Opinie o SFM Sp. z o.o. w Strzyżów

Poniżej przeczytasz opinie byłych i obecnych pracowników o pracodawcy SFM Sp. z o.o.. Zobaczysz poniżej też opinie kandydatów do pracy w firmie SFM Sp. z o.o. o rozmowie kwalifikacyjnej.

Branże: Meble - pozostała działalność

Najnowsze opinie pracowników, klientów i kandydatów do pracy o SFM Sp. z o.o. w Strzyżów

baner wywiady
Nikola Nowy wpis

Niby można aplikować przez stronę, ale czy moje cv nie zginie w otchłani internetu? Czy ktoś podesłał swoje cv w ten sposób i dostał w miarę szybko Feedback? Jak tam praca w księgowości? Ile jest was w dziale, czy struktura jest konkretnie ustalona? :) jakie widełki może dostać młodsza księgowa? Oferują jakieś benefity dla pracownika?

Pytanie Nowy wpis

Czy w SFM sp. z o.o zawierane są umowy zlecenie w okresie próbnym?

Stary pracownik Nowy wpis

Musisz się starać .

Jahdhd Nowy wpis
@Pytanie

Firma o (usunięte przez administratora) rozbic zero szacunku do ludzi najgorsza firma jaka widzialam

Kierowca

Najgorsza firma. Nic dobrego tu nie ma. Ludzie zjebani, aby odjebac swoją zmianę i do domu. Nie polecam tu przyjeżdżać. Pół dnia pracy zmarnowane w tej firmie. Niech taczkami sobie przywożą towar. Jedyny pozytyw ochroniarz na bramie. Pozdrawiam.

@Kierowca

Proszę się nie dziwić, że podejście pracowników jest takie a nie inne. Jak się jest traktowanym przez przełożonych jak instrumentum vocale i ma się płacone grosze od godziny, to nie może być dobrze. Jaka płaca taka praca.

Czym SFM sp. z o.o zachęcają? Jakie mają dodatki?

@Pytanie

Dodatków tyle, że brakuje rubryk na kwitku: motywacyjny, stażowy, lojalnościowy, rozłąkowy i inne ;-()

Jak oceniasz przebieg procesu rekrutacyjnego w firmie SFM Sp. z o.o.? Czy jest łatwy, czy może trudny do przejścia? Czy gdybyś miał możliwość odbycia rozmowy kwalifikacyjnej jeszcze raz, to również skorzystałbyś z zaproszenia?
logo firmy Koordynator projektów reklamowych
PHU FUX Sławomir Dominiak
(9 opinii)
Aplikuj na wiele ofert
Olek

@Kierowca a jak z serwisowaniem aut?

Nie polecam tej firmy !!!! Mistrzowie zmian są (usunięte przez administratora) nie umieją się odzywać do pracowników !!!!

Kwarantanna

Dlaczego fabryka pracuje z taką suma osób na jednej zmianie. Są kary

@Kwarantanna

Tam chodzi o zysk , a nie o ludzi.

Darek

@kwarantanna a nie zamknęli zakładu?

Remik

Jeśli ktoś nie spełnia oczekiwań firmy to logiczne, że firma nie odpowiada a mają wymagania bo firma ok!!

@Remik

Nie zgodzę się z Tobą ,że firma ok pod żadnym pozorem. Maja tam swoich pracowników co ich wychwalają ,a niektórzy są źle traktowani .

Dodo

Żenada składałam CV chyba z 10 razy i żadnej oferty co wiem że przyjęcia są

Janusz
@Dodo

Być może jest bardzo dużo zgłoszeń, stąd wymaga to trochę czasu zanim firma je wszystkie przejrzy. Jakim stanowiskiem jesteś zainteresowana? Podałabyś link do tej oferty? Dzięki.

Dodo
@Dodo

Oj to prawda ja też składałam CV z 10 razy i żadnej odpowiedzi

Obserwator .

Co się dzieje w tej firmie ,że ludzie się zwalniają i jest taka duża rotacja na stanowiskach .Czy jest aż tak źle ? .

@Obserwator .

Bardzo słabe wynagrodzenia .

Kamil.
@Obserwator .

Jak wygląda praca jako operator wózka widłowego?Czy jest dobra atmosfera międzyludzka?? Proszę podpowiedz!

Bartek

Czy firma potrzebuje teraz handlowca z doświadczeniem? Podpowiedzcie jakieś wskazówki.

Trzpień

Gdyby nie Heniek z Waldkiem i Romkiem to ta firma by splajtowała. Oni są wybitnie inteligentni.

Dominika

Firma SFM na swojej stronie ogłosiła, że prowadzi nabór na stanowisko Koordynator magazynu mebli http://sfm-sfm.eu/praca/ Firma może zapewnić stabilne zatrudnienie, szansę rozwoju i dobrą atmosferę pracy. Czy jest dla Was atrakcyjna ta oferta pracy?

@Dominika

Najlepiej się dostać na majstra,ponieważ mają od 1200 zł premii w górę + wypłata.

Jedni mają premię ,a inni nie.Nie wiem kto to przyznaje ,ale ta osoba jest nie kompetentna i tępa.

Dominika

@Pracownik takie stwierdzenie myślę, że nie powinno używać się na forum. Czy mógłbyś szerzej opisać swoje doświadczenia związane z pracą w SFM? Merytoryczna, nie obrażająca nikogo wypowiedź może nie jednej osobie pomóc.

Ola 33

Są lub będą tam jakieś przyjęcia dla kobiet w najbliższym czasie? Orientuje sie ktoś?

Op2

Ciekawe co ze śniegiem na dachu??? Ja przy maszynie nie staję jak sobie z nim nie poradzą...znowu bedzie się lało ze wszystkich dziur...

Felek

Co do tych bonów to jest ok. godziny są zapłacone jedynie jest dołożone do brutto i odliczone to znaczy że muszą sie z tego rozliczać.wszystko gra.

ŁYSY

Nie wiem jak inni ale mi na tej wypłacie odliczyli dokładnie 170 zł. co to znaczy jedno zabrali bony z powrotem znaczy że nas zrobili w balona w najpierw dali a teraz zabrali to jest chamstwo.

Zostaw merytoryczną opinię o SFM Sp. z o.o. - Strzyżów

Możesz oznaczyć pracodawcę w treści opinii wpisując znak @ np: @Pracodawca

• Jak się pracuje w SFM Sp. z o.o.?

Zobacz opinie na temat firmy SFM Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 1.

• Jakie są opinie pracowników o pracy w SFM Sp. z o.o.?

Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 1, z czego 0 to opinie pozytywne, 1 to opinie negatywne, a 0 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!

gemius

Wyniki badania GEMIUS/PBI dla wybranych węzłów w lipcu 2023r.

Ranking Użytkownicy
(real users)