Feniks Sp. z o.o.

Wolny Dwór

Ocena pracodawcy 4/6

na podstawie 170 ocen.

Opinie o Feniks Sp. z o.o.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Feniks Sp. z o.o.

Weronika

@Witek masz rację, że we wpisie użytkownika @Ab nie do końca wiadomo o co chodzi i właśnie w takich sytuacjach, jak coś się stwierdza to od razu powinno się swoją wypowiedź argumentować, by wszyscy na forum wiedzieli o co chodzi. W ostatnim czasie jeszcze firma Feniks Sp. z o.o. uzyskała Pomorską Nagrodę Rzemiosła 2017 http://feniks-meble.pl/2017/10/26/feniks-doceniony-za-innowacje/ Czy takie nagrody wpływają Waszym zdaniem na pracę w firmie?

anonim

(usunięte przez administratora)

????
@Mućka 30.10.2017 23:14
Chyba wszystkim co tam pracują o którego majstra chodzi.

Ten co ma lepkie łapy ????????????

Wiadro lakieru z magazynu
@Mućka 30.10.2017 23:14
Chyba wszystkim co tam pracują o którego majstra chodzi.

Ten co ma lepkie łapy

Witek

Czy to miało miejsce, że najpierw człowieka zwolnili a teraz przyjęli? Może ktoś chce Feniks przedstawić w złym świetle? Firma ma bardzo dobra opinię na rynku i coś mi tu nie pasuje w ty wpisie od @Ab

Weronika

Są na forum jacyś aktualni pracownicy firmy Feniks, którzy mogliby odpowiedzieć na pytania użytkownika @Waleria? Informacje te przydadzą się nie tylko jej, ale innym zainteresowanym pracą też.

Waleria

Mam zamiar aplikować do firmy i już nawet widziałam ofertę - nowe miejsca pracy w Radomiu. Może ktoś ma więcej informacji w tym temacie? O jakiej pracy jest mowa? Jakie warunki trzeba spełniać żeby się dostać? Jak się pracuje w firmie? Przydadzą się te info.

qwerty

Cicho ...zmowa milczenia :-)

Weronika

@Zdener to dobrze, że jesteś zadowolony z pracy w Feniks Sp. z o.o. Jakie stanowisko piastujesz? Co więcej możesz napisać o plusach pracy w firmie? Co Ci się szczególnie podoba? Jak oceniasz atmosferę?

Witek

@Ab Jak ktoś zasłużył na dyscyplinarkę to ją dostał. Feniks to spoko firma, i wielu pracowników zdaje sobie z tego sprawę ale zawsze znajdzie się ktoś niezadowolony.

Ab

za byle co zwalniają dyscyplinarnie a po kilku tygodniach przyjmują tych samych do pracy bez sensu żadnej logiki

Zdener

Pracuję w firmie i jak na razie jestem bardzo zadowolony.

Weronika

Czy Feniks Sp. z o.o. oferuje benefity dla swoich pracowników?

****
@Weronika 13.04.2017 08:41
Czy Feniks Sp. z o.o. oferuje benefity dla swoich pracowników?

tak,każdy pracownik ma karnet do spa i na basen,tylko z nich nie korzystają bo nie mają kiedy się tam wybrać

Truder

Feniks to firma, pracuje tu dość długo i mam wyrobione zdanie. Czytając niektóre wpisy myślę, że niektórzy nie mają nic lepszego do pracy i piszą bzdury. Internetowa fora są pełne hejtu więc niby dlaczego tu ma go nie być?

Rrrr
@Truder 12.04.2017 11:33
Feniks to firma, pracuje tu dość długo i mam wyrobione zdanie. Czytając niektóre wpisy myślę, że niektórzy nie mają nic lepszeg...

Ty chyba tez niemasz co robić ze siedzisz tu i czytasz te wypociny

Gregor

O co chodzi w nowej ofercie pracy dla samodzielnego kucharza/samodzielnej kucharki? Czy firma rozszerza działalność? Może ktoś wie i mógłby podzielić się wiedzą.

A
@Gregor 27.03.2017 10:21
O co chodzi w nowej ofercie pracy dla samodzielnego kucharza/samodzielnej kucharki? Czy firma rozszerza działalność? Może ktoś...

Tak rozszerza działalnoś : będą kręcić lody

Weronika

Zainteresowani pracą w Feniks Sp. z o.o.? Zachęcam do odwiedzenia strony internetowej firmy, gdzie znajdziecie aktualne ogłoszenia - http://feniks-meble.pl/16-Praca

Iza

@pracownik Rozumiem rozczarowanie ale wszędzie jest tak, że fachowcy są lepiej opłacani od zwykłych pracowników. Jak odejdą specjaliści to nic po nas a firma jest spoko.

Sowa
@xxx 23.03.2017 07:50
nie chce żadnego służbowego samochodu ani żadnego ekwiwalentu za paliwo,chcę tylko godnej i uczciwej wypłaty.Skoro bierze się...

A co cię to obchodzi ? Załóż firmę i też se kup dwa samochody za milion . Ja firmę stać znaczy że ma się dobrze i może dać podwyżki

Nick
@xxx 23.03.2017 07:50
nie chce żadnego służbowego samochodu ani żadnego ekwiwalentu za paliwo,chcę tylko godnej i uczciwej wypłaty.Skoro bierze się...

Jak to za milion ? Każdy po milion czy dwa za milion ?

Weronika

@pracownik dziękuję za ocenę. Długo już pracujesz w Feniks Sp. z o.o.?

pracownik

zgadzam się z "Nie podam imienia"żeby żyć godnie i nie chodzić pod koniec miesiąca po rodzinie i nie pożyczać pieniędzy do następnej wypłaty trzeba rypać nadgodziny ponad ludzkie siły,a na następny dzień trzeba się znowu podnieść i tyrać aż do soboty,a kiedy czas dla rodziny,kiedy zrobić obiad,posprzątać,poprać,odrobić z dzieckiem lekcje,przygotować na następny dzień do szkoły,kiedy znależć czas dla siebie?WCALE!Bo po takim tygodniu człowiekowi nic się nie chce.Firmie jest dział tapicerski w którym panowie zarabiają bardzo dobre pieniądze i gdy zachce im się podwyżki to ją dostają,dalej jest już tylko plebs który niema nawet prawa pomyśleć o podwyżce,zastanawiam się czym taki tapicer różni się od szwaczki,krojczej i jeszcze innego stanowiska pracy.pozdrawiam szefostwo.

@pracownik 16.03.2017 09:56
zgadzam się z "Nie podam imienia"żeby żyć godnie i nie chodzić pod koniec miesiąca po rodzinie i nie pożyczać pienięd...

Pracowniku idź do szefa i powiedz że chcesz się zwolnić i idziesz do konkurencji do byłego prezesa i dostaniesz podwyżkę. Tak robią tapicerzy i dostają.

Weronika

@Nie podam imienia, dziękuję za opinię. A Twój kolega wspominał o jakichś plusach pracy?

Weronika

Zapoznawaliście się już z kolekcją mebli? Koniecznie zajrzyjcie - http://www.gowork.pl/opinie_czytaj2,904343,0,0,kolekcje :)

Weronika

@Mag, jakie opinie słyszałeś?

Weronika

Fajne firmy muszą trzymać wysoką dyscyplinę i dlatego mają w odwecie dużo hejtu. Pozycja firmy i tak jest silna więc z pewnością sobie poradzi, ale ja myślę że część tych wpisów jest zasługą konkurencji? Szkoda że ludzie maja czas na te bzdury a ie pracują jak należy.

Olek

Chciałem potwierdzić opinię o Feniksie gdyż słyszałem, że są dobrą firmą.Czy są jakieś nowe oferty pracy w Radomiu?

Mag
@Olek 26.01.2017 15:15
Chciałem potwierdzić opinię o Feniksie gdyż słyszałem, że są dobrą firmą.Czy są jakieś nowe oferty pracy w Radomiu?...

A ja słyszałem same złe opinie

zenon

Śmiać czy płakać ? Po przeczytaniu waszych komentarzy o firmie i prezesach ,stwierdzam iż wasza podłość ,ploty ,zazdrość świadczy tylko o was ! I waszej kulturze osobistej rodem z kaszub .

anonim

(usunięte przez administratora)

Wolny

Myślisz człowieku, że komuś z firmy chce się siedzieć i usuwać niewygodne wpisy? Ludzie tak dużo piszą niekorzystnych opinii o swoich pracodawcach, że to nie robi już wrażenia na innych. Każda firma ma dobre i gorsze momenty tak jak każdy z nas. Więcej zrozumienie potrzeba.

gienio

Widzę, że Feniks szuka właśnie spawacza z aktualnymi uprawnieniami spawalniczymi. Czy praca u nich na tym stanowisku jest ciężka? Czy nie ma tragedii? Będę wdzięczy za informacje o wysokości wynagrodzenia.

___

Witam. Słyszałam, że w Feniksie pracuje dość dużo obcokrajowców a konkretnie Ukraińcy. Czy macie jakieś spostrzeżenia na ich temat? Jak sobie radzą? Wykonują swoją pracę rzetelnie? Jak się komunikują?

margo

na pewno będzie dobrze, i lepiej niż w Polsce. Pielęgniarka w domu seniora w Niemczech na pewno zaropbi więcej niż w naszej chorej służbie zdrowia więc nie ma się co zastanawiać moim zdaniem i jedziemy

Nowy

Witam po ile godzin pracuje tapicernia w feniksie i jak zarabiaja?

Nowy

Witam po ile godzin pracuje tapicernia w feniksie i jak zarabiaja?

Ja.pan

Robota idzie, wypłaty na czas, szef stara się jak może by pracownicy mieli godne warunki pracy. Jak na razie idzie mu dobrze. Byle tak dalej.Jeszcze dużo roboty przed nim ale to dopiero minęło 7 miesiecy od pożaru, więc i tak szacun.

pracownik Feniksa

Witam, firma radzi sobie bardzo dobrze. Zakład powstał na nowo, są nowe hale produkcyjne, nowe maszyny i zamówienia są. Na brak pracy nie można narzekać. Jeśli ktoś twierdzi inaczej to jest w błędzie. Jeśli ktoś twierdzi, iż zakład sobie nie radzi- nic bardziej mylnego! Feniks się odrodził w trochę zmienionym składzie ale funkcjonuje bardzo, bardzo dobrze.

pracownik Feniksa

Witam, firma radzi sobie bardzo dobrze. Zakład powstał na nowo, są nowe hale produkcyjne, nowe maszyny i zamówienia są. Na brak pracy nie można narzekać. Jeśli ktoś twierdzi inaczej to jest w błędzie. Jeśli ktoś twierdzi, iż zakład sobie nie radzi- nic bardziej mylnego! Feniks się odrodził w trochę zmienionym składzie ale funkcjonuje bardzo, bardzo dobrze.

Asia

A czego tu tak cicho??? Wszyscy walentynkują,czy już narty pakują, żeby posiedzieć na stoku bo nie szusować to trzeba potrafić. (usunięte przez administratora) No cóż, prawda w oczy kole, ale też sama się obroni.

Do tapicera

A do szkoły ty chodził? Ortografia straszna

Internet

Oj drogo będzie w tym miesiącu. 11 czy więcej???? BRAWO!!!!!

Jaga

Hej hej. I jak tam wypłaty? Wszystkim się zgadza (usunięte przez administratora) ?

tapicer
@Jaga 10.02.2016 16:33
Hej hej. I jak tam wypłaty? Wszystkim się zgadza (usunięte przez administratora) ?

Pewnie, że się zgadza. Jak zawsze zresztą. Tym co wiecznie się nie zgadzało poszli do konkurencji. Teraz im znów się Tam nie zgadza :)

Lucy

Pracownik nie może zwolnić pracownika?? Ale dlaczego nie? (usunięte przez administratora)

Odważni

gdzie dwóch się bije tam reszta straci. Ludki nie wierzcie w kłamstwa. Do pożaru było Ok i po co ktoś to zmieniał? (usunięte przez administratora) Dla robotnika nawet zasiłku nie dadzą

Xyz

Dlatego ze wiecej ludzi zaczelo pisac na tej drugiej stronie

Bona

Najwidoczniej (usunięte przez administratora) obie strony szukają pretekstu.

Jaga

Nie. Dlaczego?

Egon

Czy już zablokowani wpisy na tej stronie?

Zainteresowany

Ja mogę polecić spółkę , przynajmniej wiesz że jak coś ma być zrobione to będzie. Jest akcja - jest reakcja , proste jak wszędzie.

Next

Plakac mi sie chce jak to wszystko czytam.Niektore komentarze sa ciekawe i sensowne ale przy niektorych rece opadaja.Jezeli zarzad firmy FENIKS prosi o rzetelne wyrazanie opinii i pogladow na temat zakladu to piszcie ale kreatywnie i z sensem.W tej chwili obrzucacie sie blotem nawzajem i polowe wpisow administrator musi usuwac.Zawsze beda zwolennicy lub przeciwnicy pana N czy panaP.Kazdy z tych panow dziala w tej samej branzy,i kazdy znich zaczyna praktycznie od poczatku.Pan N odbudowuje zaklad i swoja produkcje,a pan P rozkreca swoja firme.Konkurencja jest zdrowa.Ktory z nich odniesie sukces a ktory nie czas pokaze,a moze obu panom sie powiedzie.Kazdy z was moze pomoc swojemu pracodawcy,swoim zaangazowaniem i uczciwie wykonywana praca.Prosze moich slow nie traktowac jako manifestu.Czesto uzywacie slow:kultura,szacunek,poszanowanie,ale kompletnie nie znacie znaczenia tych slow i te wasze wpisy zaczynaja przypominac kabaret.

Do Feniksa

" wszystko na najwyższym poziomie" (usunięte przez administratora)

Kapsel

Ja tylko jestem ciekaw jak długo (usunięte przez administratora) będzie tolerował te wygłupy (usunięte przez administratora) ? Jak przegną pałę to pojedzie (usunięte przez administratora)

Głupek

Feniks co ty wypisujesz? Aż chce się pracować!!!! Praca to obowiązek a nie przyjemność. Tobie Wolny Dwór pomylił się z Ciechocinkiem

Do Feniksa

A co robisz w Feniksie ? Bo roboty tyle (usunięte przez administratora) zamiast pisać głupoty w internecie i posprzątaj (usunięte przez administratora)

Pikuś

Idź robić do (usunięte przez administratora) kmiocie

Feniks

Piękny zakład, nowe maszyny, wszystko na najwyższym poziomie aż chce się pracować.

Zostaw opinię o Feniks Sp. z o.o. - Wolny Dwór

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Feniks Sp. z o.o.