Agata Meble (Agata)

Wałbrzych - Salon Agata
Warszawa - Agata Meble
Warszawa okecie - Salon Agata

3. Opinie o pracodawcach Katowice
  5. Opinie o Agata Meble (Agata S.A.)

Opinie o Agata Meble (Agata) Katowice

Nie przegap nowości o Agata S.A.!

Natalia

08.12.2021 21:49

Czy ktoś moze wypowiedziec sie na temat pracy sprzedawcy w Kaliszu? Jak atmosfera, wynagrodzenie itp
    Nie polecam

10.12.2021 16:02

Nie polecam pracy w Kaliszu. Atmosfera tragiczna. Zresztą da się to odczuć już pierwszego dnia w pracy, gdy nikt nawet nie odpowiada "cześć" ;) towarzystwo fałszywe i dogadujące się tylko we własnej hermetycznej klice. Poza tym sama praca nie byłaby zła, gdyby nie fakt, że jako dorosła kobieta nie możesz nawet napić się normalnie albo spojrzeć w telefon choćby na sekundę, tylko stać ciągle na baczność, bo zaraz dostaniesz naganę. Premie wciąż obniżane z byle powodu. No i minimum 3 soboty pracujesz, więc nie masz w ogóle życia ;)
    Meblarz

24.11.2021 16:59

Witam, chce aplikowac na stanowisko zastepcy kierownika magazynu w nowym salonie w Słupsku, ktoś coś ? Jakie zarobki? szkolenia?
    Xc

24.11.2021 00:41

I jak się pracuje pl tym szkolenoi ? Ilu z was się utrzymało?
    Niki

18.11.2021 14:11

Ok
    Soczek

13.11.2021 16:23

Jaki jest sens wysyłania na szkolenie nowego pracownika do innego miasta, skoro zatrudnia się w swoim mieście gdzie sklep już jest i pracuje pełną parą. Czegoś innego dowie się kilkaset kilometrów od domu? Czy ktoś zatrudnił się ostatnio w Bydgoszczy i czy musiał jechać gdzieś na szkolenie? I czy można wybrać sobie dział np. kanapy by mnie interesowały. Mam jeszcze pytanie bo jak byłem po otwarciu to oprócz pracowników byli ludzie którzy chodzili i dopytywali ale jako pracownik promotor danej marki. Jak nim zostać?

20.05.2021 18:45

Jest ktoś kto został przyjęty do Bydgoszczy i zaczyna szkolenie od 14 czerwca? :)
    gggg

03.11.2021 15:09

potwierdzam tą opinie, niestety sama prawda

09.11.2021 19:17

Dokładnie
    Patryk

14.10.2021 08:10

Witam mam pytanie zatrudniam sie do Agaty i moje pytanie brzmi czy na stanowisko magazyniera tez bede musial odbyc szkolenie poza miejscem swojej pracy? chodzi mi o Katowice. Moze ktos wie
    Trump

04.11.2021 11:53

Nie bo Twój salon już istnieje.
    Zośka

19.10.2021 11:11

Witam, czy wie ktoś jak wygląda rozmowa na stanowisko Młodszy specjalista ds. rekrutacji?
    Awu

16.10.2021 07:33

A jak na Agatach wygląda praca konserwatora? Może ktoś coś opisać, jak to jest na różnych salonach?
    Patryk

14.10.2021 21:03

Z racji ze zatrudniam sie w Agata w katowicach na stanowisko magazyniera mam pytanie czy magazynier tez jest wysyłany na szkolenia? Pozdrawiam Patryk
    Nowa

05.10.2021 08:02

Dzień dobry. Czy przyjmując się do Poznania też trzeba jechać na inny sklep na szkolenie? (Stanowisko kasjerskie). I jaka stawka na początek.? Zamierzam złożyć papiery. Dziękuję za informację.

05.10.2021 00:55

@Solid po zatrudnieniu, każdego pracownika czeka szkolenie poza Bydgoszcza. Na stanowisko kasjera wysyłają Cię na szkolenie na 2 tygodnie do Warszawy, a na stanowisko doradcy klienta wysyłają Cię na 6 tygodni do Gdańska. Na weekendy można wrócić, ale takie jeżdżenie w tą i z powrotem... komu się chce. Zarobki trochę ponad najniższą krajowa na obu stanowiskach + premia, której nikt nigdy nie widział. (Przeczytaj poniższe opinie byłych pracownikow). Ogólnie to troche przegięcie wg mnie z tymi szkoleniami na tak długo i tak daleko.
    Solid

04.10.2021 17:08

Czy jeśli bym został przyjęty w sklepie na doradcę to musiałbym wyjechać na szkolenie czy by one się odbyło w moim mieście skoro już jest tu salon. Chodzi o Bydgoszcz.
    Ja bo kto inny

26.09.2021 20:27

Byłam tam kiedyś naprawdy ładne meble :)
    Poznaniak

24.09.2021 09:50

Byłem na rozmowie w Agata Meble w Poznaniu. Sama rozmowa była przeprowadzana uprzejmie choć w pewnym pośpiechu- kiedy wychodziłem pod drzwiami stał już kolejny kandydat. Standardowe pytania bez informacji o zarobkach, ale pytali się ile sam bym chciał zarabiać mimo że napisałem to wcześniej w ich arkuszu rekrutacyjnym. Rozmowa była przeprowadzana pod koniec sierpnia w środę, miałem dostać informację zwrotną w piątek, najpóźniej w poniedziałek. Niestety nie dostałem jej do dziś (24 września)
    qqq

24.09.2021 12:03

na jakie stanowisko aplikowałeś?
    kandydat

13.09.2021 15:55

Zastanawiam się nad pójściem do pracy w salonie Agata meble jako doradca klienta / sprzedawca. Zastanawiam się ilu pracowników jest w takim jednym salonie na przykład w Agacie przy Aleja Krakowska 61 Warszawa Ktoś coś wie?
    Iza

19.08.2021 00:06

Hej , czy ktoś może się wypowiedzieć na temat pracy w Katowicach jako sprzedawca -projektant mebli kuchennych ? Jak wygląda grafik , można go dostosować do zajęć w weekendy ?
    Bfg

26.08.2021 09:07

Jakiś rok temu byłam w Katowicach na szkoleniu właśnie jako projektantka z innego miasta. Wtedy to dokoptowali do nas 3 nowe dziewczyny z mebli kuchennych w Katowicach bo 3 inne osoby się zwolniły. Po roku widzę, że znowu skład się zmienia co jest wymowne bo u nich 100% ekipy na meblach kuchennych to maks 3-4 osoby i jak widzę to rotacja pracowników jest ogromna. Od siebie dodam, że jeżeli jesteś nastawiony na projektowanie i sprzedaż to się grubo zdziwisz, obsługa klienta to tylko 10% twojej pracy, reszta to papierologia i fizolka, sprzatanie, tworzenie setek dziwnych dokumentów, pilnowanie czy sztuczne jabłuszka stoją na swoim miejscu, by okapy lśniły, plakaty wisiały na odpowiedniej wysokości czy wkręcanie kart podarunkowych, co rusz będziesz bombardowany testami, sprawdzaniem twojej wiedzy i to np z produktu który z meblami kuchennymi nic wspólnego nie ma, np kanapy. Będziesz miał audyty, kontrole, tajemniczego klienta. Non stop reklamacje, klientów z dziwnymi wymaganiami a że bazujesz tylko na modułach to jesteś mocno ograniczony w kwestii zabudowy kuchni, zresztą same projektowanie to jeszcze nic, przy sprzedaży generujesz miliony dziwnych dokumentów i pominięcie drobiazgu zwali ci problemy na głowę z którymi zostaniesz sam. Co do grafiku, pracuje was tam 3-4 osoby i by mieć wolny weekend musisz się z resztą dogadać a to będzie trudne bo każdy chce mieć ten weekend wolny i nikt ci nie odpuści. (usunięte przez administratora)
    Karo

17.08.2021 20:52

Jak wygląda praca specjalisty ds. Logistyki? Czy jest to praca zmianowa? Warta uwagi?
    Karo

23.08.2021 19:26

A jak atmosfera w pracy? Czy praca również w sobotę i niedzielę?
    Klakier

24.08.2021 19:49

Rotacja duża, ogłoszenia pojawiają się kilka razy w roku- a to o czymś świadczy. Atmosfera to osobna historia. Zarobki dość słabe- zdecydowanie poniżej wartości rynkowej. I brak perspektywy na podwyżki większe niż (usunięte przez administratora)zl brutto . Praca od poniedziałku do piątku
    Jo anna

19.08.2021 18:09

Czy kandydował ktoś na stanowisko specjalisty są. dokumentacji księgowo-magazynowej w Bydgoszczy, bądź już pracuje na tym stanowisku? Jakieś opinie, czy jest ciężko na tym stanowisku, zarobki i czy takie same godziny pracy jak sklep kto wie jak to wygląda dokładniej oraz gdzie są szkolenia?
    Www

20.08.2021 16:22

Ile podałaś
    Jo Anna

24.08.2021 00:06

A jakie godziny pracy są na tym stanowisku od pn do nd czy on-pt?
    xyz

23.08.2021 20:29

W jakich godzinach pracuje specjalista ds. dokumentacji księgowo-magazynowej w Bydgoszczy ?

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Agata Meble (Agata)?

Kontakt - Agata S.A.

Al.Roździeńskiego 93 40-203 Katowice

NIP:6340197476

REGON:27224191600000

Branża główna: Wyposażenie i dekoracje wnętrz

Lidka

21.08.2021 00:01

Specjalista ds. Reklamacji, jak wyglada praca? Czy warto aplikować?
    Dino

06.08.2021 12:14

Cześć możecie mi coś powiedzieć jak wygląda praca serwisanta w Agacie?
    Tomek

14.07.2021 14:42

Mam nadzieję, że te wszystkie opinie negatywne są prawdziwe, gdyż ja tak je traktuję, i w dniu dzisiejszym zrezygnowałem z pracy jako magazynier, a miałem już skierowanie na badania. Jednak coś mnie tknęło i poczytałem opinie, z doświadczenia wiem, że zawsze się sprawdzają, dlatego myślę, że nie będę żałował mojej decyzji.
    Zigy

22.07.2021 12:31

Wystarczy przed przyjęciem się gdzieś poobserwować ogłoszenia na danym rynku pracy. Agata Meble to jedna z tych firm co wiecznie kogoś szukają. A już magazynierów to cały czas. Szczególnie w Gorzowie Wlkp. No więc co sobie myślisz o firmie która co chwilę kogoś szuka? To samo co myślałby pracodawca o osobie którą ma na rozmowie a która w ciągu roku 5 razy zmieniła pracodawcę. Czyli wiadomo ze jest rotacja. A jak rotacja to wiadomo że nie tylko o pieniądze chodzi ale o atmosferę, ciśnienie i wiele elementów towarzyszących. Takich pracodawców omija się szerokim łukiem.
    Giligili

27.07.2021 16:52

To, że z Gorzowa ludzie uciekają to nic dziwnego. Na całą Agatę może pracuje tam z 5 starych pracowników???? Od samych drzwi dowiadujesz się jak jest źle, niedobrze i najlepiej to masz uciekać bo Cię wykończą. Co do rozmów o prace. Atmosfera miła, rozmowa szybka, kasa na początek tez nie jest zła. Dopiero później dowiadujesz się o wszystkim. Czyli odciąganie kasy za byle co, tyrasz sam bo rotacja plus urlopy takie, że nie ma wyjścia.(usunięte przez administratora). Ciągłe „fochy” góry i wieczna jazda z meblami w tą i we wtą. Do tego bardzo wysokie temperatury w pracy. Klima niby jest a jednak gotujesz się w 30 stopniach.
    Asia

14.07.2021 15:29

Cześć, mam niedługo rozmowę kwalifikacyjną, możecie napisać ile się dostaje na początek? Jak wygląda praca jako doradca klienta? Jest noszenie i dźwiganie? Czy trzeba pilnować klienta żeby zrobił zamówienie u mnie, bo dostanę jakas premie, czy są ustalane ogólnie? Pozdrawiam
    Olaf

17.07.2021 16:49

Dziwna firma Żadnej negatywnej opinii??? Wiadomo o co chodzi.
    Sebix

04.07.2021 09:55

Jakie sa zmiany w Agata Meble ktoś coś ? Na stanowisku doradca klienta ?
    Sandra

29.06.2021 19:52

Hej kto z Bydgoszczy dostał się na sprzedawce i jest przed lub po szkoleniu?

30.06.2021 09:55

Jesteśmy w Gdańsku jest mega fajnie! Najlepsza praca :D Gdańsk pozdrawia!
    Ewka

02.07.2021 18:17

Kiedy masz planowane szkolenie??
    Renia

28.06.2021 15:41

Hej. Może ktoś wyrazić opinie na temat pracy na kasie? Ogólnie czy jest prosty program i jak ze szkoleniami? Z góry dziękuję.
    Ewka

02.07.2021 15:36

Dostałam się na kasę do Bydgoszczy. Szkolenie trwa 6 tygodni. Po 2 tygodnie w innym mieście.
    Pytalski

18.06.2021 22:29

Czy ja dobrze rozumiem, że wyjeżdża się na szkolenie do innego miasta i jest się tam na miejscu, a na weekend wraca się do domu?
    Pytalski

20.06.2021 21:12

Dotyczy to każdego stanowiska ? Ubiegam się o stanowisko magazyniera, stąd moje pytanie.
    Sprzedawca

01.07.2021 09:16

Tak, też dotyczy to magazynierow
    Ktoś

21.01.2021 11:30

Hej, możecie podpowiedzieć jak w tej firmie wygląda kwestia urlopu ? Chodzi mi konkretnie o urlop 2tyg np.we wrześniu. Doszły mnie słuchy, że tytaj urlop wakacyjny to tylko do końca sierpnia...

26.06.2021 14:49

Urlopy 2tyg. można wykorzystać do pierwszej połowy sierpnia.
    ALEXA

20.06.2021 13:52

Czy ktoś wybiera się 21.06 do Warszawy na szkolenie?
    Baasiula83

12.06.2021 18:31

To co tu wszystko piszą to prawda. Zatruniłam się na sprzedawcę. Nie dość, że musiałam rozmawiać w klientami to jeszcze oczekiwali, że będę ich zachęcała do zakupu. W Agacie dużo szkoleń z produktów, materiałów, że obsługa musi być kompetentna, mieć wiedzę. Zwolniłam się z Agaty i wróciłam do poprzedniej pracy. Może teraz mniej zarabiam i nie mam premii ale nikt odemnie niczego nie wymaga. Ja nie mam takich ambicji jak niektórzy tam.
    BP

15.06.2021 15:52

Co ja właśnie przeczytałem? :D s..s...serio? :D
    Awu

16.06.2021 05:48

A jak wyobrażasz sobie pracę. Jako sprzedawca? Chyba jakaś wiedzą jest potrzebna, i kontakt z klientem. Trzeba zachęcić klienta do zakupu, a nie podpierać ścianę i dniówka zleci.
    Oli

14.06.2021 17:56

Hejka, jak jest z tymi szkoleniami na ile się wyjeżdża na szkolenie ?

15.06.2021 10:04

Pierwszy tydzień w hotelu szkolenie z bhp i systemy soft lab czyli z programu na komputerze i później 5 tyg szkolenia w mieście do którego Cię przydzielą. Szkolenie 5 dni w tyg na weekendy do domu. Firma płaci za dojazd i powrót.
    Alexa

15.06.2021 17:07

Czy jedzie ktoś 21do Warszawy?
    ALEXA

15.06.2021 13:36

Witam czy jest ktoś kto jedzie na szkolenie do Warszawy 21.06 z Bydgoszczy?
    Magda

06.05.2021 19:36

Praca w Bydgoszczy... Ktoś czeka na odpowiedź? Ktoś już zatrudniony? Jak to jest ze szkoleniami?
    Iga

02.06.2021 04:47

Jestem zatrudniona jako sprzedawca aranżacja wnętrz. Szkolenie od 14czerwca w Gdańsku nic więcej nie wiem ????
    Doświadczony

11.06.2021 13:41

Widać u nich taki standard z tym brakiem odpowiedzi. Startowałem na kierownicze stanowisko, dwa etapy rekrutacji, odpowiedź mimo obietnicy nie dotarła do mnie nigdy, przyznam ze to żenujące i mega nieprofesjonalne. Bralem udział w różnych rekrutacjach w życiu i jeszcze nigdy nie spotkałem się z takim obrażającym mnie zachowaniem. Przede wszystkim to oburzajacy brak szacunku i profesjonalizmu.
    Www

27.05.2021 10:44

Jak Agata ma się do osób które są w wojsku w WOT?

19.05.2021 20:21

Ja byłam dziś na rozmowie. Bardzo przyjemna rozmowa bardzo miła atmosfera. W czerwcu zaczynam szkolenie. Wszystko wygląda bardzo ładnie ciekawe jak będzie w praktyce. Zostałam przyjęta od razu.

20.05.2021 18:50

Sprzedawca :)
    Scorpion

25.05.2021 09:56

i co sprzatasz meble ??? czy sprzedajesz meble i inne akcesoria?
    Eblis

10.05.2021 17:49

Praca w biurze w Katowicach w centrali. Nie polecam, salony zamknięte z powodu covid i prezes decyduje o „obcięciu” wszystkich premii. Nie jest sytuacja jednorazowa. Do tego duża rotacja, inne rzeczy w rzeczywistości niż przedstawione na rozmowie. Nie polecam.
    gość

24.05.2021 14:19

Długo pracowałeś w Katowicach ? na jakim stanowisku ? jaka atmosfera?
    Alicja

07.05.2021 20:20

Dołączam się do pytania odnośnie zatrudnienia w Bydgoszczy? Czy rekrutacja się już zakonczyla?
    Alicja

18.05.2021 07:41

Na jakie stanowisko?
    O.

20.05.2021 22:20

Sprzedawca
    Lampa

18.05.2021 15:16

Hejka. A mam pytanko, jak zarobki w Agata Meble? Pozdrawiam :)
    Zyrabdol

19.05.2021 14:51

Hejka ok.
    ok

18.03.2021 10:34

a jakie na temat Specjalista ds. Reklamacji czy ktoś miał już z tym stanowiskiem styczność proszę o podpowiedź? jakie zarobki? dodatkowe benefity tak czy nie ? premie od czego zależne jakiej wysokości?
    Xxx

18.05.2021 15:29

Pensja z premia jest ok, ale premie zabierają coraz częściej. O benefitach zapomnij. Jakiś lipny pakiet medyczny.

Zostaw merytoryczną opinię o Agata S.A.