Agata Meble (Agata)

Wałbrzych - Salon Agata
Warszawa - Agata Meble
Warszawa okecie - Salon Agata

3. Opinie o pracodawcach Katowice
  5. Opinie o Agata Meble (Agata S.A.)

Opinie o Agata Meble (Agata) Katowice

Nie przegap nowości o Agata S.A.!

Asia

16.12.2024 07:36

Czy w centrali po okresie próbnym dostaje się podwyżkę ?
    Monika

12.12.2024 23:14

Jakie dodatki płacowe oferuje pracodawca w ofercie widziałam wczasy pod gruszą. Moxna z nich korzystać co roku ? Czy wypłacane są dodatki stażowe ? Czy wypłacane są nagrody roczne lub dodatkowe premie?

29.11.2024 14:50

Nie polecam pracy w centrali, dużo pracy a mało płacy. Brak docenienia pracowników.
    Kamil

27.11.2024 15:52

@Pracodawca Czy pracodawca wypłaca premie kwartalne lub roczne?
    Kamil

27.11.2024 15:47

Czy przyznawane są dodatkowe premie kwartalne/ roczne? @Pracodawca

27.11.2024 15:16

Czy wypłacana jest dodatkowo premia roczna ? @Pracodawca

27.11.2024 15:16

Czy wypłacana jest dodatkowo premia roczna ?

27.11.2024 15:15

Czy pracodawca wypłaca dodatkowo premie roczną ?
    Agata

22.11.2024 18:23

Witam. Jak przebiega rozmowa o pracę jako sprzedawca?

25.11.2024 11:16

Dzień Dobry, Rozmowę przeprowadza Dyrekcja stacjonarnie w salonie meblowym. Podczas rozmowy pytamy o dotychczasowe doświadczenie i opowiadamy bardziej szczegółowo na czym polega praca. Po spotkaniu przekazujemy informację zwrotną i w przypadku zainteresowani przedstawiamy naszą ofertę. Dział HR Agata S.A.

21.11.2024 12:16

21.11.2024 12:26

Praca na tym stanowisku jest w pełni stacjonarna, od poniedziałku do piątku w godzinach 9-17, w naszym biurze na Al. Roździeńskiego 93.

21.11.2024 12:17

Czy na stanowiskach takich jak młodszy specjalista da handlowych oczywiście po jakimś czasie pracy jest możliwość pracy okazjonalnej z domu ? @Pracodawca

21.11.2024 08:08

Na pracuj.pl pojawiła się oferta na młodszego specjalistę ds. handlowych na jak przedział zarobków można liczyć na tym stanowisku? @Pracodawca

21.11.2024 09:02

Zapraszamy do aplikowania w celu poznania większych szczegółów :)

14.11.2024 13:57

Witam, Mam pytanie odnośnie pracy w dziale księgowości. Jak wygląda podział pracy, na jakie zarobki można liczyć?
    Aha

10.11.2024 08:45

Cześć, interesuje mnie oferta dekoratora sklepu, ale nie ma w niej szczegółow, może ktoś ma wiedzę nt. takiej pracy?

12.11.2024 09:08

Dzień Dobry, Dekorator dba o przygotowanie ekspozycji towarów w sklepie zgodnie z ustalonymi standardami, proponuje własne rozwiązania oraz ściśle współpracuje z Dekoratorem Regionalnym. W celu poznania większych szczegółów zachęcamy do aplikowania: agatameble.pl/oferty-pracy-w-agata-sa
    Marta

07.11.2024 12:45

Niestety nie polecam, od dluzszego czasu mam problem z ta firma . zamowienie dotyczy sklepu internetowego zlozonego zamowienia, ktore zostalo odeslane od razu w ten sam dzien w ktorym kurier je dostarczyl. Agata Meble uporczywie twierdzi, ze nie otrzymali zwrotu przesylki, nie chca oddac pieniedzy! mimo ze firma kurierska przedstawila potwierdzenia pod wskzanym numerze nadania, ze towar dostarczyla na ich ( agata meble )magazyn . Skladanie skarg i reklamacji i telefonicznie i meilowo nic nie pomaga , bo agta robi sobie zwyczajnie zarty i nie chca oddac pieniedzy.

08.11.2024 15:10

Przepraszamy za zaistniałą sytuację, towar wrócił na nasz magazyn w dniu 31.10.2024. Zwrot środków został zlecony w dniu dzisiejszym poprzez serwis Przelewy24.
    Menago

17.10.2024 22:47

@Pracodawca Dzień dobry, zastanawiam się nad przystąpieniem do rekrutacji na stanowisko Dyrektor Salonu. W związku z tym mam kilka pytań: 1) w jakie dni standardowo pracuje Dyr salonu? 2) w jakich godzinach? 3) ile osób podlega bezpośrednio pod Dyrektora salonu (miasto ok 150 tys mieszkańców)? 4) jakie są widełki wynagrodzenia brutto? 5) czy przysługuje samochód służbowy? z góry dziękuję za odp.

18.10.2024 08:43

Dzień Dobry, Dziękujemy za zainteresowanie naszą ofertą. Dyrektor pracuje od poniedziałku do piątku/soboty w godzinach otwarcia salonu. Ilość osób podlegających pod Dyrekcję zależna jest od wielkości salonu. Zachęcamy do zaaplikowania na interesującą ofertę w celu poznania większych szczegółów.
    Cini minis

01.11.2024 16:01

I jak wystartowałeś w rekrutacji? Dostałeś pracę? Niżesz powiedzieć coś więcej? Opisać proces itp?
    Kain

29.10.2024 16:03

Witam. Na jakie wynagrodzenie można liczyć pracując na magazynie?
    Michał

21.09.2024 13:27

@Pracodawca Jestem zainteresowany stanowiskien montażysty. Jestnak w ogłoszeniu nie ma podanych konkretów czy to praca zmianowa czy może jednozmianowa ile mniej więcej wynagrodzenia można spodziewać się za pracę?
    Diabeł ????

21.09.2024 21:24

Praca w systemie 10 godzinnym. Wynagrodzenie w zależności od umiejętności i wykształcenia. Montażysta jest odpowiedzialny za wszystko...wyrzucanie (usunięte przez administratora) sprzątanie magazynu, wsparcie innych działów -montażu i demontażu mebli. A zwłaszcza usuwaniu usterek.
    Piotr

22.09.2024 09:12

Montażysta zarabia najmniej. Magazyn sprzedawca ma więcej. A Ty jako montażysta masz coraz więcej obowiązków.
    Aneczka

19.09.2024 21:23

Jak się pracuje w Krakowie jako sprzedawca? Po 10 czy po 8 godzin dziennie? Chciałabym wiedzieć zanim złoże cv. Czy są oferty na kasjera lub sprzedawcę na 1/2 etatu? @Pracodawca
    Wwelina

17.09.2024 13:28

Czy ktoś ma info jak wyglada rekrutacja oczekiwania i wynagrodzenie na stanowisku zastępca kierownika sprzedaży ? Pozdrawiam

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Agata Meble (Agata)?

Kontakt - Agata S.A.

Al.Roździeńskiego 93 40-203 Katowice

NIP:6340197476

REGON:27224191600000

Branża główna: Wyposażenie i dekoracje wnętrz

Nowa

01.09.2024 00:24

Witam, Rozważam aplikację na stanowisko Copywritera. W jakich godzinach odbywa się praca? Czy jest możliwość pracy hybrydowej? Interesuje mnie również poziom wynagrodzenia. @Pracodawca Pozdrawiam
    Krystian

22.08.2024 19:01

Dzień dobry, jestem zainteresowany współpracą,jako dostawca mebli. Czy istnieje możliwość nawiązania współpracy, jeśli tak to na jakich warunkach?
    Magazynier

07.04.2024 13:18

Pytanie do pracodawcy...kiedy podwyżki dla magazynierów lub zmiana regulaminu o premi uznaniowej i rotacyjnej . Magazynier
    Franek

21.08.2024 12:06

I złożyłeś ostatecznie aplikację na magazyniera? Jakie warunki współpracy? Na start najniższa czy coś więcej?

23.07.2024 10:20

Startuje na stanowisko specjalista ds. Reklamacji. Mam pytanie jakie zarobi, mam doświadczenie w ten dziedzinie około 4 lat. Czy praca jest w godzinach 8-16? I rozuemiem że jest to typowo praca biurowa?
    Milosz

18.07.2024 07:49

Trochę lekceważące podejście i strata czasu - zostałem zaproszony na rozmowę, wszelkie doświadczenie opisane w cv a pan rekruter był wielce zdziwiony i nawet zniesmaczony faktem że nie mam doświadczenia w księgowości, dal wyraźnie do zrozumienia, że moje kursy i studia są nic niewarte. Po co zapraszać na rozmowę kogoś, kto potem musi wysłuchiwać marudzenia że nie pracował nigdy w zawodzie? Na dodatek zapewnienie o wysłaniu maila z wiadomością o statusie rekrutacji to tylko obiecanka, termin minął a maila jak nie było, tak nie ma. Rozczarowałem się.
    ADEK BHP

10.07.2024 09:03

Dzień dobry chciałbym zapytać o pracę na stanowisku specjalisty ds. BHP "Prowadzenie szkoleń BHP pracowników firmy w całej sieci (praca wyjazdowa)" - czy to oznacza w salonach w całej Polsce ? - czy to jest tylko praca wyjazdowa - w delegacji?

10.07.2024 09:08

Dzień dobry, dziękujemy za zainteresowanie. Tak - jest to praca wyjazdowa związana z wizytami na salonach i magazynach w całej Polsce. Wyjazdy odbywają się około 2-3 razy w tygodniu. Pozostały czas pracy poświęcony jest pracy stacjonarnej w naszej centrali w Katowicach. Pozdrawiamy
    Human

09.07.2024 00:50

Dzień Dobry czy w firmie Agata S A są dodatki lub większe stawki za posiadanie uprawnień na wózki wysokiego składu wydane przez UDT ?
    Nowa

02.07.2024 12:03

Jak wygląda sytuacja szkolenia na kierownika sklepu sprzedaży? ile trawa i czy to musi być w innym mieście? jeśli aplikuję np do Warszawy to czy może być w tym sklepie co aplikuje czy muszę gdzieś jechać do innego miasta. Jak wiadomo nie każdy może pozwolić sobie na takie wyjazdy i nie być go tydzień w domu.

04.07.2024 19:45

A ja mam pytanie odnośnie kart urodzinowych czy każdy pracownik dostaje??? Bo z tego co wiem, są osoby co pracują już rok a takiej karty nie otrzymały

05.07.2024 08:29

Dzień Dobry, każdy pracownik otrzymuje kartę podarunkową z okazji jego urodzin. Jeśli nie otrzymał Pan/Pani karty podarunkowej prosimy o zgłoszenie tej informacji do swojego przełożonego.
    Aneta

21.06.2024 17:57

Witam, czy nadal trwa rekrutacja na stanowisko doradcy klienta w Stalowej Woli?
    Rekrutacja Rumia

20.06.2024 12:15

Dzień dobry, czy rekrutacja na kierownika sprzedaży Rumia została już zakończona ? @Pracodawca

20.06.2024 12:23

Dzień Dobry, Tak, ta rekrutacja została już zakończona. Zapraszamy jednak do śledzenia naszej strony z aktualnymi ofertami pracy: agatameble.pl/oferty-pracy-w-agata-sa
    Współpraca producent mebli

11.05.2024 23:27

Dzień dobry , jak wygląda kwestia współpracy z Agata Meble ? Jesteśmy Producentem mebli tapicerowanych , chcielibyśmy zaoferować swoje meble
    kandydat

24.04.2024 22:29

Czy w Agacie wszyscy kandydaci dostają informację zwrotną o wyniku rozmowy kwalifikacyjnej? Jeśli tak, to kiedy zazwyczaj kandydat dostaje odpowiedź ( chodzi mi o pozytywny a także negatywny) wynik rozmowy Dziękuję

06.05.2024 09:48

Dzień Dobry, Zgodnie z naszymi standardami każdy kandydat po rozmowie rekrutacyjnej jest informowany o decyzji do 2 tygodni. Kontaktujemy się mailowo lub telefonicznie. Zespół Agata S.A.
    Ewcia

21.04.2024 21:26

@Pracodawca Witam, czy jest możliwość pracy systemem 4 dni po 10 godzin? wiem że tyle akurat jest sklep czynny i taki system pracy by mi odpowiadał :) oraz po jakim czasie dostaje się umowę o pracę na czas nieokreślony? Interesuję mnie oferta jako Doradca klienta. Pozdrawiam

22.04.2024 09:20

Dzień Dobry, Grafik oraz czas trwania umowy są ustalane przez przełożonego. Zachęcamy do aplikowania na nasze aktualne oferty pracy: agatameble.pl/oferty-pracy-w-agata-sa i wzięcia udziału w spotkaniu rekrutacyjnym :) Zespół HR Agata S.A.
    Andrzejek

07.04.2024 18:42

Dzień Dobry czy w AGATA jest program stażowy i ile zarabia sie na magazynie ?
    wochu

06.04.2024 10:13

witam Jakie są warunki zatrudnienia na stanowisku magazynier w Katowicach ??? Chciałbym poznać stawki wynagrodzenia , przedział godzin pracy , proszę o odpowiedz @Pracodawca . Pozdrawiam
    ROBERT LEWANDOWSKI

25.01.2024 18:53

Jak wygląda praca na magazynie.To jest ze skanerem??? Ktoś potrafi opisać warunki pracy meble Agata Katowice
    Diabeł ????

05.02.2024 09:54

Wózki są jak ktoś będzie chciał to zawsze zdobyć takie uprawnienia.
    Dobra Rada BHPowca

02.04.2024 14:23

Szkolenie wstępne - ustawowo trwa cały dzień, ale jest podzielone na instruktaż ogólny (BHP) i stanowiskowy. BHP to 3 godziny lekcyjne (3x4 5minut), a instruktaż stanowiskowy to przynajmniej 8 godzin lekcyjnych (8x45 minut).

05.10.2021 00:43

@Solid po zatrudnieniu na kasjera wysyłają Cię na szkolenie na 2 tygodnie do Warszawy, a na stanowisko doradcy na szkolenie na 6 tygodni do Gdańska. Wg mnie to spore przegięcie z takimi długimi szkoleniami i aż tak daleko :)
    Nati

16.05.2023 12:25

Cześć, pracujesz nadal w firmie? Powiedz proszę, teraz z perspektywy czasu, te szkolenia i praca adekwatne do realnego wynagrodzenia?
    Małgo

01.04.2024 14:02

To nie kłamstwo, jeśli w danym mieście salon się dopiero otwiera to tak właśnie to wygląda, czasem szkolenie może trwać nawet dluzej :)
    Blanucha

29.03.2024 13:12

Jakie zarobki są na stanowisku specjalisty ds reklamacji oraz godziny pracy ?
    Beetle

14.03.2024 18:37

Witam,bardzo prosze o przedstawienie kwoty wynagrodzenia na stanowisku asystent fotografa oraz grafik-retuszer w dziale e-commerce. W jakich godzinach odbywa się praca na takich stanowiskach? Pozdrawiam

15.03.2024 13:04

Dzień dobry, dziękujemy za kontakt. Praca odbywa się w trybie stacjonarnym w budynku naszej Centrali w Katowicach, od poniedziałku do piątku w ustalonych godzinach. Kwestie wynagrodzenia poruszane są podczas procesu rekrutacyjnego, a jego wysokość uzależniona jest od doświadczenia i umiejętności. Serdecznie zachęcamy do aplikowania.

18.03.2024 08:59

Grafik - Retuszer w Dziale E-commerce pracuje stacjonarnie w Centrali firmy od poniedziałku do piątku w godzinach 8-16.
    marko

11.03.2024 16:29

Dzień dobry, stanowisko specjalista ds. dokumentacji księgowo-magazynowej - proszę o informację o godzinach pracy, pracy w weekendy, odbiór dni wolnych oraz coś więcej o pracy na tym stanowisku niż zawarte jest w ogłoszeniu (Bydgoszcz). Prośba skierowana szczególnie do aktualnych i byłych Specjalistów. Nie chcę czytać porad typu "omijaj z daleka...". Jak się zdecyduję i zatrudnią, to sam się przekonam jak jest.
    Ada

12.03.2024 01:06

Podpinam się pod pytanie i czy jest to praca typowo biurowa, czy również na magazynie? Jakie są zarobki? Jakieś pół roku temu również było takie ogłoszenie - czy jest tu duża rotacja? Zwalniacie pracowników, czy sami odchodzą? Jeśli sami, to z jakich powodów?

12.03.2024 10:07

Dzień Dobry, Specjalista ds. dokumentacji księgowo-magazynowej pracuje z danymi, sprawdza zgodność dostaw z zamówieniem oraz wprowadza dostawy do systemu WMS; prowadzi i utrzymuje porządek w dokumentacji magazynowej; obsługuje przesunięcia magazynowe, na bieżąco współpracuje z magazynem; Działem Księgowości, Działem Jakości oraz Działem Logistyki w Centrali firmy. Praca na tym stanowisku odbywa się od poniedziałku do soboty + niedziele handlowe (2-3 weekendy pracujące – za dzień pracy w weekend dzień w tygodniu jest wolny). Pracujemy średnio 40h tygodniowo. Grafik jest ustalany z góry na cały miesiąc – Dyrekcja przekazuje go około tydzień przed kolejnym miesiącem. Godziny pracy pomiędzy 8:00 a 16:00 lub od 12:00 do 20:00* (zmiany 8h lub czasem 10h). * w przypadku salonów: Warszawa Okęcie, Warszawa Targówek, Stalowa Wola i Rumia: 10:00-21:00 Dział HR

Zostaw merytoryczną opinię o Agata S.A.