Nie polecamy. Po 50 minutach oczekiwania i tłumaczenia, że wszystko jest ,,robione świeżo" otrzymałysmy z koleżanką .... zimną kapustę, zimne puree, zimną nóżke z kurczaka( w karcie pierś). Obsluga nie miła, w sąsiednim pomieszczeniu odbywała się obsługa grupy i to ta obsługa była priorytetem.
Miejsce bardzo ładne z fajna ekipą na sali, natomiast praca w kuchni to istny dramat. Brudno, jedzenie bez serca, podpierdalactwo... Szefostwo mimo wieloletniej praktyki zupełnie bez kompetencji:(
Kawiarnia jest piękna, ludzie bardzo mili. Pracowałam tam aż 5 godzin! To była pierwsza praca w moim życiu, jednak po tym jakże długim czasie wymagano ode mnie, że będę się zachowywała jakbym pracowała tam od lat. Nie byłam w stanie w tak krótkim czasie nauczyć się wszystkiego. Są 3 duże sale, a gości jest mnóstwo, poza tym trzeba się nauczyć jaki stolik ma jaki nr. Starałam się, ale Pani menadżer mi podziękowała, ponieważ "szukają jednak kogoś bardziej doświadczonego." W ofercie pracy, było napisane, że owego doświadczenia nie trzeba mieć, że wszystkiego Cię nauczą. Wiadomo pierwsza praca czyli trochę stresu, trochę niepewności, trochę strachu. Trzeba się otworzyć, oswoić z ludźmi i miejscem. Nie jesteśmy przecież robotami! Ze strony pracodawcy co do tego- kompletny brak zrozumienia. Jeśli tak jak ja nie masz doświadczenia w gastronomii, bądź jest to pierwsza praca do której chcesz się wybrać - odradzam. Wyleją Cię po 2 dniu. Jeśli jednak masz doświadczenie, to praca jest całkiem ok, w miłej atmosferze. :)