Nowi Consulting Agnieszka Nowicka

5 Dodaj opinię
Nowi Consulting Agnieszka Nowicka
5 3 5 1

Opinie o Nowi Consulting Agnieszka Nowicka

Filtruj opinie po kryteriach:

Wojtek N
Nazwa działu: Cnc
 Rekomendacja

Pani Nowicka to konkretna osoba na wysokim poziomie. Prowadzi rozmowy z firmą i organizuje co potrzeba. Reszta już zależy od nas samych. Pozdrawiam.

Pomocna?
TakNie

Pracodawca

 Opinia
@Wojtek N 25.05.2019 23:19

Bardzo dziękuje Panie Wojtku za mile słowa. Tak jak Pan pisze, moim zadaniem jest nawiązanie kontaktu miedzy firma a kandydatem, omówienie kandydatów na rozmowę lub dni próbne. Niejednokrotnie tłumaczę umowę o prace, organizuje również mieszkanie i pomagam w sprawach urzędowych. Reszta zależny od Kandydatów. Bardzo się ciesze ze Pan jest zadowolony z obecnej pracy i pozytywnie ocenia cały przebieg rekrutacji.

Pomocna?
TakNie
Łukasz Wielgosz
Nazwa działu: Produkcja montaż
 Rekomendacja

Ostrzegam wszystkich przed panią agnieszką nowicka i jej pseudo agencją pracy !!! dwa razy wprowadziła mnie w błąd i oklamała ta niekompetentna osoba obiecuje rzeczy które wogle nie jest w stanie zalatwìć kłamie kręci nie odbiera telefonu, w momencie kiedy jest praca na 100% dzień przed wyjazdem okazuje się że praca jest nie aktualna że nie ma miejsca w hotelu itd... śmiem twierdzić że robi to z premedytacją i najprawdopodobniej ma zaburzenia osobowości, nie należny słuchać wogle jej kłamstw gdyż wszystko co mówi to fikcja !!! Ostrzegam ludzìi by nie tracili.czasu na jej nrednie i wymysly gdyż zmarnujecie tylko swój cenny czas !!! ta pani i jej psedo agencja pracy to PORAŻKA

Pomocna?
Tak1Nie

Pracodawca

 Opinia
@Łukasz Wielgosz 22.05.2019 19:14

Panie Łukaszu, dziękuję za pozostawiony komentarz. Jestem otwarta na konstruktywną krytykę, lecz nie mogę się zgodzić z Pana zarzutami. Zawsze staram podchodzić do mojej pracy w sposób poważny i każdego z kandydatów traktować z należytym szacunkiem. Nigdy nie obiecuję pracy na 100 procent, ponieważ to niemiecki pracodawca decyduje kogo zatrudni. Dołożyłam wszelkich starań w poszukiwaniu dla Pana pracy. Wszystkie pojawiające problemy staram się rozwiązywać w korzystny sposób dla kandydata. Pomimo moich starań zrezygnował Pan z każdej przedstawionej przeze mnie propozycji. W celu wyjaśnienia szczegółów zapraszam do bezpośredniego kontaktu pod adresem: biuro@nowiconsulting.eu Pozdrawiam, Agnieszka Nowicka Nowi Consulting

Pomocna?
Tak2Nie2
darek lew
Nazwa działu: Produkcja montaż
 Opinia

Pani Agnieszka Nowicka jest osobą która pomogła mi , w znalezieniu pracy w moim zawodzie.Od momentu pierwszej rozmowy do końca służyła mi pomocą i wsparciem w relokacji i przeprowadzce do nowej firmy. To Ona przeprowadziła pierwsze rozmowy w kierunku zatrudnienia z Niemieckim Pracodawcą. To pani Agnieszka Była moim Mediatorem i Dobroczyńcą!!! Pretensje mają przeważnie ludzie którzy tak naprawdę są ciency w swoim fachu ,a porywają się z motyką na SŁOŃCE~!!!!~~~~~~

Pomocna?
TakNie

Pracodawca

 Opinia
@darek lew 20.05.2019 22:04

Bardzo dziękuję za wspaniale słowa. Pana zadowolenie jest także moim zadowoleniem, a takich Kandydatów jak Pan, prawdziwych fachowców, a do tego zdecydowanych, kompetentnych, szanujących nie tylko swój czas ale tez czas innych - życzyłabym każdemu rekruterowi. Pozdrawiam Pana.

Pomocna?
TakNie
Darek
Nazwa działu: Produkcja montaż
 Opinia

Pani Agnieszka znalazła mi prace jako ślusarz narzędziowy. Nie musiałem się o nic martwic, firma w której pracuje zapłaciła za przeprowadzkę, pomogła znaleźć prace mojej zonie. Dzis żyjemy cala rodzina na Bawarii w okolicy bajkowego miasteczka KEMPTEN. Z Panią Agnieszka mam kontakt do dnia dzisiejszego, pomogła mi w niejednej sprawie, bo wiadomo jak się jest w Niemczech i nie zna dobrze języka, to bez pomocy zaufanej osoby jest ciężko. Z czystym sercem polecam agencje Pani Agnieszki.

Pomocna?
TakNie

Pracodawca

 Opinia
@Darek 12.05.2019 18:23

Panie Dariuszu, bardzo się ciesze, ze Panu i Pana rodzinie udało się osiedlić w przepięknym miejscu jakim jest pogórze alpejskie. Jak Pan sam doświadczał moja działalność wychodzi poza ramy zwykłego pośrednictwa pracy. Pomoc w szukaniu pracy dla zony, czy pomoc w znalezieniu mieszkania uważam za rzecz całkiem naturalna. Zycze powodzenia dla całej Pana rodziny.

Pomocna?
TakNie
Piotr
Nazwa działu: Produkcja montaż
 Opinia

Firma Nowi Consulting Agnieszka Nowicka pomogła znaleźć mi bardzo dobrą pracę i stabilność .Pani Agnieszka jest bardzo pomocna i miła.Zawsze można liczyć na pomoc .Polecam z czystym sumieniem.

Pomocna?
TakNie

Pracodawca

 Opinia
@Piotr 14.05.2019 09:29

Panie Piotrze, bardzo dziękuje za mile słowa. Sa one zawsze motywatorem do działania i potwierdzeniem tego, ze to co robię, robię dobrze.Powodzenia

Pomocna?
TakNie
Michał
 Opinia

Firma bardzo pomocna i konkretna Bardzo Polecam!

Pomocna?
TakNie
Ktos
Nazwa działu: Cnc
 Opinia

Zawsze pomocni i bez żadnych problemów. Polecam :)

Pomocna?
TakNie1
Patryk
 Opinia

Firma Nowi Consulting jest doskonale zorganizowana. Łatwo nawiązuje kontakty co korzystnie wpływa na dalszy rozwoj sytuacji podczas szukania najlepszych ofert pracy. Pani Agnieszka jest skuteczna w działaniu, konkretna i rzeczowa, a jednocześnie bardzo przekonująca. Potrafi szybko i precyzyjnie ocenić potrzeby klienta. Jest dyspozycyjna, życzliwa i bardzo oddana obowiązkom. Dziekuje za POMOC!! :)

Pomocna?
Tak1Nie
Artur F.
Nazwa działu: Produkcja montaż
 Opinia

Pracuję w Niemczech od roku. Przy doborze firmy poszukującej pracy wybrałem Novi Consulting, ponieważ już od pierwszej rozmowy telefonicznej, spotkałem się z profesjonalizmem, zrozumieniem i kompetentnym podejściem do tematu. Proponując zatrudnienie w Niemczech Firma NC uwzględniła wszystkie moje wymagania. Start był ciężki i niepozbawiony problemów, jednak wiedziałem, że w razie potrzeby, zawsze mogłem liczyć na zwykłą ludzką pomoc ze strony Novi Consulting, co niejednokrotnie miało miejsce. Jestem bardzo zadowolony. Polecam.

Pomocna?
Tak4Nie
Artur
Nazwa działu: Cnc
 Opinia

Witam, Pani Agnieszka pomogła mi i nie tylko w wielu sprawach. Bardzo polecam 10/10

Pomocna?
Tak1Nie
kosarz
 Opinia

nie polecam stracilem przez tą ku.... pieniądze i czas

Pomocna?
TakNie
Iza
 Opinia
@kosarz 26.01.2019 12:36

Na początek proponuję, żebyś zapoznał się z regulaminem GoWork: https://www.gowork.pl/regulamin Wynika z niego, że na forum nikogo nie wyzywamy - stosuj się do tej zasady. Z Twojego wpisu nie dowiadujemy się, o co Ci tak naprawdę chodzi. Zechcesz zatem rozwinąć swoją poprzednią myśl? Agencja pracy Nowi Consulting specjalizuje się w doborze kadry pracowniczej dla przetwórstwa tworzyw sztucznych i branży metalowej (ustawiacze, programiści, narzędziowcy, pomiarowcy, mechatronicy, konstruktorzy itp). Nie współpracują ani z agencjami w Polsce, ani w Niemczech. Co bardzo ważne, ich kandydaci podpisują bezpośrednio umowę o pracę z niemiecką firmą, w której będą pracować. Firma obecnie poszukuje ustawiacza oraz CNC - frezera - tokarza. Kto z Was szukał pracy w takim właśnie charakterze?

Pomocna?
TakNie
AugsburgMiki
 Opinia

Ja osobiście jestem bardzo zadowolony. Pomoc jaką otrzymałem w podjęciu pracy u niemieckiego pracodawcy była darmowa i wszystko sprawnie poszlo, od pół roku pracuje i jestem bardzo zadowolony zdazylem juz zmienic mieszkanie i ułożyć sobie tu życie, podsumowując: alles klar :)

Pomocna?
TakNie
Iza
 Opinia
@AugsburgMiki 24.11.2018 06:12

Mam jeszcze pytanie o kwestie mieszkaniowe. Czy na samym początku, gdy przyjechałeś do Niemiec, agencja Nowi Consulting pomogła Ci w znalezieniu pierwszego miejsca zakwaterowania? Napisz proszę jakie panowały tam warunki. Osoby, które wybierają się do pracy za granicę, z pewnością będą ciekawe czego mogą się spodziewać.

Pomocna?
TakNie
Pirat
 Opinia

Chwilę po wysłaniu cv dostałem telefon w sprawie umówienia na rozmowę. Pomóc od NowiConsulting na 5+. Reszta zależała ode mnie no i w kilka dni od pierwszego telefonu podpisałem umowę w fajnej firmie :)

Pomocna?
TakNie
Marcin
 Opinia

100% satysfakcji i zadowolenia pozdrawiam panią (usunięte przez administratora)

Pomocna?
TakNie
Iza
 Opinia
@Marcin 19.10.2018 15:48

Rozwiń proszę swoją opinię i napisz nam co konkretnie sprawiło, że jesteś zadowolony ze współpracy z Nowi Consulting. Zaglądają tu osoby, które wybierają się do pracy poza granicami Polski i z zainteresowaniem przeczytają czego mogą się spodziewać. Każdy merytoryczny komentarz może okazać się dla nich pomocny.

Pomocna?
TakNie1
Iza
 Opinia

@Agnieszka proszę o niepodawanie na forum imion osób, które są lub były pracownikami firmy. Jest to niezgodne z regulaminem forum, a zakaz wynika z ochrony tożsamości. Wpisy zawierające niedozwolone dane, mogą zostać usunięte. W przypadku wątpliwości, pozostawiam link do regulaminu: https://www.gowork.pl/regulamin

Pomocna?
TakNie
Boguś
 Opinia

Uwaga na tą firemkę a szczególnie na właścicielkę. Wysysacz i kłamca w jednym. Moi znajomi pracują przez jej firmę i wszystko jest w porządku do momentu jak jest wszystko ok. Jak trzeba pomóc odetnie się od was bez mrugnięcia okiem.

Pomocna?
TakNie
Agnieszka
 Opinia
@Boguś 27.08.2018 15:01

Szanowny Panie Bogus, a wlasciwie Wieslawie, bo wiem, kto to napisal. Ja swoimi kandydatami opiekuje sie bardziej niz powinnam, Pan o tym wie znakomicie. Jakos ci wszyscy kandydaci o ktorych Pan pisze nic zlego na mnie nie pisza, tylko Pan jeden. Kiedy zostal Pan zwolniony przez firme z powodu strat spowodowanych nieostrozna jazda wozkiem widlowym, probowal Pan dochodzic odszkodowania za wypadek przy pracy, w czym Panu pomagalam, podajac namiary na dobrego niemieckiego prawnika i sie z nim kontaktujac, mozna sprawdzic. Niestety Pana ciagla nekanie mnie przez Telefon najczesciej po 22, tez zna swoje granice. Ja pomagam w zalatwianieu pracy, nie w wyludzaniu od niemieckiego rzadu odszkodowan lub rent, ktore sie Pan nie naleza.

Pomocna?
Tak9Nie
Iza
 Opinia

@Boguś @welder na portalach z ogłoszeniami o pracę jest wiele aktualnych ofert od Nowi Consulting. Czy możecie uzupełnić swoje opinie o informacje jakie są warunku zatrudnienia oferowane przez tę agencję? Czy można liczyć na pomoc przy załatwianiu miejsca zakwaterowania? Z pewnością wielu użytkowniow forum chciałoby to wiedzieć, zanim prześlą do Nowi Consulting swoje cv.

Pomocna?
TakNie
welder
 Opinia

UWaga !!!!!!! właśnie wróciłem po 1 dniu jako spawacz praca polegała na skrobaniu z plastiku form po wtryskarce szpachelka do gipsowania miejscowoc neuruppin niemcy Uwaga!!!!!!

Pomocna?
TakNie
Agnieszka
 Opinia
@welder 04.09.2018 18:07

Szanowny Panie welder, podejmujac prace w Neuruppin wiedzial Pan ze to jest praca jako spawacz TIG, slusarz, tzw. zlota raczka - tak jest w ogloszeniu. Do obowiazkow slusarza nalezy min. czyszczenie form wtryskowych, czego nie chcial Pan wykonywac. Dodatkowo byl Pan na probie kilka dni przed rozpoczeciem pracy i podobalo sie Panu. Po piewrszym dniu pracy wyszedl Pan z firmy nie powiadamiajac nikogo o swoim zamiarze, ani hotel, gdzie Pan mieszkal, ani pracodawce. Nie zglosil sie Pan po zwrot za benzyne. Pieniazki czekaly odliczone w biurze. Uniosl sie Pan jakims dziwnym honorem. Nigdy wiecej takich Kandydatow!!!

Pomocna?
TakNie
Administrator
 Opinia

Witam! Czy ktoś ma jakieś aktualne wieści na temat przedsiębiorstwa Nowi Consulting Agnieszka Nowicka w miejscowości Konstantyna. Czekamy na newsy od użytkowników.

Pomocna?
TakNie

Zostaw opinię o Nowi Consulting Agnieszka Nowicka - Konstantyna

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Nowi Consulting Agnieszka Nowicka

×
Zero tolerancji dla mobbingu w firmie!

Byłeś świadkiem?
Dodaj opinie na www.gowork.pl/opinie
Potrzebujesz wsparcia?
Skontaktuj się z Panią Joanną Koczaj-Dyrda zgloszenie@gowork.pl

Joanna Koczaj-Dyrda
Joanna Koczaj-Dyrda Ofiara mobbingu - Radca prawny