Krajowy Integrator Płatności S.A.

Poznań

Ocena pracodawcy 5/6

na podstawie 42 ocen.

Krajowy Integrator Płatności S.A.
5 42 6 1

Opinie o Krajowy Integrator Płatności S.A.

Administrator

Co jeszcze możesz powiedzieć o pozostałych warunkach zatrudnienia w Krajowy Integrator Płatności S.A.. Twoja wypowiedź będzie przydatna dla wszystkich tych, którzy rozważają aplikację do tej firmy.

Natalia

@M, są dodatkowe benefity od pracodawcy? @Pracownik, od czego zależy jaką umowę otrzymasz? Kto jeszcze wypowie się o Krajowym Integratorze? Macie pozytywne opinie o firmie?

@pracownik
@Natalia 28.04.2018 14:35

Hmm wydaje mi się, że jeśli zależy Ci na konkretnej umowie to będziesz mogła się dogadać. Tak jak mówiłam, pracodawca jest dość elastyczny. Trudno mi powiedzieć od czego zależy jaką umowę dostaniesz, ale myślę że możesz wspomnieć na rozmowie na jakiej umowie najbardziej Ci zależy. Wydaje mi się, że w takich kwestiach formalnych można się po prostu dogadać ;)

M
@Natalia 28.04.2018 14:35

Pracodawca oferuje między innymi prywatną opiekę medyczną i kartę MultiSport.

Natalia

@pracownik, a na jaką umowę można liczyć? @M, a co można powiedzieć o wynagrodzeniu w Krajowym Integratorium Płatności? Kto wypowie się jak przebiega rekrutacja w firmie? Podzielcie się proszę wszelkimi informacjami.

M
@Natalia 06.04.2018 16:02

Wynagrodzenie satysfakcjonujące i atrakcyjna ścieżka rozwoju zawodowego. Rekrutacja z reguły jest dwuetapowa i przebiega w przyjaznej atmosferze.

@pracownik
@Natalia 06.04.2018 16:02

Można liczyć na umowę o pracę, choć zdarzają się również zlecenia. Wiele zależy od konkretnego stanowiska, aczkolwiek jest to dość elastyczne i można się dogadać ;)

Administrator

Atmosfera w miejscu pracy odgrywa bardzo ważną rolę. Czy tak samo jest w Krajowy Integrator Płatności S.A.? Napiszcie, co sądzicie na ten temat!

M
@Administrator 19.03.2018 08:18

Dobra atmosfera i zgrany zespół. To niewątpliwie wyróżnia tego pracodawcę!

pracownik
@M 19.03.2018 10:45

Potwierdzam, świetna atmosfera pracy ;)

Ewelina

Czy firma potrzebuje aktualnie pracowników? Czy rozmowa jest faktycznie trudna?

KIP S.A.
@Ewelina 13.02.2018 18:44

Prowadzimy obecnie kilka rekrutacji. Zachęcam to zapoznania się z aktualnymi ofertami na stronie: https://tpay.com/kariera i aplikowania!

anonymous

rozmowa miała 2 etapy (plus 1 u firmy zewnętrznej). Wytłumaczono mi jak będzie wyglądać proces rekrutacyjny i jaki jest zakres obowiązków nadanym stanowisku. Potem dość dokładnie pytano mnie o moje doświadczenie, głównie sprzedazowe, bo tam aplikowałem. Na końcu pytano mnie o firmę, znajomość rynku. Chciano się po prostu przekonać o tym czy przygotowałem się do rozmowy i byłem rzeczywiście zainteresowany nawiązaniem współpracy. Ustaliliśmy termin odpowiedzi z zaproszeniem do kolejnego etapu lub poinformowaniu o niekontynuowaniu rozmów. Dostałem zadanie do wykonania. Na 3 rozmowie widziałem się z Prezesem i moim przełożonym. Luźna rozmowa nakierowana na lepsze poznanie, ale sporo pytań o rynek, wiedzę podstawową dotyczącą e-commerce, firmy i trendów w branży. Ppo rozmowie złożono mi ofertę. Tak dołączyłem do zespołu. Jeśli szybko się uczysz i nie brak ci inicjatywy oraz samodzielności to aplikuj :)

Olek

Słabo płacą, ogromna rotacja

mythbuster
@Olek 18.07.2016 21:11

pracuje w tej firmie i ten wpis wyglada na dzialania konkurencji, bo nie ma nic wspolnego z rzeczywistoscia

handlowiec
@Olek 18.07.2016 21:11

Bzdura. Zarobki są na bardzo fajnym poziomie plus premie. Rotacja? pracuje dla nich od 1,5 roku i nie zaobserwowałem żadnej "rotacji".

n.kornecki@wp.pl
@handlowiec 26.09.2017 11:48

hej @handlowec, jak wyglądała twoja rozmowa kwalifikacyjna?

mateusz.watko@gmail.com

byłem u nich na rozmowie. Dużo pytań o firmę i rynek płatności. Nie udało mi się niestety odpowiedzieć na wszystkie pytania. Atmosfera ok, luźna rozmowa, ale sporo pytań o historię dotychczasowrego zatrudnienia. Mimo wszystko dobrze się przygotować. Nie dostałem się na drugi etap, a szkoda.

Administrator

Atmosfera w miejscu pracy odgrywa coraz ważniejszą rolę. Czy podobnie jest w Krajowy Integrator Płatności S.A.? Napisz, co o tym sądzisz, ułatwiając tym samym innym osobom podjęcie decyzji dotyczącej pracy w firmie.

anonim

(usunięte przez administratora)

KIP S.A.

Panie Michale uprzejmie informujemy, że rekrutacja pozostaje w toku, a Pana kandydatura jest nadal brana pod uwagę. Jednocześnie jesteśmy dalecy od powstrzymywania Pana w podejmowaniu jakichkolwiek kroków związanych z Pana dalszą karierą. Zgodnie z tym co zakomunikowaliśmy, skontaktujemy się z Panem po zakończeniu rekrutacji i poinformujemy o jej wynikach. Z wyrazami szacunku, zespół Tpay.com

K.

W Kip pracuje się bardzo dobrze. Proces rekrutacyjny jest profesjonalny ale w przyjaznej atmosferze. Pracuje tu od kilku miesięcy i śmiało polecam! Pozdrawiam tpay!

JD

Zdecydowanie na plus, niedawno dołączyłem i już wiem, że to była dobra decyzja. Naprawdę świetna atmosfera i ogarnięci ludzie.

Kasia :)

czytam i nie wierzę. Komentarze od konkurencji są mega słabe. W kip jestem już 2 rok. Nie mam potrzeby szukania nowej pracy mimo, że otrzymuję oferty z innych firm. Bardzo pozytywne szefostwo, zgrana ekipa, bardzo fajne zarobki, organizacja wydarzeń firmowych itp. Polecam.

As

@Pracownik KIP S.A - odchodzą z własnej woli, i nie ma to nic wspólnego z jakością pracy, która jest bardzo dobra, a odejście jest wyrazem woli pracownika a nie decyzją pracodawcy

Szymon P.

Nie udało się niestety. Rozmowa bardzo profesjonalna. Nie wiedziałem, że działaja tyle na rynku.

Szusownik Meier

Widać, że mocno weryfikują kandydatów. Stosowany jest bodajże 3-stopniowy proces rozmowy kwalifikacyjnej. Z pierwszego kontaktu mam dość pozytywne wrażenia. Zobaczyzmy jak będzie dalej.

Jan

Niestety mi się nie udało dostać, dotarłem do 3 etapu. Firma ma renomę i trudno się dostać.

Karolina b.

Byłam na rozmowie do działu handlowego II etap. Bardzo profesjonalne podejście ale bez spiny. Nie czułam się jak na rozmowie kwa., tylko biznesowym spotkaniu. Uczciwe stawki, system prwizyjny. Czekam na info

As

Rotacja duuuża. Odchodzą doswiadczeni pracownicy. Niestety

Pracownik KIP S.A.
@As 14.07.2017 18:11

Nie wiem skąd ta krzywdząca i przede wszystkim nieprawdziwa opinia. Od dwóch lat Spółka zatrudniała głównie nowych pracowników nie tracąc przy tym ani jednego wartościowego pracownika. Jeśli w tym czasie mieliśmy przyjemność współpracować to z całą pewnością do jej zakończenia doszło ze względu na jakość pracy, a nie doświadczenie czy tym bardziej staż pracy. Pozdrawiam życząc sukcesów w obecnym miejscu zatrudnienia.

pestka28@wp.pl

byłam właśie na pierwszym etapie rozmowy. Zrobili na mnie dobre wrażenie. Zgodnie z ustaleniami czekam na zaproszenie na kolejną rozmowę.

Dobromiła1984@gmail.com

Czy wiecie cośna temat aktualnie trwających rekrutacji do nich? Słyszałam sporo dobrego, w necie też dużo dobrych informacji.

Mariusz Huszcza

Kiedyś chciałem do nich startować, ale wtedy trochę się wystraszyłem, bo nie znałem branży. Firm na tym rynku nie ma wiele. Wygląda ok. Teraz co prawda mam zajęcie, ale gdyby był wolny wakat to bym aplikował.

OpenTheDoor

Hej, Startowałem tam kiedy prowadzono rekruatcję do działu handlowego. Szkoda, że się nie udało. FIrma wydaje się bardzo poukładana. Rozmowa przebiegła w bardzo sympatycznej atmosferze, trwała ok. 30 minut. Przy kolejnej rekrutacji spróbuję ponownie.

Zbych

Ja z kolei słyszałem pozytywne opinie, znajoma pracuje chwali sobie. Mają ponoć dobre zarobki, dużo benefitów. Fajni ludzie. dobra lokalizacja. Nie jest łatwo się dostać. No i nadzór KNF.

morświn

Jako system mają dobre oceny. Nie napotkałem negatywnych opinii. Branża wydaje się ciekawa. Asystent/asystentka Działu Handloowego to nie jedyne rekrutacje jakie się odbywają do tej firmy.

Zostaw opinię o Krajowy Integrator Płatności S.A. - Poznań

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Krajowy Integrator Płatności S.A.