Dziękujemy za liczne opinie. Widząc Państwa zainteresowanie naszą firmą, postanowiliśmy zaznaczyć swoją obecność w serwisie GoWork.pl
Chcielibyśmy podzielić się z Państwem efektami projektu zrealizowanego w jednym z salonów Agata. Odpowiadając na zaproszenie portalu OLX Praca we współpracy z kanałem „Do Roboty!” powstał film na YouTube z udziałem pracowników naszej firmy!
Jesteśmy z nich niezmiernie dumni.
Zapraszamy do obejrzenia filmu :)
#salonyagata#agatasa#ijesteśznami#praca#rekrutujemy
Widziałam ofertę pracy na stanowisko asystentki kupca. Czy ktoś mógłby dać znać jakie są widełki płacowe na tym stanowisku? W ogłoszeniu nie ma podanych a zanim zaaplikuje to dobrze byłoby wiedzieć. Nie ma też informacji na temat umowy - pracujecie tu na umowach o pracę?
@Solid po zatrudnieniu na kasjera wysyłają Cię na szkolenie na 2 tygodnie do Warszawy, a na stanowisko doradcy na szkolenie na 6 tygodni do Gdańska. Wg mnie to spore przegięcie z takimi długimi szkoleniami i aż tak daleko :)
A czy ktos z was mammoze namiary na kadry badz dzial plac w Agata meble w watszaiw na Targóku?
Serio? Szkoli cię salon którego jeszcze nie ma? Czyli ci wszyscy co opowiadają o szkoleniach w Gdańsku, Rumi, Katowicach itd kłamią? Czyli to, że odpykalem tydzień w hotelu, 2 tyg w Katowicach, kolejne 2 tyg w Płocku i kolejne 2 tyg w Rumi to mi się tylko tak zdawało?
Pracujesz w Agacie? W jakim mieście? Twój sklep jest już po otwarciu, jak wyglądało szkolenie?
Ty kłamiesz, też dostałam taka informacje że szkolenie 6tygodni trwa w odległym mieście o 2,5godziny, że oni opłacają hotel.
Potwierdzam. Wysyłają na szkolenia w Polskę przyszłych pracowników, przed otwarciem nowego sklepu. Logiczne;)
Cześć, pracujesz nadal w firmie? Powiedz proszę, teraz z perspektywy czasu, te szkolenia i praca adekwatne do realnego wynagrodzenia?
Witam. Jak wygląda praca w księgowości?? Jak atmosfera, wynagrodzenie??
Dzień dobry, Droga sieci czy jesteście w stanie podać jakie wynagrodzenie otrzymuje doradca klienta jako nowo przyjęta osoba? Czy można liczyć na cos więcej niż najniższe w Polsce (nie licząc ewentualnych premii)? Ile wynosi okres próbny?
Dwa etapy rekrutacji - pierwszy na miejscu drugi o dziwo, nie ważne gdzie aplikuje się na stanowisko odbywa się w mieście Warszawa. Wszystko załatwianie na "wariata" w sytuacji w której człowiek jest elastyczny i ma dużo czasu zmiana terminów spotkań nie jest problemem, jeśli zaś człowiecze zmieniasz pracę stale będąc zatrudnionym to możesz mieć problem przy kilkukrotnej zmianie terminu rozmowy. Firma niepoważna, ściąga na rozmowę kwalifikacyjną 350 kilometrów nie zwracając kosztów dojazdu - jak rozumiem dla rekruterów koszt 300-400 zł to drobne na które nie warto zwracać uwagi. Co do rozmowy nie można mieć specjalnych zastrzeżeń poza pewnymi drobnymi niuansami o których nie wspomnę gdyż nie warto. Wg opinii umieszczanych tutaj nie wiem jak się ma wymagane doświadczenie do fatycznej możliwości otrzymania stanowiska. OD siebie proponuję by przy jakiejkolwiek próbie dalszej rekrutacji informować chętnych o posadę, że na II etap trzeba się pofatygować na drugi koniec Polski - nie każdy może sobie pozwolić na 3-4 takich rozmów w ciągu miesiąca. Mój stosunek do rozmowy i wszystkiego tego co wokół jest neutralny z ukierunkowaniem na negatywny.
Ogólna rozmowa na podstawie której cokolwiek ciężko jest wywnioskować
Poziom rozmowy:
- Rezultat: Nie dostałem pracy
Ile zarabiagGrafik UX/UI designer?
Witam Chciałabym się dowiedzieć jak wyglada szkolenie w agata meble ?czy jest na miejscu pracy
Dzień Dobry, Dziękujemy za pytanie. Każdemu z naszych nowo zatrudnionych pracowników oferujemy szkolenie wdrożeniowe, mające na celu zdobycie wiedzy potrzebnej do wykonywania pracy. W przypadku większości stanowisk salonowych szkolenia odbywają się na miejscu. Wyjątek stanowią nowe osoby na stanowiskach menedżerskich oraz pracownicy nowo otwieranych salonów – dla których szkolenie organizujemy w innych lokalizacjach.
Od pierwszego dnia szkoleń osoba wdrażana jest naszym pracownikiem i otrzymuje swoje wynagrodzenie. Szkolenia nie wykraczają poza czas pracy.
A ile czasu takie szkolenie trwa i czy na czas trwania szkolenia pracownika obowiązuje jakaś inna umowa niż ta, którą dostaje jak już rozpoczyna pracę? W ogóle jaką umowę preferuje firma?
W zależności od stanowiska szkolenie trwa od 1 do 3 miesięcy. Od pierwszego dnia pracy pracownika obowiązuje umowa o pracę. Pierwsza z reguły na okres próbny wynoszący 3 miesiące.
A informację o przedłużeniu bądź nieprzedłużeniu współpracy to kiedy się otrzymuje? I czy można wtedy pracować na UoP na czas nieokreślony?
Jak wygląda czas pracy w Radomiu
Dzień dobry, Czy kasjer pracuje w godzinach 10-18 i 12-20 ? Przecież kasetkę należy rozliczyc po pracy więc to chyba wychodzi dluzej ? Za soboty jest odbiór dnia? Czy jak to wygląda?
Raczej nie polecam. W ogłoszeniu o pracę trudno szukać informacji o oferowanej pensji. W toku rekrutacji, gdy już otrzymałem ofertę zatrudnienia również kwoty nie podano. Oczywiście zrezygnowałem.
Były chociaż jakieś inne aspekty godne zainteresowania skoro się zgłosiłeś? W ogóle to rekrutacja była tylko jako rozmową czy były też jakieś zadania/testy?
Hmmm jak to nie było pensji podanej? Znaczy, że firma zaoferowała prace, dała umowie i nie było tam napisanej kasy? A rekruter jak odpowiadał na pytania o kasę? Mówił cokolwiek?
Bardzo nieprofesjonalne podejście do kandydatów na pracowników. Firma obiecuje feedback, niestety brak jakiekolwiek informacji. Co do samej rozmowy - szkoda czasu...
Ja tu trafiłam, bo szukam właśnie info o rekrutacjach do firmy. Ciekawa sprawa z tym feedbackiem. Ale ja zapytam, jak właściwie wyglądała rekrutacja? Chodzi mi, ile czasu trwał ten proces? I czy był etap, który zawierał zadania rekrutacyjne do wykonania? I kto konkretnie prowadził rozmowy?
Jaki rodzaj umowy preferuje Agata Meble (Agata S.A.)? Co na to pracownicy?
Praca jako kierownik sprzedaży. Ilu mniej więcej ludzi pod sobą? Jakie są godziny pracy- stałe czy zmianowe? Na jakie warunki finansowe można liczyć? Ile jest etapów rekrutacji?
Jakie sa zarobki na magazynie przy doświadczeniu 4+ lat w innej firmie
Zapraszamy do aplikowania na nasze aktualne ogłoszenia, aby dowiedzieć się więcej na temat naszej oferty: https://www.agatameble.pl/oferty-pracy-w-agata-sa
Dziękuję za informacje. Właśnie zobaczyłem że szukacie doradcy klienta w salonie. Skoro wymagana jest umiejętność organizacji pracy własnej to znaczy że na tym stanowisku jest też duża samodzielność w podejmowaniu różnych decyzji? Jak to wygląda w rzeczywistości?
No ja właśnie zajrzałam na ich stronę i też nie widzę podanych stawek w ofertach. Będziesz do nich dzwonić czy jak? Czy już się kontaktowałeś? Jak się czegoś dowiesz o zarobkach, daj znać. I ciekawe jeszcze, jaka umowa, tak przy okazji?
Zamówiłam mebel on-line z dostawą do domu. Czekałam na niego prawie miesiąc. 3 razy interweniowałam. Obsługa infolinii albo mnie zbywała, albo zrzucała winę na firmę kurierską, a w rzeczywistości przekazali 2 krotnie nie moje zamówienie do zadbano. Dopiero za 3 razem przekazali odpowiedni towar. Żadnego przepraszam, żadnego wyjaśnienia sprawy, zlewka i info proszę czekać. Najgorsza obsługa klienta jaką w życiu widziałam. Nie mam słów. Nigdy już niczego u nich nie zamówię.
Dzień Dobry, Dziękujemy za Pani opinię, jest to dla nas szczególnie ważna informacja. Zawsze staramy się zachować obsługę klienta na najwyższym poziomie. Bardzo nam przykro, że doszło do takiej sytuacji. Przepraszamy za wszelkie niedogodności w kwestii dostawy zamówienia. Informacja została przekazana odpowiednim osobom, by uniknąć takich sytuacji w przyszłości. W ramach przeprosin wysłaliśmy do Pani upominek. Pozdrawiamy, Agata S.A.
Witam, jak atmosfera i zarobki w Katowicach w dziale e-commerce?
Jaki rodzaj umowy preferuje Agata Meble (Agata S.A.)? Co na to pracownicy?
Dzień dobry, po jakim czasie oferujecie kurs na wózki widłowe dla nowych kandydatów?
Jeżeli masz małe poczucie wartości i lubisz ciągły nacisk przełożonego, praca jak najbardziej będzie dla Ciebie. O elastycznych godninach pracy? Zapomnij.. A co do wynagrodzenia? Szału nie ma... Ciągła rotacja i rekrutacja nowych pracowników o czymś świadczy.. Powodzenia nowym świeżaką :)
Szukają własnie doradcy klienta, w ogłoszeniu praca wydaje się spoko. a jak to wygląda w praktyce? Jak pracuje się na tym stanowisku? Głownie chodzi mi o salony w wielkpolsce, ale jak jest w innych województwach też chętnie poczytam :)
Witam a jak wyglada praca magazyniera ? Jakieś opinie zarobki? Dzięki
Dzień Dobry, Dziękujemy za pytanie. Osoba zatrudniona na stanowisku Magazyniera odpowiada za rozładunek dostaw, przyjęcie towarów na magazynie oraz ich zabezpieczenie. Do jej zadań należy także przygotowanie i wydawanie towaru dla klienta indywidualnego lub na transporty. Zachęcamy do zapoznania się z naszymi aktualnymi ofertami w zakładce kariera: https://www.agatameble.pl/oferty-pracy-w-agata-sa Pozdrawiamy, Dział Personalny
Witam serdecznie podpinam sie pos pytaniem poprzednika jakiego mozna oczekiwać wynagrodzenia na stanowisku magazynier lub monter mebli?
Jak się pracuje w Agata S.A.?
Zobacz opinie na temat firmy Agata S.A. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 177.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Agata S.A.?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 61, z czego 3 to opinie pozytywne, 34 to opinie negatywne, a 24 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!
Jak wygląda rekrutacja do firmy Agata S.A.?
Kandydaci do pracy w Agata S.A. napisali 20 opinii na temat procesu rekrutacyjnego. Zobacz szczegóły tutaj.