Opinie o Agata S.A.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Agata S.A.

Ryszard

Czy pracodawca wymaga na każde stanowisko zaświadczenie o niekaralności?

Henio
@Ryszard 11.08.2017 13:27
Czy pracodawca wymaga na każde stanowisko zaświadczenie o niekaralności?

tak, na każde stanowisko ,

w.

kto teraz jest teraz dyrektorem sklepu na Targówku w Warszawie?

ona

tak super firma, tak z opinii wynika i brakuje rąk do pracy, bardzo "dziwne" ..........:)

artur

witam. czy ktos jedzie na szkolenie z nowego sacz do rzeszowa 23.10 ?

Bocja

Witam,jedzie ktoś na szkolenie 23.10 z Nowego Sącza do Katowic?

Ratatata.

Witam .czy wybiera sie moze ktos z nowego sacza 23.10 na szkolenie do bielska bialej ??

Bocja
@Ratatata. 18.10.2017 17:06
Witam .czy wybiera sie moze ktos z nowego sacza 23.10 na szkolenie do bielska bialej ??

Kurde,chyba tylko we trójkę jedziemy na szkolenie???? Szkoda tylko,że w 3 różne miejsca????

Kaska

U mnie tez wszystko bylo ok. Wprawdzie musialam zmienic prace ze wzgledu na zmiane miejsca zamieszkania, ale dobrze wspominam prace w salonie agata :) byly ciezsze momenty, ale jak wszedzie - za darmo wyplaty sie nie dostaje :)

Dolores

Jeszcze nie spotkałam się żeby wszyscy jak jeden mąż byli zadowoleni z pracy w firmie. Zawsze mogą być osoby mające być może mniej przyjemne doświadczenia z pracy w Agata S.A. Ja jestem bardzo zadowolona i mogę polecić firmę innym chętnym do pracy w handlu!

Danuśka

Jeśli ktoś szedł do pracy w firmie w czasie kiedy tych robót na rynku nie było to teraz jak słyszy, że można zacząć wybierać zaczyna narzekać? Nie ma możliwości zarabiania bez pracy, a w Agacie czasami trzeba sie napracować!

Chętna do pracy

Dlaczego firma ma tak duże potrzeby kadrowe? Czyżby braki na rynku pracy dawały się we znaki? A jaka jest aktualnie atmosfera w pracy? Czy warto startować?

Goska

A ja tam byłam zadowolona :) pracowałam tam w trakcie studiów i bez problemu udawało mi się pogodzić grafik ze studiami, a kierownictwo było bardzo w porządku. Wiadomo - handel to nie jest łatwe wyzwanie, ale spokojnie dawałam rade :)

Nowy Sącz - Szkolenie

Ktoś wybiera się z Nowego Sącza na szkolenie w Warszawie końcem września? Jeśli tak dajcie znać na zabrakloNika@wp.pl ;)

Izuska34
@Nowy Sącz - Szkolenie 11.09.2017 20:27
Ktoś wybiera się z Nowego Sącza na szkolenie w Warszawie końcem września? Jeśli tak dajcie znać na zabrakloNika@wp.pl ;)...

To jedzie ktoś 24 wrzesnia do Warszawy? Dajcie znac izaziel0813@gmail.com

ala
@Izuska34 15.09.2017 08:25
Ja jade 24 wysłałam email

Kiedy otwarcie w nowym sączu?

Who?

Janka juz nie ma. Nie wytrzymał ciśnienia ;)

Pracownik
@Who? 16.09.2017 12:04
Janka juz nie ma. Nie wytrzymał ciśnienia ;)

Janek wypadł? To dobre wieści, ale komentarz usunęli... Brawo

anonim

(usunięte przez administratora)

Who?

Janka juz nie ma ????

Who?

Janka juz nie ma ????

Kowal

A kto powiedział, że w życiu będzie łatwo , lekko i przyjemnie?. Niestety to przykre ale takie jest życie. Ile uda sie sprzedać to zarabiasz i nic na to nie poradzisz!

anonim

(usunięte przez administratora)

NiktWażny

Ja tam na szkolenie jadę hehe

Mateusz

Wiadomo jak wygląda szkolenie na młodszego magazyniera?

Danuśka

Bardzo fajna firma i róbcie wrażenia że jest inaczej!!!

Daniel

Widzę, że nawet dobre firmy borykają się z brakiem pracowników!

vra
@Daniel 29.08.2017 11:25
Widzę, że nawet dobre firmy borykają się z brakiem pracowników!

Dobre raczej się nie borykają z takim problemem bo ludzie chcą tam pracować;)

Pani

napiszcie czy osoby 40+ mają szansę na pracę w Agata s.a.?

Luigi
@Pani 25.08.2017 14:19
napiszcie czy osoby 40+ mają szansę na pracę w Agata s.a.?

Teraz to każdy ma tam szansę na pracę. Ciągłe braki w zasadzie kazdym sklepie. Jednak nie polecam.

Leoś

Mam pracować w firmie Agata. Szukając opinii o firmie dowiedziałem się, że to bardzo dobry pracodawca . Nie bardzo wiem jak odczytywać wasze wpisy na forum?

rybka.123

Czy ktoś może napisać jak wygląda praca w dziale reklamacji ? Czy dział pracuje w godzinach pracy salonu? Jakie zarobki ?

Joasia

Pracuję w firmie Agata od kilku lat , zdobyłam już spore doświadczenie i mam swoje przemyślenia na temat pracy niektórych kolegów! Niektórzy sądzą, że lawirowanie w pracy to dobra opcja na pracę. Nie miejcie pretensji, że nie ma podwyżek ani premii!!

Natalia

Niektórzy nie napiszą nic konkretnego o firmie tylko chcą zrobić wrażenie, że gowork usuwa wpisy. Nic z tych rzeczy, wpisy są i teraz głupio, prawda? Dla mnie praca w firmie jest spoko, nie mam wrażenia żeby ludzie uciekali. Może ktoś odchodzi ale to jest raczej normalne.

Danuta

Agata to duża firma i dlatego lista ofert jest długa ponieważ to jest oferta na cały kraj. Generalnie tu jest spoko.

Norbert

Czy orientuje się ktoś jaka jest przyczyna, że tak długą listę ofert pracy mają? Czyżby jakiś nowe projekty doszły i potrzebują ludzi? Interesuje mnie praca dla montażysty/serwisanta w Warszawie, jakie godziny pracy?

Madallena_Rumia

Hej czy ktoś jedzie na szkolenie do Szczecina na 21/08/17 z Rumi /Gdynia ? Razem razniej ☺ mój email : mlenka88@wp.pl

Pani
@Madallena_Rumia 11.08.2017 10:15
Hej czy ktoś jedzie na szkolenie do Szczecina na 21/08/17 z Rumi /Gdynia ? Razem razniej ☺ mój email : mlenka88@wp.pl...

I jak było na szkoleniu? czy osoby 40+ też zatrudniają? jaki jest przedział wiekowy?

pawel

Projektant kuchni 1400 netto podstawa z prowizja 2200 netto w najlepszym miesiącu.

Pinia

Witam. Czy ktoś mi powie ile średnio miesięcznie można wrobić prowizji ?

Patita

Hej. Tez bede pracowac w Agacie w Rumi :) skierowanie na badanie juz mam. Jak juz zrobię badania to gdzie sie dalej odzywać? Umowę od razu sie dostaje? Ktos wie jak to wyglada?

Mlenka88
@Patita 01.08.2017 22:57
Hej. Tez bede pracowac w Agacie w Rumi :) skierowanie na badanie juz mam. Jak juz zrobię badania to gdzie sie dalej odzywać? Um...

Hej na pisz do mnie na e-mail mlenka88@wp.pl Na jakie stanowisko aplikowalas? I gdzie masz pierwsze szkolenie?

Patita
@Madallena_Rumia 02.08.2017 16:31
A na kiedy masz szkolenia i gdzie i NA jakie stanowisko aplikowalas ? ☺

Sprzedawca- projektant kuchni, szkolenie w Gdańsku ale nie znam daty jeszcze a Ty? A Ty Mlenka88? Jakie stanowisko i kiedy i gdzie szkolenie?

anonim

(usunięte przez administratora)

Pracownik Agaty

Piłeś, nie pisz :) Nic nam nie zrobisz

anonim

(usunięte przez administratora)

Pracownik

Gościu, po pierwsze to na Targówku nie ma pani kierownik, po drugie to forum nie do tego służy a po trzecie trzeba było nie przyjmować mebla!!! Gdzie ty mialeś glowe?? Sam sobie jesteś winien wiec nie sap teraz.

Andrzej

Jak wygladaja godziny pracy w salonach Agata? ile weekendów w miesiacu trzeba przepracowac ? na jakie zarobki moze liczyc montazysta mebli z doswiadczeniem?

Lola

Hej. Praca w Agacie jest naprawdę w porządku. To uczciwy pracodawca. Jednak godziny pracy są męczące. Handel kreci sie zwlaszcza w weekendy, więc chcąc wyrobic plan siedzi się prawie kazdy weekend. Zarobić można dobrze ale bez przesady jak wyliczylam średnia z roku to wcale kokosow nie nie ma za takie godziny pracy i naprawdę czasami ciężką pracę z klientem lub z jakimis tabelkami analizami korektami. Dużo papierologi. Więc nie zajmujesz się tylko sprzedażą ale również całą masą papierów. Ogólnie bardzo lubilam tą prace, sprawiala mi dużo przyjemnosci, jednak przychodzi taki czas że już się wypalasz i masz dosyć zwłaszcza tych ludzi w niedziele. Ale ogólnie polecam firmę. Ja już mam wstręt do handlu chyba czas na zmiany.

nini
@Lola 25.07.2017 22:36
Hej. Praca w Agacie jest naprawdę w porządku. To uczciwy pracodawca. Jednak godziny pracy są męczące. Handel kreci sie zwlaszcz...

W jakim salonie jest tak super??? :)

vra
@nini 03.09.2017 21:12
W jakim salonie jest tak super??? :)

Zapewne na Targówku;)

Ciekawa

Moze wg ktos opowiedzieć jak wyglądają szkolenia w Agacie ? ☺

Natalia

Czy może ktoś napisać kilka informacji w temacie pracy dla dekoratora sklepu? Lubię wiedzieć o pewnych tematach przed rozmową w firmie. Czy na tym etacie da się godziwie zarobić? Czy firma rejonizuje pracę dekoratora i na jaką umowę powinnam być przygotowana?

2DF
@Natalia 25.07.2017 12:06
Czy może ktoś napisać kilka informacji w temacie pracy dla dekoratora sklepu? Lubię wiedzieć o pewnych tematach przed rozmową w...

Zapytaj się pani A. Na Targówku :-) Tylko nie pokazuj prawdziwej twarzy jak ona po czasie... Szukają kogoś na jej miejsce? Było by super

2DF
@Natalia 25.07.2017 12:06
Czy może ktoś napisać kilka informacji w temacie pracy dla dekoratora sklepu? Lubię wiedzieć o pewnych tematach przed rozmową w...

I kolejny komentarz usunięty... Co za portal...

MagS

Hej. Czy ktoś jedzie na szkolenie 01. Sierpnia do Warszawy z Trójmiasta ? Razem raźniej .

MagS
@Baster 30.07.2017 09:41
Możemy się ugadać i jechać razem. W parę osób zawsze przyjemniej podróż mija :)

Jasne, jakim jedziesz pociągiem i o której ? Czy też z Gdyni? Pozdrawiam Magda

Baster
@MagS 30.07.2017 22:01
Jasne, jakim jedziesz pociągiem i o której ? Czy też z Gdyni? Pozdrawiam Magda

Tak, jadę z Gdyni. Najlepiej będzie jak się odezwiesz do mnie na e-mail Basterag@gmail.com i tam Ci podam do mnie kontakt:) Bo tutaj nie będę wstawiał numeru :)

Anna

Dzięki za informację, 2200 na rękę plus prowizja to dobra stawka na start ;)

Oni
@Anna 21.07.2017 09:49
Dzięki za informację, 2200 na rękę plus prowizja to dobra stawka na start ;)

Pieniądze to nie wszystko, popracuje tam to zobaczysz...

Justyna 111

Hej, czy ktoś wybiera się na szkolenie do Warszawy od 24 lipca do 28lipca?pytam bo razem raźniej w podróży

anonim

(usunięte przez administratora)

Oni

Jako kto masz tam pracować że Ci tyle zaproponowali? Sprzedawcy tam mają że 2200 na ręke

Sally

Agata to spoko forma, pracuje już długo i nie narzekam. Te oskarżenia na firmę piszą pewnie ludzie zwolnieni z pracy. Normalnie pracujemy jak wszędzie!!

Długa

Agata to firma która żyje dzięki sprzedaży. Brak efektów to są kłopoty więc nie dziwi mnie takie parcie na dużą sprzedaż i faktycznie jak ktoś nie ma smykałki do handlu może mieć problemy w firmie. Jeszcze nie tak dawno było super ale jest tak duża konkurencja!

Agata

Czy ktoś moze wypowiedzieć sie na temat pracy kierownika salonu sprzedaży?? Jak to wyglada w praniu nie na papierze.. bo zakres obowiązków jest spory wg listy.. Prosze o info

pracownik

Dlaczego ten portal nie przepuszcza negatywnych opinii??

Agent

Dla mnie Agata to dobre miejsce do pracy. Lubie kontakt z klientami, choć nie ukrywam, że czasami jest ciężko dogodzić. Myślę, że ludzie narzekają bo nie chce im się pracować. Nie ma innych powodów do niezadowolenia .

Olga

Pracowałam tam dłuższy czas. Szefostwo w porządku. Współpracownicy też. Klienci już różnie :) Wynagrodzenie adekwatne to obowiązków.

Długa

Jak to jest możliwe, że jedna osoba chwali firmę natomiast druga totalnie negatywnie ją ocenia.!

magda

Pracownicy raczej w szczegóły nie wnikają, ale aplikuj śmiało, zarobki w porównaniu z innymi sklepami tego typu sa o wiele wyższe

MARIUSZ BODYS SZCZECIN

zauważyłem byka miałó być ,,SZEF nie szew xD

Długa

Agata ma długa listę ofert pracy i to na różne stanowiska, super.

Fałsz
@Długa 20.06.2017 09:33
Agata ma długa listę ofert pracy i to na różne stanowiska, super.

Ciekawe dlaczego :) ???

Zostaw opinię o Agata S.A. - Katowice

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Agata S.A.