Praca ciekawa, można się rozwijać bo jest sporo projektów które to umożliwiają, jak na razie bardzo pozytywnie
Terminowe wypłaty, luźna atmosfera. Wszystko jest ok. Jako pracownik tylko moge polecic
Bezproblemowy kontakt, wysyłka zgodnie z ustaleniami. Produkt wysokiej jakości. Szczerze polecam.
Dobra praca jak ktoś szuka stabilności, umowa o pracę jest - wszystko zgodnie z rozmowami, umową, wie czlowiek na czym stoi
Dobre miejsce pracy, przede wszystkim uczciwa umowa, wszystko wypłacane - terminowo bez problemow
Bardzo profesjonalny serwis. Dogodna cena za usługę. Polecam!
Bardzo dobrze mi się w firmie pracuje. Oferta pracy była bardzo konkurencyjna. Super
w pracy w TI się sporo nauczyłem, naprawdę konkretna firma z niezłymi warunkami i mozna się rozwijac
Praca jak praca, wiadomo, ze czlowiek wolałby nie pracować wcale :D ale ogólnie naprawdę ok
dokładnie tak, jak komuś zależy przede wszystkim na pewnej pracy to tu to dostanie, plus niezłą kasę
Najrozsądniej iść na rozmowę, dopytać o to co nas interesuje i samemu podjąć decyzję, ja jestem zadowolony z pracy w TTI
Bardzo miła obsługa i zainteresowanie klientem. Ceny może nie są najtańsze ale jakość mega dobra
Zdecydowanie polecam! Bardzo profesjonalna i miła obsługa oraz świetna jakość produktow
Polecam, gorąco polecam tą firmę. Najlepszy zakład w ktorym do tej pory pracowałem. wszystko jest w porządku
Pracuje w firmie od lat i to dobry czas. Sporo stałych pracowników, dobra ekipa. atmosfera naprawdę przyjazda i zyczliwa
Serdecznie polecam! Bardzo miła obsługa, szybka realizacja zamówienia i przede wszystkim JAKOŚĆ. Super!
Naprawdę polecam, dobry kontakt mailowy i telefoniczny, ekspresowo realizują zamówienia, bardzo dobre ceny.
Ja juz pracuje ale jak ktoś szuka zatrudnienia to mogę polecić aplikowanie do tej firmy :)
Polecam serdecznie! Dobra jakość, bardzo dobre ceny a obsługa klienta naprawdę na medal
Świetna firma. Szybko, sprawnie, wszystko pelen profesjonalizm
Pracuje się dobrze, przyjemnie przebiegła rozmowa, szybko dostałem informację o zatrudnieniu. Super pod tym wzgledem
Jak się pracuje w Techtronic Industries Eastern Europe Sp. z o.o.?
Zobacz opinie na temat firmy Techtronic Industries Eastern Europe Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 100.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Techtronic Industries Eastern Europe Sp. z o.o.?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 95, z czego 84 to opinie pozytywne, 4 to opinie negatywne, a 7 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!
Jak wygląda rekrutacja do firmy Techtronic Industries Eastern Europe Sp. z o.o.?
Kandydaci do pracy w Techtronic Industries Eastern Europe Sp. z o.o. napisali 1 opinii na temat procesu rekrutacyjnego. Zobacz szczegóły tutaj.