Fabryka Mebli Bodzio Bogdan Szewczyk sp.j.

Goszcz

Ocena pracodawcy 4/6

na podstawie 495 ocen.

Fabryka Mebli Bodzio Bogdan Szewczyk sp.j.
4 495 6 1

Opinie o Fabryka Mebli Bodzio Bogdan Szewczyk sp.j.

anonymous

Kupiłam szafę do sypialni, reklamowałam trzy razy a i tak większość do siebie nie pasowała . Większego gówna w życiu nie widziałam!!!!

Kierowca

Ile zarabia kierowca w Bodziu ? Po ile godzin w miesiącu i jakie ma obowiązki poza rozwozem towaru ?

Terakota
@Kierowca 01.09.2018 23:54

Masakra. 13 zl za kazde przejechane 55 KM. Prekosc jazdy 80 pm max. I teraz policz sobie.

Jancia

A poza tym, firma daje ogromne możliwości rozwoju i co za tym idzie, zarobku ;)wystarczy się przyłożyć i dbać jak o swoje ;) a nie przychodzić do pracy jak za karę ;)

Paula
@Jancia 06.09.2018 22:14

Mimo twej pochwały... uważasz, że kobieta jest wstanie pomóc kierowcy wnieść z samochodu na salon 50kg(a nawet 70kg) paczkę? A takie się zdarzają... z tego co wiem przepisy zabraniają dźwigać aż tyle... jak to sie ma do uczciwości firmy?

Jancia
@Paula 09.09.2018 21:37

Jutro mogę Ci dokładnie napisać jakie są przepisy bhp ;) a poza tym ja akurat nie mialam problemu z wnoszeniem z kierowcą na salon np. Magriny 74 kg ;) czy szafy 240x200..wszystko zależy indywidualnie od pracownika, kazdy jest przecież inny ;)

Jancia
@Jancia 11.09.2018 21:46

A poza tym, ja nie mialabym sumienia patrzec na to jak kierowca , (ktory tez ma rodzine, wyjezdza do nas w nocy, ma problemy z umowieniem sie z klientami i jest po prostu zmeczony bo z mojego doświadczenia to 90 % kierowcow i tak wnosi meble, )mialby sam targać mi paczki na salon...

Ruda
@Jancia 06.09.2018 22:14

Świeta racja!

Karolina w
@Jancia 11.09.2018 21:46

Co ty wypisujesz? Chyba nie o tej firmie! Pracowałam 8 lat, targałam meble z kierowcą, do każdego klienta z uśmiechem, wiele stałych klientów, współpraca z deweloperem, a jak na początku zarabiał am 1800 to teraz po zmianach 1680! Kpina! Mała miejscowość nie duży ruch, czasem zdąży się jakieś ekstra zamówienie, trzeba mieć 100 tyś żeby dostać 15zl premi. Traktują cię jak mużyna, masz charować za miskę ryżu! Najlepiej pomalować twarz na czarno i nikt się dziwił nie będzie jak dowie się ile zarabiasz

Karolina w
@Jancia 06.09.2018 22:14

Możliwości ha, hyba możliwość skrzywienia kręgosłupa, nabawienia się nerwicy a i jeszcze wymagane dobre poczucie humoru w dniu wypłaty. Porażka nie firma! Ha dziękuję do widzenia Bodziu!

Rew
@Jancia 06.09.2018 22:14

Jakiego rozwoju? Przecież w tej firmie nie inwestuje się w pracowników. Zero szkoleń. Dno

kamila

Witam. Jestem przed zakonczeniem umowy-sama jej nie przedłuzam. To jak zostałam potraktowana po 6 latach pracy to masakra, zero pytania dlaczego odchodze, jaki powod itd. Pani na kadrach jedynie odhaczyła dla dyrekcji ze zwalnia sie miejsce. Nikt nie bierze pod uwage jak pracujesz, ile targujesz, jakie masz podejscie do pracy, do klienta. Firmie nie zalezy na dobrych pracownikach, nie szanuja ludzi ktorzy sie staraja. Firmie obojetne kogo zateudni na salon. Z kazdym dniem utwierdzam sie ze podjełam słuszna decyzje o zakonczeniu pracy w tej firmie.

Karolina w
@kamila 25.09.2018 19:36

Zgadza się w 100 % mam to samo, ale sama się zwalniam po 8 latach

kamila
@Karolina w 26.09.2018 10:26

Ja tez sama po 6 latach. Trzeba mieć szacunek do samej siebie i wiedziec kiedy odejsc. Jesli firmie nie zalezy kto ich reprezentuje (bo pracownicy na salonach sa jak dla mnie wizytowka firmy) to źle świadczy o firmie. Dyplomy na salonach typu "Solidny pracowawca " są juz dawno przeterminowane - pora je zdjąc ????

Jancia

Wspaniała Dyrekcja, która na prawdę potrafi docenić i obdarzyć zaufaniem pracownika :) tylko potrzeba chęci zeby się wykazać, bo za nieróbstwo to nikomu nigdzie nie bedą płacić ;)

Ola
@Jancia 06.09.2018 22:07

Boże! Co ty gadasz? Chyba ci się firmy pomylił!

jan

czy są jakieś premie w tym zakładzie ,czy (usunięte przez administratora)jak się pracuje na godzinę to dostanę jeszcze premie .. właśnie chciałbym się wybrać a może lepiej do gawina

Karolina

Możecie powiedzieć coś więcej o pracy na stanowisku - szwaczki? Pojawiło się takie ogłoszenie na stronie firmy (https://www.bodzio.pl/praca). Jak przedstawia się kwestia benefitów pozapłacowych oraz wynagrodzeń. Czy firma prowadzi jakiś system motywacyjny, jak wygląda system czasu pracy? Co warto wiedzieć przed złożeniem swojego CV?

Kalafiorzysta

Hallo pracownicy firmy bodzio!!! Jak wyglada praca w tej firmie jako kierowca na busa? Jaka wypłata?placone jest od km czy stała pensja?

Anna -Bydgoszcz

Witam kilka krotnie ostatnio robiłam zakupy w sklepie na ul. Ujejskiego 32 w Bydgoszczy jestem bardzo zadowolona z zakupów . Obsługa sklepu jest bardzo miła i służy pomocą .Na szczególne moje wyróżnienie zasługuje pan Rafał ,który jest perfekcjonistą w tym co robi ,zawsze uśmiechnięty ,miły i po prostu umie sprzedawać .Zrobił mi projekt kuchni który spełnił moje marzenia ,doradził w najmniejszych detalach .Teraz cieszę się z pięknej kuchni , która jest funkcjonalna .Realizacja zamówienia była bardzo szybka i za to dziękuję . Wizyta w tym sklepie była dla mnie czystą przyjemnością i na pewno tam jeszcze wrócę i polecę znajomym .

Były pracownik
@Anna -Bydgoszcz 29.08.2018 13:55

Wygląda to na komentarz pracownika sklepu ...

Były pracownik
@Były pracownik 29.08.2018 21:22

hehhehehe

Ania

Ostatanio miałam inwentaryzacje na salonie. Jakie moje zdziwienie było jak przyszło co do czego i zadzwoniłam na dz faktur a tam odebrał chłopak. Ale z jego pomocą inwenturka poszła dość sprawnie i obyło się bez krzywdy

Irek

Czy firma potrzebuje aktualnie pracowników? Może podpowiecie coś o atmosferze w pracy i zarobkach?

Mariusz

No taka z kreconymi włosami co ma odrosty na pół głowy i glos jak chłop.Nie nadaje sie do niczego.Wstyd,ze BODZIO ma taka pracownice.

17cm+1
@Mariusz 05.01.2018 18:29

O jakim dziale mowa?

Karolina

@Misia, dziękuję za Twoją odpowiedź. Z tego co napisałaś mam rozumieć, że ludzie na produkcji nie mają nad sobą nadzoru, na przykład w postaci kierowników? Piszesz, że akordy są źle liczone, kto nad tym sprawuje piecze? W firmie Bodzio dalej jednak pracujesz więc domyślam się, że mimo wad jakie wymieniłaś, odczuwasz też zalety z pracy w tej firmie?

Karolina

Witam, widzę, że na forum większość pracowników narzeka na warunki jakie panują w fabryce mebli "BODZIO". Jak myślicie z czego to wynika, czy wina leży po stronie przełożonych czy złej atmosfery w firmie? Co według Was pracodawcy firmy mogą zrobić by pracowało się Wam lepiej? Jakich dokonać zmian? Czy na forum znajdą się osoby, które mogą wypowiedzieć się na plus o firmie?

Misia
@Karolina 28.05.2018 10:26

W firmie Bodzio jest zla organizacja .Jest dużo ludzi szukajacych ,szwedajacych się.To nie jest ich wina tylko góry. Wiadomi firma zatrudnis ponad 2000 tys ludzi kazdego utrzymac to trzeba byc wydajnym pracownikiem .Tymczasem praca jest zle rozdysponowana.Akordy zle naliczone .Firma i szefostwo ok ,tylko baczniej powinni sie przygladnac co się dzieje na produkcji i to nie 5minut czy 1 godz .Postac popatrzec bo to masakra jakas jest.

Karolina

Witam Was wszystkich serdecznie, czy ktoś posiada jakiekolwiek informacje na temat rekrutacji nowych pracowników do fabryki mebli “BODZIO”? @Minka, mogłabym Cię prosić o wytłumaczenie dlaczego taką decyzję podjełaś a nie inną? @anonymous, prosiłabym abyś uzasadnił nam dlaczego tak sądzisz.

Minka

Praca w Bodzio Włocławek to jedna wielka porażka. Człowiek który tam pracuje kilka lat i szkoli nowe osoby to jakaś osoba psychiczna. Nie dość że nie znał mnie wcześniej to jeszcze zrobił kompletnego idiotę. Człowiek dojść do siebie nie mógł ponad tydzień czasu. Sprawa nie została zgłoszona wyżej i żałuję ale z oficjalnych informacji to spisek z chłopakiem z konkurencji na moją niekorzyść. Życzę temu człowiekowi oby w życiu Mu nie wyszło za to co ze mnie zrobił. Nie polecam.

Taboret
@Minka 25.05.2018 19:45

O co chodzi? Doprowadził do Twojego zwolnienia czy poprzez atmosferę sama się zwolniłaś? Może zrobił z Ciebie osobę,która nie umie się wysłowić?

Minka
@Taboret 26.05.2018 07:45

Poprzez atmosferę którą wprowadził sama się zwolniłam. Nie mogłam dojść do siebie tydzień czasu po tym jak mnie traktował. A nie pracujemy po to żeby narzekać idąc do pracy tylko z uśmiechem na twarzy. A nikt nie ma prawa robić z nas wariatów bo takie traktowanie jest karalne. Ale człowiek jest głupi i nigdzie tego nie zgłosił. Żałuję do dziś.

Jaaaja

Bylam tam 2.5 dnia, bez umoey, bez badań... zrezygnowałam i nie polecam nikomu!!! Minimalna krajowa A obowiązki od sprzątania po magazyn zamawianie towaru faktury i dawanie rat z podpisami w bankach!!!

Misia
@Jaaaja 11.04.2018 15:04

Trzeba byc elastycznym ,tak jest w wiekszosci zakladow.Dlaczego mowisz ze pracowalas za najnizsza krajową skoro przepracowalas tylko 2 dni ???

Hania
@Misia 13.04.2018 19:24

Zazwyczaj premie ustalane sa od sprzedaży, więc rowniez nie rozumiem ?jak za minimalna krajowa.Na umowie jest stawka godzinowa +nagroda która zależy od sprzedazy .Dziewczyno przepracowalas dwa dni i juz taka opinia?Nikt Ci nie naplaci zaraz niewiadomo jakiej kasy ,trzeba zdobyc doswiadczenia

anonymous
@Jaaaja 11.04.2018 15:04

Dobrze placa tylko trzeba pracować a ty nie dałaś sobie szansy.

anonymous
@anonymous 14.04.2018 23:14

Żal ale łżesz anonymous

SYLWIA JAR

Skandal!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zamówiłam meble. ....Miały przyjechać w umówionym dniu. Przyjechały , szafa uszkodzona. Reklamacja sprawnie przyjęta od razu...szafa zabrana . I zaczynają się schody. szafa miała przyjechać w czwartek (trzeba wziąć wolne w pracy) - nie było dostawy, miała przyjechać w sobotę , nie ma. Po kontakcie Pan mówi, że za pół godziny będzie. Czekam .........po 2 h dzwonię , okazuje się ,że szafa nie została zabrana z fabryki. 2 gi dzień gdzie musieliśmy sobie wziąć wolne aby odebrać szafę. Kto mi zwróci dwie dniówki ??????? W sklepie gdzie dokupiliśmy z wystawy mebel, był rabat- owszem, super. Przyjechaliśmy po mebel okazało się ,że nie jest rozłożony, trzeba brać w całości . Panie na sklepie twierdzą ,że trzeba sobie samemu znieść. Tak k..... kobieta 60 letnia na plecach ma sobie sama znosić mebel warzący z 60 kg. ....mało tego, winda zepsuta, mebel trzeba targać po schodach....... Co to za firma? Kogo wy zatrudniacie? Kto mi odda za 2 dni zwolnienia z pracy gdzie straciłam dwie dniówki ? Kto mi odda za zapłaconych ludzi do wzniesienia mebli którzy przyjechali wnieść meble na górę ( szafę ) jak już łaskawie zostanie dostarczona muszę kolejny raz zamawiać kogoś do wniesienia 100 zł 2 osoby. Szafa kosztowała ponad 400 zł........ plus stracone z powodu wolnego w pracy 120 zł wynagrodzenia. Kolejny termin dostawy i kolejne wolne w pracy , strata 60 zł plus 2 osoby do wniesienia 100 zł. szafa wyszła ponad prawie 800 zł / czyli mogłam mieć 2 szafy.Plus stracone nerwy do tego. NIE POLECAM . Z dala od tej firmy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Cieślak
@SYLWIA JAR 12.05.2018 12:57

To jest forum dla pracowników, a nie dla rozwydrzonych klientów. F.M. "Bodzio". Fabryka Mebli "Bodzio" nie świadczy usługi wniesienia mebli do domu i klient wie o tym już od samego początku. Wszędzie są o tym informacje. Transport również jest darmowy. Ciekawe ile czasu musiała też Pani czekać na rozpatrzenie reklamacji i przysłanie uszkodzonych elementów (?). U konkurencji często trzeba czekać miesiąc czasu na samo rozpatrzenie reklamacji ( Ustawa z dnia 30 maja 2014 r. o prawach konsumenta ( Dz.U. 2014. 827 ) i tam kompletnie nikogo nie obchodzi Pani dniówka, itp. Inne firmy często wychodzą z założenia, że w takich przypadkach prawo stoi po ich stronie, mają 30 dni i koniec ! Jak się Pani/Panu nie podoba, to zapraszamy do sądu. Takie mają podejście. Co jak co, ale F.M. "Bodzio" nie tworzy swoim klientom takich problemów. Może bardziej by się Pani opłacało kupić szafę w firmie, w której jest świadczona usługa wnoszenia mebli i nie byłoby tego typu problemu. Jeżeli koszt wniesienia mebli Panią przerasta, to może warto też samej wziąć się do roboty i poszukać sobie, np. lepiej płatnej pracy. Sądząc po Pani wpisie, to nie wygląda to u Pani szczęśliwie. Niestety, ale pracownik salonu nie ma też wpływu na wiele rzeczy, które dzieją się fabryce, czy u kierowców tej firmy. Jak więc można obwiniać pracownika salonu - choćby nawet - za to, że kierowca spóźnia się dwie godziny ? Sądząc po formie Pani wypowiedzi, czyli wielokrotnych znakach zapytania, wielokropkach, kilkudziesięciu użytych wykrzyknikach, zbyt emocjonalnie podchodzi Pani do sprawy. Może warto iść na urlop i skorzystać z ładnej pogody. Może dzięki temu poczuje się Pani mniej zaburzona emocjonalnie.

Karolina

@Sandra, a na podstawie jakiej umowy pracuje się w fabryka mebli '' BODZIO''? Czy pracownicy tej firmy mogą liczyć na jakieś dodatkowe benefity socjalne? @Pracownik, długo już pracujesz w fabryka mebli '' BODZIO''? Jak atmosfera w tym miejscu pracy? @krysia, a czy było to mówione odpowiednim osobom? Może niektórzy nie zdają sobie sprawy z niezbyt dobrego zarządzania?

Sandra

Bodzio to najgorsza fabryka jaka może być, jeśli w ogóle można ją nazwać fabryką, pracuję tu niepełny rok, a wystarczająco mam dość tej pracy. Tak jak wszyscy mówią brak jakiejkolwiek organizacji jest tu normą ,dziś robisz na jednym stanowisku później gdzieś indziej cię dadzą, nie mając na to wpływu. Odradzam wszystkim pracy u "Bodzia". W najbliższym czasie sama planuję się stąd zwolnić ,tym bardziej że kawałek drogi mam do pracy. Nie polecam nikomu tutaj pracy.

Pracownik

Prawda jest taka , ze nasza fabryka powoli upada. Na ten czas juz brakuje rąk do pracy , kto by pomyslal zeby brac ludzi z produkcji na budowe a pozniej ich dyscyplinarnie zwalniac za błędy w remontowaniu lub budowaniu salonu. Z tygodnia na tydzien coraz wiecej ludzi sie zwalnia glownie z powodu zbyt niskiej wyplaty lub braku szacunku do pracownika. Brak jakiej kolwiek organizacji i rozplanowania produkcji poszczegolnych mebli ze strony kierownicta a bardziej dzialu Planowania , bo dogadac sie z ktoryms z kierownikow graniczy z cudem. Szkoda czasu na pisaniu o tej pracy . Jedno jest pewne , jesli szefostwo nie zmieni swojego podejścia do firmy to przestanie ona istniec.

krysia
@Pracownik 12.05.2018 14:08

Zgadza się , bardzo zła organizacja produkcji . Wszystko za długo trwa , za długo się chodzi szuka .Wszystko powinno byc zorganizowane lepiej , szybciej i sprawniej .Mase ludzi sie szweda i stoi a czas ucieka . Proponuje zatrudnic kogos na wyzsze szczeble kogos z zachodnik firmy kto ma doswiadzenie i potrafi szybko i sprawnie zorganizowac pracę . Kogos kto mówi drekcji o problemach a nie zamiata je pod dywan ponieważ się boi .

nola

witam a praca na pół etatu lub 3/4 możliwa? ?

majka ll

Nie jestem pewna czy ktoś czyta te opinie , ale moja jest taka że , każdemu kto będzie chciał kupić meble u tego producenta kategorycznie odradzę . Otóż kupiłam łóżko koloru jabłoń , po zmontowaniu czas przykręcić czoła i cóż okazuje się że czoła są koloru orzech . Reklamację złożyłam ale co z tego , kazano mi przywieźć do sklepu nie pasujące części wtedy będą mogli wymienić . Szkoda że nie kazano przywieźć do producenta ? Aby doszło do wymiany muszę wynająć bagażówkę i pojechać 15 km. Bezczelność producenta nie zna granic.

X
@majka ll 31.03.2016 23:12

Wystarczyło poinformować sprzedawcę ,że nie ma się możliwości dowiezienia elementu.Zazwyczaj jest to brane pod uwagę.

Daniel Krzysztof
@majka ll 31.03.2016 23:12

Bo przy zamówieniu produktu takie rzeczy jak kolory trzeba uzganiac od razu. Jak nie powiesz, że wszystko ma być w jednolitym kolorze to skąd potem w salonie mają wiedzieć. Wtedy dostajesz z reguły standardowo boki szaf czy fronty łóżek w orzechu. Ja mam wszystkie meble w domu (pokoje, kuchnia) z Bodzia i chwalę sobie. No i bardzo pochwalic muszę salonik w Sulechowie koło Zielonej Góry. Dziewczyny wiedzą po co tam są i wszystko wytłumaczą nawet najbardziej upierdliwemu klientowi (sam bylem świadkiem-dały rade). ???? Pozdrawiam.

Kici

Wszystko racja Karolina :)zawody dość rzadkie i dość trudne dla kogoś kto nigdy nie miał z tym styczności. Na salonach też ładnie zarabiają jeśli sprzedawca ma utarg to ma z tego prowizję.Ja tam polecam pracę w firmie BODZIO.Wyplaty są naprawdę dobre :)pracujemy na jedną zmianę co jest bardzo dużym plusem.

radosna
@Kici 03.09.2017 21:43

można pracować na pół etatu ??

nosił wilk razy kilka i każdy się boi wilka

Co do pracy w FM Bodzio na stanowisku referenta ds. sprzedaży, czyli sprzedawcy w salonie, podzielę się moimi spostrzeżeniami. Na początek Plusy +wypłata zawsze w terminie, nigdy nie było żadnego problemu z płatnościami +wysokość wypłaty OK, zdarzało się i grubo powyżej średniej krajowej, ale podkreślę w tym miejscu że nie każdy salon ma obroty i są sprzedawcy którzy od lat robią za mniej niż 2000 na rękę +jak ktoś miał trochę pojęcia i chęci można było dorobić na montażach +teoretycznie brak nadgodzin w pracy, ale teoretycznie +umowa o pracę, chociaż z dzisiejszej perspektywy mogę śmiało powiedzieć że nie jest to nic nadzwyczajnego, tym bardziej że ZUS przy naprawdę wysokich dochodach i odprowadzanych w pełni przez FM Bodzia składkach wylicza że może na emeryturze zobaczę 2200 na rękę A teraz minusy -brak poszanowania pracownika, jesteś tylko numerem który można wymienić na inny numer -brak jakichkolwiek szkoleń, FM Bodzio nie inwestuje w swoich pracowników ani złotówki, więc jeżeli chcesz się rozwijać to na pewno nie w tej firmie -naciskanie na wybranie urlopu do maja, tak żeby zostało wam 6 dni do końca roku -sprzedawca to również magazynier, monter, sprzątaczka, ekipa do koszenia trawy, człowiek do odśnieżania parkingu, pracownik działu reklamacji który musi wymienić meble u klienta, wnieść i znieść np. narożnik na i z czwartego piętra. To nic że po wykonaniu większości z tych zadań jesteście wykończeni i spoceni, trzeba dalej cisnąć sprzedaż z uśmiechem na ustach -nie przestrzeganie przepisów BHP odnośnie ciężaru jaki może nosić pracownik, często kobieta musi z kierowcą wnieść elementy szafy na salon a waga paczki to 80kg -coraz więcej problemów ze sprzedażą mebli, od kilkunastu lat w kółko te same meble zmienia się tylko kolor płyty, uchwyty meblowe i nóżki. Jak popatrzysz na meble konkurencji to jesteśmy dekadę do tyłu, i nie chodzi tylko o wzornictwo, którego w FM Bodzio nie ma, chodzi o rozwiązania techniczne, akcesoria meblowe i jakość, która również jest z roku na rok na niższym poziomie. -brak ujednoliconego uniformu sprzedawcy, nie raz klient patrzy z niedowierzaniem jak sprzedawca przychodzi ubrany do pracy. Każdy może spróbować, dla jednego to będzie szczyt marzeń być sprzedawcą w tej firmie, dla drugiego totalna porażka, a forum to tylko forum, trzeba spróbować samemu

radosna
@nosił wilk razy kilka i każdy się boi wilka 04.09.2017 11:43

witam a czy można pracować ma pół etatu? ??

kobietka

Zastanawiam sie nad pracą u biodzia w goszczu, na produkcji. Czy ktoś sie orientuje czy będą jakieś przyjęcia, i czy warto tam sie starać o pracę? czy to ciężka praca dla kobiety?

Ulala

Zarobki słabe. Zabrali wszystkie dodatki i premie małym salonom. Chyba na poczet reklamy w tv Teraz na premie tzn nagrodę trzeba przekroczyć próg 100 tys gdzie małym salonom Zadko się udaje Do tego trzeba być księgowa kasjerem kadrowa i prasowaczem i sprzątaczka czyli 5 zawodów za jedną minimalna pensje. Co raz więcej ludzi się zwalnia

Struś
@Ulala 11.01.2018 21:56

Zapomniałaś o pozostałych profesjach, tj: fakturzystki, magazyniera, ogrodnika,montażysty, tragarza, no i chłopca do bicia

Kkkkkkk
@Ulala 11.01.2018 21:56

Brawo!!! To jest święta prawda, potwierdzam.

Karolina

@Hania, @Misia, @Makler, po Waszych wypowiedziach wnoszę, że pracujecie w fabryka mebli '' BODZIO'' w Goszczu. Czy możecie napisać coś jeszcze na temat tego pracodawcy oraz warunków, jakie oferuje? @anonymous, dobrze, że wspominasz o atmosferze w miejscu pracy - jest ona bardzo ważna. Czy planujesz związać się z firmą na dłużej?

anonymous

Polecam pracę w fabryce mebli Bodzio ponieważ -system jest jednozmianowy -wyplata na czas -pełne skladki do Zusu (co za tym idzie ladnie platny urlop czy chorobowe,czy macierzyńskie -co miesiąc kawa ,herbata ,cukier -imprezy andrzejkowe i okrągłe rocznice -wyprzedaże dla pracownikow :* -wyplaty naprawdę dobre

Sprzedawca z Bodzio
@anonymous 04.12.2017 17:48

Ty to chyba jesteś ten "zadowolony" dupowłaz z Czekoladowej, lub z centrali pozostałych pracowników (salonów) firma nawet nie raczy poinformować o imprezie w Goszczu. Pozdrawiam

anonymous
@Sprzedawca z Bodzio 05.12.2017 01:08

Dlaczego uważasz że jestem z sorzedawcą z salonów ?wręcz przeciwnie ,pracuję w fabryce.Powiec mi jaki to by miało ses informowac sprzedawcow ze salonów ktorych jest ponad 300 ??czy komus by się chciało z Warszawy,Lodzi czy Krakowa przyjechac do Goszcza na andrzejki.Dlatego nikt nie informuje bo albo wszyscy sprzedawcy albo nikt...

Paulina
@Sprzedawca z Bodzio 05.12.2017 01:08

Nie no albo wszyscy albo nikt,aha poczekaj zapomniałam dodac za naszą kase mieliscie te andrzejki poucinali Nam dodatki to się wybawili.Szkoda słow

Pracownik
@anonymous 04.12.2017 17:48

Jakie andrzejki? A że w grudniu uciete wypłaty o 500-600zl nie wspomniales

Pawel
@anonymous 04.12.2017 17:48

Popieram dobre podsumowanie .Najwiekszy plus tej firmy to system jednozmianowy .

Modnisia
@Paulina 17.12.2017 21:29

Święta prawda

Modnisia
@Pracownik 18.12.2017 21:12

Święta prawda

anonymous

Wspaniali normalni ludzie bardzo dobra praca . Pracuję 15 lat w Salonie . Pamiętajcie że klient musi być na pierwszym miejscu to i wypłata bedzie dobra. Salon to nie zło konieczne tylko trzeba dbać jak o własny dom.

Makler
@anonymous 25.03.2018 09:26

Amen

Zostaw opinię o Fabryka Mebli Bodzio Bogdan Szewczyk sp.j. - Goszcz

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Fabryka Mebli Bodzio Bogdan Szewczyk sp.j.