Agata S.A.

3 Dodaj opinię
Agata S.A.
3 1059 1159 5 1

Opinie o Agata S.A.

Filtruj opinie po kryteriach:

Martaaa
 Opinia

Poziom komentarzy tutaj jest na poziomie zerowym...

Pomocna?
Tak2Nie
Marek
 Opinia

Cały czas szukają nowych pracowników w magazynie centralnym. Czy prawdą jest że rozbudowywujecie się, czy może tak dużo osób uciekło z tej pracy?

Pomocna?
TakNie
Marek
 Opinia

Nie polecam pracy w magazynie centralny w Majkowie. Praca bardzo ciężka, a jak coś się odezwiesz: to tekst w stylu nie pasuje to się zwolnij. I tych nie potulnych zwalniają. Praca tylko dla potulnych owieczek.

Pomocna?
TakNie
Zainteresowana
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia

Witam Mam zamiar złożyć CV do AGATY w Kielcach, czy ktoś wtajemniczony może wie jak zarobki w tej firmie na świętokrzyskie i jak wygląda czas pracy :) z góry dziękuję za odpowiedzi

Pomocna?
TakNie
Eugeniusz
 Opinia

A tobie inpotencie to jedynie ręką się podoba.

Pomocna?
Tak1Nie
zgadnij
 Opinia

Mnie również swego czasu kokietował i bajerował ale pogoniłam erotomana

Pomocna?
Tak1Nie
Ferdynand Kiepski
 Opinia
@Zainteresowana 12.07.2019 14:02

Najniższa krajowa +prowizja

Pomocna?
TakNie
Ramona
 Opinia

Pierwszy i ostatni raz kupilam cos w tym sklepie. Rogowka przyjechala uszkodzona (wylamame cale oparcie w jednej czesci) Obsluga sklepu/ dzial reklamacji porazka. Na "spokojnie" nic czlowiek nie zalatwi. Krzykiem musialam wywalczyc naprawe aby miec na czym spac! Bo Pani po drugiej stronie telefonu stwierdzila ze skoro kest w Polsce tylko na tydzien to serwis nie przyjedzie w tak krotkim czasie wiec moga dopiero w grudniu jak ja ponownie bede w polsce. No rece opadaja. Finalnie skontaktowal sie ze mna producemt ktory robi meble dla Agata i wyslal serwis. Odradzam zakupy wiekszych menli w tyvh salonach bo szkoda nerwow! A persolewi polecam dodatkowe kursy na obsluge klienta!

Pomocna?
TakNie4
Ex_agata
 Opinia
@Ramona 05.07.2019 09:18

Prawo w Polsce w żaden sposób nie reguluje terminu w jakim szkoda ma być naprawiona. Polecam najpierw zajrzeć do litery prawa a potem dopiero wszczynac awantury. Polecam też zapoznać się z opiniami na temat sklepu w którym Pani dokonuje zakupu aby później nie mieć pretensji do całego świata .

Pomocna?
Tak5Nie2
do typowe grażyny
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia
@Ramona 05.07.2019 09:18

Ciekawe czy ty TYPOWA GRAŻYNO była byś wspaniała w temacie obsługi klienta jakby Ci ktos ryja darl przez telefon. Pamietaj ze to sa tylko ludzie którzy maja procedury a jeśli się ich nie trzymaja sa karani. Zastanów sie pierdolnięta babo

Pomocna?
Tak7Nie1
jebnijcie się w głowę
 Opinia
@do typowe grażyny 10.07.2019 16:46

I tutaj widać pełną "kulturę" ludzi pracujących w tej firmie, zwykłe prostaki wyszkolone przez takich samych prostaków,zatrudnijcie jeszcze do reklamy Pamelę Anderson,nigdy więcej nie wejdę do tego sklepu

Pomocna?
Tak2Nie5
EX_agata
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia
@jebnijcie się w głowę 11.07.2019 07:51

Jak rozumiem kupiła pani meble pod wpływem reklamy z serialową aktoreczką :) Jest dziesiątki stron na których można poczytać jakie klient ma prawa w przypadku gdy zakupiony towar jest wadliwy i na każdej znajdzie Pani informację, że sprzedający jest zobowiązany do odpowiedzi na Pani reklamację w przeciągu 14 dni. Brak podstawowej wiedzy z zakresu swoich praw nie upoważnia panią do wszczynania awantur bowiem jak pisałem wcześniej litera prawa nie określa terminu naprawy szkody. Ogromnie żałuje, że nie trafiła pani na mnie bo takim awanturnikom reklamacje odkładałem na półeczkę " przy okazji" :)

Pomocna?
Tak1Nie
Kate
 Opinia
@Ex_agata 07.07.2019 10:11

Prawo w Polcse wyraźnie mówi że 14 dni, kretynko

Pomocna?
TakNie
1
Ex_agata
 Opinia
@Kate 18.07.2019 18:02

Napisze jeszcze bo jak widać umiejętność czytania ze zrozumieniem jest dana tylko nielicznym. 14 dni to czas kiedy kupujący musi zostać POINFORMOWANY czy złożona przez niego reklamacja jest zasadna czy też nie. Czas naprawy reklamacyjnej określa gwarant czyli w tym przypadku Agata Meble.

Pomocna?
TakNie
Niezadowolona
 Opinia

Koszmar! Nie polecam, przy składaniu zamówienia wszystko elegancko, pozniej porażka, nic nie można wymienić, oddać momo że nie wyszło z magazynu nawet, trzeba się kłócić inaczej się nie da, porażka, obsługa zamiast pomoc to wszystko utrudnia, każdy mówi co innnego, jeden podważa słowa drugiej osoby... Nam na szczęście udało się wymienić mebel na mniejszy ale z fochem pracowników....

Pomocna?
TakNie1
Ex_agata
 Opinia
@Niezadowolona 17.07.2019 19:08

A gdzie w prawie jest napisane , że klient ma prawo wymienić zakupiony towar w sklepie stacjonarnym? Nigdzie-jest to tylko i wyłącznie dobra wola sprzedawcy. Jeśli nie dokonała Pani wcześniej prawidłowych pomiarów na swojej inwestycji to tylko i wyłącznie Pani problem a nie pracowników.

Pomocna?
TakNie
Pracownik2
 Opinia

Mam to w (usunięte przez administratora) pie O czym ty w ogóle piszesz? Chyba spadłeś z narożnika i wy..... eś dynią o szafkę nocną z AGATY MEBLE. Jest tam tak dobrze? to przypomnij mi ile osób zwolniło się w ciągu miesiąca? a ci co zostali,szkoda o nich gadać, mam na myśli głównie biura. Zero honoru i szacunku dla pracownika. Przeglądanie kamer o której kto zszedł na przerwę o której na papierosa, same (usunięte przez administratora) i dziadostwo a to co kierownik mały kukuryk mówi na rozmowach o pracę ni jak się ma do rzeczywistości. Przyszedł styczeń i urlopy były poblokowane i to gadanie że jest taka luźna praca i jest czas na wszystko nawet żeby koledze pomóc, tak dobrze pewnie mają tylko ci co jęzorem dobrze po rodzynach jadą, bo są tam kretyni którzy nie mają zielonego pojęcia o robocie, zastępcy kierownika rozdają aneksy operatora ludziom którzy nigdy nie siedzieli na wysokim składzie i nie mają pojęcia o jeździe a ja robię od początku i tylko słyszę od zastępcy, że trzeba czekać. Mam wrażenie że ci co tam żądzą przez tydzień pływali w kondonie w (usunięte przez administratora) i (usunięte przez administratora) wiedzą a na jak długo przychodzą nowi pracownicy, na kilka dni i ich nie ma. Prawda jest taka że ten magazyn to jedna wielka patola razem z kieriwnictwem i kilkoma pracownikami którzy wchodzą w dół czekolady i pidpiepszają innych, bo jak się jest mopem to trzeba czymś nadrobić. Zachowanie menadżera też pozostawia wiele do życzenia chodzi i sprawdza po regałach kto stoi, bo nawet na chwilę nie można stanąć, bo zaraz po premii i te torebki wiązane do wuzków na śmieci do tego chamskie odzywki i pokazywanie głupich gestów. Więc ci co się szanują już tam nie pracują, niektórzy robią, bo muszą a niektórzy, bo lubią ale skurki pod biurkiem a inni bo są niedoraidami ale kierownik dał mi aneks na operatora a że nie mam pojęcia więc robię sobie załadunki przecież nikt się o to nie czepia. Jeszcze jedna sytuacja potraficie stać pod dżwiami i czekać jak ktoś wyjdzie z magazynu dwie minuty wcześniej i zabrać premię, zamiast robić meble zróbcie sobie operacje tapety, bo nie można patrzeć na te fałszywe gemby a na głowę już chyba za późno

Pomocna?
Tak3Nie3
Zawiedziona
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia

Agata meble Szadółki jedna wielka porażka czekam i czekam już miesiąc na moje części do szafek meble kupiłam i co z tego że stoją rozłożone na części bo brak między innymi głównych zawiasów do ich skręcenia zero odzewu ze strony sklepu a dział reklamacji tragedia średnio wyszkoleni panowie jeżeli chodzi o obsługę klienta ODRADZAM!!!! Ps na meble czekałam ponad miesiąc teraz kolejny miesiąc czekam na zawiasy do mebli szkoda że reklamy tak kłamią

Pomocna?
TakNie
Zrozpaczona
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia

Fatalna organizacja dowozu i montażu mebla zakupionych przez internet w Agata meble. Zakupiłam 2 sztuka mebli 3 lipca br. Agata ma 3 dni na wydanie towaru kurierowi etc ale DROBIAZG- SĄ TO DNi ROBOCZE. Potem kurier ma 5 dni na dostawę do klienta, tyle że też robocze! Jak wypadnie jak u mnie po drodze Sobota i niedziela dwukrotnie, to WYCHODZI MASAKRA!!! Następnie trzeba osobiście dostarczyć DCT faktury zakupu, oni oszacują i podadzą koszt montażu. Trzeba wykonać przelew na wskazane konto. Dopiero po tym cyrku, jeśli jeszcze nie zwariowaliśmy otrzymamy wyznaczony termin montażu za bagatela 8 dni. Sterta kartonów leży u mojej cioci w chałupie (chcieliśmy starszej, schorowanej kobiecie zrobić prezent), a kierowniczka oddziału w Łodzi jest głucha na wszelkie prośby i błagania o przyspieszenie w tym wyjątkowym przypadku termin montażu. Przez kilka dni nie odbiera służbowego telefon, nie reagują na rozpaczliwe maile. W rezultacie meble zakupione 3 lipca, kurier dostarczył do Tomaszowa Mazowieckiego 9 lipca, a montaż ma być 17 lipca. NIGDY WIĘCEJ NIE KUPIĘ NIC W AGATAMEBLE. Bezduszna, beznadziejna instytucja z beznadziejnie działającym podwykonawcą montażu, czyli DCT!

Pomocna?
TakNie
Mam to w d..pie
 Opinia

Patrząc na tą fale hejtu jaka wylewa się na magazyn centralny zastanawia mnie jedno. Skoro jest tam tak źle to dlaczego ludzie ciągle tam pracują. Stara prawda potwierdza - zadowolony pracownik nie dodaje komentarzy, jedynie typowy Polak, aby poczuć się lepiej musi wsadzić kij w mrowisko. Ludzie zastanówcie się o czym mówicie. Najpierw całym złem była wysyłka, bo zmieniony grafik, bo podnoszone normy, później brygadzisci na wydaniu źli,następnie manager ( przez koordynatorów) oraz dyrektor nie taki jak trzeba.Teraz widzę że Olkowi się zebrało (fakt wymieniać kogoś z nazwiska z tego co wiem jest karane i jest totalnym s....wysynstwem). Opinie o tym że dobra kadra kierownicza już dawno uciekła też jest lekko przesadzone (typowe zarobasy, bez jakiegokolwiek podejścia, dadzą 50 zł więcej gdzie indziej to odejdą - plywaki). Obecna kadra pracuje tam od początku co też o czym świadczy i pokazuje ich charakter. Nas magazynierow i operatorów też dużo zostało z pierwszej fali. Dodatkowo o plusach w pracy też nikt nie mowi(wczasy pod gruszą, dodatek świąteczny). Podsumowując, praca do lekkich nie należy. Na wysyłce ciągla kompletacja. Na przyjęciach tapicerka oraz puchy - ludzie taka jest specyfika tej pracy. Nikt was na siłę oraz specjalnie nie zajezdza!! Nie pasuje, specyfika pracy - nikt was na siłę nie trzyma!! I moja rada - skoro poszczegolnym przyadkom nie pasują pewne kwestie/ osoby - miej tchórzu odwagę spojrzeć w oczy i powiedz to samo zamiast chować się w sieci pod zmienionym nickiem. Na magazynie nie widzę takich chojrakow (przypominam strajk sprzed kilku miesięcy)

Pomocna?
Tak9Nie3
To ja
 Opinia
@Mam to w d..pie 07.07.2019 22:50

Niech opinią o magazynie centralnym będzie to, że od marca tego roku nie mogą znaleźć wewnątrz swoich pracowników osoby na stanowisko - brygadzista zespołu. Piszesz, że ludzie chowają się w sieci pod nickiem. Ty też nie jesteś lepszy. A ludzie, którzy mieli odwagę powiedzieć prawdę co ich boli lub co można zmienić w pracy, zostali zwolnieni. Dlaczego bo byli niewygodni. A oficjalny powód zwolnienia brzmi śmiesznie. Cytuję "Brak zaufania do pracownika".Do pracownika, który nie chodzi na zwolnienia, zostaje po godzinach i przychodzi nawet w niedzielę do pracy. Napiszę to jeszcze raz. Brak zaufania do pracownika.

Pomocna?
Tak5Nie
Kcin
 Opinia

Magazyn centralny Agaty lepiej omijać szerokim łukiem. Praca w tym magazynie to ciągły stres i wielka niewiadoma, co wymyśli manager. Karają za byle co. Ludzie boją się zgłosić uszkodzenie regału bo grozi to zwolnieniem z pracy, a przecież chodzi o bezpieczeństwo ludzi. Praca cały tydzień bez przerwy. Żeby zmusić ludzi do pracy ułożyli niesprawiedliwy grafik(usunięte przez administratora) Chodzą słuchy, że mają zrobić grafik 12-sto godzinny. Ciekawe kto Wam będzie robił po 12 godzin za 2250 brutto.

Pomocna?
Tak14Nie3
Marek
Nazwa działu: Magazyn
 Opinia
@Kcin 26.04.2019 13:53

Aż tak się pozmienialo? Robiłem w tym magazynie jeszcze 4 miesiące temu zanim przenieśliśmy się do Szczecina. Lekko nie było, ale to jednak specyfika pracy w magazynie…Widze to tez teraz po przejściu do innej firmy. Z grafikiem pracy nigdy nie było większego problemu zawsze dało się dogadać między sobą.

Pomocna?
Tak2Nie2
Kcin
 Opinia
@Marek 13.05.2019 13:27

Bardzo się pozmieniało. Cztery miesiące temu było jeszcze OK. Ale jak jest coraz więcej zamówień, a ludzi tyle samo i muszą pracować więcej i dłużej bo firmie szkoda pieniędzy na sprzęt do pracy, to człowiek też ma dość tyrania, (t.j. pracowania w ciągłym biegu)i słuchania kierownictwa, że w tym miesiącu nie będzie premii bo: brak wydajności, uszkodzenia regałów, uszkodzenia towaru itd... Lepiej w innej pracy zarobić mniej 200zł. ale przynajmniej jest spokój.

Pomocna?
Tak5Nie
Marek
Nazwa działu: Magazyn
 Opinia
@Kcin 14.05.2019 17:11

Nie no pewnie, że trzeba robić tak zeby nam sie dobrze pracowało, bo pracy na rynku nie brakuje. Podpytałem w miedzyczasie znajomego, ktory cały czas robi w salonach agata i mówil ze maja premie miesięczne jak bylo jeszcze za moich czasów, a im wiecej ma nadgodzin tym kasa jest proporcjonalnie wieksza

Pomocna?
Tak2Nie1
Niko
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Marek 16.05.2019 22:50

Nie wiem jak jest w salonach Agaty. Ale w magazynie centralnym atmosfera nie jest najlepsza. A świadczyć może o tym fakt, że nikt z pracowników szeregowych (magazynierów) nie chce zostać brygadzistą. Fakt drugi: zwalniają się nawet brygadziści i kierownicy. Jak tak dalej pójdzie to będziemy pracować na dwie zmiany po 12 godzin. Na miejscu Agaty dałbym ogłoszenie w języku ukraińskim. Mieliby więcej kandydatów.

Pomocna?
Tak4Nie1
Papa Marko
 Opinia
@Niko 18.05.2019 22:22

Zgadza się a to wszystko dzięki menegerowi oraz dyrektorowi - szacun panowie tak w krótkim czasie rozwalić wysyłkę potraficie tylko wy.

Pomocna?
Tak5Nie1
Poirytowany/a
 Opinia

A ja uważam, że te wpisy są nie spełnionymi ambicjami prostych (usunięte przez administratora) którzy sami nie potrafią palcem w cztery litery trafić.. Żal mi Was, każdy chciałby mieć kierownika, który ma łeb na karku i trzyma wszystko w ryzach. A jeżeli chodzi o zarzuty typu dwulicowiec i "kadłun" to Panowie proszę zacznijcie od siebie i od swojego ogródka..

Pomocna?
Tak2Nie2
nygus z przyjęcia
 Opinia
@Poirytowany/a 05.07.2019 18:13

Powiadasz niespełnionymi...hmm,ciekawe. Od razu można się zorientować że to ty kierdo lub ktoś z twoich znajomych(to ty masz wogóle znajomych?dziwne). W ryzach to ty trzymasz co najwyżej swojego małego pipśtroka,ślunzok lubi takich donosicieli i frajerów więc póki co trwasz,ale pamiętaj że nic nie trwa wiecznie A o ambicje innych ludzi się nie martw tylko o to kiedy znudzisz się ślunzokowi ze świńskimi oczami

Pomocna?
Tak1Nie2
Ciekawski
 Opinia

Wie ktoś coś na temat zmiany kadry kierowniczej w magazynie centralnym oraz czy stawka podstawowa wzrosła?

Pomocna?
Tak6Nie3
Kurczak
 Opinia
@Ciekawski 04.06.2019 09:14

Kadra kierownicza to już dawno pouciekała do innego magazynu w Głuchowie żeby nie mieć nic wspólnego z pewnym hanysem m.s.-zwykłej miernoty co ma układy z właścicielami i dlatego tam tak długo trwa,a reszta już niedługo (w tym ja) się będzie zwalniała.miernota doprowadziła do prawdziwej zapaści jeśli chodzi o zarządzanie magazynem,nikt normalny tam na kierownicze nie przyjdzie i nie będzie z nim współpracował,za duży rozgłos jest jak się tu traktuje ludzi.

Pomocna?
Tak3Nie
Haja
 Opinia
@Kurczak 30.06.2019 06:14

No dałeś się zeszmacić za kilka złotych????

Pomocna?
Tak3Nie1
Zawiedziona
 Opinia

Agata meble Gdańsk Szadółki bardzo niemiły pan na dziale reklamacji pomijając fakt iż na meble czekaliśmy dłużej ponad miesiąc to meble otrzymaliśmy nie kompletne i uszkodzone na reklamację czekamy następne ponad 3tyg a pan od reklamacji z łaską zgodził się przyjąć reklamację potraktował nas jak zło konieczne i na do widzenia otrzymaliśmy wiadomość że możemy czekać na swoją część mebli może 2tyg może 3 sam nie był wstanie podać terminu więc czas leci a my nadal czekamy i zero odzewu ze strony sklepu ani słowa przepraszam. Nie polecam meble bez szału a pan z działu reklamacji do bani brak słów nie polecam

Pomocna?
TakNie1
ciekawa
 Opinia

Czy ktoś może coś powiedzieć o stanowisku dekoratora?

Pomocna?
Tak2Nie5
Ihaaa
 Opinia
@ciekawa 05.06.2019 09:20

Luźna praca, kręcisz się po salonie, układasz kwiatki, książeczki, butikowe pierdoły. Tu sobie coś na ścianie namalujesz, tam coś poprzekładasz, generalnie bezstresowa i lekka praca.

Pomocna?
Tak1Nie2
Nina
 Opinia
@Ihaaa 17.06.2019 02:55

A jakie są stawki ?

Pomocna?
TakNie
Malina
 Opinia

Zamówiłam transport wniesienie i montaż mebli wszystko przebiegło sprawnie i bez zastrzeżeń co do montażu Pan zadzwonił o 14 informując że ma opóźnienie i będzie po 17 po czym o godzinie 17.30 Pan dzwoni i mówi że nie przyjedzie jednak dziś możnaz opłacony czekał na Pana od Pon a Pan mówi żebym robiła co chciała ale on nie przyjedzie.

Pomocna?
TakNie3
Ptysio
 Opinia

Czy osoby z mojego naboru styczniowego 2019r. do Agata Meble Zielona Góra wytrzymały próbę czasu ? Czy ktoś już był na szkoleniu kwiecień/maj, czy jeszcze szkolenia nie było ? Chodzi o osoby z początku roku. Nabór do naszej Agaty był już w grudniu 2018r.

Pomocna?
Tak1Nie1
Badylek
 Opinia
@Ptysio 02.06.2019 12:45

Szkolenia już się odbyły.Twraz praca pełna parą ????

Pomocna?
TakNie1
Darek
 Opinia

Czy wie ktoś coś na temat ogloszenia o pracę dla pracowników z Ukrainy w magazynie centralnym.

Pomocna?
Tak1Nie3
Oksik
 Opinia

Witam, czy ktoś dostał się teraz na dniach do Agaty w Zielonej Górze na sprzedawcę? Na czym polega szkolenie, ile trwa?:) bo jak na razie nie dostałam informacji na temat szkolenia, ale dostałam się.

Pomocna?
TakNie
Pyśka
 Opinia
@Oksik 29.05.2019 11:18

Szkolenie na nowy salon wygląda tak że jedziesz na inny w delegację i jesteś skazana na pracownikoiw danego działu i ich dobra wola jest że coś wytlumacza, o wszystko musisz się prosić A i tak zmienia się co chwilę wszystko.

Pomocna?
TakNie1
Ewa86
 Opinia
@Oksik 29.05.2019 11:18

Szkolenie polega na wyjechaniu do innego salonu. A co do czasu szkolenia, to zależy na jakie stanowisko się dostałaś. Na szkoleniu poznajesz w praktyce jak wyglądac będzie twoja praca. Uczysz się programu na którym będziesz pracować. Od ciebie zależy ile z tego szkolenia wyniesiesz, bo nikt na siłę ci wiedzy do głowy nie wbije. Nie jest tak jak mówią, że nie idzie się niczego nauczyc. Ja się dużo nauczyłam

Pomocna?
Tak1Nie1
Ewa86
 Opinia
@Oksik 29.05.2019 11:18

Nie wiem jak będzie wyglądało twoje szkolenie, gdy na salonie już się pracuje, ale napewno o wszystkim cię poinformuja :-)

Pomocna?
TakNie
Oksik
 Opinia
@Ewa86 01.06.2019 15:39

Dostałam się na sprzedawcę, wiesz może ile potrwa takie szkolenie?

Pomocna?
Tak2Nie
Ewa86
 Opinia
@Oksik 03.06.2019 16:42

Ale na sprzedawce mebli? Oni indywidualnie ci powiedzą. Nie wiem czy będziesz wyjeżdżać jak ci przyjęci wcześniej, czy może będziesz mieć szkolenie na miejscu

Pomocna?
TakNie
ksks
 Opinia

Czy ktoś starał się o pracę dekoratora w Agata meble w Rzeszowie? jakie są warunki, jakie stawki, jaka atmosfera ogólnie?

Pomocna?
Tak4Nie
Nina
 Opinia

Czy ktoś wie ile zarabia się jako dekorator sklepu Agata ?

Pomocna?
Tak6Nie11
3

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
zainteresowana
 Opinia
@Nina 28.03.2019 09:48

Byłaś może na rozmowie na to stanowisko?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Nina
 Opinia
@zainteresowana 08.04.2019 09:13

TAk byłam :)

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Nina
 Opinia
@zainteresowana 08.04.2019 09:13

Tak byłam :)

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Nina
 Opinia
@zainteresowana 08.04.2019 09:13

Tak

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
zainteresowana
 Opinia
@Nina 08.04.2019 22:11

Bierzesz udział w drugim etapie?

Pomocna?
TakNie
Nina
 Opinia
@zainteresowana 09.04.2019 08:44

Przepraszam to ja się pytam :) O zarobki :)

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
ksks
 Opinia
@Nina 28.03.2019 09:48

podpinam się pod pytanie! prowadzą właśnie rekrutację, warto?

Pomocna?
TakNie
Pomocy
 Opinia

Zielona Góra! Na jakiej ulicy robione są badania ze skierowania?

Pomocna?
TakNie
Ukrainiec
 Opinia

Co się dzieje na magazynie centralnym Agata meble? (usunięte przez administratora)

Pomocna?
TakNie
cichy78
 Opinia

Jak wyglada praca na magazynie w Agata.Ilość godzin zmiany zarobki?

Pomocna?
TakNie2
Endriu
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@cichy78 10.05.2019 08:01

Praca jest bardzo przyjemna i w miłej atmosferze. Ludzie są bardzo pozytywnie nastawieni do ładu panującego w miejscu pracy. Pracujemy w stałych parach. Zarobki są adekwatne do naszych wydajności. Praca jest prosta. Norma do wyrobienia. Nawet jest czas żeby pomóc innym. Nie wiadomo czemu tylu ludzi zwalnia się w ostatnim czasie. Prawdopodobnie jest to związane z dobrobytem.

Pomocna?
Tak6Nie9
OmG - ma_sa_kra
Nazwa działu: Magazyn
 Opinia
@Endriu 11.05.2019 09:48

Mówisz 2900brutto to dobrobyt w tych czasach.. Jestem pełen podziwu!

Pomocna?
Tak5Nie
Vega
 Opinia
@Endriu 11.05.2019 09:48

Jakieś jaja? Taka forma ironii??

Pomocna?
Tak7Nie
Papa Marko
 Opinia
@Endriu 11.05.2019 09:48

To są niesamowite jaja jeśli chodzi o dwóch uczestników forum a mianowicie: cichy78 oraz endriu. Już wyjaśniam czemu – otóż obydwaj panowie są brygadzistami na wysyłce magazynu centralnego AGATA MEBLE mało tego pracują na tej samej zmianie no i są to niesamowite osobowości. No i zaczynamy farse: jeden pyta drugiego jakie są warunki pracy na magazynie centralnym i jak myślicie jaka jest odpowiedź - ano taka iż jest wspaniale – otóż jest daleko od wspaniale a to dzięki niesamowitemu duetowi meneger –kierownik – których prowadzi wspaniały dyrektor wspierany raźnie przez cudownych koordynatorów.

Pomocna?
Tak8Nie
Ktos
 Opinia

Nie polecam pracy w Agata meble Rzeszow.Zarobki marne 2100na umowie,rekrutacje ciagle,ciagle tajemniczy klient. O atmosferze lepiej nie mowic.

Pomocna?
Tak4Nie
Ja
 Opinia

Nie polecam pracy w Agata meble w Rzeszowie.Na umowie (usunięte przez administratora).Ciagla rotacja ludzi.

Pomocna?
Tak3Nie1
neni
 Opinia

Słuchajcie jak u Was wypadł tajemniczy klient?? W Warszawie na Okęciu jednej osobie wpisali naganę do akt a innym grożą zabraniem premii a nawet zwolnieniami. Jeśli ktoś coś wie dajcie znać.

Pomocna?
Tak1Nie1
Serwisant123
 Opinia

A ile zarabiają serwisanci i jakie są godziny pracy bo widzę ze jest ogłoszenie na rejon Łódzki.

Pomocna?
TakNie
M.Ola
 Opinia

Dzwonili do mnie z Zielonej Góry. Proponują trochę wyżej od najniższej krajowej. Premia dość duża 50% ale to i tak bardzo słabo. Pracujące soboty bez dodatków oraz niedziele handlowe. Nie zgodziłam się na te warunki. Po co pytali się ile chce zarabiać jak mają odgórnie narzuconą kwotę.

Pomocna?
Tak5Nie
Ona
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia
@M.Ola 25.02.2019 20:38

Trochę więcej niż najniższa krajowa, czyli ile?

Pomocna?
Tak1Nie
Ex_agata
 Opinia
@Ona 26.02.2019 10:28

2100 zł brutto

Pomocna?
Tak3Nie
Patrycja.K
 Opinia
@M.Ola 25.02.2019 20:38

A to nie jest przypadkiem tak, że te premie 50% masz tylko podczas okresu szkoleniowego? U nas teraz jest juz tak, ze po przejsciu tego czasu wysokosc premii zalezy od sprzedazy

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
ajka66
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia
@Ex_agata 02.03.2019 11:27

Najniższa krajowa to 2250 zł od stycznia 2019 więc piszesz bzdury.

Pomocna?
TakNie
Ex_agata
 Opinia
@ajka66 19.03.2019 09:46

Przepraszam za pomyłkę. Już dawno nie pracuje w Agacie meble więc najniższa krajowa jest mi obca

Pomocna?
Tak10Nie
Safiya23
 Opinia
@Ex_agata 02.03.2019 11:27

Najniższa krajowa wynosi 2250 brutto.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Safiya23
 Opinia
@ajka66 19.03.2019 09:46

Niestety prawda, umowa jest tak sprytnie skonstruowana, że podstawę masz 2100 zł plus 10%premii, co daje najniższą krajową 2250 .

Pomocna?
Tak5Nie
niktnicniewie
 Opinia
@Safiya23 23.03.2019 19:59

to czyli nie jest prawdą to co mówią na rozmowie, że ok. 2300?

Pomocna?
Tak1Nie
Aniela
 Opinia
@Patrycja.K 03.03.2019 19:28

I jak jest wtedy z wynagrodzeniem? Czy to prawda że jest najniższa?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Popraw_koszule
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia
@Aniela 25.03.2019 12:57

Niestety tak

Pomocna?
TakNie
Safiya23
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia
@niktnicniewie 25.03.2019 07:55

Mnie na rozmowie mówili, że 5000 tysięcy miesiecznie mogę zarabiać ????

Pomocna?
TakNie4
Edi
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia
@Ex_agata 02.03.2019 11:27

najnizsza jest 2250...

Pomocna?
TakNie
Magda
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia

Czy ktoś został zatrudniony w Zielonej Gorze? Jak wyglądają tam zarobki na umowie? Bo na rozmowie z tego co słyszałam dosyć wymijająco odpowiada się ile wynosi podstawa -podobno „bardzo niewiele”.

Pomocna?
Tak1Nie
Zainteresowana pracą
Nazwa działu: Marketing
 Opinia

Witam, Czy ktos startuje na stanowisko - Specjalista ds. Marketingu w Agacie w katowicach? Ktos moze cos powiedziec, jak wyglada praca na tym stanowisku? Czy jest to proaca od poniedzialku do piatku, czy weekendy tez w to wchodza? Jaka jest stawka? Jaka atmosfera? Czy wgl warto aplikowac? Z gory dzieki za info.

Pomocna?
TakNie2

Zostaw opinię o Agata S.A.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej

×
Zero tolerancji dla mobbingu w firmie!

Byłeś świadkiem?
Dodaj opinie na www.gowork.pl/opinie
Potrzebujesz wsparcia?
Skontaktuj się z Panią Joanną Koczaj-Dyrda zgloszenie@gowork.pl

Joanna Koczaj-Dyrda
Joanna Koczaj-Dyrda Ofiara mobbingu - Radca prawny