Fabryka Mebli Bodzio Bogdan Szewczyk sp.j.

Goszcz

Ocena pracodawcy 4/6

na podstawie 494 ocen.

Fabryka Mebli Bodzio Bogdan Szewczyk sp.j.
4 494 6 1

Opinie o Fabryka Mebli Bodzio Bogdan Szewczyk sp.j.

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Karolina

@Misia, dziękuję za Twoją odpowiedź. Z tego co napisałaś mam rozumieć, że ludzie na produkcji nie mają nad sobą nadzoru, na przykład w postaci kierowników? Piszesz, że akordy są źle liczone, kto nad tym sprawuje piecze? W firmie Bodzio dalej jednak pracujesz więc domyślam się, że mimo wad jakie wymieniłaś, odczuwasz też zalety z pracy w tej firmie?

Karolina

Witam, widzę, że na forum większość pracowników narzeka na warunki jakie panują w fabryce mebli "BODZIO". Jak myślicie z czego to wynika, czy wina leży po stronie przełożonych czy złej atmosfery w firmie? Co według Was pracodawcy firmy mogą zrobić by pracowało się Wam lepiej? Jakich dokonać zmian? Czy na forum znajdą się osoby, które mogą wypowiedzieć się na plus o firmie?

Misia
@Karolina 28.05.2018 10:26

W firmie Bodzio jest zla organizacja .Jest dużo ludzi szukajacych ,szwedajacych się.To nie jest ich wina tylko góry. Wiadomi firma zatrudnis ponad 2000 tys ludzi kazdego utrzymac to trzeba byc wydajnym pracownikiem .Tymczasem praca jest zle rozdysponowana.Akordy zle naliczone .Firma i szefostwo ok ,tylko baczniej powinni sie przygladnac co się dzieje na produkcji i to nie 5minut czy 1 godz .Postac popatrzec bo to masakra jakas jest.

Karolina

Witam Was wszystkich serdecznie, czy ktoś posiada jakiekolwiek informacje na temat rekrutacji nowych pracowników do fabryki mebli “BODZIO”? @Minka, mogłabym Cię prosić o wytłumaczenie dlaczego taką decyzję podjełaś a nie inną? @anonymous, prosiłabym abyś uzasadnił nam dlaczego tak sądzisz.

Minka

Praca w Bodzio Włocławek to jedna wielka porażka. Człowiek który tam pracuje kilka lat i szkoli nowe osoby to jakaś osoba psychiczna. Nie dość że nie znał mnie wcześniej to jeszcze zrobił kompletnego idiotę. Człowiek dojść do siebie nie mógł ponad tydzień czasu. Sprawa nie została zgłoszona wyżej i żałuję ale z oficjalnych informacji to spisek z chłopakiem z konkurencji na moją niekorzyść. Życzę temu człowiekowi oby w życiu Mu nie wyszło za to co ze mnie zrobił. Nie polecam.

Minka
@Taboret 26.05.2018 07:45

Poprzez atmosferę którą wprowadził sama się zwolniłam. Nie mogłam dojść do siebie tydzień czasu po tym jak mnie traktował. A nie pracujemy po to żeby narzekać idąc do pracy tylko z uśmiechem na twarzy. A nikt nie ma prawa robić z nas wariatów bo takie traktowanie jest karalne. Ale człowiek jest głupi i nigdzie tego nie zgłosił. Żałuję do dziś.

Jaaaja

Bylam tam 2.5 dnia, bez umoey, bez badań... zrezygnowałam i nie polecam nikomu!!! Minimalna krajowa A obowiązki od sprzątania po magazyn zamawianie towaru faktury i dawanie rat z podpisami w bankach!!!

anonymous
@anonymous 14.04.2018 23:14

Żal ale łżesz anonymous

SYLWIA JAR

Skandal!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zamówiłam meble. ....Miały przyjechać w umówionym dniu. Przyjechały , szafa uszkodzona. Reklamacja sprawnie przyjęta od razu...szafa zabrana . I zaczynają się schody. szafa miała przyjechać w czwartek (trzeba wziąć wolne w pracy) - nie było dostawy, miała przyjechać w sobotę , nie ma. Po kontakcie Pan mówi, że za pół godziny będzie. Czekam .........po 2 h dzwonię , okazuje się ,że szafa nie została zabrana z fabryki. 2 gi dzień gdzie musieliśmy sobie wziąć wolne aby odebrać szafę. Kto mi zwróci dwie dniówki ??????? W sklepie gdzie dokupiliśmy z wystawy mebel, był rabat- owszem, super. Przyjechaliśmy po mebel okazało się ,że nie jest rozłożony, trzeba brać w całości . Panie na sklepie twierdzą ,że trzeba sobie samemu znieść. Tak k..... kobieta 60 letnia na plecach ma sobie sama znosić mebel warzący z 60 kg. ....mało tego, winda zepsuta, mebel trzeba targać po schodach....... Co to za firma? Kogo wy zatrudniacie? Kto mi odda za 2 dni zwolnienia z pracy gdzie straciłam dwie dniówki ? Kto mi odda za zapłaconych ludzi do wzniesienia mebli którzy przyjechali wnieść meble na górę ( szafę ) jak już łaskawie zostanie dostarczona muszę kolejny raz zamawiać kogoś do wniesienia 100 zł 2 osoby. Szafa kosztowała ponad 400 zł........ plus stracone z powodu wolnego w pracy 120 zł wynagrodzenia. Kolejny termin dostawy i kolejne wolne w pracy , strata 60 zł plus 2 osoby do wniesienia 100 zł. szafa wyszła ponad prawie 800 zł / czyli mogłam mieć 2 szafy.Plus stracone nerwy do tego. NIE POLECAM . Z dala od tej firmy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Cieślak
@SYLWIA JAR 12.05.2018 12:57

To jest forum dla pracowników, a nie dla rozwydrzonych klientów. F.M. "Bodzio". Fabryka Mebli "Bodzio" nie świadczy usługi wniesienia mebli do domu i klient wie o tym już od samego początku. Wszędzie są o tym informacje. Transport również jest darmowy. Ciekawe ile czasu musiała też Pani czekać na rozpatrzenie reklamacji i przysłanie uszkodzonych elementów (?). U konkurencji często trzeba czekać miesiąc czasu na samo rozpatrzenie reklamacji ( Ustawa z dnia 30 maja 2014 r. o prawach konsumenta ( Dz.U. 2014. 827 ) i tam kompletnie nikogo nie obchodzi Pani dniówka, itp. Inne firmy często wychodzą z założenia, że w takich przypadkach prawo stoi po ich stronie, mają 30 dni i koniec ! Jak się Pani/Panu nie podoba, to zapraszamy do sądu. Takie mają podejście. Co jak co, ale F.M. "Bodzio" nie tworzy swoim klientom takich problemów. Może bardziej by się Pani opłacało kupić szafę w firmie, w której jest świadczona usługa wnoszenia mebli i nie byłoby tego typu problemu. Jeżeli koszt wniesienia mebli Panią przerasta, to może warto też samej wziąć się do roboty i poszukać sobie, np. lepiej płatnej pracy. Sądząc po Pani wpisie, to nie wygląda to u Pani szczęśliwie. Niestety, ale pracownik salonu nie ma też wpływu na wiele rzeczy, które dzieją się fabryce, czy u kierowców tej firmy. Jak więc można obwiniać pracownika salonu - choćby nawet - za to, że kierowca spóźnia się dwie godziny ? Sądząc po formie Pani wypowiedzi, czyli wielokrotnych znakach zapytania, wielokropkach, kilkudziesięciu użytych wykrzyknikach, zbyt emocjonalnie podchodzi Pani do sprawy. Może warto iść na urlop i skorzystać z ładnej pogody. Może dzięki temu poczuje się Pani mniej zaburzona emocjonalnie.

Karolina

@Sandra, a na podstawie jakiej umowy pracuje się w fabryka mebli '' BODZIO''? Czy pracownicy tej firmy mogą liczyć na jakieś dodatkowe benefity socjalne? @Pracownik, długo już pracujesz w fabryka mebli '' BODZIO''? Jak atmosfera w tym miejscu pracy? @krysia, a czy było to mówione odpowiednim osobom? Może niektórzy nie zdają sobie sprawy z niezbyt dobrego zarządzania?

Sandra

Bodzio to najgorsza fabryka jaka może być, jeśli w ogóle można ją nazwać fabryką, pracuję tu niepełny rok, a wystarczająco mam dość tej pracy. Tak jak wszyscy mówią brak jakiejkolwiek organizacji jest tu normą ,dziś robisz na jednym stanowisku później gdzieś indziej cię dadzą, nie mając na to wpływu. Odradzam wszystkim pracy u "Bodzia". W najbliższym czasie sama planuję się stąd zwolnić ,tym bardziej że kawałek drogi mam do pracy. Nie polecam nikomu tutaj pracy.

Pracownik

Prawda jest taka , ze nasza fabryka powoli upada. Na ten czas juz brakuje rąk do pracy , kto by pomyslal zeby brac ludzi z produkcji na budowe a pozniej ich dyscyplinarnie zwalniac za błędy w remontowaniu lub budowaniu salonu. Z tygodnia na tydzien coraz wiecej ludzi sie zwalnia glownie z powodu zbyt niskiej wyplaty lub braku szacunku do pracownika. Brak jakiej kolwiek organizacji i rozplanowania produkcji poszczegolnych mebli ze strony kierownicta a bardziej dzialu Planowania , bo dogadac sie z ktoryms z kierownikow graniczy z cudem. Szkoda czasu na pisaniu o tej pracy . Jedno jest pewne , jesli szefostwo nie zmieni swojego podejścia do firmy to przestanie ona istniec.

krysia
@Pracownik 12.05.2018 14:08

Zgadza się , bardzo zła organizacja produkcji . Wszystko za długo trwa , za długo się chodzi szuka .Wszystko powinno byc zorganizowane lepiej , szybciej i sprawniej .Mase ludzi sie szweda i stoi a czas ucieka . Proponuje zatrudnic kogos na wyzsze szczeble kogos z zachodnik firmy kto ma doswiadzenie i potrafi szybko i sprawnie zorganizowac pracę . Kogos kto mówi drekcji o problemach a nie zamiata je pod dywan ponieważ się boi .

nola

witam a praca na pół etatu lub 3/4 możliwa? ?

majka ll

Nie jestem pewna czy ktoś czyta te opinie , ale moja jest taka że , każdemu kto będzie chciał kupić meble u tego producenta kategorycznie odradzę . Otóż kupiłam łóżko koloru jabłoń , po zmontowaniu czas przykręcić czoła i cóż okazuje się że czoła są koloru orzech . Reklamację złożyłam ale co z tego , kazano mi przywieźć do sklepu nie pasujące części wtedy będą mogli wymienić . Szkoda że nie kazano przywieźć do producenta ? Aby doszło do wymiany muszę wynająć bagażówkę i pojechać 15 km. Bezczelność producenta nie zna granic.

Daniel Krzysztof
@majka ll 31.03.2016 23:12

Bo przy zamówieniu produktu takie rzeczy jak kolory trzeba uzganiac od razu. Jak nie powiesz, że wszystko ma być w jednolitym kolorze to skąd potem w salonie mają wiedzieć. Wtedy dostajesz z reguły standardowo boki szaf czy fronty łóżek w orzechu. Ja mam wszystkie meble w domu (pokoje, kuchnia) z Bodzia i chwalę sobie. No i bardzo pochwalic muszę salonik w Sulechowie koło Zielonej Góry. Dziewczyny wiedzą po co tam są i wszystko wytłumaczą nawet najbardziej upierdliwemu klientowi (sam bylem świadkiem-dały rade). ???? Pozdrawiam.

Kici

Wszystko racja Karolina :)zawody dość rzadkie i dość trudne dla kogoś kto nigdy nie miał z tym styczności. Na salonach też ładnie zarabiają jeśli sprzedawca ma utarg to ma z tego prowizję.Ja tam polecam pracę w firmie BODZIO.Wyplaty są naprawdę dobre :)pracujemy na jedną zmianę co jest bardzo dużym plusem.

radosna
@Kici 03.09.2017 21:43

można pracować na pół etatu ??

nosił wilk razy kilka i każdy się boi wilka

Co do pracy w FM Bodzio na stanowisku referenta ds. sprzedaży, czyli sprzedawcy w salonie, podzielę się moimi spostrzeżeniami. Na początek Plusy +wypłata zawsze w terminie, nigdy nie było żadnego problemu z płatnościami +wysokość wypłaty OK, zdarzało się i grubo powyżej średniej krajowej, ale podkreślę w tym miejscu że nie każdy salon ma obroty i są sprzedawcy którzy od lat robią za mniej niż 2000 na rękę +jak ktoś miał trochę pojęcia i chęci można było dorobić na montażach +teoretycznie brak nadgodzin w pracy, ale teoretycznie +umowa o pracę, chociaż z dzisiejszej perspektywy mogę śmiało powiedzieć że nie jest to nic nadzwyczajnego, tym bardziej że ZUS przy naprawdę wysokich dochodach i odprowadzanych w pełni przez FM Bodzia składkach wylicza że może na emeryturze zobaczę 2200 na rękę A teraz minusy -brak poszanowania pracownika, jesteś tylko numerem który można wymienić na inny numer -brak jakichkolwiek szkoleń, FM Bodzio nie inwestuje w swoich pracowników ani złotówki, więc jeżeli chcesz się rozwijać to na pewno nie w tej firmie -naciskanie na wybranie urlopu do maja, tak żeby zostało wam 6 dni do końca roku -sprzedawca to również magazynier, monter, sprzątaczka, ekipa do koszenia trawy, człowiek do odśnieżania parkingu, pracownik działu reklamacji który musi wymienić meble u klienta, wnieść i znieść np. narożnik na i z czwartego piętra. To nic że po wykonaniu większości z tych zadań jesteście wykończeni i spoceni, trzeba dalej cisnąć sprzedaż z uśmiechem na ustach -nie przestrzeganie przepisów BHP odnośnie ciężaru jaki może nosić pracownik, często kobieta musi z kierowcą wnieść elementy szafy na salon a waga paczki to 80kg -coraz więcej problemów ze sprzedażą mebli, od kilkunastu lat w kółko te same meble zmienia się tylko kolor płyty, uchwyty meblowe i nóżki. Jak popatrzysz na meble konkurencji to jesteśmy dekadę do tyłu, i nie chodzi tylko o wzornictwo, którego w FM Bodzio nie ma, chodzi o rozwiązania techniczne, akcesoria meblowe i jakość, która również jest z roku na rok na niższym poziomie. -brak ujednoliconego uniformu sprzedawcy, nie raz klient patrzy z niedowierzaniem jak sprzedawca przychodzi ubrany do pracy. Każdy może spróbować, dla jednego to będzie szczyt marzeń być sprzedawcą w tej firmie, dla drugiego totalna porażka, a forum to tylko forum, trzeba spróbować samemu

radosna
@nosił wilk razy kilka i każdy się boi wilka 04.09.2017 11:43

witam a czy można pracować ma pół etatu? ??

kobietka

Zastanawiam sie nad pracą u biodzia w goszczu, na produkcji. Czy ktoś sie orientuje czy będą jakieś przyjęcia, i czy warto tam sie starać o pracę? czy to ciężka praca dla kobiety?

Ulala

Zarobki słabe. Zabrali wszystkie dodatki i premie małym salonom. Chyba na poczet reklamy w tv Teraz na premie tzn nagrodę trzeba przekroczyć próg 100 tys gdzie małym salonom Zadko się udaje Do tego trzeba być księgowa kasjerem kadrowa i prasowaczem i sprzątaczka czyli 5 zawodów za jedną minimalna pensje. Co raz więcej ludzi się zwalnia

Kkkkkkk
@Ulala 11.01.2018 21:56

Brawo!!! To jest święta prawda, potwierdzam.

Karolina

@Hania, @Misia, @Makler, po Waszych wypowiedziach wnoszę, że pracujecie w fabryka mebli '' BODZIO'' w Goszczu. Czy możecie napisać coś jeszcze na temat tego pracodawcy oraz warunków, jakie oferuje? @anonymous, dobrze, że wspominasz o atmosferze w miejscu pracy - jest ona bardzo ważna. Czy planujesz związać się z firmą na dłużej?

anonymous

Polecam pracę w fabryce mebli Bodzio ponieważ -system jest jednozmianowy -wyplata na czas -pełne skladki do Zusu (co za tym idzie ladnie platny urlop czy chorobowe,czy macierzyńskie -co miesiąc kawa ,herbata ,cukier -imprezy andrzejkowe i okrągłe rocznice -wyprzedaże dla pracownikow :* -wyplaty naprawdę dobre

Modnisia
@Pracownik 18.12.2017 21:12

Święta prawda

anonymous

Wspaniali normalni ludzie bardzo dobra praca . Pracuję 15 lat w Salonie . Pamiętajcie że klient musi być na pierwszym miejscu to i wypłata bedzie dobra. Salon to nie zło konieczne tylko trzeba dbać jak o własny dom.

Makler
@anonymous 25.03.2018 09:26

Amen

J

Powiem wam jedno meble produkowane pod marką BODZIO meble kuchenne są gorsze pod względem wymiarów przy mo ntaźu ,Jakość wykończenia obróbki ,wystający klej. dokladnosc wierceń jest dantetny za taką kasę.Pracując w fabryce forte zarabiamy minimalną plus dodatki pracujemy na okrągło świątek piątek niedzielę nawet święto państwowe ,zarabiamu tu tzw ściana wschodnia Podlasie od 1700zł do 2400źł netto Ale te meble wychodzą za takie wynagrodzenie lepsze .Byłem zszokowany jak szafka ze szkłem z firmy bodzio przyjechała zapakowana bez styropianu i bez zabeźpieczeń bez nalepki UWAGA SZKŁO.OCZYWIŚCIE SZKŁO POBITE CZYLI REKLAMACJA .NIGDY NIE BRAŁEM MEBLI Z TEJ FIRMY .MEBLE Z FORTE TEŹ NIE NIE POLECAM BO TO GUW......O W POZŁACANYM PAPIERKU .

anonymous
@J 25.02.2018 20:07

Bardzo przesdzony opis .

Karolina

@Katarzyna, może firma po prostu dynamicznie się rozwija i dlatego potrzebuje wciąż nowych pracowników? Jesteś zainteresowana pracą w fabryka mebli '' BODZIO''? Czy ktoś mógłby napisać, jak przedstawia się aktualna sytuacja pod względem pracy w fabryka mebli '' BODZIO''? Jakie umowy proponowane są pracownikom?

Katarzyna

Co się dzieje w Krakowie, że cały czas są rekrutację ? Znowu Klimeckiego ?

a co mi tam

Pracuję w tej firmie przeszło 2 lata. Może nie zarabiam kokosów, ale mam spokojną opartą na zaufaniu pracę. Jeśli nie jesteś matołem to biuro nie dzwoni, nie pisze i ogólnie luz. Z koleżanką tworzymy świetnie uzupełniający się team. Klienci nas lubią. Kierowcy w 99% super ludzie. Jest czas spokojnie zjeść śniadanie. Wypłata zawsze na czas. Co do Panów audytorów, może teraz niektórych zdziwię, to spoko ludzie :) Byli 3 razy przy różnych okazjach i zero problemu. Ludzie kradną, nic nie robią, oglądają filmy na laptopach, zamykają wcześniej salony, mają syf na sklepie... a potem zdziwienie że dostają wilczy bilet.

Dominika
@a co mi tam 01.09.2015 16:39

Wilczy bilet można dostać nawet z powodu współpracownika. Dogadasz się z taką, że wyjdziecie 15-20 minut wcześniej a potem cie pod....ierdoli przy kontroli.

kras

Panowie cieszcie się że nie pracujecie w Forte tam dopiero masakra ludzie są tratowani jak szmaty mobbing na każdym kroku wejdźcie na strony forte poczytajcie dopiero docenicie swoją dyrekcję wpisz opinia forum forte zostawcie też swoje spostrzeżenia- zapraszam

pja

Jak wygląda praca pod względem Czasowym? 8 godzin czy wiecej i jak ze zmianowością? Cały tydzien pracy? Chodzi o sprzedawce gdzie sklep otwarty 9-20 w tyg. +Sobota i Niedzela

Robol
@pja 14.02.2018 17:08

8 godzin. 5 dni w tygodniu. Jak pracujesz w weekend, to masz wolne w tygodniu. Zmiany od 9 do 17 albo 12-20. Wszystko ok jak jesteś singlem, ale jak masz dzieci, to trochę trudniej wszystko pogodzić. Poza tym w tej pracy to musisz być "do tańca i do różańca". Zresztą poczytaj wcześniejsze posty. Do tego złudne podwyżki, które trudno dostrzec, ale na papierze są. To dopiero magia

Lubczyk

Nic nie pobije Pani Ani z Salonu Sosnowiec, która potrafi w ciągu jednej zmiany 6 godzin rozmawiać na socjalnym przez komórkę, a zmęczona jak by dostawy 3 przyjęła i na reklamacji z kierowcą była.

Pracownik z wieloletnim doświa
@Lubczyk 06.01.2018 19:31

Oj coś czuję że rośnie nam nowa gwiazda spotkania w Goszczu. Proponuje usiąść jak najbliżej Dyrekcji, łatwiej będzie odpowiadać na pytania.

anonymous

Łask Bodzio fachowa i bardzo miła obsługa pozdrawiam Pani Emilko

SAS
@anonymous 31.01.2018 17:37

A co kupiłeś \ aś ?

Kajko

Co się stało, że w Krakowie jest druga rekrutacja, a dopiero sklep otwarty ?

Karola
@Kajko 25.01.2018 21:14

Leniwi i nie pracowali

DobraRada

Powiem krótko. To co jest pisane o zarobkach i traktowaniu pracownika to czysta prawda. Nikt nikomu nie wyjaśni dlaczego zostały zabrane wszystkie premie, bony, paczki etc. Każdy odsyła do kogoś innego. Zero wytlumaczenia. Zadnej kompetentnej osoby. Pracujac w malym salonie trzeba wyrabiac nie wiadomo jaka normę zeby dostac jakas smieszna "nagrode". Obowiązki, odpowiedzialność nie sa adekwatne do wyplat. 1570 zl? Śmiech na sali. A najlepiej zeby caly czas stac na bacznosc, z mopem i (usunięte przez administratora) Za wszystkie błędy musisz płacić z własnej kieszeni, za uszkodzone meble Ty sie tłumaczysz klientowi i robisz z siebie idiote. Czym prędzej szukajcie czegoś nowego bo nic nie idzie w dobrym kierunku. Nie polecam teraz ani pozniej.

DobraRada
@Agatka 27.01.2018 22:56

Kary finansowe w postaci jesli podczas sprzątania zbijesz dekoracje ktorych jest multum to płacisz za to. Jesli ktoś ukradnie dekoracje których podkreślam jest multum płacisz za to. A co do Krzysia to nie mam kontaktu. :)

MARIUSZ

MASAKRA.Po 15min stania pod drzwiami z solarium obok wyszla sprzedawczyni twierdzac ze nie ma kiedy sie opalic i ze nic sie nie stalo ze poczekalem chwile!!!!

Gość
@MARIUSZ 05.01.2018 18:22

Pani która opalala się w solarium ma teraz tak dużo wolnego czasu ze do wiosny może być jak czekolada

Konrad

Masz racje..w Łasku jest niekompetentna nic niewiedzaca Pani.Z obslugą komputera nie radzi sobie wogole!!!malo tego zamawia meble zupelnie inne niz klient chce!!!na marginesie-po zwroceniu uwagi jest opryskliwa i chamska!

Gość
@Konrad 05.01.2018 18:26

Na szczęście klienta ta Pani już nie pracuje została to normalna

Zostaw opinię o Fabryka Mebli Bodzio Bogdan Szewczyk sp.j. - Goszcz

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Fabryka Mebli Bodzio Bogdan Szewczyk sp.j.