku lipca czy ktoś kto już wyjeżdżał przez te agencje mógł by powiedzieć coś więcej

Tola

Chcę skorzystać z pośrednictwa tej agencji. Słyszałam sporo dobrych słów ale może ktoś mógłby dodać coś o firmie?

Vol

W czerwcu chcę jechać do Oss lub Veghel. Jak oceniacie warunki? I w ogóle są wolne weekendy?

Klara

Interesuje mnie praca w szklarni w Holandii, mam prośbę o trochę informacji. Jak kształtują się zarobki? Jak z dojazdem? Jak z mieszkaniem? Będę wdzięczna za info.

Zostaw opinię o APN Sp. z o.o. - Opole

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie APN Sp. z o.o.