Król hucznie wywieziony 12 maja. Od dawna byl nagi ale udawał że w ubraniu. Pytanie do królików- jak wam teraz kochani ? Znajdziecie drogę do domku?
Chce w to wierzy, że w końcu się coś zmieni i wyjdzie wszystko na wierzch. Ale pewnie juz tam następuje próba wkupienia się w łaski nowego władcy byleby nadal mieć bezpieczne i ciepłe posady.
@Mati oby wszystkie trupy zaczęły wypadać z szafy
Ile jest minut przerwy przy 8 godzinach pracy?
ktoś mi powie ile trwa proces rekrutacji do tej firmy ?
jak chodzi o rekrutacje to wiadomo, czasem zależy jak się wstrzelisz w cały proces. jak ja wysyłałem zgłoszenie to miałem telefon po niecałych dwóch tygodniach z umówieniem na rekrutacje i potem jakoś ze trzy zanim wszystko przeszedłem i zacząłem pracę
No widzisz, mi jak szedłem na punkt dali robotę już w zasadzie po tygodniu bo im osoby brakowało xd
Kierowniczka jednego z salonów zaprosiła mnie na rozmowę w sprawie pracy. Na początku powiedziała, że to świetna firma, taka dbająca o pracowników, że ona sama dba o swój personel, że nie pracuje się po 12 godzin, tylko 8, żeby był zachowany równoważny styl pomiędzy pracą a życiem prywatnym, itd,itp, a później zapytała mnie, czy mogę w pierwszy dzień pracy przyjść na 12 godzin.Coś tutaj się wyklucza, prawda? Nie przyjęłam tej pracy.
Czy jestem myśląca-naprawdę usłyszałam takie pytanie.Ponieważ jestem myśląca, to nie przyjęłam tej pracy.
Poziom rozmowy:
- Rezultat: Dostałem pracę, ale nie przyjąłem
Dobra praca, ruch jest więc się człowiek nie nudzi, za dużo też jest rzadko, żeby nie miał kiedy odpocząć, warunki w porządku.
Na pracę narzekać nie mogę, robota na sklepie jak we wszystkich temu podobnych przybytkach, atmosfera, pewnie zależy jak trafisz i z kim się jak dogadasz, myślę że ogólnie podejście do człowieka mają fajne. Mam wrażenie, że też w miarę nowocześnie się odnoszą do mnie i wielu sytuacji w pracy. Na chwilę obecną mogę ocenić na plus.
Wszędzie tak samo bo wszędzie ma być tak samo. I jest bardzo dużo pracy. Zobacz ile masz tam asortymentu. Sami jako pracownicy musicie to przerzucać i układać. Czasem cały sklep z 2 razy miesiącu się zdarzało. (Również na nockach) A talerze czy pościel troche waży.
Widać że życie cię rozpieszczało, wygląda to tak samo na każdym sklepie, gdzie nie pójdziesz, od biedronki przez sklepy z ciuchami po takie nasze, wykładanie, ruch, asortyment i trochę dźwigania. Nie rozumiem tych waszych narzekań jakby tutaj źle było a wszędzie indziej to słońce, kwiatki i jednorożce. Może czas nieco zluzować?
Nie wiesz co firma potrafi zrobic z ludźmi i jak wielu ludzi doprowadziła do ogromnych długów przez swoje praktyki. Nie wiesz to się nie wypowiadaj. To nie zawiść tylko otwieranie ludziom oczu, żeby w to się nie pakowali. A co Cię nazwy nicku tak interesują? Uderz w stół, a nożyce się odezwą...czyżby ktoś z firmy? Nie pozdrawiam i życzę zawsze słonej zupy....
To może nam powiesz co takiego firma robi z ludźmi? Mówisz o aferach ogólnopolskich a jakoś nic na ten temat nigdzie nie widać, więc może masz jakiś prywatny problem?
Nie bede tłumaczyć randomowi w necie. Ale wierzę, że przyjdzie dzień w którym będzie o tym głośno. Oby tak było. A to myślisz, że każda afera jaka dzieje się w jakiejś firmie powie Ci Pani z Polsatu albo Pan z TVP? Wyjdz ze swojej bańki mydlanej. Wiele osób ma prywatny problem niestety, ale z prywatnego robi się grupowy. Jeszcze chwila czasu.
Firma N2H poszukuje Kierownika salonu - Home decor. Zatrudnienie na podstawie kontraktu B2B, bez podanego wynagrodzenia. Kluczowym wymaganiem jest minimum 6 miesięcy doświadczenia na stanowisku kierownika lub zastępcy. Oferują stały rabat na zakupy produktów firmy. Czy realia pracy są zgodne z wymaganiami? Jakie są rzeczywiste zarobki na tym stanowisku?
Ile trwa u was proces rekrutacyjny, jak szybko robić i zarabiać można zacząć?
Na jaką umowę można tutaj liczyć?
Czy można by się początkowo zatrudnić na mniej niż cały etat, a później dopiero przejść na cały ?
Czy są jakieś mozliwości awansu na sklepie? Podejrzewam, że może być kiepsko, ale może istnieje szansa?
Być może juz padło to pytanie, ale nie mogę znaleźć. Wiec pytam jeszcze raz, jak tu wyglada system godzinowy ? Jakie zmiany ?
Pracodawca może albo ci zapłacić więcej albo oddaje ci dzień wolny ale jak dobrze się orientuję to większość sieciówek robi tak, że oddają dzień wolny. Bo jeśli mieliby płacić więcej za soboty i niedziele to musiliby robić co miesiąc na takie dni osobne umowy. Oczywiście jeśli nic się nie zmieniło, bo tak kiedyś było z sobotami i niedzielami
Oj jak jest kampania do wprowadzenia to masz też nocki, więc po nocach też "siedzisz". U mnie bywało, że po 12 h się pracowało.
Haha to sie grubo myślisz niestety. Nocki by Cię zaskoczyły. W czasie świąt są mega często. Kampanie do wprowadzenia bardzo często, wiec nocki również. Bardzo czesto przychodzenie kilka h przed otwarciem po zamknięciu bo na otwarcie było wszystko na tip top. Przerzucanie całego sklepu w 2 nocki. Cały tył na przód i odwrotnie. Samo się to nie robi. A chyba sam widziałeś/aś ile jest tam drobnicy.
Gdzie do was ogłoszeń najlepiej jest szukać? macie jakieś jedno dobre miejsce?
Fajny ten nowy (usunięte przez administratora) Sprawdził ktoś jego przeszłość, np. Za co go wywalili z CCC? Powiem tak - rotacja w zespole wzrośnie, wydatki działu wzrosną niekoniecznie na marketing, bo pojawia się zaprzyjaźnione agencje i domy mediowe, poziom kultury spadnie drastycznie, Za ok. rok… zresztą sami zobaczycie. Powodzenia
Miecik
Ile zarabia starszy kupiec? Albo kupiec?
A opowie ktoś jak wygląda praca w dokumentacji importowej? Bo mają aktywną ofertę dla młodszego specjalisty. Wymagań nie mają jakichś dużych i podobno w piątki krótszy dzień w pracy, tylko nic nie napisali o wynagrodzeniu. Ile się zarabia na start?
szukacie dodatkowych pracowników w sezonie letnim?
hej, mógłby ktoś opowiedzieć dokładnie jak wygląd pierwszy etap rekrutacji w tej firmie ? chodzi mi konkretnie o rozmowę rekrutacyjną
Czy potrzebuję doświadczenia, żeby mnie przyjęli do pracy w sklepie?

Jak się pracuje w N2H SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ?
+ -
Jakie są opinie pracowników o pracy w N2H SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ?
+ -
Jak wygląda rekrutacja do firmy N2H SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ?