Opinie o Fabryka Mebli Bodzio Bogdan Szewczyk sp.j.
Jeździłem jeszcze Lublinami. Banka oleju pod siedzenie, trytki do schowka i ogień. Choć w brew pozorom dobrze wspominam pracę ta.
Witam, z czystą przyjemnością mogę napisać że współpraca z państwa firmą przebiegła na najwyższym poziomie zaczynając od doradztwa na samym początku, projektowaniu kączowszy na transporcie na wskazany adres (ukłon w stronę kierowców) jeśli chodzi o oddział w Olsztynie w dziale sprzedaży bardzo dziękuję Panu Pawłowi Z. Za bardzo trafione wskazówki przy projektowaniu co przyniosło pożądany przez Nas efekt w naszym mieszkaniu. Do tego wszystko na czas zgodnie z umową!!! BRAWO:) I na pewno do zobaczenia.
Fabryka Mebli Bodzio posiada duży asortyment mebli oraz dekoracji . Atrakcyjne ceny. Atutem jest szybka dostawa w 3- dni. Polecam serdecznie.
Jak to jest ze praktykant na l4 dostaje wiecej wypłaty a pracując dostaje mniej?
Miałam tą wątpliwą przyjemność uczestniczyć w rekrutacji do salonu w Brodnicy. Było nas na miejscu około 30 osób,wszyscy umówieni na jedną godzinę. Dwóch Panów przeprowadzało rozmowy,szło to całkiem sprawnie. Niestety jedna z pracownic salonu(wysoka, z dużą nadwagą)prowadziła własny casting.Podeszła do kilku kandydatek z karteczką i brała od nich numery telefonów,co było bardzo nie na miejscu i nieprofesjonalne. Jakby tego było malo-do jednej przysiadła się i tak ostentacyjnie pokazywała jej,że to ona sobie wybierze z kim będzie pracowala,ze aż się tam odechciewało siedzieć- nie tylko ja zwróciłam na to uwagę,bo później słyszałam jak druga pracownica zwraca jej uwagę,że to jest nie na miejscu i kandydatki to komentują,ale nie zrobiło to na niej chyba wrażenia bo tylko przewróciła oczami i powiedziała cytuję *EBIE MNIE TO(siedziałam nieopodal-widzialam to).Nie wiem czy i jak zakończyła się rekrutacja,ale ktoś tam powinien zwrócić uwagę na takie krzywe akcje. Każdy powinien mieć równe szanse,uzależnione od doświadczenia i kompetencji,a nie od tego czy ktoś jest czyimś znajomym. Nawet nie mam ochoty tam wracać zeby cos kupic?zle to świadczy o tej firmie.
Co mogę wnieść do firmy,jakie mam doświadczenie,dlaczego chce tu pracować
Poziom rozmowy:
- Rezultat: Nie dostałem pracy
Serdecznie zachęcam do odwiedzenia tego wyjątkowego salonu meblowego. Profesjonalna obsługa doradzi Państwu w wyborze idealnych mebli. Szeroki asortyment i wysoka jakość produktów z pewnością spełnią oczekiwania. Przyjazna atmosfera i atrakcyjne ceny to dodatkowe atuty tego miejsca. Z przyjemnością przekonają się Państwo o wyjątkowości tej oferty. Nowe Miasto Lubawskie: Bodzio
Są mili pracownicy, super kolorowanki dla dzieci a nawet jest toaleta dla klientów co jest przydatne, piękne meble tylko niestety brakuje elementów????. Tak 3,5 gwiazdki. Ale naszczęście mili pracownicy odrazu dają w sklepie co potrzebne, gorzej jak ktoś mieszka daleko.????
Jestem bardzo częstym gościem sklepu Bodzio w Raciborzu, od wielu lat to mój ulubiony sklep. Zakupy zawsze są bardzo udane, począwszy od mebli, dekoracji na różne okazje, tekstyliów itp... Obsługa jest bardzo miła i profesjonalna. Doradzi ,pomoże w wyborze a Pan z obsługi to mój lider. Dziękuję bardzo i oby więcej takich sklepów w Raciborzu. Pozdrawiam serdecznie.
Co ma piernik do wiatraka? To miejsce na opinie o pracodawcy a nie o sklepie i obsłudze. Jeśli chce pani pisać opinie o sklepie to super, ale od tego jest Google a nie go work.
Jak wygląda rekrutacja na stanowisko sprzedawcy? W mieście jest organizowane spotkanie rekrutacyjne. Może przyjść każdy z cv. Czy ma takim spotkaniu są indywidualne rozmowy z kandydatem? Czy tylko zbierane są cv? Na jakie pytania trzeba się przygotować?
U nas miałyśmy już wcześniej kandydatkę, a 40 osób stało przed sklepem na rozmowę nie wiedząc, że i tak tej pracy nie dostaną bo było ogłoszenie i rozmowa musiała się odbyć,
Weźcie pod uwagę też że na rekrutacji przyjmują czasem 3 lub 4 osoby a jest jedno wolne miejsce. Robią tak, żeby z tych 3-4 osób wybrać potem jedną, tę najlepszą ich zdaniem.(usunięte przez administratora)Więc nowe koleżanki i nowi koledzy, jeżeli przyjmą was kilka osób na jednej rekrutacji, oczywiście będą Wam mówili że wszyscy będziecie pracować i wgl wsxystko to co chcecie usłyszeć ALE dla wielu z Was (powiedzmy ¾) będzie to kilkutygodniowa przygoda XD
Wezcie się za robotę bo za darmo nikt nic Wam nie da. Same wymagania a zeby ktoś coś dał od siebie...Mnie praca w Firmie Bodzio nauczyła bardzo dużo. Może jestem jedna z nielicznych ale to są moje profity. Polecam pracowitym i uczciwym
Zakupy w tym sklepie mam zawsze udane,panie przemiłe i pomocne,jeżeli coś potrzebuje z chęcią i uśmiechem na twarzy pani Natalia mi doradzi albo nawet i zamówi. Polecam ten sklep i obsługę również. WIELKI PLUS!
Bardzo miła obsługa z działu reklamacji,P.Natalia.
Stabilna Fabryka , Wynagrodzenia na Czas( co w dzisiejszych czasach jest ogromnym plusem .
Idąc 11 lat temu na rozmowę rekrutacyjną zrobiłem najlepszą rzecz jaką mogłem zrobić. Dla mnie to zaszczyt pracować w tak dużej rodzinnej firmie. Obowiązków jest sporo , ale wynagrodzenie odpowiednie.
Niedawno aplikowałem na stanowisko kierowcy w tej firmie. Dobrze, że jednak się nie odezwali. Panie kadrowe podkreślały, że na stanowisko kierowcy nie jest zatrudniany "byle kto". Wielokrotnie pytano mnie również, czy w ich firmie pracuje jakiś członek mojej rodziny - nie spotkałem się z czymś takim dziwnym gdzieś indziej. Zatrudnienie się w tym zakładzie byłoby błędem.
Dzień dobry, poszukują Państwo pracownika na stanowisko kadrowej. Jakie są konkretne wymagania i czy osoba pracująca aktualnie jako pomocnik kadrowej ma szanse?
Obecnie firma Fabryka Mebli Bodzio Bogdan Szewczyk sp.j. poszukuje na stanowiska Marketing Manager. Czy ktoś składa CV?
Bardzo solidny pracodawca. Wynagrodzenia na czas i zgodnie z umową. Wystarczy wywiązywać się że swoich obowiązków. Miła atmosfera. Polecam.
Jak bym był prezesem spółki skarbu państwa to tyle brał bym na miesiąc. Zwykła działalność, odśnieżanie dachów, koszenie trawników, mycie elewacji kopanie rowów. I 200 tys dochodu, nie przychodu to jak bardzo mało się staram idzie wyciągnąć na spokojnie rocznie. Nie trzeba być do tego prezesem, wystarczy rzetelnie wykonywać swoje zlecenia. Inne firmy płacą takim jak ja za tego typu roboty i nie oczekują żeby robili to sprzedawcy. Tak więc miłego.
I próbuje nam Pan wmówić że mając takie świetne zarobki i super pracę wchodzi Pan na portal o starym pracodawcy żeby dyskutować z pracownikami? Musi mieć Pan bardzo smutne i nudne życie że skłania się Pan do takich kroków w takim razie albo z troszkę Pana wyobraźnia poniosła. Mimo wszystko życzę dużo zdrowia i odcięcia się od przeszłości, będzie Pan szczęśliwszy ;)
Lubię się pośmiać i odmóżdżyć czytając te wpisy które mówią jak jest super. Lubię porównać to co nadal słyszę od chłopaków którzy śmigają na busach i to co słyszę od kolegów i koleżanek z salonów z tym co tu się wypisuje. A życie nudne to miałem jak dawałem z siebie 1000% w pracy na salonie i nikt tego nie doceniał.
Serio 5 gr? Az tak mozna sie pogrążac??? I za to placa ludziom!!!!
Ile zarabia kierowca ?
Zakupiłam stół. Porażka to mało powiedziane. Brak wkrętów, niewystarczająca ilość kołków, dziury wywiercone były chyba na oślep bo trzeba nawiercać nowe. Stół ma pełno odprysków/uszkodzeń. Nie polecam!
I naprawdę nie lepiej było zgłosić reklamację i za kilka dni mieć wymieniony stół...niż pisać takie opinie? Firma stoi przodem do klienta zawsze wymienia naprawia serwisant podjeżdza i robi wszytko...nigdy się nie zdarza żeby klienta zostawić na lodzie
Może nikt tej pani nie poinformował że jest taka możliwość? Może naprawdę liczył się czas i nie było go żeby czekać na nowy stół? Ja widzę że o tej firmie nie można napisać NICZEGO negatywnego.
Ta opinia to jakaś (usunięte przez administratora),jak nie umiesz montować mebli to zamów montaż,a jeżeli coś było nie tak z meblem to składa się reklanecje i w tej firmie masz to załatwione w parę dni

Jak się pracuje w Fabryka Mebli Bodzio Bogdan Szewczyk sp.j.?
+ -
Jakie są opinie pracowników o pracy w Fabryka Mebli Bodzio Bogdan Szewczyk sp.j.?
+ -
Jak wygląda rekrutacja do firmy Fabryka Mebli Bodzio Bogdan Szewczyk sp.j.?