Ferrostal Łabędy
2 43 6 1

Opinie o Ferrostal Łabędy

Lidia

@Janusz, po raz kolejny nadmieniam, że nie jestem pracownikiem firmy. Obrażanie mnie czy osób trzecich nie będzie w stanie rozwiązać problemu o którym piszesz. Posługiwanie się wulgaryzmami także nie jest w stanie zdziałać niczego dobrego. Jeśli chcesz napisać coś na temat warunków pracy, atmosfery czy zatrudnienia zrób to proszę w sposób rzetelny, kulturalny i merytoryczny.

Lidia

Przypominam, że na forum poruszamy tematy dotyczące warunków pracy, zatrudnienia, rekrutacji i benefitów w firmie. Wszelkie informacje dotyczące tych aspektów pracy są bardzo istotne. Nie poruszamy tutaj jednak prywatnych spraw i tematów nie związanych z miejscem pracy i warto mieć to na uwadze. @Tomasz mieszkaniec Łabęd, sytuacje o których piszesz powinieneś zgłaszać bezpośrednio w firmie. Na forum nikt nie będzie w stanie realnie pomóc Ci w rozwiązaniu problemu.

Janusz
@Lidia 20.09.2018 21:27

@Lidia bardzo dobrze że mieszkańcy których podtrówacie piszą tutaj swoje opinie jeśli dbacie tak samo o zdrowie swoich pracowników jak o ludzi z Wami sąsiadujących to można wywnioskować ile dla Was jest warty pracownik współczuję wszystkim którzy znajdują się w Waszym zasięgu kanalie !!!

mieszkaniec czerwionki

Zamknąć ten (usunięte przez administratora) tu powinien wjechać prokurator zakład truje oszukuje zamknać tą (usunięte przez administratora) patologie

Tomasz mieszkaniec Łabęd
@mieszkaniec czerwionki 10.08.2018 12:25

Racja zmknąć ten (usunięte przez administratora) Jak mieli przerwe dwa tygodnie to auta były rano czyste. Od poniedziałku rano auta i wszytko na około są pokryte białym świecącym pyłem, a my i nasze dzieci to wdychają. W nocy się dymi na potęge co widać gołym okiem. Chyba trzeba zablokować autami brame wjazdową to będą mieli oszczędność na filtrach.

Szukasz pracy?

Drugi Mieszkaniec Czerwionki

@Lidia Jestem również mieszkańcem Czerwionki z resztą bardzo dobrze Wam znanym i popieram opinię któregoś z sąsiadów powinni zamknąć tą Waszą pseudo firmę która truje nas i swoich pracowników na potęgę .Nikt z nas nie próbuje być tutaj anonimowy bo pisanie prawdy w internecie to żadne przestępstwo więc nie czarujcie ,co do Prokuratora to na pewno Was odwiedzi i to już w tym roku ,samowolę budowlane którą chcieliście zalegalizować na rezerwowym składowisku złomu to kolejny Wasz wałek którym zajmą się odpowiednie służby i proszę nie zapominać bo my jako mieszkańcy pamiętamy datę Września 2018 i BAT do których mieliście czas by się dostosować a nie zrobiliście kompletnie nic ,trujecie nasze Rodziny systematycznie od kilku lat i nadchodzi tego kres !!!

mieszkaniec Gliwic
@Drugi Mieszkaniec Czerwionki 20.08.2018 23:09

jak można się z panem skontaktowac

anonymous
@mieszkaniec Gliwic 21.08.2018 15:54

Proszę oto emil do mnie sammy.c@wp.pl

Lidia

@pracownik, co masz na myśli mówiąc "nie chcą mnie dopusicic"? Czy aby na pewno konsultowałeś się w tej sprawie z szefostwem firmy? Czy w Twojej umowie zatrudnienia został zawarty akapit mówiący o tym, że masz obowiązek kupować narzędzia niezbędne do wykonania pracy? A może powiedziano Ci o tym na rozmowie kwalifikacyjnej? @mieszkaniec czerwionki, pamiętaj, że oskarżenie oszustwa, mimo, że pisane w Internecie, to nadal bardzo poważny zarzut, który może mieć swoje konsekwencje w świecie realnym. Jeśli miałeś uwagi lub sugestie co do funkcjonowania firmy czy zgłaszałeś je do szefostwa?

Lidia

@kknkn, co dokładnie masz na myśli? Jesteś obecnie pracownikiem firmy? Czy ktoś z użytkowników może wypowiedzieć się na temat atmosfery panującej w tym miejscu pracy? @Luidzi, jak rozumiem jesteś zainteresowany pracą w Ferrostal Łabędy? Na jakim stanowisku chciałbyś podjąć zatrudnienie?

pracownik
@Lidia 07.08.2018 14:28

Czy ja mam obowiązek kupować narzędzia dostaje zlecona prace nie dostaje narzedzi jak chciałem złozyc skarge u właściciela to nie chcą mnie dopuscic mam na to dowody

kknkn

Kto się wypowie na temat pobicia w zakładzie czy pracownikowi należy się odszkodowanie proszę o ddpowiedz

Luidzi

Jaką macie atmosferę w pracy? Warto szukać tu swojego miejsca?

pracownik

Dlaczego pracownicy są wyzywani zastraszani nie maja zapłacone za godziny pracy praca nawet po 20 godzin dlaczego pracownicy musza kupować narzędzia nawet za kilka tysięcy a dozór pije kawe i pali papierosy i się śmieje mam na to dowody gdzie to zgłosić

Lidia

@Tomek, Twój wpis zawiera poważne zarzuty, czy jesteś pewien, że akurat to chciałeś powiedzieć? Jeżeli Twoja opinia o firmie jest negatywna, warto uzasadnić swoje zdanie. Dlaczego według Ciebie szykują się zwolnienia w firmie Ferrostal Łabędy? Może firma po prostu się rozwija i potrzebuje pracowników na nowe stanowiska.

Tomek

Do Jarek tak są wakaty na stanowiska mistrzów i kierowników bo szykują się zwolnienia bo byli i są skorumpowani

Jarek

Może ktoś podpowie czy firma prowadzi aktualnie rekrutacje?

Lidia

@OBywatel czy próbowaliscie prowadzić jakieś rozmowy z firmą w tej sprawie? Może wystarczy zgłosić sytuację kierownictwu? Warunki pracy brzmią szkodliwie, czy firma zapewnia odpowiednią odzież ochronną?

Tomek

Pożar w ferrostalu butli z acetylenem akcja straży pożarnej trwała 3 dni mieszkańcy i firmy sąsiadujące sładajcie donosy na tą firme

Administrator

Jak dziś przedstawia się sytuacja Ferrostal Łabędy na tle innych przedsiębiorstw? Przekazane przez Ciebie informacje mogą okazać się bardzo istotną wskazówką dla osób pochodzących z Gliwice i okolic oraz będących w trakcie poszukiwania zatrudnienia.

OBywatel
@Administrator 05.02.2018 08:39

Warunki pracy ciężkie-zimno zimą,goraco latem,zapylenie,zadymienie zwłaszcza w wekendy.Pracownik musi wyrobic sie czasowo w jakościowo z obowiazków.Wielu przełożonych i kierowników odcinków żada wykonania prac dodatkowych i chce zawłaszczyć premię.Wyniszczajaca praca fizycznie i nerwowo

Marian

Czy macie powód i nie piszecie na forum od miesięcy? Chciałbym tu pracować i miałem nadzieję na informacje bezpośrednio od pracowników.

Lidia

@Pracownik raczej rzadko się zdarza na dzisiejszym rynku pracy, że nadgodziny są czymś obowiązkowym. Raczej traktowane są jako dodatkowa możliwość zatrudnienia. Jak to wygląda w Ferrostal Łabędy?

pracownik

Czy ptacownik ma obowiązek kupować materiały narzędzia i zostawać po godżinach i każdy pracownik ma prawo do przerwy ma mieć zapewnione pomieszczenie socjalne dostęp do wody i jak bedzie trzeba ściągne tu wszystkie kontrole za wywóz śmieci sie płaci a nie pali po cichu w piecu

Lidia

@pracownik co masz na myśli przez to, że część kolegów jest kryta? Możesz napisać coś więcej, na temat stosowania się do kodeksu pracy w Ferrostal Łabędy? To bardzo ważny aspekt dla każdego pracownika, więc Twoja opinia będzie bardzo pomocna dla osób poszukujących pracy.

pracownik

Przyjmujcie jeszcze więcej patologi ludzi po wyrokach napewno będzie tu lepiej kodeks pracy obowiązuje dzieniea nie w dni które pasuje przełożonym a cześć kolegów jest kryta

hjkbkb

Pracownik, który uległ wypadkowi przy pracy i doznał szkody w postaci uszczerbku na zdrowiu lub rozstroju zdrowia, może żądać od swego pracodawcy świadczeń odszkodowawczych na podstawie przepisów kodeksu cywilnego. Zasadnicze znaczenie mają tu przepisy określające odpowiedzialności za czyn niedozwolony (art. 415 i nast. k.c.). Szczególnie zaś istotny jest tu przepis art. 444 § 1 i 2 k.c., według którego w razie uszkodzenia ciała lub wywołania rozstroju zdrowia naprawienie szkody obejmuje wszelkie wynikłe z tego powodu koszty. Na żądanie poszkodowanego zobowiązany do naprawienia szkody powinien wyłożyć z góry sumę potrzebną na koszty leczenia, a jeżeli poszkodowany stał się inwalidą - także sumę potrzebną na koszty przygotowania do innego zawodu. Jeżeli zaś poszkodowany utracił całkowicie lub częściowo zdolność do pracy zarobkowej albo jeżeli zwiększyły się jego potrzeby lub zmniejszyły widoki powodzenia na przyszłość, może on żądać od zobowiązanego do naprawienia szkody odpowiedniej renty. Na dopuszczalność dochodzenia takich roszczeń uzupełniających w stosunku do świadczeń wynikających z ustawy z 30 października 2002 r. o ubezpieczeniu społecznym z tytułu wypadków przy pracy i chorób zawodowych (Dz.U. Nr 199, poz. 1673 z późn.zm.) wskazywał wielokrotnie Sąd Najwyższy, podnosząc, że dopuszczalne jest dochodzenie przez pracownika od pracodawcy roszczeń uzupełniających z tytułu wypadków przy pracy, opartych na przepisach prawa cywilnego (art. 415, 444 i 445 k.c.). Wynika to z faktu, że ww. ustawa nie zawiera żadnych ograniczeń w możliwości dochodzenia od pracodawcy roszczeń odszkodowawczych, w przypadku gdy szkoda doznana przez pracownika w wyniku wypadku przy pracy nie została w całości pokryta przez ZUS. Roszczenia uzupełniające W orzecznictwie sądowym podnosi się, że możliwość dochodzenia roszczeń odszkodowawczych od pracodawcy ma charakter uzupełniający. A zatem pracownik może skutecznie wystąpić przeciwko pracodawcy dopiero po uzyskaniu świadczenia z ubezpieczenia wypadkowego wypłacanego przez ZUS. Tak też wskazywał Sąd Najwyższy w wyroku z 29 lipca 1998 r., sygn. akt II UKN 155/98, stwierdzając jednoznacznie, że cywilnoprawna odpowiedzialność pracodawcy za skutki wypadku przy pracy ma charakter uzupełniający. Pracownik nie może dochodzić odszkodowania i renty na podstawie art. 444 k.c. przed rozpoznaniem jego roszczeń o świadczenia przysługujące na podstawie przepisów ustawy z 12 czerwca 1975 r. o świadczeniach z tytułu wypadków przy pracy i chorób zawodowych (j.t. Dz.U. z 1983 r. Nr 30, poz. 144 z późn.zm.). Teza ta zachowała swoją aktualność także i na gruncie obecnie obowiązującej ustawy z 30 października 2002 r. o ubezpieczeniu społecznym z tytułu wypadków przy pracy i chorób zawodowych. A zatem dopiero po rozpoznaniu prawa pracownika do jednorazowego odszkodowania z tytułu stałego lub długotrwałego uszczerbku na zdrowiu lub renty wypadkowej na podstawie przepisów ww. ustawy może on dochodzić od pracodawcy odszkodowania lub renty. Jest to uzasadnione tym, że świadczenia z ustawy wypadkowej są limitowane co do wysokości, zaś odpowiedzialność cywilnoprawna pracodawcy ma charakter uzupełniający. Uzasadnia ją ustalenie, że świadczenia z ustawy wypadkowej nie rekompensują w całości poniesionych przez poszkodowanego pracownika strat na osobie, a nadto, że istnieje cywilnoprawna podstawa odpowiedzialności pracodawcy. Pracownik nie może więc dochodzić odszkodowania i renty na podstawie przepisów kodeksu cywilnego zanim nie zostaną rozpoznane jego roszczenia o te świadczenia na podstawie przepisów ww. ustawy wypadkowej. Natomiast w razie wystąpienia z takim roszczeniem należałoby uznać je za przedwczesne, co skutkowałoby oddaleniem jego powództwa. Przykład: Jan Z. pracował w charakterze kierowcy samochodu ciężarowego w spółce X. Podczas pracy, gdy obserwował załadunek samochodu za pomocą dźwigu, zerwała się lina zabezpieczająca pustaki i dwa z nich spadły na niego. Jak się bowiem okazało ładunek ten nie był odpowiednio zabezpieczony przez przygotowujących go pracowników spółki X. Wskutek wypadku Jan Z. doznał poważnych obrażeń głowy i rąk oraz przeszedł długi procesu leczenia i ostatecznie nie odzyskał zdolności do pracy. Dlatego też wystąpił z pozwem wobec spółki X, dochodząc zasądzenia na jego rzecz odszkodowania w kwocie 8000 zł. Spółka X podniosła, że roszczenie to jest przedwczesne, bowiem Jan Z. nie wystąpił jeszcze o jednorazowe odszkodowanie lub rentę do ZUS. Sąd uwzględnił argumenty spółki X i oddalił powództwo Jana Z. jako przedwczesne. Oddalenie powództwa jako przedwczesnego nie zamyka pracownikowi drogi sądowej do późniejszego dochodzenia roszczeń uzupełniających - po uzyskaniu jednorazowego odszkodowania lub renty z ubezpieczenia wypadkowego. Nie będzie bowiem zachodzić w tym przypadku powaga rzeczy osądzonej.

poszkodowany

Obowiązki pracodawcy w razie zaistnienia wypadku przy pracy lub przypadku zachorowania na chorobę zawodową 15.10.08 W razie zaistnienia wypadku przy pracy pracodawca - zgodnie z art. 234 § 1 ustawy z dnia 26 czerwca 1974 r. – Kodeks pracy (tekst jedn.: Dz. U. z 1998 r. Nr 21, poz. 94 z późn. zm.) – dalej k.p., jest obowiązany w szczególności podjąć niezbędne działania eliminujące lub ograniczające zagrożenie, zapewnić udzielenie pierwszej pomocy osobom poszkodowanym i ustalenie w przewidzianym trybie okoliczności i przyczyn wypadku, a następnie zastosować odpowiednie środki zapobiegające podobnym wypadkom. articleImage: Obowiązki pracodawcy w razie zaistnienia wypadku przy pracy lub przypadku zachorowania na chorobę zawodową fot. Thinkstock Zwykle powinny to być czynności polegające na ewakuacji osób ze strefy zagrożenia, zabezpieczeniu strefy wypadku przed dostępem osób niepowołanych, wyłączeniu dopływu energii elektrycznej, gazu, wyłączeniu maszyn lub urządzeń. Najistotniejsza rola w tym zakresie przypada osobom kierującym pracownikami. Obowiązki tych osób zostały określone w art. 212 k.p., zgodnie z którym osoby te powinny: - organizować, przygotowywać i prowadzić prace, uwzględniające zabezpieczenie pracowników przed wypadkami przy pracy, chorobami zawodowymi i innymi chorobami związanymi z warunkami środowiska pracy, - dbać o bezpieczny i higieniczny stan pomieszczeń pracy i wyposażenia technicznego, a także o sprawność środków ochrony zbiorowej i ich stosowanie zgodnie z przeznaczeniem. Zakres prac oraz tryb realizacji powyższych obowiązków powinien być ustalony w zakładowym regulaminie pracy, zarządzeniem wewnętrznym pracodawcy, lub za pomocą instrukcji. Potrzebę takiej regulacji powinna pracodawcy uświadomić i zrealizować służba bhp. Ważnym obowiązkiem pracodawcy jest zabezpieczenie miejsca wypadku. Taki obowiązek nakłada § 2 ust. 1 rozporządzenia Rady Ministrów z dnia 28 lipca 1998 r. w sprawie ustalania okoliczności i przyczyn wypadków przy pracy oraz sposobu ich dokumentowania, a także zakresu informacji zamieszczanych w rejestrze wypadków przy pracy (Dz. U. Nr 115, poz. 744 z późn. zm.) – dalej r.o.w. Do czasu ustalenia okoliczności i przyczyn wypadku pracodawca ma obowiązek zabezpieczyć miejsce wypadku w sposób wykluczający: - dopuszczenie do miejsca wypadku osób niepowołanych; - uruchamianie bez koniecznej potrzeby maszyny i innych urządzeń technicznych, które w związku z wypadkiem zostały wstrzymane; - dokonywanie zmiany położenia maszyny i innych urządzeń technicznych, jak również zmiany położenia innych przedmiotów, które spowodowały wypadek lub pozwalają odtworzyć jego okoliczności. W praktyce zabezpieczenie miejsca wypadku oznacza wygrodzenie strefy wypadku taśmą lub barierkami, a w razie konieczności należy wystawić znaki lub tablice informujące o grożącym niebezpieczeństwie. Zgodę na ponowne uruchomienie maszyny lub urządzenia może wydać pracodawca w uzgodnieniu ze służbą bhp, a w przypadku zaistnienia wypadku ciężkiego, śmiertelnego lub zbiorowego - w uzgodnieniu z właściwym inspektorem pracy i prokuratorem. Jeżeli doszło do śmiertelnego, ciężkiego lub zbiorowego (co najmniej dwie osoby poszkodowane) wypadku przy pracy lub do innego wypadku, który wywołał wymienione skutki, mającego związek z pracą, i który może być uznany za wypadek przy pracy, pracodawca ma obowiązek niezwłocznie zawiadomić właściwego inspektora pracy i prokuratora. Zawiadomienie to w praktyce realizuje inspektor bhp, wypełniając formularz zgłoszeniowy, który po uzyskaniu podpisu pracodawcy przesyła do właściwego inspektora pracy i prokuratora. Zazwyczaj dokument ten, wysyłany jest faxem pod numer ustalony w każdym Okręgowym Inspektoracie PIP. Kopię zgłoszenia do PIP i prokuratora należy dołączyć do dokumentacji powypadkowej. Pracodawca powinien powołać zespół powypadkowy, który w ciągu 14 dni od chwili powiadomienia o wypadku jest zobowiązany do sporządzenia protokołu z ustalenia okoliczności i przyczyn wypadku. Wskazuje na to przepis § 8 ust. 1 r.o.w. Jeżeli wypadek spowodowany był czynnikiem nie uwzględnionym przy ocenie ryzyka zawodowego należy w ramach działań profilaktycznych, uzupełnić ocenę o ten czynnik (zagrożenie) i poinformować pracowników. Okoliczności i przyczyny wypadków śmiertelnych, ciężkich i zbiorowych ustala zespół powypadkowy, w którego skład wchodzi pracownik kierujący komórką służby bezpieczeństwa i higieny pracy oraz zakładowy społeczny inspektor pracy. Okoliczności i przyczyny wypadków innych niż śmiertelne, ciężkie i zbiorowe ustala zespół powypadkowy, w którego skład wchodzi pracownik służby bhp oraz oddziałowy (wydziałowy) społeczny inspektor pracy. U pracodawcy, który zgodnie z art. 23711 § 1 k.p. nie ma obowiązku tworzenia służby bhp, w skład zespołu powypadkowego, zamiast

eryk

mysle ze trzeba po prostu chyba będzie na bieżąco sledzic ich strone internetowa i tyle może się cos pojawi

Putin

To co odjebali 4.10.16 z rozladunkiem złomu to przesada stałem od godz.9:00 rano z awizacja rozladowali o godz. 1:00 w nocy powinni rozjebac ta firmę

Putin

To co odjebali 4.10.16 z rozladunkiem złomu to przesada stałem od godz.9:00 rano z awizacja rozladowali o godz. 1:00 w nocy powinni rozjebac ta firmę

JA

DLACZEGO FERROSTAL DALEJ TRUJE PAN LEWANDOWSKI KŁAMIE I SAMI ZADAJA SIE Z BANDZIORAMI STRASZĄ WYZYWAJA KŁAMIA ZAJMIJCIE SIE STALOWNIA AWARIAMI A NIE KŁAMANIEM WŁASCICIELA ZŁODZIEJE

gug

W FERROSTALU NA SKŁADZIE ZŁOMU NIE MA ŻADNEJ IZOLACJI Z GRUNTEM OLEJE SMARY CHEMIKALIA PRZEDOSTAJĄ SIE DO WÓD GRUNTOWYCH I TRUJĄ NAS SĄ NA TO CHYBA JAKIEŚPRZEPISY

informatyk

Witam, byłem na rozmowie na stanowisko Informatyk 3 razy w syczniu,wszystko ładnie do czasu kiedy miałem podjechać do kadr... od tej pory zwlekają z odpowiedzią i spotkaniem a do tego coś kręcą. A niedawno patrze dodane nowe ogłoszenie na pracuj.pl.

maks

no jak masz opanowane "programy operacyjne " to nadajesz się na 100 procent bo gdybyś miał opanowane systemy operacyjne to się raczej nie nadajesz

Nicki

@Acek dostałeś pracę w Ferro? Nikt nie chce wypowiedzieć się na temat pracy w tym zakładzie? Jestem po rozmowie z panem Z. Teraz wyjechał na delegację ale po powrocie ma się odezwać. Nie było tak źle, tylko ta blizna na lewym policzku wygląda fatalnie. Ktoś coś wie na ten temat?

Zostaw opinię o Ferrostal Łabędy - Gliwice

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ferrostal Łabędy