Żabka Polska

Poznań

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 643 ocen.

Opinie o Żabka Polska

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Żabka Polska

Barbados
użytkownik zarejestrowany

Czy sytuacja w firmie jest naprawdę taka trudna? Może przesadzacie z tym narzekaniem, tym bardziej, że nie wszystko zależy od władz a od pracowników na pewno.

Mikser

Dobra zmiana na magazynie w Plewiskach. Po genialnych pomysłach pana M. 700t robimy 11h

fdfsfs
@Mikser 4 dni temu
Dobra zmiana na magazynie w Plewiskach. Po genialnych pomysłach pana M. 700t robimy 11h

jazda jazda [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jazda z malymi aleeeeeeengalaaaaaa same galy masz [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]

Mądrala
użytkownik zarejestrowany

Macie sporo pretensji do władz firmy. Czy ktoś próbował już rozmawiać z osobami kompetentnymi do podejmowania decyzji w tych kwestiach? Jeśli są takie sytuacje o jakich piszecie to sądzę, że nie można tego przemilczeć. Jeśli to wyssane z palce bzdury to .......?

Yhy
@Mądrala 5 dni temu
Macie sporo pretensji do władz firmy. Czy ktoś próbował już rozmawiać z osobami kompetentnymi do podejmowania decyzji w tych kw...

Z kim niby jak osób kompwtentnych brak. Jak masz inne zdanie niż kierownictwo to dowiadujesz się że nie masz racji i koniec rozmowy.

Zyczliwy

Żabka na Batorego Poznan zenada tylko wyslac sanepid syf brud szefowa cwaniara

Zyczliwy
@Zyczliwy tydzień temu
Żabka na Batorego Poznan zenada tylko wyslac sanepid syf brud szefowa cwaniara

Bułki na ziemi pracownicy pracują ponad godziny za 10 zl

Zyczliwy
@Zyczliwy tydzień temu
Żabka na Batorego Poznan zenada tylko wyslac sanepid syf brud szefowa cwaniara

Bułki na ziemi pracownicy pracują ponad godziny za 10 zl

Paulina
użytkownik zarejestrowany

@labrador biały przypominam, że forum ma regulamin http://www.gowork.pl/regulamin i służy ono do opiniowania firm, a nie obrażania pracowników. Poproszę o merytoryczną opinię i aktualizacje jak wygląda sytuacja w firmie Żabka Polska jeżeli taką posiadasz, by osoby poszukujące tam pracy szybko mogły znaleźć odpowiedź.

szalony jack.

Jestem kierowca w tej firmie . godziny pracy w okresie letnim są tragiczne. towaru idzie jak do biedronki a wozic nie ma go kto. soboty obowiazkowe. gdy sa długie week czy swieta nawet niedziele sa pracujące. ludzie ida do kościoła a my towar pod sklepem rozładowujemy. jeśli ktos chce zostac kierowca to odradzam. praca cieżka i brak unormowanych godzin pracy. do tego franczyzobiorcy na sklepach nic nie robia sobie z dostaw i tylko utrudniają nam je. a pozniej słyszysz czemu tak pożno. to człowiek chce najlepiej odpowiedziec że 5 baranów przed tobą nie chciało nic przyspieszyć dostawy. według mnie to nie dopilnowanie ze strony kadry biurowej. brak narzuconych wyostrzonych zasad i obowiazek na kazdym sklepie palet na wymianie tzn. przyspieszyło by to dostawy jakies spokojnie godzine lub dwie w dniu. pozdrawiam

Ochotnik
użytkownik zarejestrowany

Widzę, że Żabka Polska ma dość długą listę ofert pracy oraz ofert franczyzowych. Zastanawia mnie jednak temat tych wypadków, może brak nadzoru na pracownikami?

info
@Ochotnik 2 tygodnie temu
Widzę, że Żabka Polska ma dość długą listę ofert pracy oraz ofert franczyzowych. Zastanawia mnie jednak temat tych wypadków, mo...

Zacznijmy od tego, że pracownicy kompletacji nie są bezpośrednio zatrudniani przez Żabkę. Co do wypadków to przyczyn może być kilka. Brak jakichkolwiek szkoleń BHP tzn. papierek podpisany a szkolenia jak nie było tak nie ma. Nowy pracownik, który jeszcze nie zdążył poznać magazynu oraz nie potrafi się poruszać nawet ze zwykłym "paleciakiem" po kilku dniach (czasami po jednym) pracy dostaje wózek, na którym chwila nieuwagi kończy się uszkodzeniem towaru lub w najgorszym wypadku innej osoby. Problemem jest także zatrudnianie coraz to większej liczby pracowników z Ukrainy, bo bądź co bądź wszystkie wypadki, które miały ostatnio miejsce były spowodowane właśnie przez nich bo nie myślą nad tym co robią tylko kierują się chęcią zarobku. Zdarzają się wyjątki od tej reguły, ale jest to rzadkość. Tak na marginesie to ktoś powinien się zająć kwestią braku higieny co poniektórych osób. Nie zdążyli jeszcze zacząć pracy a już nie idzie ustać obok takiej osoby bo na wymioty się zbiera.W szatni po pracy to już naprawdę można się przewrócić. Ja nie wiem czy woda i mydło są im obce. Czy naprawdę tak trudno raz w tygodniu wyprać ubranie robocze? Oczywiście kwestia ta nie dotyczy wszystkich, ale jednak jest to problem sporej grupy osób.

Były mikser

BHP w tej firmie nie istnieje. Kto był ten wie. Osoby pracujace dwa dni dostają "tramwaje" mimo, że nawet zwykłym paleciakiem nie potrafią jeździć.

Paulina
użytkownik zarejestrowany

@Raport jak to miały miejsce wypadki? Czym były one spowodowane? Czy na magazynie nie są przestrzegane zasady BHP? Możesz opisać dokładnie o co chodzi? To ważne informacje, których nie zawarłeś w swoim wpisie, a na pewno zainteresuje osoby aplikujące do Żabki.

Raport

Jeżeli szanujecie swoje życie i zdrowie (psychiczne również) to odradzam wam podejmowania pracy na magazynie w Plewiskach. W tym miesiącu miały miejsce już trzy wypadki, z których dwa skończyły się na połamanych kończynach.

Paulina
użytkownik zarejestrowany

@bylypracownik jak to 15 letniego kierownika? Przecież to dziecko i nie może pracować. O co chodzi? @Niki w jaki sposób straciłaś rodzinę? Jak się przyczyniła do tego Żabka Polska? Czy nie widzisz w tym swojej winy? @Władysław przepraszam, że czujesz się urażony. Rozumiem, że jesteś Klientem? @Ona27 a czemu? Możesz uargumentować swoją wypowiedź? Taka wypowiedź może wtedy pomóc innym użytkownikom.

bylypracownik

Ludzie piszcie na temat zabki gdansk ul.lenartowicza !!!! Nieogarniety ajent nie ma zamiaru pracowac w swoim sklepie , stawia za lada co rusz to innych ludzi. I tak ma na nich wylane bo mysli tylko o tym jak pozbawic ich wynagrodzenia za prace. Rzekomo towar ginie albo straz miejska wlepila mandat za balagan kolo smietnika co jest zwykla sciema i nazywa sie okradaniem ludzi. Przez 1,5 roku dzialalnosci przewinelo sie tam chyba ze 100 osob. Zaopatrzony w monitoring nie wie kto wwynosi towar i odgrywa sie na pierwszym lepszym kozle ofiarnym. Placi, jak juz placi , najnizsza stawke godzinowa albo i ponizej. Sam przyjezdza policzyc kase 2 razy w tygodniu i w nogi.Firma zabka przysyla pieniadze na wyplate dla pracownikow pytanie jest takie , na jakiej podstawie, bo oszust nie prowadzi czegis takiego jak lista plac, zachachmeca kase i ma gdzies. Nie pracuje na sklepie wiec ma wylane co klienci lubia, jaki towar dobrze schodzi a jaki nie ,ma w klientele w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Za swoje lenistwo i nieudacznictwo wina obarcza pracownikow , niech wszyscy chetni do pracy tam wezma sobie te slowa do serca i omijaja te miejsce szerokim lukiem. Franczyzodawca ma to gdzies bo woli z takiego sciagac kary niz przyjrzec sie jegopoczynaniom.Ja uwazam,ze dla dobrego imienia firmy, powinno sie pozbawic takiego ajenta sklepu. W sprawy pracownicze sie nie wtracaja , jasne po jaka cholere? Jesli chcecie pracowac uczciwie nie dostac wynagrodzenia zostac posadzonym o kradziez tudzież miec 15 letniego kierownika to polecam.

Niki

Przez żabke pragnę już tylko umrzeć....zniszczylam życie sobie i rodzinie....straciłam rodzinę...mimo prośby,firma nie chciała się porozumieć co do spłat.nie zostawajcie ajentami,tak dużo ludzi nie może się mylić...

Ona27

Byłam na każde zawołanie dawałam z siebie dużo. Pracowałam nawet od 6-23!!!!!! Święta!!!! Gdy miałam ranną zmianę do14:30 przychodziłam na 19-20 i do końca szarpałam bo nie miał kto pracować a na końcu takie a nie inne odwdzięczenie!!!!!

Super

W sklepie notorycznie brakuje towaru ,produkty nie wchodza na kase . Szanowna klientela ma w tylku ze sklep zamykany jest za 10 minut i tak zwala sie z swoimi problemami . Nie polecam chyba ze ktos uwielbia zapierniczac jak wol byc nie docenioniany i otaczac sie smrodem moczu i alkoholu .

Zdziś
użytkownik zarejestrowany

@Paulina Dobrze sprawdzałam ich ofertę i właśnie widzę, że w Poznaniu potrzebują sporo osób do pracy.

Ona27
@Zdziś 10.09.2017, 21:22
@Paulina Dobrze sprawdzałam ich ofertę i właśnie widzę, że w Poznaniu potrzebują sporo osób do pracy....

Ludzie nie chcą pracować w Żabkach! Gdzie się nie spojrzy wiszą ogłoszenia.....

Ona27
@Zdziś 10.09.2017, 21:22
@Paulina Dobrze sprawdzałam ich ofertę i właśnie widzę, że w Poznaniu potrzebują sporo osób do pracy....

Ludzie nie chcą pracować w Żabkach! Gdzie się nie spojrzy wiszą ogłoszenia.....

Paulina
użytkownik zarejestrowany

@Zdziś skąd informacje o tych ofertach pracy? Na jakiej stronie je widziałeś? W tym momencie na stanowiska w Poznaniu nikogo nie poszukują, bo przypominam wątek dotyczy sklepów Żabka w Poznaniu.

Bartosz
@Paulina 04.09.2017, 08:49
@Zdziś skąd informacje o tych ofertach pracy? Na jakiej stronie je widziałeś? W tym momencie na stanowiska w Poznaniu nikogo ni...

wystarczy wejść do pierwsze lepszej żabki i dowiedzieć się czy szukają pracownika (uczciwego/pracowitego), za .... psie pieniądze. Hau. Na umowę o pracę, czy może jednak na czarno, czyli bez ubezpieczenia zdrowotnego i bez składek na emeryturę. Franczyzobiorca zatrudnia za psie pieniądze, bo z reguły ma zbyt mały zysk z prowadzonego sklepu. Żabka Polska połaci 6.5 tys. franczyzobiorcy, ale ten musi opłacić zUS swój, opłacić rachunki i ma mu jeszcze z tego zostać na wypłaty dla pracowników. No i taka osoba prowadząca sklep ma mieć jeszcze za co żyć. Więc, ile płacą pracownikom. Wiadomo, grosze. żabka o tym wie, ale NIE INTERESUJE TO ICH. Jak najdalej więc od Żabki Polska i tych sklepów. Polski pracodawca i polski biznes najczęściej śmierdzi cwaniactwem.

Ona27
@Paulina 04.09.2017, 08:49
@Zdziś skąd informacje o tych ofertach pracy? Na jakiej stronie je widziałeś? W tym momencie na stanowiska w Poznaniu nikogo ni...

Potrzebują do pracy w Poznaniu.Jest mnóstwo ofert. Są cwani bo w ogłoszeniach nie napiszą wprost że chodzi o pracę w Żabce lecz sklep ogólno spożywczy

Zdziś
użytkownik zarejestrowany

Jak widzę to Żabka Polska ma dość długą listę ofert pracy. Generalnie brakuje ludzi do pracy i do czasu dokąd nie będą lepsze zarobki to ludzie będę za granicą pracowali.

były pracownik

Praca w Żabce w Głogowie na ul.Długosza u franczyzobiorcy jeden wielki niewypał!!!Dziewczyna nie odpowiedzialna,zero istotnych wiadomości na temat zatrudnienia,prowadzenia działalności,pilnowania porządku,zatrudnianiu odpowiednich ludzi,płacenia wynagrodzenia za pracę.Byle wziąć jakiegoś łachudrę z ulicy i postawić za lada!!!Sklep pusty,towar nie po dokładany na sklepie smród,brud i ubóstwo."Pracownicy" każdego dnia inny.Bez umowy bez jakichkolwiek umiejętności sprzedażowych.Nie raz czuć od pracowników alkohol czy to dzień czy wieczór.Jeszcze ma czelność stawiać ludzi za ladą z umową (oczywiście zlecenie) płacąc im za to stawkę godzinową netto 8,75zł za godzinę!!!!Bezczel bez opamietania!!!Zamknąć ten spęd!!!Ruchu i tak w nim nie ma,a jak nie dać komuś do prowadzenia kto ma głowę na karku.Nie tylko patrzeć by przyjechać utarg do kieszeni schować!!!Przez takich jak ona franczyzobiorców sklepy sieci Żabka tracą na renomie i dobrej opinii.No chyba,że o to w tym wszystkim chodzi nie przyciągać a odpychać klienta.

Rozsądna
użytkownik zarejestrowany

Myślę, że w obecnym czasie trudno będzie znaleźć tylu prowadzących sklep pod szyldem Żabka. Handel w mniejszych sklepach jest bardzo potrzebny ale niestety supermarkety zdominowały rynek. Trzeba nielada umiejętności żeby poradzić sobie z prowadzeniem sklepu.

Żaba szczecińska

Żabka Polska, to synonim byle jakiej organizacji pracy. Stąd też mnóstwo późniejszych problemów. Żabka daleka jest od standardów obowiązujących w niemieckich sieciach, czy w Netto (to chyba z Danii). Spółka zorientowana jest tylko na maksymalizację swoich zysków, zgodnie z reguła, jak nie ten franczyzobiorca, to inny. Im jest to wszystko jedno. Stąd też szybkie otwieranie sklepów i szybkie ich zamykanie. Sprzęt jaki dają do sklepów woła o pomstę do nieba - jest stary, zużyty, psuje się co chwilę, jak na przykład chłodziarki. Pamiętam, że tych problemów było więcej. Kierownik rejonu wychodził z siebie, pomagał, był na telefonie, ale nie mógł przeskoczyć fatalnej pracy biura w Poznaniu. Pracownicy z biura na niskim poziomie merytorycznym - nie radzą sobie albo im nie zależy. Nie czytają dokładnie mejli od kierownika (to wiem od kierownika), chyba mają problem z rozumieniem tekstu pisanego. Brakuje im kreatywności w rozwiązywaniu problemów. Pewnie są słabo opłacani, albo brani z łapanki, bo zwykle odwalają robotę, po łepkach albo gubią się. Przykład : Szczecin - ciągle coś się psuje, a do tego mają zmienić menadżera (faceta) na jakaś kobietę o fatalnej reputacji z poprzednich lat. To podobno kobieta niewykształcona, o typowej korporacyjnej mentalności. Nie dba o swoich pracowników. Nie interesuje ją poprawa organizacji pracy, tylko własna kasa. To do niczego dobrego nie prowadzi. Sklepu to nie obchodzi, ale opinia o Żabce nie bierze się z powietrza, tylko przez takich ludzi. Ogólnie, franczyza to w ich wydaniu może być wielka wtopa. Trzeba czytać umowę i zobaczyć ile jest kar i ja dziwnie rozliczany VAT. Uważajcie, a na pewno pójdźcie przedtem z umową do prawnika, doświadczonego prawnika, bo tekst umowy to układał im na pewno jakiś stary wyga.

żabka szczecińska
@Żaba szczecińska 29.08.2017, 10:55
Żabka Polska, to synonim byle jakiej organizacji pracy. Stąd też mnóstwo późniejszych problemów. Żabka daleka jest od standa...

Uzupełnię swój wpis : prawdopodobnie jest za mało pracowników w magazynie, w biurze, za mało ludzi w terenie, więc to musi przekładać się na jakość pracy i funkcjonowanie całego tego biznesu. Ciągle to samo w branży - za mało ludzi i za dużo pracy.

Cecylijka
użytkownik zarejestrowany

Niektórzy myśleli, że praca ajenta ajenta to super oferta na zarobki bez pracy? Dziś to praca dla wybitnie zdolnych handlowców! Laik i leń niech zapomni o takiej pracy!

Klientka

czy w Zabkach pracuja same ksiezniczki. Klient ma strach sie odezwac bo jedna z druga poqie ze nie ma ochoty rozmawiac z klientem..kobieta bo faceci sa inaczej traktowani przez owe panie ekspedientki. Drobnych w kasie nagminnie brakuje, z terminala tez wyplacic nie mozna bo....szef dopiero zabral kase. Smiechu warte. Zajzyjcie do Zabki na Grunwaldzkiej przy Matejki to sie przekonacie sami jak jest, i nie tylko tam

Hania
użytkownik zarejestrowany

Nikt nie mówił, że będzie lekko. Czy jesteście pewni, że nie można napisać o firmie cos pozytywnego?

Ona27
@Hania 12.08.2017, 15:38
Nikt nie mówił, że będzie lekko. Czy jesteście pewni, że nie można napisać o firmie cos pozytywnego?

Nie można napisać nic pozytywnego

xyz

Witam osoby które poszukują prace chcielibyśmy was ostrzec przed praca w ząbka czy we freshu a szczególności przed miejscami pracy takimi jak Petyhorska 22 czy Paska 3, w Kielcach obie te Panie która pracują oszukują na wypłacie oskarżają, wyzywają. Ludzie jeśli chcecie dobrze zarobić to nie proponuje w żadnej żabce a szczególności u Tych Pani które próbują się zbogacać kosztem człowieka. Osoba która ma te ząbki i inne sklepy nie może nic wskórać woli się również wzbogacić i mieć pracowni w „D”

Myślący
użytkownik zarejestrowany

Czy może mi ktoś powiedzieć dlaczego Żabka ma tak dużą listę ofert pracy? Jakiś nowy projekt zaczynają czy to inny powód? Chcę rozpocząć współpracę z firmą!

mihas

Pracowałem z rzabce i teraz jurz nic u nih nie kopie.nafet zapalek

Malinka
użytkownik zarejestrowany

Widzę, że firma poszukuje sporo pracowników, jak się tu pracuje?

Zabuśka
użytkownik zarejestrowany

Nikt nie mówił, że praca w handlu jest lekka, łatwa i przyjemna. Jak się ktoś decyduje to jest dorosły i wie co robi. Jeśli niestety popełnił błąd i stwierdził , że to nie jego bajka zawsze może odejść z pracy!

Zabuś
użytkownik zarejestrowany

Niestety nie wszyscy wiedzą, że praca ma pewne utarte zasady i reguły. To my pracownicy mamy sie dostosować do tych reguł a nie odwrotnie. Niektóre osoby zachowują się tragicznie, nawet nie można tego ocenić. Jeśli ktoś nie chce pracować niech zostanie bezrobotnym .

Tychy Elo

Magazyn w Tychach to jedno wielkie dno, przychodzisz na 800 ton, a na miejscu dowiadujesz się że jest 1200... (praca średnio idzie ok. 70t/h) i już wiesz, że posiedzisz ponad 16h w pracy, prześpisz się chwilę i jazda na powtórkę z rozrywki.. to tak na dzień dobry. Problemem Żabki od strony zaplecza jest to, że nie liczą się wcale ludzie którzy pracują na tych magazynach.. wprowadza się różne "udogodnienia" i zmiany w regałach, lepsze wózki itp.. ale nawet najlepsze, optymalne wykorzystanie zasobów technicznych nie da nic jeśli ludzie się zajeżdżają regularnie. Dyrekcja tego magazynu wcale nie interesuje się "tymi na dole", byleby wyrabiać tonaż. Coraz mniej osób godzi się na takie warunki pracy, a Ci którzy ciągle pracują - wykruszają się pod wpływem ciągle to nowych nakazów i zakazów ze strony DRW. Na żabce nie jesteś pracownikiem, jesteś szmatą która nie ma prawa głosu i masz jebać dopóki jesteś w stanie chodzić, a jak ci się coś nie podoba to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Gorąco polecam!!!

Plewiska
@Tychy Elo 03.07.2017, 12:12
Magazyn w Tychach to jedno wielkie dno, przychodzisz na 800 ton, a na miejscu dowiadujesz się że jest 1200... (praca średnio id...

W Plewiskach nie jest lepiej.

****

DRAMAT !!! KIEORWCY czekają na rozładunki po 3 godziny i wszyscy mają ich gdzies nie da się nic załatwić żeby przyśpeszyli rozładunek... I TO MA BYĆ LOGISTYKA ?

pracownikCLPL
@**** 30.06.2017, 13:34
DRAMAT !!! KIEORWCY czekają na rozładunki po 3 godziny i wszyscy mają ich gdzies nie da się nic załatwić żeby przyśpeszyli rozł...

Awizacje na którą godzinkę? Jak przyjeżdzasz przed czasem do czekasz, normalne w centrach logistycznych. Spóźnienia do pół godziny się obsługuje, jak spóźnisz się więcej to czekasz aż awizacje innych kierowców się skończą.

Były klient

W Lesznie na Okrzei jest żabka w której nigdy nie wydają groszy! Nawet nie zapyta czy może być dłużny tylko nie wydaje! Myśli że jak zagadka klienta to... oszust .

Kierowca bimbowca

Banda nie robów nie wiem za co pieniądze biorą, 4godziny po rozładunku czekać na dokumenty.

Kierowca bimbowca

Banda nie robów nie wiem za co pieniądze biorą, 4godziny po rozładunku czekać na dokumenty.

Zabuś
użytkownik zarejestrowany

Słyszałam sporo dobrego o firmie i mam zamiar aplikować na stanowisko specjalisty ds. rekrutacji. Mam dość duże doświadczenie w tym zakresie. Czy mógłby ktoś napisać jaka jest atmosfera w Poznaniu? Sytuacja firm handlowych jest trudna bo konkurencji jest bardzo dużo

zombie

Bylam w zabce by kupic sobie wode do picia. I wzielam mala butelke wody muszynianki i na polce byla cena za 1.59 a przy kasie 2zl i cos. Wiec prosilam o wyjasnienie a kasjerka przy mnie wyjela cenowke i zaczela tlumaczyc sie ze to klienci tak mieszaja wiec zrezygnowalam z zakupow odlozylam wode w sklepie a kasjerka za mna wyleciala ze sklepu na ul w swarzedzu i na caly glos krzyczala ze jak nie chce pani stac w kolejce to pania wiecej nie w puszcze do sklepu ja zaczelam uciekac ze strachu. Nie polecam sklepu zaczne chodzic do ich konkurencji na zakupy po takiej nie milej obsludze.

Paulina
użytkownik zarejestrowany

@pip piszesz, że w jednej z placówek Żabka Polska panuje bałagan. Co przez to rozumiesz? O jakim bałaganie wspominasz? Rozumiem, że wypowiadasz się z punktu widzenia klienta?

Władysław
@Paulina 01.06.2017, 09:43
@pip piszesz, że w jednej z placówek Żabka Polska panuje bałagan. Co przez to rozumiesz? O jakim bałaganie wspominasz? Rozumiem...

Szanowna Pani. Zgodnie z przyjętymi standardami w handlu, gdzie Klient stanowi podstawę działalności, i gdzie Klient i jego preferencje określa kierunki przyjmowanych zmian, jest przyjęte, że piszemy o nim: "Klient". A nie "klient". Pozwoli Pani, że na tym tylko wyjaśnieniu poprzestanę. Życzę udanego dnia Szanownej Pani.

pip

Takiego bałaganu to świat nie widział trudno wejść do sklepu nie mówiąc o tym żeby dojść do towaru na regale - Pruszków Bolesława Prusa 60. Niestety to źle świadczy nie tylko o franczyzobiorcy ale też o franczyzodawcy który nie panuje nad nadzorem nad placówkami. Towar jak z gardła wyjęty , mrożonki wyglądają jak lekko rozmrożone ogólnie syf

Zabuś
użytkownik zarejestrowany

Żabka jedna z wieku firm handlowych, ludzie bez zacięcia handlowego mogą być niezadowoleni.

Paulina
użytkownik zarejestrowany

@XYZ według Ciebie Żabka Polska nie traktuje z odpowiednim szacunkiem swoich współpracowników. Co masz konkretnie na myśli? Czy spotkała Cię jakaś nieprzyjemna sytuacja ze strony firmy? A może byłeś takiej świadkiem?

XYZ

zdecydowanie odradzam - nie podejmujcie pracy w tej firmie. Niewolniczy system pracy, nieludzkie traktowanie współpracowników. Tu nie działa system partnerstwa.Kadra kierownicza średniego szczebla - to ludzie bez kompetencji i skrupułów.

XYZ

zdecydowanie odradzam - nie podejmujcie pracy w tej firmie. Niewolniczy system pracy, nieludzkie traktowanie współpracowników. Tu nie działa system partnerstwa.Kadra kierownicza średniego szczebla - to ludzie bez kompetencji i skrupułów.

Ramona
użytkownik zarejestrowany

Myślałam, że firma nie poradzi sobie przy takiej dużej konkurencji ale to błąd.

Justyna

Jak jesteś z Poznania, to może spróbuj iść do Bieguna. Słyszałam, że szukają sprzedawców. To jest chyba firma mięsna i z tego co słyszałam godna polecenia.

Tralalala

Wychodzi na to, że pracowałem na czarno bo do tej pory nie dostałem z Żabki rozliczenia PIT- u :D

Paulina
użytkownik zarejestrowany

@ModliszkaKatarzyna.P. proszę o zamieszczanie merytorycznych komentarzy na temat Żabka Polska. Przypominam, że forum nie służy do obrażania konkretnych pracowników.

Żabka
użytkownik zarejestrowany

Prowadzę sklep pod szyldem Żabka Polska i to mnie uratowało!!!!

ModliszkaKatarzyna.P.

K.P. partner /trener teraz uwaga na tą wyrafinowaną osobę. Jeszcze się dziwię że żabką takiego przekręta zrobiła i niszczy ludzi którzy są lepsi od niej . ogólnie nie KP to patoloszka kto robi takie osoby jak ona na trenera. Dyrekcjo ząbki czy wy nie widzicie co to zo za osoba patologiczna.

Szukający Prawdy

W Małpce podstawą dla ajenta to od kwietnia 7500 i dla sklepów z obrotem powyżej 80 tysięcy dodatkowe premie refundujące zatrudnienie dodatkowych pracowników w miarę wzrostu obrotu. Nie ma żadnych opłat za wejście do sieci, koncesja jest na Małpkę, nie ma kombinacji z VAT bo cały towar jest Małpki a na koniec miesiąca wiadomo na jaką kwotę wystawić fakturę. Zagrożenie to tylko kradzieże pracowników więc ajent musi dobrze dobrać sobie załogę i kontrolować stan towaru w czym pomaga mu KOS.

Zostaw opinię o Żabka Polska - Poznań

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Żabka Polska