Fabryka Mebli Bodzio Bogdan Szewczyk sp.j.

Adres: Sycowska 16, 56-416 Goszcz

NIP: 9111852372 REGON: 932989096 KRS: 0000203107

Fabryka Mebli Bodzio Bogdan Szewczyk sp.j.
4 498 6 1

Opinie o Fabryka Mebli Bodzio Bogdan Szewczyk sp.j.

Maszynkaaaa

Ja również pracuje w bodziu, prawie 2 lata i szczerze na małych salonach koksow niema, najniższa krajowa. Każda tak zachwala, a dlaczego nikt nie powie, że niema żadnych socjalnych, rabatów pracowniczych, kompletnie nic. Kolejna sprawa, olewanue próśb na temat wynajmowanych małych salonów. A nie wspomnę o oszustwach od strony bhp.

SYLWIA JAR

Skandal!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zamówiłam meble. ....Miały przyjechać w umówionym dniu. Przyjechały , szafa uszkodzona. Reklamacja sprawnie przyjęta od razu...szafa zabrana . I zaczynają się schody. szafa miała przyjechać w czwartek (trzeba wziąć wolne w pracy) - nie było dostawy, miała przyjechać w sobotę , nie ma. Po kontakcie Pan mówi, że za pół godziny będzie. Czekam .........po 2 h dzwonię , okazuje się ,że szafa nie została zabrana z fabryki. 2 gi dzień gdzie musieliśmy sobie wziąć wolne aby odebrać szafę. Kto mi zwróci dwie dniówki ??????? W sklepie gdzie dokupiliśmy z wystawy mebel, był rabat- owszem, super. Przyjechaliśmy po mebel okazało się ,że nie jest rozłożony, trzeba brać w całości . Panie na sklepie twierdzą ,że trzeba sobie samemu znieść. Tak k..... kobieta 60 letnia na plecach ma sobie sama znosić mebel warzący z 60 kg. ....mało tego, winda zepsuta, mebel trzeba targać po schodach....... Co to za firma? Kogo wy zatrudniacie? Kto mi odda za 2 dni zwolnienia z pracy gdzie straciłam dwie dniówki ? Kto mi odda za zapłaconych ludzi do wzniesienia mebli którzy przyjechali wnieść meble na górę ( szafę ) jak już łaskawie zostanie dostarczona muszę kolejny raz zamawiać kogoś do wniesienia 100 zł 2 osoby. Szafa kosztowała ponad 400 zł........ plus stracone z powodu wolnego w pracy 120 zł wynagrodzenia. Kolejny termin dostawy i kolejne wolne w pracy , strata 60 zł plus 2 osoby do wniesienia 100 zł. szafa wyszła ponad prawie 800 zł / czyli mogłam mieć 2 szafy.Plus stracone nerwy do tego. NIE POLECAM . Z dala od tej firmy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Cieślak
@SYLWIA JAR 12.05.2018 12:57

To jest forum dla pracowników, a nie dla rozwydrzonych klientów. F.M. "Bodzio". Fabryka Mebli "Bodzio" nie świadczy usługi wniesienia mebli do domu i klient wie o tym już od samego początku. Wszędzie są o tym informacje. Transport również jest darmowy. Ciekawe ile czasu musiała też Pani czekać na rozpatrzenie reklamacji i przysłanie uszkodzonych elementów (?). U konkurencji często trzeba czekać miesiąc czasu na samo rozpatrzenie reklamacji ( Ustawa z dnia 30 maja 2014 r. o prawach konsumenta ( Dz.U. 2014. 827 ) i tam kompletnie nikogo nie obchodzi Pani dniówka, itp. Inne firmy często wychodzą z założenia, że w takich przypadkach prawo stoi po ich stronie, mają 30 dni i koniec ! Jak się Pani/Panu nie podoba, to zapraszamy do sądu. Takie mają podejście. Co jak co, ale F.M. "Bodzio" nie tworzy swoim klientom takich problemów. Może bardziej by się Pani opłacało kupić szafę w firmie, w której jest świadczona usługa wnoszenia mebli i nie byłoby tego typu problemu. Jeżeli koszt wniesienia mebli Panią przerasta, to może warto też samej wziąć się do roboty i poszukać sobie, np. lepiej płatnej pracy. Sądząc po Pani wpisie, to nie wygląda to u Pani szczęśliwie. Niestety, ale pracownik salonu nie ma też wpływu na wiele rzeczy, które dzieją się fabryce, czy u kierowców tej firmy. Jak więc można obwiniać pracownika salonu - choćby nawet - za to, że kierowca spóźnia się dwie godziny ? Sądząc po formie Pani wypowiedzi, czyli wielokrotnych znakach zapytania, wielokropkach, kilkudziesięciu użytych wykrzyknikach, zbyt emocjonalnie podchodzi Pani do sprawy. Może warto iść na urlop i skorzystać z ładnej pogody. Może dzięki temu poczuje się Pani mniej zaburzona emocjonalnie.

Kierowca
@SYLWIA JAR 12.05.2018 12:57

A co głupia małpo może dziewczyna która tam pracuje ma dźwigać 60 kg nie pozdrawiam żebyś zdechła

Anna
@Kierowca 16.12.2018 19:55

Jeśli tak mówią do klientów pracownicy tej firmy, to Boże chroń. Wypowiedź powinna być przesłana pracodawcy, by wiedział kogo zatrudnia Pani Sylwio.

romuś
@Cieślak 14.05.2018 08:35

Ty PO bie

romuś

Nigdy więcej ale szaj z !!!!!!!!!!!!

romuś

Ale badziew i jest coraz gorzej !!! Nigdy więcej !

romuś

Ale badziew i jest coraz gorzej !!! Nigdy więcej !

Nono

Bodzio kupił nowe Hyundaie ale już opony zimowe to se darował hahaha tak więc jazda bez trzymanki

marek poolo42

opinie swoja motywuje tym ze kilka razy musialem pol auta rozladowac aby dostac sie do pierwszego rozladunku to zenujace byk mi kosci nie narobil wiec trzeba sie duzo zastanowic nad tym tematem z powazaniem

marek poolo42

pracuje jako kierowca,praca nie jest lekka auta wysluzone ale daja rade wk.......a mnie zaladunek aut nie chcialbym obrazac kolegow ale to niekiedy totalne barany,trzeba niekiedy wyslac ich w trase zeby zobaczyli jak wyglada rozladunek zle zaladowanego auta wiem ze maja placone od zaladowanego auta chwala im bo tez tam pracowalem ale niech kierownictwo to przypilnuje z powazaniem

Kierowca

Ile zarabia kierowca w Bodziu ? Po ile godzin w miesiącu i jakie ma obowiązki poza rozwozem towaru ?

Terakota
@Kierowca 01.09.2018 23:54

Masakra. 13 zl za kazde przejechane 55 KM. Prekosc jazdy 80 pm max. I teraz policz sobie.

Karolina
@Terakota 05.10.2018 02:46

@Terakota, pracujesz w firmie Bodzio jako kierowca? Możesz powiedzieć czy jesteś zatrudniony bezpośrednio u pracodawcy, czy na własnej działalności? Twój komentarz jest bardzo krótki i taki komentarz nie mówi zbyt wiele osobom, które są zainteresowane stanowiskiem kierowcy w tej firmie. Zachęcam Ciebie do dłuższego komentarza na temat warunków pracy i zatrudnienia w tej firmie.

Kierowca
@Kierowca 01.09.2018 23:54

Pracuje 400 godzin w miesiącu czy dalej mam pisać ...?

Kierowca
@Kierowca 01.09.2018 23:54

400 godzin czy pisać dalej?

Grzegorz
@Terakota 05.10.2018 02:46

Nie wiem skąd się wzięło Panu 13 zł za każde 55 KM ale jest to nie prawdą, ponieważ średnio wychodzi ponad 20 zł za godzinę. Brane są pod uwagę również rozładunki, a jeżeli kierowca weźmie coś od klienta za wniesienie mebli to jest jego. Ale widać, że Pan o niku kierowca ma ubogie słownictwo i jest po prostu nie miły, podejrzewam, że za to został wyrzucony z pracy.

Pracownik

To nie firma a (usunięte przez administratora), dobrze jest nabawić się nerwicy i skrzywienia kręgosłupa... przyjeżdża ktoś w imieniu kogoś, nawet się nie przedstawia i z dnia na dzień daje wypowiedzenie... przyjeżdzają jakieś dwie kobiety nie mające pojęcia o dekorowaniu wnętrz i ich zdaniem przecież możesz postawić fotel w kuchni albo zagęścić wersalki nie zostawiajac przejścia... salony odwiedzają głównie osoby starsze ze względu na cenę mebli a co za tym idzie NISKA JAKOŚĆ i one potrzebują akurat przestrzeni. Nie wiedząc nic o człowieku , nawet jak ma na imię rownaja wszystkich z ziemia- dobrze, ze już tam nie pracuje bo to podchodzi pod mobbing. Siedząc w salonie po 11h nie możesz używać telefonu bo potrafią siedzieć na kamerach, zadzwonić i się drzeć. To jakieś getto, nie polecam. Może praca i w miare spokojna ale nigdy nie znasz dnia i godziny a co dopiero planowanie rodziny

Ja
@Pracownik 22.11.2018 22:35

Niestety nie do końca mogę się z tą opinią zgodzić. Pracuje na Salonie 13 rok i mogę wiele powiedzieć. Ludzie pracujący na salonach pozostają na co dzień bez kontroli, tzn. że przychodząc do pracy nie masz Szefostwa za tak zwaną ścianą. Muszą być kontrole firmowe, ponieważ większość pracowników robi, co chce(oczywiście nie wszyscy), Panie o których mowa moim zdaniem są jak najbardziej profesjonalne, potrafią doradzić i kiedy jest taka konieczność opieprzyć. Pracownicy muszą nauczyć się słuchać co się do nich mówi. Zazwyczaj jest tak, że każdy chciałby zarabiać kokosy i najlepiej siedzieć 8 godzin na telefonie prywatnym. Piszecie o 11 godzinach pracy na salonie ok, a dlaczego już nikt nie doda, że nadgodziny są do odbioru lub do zapłaty. Ludzie ogarnijcie się. Takie numery i przekręty, jakie wychodzą podczas inwentaryzacji to głowa boli. Dlaczego nie piszecie, że wypłaty sa zawsze na czas, urlopy zgodnie z prawem pracy. Co do Szefostwa nigdy nie miałam zadnego problemu, kazdemu polecam takiego Pracodawce. Jestem w szoku, że piszesz o pracy w Bodzio , że to getto nigdy sie z tym nie zgodzę. Pracuję naprawdę długo i proszę nie czarować, że pracownicy są super bo to nieprawda "nie ma kota myszy harcują". Musza byc kontrole i muszą Nas czasami doprowadzić do pionu bo byłaby Sodoma i Gomora. Tych biednych zapraszam do siebie na salon, wtedy sprawdzimy wiedzę, jaka kto posiada i możemy się mądrować. Dużo ludzi pracujących nie ma pojęcia jak nazwać elementy np. szafy,itp. a wymadrzać sie potrafią, co do Firmy. Ja też miałam niejedną kontrolę podczas moich lat pracy, też dostałam reprymendę od Pań kontrolujących, która wydawała mi się niesłuszna jeśli chodzi o dekorowanie salonu, jednak kiedy zrobiłam tak, jak powiedziały, okazało się, że miały rację. Polecam wiecej pokory, spokoju, bo Firmie Bodzio, jak ktoś jest uczciwy to nie ma takiej opcji, aby go Szefostwo zwolniło. Pozdrawiam

Jolka ze śląska
@Pracownik 22.11.2018 22:35

Oj pracować się chyba nie chciało bo ja w Bodziu urodziłam dwoje dzieci i pracuję dalej zawsze zadowolona. Kiedyś pracowałam w wielkim salonie teraz w małym i zawsze jest pozytywnie.

Anna
@Pracownik 22.11.2018 22:35

Ja również jestem zadowolona ,ponieważ przez 10 lat pracowałam w innej firmie .I co mogę powiedziec tam to dopiero było getto na 2 minuty nie mogłaś sie zatrzymac .Kazdy miał placone od ilosci wyprodukowanej -dobrej normy takie że glowa boli .Idz zobacz do Wlocha albo Niemca to zobaczysz jakie soki z Ciebie wycisną ,każdą minutę .Bodzio to bajka w porownaniu do innych firm w naszej okolicy .A szefostwo wspaniali ,pogodni ,jak ktos ma problemy i pojdziesz powiesz co i jak .To nigdy nikogo nie zostawią na lodzie i dzieci również .Szacun dla tej rodziny jak i firmy

Karolina
@Anna 28.11.2018 20:33

Wspomniałaś, że odpowiada Ci szefostwo w Fabryce Mebli Bodzio . Czy w sytuacji, gdy mamy jakiś problem, możemy zwrócić się z nim bezpośrednio do szefostwa? Czy można powiedzieć, że kierownictwo jest otwarte na potrzeby pracowników? Jakie jest Twoje zdanie na ten temat?

Pracownik z Goszczajp
@Pracownik 22.11.2018 22:35

Bodzio to naprawdę bardz dobry pracodawca!!!!W Bodzio pracują te osoby które chcą pracować jak się nie podoba to do kadr i nie wymyślać kłamstw o paczkach noszeniu i innych bzdur a normach BHP i proszę się najpierw zapoznać. Jakie są owe normy dla kobiet i mężczyzn .Zawsze można jechać na prace sezonowe lub do marketu.

Ft ff
@Pracownik z Goszczajp 02.12.2018 09:07

No w Bodzio to paczki noszą się same. A o normach to poczytaj sobie sam trolu z fabryki.

Anna
@Karolina 30.11.2018 13:33

Wiadomo że firma jest duża ,problemy są i były i będą Pracuje dużo osób doswiadczonych i tych mniejdoswiadczonych .Szefostwo naprawdę jest na poziomie .Można zwrócić sie do nich bezposrednio.Jesli chodzi o kierownicywo to ono powinno przyjmować na bary problemy i również powinno byc otwarte jak i na pracodawcę czyli byc peunomocnikiem szefa jaki również być otwartym na potrzeby pracownika .Powinno umiec radzić sobie ze stresem ,podejmować decyzje skuteczne i szybkie a do tego nie zamiatac pod dywan tzn mówi c o problemach szefostwu??!! Z tego co zauważyłam jest inaczej i to wlasnie w tym tkwi problem .Podrawiam

Pietruszka

Wow, ale wyspało zadowolonych z pracy. Szkoda że dalej nie przestrzega firma przepisów BHP. Paczki z meblami ważą ponad 80 kg,trzeba je ręcznie targać na salon z kierowcą i nie ważne że ciężar znacznie przekracza dopuszczalne normy. Ale to pół biedy, ciekawiej się robi jak trzeba wymienić taką paczkę z meblami klientowi w 4 piętrowym bloku gdzie nie ma windy. Schodami do góry i na dół, nie istotne że kręgosłupa nie idzie wyprostować tydzień. Pominę fakt że niektóre reklamowe meble wymienia się po kilka razy, bo zapakowano większy szrot niż ten u klienta.

Agniesia01
Zweryfikowany użytkownik

Jestem zadowolonym pracownikiem pracuję kilkanaście miesięcy. Wypłata na czas i zadowalająca. Najlepszy szef jakiego w życiu miałam, fantastyczna pani dyrektor Iwona Szewczyk zawsze mogę liczyć na jej pomoc. Kobieta Anioł. Prowadząca Magda najlepsza ???? Atmosfera rodzinną. Polecam pracę w Fabryce mebli Bodzio.

Zadowolony Pracownik

Jestem zupełnie nową osobą w ekipie Bodzio i zostałem bardzo przyjęty do pracy przez Dyrekcję i ekipę. Panie o których mowa okazały mi dużo pomocy i serdeczności w chwilach, kiedy dopadały mnie wątpliwości, bo bałem się nowych obowiązków. Wypłatę zawsze dostaję na czas, zasady są proste im większe mam wyniki tym więcej zarabiam i wydaje mi się to sprawiedliwe. Firma bardzo przestrzega przepisów prawa pracy, wypłata na czas, urlopy jak trzeba. |Warunki pracy też bardzo dobre. Jak ktoś się stara, to go docenią.

Zadowolony Pracownik

Pierwsza uwaga do Pana który opisuje sprawę reklamacji swojego narożnika, chyba pomylił pan portal, jesteśmy na portalu opinie o pracy, a nie o wyrobach danego producenta, już sam ten fakt mi wystarczy, żeby nie wierzyć Pańskiej opinii. Druga uwaga do Pani, która pracę w FM |Bodzio przyrównuje do getta, kobieto, trzeba było się uczyć historii, a nie biegać za chłopakami za młodu, wtedy wiedziała by Pani jakie warunki panowały w niemieckich więzieniach i takie porównanie nie przyszło by Pani do głowy. BARDZO KRZYWDZĄCA jest opinia o pracodawcy, jak i "Paniach" które sprawują kontrolę nad punktami sprzedaży, każdy nawet pracownik który jest na okresie próbnym, dobrze zna te Panie z imienia i nazwiska, osoby te mają za zadanie głównie wspierać pracowników Salonów, służą pomocą w organizacji pracy Salonu i w tym celu są wysyłane przez pracodawcę. Są wieloletnimi pracownikami i posiadają niezbędną wiedzę i doświadczenie. Ale kiedy spotykają się z lenistwem, niekompetencją i rażącym łamaniem obowiązków pracowniczych, po prostu reagują. Droga Pani, jeżeli tak bardzo źle Pani ocenia Fabrykę i pracę w Salonie, mamy wolny kraj, niech Pani założy własną Firmę, zatrudni sobie blisko trzy tysiące ludzi, znajdzie dla nich pieniądze na wynagrodzenia, opłaci podatki, zapewni warunki BHP i spełni setki przepisów, które tych pracowników chronią, do tego stopnia że niektórym się w głowach przewraca. Życzę, żeby Pani coś z tej działalności na koniec miesiąca zostało. Ps. Pracowałam w kilku prywatnych firmach, i nigdzie nie spotkało mnie tyle serdeczności i wyrozumiałości ze strony pracodawcy, nawet gdy zdarzył się błąd z mojej strony. Praca w tej firmie zapewniła mi stabilizację życiową. Nie jestem w tej Firmie wyjątkiem.

waldek

Raklamowalem naroźnik.Nawet sprawa trafiła do Sądu.Wlascicel się przestraszył tydz przed rozprawą i wyszla ugoda.Doczytałem ,iz jego zona kandydowala gdzieś tam I byloby brzydko by niesmak pozostał .To bylo kilka lat temu.Nie polecam firmy.Przyjezdza ubrudzony kierowca bedący jednocześnie ekspertem i rzeczoznawcą..Najpierw niech brudas budy zdejmie wchodząc do domu.Przyjechal sam by naroźnik zapakować z 6piętra do auta.Pytam się jak?.Pan musi pomóc.Uśmarkalem się do kolan Dałem panu 2min na wyjście z posesji.Po kilku chyba dniach pojawil się ktoś z osobą do pomocy.Mając niezaleźną ekspertyzę próbowali walczyć.Nie pykło.Zaplacili za naroźnik ,ekspertyzę i odsetki.Omijam salon szerokim łukiem

Pracownica

Praca w tej firmie pozostawia wiele do życzenia. Noszenie ciężkich paczek, nikt się nikim nie przejmuje, wypłata nie duża, zwalniają z dnia na dzień bez podania przyczyny, szefowa zaskoczona... traktują pracowników jak najgorszych plebsow, bo pracownik zawsze wszystko robi zle.

PRZZ

Poczytajcie o forte na stronach forte to dopiero masakra jak dyro nie pozwolił przeprowadzić badania anonimową ankietą o mobbingu KTOŚ TAM DOBRZE OPISUJE O PIJAKU O KARANIU ZBIOROWYM nawet są wiersze z kibli

pracownik z długim stażem

Przestroga dla kobiet które Chcą założyć rodzinę.Po powrocie z urlopu macierzyńskiego i rodzicielskiego( łącznie rocznego urlopu) nie macie co szukać z powrotem!!Jestem w szoku po 10 latach współpracy tak firma mi podziękowała zwolnieniem.Szczerze nie spodziewałam się byłam uczciwa wobec Nich nic nie mieli Mi do zarzucenia, niestety tak Mnie potraktowali!!!Brak słów .Po powrocie wydawało się wszystko ok pracowałam niecały miesiąc ale niestety szefostwo wychodzi jednak z założenia iż wolą zatrudniać ludzi bez dzieci!!Brak inwestowanie i dalszego rozwoju pracownika.Pracownik na salonie był od obsługi klienta, reklamacji,sprzątania, wyrywania chwastów na zewnątrz,odśnieżanie, rozładowanie mebli z kierowcą bywało że paczki miały po 70 kg i nikogo to nie obchodziło trza było to rozładować z auta na salon i wiele tu wymieniać....Jedyne co dobre to zarobki ale to też tylko od sprzedaży.

Gagamatek

Pracowałam/em w fabryce mebli Bodzio. Powiem krótko, kierownicy ani szefostwo nie sluchaja co ma pracownik do powiedzenia, czy jak cos sie zepsuje to trzeba zrobic. Mówią tylko ze sie tym zajmą ale efektow nie ma. No i wiadoma sprawa jest ze w tej firmie nie mozna isc na chorobowe, bo to oznacza ze nie chce ci sie pracowac i cie zwalniają jak konczy ci sie umowa. Nie wazne czy chciales/as zalatwic sobie urlop a akurat zaden kierownik nie odebral telefonu od ciebie. To ich w ogole nie obchodzi. Mialam/em okazje rozmawiac z samym szefem tejze firmy, ale potraktowal mnie prawie jak powietrze. Naprawde nie dbaja tam o pracownikow. Nieinteresuje ich nikt i nic.

Rabotay7 3
@Gagamatek 02.11.2018 15:04

Ortografii się naucz i potem udzielaj.

Pracownica
@Gagamatek 02.11.2018 15:04

Bardzo dziwne z chorobowym, sama byłam a mimo to dostałam umowę na czas nieokreślony. Jeśli chodzi o załatwianie spraw na fabryce to nie ma z tym problemu, wystarczy wiedzieć gdzie i do kogo sie zgłosić, jako salon nigdy nie mieliśmy problemu za załatwianiem spraw w Fabryce.

Sara

Praca w Bodzio jest super. Nic nie musisz robić, jak panie z salonu w Żorach. Klient zwiedza sklep przez pół godziny a obsługa ma to w nosie. Kawka i ploteczki. Taką pracę każdy by chciał!

nikgdy

omijajcie to dalekim kołem porażka

kandydat na kierowce

witam czy mozna uzyskac jakies informacje na temat pracy jako kierowca kat b

anonymous

Kupiłam szafę do sypialni, reklamowałam trzy razy a i tak większość do siebie nie pasowała . Większego gówna w życiu nie widziałam!!!!

Jancia

A poza tym, firma daje ogromne możliwości rozwoju i co za tym idzie, zarobku ;)wystarczy się przyłożyć i dbać jak o swoje ;) a nie przychodzić do pracy jak za karę ;)

Paula
@Jancia 06.09.2018 22:14

Mimo twej pochwały... uważasz, że kobieta jest wstanie pomóc kierowcy wnieść z samochodu na salon 50kg(a nawet 70kg) paczkę? A takie się zdarzają... z tego co wiem przepisy zabraniają dźwigać aż tyle... jak to sie ma do uczciwości firmy?

Jancia
@Paula 09.09.2018 21:37

Jutro mogę Ci dokładnie napisać jakie są przepisy bhp ;) a poza tym ja akurat nie mialam problemu z wnoszeniem z kierowcą na salon np. Magriny 74 kg ;) czy szafy 240x200..wszystko zależy indywidualnie od pracownika, kazdy jest przecież inny ;)

Jancia
@Jancia 11.09.2018 21:46

A poza tym, ja nie mialabym sumienia patrzec na to jak kierowca , (ktory tez ma rodzine, wyjezdza do nas w nocy, ma problemy z umowieniem sie z klientami i jest po prostu zmeczony bo z mojego doświadczenia to 90 % kierowcow i tak wnosi meble, )mialby sam targać mi paczki na salon...

Ruda
@Jancia 06.09.2018 22:14

Świeta racja!

Karolina w
@Jancia 11.09.2018 21:46

Co ty wypisujesz? Chyba nie o tej firmie! Pracowałam 8 lat, targałam meble z kierowcą, do każdego klienta z uśmiechem, wiele stałych klientów, współpraca z deweloperem, a jak na początku zarabiał am 1800 to teraz po zmianach 1680! Kpina! Mała miejscowość nie duży ruch, czasem zdąży się jakieś ekstra zamówienie, trzeba mieć 100 tyś żeby dostać 15zl premi. Traktują cię jak mużyna, masz charować za miskę ryżu! Najlepiej pomalować twarz na czarno i nikt się dziwił nie będzie jak dowie się ile zarabiasz

Karolina w
@Jancia 06.09.2018 22:14

Możliwości ha, hyba możliwość skrzywienia kręgosłupa, nabawienia się nerwicy a i jeszcze wymagane dobre poczucie humoru w dniu wypłaty. Porażka nie firma! Ha dziękuję do widzenia Bodziu!

Rew
@Jancia 06.09.2018 22:14

Jakiego rozwoju? Przecież w tej firmie nie inwestuje się w pracowników. Zero szkoleń. Dno

kamila

Witam. Jestem przed zakonczeniem umowy-sama jej nie przedłuzam. To jak zostałam potraktowana po 6 latach pracy to masakra, zero pytania dlaczego odchodze, jaki powod itd. Pani na kadrach jedynie odhaczyła dla dyrekcji ze zwalnia sie miejsce. Nikt nie bierze pod uwage jak pracujesz, ile targujesz, jakie masz podejscie do pracy, do klienta. Firmie nie zalezy na dobrych pracownikach, nie szanuja ludzi ktorzy sie staraja. Firmie obojetne kogo zateudni na salon. Z kazdym dniem utwierdzam sie ze podjełam słuszna decyzje o zakonczeniu pracy w tej firmie.

Karolina w
@kamila 25.09.2018 19:36

Zgadza się w 100 % mam to samo, ale sama się zwalniam po 8 latach

kamila
@Karolina w 26.09.2018 10:26

Ja tez sama po 6 latach. Trzeba mieć szacunek do samej siebie i wiedziec kiedy odejsc. Jesli firmie nie zalezy kto ich reprezentuje (bo pracownicy na salonach sa jak dla mnie wizytowka firmy) to źle świadczy o firmie. Dyplomy na salonach typu "Solidny pracowawca " są juz dawno przeterminowane - pora je zdjąc ????

Jancia

Wspaniała Dyrekcja, która na prawdę potrafi docenić i obdarzyć zaufaniem pracownika :) tylko potrzeba chęci zeby się wykazać, bo za nieróbstwo to nikomu nigdzie nie bedą płacić ;)

Ola
@Jancia 06.09.2018 22:07

Boże! Co ty gadasz? Chyba ci się firmy pomylił!

jan

czy są jakieś premie w tym zakładzie ,czy (usunięte przez administratora)jak się pracuje na godzinę to dostanę jeszcze premie .. właśnie chciałbym się wybrać a może lepiej do gawina

Karolina

Możecie powiedzieć coś więcej o pracy na stanowisku - szwaczki? Pojawiło się takie ogłoszenie na stronie firmy (https://www.bodzio.pl/praca). Jak przedstawia się kwestia benefitów pozapłacowych oraz wynagrodzeń. Czy firma prowadzi jakiś system motywacyjny, jak wygląda system czasu pracy? Co warto wiedzieć przed złożeniem swojego CV?

Kalafiorzysta

Hallo pracownicy firmy bodzio!!! Jak wyglada praca w tej firmie jako kierowca na busa? Jaka wypłata?placone jest od km czy stała pensja?

Anna -Bydgoszcz

Witam kilka krotnie ostatnio robiłam zakupy w sklepie na ul. Ujejskiego 32 w Bydgoszczy jestem bardzo zadowolona z zakupów . Obsługa sklepu jest bardzo miła i służy pomocą .Na szczególne moje wyróżnienie zasługuje pan Rafał ,który jest perfekcjonistą w tym co robi ,zawsze uśmiechnięty ,miły i po prostu umie sprzedawać .Zrobił mi projekt kuchni który spełnił moje marzenia ,doradził w najmniejszych detalach .Teraz cieszę się z pięknej kuchni , która jest funkcjonalna .Realizacja zamówienia była bardzo szybka i za to dziękuję . Wizyta w tym sklepie była dla mnie czystą przyjemnością i na pewno tam jeszcze wrócę i polecę znajomym .

Były pracownik
@Anna -Bydgoszcz 29.08.2018 13:55

Wygląda to na komentarz pracownika sklepu ...

Były pracownik
@Były pracownik 29.08.2018 21:22

hehhehehe

Zostaw opinię o Fabryka Mebli Bodzio Bogdan Szewczyk sp.j. - Goszcz

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Fabryka Mebli Bodzio Bogdan Szewczyk sp.j.