Agata Meble (Agata)

Wałbrzych - Salon Agata
Warszawa - Agata Meble
Warszawa okecie - Salon Agata

3. Opinie o pracodawcach Katowice
  5. Opinie o Agata Meble (Agata S.A.)

Opinie o Agata Meble (Agata) Katowice

Nie przegap nowości o Agata S.A.!

kandydat

29.06.2022 09:35

Dzień dobry, chciałbym się dowiedzieć skąd ciągłe przyjęcia od paru lat na te same stanowiska w logistyce?

09.06.2022 08:26

Napiszecie jak wyglada to szkolenie na doradcę?
    Tom

07.06.2022 22:04

Czy ma ktoś jakieś zdanie na temat pracy w dziale eCommerce? Szukają teraz sporo osób. Czy ktoś pracował, czy jest fajna atmosfera, można się czegoś nauczyć?
    Nowy praxou

06.06.2022 13:06

Jak wygląda praca na magazynie w Katowicach? Mam rozmowę niedługo i się zastanawiam.
    Jola B

30.03.2022 09:19

Hej Czy może ktoś wie jakie jest wynagrodzenie na stanowisku Dyrektor sklepu ? Jakieś widełki brutto lub netto ? Staram się i stanowisko. Będę wdzięczna.
    Paula

03.06.2022 23:22

Też jestem ciekawa
    Kiełbasa

01.04.2022 18:47

Jak wygląda sytuacja na magazynie w Majkowie? Słyszałem że dużo osób ma negatywne opinie.
    Udt

15.05.2022 10:44

Tez sie zastanawiam ?Rotacja pracowników mówi samam za siebie ale dlaczego taka sytuacja nie wiem

11.05.2022 13:29

Ciągle szukają do pracy w dziale reklamacji na Targówku. A wystarczyło szanować pracowników z Działu Reklamacji po otwarciu sklepu. Nie polecam pracy tam. Dyrekcja nie pomagała, beznadziejna atmosfera pracy, pieniądze marne jak za: Bezpośredni kontakt z klientem, Zgłaszanie reklamacji do producentów, Przyjmowanie reklamacji mailowych, telefonicznych, osobistych w systemie, Nadzór nad częściami które przychodziły od producentów, Odpowiedzialność za magazyn działu reklamacji, Współpracę ze sprzedawcami, Współpracę z działem kas, Współpracę z magazynem, Współpracę z księgowością, Współpracę z centralą, Współpracę z serwisami producentów, Układanie tras i organizacja pracy serwisowi działu reklamacji, Wizyty u klientów i pomoc w wymianie/ naprawie mebli.
    Boubble

10.05.2022 15:44

Jak wyglada praca w salonie w Katowicach? Jest ogłoszenie na stanowisko zastepcy dyrektora i zastanwiam sie nad aplikacja
    Boubble

10.05.2022 15:39

Czesc Jest ogłoszenie na zastepce dyrektora do salonu w Katowicach. Jaki jest dyrektor i atmosfera na tym salonie? Ktos cos podpowie
    Praca

27.04.2022 19:57

Jakie stawki dla Montażysty sa w Salonie. Widzę,ze ciągle szukają ludzi do Pracy .
    Chirurdzy11

10.03.2022 17:51

Witam, jak wygląda praca w Salonie Agata meble w Kielcach na stanowisku doradca klienta. Przyjęto mnie, mam skierowanie na badania i nie wiem czy się zdecydować. Bo same negatywne opinie. Być może w Kielcach jest inaczej..proszę pomóżcie doradzić.
    ktos

30.03.2022 23:40

Kiepsko prezentuje się praca dla Agata S.A. Na rozmowie jeśli otrzymałaś info., że premia jest co miesiąc to niestety tak nie jest. Jeśli prezes na 4 dni przed wypłatą zadecyduje, że premię okroi lub zabierze to możesz być pewna, że nie otrzymasz dodatkowej złotówki. Podstawa marna. Trzymam kciuki znajdź lepszą pracę,
    Po pierwsze

06.04.2022 20:48

Poziom rozmowy kwalifikacyjnej w moim odczuciu jest wątpliwy. Natomiast mówienie, że będzie informacja zwrotna, a później jej nie ma jest mało profesjonalne.
    GG

30.03.2022 15:55

Czy ktoś wie jak wygląda praca w księgowości w Katowicach? Jaka atmosfera, zarobki?
    Angela2020

29.03.2022 08:50

Czy ktoś wie jak warunki pracy w salonie w Częstochowie? Atmosfera,zarobki ?
    Centrum

28.03.2022 14:07

W jakim dziale tak wspaniale się zarabia?
    Pracowniczka centrali

27.03.2022 22:55

Polecam pracę w centrali, bardzo dobre zarobki, wysokie premię uznaniowe i roczne. Jestem bardzo zadowolona

23.03.2022 16:20

Ciekawa

17.03.2022 07:43

Cześć, możecie napisać jak wygląda praca kierownika sprzedaży? Jakie zarobki?
    Zainteresowny

15.02.2022 20:10

Jakie opinie o salonie w Toruniu? Macie jakies spostrzeżenia?
    Bylypraco

23.02.2022 09:19

Od otwarcia non stop dają ogłoszenia o pracę, duża rotacja, z pośród znajomych z którymi się tam przyjmowałem od samego początku żaden już tam nie pracuje oprócz kilku panienek które wolą tą robotę niż 3 zmiany na linii produkcyjnej w fabryce.

16.03.2022 18:49

Zależy na jakie stanowisko się starasz.
    Sandra

03.03.2022 09:41

Czy ktoś może powiedzieć coś o pracy w centrali jako kupiec? Polecacie? Jak z nadgodzinami?
    Brak rekomendacji

09.03.2022 20:47

Byłem na rozmowie, i prócz standardowych pytań, i braku profesjonalizmu nic wiecej nie otrzymałem. Rozmowa prowadzona jakby za karę, maja jakies swoje procesy i innego rodzaju pracy nie przewidują. Zadnej wiadomosci zwrotnej po rozmowie, aczkolwiek bedą Ci kit wciskać ze tak oczywiście dostaniesz odp do 2 tygodni. Beznadzieja, szkoda czasu.

16.03.2022 17:30

Nadgo co???:)
    Ja :)

15.03.2022 17:35

Witam Jakie są zarobki kierownika sklepu ...Łódź, i jaka atmosfera ? Dzieki

16.03.2022 17:28

Zarobki mogą być i dobre. Ale atmosfera w tej firmie (całej sieci) to masakra istna... Pracowników poku wyrzuca się, za nie robienie planów przez 3 miesiące... Masa biurokracji...

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Agata Meble (Agata)?

Kontakt - Agata S.A.

Al.Roździeńskiego 93 40-203 Katowice

NIP:6340197476

REGON:27224191600000

Branża główna: Wyposażenie i dekoracje wnętrz

Ww

10.03.2022 18:46

Wszyscy piszą o doradcach, kasjerach, magazynierach. A cóż konserwatorami?
    Ala

10.03.2022 17:00

A co powiecie o stanowisku doradcy w Gdańsku? Jutro mam rozmowę...
    Tenon

10.03.2022 17:07

Jest ok, powodzenia
    Ala

10.03.2022 17:12

Super, dziękuję.
    Antek

09.03.2022 08:26

Witam. Jakie zarobki są na stanowisku montażysta w salonie agata meble?
    Nowy

04.01.2022 22:35

Witam, jak wygląda sprawa z nadgodzinami na stanowisku magazyniera? Otwierają nowy sklep w Słupsku .

05.03.2022 15:40

Nie wiem jak na magazynie, ale u doradców jak robisz np dłużej w jakiś dzień, to musisz po prostu odebrać wolne godziny w przyszłości. Nie wiem czy wszędzie, czy tylko w naszym mieście, ale trzeba powiadomić dyrekcję czemu zostajesz dłużej i dopiero jak to zaakceptują, to może ci oddadzą ten czas wolny
    MIchał

26.01.2022 18:53

Brak informacji ze sklepu o dostawie towaru. Oczekuję na towar już trzeci miesiąc. Brak możliwości zapłaty przy odbiorze pomimo wcześniejszej takowej informacji w sklepie. Przy kontakcie telefonicznym pracownik sklepu nie wyszukał zamówienia po nazwisku i numerze telefonu. Jeżeli zgubiłbym potwierdzenie zapłaty zaliczki straciłbym pieniądze.

05.03.2022 15:34

W systemie czasem nie da się wyszukać po nazwisku, to jest kwestia systemu. Co do opóźnień, to wina producenta i wiem o co chodzi. Mam 20 klientów do informowania o tym, że mają kolejne opóźnienie. A jak dzwonimy do producenta i mówimy żeby coś zrobili z tym bo jesteśmy pod ostrzałem klientów, to żartują, że dobrze że nie rosjan. Bardzo dużo jest takich przypadków, producenci lecą w kulki, a my doradcy musimy świecić oczami i się nam obrywa za nic, mimo że wszystko robimy terminowo. Najgorzej że firma Agata płaci klientom malutkie odszkodowania za te opóźnienia, a jak my, doradcy, prosimy dyrekcję o bon transportowy czy cokolwiek dla klientów z opóźnioną dostawą od producenta, to się na nas prycha, że nie ma firma wobec klienta takich obowiązków. Proszę nie obwiniać doradców, robimy co możemy i jeszcze więcej za najniższą stawkę, a potem obrywamy za wszystkich.

05.02.2022 09:10

Jaki jest wkład kierownictwa Agata S.A. w budowanie dobrej atmosfery wśród pracowników?

05.03.2022 15:27

Negatywny. Jak się trafi fajny zespół, to wkrótce go rozwalą. Jak się cieszysz z pracy i starasz, to wkrótce cię zdemotywują.
    Sora

22.02.2022 10:47

Hey czy ktoś wie kiedy są robione wypłaty ? Do jakiego dnia?

16.02.2022 13:31

Szukam

17.02.2022 07:58

Na jakie stanowisko aplikowałes?
    Xd

16.02.2022 21:12

Witam a jak tam praca na montażu we Włocławku jak kadra . Mam znajomego i twierdzi że jest duża rotacja pozdrawiam

26.01.2022 21:19

Niestety ale wszystkie te negatywne opinie są prawdą, pracownik jest tylko tania siła roboczą - naganiaczem kasy dla szefostwa. Jesli ktoś liczy na fajna atmosferę niech od razu sobie daruje tą firmę, pytacie o zapłatę za nadgodziny nic z tego dostaniecie je "oddane" ale wtedy kiedy Agacie będzie pasowało, jak robiliście nadgodziny nikt nie pytał czy pasuje. Nie poleccam tego pracodawcy

06.02.2022 01:04

Dokładnie tak jest. Pracownik nie jest szanowany - dla zachcianek szefostwa i bez jego zgody przerzucany jest na inne działy, często musząc dostosowywać swój urlop do innych i przenosić na inny termin mimo że mu to nie pasuje. Nadgodziny tak jak pisze przedmówca. Szefostwo prosto w oczy mówi że w każdej chwili moze pracownika zwolnić i zachowuje się wzgl niego jak Pan i władca.
    Były pracownik 2

16.02.2022 09:40

Potwierdzam. Nie wiem, czy przykład idzie z samej "góry", czy to po prostu nadgorliwość niektórych dyrektorów. Firma ma bardzo zły wewnętrzny PR. Jest ciągła rotacja, w Salonie w Katowicach niektóre zachowania dyrekcji są niepoważne, nieprofesjonalne, czasami na granicy zgłoszenia do PIPu. Dodatkowo spotkałam się z bardzo złym traktowaniem ze strony pracowników centrali. Nie wszyscy tacy są, natomiast były sytuację, że pracownik biurowca potrafił straszyć sprzedawcę, grozić zwolnieniem, doniesieniem do prezesa... Panie Prezesie, może warto zwrócić uwagę na swoich bezpośrednich podwładnych? Przychodzą na salon jak do swojego prywatnego (usunięte przez administratora) Jest też kwestia wynagrodzeń. W pandemii, przy zamknięciu salonu, większą wypłatę dostał ten, kto poszedł na L4. O docenieniu ciężkiej pracy, sumienności, nie ma mowy. Dlatego większość pracuje, byleby pracować. Wasz system wynagrodzeń jest antymotywacyjny. Najgorsze natomiast jest odgórne ustalanie i zatwierdzanie grafików... Ten pan, który tworzy wymagania i to robi, już dawno odleciał. Zapraszam do pracy 4*10h a potem jeszcze 5 po zakończeniu akcji... Jak się ktoś do pracy przykłada, sprzedaje, robi wyniki, plany to po kilku miesiącach ląduje u lekarza...zwalnia się... Przychodzi następny i koło się zamyka.
    Abcd

13.02.2022 09:49

Czy ktoś wie jak wygląda stanowisko asystenta działu handlowego w Katowicach? Jaka kasa? Atmosfera?
    ...

20.01.2022 11:43

Pracowałem jako pracownik studia kuchennego Kraków, porażka. Odpowiadasz za wszystko, za obsługę klienta, magazynu, reklamacji, robienie projektów, dbanie o ekspozycję o cenowki, obsługę klienta telefoniczną i mailową, wszystko na raz. Jeżeli się pomylisz to odpowiadasz finansowo za swoje błędy. (usunięte przez administratora)
    Stulej

18.01.2022 18:30

Na magazynie centralnym pomimo próśb nie ma foliarek nawet ręcznych. Podobno nie ma na to pieniędzy.
    Były Pracownik

12.01.2022 22:40

Witam , Agata S.A. to największa porażka z Polskich korporacji jest nastawiona wyłącznie na zysk kosztem swoich kontrahentów i pracowników !!!! (usunięte przez administratora) Agata ma duże aspiracje ale nie dba o nikogo tylko Siebie !!!! Rotacja pracowników jest taka że nie jesteś w stanie poznać Imion bo za chwilę jest ktoś inny . Trzy umowy na czas określony (33miesiące) , i może otrzyma się umowę na stałe . Ocena pracodawcy Naganna !!!!

21.12.2021 10:16

jprd. znowu szukają ludzi do reklamacji na Targówek. A taką mieliście fajną ekipę kilka lat temu. Prawda jest taka że do dziś nie szanuje się tam ludzi. Brawo panie rudy - od jakości.

02.01.2022 16:25

Odradzam, mega (usunięte przez administratora) zarobki jak w kiosku ruchu, praca raczej dla ludzi beż doświadczenia po szkole. Mają ludzi za frajerow dlatego po 6 m uciekłem brak możliwości rozwoju.
    elvis

03.01.2022 09:05

potrzebuje kontaktu z kadrami badzz kiegowoscia maci ejakis namiar
    Łukasz Majków

30.12.2021 22:01

W magazynie centralnym nic się nie poprawi dopóki nie zatrudnią nowego kierownika magazynu z doświadczeniem, takiego co rozwiązanie problemy (usunięte przez administratora)
    Mateusz

21.12.2021 09:06

o 11 mam rozmowę w sprawie pracy na stanowisko w punkcie kredytowym w Agata Meble. Czy ktoś miał rozmowę na takie stanowisko??? 3 mce umowa zlecenie ze składkami ZUS, elastyczny grafik... proszę o radę.!

14.12.2021 18:43

Mam pytanie jakie są zarobki w A. M na stanowisku kasjer doradca klienta
    Kiełbasa

09.12.2021 16:35

A co słychać w magazynie centralnym w Majkowie? Słyszałem że sporo odejść a szefostwo szaleje?????
    Bonus

12.12.2021 18:03

Po wprowadzeniu systemu premiowego bonus okazało się, że nie są wystarczająco produktywni i że nic nie robią.
    Karma :)

29.05.2021 14:50

+ rozmowa kwalifikacyjna w centrali w Katowicach profesjonalna i na wysokim poziomie. - niestety duże rozczarowanie, w związku z tym, że zapytałam czy kandydaci zostaną poinformowani o wynikach rekrutacji- zostałam poinformowana,ze niezależnie od decyzji każdy kandydat dostanie odpowiedź a tak się nie stało :)
    Karma :)

27.08.2021 10:14

@Matt A co dokładnie Cię interesuje?:)

11.12.2021 15:34

Nic nowego, ich nieprofesjonalizm widać w każdym calu. Miałem tą wątpliwą przyjemność uczestniczyć w rozmowie w Katowicach. I prócz straconego czasu nic nie uzyskałem. Żadnego feedback-u, żadnego uzasadnienia. Oczywiście na koniec rozmowy dostaniecie cień nadzieji w postaci kłamstwa, że dostaniecie odpowiedź bez względu na wynik. Osobiście nie polecam, chyba, że dla rozrywki.

Zostaw merytoryczną opinię o Agata S.A.