KLER S.A.

Dobrodzień

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 63 ocen.

KLER S.A.
3 63 6 1

Opinie o KLER S.A.

kiki

Uwaga na firmę kler wyzysk za marne pieniądze w akordzie w złych warunkach pracowałam tam sześć lat i wiem co mówię

Bart

Księża to też ludzie, nie oni stanowiā wiarę tylko my wierni. Ciekawe co Nasz Papież by powiedział.... Wielu z nas płakało jak umierał a teraz lecą do kina bo sensacja? Ktoś na tym robui kasę i korzysta z gupoty,. Wierzę w Boga a nie w księży którzy popełniajå błędy, jak my...

Patrycja
@Bart 13.10.2018 22:44

Jak zapewne wiesz forum GoWork.pl jest serwisem pracy, który umożliwia wyszukiwanie wszelkiego rodzaju ofert zatrudnienia w różnych branżach. Forum, na którym się wypowiadasz także dotyczy pracy a konkretnie opinii o pracodawcach. W bieżącym wątku dyskutujemy na temat warunków pracy w salonie meblowym Kler. Twoja opinia, jak wnioskuję dotyczy jednej z produkcji filmowych o tym samym tytule. Istnieje wiele forów internetowych na których możesz opisać swoje wrażenia filmowe jednak forum GoWork.pl zdecydowanie nie jest jednym z nich.

Igor

Może trzeba zacząć dobrze pracować a nie będzie powodu do narzekania? KLER ma opinię dobrego pracodawcy!!

tapicer

Nie polecam tej firmy chaos brak organizacji kiepskie zarobki jak i brak jakości jednym słowem lipa i patola Moje sugestie dla KLER S.A.: Najlepiej to zmiana zarządu na ludzi którzy mają o tym pojęcie a nie tak jak teraz ze zarząd ma tylko głowy do czesnia a nie do myślenia i przyjąć wykwalifikowanych Polaków a nie Ukraińców co się ponoszą Lubię atmosferę w KLER S.A. za: Ludzie na produkcji są bardzo przyjazdni

Patrycja

@Pedro, nie sposób się nie zgodzić z tym co mówisz. Czasami nie warto zakładać jedynie czarnego scenariusza. W niemal każdej pracy można znaleźć pozytywne i negatywne aspekty zatrudnienia i warto mieć to na uwadze przy pisaniu opinii. Czy pracujesz w KLERze? @anonymous, co chciałeś nam przekazać za pośrednictwem swojego komentarza? Jesteś pracownikiem firmy KLER?

Pedro

Nie przesadzajcie z tym narzekaniem. Wszędzie jest dobrze gdzie nas nie ma!!!

Administrator

Co myślicie na temat pracy w KLER S.A.? Co zmieniło się w przedsiębiorstwie od czasu dodania ostatniej opinii?

anonymous
@Administrator 07.06.2018 09:03

Ukraińcy uciekają hehe to sobie wyobraz.

Dawid

Może ktoś słyszałem o pracy w firmie dla nowych osób?

anonymous

Witam zakupiłam piękny wypoczynek który okazał się dla mni nie pięknym meblem zdobiącym salon lecz ciągłym problemem moja walka z producentem zabrała mi wiele energii która mogłabym wykorzystać na przyjemniejsze zajęcia A teraz do szczegółów moja kanapa ma ma 50 cm dziurę jest to zapewne powód wadliwie zamocowanych poduszek Niedługo będę mogła siadać w tej dziurze jak w fotelu pozdrawiam producenta

Administrator

Jak na ten moment wygląda sytuacja w KLER S.A.? Czy zechcecie się podzielić z użytkownikami newsami?

Remik

Pewnie jest dobra atmosfera i praca skoro tak dawno nikt nie pisał!!

Patrycja

Czy macie jakieś doświadczenia związane z pracą w firmie KLER S.A.? Jaki jest system pracy? Jaka panuje atmosfera? Czy są jakieś premie? Czy można liczyć w firmie na jakiś awans? To ważne informacje dla osób, które myślą nad podjęciem tutaj pracy w tej firmie.

AmiR

Doprawdy ? a dlaczego nie napiszesz żeby otrzymać tam taką pensje to trzeba wyrobić 115 % normy bo bez tej normy mam zwykłe 1600 zł :) za takie 115% normy masz + 1000 zł premii które jest wypłacane dopiero przy następnej pensji

Szwaczka

Witam pracuję już kilka lat jako szwaczka w spółce produkcyjne należącej do grupy KLER. Ja sobie pracę chwalę. Szanują pracownika i zawsze starają się pomagać i rozmawiać z pracownikiem. Nie siedzą w gabinetach tylko co dziennie są na produkcji i wspierają. Oczywiście za nim się nauczyłam jakości i obowiązujących zasad oraz technologii trochę minęło.Najważniejsze są chęci i motywacja, jak je macie to wszystko po woli idzie do przodu. Jeżeli chodzi o pensje to jestem zadowolona - ostatnia pensja to 3020zł brutto. Jeżeli ktoś się zastanawia to polecam cały czas szukają do pracy szwaczek i tapicerów, lub osoby które chcą się nauczyć.

Zadowolony handlowiec

Dzień dobry, pracuję w firmie KLER jako handlowiec w jednym z salonów. Jeżeli chodzi o atmosferę pracy i kulturę to jest na wysokim poziomie. W tej firmie szanuje się pracownika, a młodemu pracownikowi pomaga się tak aby wszystko zrozumiał - nie jest pozostawiony sam sobie. Zasady pracy klarowne a wynagrodzenie adekwatne do osiąganych celów sprzedażowych. Moja pensja w ostatnich miesiącach wahała się od ok. 3 200 do 4200zł. Dodatkowo w firmie jest fundusz socjalny z którego mogą korzystać pracownicy np. paczki na mikołaja, wypoczynek w domkach w kilku regionach np. w Szczyrku itp. Jeżeli masz chęci i motywację to praca jest super i dobrze nagradzana. Ja z całego serca polecam.

Waldek

Wiesz co, no wiadomo że jak ludzie się znają, a Ty jesteś tylko na praktykach to czasami atmosfera jest jaka jest, moim zdaniem nie możesz być jakoś mocno zły, że nie traktowali Cię jak równego sobie, a jakieś pozytywne opinie masz, cokolwiek w temacie?

praktykantmucha

W czasie swoich praktyk mogłem odczuć kolesiowską atmosferę, każdy sobie pomagał, wszyscy byli myli.Z pozdrowieniami do mojego majstra xd

House Country

W tym tygodniu pojawiło się ogłoszenie o naborze do BB .Wysłałam CV nie licząc ze ktoś zadzwoni.Jestem po 1 etapie rozmów. Nie wiem czy to będzie zmiana pracy na lepsze.? Wielokrotnie po podjęciu pracy rzeczywistość pokazała inne oblicze miejsca pracy. Na forum nie ma opini pozytywnej o tej firmie.

MM
@House Country 04.02.2016 23:08

Jak zakończył się temat twojej przygody z kler? pracowałeś u nich ? polecasz tą prace?

Klient Kler
@MM 06.03.2017 15:04

Z tego co tu piszą wnioskuję że nie powinno się kupować takich mebli gdzie krzywda ludzka jest stawiana ponad wszystko może gdyby lepsze były warunki to i jakości mebli była by lepsza , bo ja kupiłem te okupione niewolnicza praca meble ,gdzie matki lały pewnie łzy że nie mogą dziecka do szkoły zaprowadzić i nie było papieru w kiblu .TO SA KNOTY BADZIEWIE NIE MEBLE !! BYLE JAKI SZAJS I JA MAM TO W DOMU .PRZEPŁACIŁEM I MI WSTYD BO BYLE JAKI TAPICERZE BY MI TO LEPIEJ ZROBIŁ ! SMUTNY LOLO PRZYJECHAŁ I STWIERDZIŁ ZE TO NORMA I MI SIĘ W TWARZ SPLUNĄ .BO CO INNEGO WIDZISZ W SALONIE A CO INNEGO DOSTAJESZ !!!!

Leszek
@Klient Kler 19.07.2017 17:33

Potwierdzam. Przeklinam ten dzień, kiedy kupiłem kanapy Kler. Widziałem przepiękne kanapy w sklepie. Do domu przywieźli zupełnie coś innego. Wykonanie niedokładne i niechlujne. Wszędzie niedoróbki. Nawet zamalowane pęknięcia na skórze. Oczywiście zareklamowałem. Tylko niektóre wady uznali. Czekam już ponad dwa tygodnie na przywiezienie do domu po naprawie. Szok. Nigdy więcej Kler!!!

House Country

W tym tygodniu pojawiło się ogłoszenie o naborze do BB .Wysłałam CV nie licząc ze ktoś zadzwoni.Jestem po 1 etapie rozmów. Nie wiem czy to będzie zmiana pracy na lepsze.? Wielokrotnie po podjęciu pracy rzeczywistość pokazała inne oblicze miejsca pracy. Na forum nie ma opini pozytywnej o tej firmie.

ja

ogłoszenia o pracę były- jeśli się nie mylę w końcu kwietnia i w sierpniu 2015. pytają standardowo o doświadczenie zawodowe, jak widzisz swoją osobę za parę lat. Myślę że generalnie szukają osób o miłej aparycji, łatwo nawiązujących kontakt z klientami, ogólnie osób wzbudzających sympatię, niekoniecznie z doświadczeniem w handlu meblami- choć zainteresowanie wnętrzarstwem jest mile widziane. o zarobkach faktycznie nie wolno się wypowiadać- choć szału nie ma. atmosfera pracy mocno jest uzależniona od specyfiki salonu- na jednych jest ok, na innych trochę gorzej. umowa o pracę na pełny etat i terminowość wypłat jest tu plusem, brak dodatkowego wsparcia, jakiegokolwiek socjalu czy choćby możliwości dodatkowego ubezpieczenia grupowego, karty multisport czy czegoś w tym rodzaju to niewątpliwy minus.

Calan

Dzień dobry, Poszukujemy osób na stanowisko Sprzedawcy/Doradcy klienta w ekskluzywnym salonie w Jankach k. Warszawy. Oferujemy atrakcyjne warunki zatrudnienia i bogaty pakiet motywacyjny. Jeśli uważasz, że masz umiejętności sprzedażowe, nie zastanawiaj się - aplikuj! Wyślij CV na adres mycareer@calan.com

DEL

Mam do sprzedania bardzo dobrej jakości, piękne, tapicerowane, białe łóżko firmy KLER z kolekcji TRILLO. Wymiary materaca: 160x200 cm + po 20 cm na tapicerowane, miękkie boki wezgłowie podwyższone na zamówienie o 2 kostki Rok zakupu: 2011, cena sklepowa z materacem ok 18000 zł, łóżko używane przez niecałe 2 lata, stojące w pokoju gościnnym MATERAC I NARZUTA GRATIS! Płatność przy odbiorze, odbiór osobisty (okolice Wrocławia), szczegóły na del84@wp.pl

jooo

Wiekszosc opini to bzdury.Jest ok.

eri

witam , ja pracuje w firmie kler jako fizyczny , zarobek 1800 na ręke i trzeba sie narobić , praca 5 dni w tygodniu , soboty jak są to raczej do wybrania, a ci w biurach niemają więcej i pracują dłużej niż 8h , aaa socjalu niema , tylko paczki ze słodyczami dla dzieci , pozdr

anonim

(usunięte przez administratora)

Krzysztof

Opinie w internecie ? Bądź poważna. Pozytywne opinie pisane sa przez firmy do tego zatrudnione. Jeden wpis to 0,5 groszy.

abs

Produkty firmy kler to dno i wodorosty gorsze niż Chińszczyzna. Najprawdopodobniej to zasługa kadry. Obsługa klienta, a szczegolnie dział reklamacji to ludzie oderwani od pługa, a takiego traktowania klienta to nawet w PRL-u nie było.

Oferty Pracy

Doradca klienta ds. wyposażenia wnętrz KLER 2014-05-28 Żródło: gazetapraca.pl Rzeszów (podkarpackie) KRAJOWY LIDER W PRODUKCJI MEBLI WYPOCZYNKOWYCHPOSIADAJĄCY SIEĆ SPRZEDAŻY W KRAJU I ZA GRANICĄ POSZUKUJE KANDYDATÓW NA STANOWISKO DORADCA KLIENTAds. WYPOSAŻENIA WNĘTRZ DO PRACY W SALONIE FIRMOWYM W RZESZOWIE Od kandydatów oczekujemy: łatwości w nawiązywaniu kontaktów interpersonalnych, umiejętności pracy w zespole, kreatywności i konsekwencji w działaniu, mile widziane zainteresowania urządzaniem wnętrz, umiejętności pro

Janina
@Oferty Pracy 12.06.2014 11:34

Witam, Mieszkam w Californii i mam 20 letnie doswiadczenie z Interior Designerami. Sama jestem artystka. Nazywam sie Janina Pazdan . Jest duzo informacji na internecie o mnie. Mysle o przeprowadzeniu sie do Polski. W zwiazku z tym szukam ciekawej i odpowiedniej pracy. Pozdrawiam , Janina Pazdan

jolka

To ile dokładnie trwa ta owa rekrutacja, bo Kler ma oferte pracy, nic specjalnego - Doradca klienta ds. wyposażenia wnętrz, ale mysle nad aplikacją.

tik

pracuję już trochę i jest ok, warto starać się o etat, choć rekrutacja trwa dość długo, bo są trzy etapy, a kandydatów sporo

violo
@tik 14.05.2014 00:35

To co oni na tych rozmowach mają? pytają o coś konkretnego, sami tak długo gadają czy może jakieś testy?

bolo

Moze jest w takim razie na forum aktualny pracownik Kler i napisałby ile w tym prawdy, dość istotne jest tez podanie nazwy stanowiska.

Zostaw opinię o KLER S.A. - Dobrodzień

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie KLER S.A.