Agata Meble (Agata)

Wałbrzych - Salon Agata
Warszawa - Agata Meble
Warszawa okecie - Salon Agata

3. Opinie o pracodawcach Katowice
  5. Opinie o Agata Meble (Agata S.A.)

Opinie o Agata Meble (Agata) Katowice

Nie przegap nowości o Agata S.A.!

Doma

02.04.2023 12:53

Dzień dobry, Czy kasjer pracuje w godzinach 10-18 i 12-20 ? Przecież kasetkę należy rozliczyc po pracy więc to chyba wychodzi dluzej ? Za soboty jest odbiór dnia? Czy jak to wygląda?

25.02.2023 10:26

Raczej nie polecam. W ogłoszeniu o pracę trudno szukać informacji o oferowanej pensji. W toku rekrutacji, gdy już otrzymałem ofertę zatrudnienia również kwoty nie podano. Oczywiście zrezygnowałem.
    Alanika

16.02.2023 21:05

Bardzo nieprofesjonalne podejście do kandydatów na pracowników. Firma obiecuje feedback, niestety brak jakiekolwiek informacji. Co do samej rozmowy - szkoda czasu...
    Paweł

31.01.2023 21:36

Praca jako kierownik sprzedaży. Ilu mniej więcej ludzi pod sobą? Jakie są godziny pracy- stałe czy zmianowe? Na jakie warunki finansowe można liczyć? Ile jest etapów rekrutacji?
    Aleksandra

18.01.2023 12:08

Zamówiłam mebel on-line z dostawą do domu. Czekałam na niego prawie miesiąc. 3 razy interweniowałam. Obsługa infolinii albo mnie zbywała, albo zrzucała winę na firmę kurierską, a w rzeczywistości przekazali 2 krotnie nie moje zamówienie do zadbano. Dopiero za 3 razem przekazali odpowiedni towar. Żadnego przepraszam, żadnego wyjaśnienia sprawy, zlewka i info proszę czekać. Najgorsza obsługa klienta jaką w życiu widziałam. Nie mam słów. Nigdy już niczego u nich nie zamówię.

19.01.2023 15:57

Dzień Dobry, Dziękujemy za Pani opinię, jest to dla nas szczególnie ważna informacja. Zawsze staramy się zachować obsługę klienta na najwyższym poziomie. Bardzo nam przykro, że doszło do takiej sytuacji. Przepraszamy za wszelkie niedogodności w kwestii dostawy zamówienia. Informacja została przekazana odpowiednim osobom, by uniknąć takich sytuacji w przyszłości. W ramach przeprosin wysłaliśmy do Pani upominek. Pozdrawiamy, Agata S.A.
    Praca

12.01.2023 11:41

Jakie sa zarobki na magazynie przy doświadczeniu 4+ lat w innej firmie

12.01.2023 11:52

Zapraszamy do aplikowania na nasze aktualne ogłoszenia, aby dowiedzieć się więcej na temat naszej oferty: https://www.agatameble.pl/oferty-pracy-w-agata-sa
    Rysiek

06.01.2023 22:48

Witam, jak atmosfera i zarobki w Katowicach w dziale e-commerce?
    T3son

21.12.2022 00:05

Jeżeli masz małe poczucie wartości i lubisz ciągły nacisk przełożonego, praca jak najbardziej będzie dla Ciebie. O elastycznych godninach pracy? Zapomnij.. A co do wynagrodzenia? Szału nie ma... Ciągła rotacja i rekrutacja nowych pracowników o czymś świadczy.. Powodzenia nowym świeżaką :)

13.12.2022 17:01

Dzień dobry, po jakim czasie oferujecie kurs na wózki widłowe dla nowych kandydatów?
    xx

19.12.2022 08:06

jeżeli będziesz dobry to poniżej 3 miesięcy, standardowo po okresie próbnym
    Pawci

07.11.2022 19:27

Witam a jak wyglada praca magazyniera ? Jakieś opinie zarobki? Dzięki

08.11.2022 13:28

Dzień Dobry, Dziękujemy za pytanie. Osoba zatrudniona na stanowisku Magazyniera odpowiada za rozładunek dostaw, przyjęcie towarów na magazynie oraz ich zabezpieczenie. Do jej zadań należy także przygotowanie i wydawanie towaru dla klienta indywidualnego lub na transporty. Zachęcamy do zapoznania się z naszymi aktualnymi ofertami w zakładce kariera: https://www.agatameble.pl/oferty-pracy-w-agata-sa Pozdrawiamy, Dział Personalny

07.12.2022 05:54

Witam serdecznie podpinam sie pos pytaniem poprzednika jakiego mozna oczekiwać wynagrodzenia na stanowisku magazynier lub monter mebli?
    Student

06.12.2022 13:41

Czy osoba po studiach bez doświadczenia ma szansę na stanowisko: Specjalista ds. Analizy Danych w Dziale Logistyki. Jak wygląda szkolenie?

08.10.2022 06:05

Dzień dobry chciałbym się dowiedzieć na czym polega praca konserwatora i ile się zarabia prąd godziny pracy z guru dziękuję.

21.11.2022 09:56

Czas pracy wynosi 8 godzin.
    konserwator

28.11.2022 16:09

Jakie widełki na tym stanowisku?
    Roxi

25.11.2022 15:44

Dzień dobry, a ja chciałabym zapytać o pracę konsultanta online u Państwa w firmie. Jak można się starać o takie stanowisko?
    Xxx

07.11.2022 18:43

jak wygląda praca w księgowości w Katowicach? Jaka atmosfera, zarobki?

08.11.2022 12:16

Zespół księgowości zajmuje się dekretacją i księgowaniem dokumentów (m.in. faktur kosztowych, inwestycyjnych, płatności, należności). Weryfikuje i ewidencjonuje dokumenty. Sporządza także raporty i sprawozdania finansowe, prowadzi oraz kontroluje rozliczenia kasowe i bankowe. Zachęcamy do śledzenia naszych aktualnych ofert w zakładce kariera: https://www.agatameble.pl/oferty-pracy-w-agata-sa Pozdrawiamy, Dział Personalny
    Wiesław

19.10.2022 14:13

Towar bardzo ładnie wygląda wyłącznie na ekspozycji. Po zakupie, kiedy okażę się wadliwy, pojawiają się duże problemy. Proszę sobie wyobrazić, że mój znajomy od miesiąca szarpie się z Salonem Agata w Gdańsku, gdzie kupił dwa fotele Reno. Po roku materiał rozchodzi się na szwach a z wnętrza wychodzi jasna watolina. Firma wyłącznie na podstawie nadesłanych zdjęć oceniła, że odrzuca reklamację

21.10.2022 15:32

Dziękujemy, że dzielisz się z nami swoją opinią. Reklamacja, o której mowa w komentarzu została odrzucona, ponieważ zgłoszono ją po upływie dwuletniego okresu odpowiedzialności sprzedawcy. Jednakże dbając o dobre relacje z Klientem z uwagi na zaistniałe niedogodności sprawę finalnie rozwiązaliśmy korzystnie dla Klienta. Szczegółowe informacje na ten temat zostały przekazane pisemnie osobie, która składała reklamację.
    Krystian

21.10.2022 07:01

Firma niefajna. Mój kolega w Salonie w Gdańsku zgłosił reklamację. Odrzucili mu ją na podstawie zdjęć. Później ponownie zgłosił reklamację na wadliwy towar. Także poproszono go o nadesłanie zdjęć. Nie minęły dwa dni, nawet zdjęć nie zdążył wysłać , a już otrzymał decyzję negatywną. Jak widać składając reklamację w tym sklepie z góry jesteś na przegranej pozycji. Decyzja zapada od razu a dostarczenie zdjęć obrazujących wady to tylko formalność która jak widać NIE ZAWSZE jest wymagana.

21.10.2022 15:32

?

16.08.2022 17:56

Jak wygląda praca na stanowisku doradca klienta?

05.10.2022 14:45

Doradca Klienta zajmuje się obsługą klientów danego działu. Odpowiada za realizację sprzedaży i utrzymanie prawidłowego stanu ekspozycji. Do jego obowiązków należy także przyjmowanie i koordynowanie procesu indywidualnych zamówień mebli, a także terminów ich realizacji. Jeśli interesuje Cię praca na stanowisku Doradcy Klienta zachęcamy do aplikowania pod wskazanym linkiem: agatameble.pl/oferty-pracy-w-agata-sa
    Ewa

20.09.2022 11:50

Cześć, chciałam zapytać jak wygląda praca na stanowisku kasjer. Czy jak ktoś nie ma doświadczenia w dziale kas to da sobie radę?

05.10.2022 14:40

Kasjer odpowiada przede wszystkim za zapewnienie wysokiego standardu obsługi Klienta. Jeśli jesteś osobą komunikatywną i posiadasz chęci do nauki – to z pewnością sobie poradzisz! Pierwsze tygodnie Twojej pracy będą przebiegać na wdrożeniu, podczas którego wszystkiego Cię nauczymy. Zachęcamy do aplikowania na kasjera pod wskazanym linkiem: https://tiny.pl/w7lz1
    Zainteresowany

25.09.2022 22:33

Jak wygląda praca i zarobki na stanowisku dekoratora?

05.10.2022 14:34

Dekorator odpowiada za przygotowanie ekspozycji towarów oraz utrzymanie jej prawidłowego stanu. Osoba ta ściśle współpracuje z Dekoratorem Regionalnym, który przekazuje jej obowiązujące wytyczne i standardy dotyczące prezentacji produktów. Jeśli interesuje Cię praca na stanowisku Dekoratora zachęcamy do aplikowania przez naszą stronę: agatameble.pl/oferty-pracy-w-agata-sa
    Aga

24.09.2022 16:27

Witam. Jakie są zarobki na doradcy klienta?

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Agata Meble (Agata)?

Kontakt - Agata S.A.

Al.Roździeńskiego 93 40-203 Katowice

NIP:6340197476

REGON:27224191600000

Branża główna: Wyposażenie i dekoracje wnętrz

Zainteresowani

14.09.2022 13:08

Cześć mam pytanie na jaki zarobki można liczyć na stanowisku kasjera?
    Zainteresowana

06.09.2022 15:21

Jak zarabia sprzedawca/ doradca klienta w Katowicach. Proszę o widełki.
    Tom

07.06.2022 22:21

Czy ma ktoś jakieś zdanie na temat pracy w dziale eCommerce? Szukają teraz sporo osób. Czy ktoś pracował, czy jest fajna atmosfera, można się czegoś nauczyć?
    etam-etam

02.09.2022 18:22

Niestety eCommerce jest bardzo sztywny i całą robotę panuje grobowa atmosfera, ciszy szept jak na maturze, czasami w tak okropnej ciszy nie idzie skupić myśli, czasem lepiej gdy gra radio. Ogólnie ludzie tam pracujący są spoko ale bardzo się boją przełożonego, tak samo jak ludzie pracujący na salonie (usunięte przez administratora)
    Kolo

26.08.2022 10:52

Jak wygląda praca jako młodszy specjalista ds. Logistyki? Przyuczaja ludzi po studiach? Pozdrawiam
    Magda

29.08.2022 08:39

Jeśli chcesz załapać dużo zlych praktyk, zobaczyć jak się czegoś nie robi, jak się nie zarządza zespołem. Do tego przekonać się jak wygląda mikrozarzadzanie to można próbować :)
    Kolo

30.08.2022 07:36

A jak wyglądaja godziny i płaca?
    Projektant

29.08.2022 14:36

Jakie są średnie zarobki na stanowisku projektanta?
    Straver

05.03.2022 15:49

Jeszcze w 2021 dawało radę, plany były wykonalne i dawało się nawet do bonusa obrotowego dobić. A od 2022 jak wzrosła najniższa krajowa, to podstawy nie zmieniono, nadal jest 2800, i premia przestała być motywatorem, teraz służy do dobicia do najniższej krajowej. Plany wzrosły tak, że przestały być wykonalne, ten kto je ustala jest kompletnie oderwany od rzeczywistości, patrzy tylko w tabelki i cyferki, a najwyraźniej nie ma pojęcia co się na świecie dzieje, że covid, inflacja, wojna z Rosją, nikt tam nie pomyśli o tym, że ludzie nie będą teraz coraz więcej mebli kupować przecież. W naszym mieście pracownicy planują masowe wypowiedzenia, nowy nikt nie przychodzi mimo rozmów kwalif. (usunięte przez administratora) A dyrekcja to też, zamiast zbadać gdzie są problemy np na działach, to eksperymentują na ludziach, robią roszady bez pomyślunku, są kompletnie bezradni w rozwiązywaniu problemów. Co chwilę planuje się też zmieniać wystrój boksów, co powoduje że doradcy muszą się zajmować porządkiem i papierologią, a kiedy sprzedawać?
    Bo tak jest

03.08.2022 00:06

Bo tak jest
    Matii

26.08.2022 01:48

Tak
    ciekawy

25.08.2022 13:00

witam jak wyglada praca na myjni w katowicach regularnie co rok jest ogloszenie jest tak zle? jakie sa warunki ,atmosfera itd
    Karol

10.07.2022 12:12

O co chodzi z ciągłą rekrutacja na zastępcę dyrektora do salonu w Toruniu ? Od grudnia z krótką przerwą cały czas jest ogłoszenie ?!
    Były dyrektor

10.07.2022 22:57

Praca w Agacie na stanowisku dyr i z-ca dyr to pole minowe. Malo kto wytrzymuje ciśnienie. Trzeba miec bardzo soecyficzne cechy osobowości. Dużo przyjmować na klatę i nie mieć swojego zdania. Wielu dyrektorów nie wytrzymuje i idzie gdzieś indziej, tym bardziej ze zarobki są słabe.
    Ciekawska

23.08.2022 21:31

Tez mnie to zastanawia? Byłam na drugim (ostatecznym) etapie rozmowy w Warszawie (jechalam 350km w jedną stronę) po czym dostałam negatywną odpowiedz. Po paru dniach ogłoszenie pojawiło się ponownie. To ogłoszenie to ściema.

09.08.2022 09:49

Czy polecacie prace jako dekorator? Jak to wyglada czy da się wytrzymać i normalnie zarobić?
    Hey

23.08.2022 21:00

Średnia krajowa?! Ciekawe w jakim sklepie. Można pomarzyć...
    Hey

23.08.2022 21:04

Średnia krajowa?! Ciekawe w jakim sklepie. Można tylko pomarzyć.
    Magda

04.08.2022 23:12

Jak wygląda współpraca z centralnym działem reklamacji ? Jak dyrekcja ?
    Johny

02.08.2022 09:11

Witam,czy jedzie ktos na szkolenie do Lodzi 8.08.22?
    kandydat

29.07.2022 00:53

Hej, czy aplikował ktoś na stanowisko specjalisty ds. kontroli dokumentacji magazynowo-księgowej? Czy rekrutacja jeszcze trwa? Odezwali się do was?

28.07.2022 10:41

Hej,podbijamy pytanie,jak wygląda to wyjazdowe szkolenie i jaki jest dress code w salonie
    Rafał

21.07.2022 08:51

Jak wygląda praca w dziale E-commerce? Jak atmosfera, zarobki?

27.07.2022 17:08

Dobra, zespół jest nastawiony na współpracę. Kierownicy w porządku. Zarobki mocno średnie, ale próbuj.
    Rafał

28.07.2022 10:01

Mocno średnie to pojęcie względne:D mógłbyś doprecyzować?
    Zasmucona

15.04.2022 11:22

Nie polecam pracy w centrali bardzo słabe wynagrodzenie, częste cięcia wynagrodzenia. Jedyny plus atmosfera. Szansa na rozwój znikoma. W takich ciężkich czasach w zasadzie brak możliwości na podwyżkę a jeszcze tną wynagrodzenie. Smutne... Mam nadzieję że zarząd spojrzy kiedyś na szeregowych pracowników...
    fsdf

29.06.2022 09:32

nie ciężkie czasy tylko mózg masz wyprany :)

27.07.2022 17:13

Wszystko zależy od działu, cięć wynagrodzeń też nie kojarzę. Może dotyczą one osobę, która to pisała?
    Pytanko

10.07.2022 23:30

Ile zarabia copywriter?

27.07.2022 17:06

Nie więcej niż 3 tys na rekę.
    Ania

13.06.2022 13:25

Witam, czy ktoś mógłby powiedzieć jak wygląda praca na stanowisku- sprzedawca/projektant kuchni? Jakie są godziny pracy? Jaka stawka? Przymierzam się do aplikowania ale czytam dużo negatywnych opinii o tym pracodawcy. Będę wdzięczna za podpowiedzi.
    Ta od kuchni:-)

30.06.2022 06:43

Na tych stanowiskach ludzie się raczej trzymają swojego miejsca:-) więc to może być odpowiedź, czy jest warto brać udział w rekrutacji. Pracujesz w godzinach funkcjonowania salonu tj. 10-20. Wynagrodzenie składa się z kilku składników, czyli typowy handel:-) ja ze swojego doświadczenia mogę napisać, że warto:-) wiadomo, że wszystko zależy od ludzi, z którymi pracujemy:-) ja swoich uwielbiam:P więc do roboty wstaje z uśmiechem :D a do jakiego salonu rekrutacja? :-)

27.07.2022 17:05

Podzielam poniższą opinię. Wszystkiego nauczą Cię szkoleniowcy i współpracownicy jeśli nie miałaś do czynienia z projektowaniem.
    Ello

10.07.2022 18:46

Jakie są średnie zarobki doradcy? możecie podać widełki?
    Poinformowany

26.07.2022 11:02

Od trzech do pięciu brutto

27.07.2022 17:02

To prawda. To jest handel, więc musisz liczyć się z tym, że wypłata jest zależna od Twojego zaangażowania. Początkowo nastaw się na małą wypłatę, ale jak się wdrożysz z miesiąca na miesiąc może być wyższa.
    Pytanko

13.06.2022 00:17

Ile zarabia grafik?
    Poinformowany

25.06.2022 22:14

Prawie 3k netto
    Q3

18.07.2022 21:36

Prawie 3k?! A ile zarabia doradca klienta?
    ex pracownik

01.07.2022 13:12

HA HA HA!!! Ciągle szukają do pracy w dziale reklamacji na Targówku. A wystarczyło szanować pracowników z Działu Reklamacji po otwarciu sklepu. Nie polecam pracy tam. Dyrekcja nie pomagała, beznadziejna atmosfera pracy, pieniądze marne jak za: Bezpośredni kontakt z klientem, Zgłaszanie reklamacji do producentów, Przyjmowanie reklamacji mailowych, telefonicznych, osobistych w systemie, Nadzór nad częściami które przychodziły od producentów, Odpowiedzialność za magazyn działu reklamacji, Współpracę ze sprzedawcami, Współpracę z działem kas, Współpracę z magazynem, Współpracę z księgowością, Współpracę z centralą, Współpracę z serwisami producentów, Układanie tras i organizacja pracy serwisowi działu reklamacji, Wizyty u klientów i pomoc w wymianie/ naprawie mebli. (usunięte przez administratora) Nie polecam pracy tam. Kompletny brak poszanowania pracownika.

Zostaw merytoryczną opinię o Agata S.A.