Omijajcie tą firmę z daleka, zero kontaktu dwóch buraków na obsłudze klienta zwłaszcza gość o inicjałach AJ to (usunięte przez administratora) Wystawiają auta z rocznikami młodszymi niż później się okazuje po otrzymaniu dowodu rejestracyjnego, samochody są rozkradane z Kol zapasowych, zestawów naprawczych, wyposażenia dodatkowego, nagminnym jest spuszczanie paliwa z baków. Po spóźnieniu w płatności za wylicytowane auto rzędu kliki godzin blokują konta i kradną klientom wpłacony depozyt. W regulaminie maja sprzeczny z polskim prawem wpis i zmuszają kupujących do wypowiedzenia polisy oc samochodu.
Oj świeżaki ,ja jestem od samego początku czyli od grójca,,,wszystko co napisane wcześniej to prawda, ale sama licytacja to licytacja trzeba wiedzieć co i jak ,zapisywać wszystkie nicki,zeby coś sensownego wygrać w normalnych pieniądzach to ,dużo pracy przy kompie i sprawdzenia samochodu auto dna i tym podobnych ,, paliwo spuszczane to norma ,zdjęcia licznika bez wskaznika paliwa , ,,, co z tego ze w aukcji napisane ze pali i jezdzi , jak panewki stukają lub bez przeglądu od 2 lat jest,Ps łatwo poznac osobę podbijającą podbija auta za 4tyś ,za 15tyi za ,80 tyś zł pod koniec licytacji oraz przeważnie nick podbijającej osoby to 3 duże litery najnowsza to CO..T ale był też du..j na początku AB..S zmieniają się co max 5 -6 dni kombinacja moze być dowolna ,,,,,,,pozdrawiam podbijające osoby ,,,aaa ustalenie ceny minimalnej to już mistrzostwo swiata ,,, 3 razy cena minimalna nie osiągnięta i nikt nie wygrał ,,,za 4 razem cena minimalna nie osiągnięta i moja oferta najwyższa , za 30 min dostaje informację ze wygrałem auto
Tragedia spuszczane paliwo giną kluczyki i książki serwisowe a na dodatek musisz wypowiedzieć oc a po jakim czasie przychodzi windykacja z ubezpieczalni i informują że nie wypowiedziałes polisy i oczywiście musisz zapłacić bo nic nie możesz zrobić, dzwonisz do nich a oni mają wszystko w (usunięte przez administratora) Kontakt ograniczony i na dodatek na placach pracują sami butach. A w ostatnim czasie ceny z kosmosu powiedział bym że sami nabijają! Tyle w temacie
To pewne info z tym paliwem? Masz na to jakiś dowód? No i czy ktoś inny też był w podobnej sytuacji?
Tak mam na toi dowod. Mam zdjecie samochodu z aukcji gdzie przypadkiem zrobilo sie zdjecie ilosci paliwa. Pol zbiornika. Przyjechalem na miejsce rezerwa ciezka. Ide do biura a pani mi mowi ze to sa ich auta i moga robic co chca. Oczywiscie najpierw bylo ze nie spuszczaja i ze auta tak do nich przyjezdzaja. Pokazalem fotke z aukcji i mowie to prosze pojsc na plac i sprawdzic ile jest teraz. To odpowiedz ze auta sa ich i moga robic co chca i zebym opuscil plac.
Zdecydowanie. Do tego stopnia że auto odpala na 10 sekund, tyle ile w przewodach paliwa gaśnie i nie może zjechać z lawety o własnych siłach.
Auta ograbione z paliwa i wyposażenia typu podnośnik,klucz do kół itp. Paliwo wyciącane deklem pod fotelem (uszkodzone przewody pompy i pogiety pływak.) Dramat.
Z jak dużą stawką zaczyna się prace jako [nazwa_stanowiska w Carrot (Wrecking Ball Sp z o.o.)? NIedawno (5 sierpnia) na Pracuj.pl dodali ogłoszenie.
W Warszawie szukają osób z orzeczeniem o stopniu niepelnosprawnosci do biura. Stawka to minimalna krajowa, 3490 brutto (marzec 2023). praca osiem godzin mino że pracownik w/g orzeczenia ze stopniem znacznym może pracować siedem. Przytulają doplate do pensji z PFRONu, ale obok prawa pracy nawet nie stali :D
zatrudniają tego typu osoby tylko na wyłączność? nie mam szans, żeby się dostać bez takiego papieru? jeśli to prawda to wyjaśnisz tę strategię a raczej fakt, że nikt tego tak w sumie nie zgłasza ani nic?

Jakie pytania dostaliście podczas rozmowy kwalifikacyjnej na stanowisko Koordynator w firmie Wrecking Ball Sp. z o.o.?
Ano ja np., nie wiem, bo nie byłam. To jak rozmowa obecnie na tym stanowisku przebiega? I tak pzt., trudno się dostać? Sporo osób kandyduje jeśli już?
Witam szkoda czasu i nerwów zero kontaktu brak rekojmy na przebieg auta itd szkoda gadac nie warto nie polecam
Potwierdzam, sam kupiłem kilka pojazdów i wszystkie okradzione z kół, kluczy i paliwa. Także mnie okradziono z wpłaconego depozytu a próbujac wrócić do aukcji po kontakcie bok dostałem propozycje rozblokowania konta po wpłaceniu 4 tys zł. Zakładaja fikcyjne konta i podbijaja licytowane auta, a jak sie nie uda i wygrywaja aukcje, pojazd jest wystawiany nastepnego dnia na portalu. Banda złodzieii. Przestrzegam
Kłóciłem się o paliwo do zakupionego auta, okazało się ze spuszczenie paliwa nakazują im przepisy - nic mnie w Polsce nie zdziwi już, nie ma co za to wieszać na nich psów. Ale licytowane auto widziałem dwa razy na aukcji wiec coś z tym oszustwem jest
Czy firma awansuje swoich pracowników?
Czy osoby, który były na rozmowie kwalifikacyjnej, mogłyby podać jakieś rady odnośnie rekrutacji do Wrecking Ball Sp. z o.o.? Na co zwrócić uwagę przygotowując się do rozmowy na stanowisko Młodszy Księgowy?
Od jakiegoś czasu biorę udział w licytacjach Carrot, ale to co się na nich dzieje to jakiś meksyk. Mam wrażenie, że pracownicy sztucznie podbijają cenę. Jak widzą, zainteresowanie jakimś licytowanym autem, kilka sekund przed końcem licytacji wydłużają czas zakończenia o kolejne 2 min, a potem znowu o kolejne i tak kilka razy, aż osiągną jak najwyższą kwotę, by prowizja od sprzedaży była jak najwyższa, a jak nie uda im się wycisnąć więcej i sami wygrają aukcję, auto ponownie dziwnym przypadkiem trafia na powtórną licytację, mimo, że w tym samym dniu zostało wylicytowane. (usunięte przez administratora) w białych rękawiczkach. Oczywiście wszystko zgodne z ich regulaminem. A to co ktoś napisał poniżej w opinii ze spuszczaniem paliwa, to nawet się z tym nie kryją - na zamieszczonym przez nich filmiku prezentującym auto jest pokazane jak obok baku stoi kanister do którego leci sobie paliwo z baku....
Zgadzam sie z tym w stu procentach. O szabrowaniu samochodów z paliwa kol i półek to szkoda pisać. Ceny niektórych aut uszkodzonych sa czasem wyższe od tych na rynku. A przyczepka ktora raz byla licytowana oczywiscie uszkodzona dyszel lampa blotnik poszla za 2400 plus prowizja 400 to 2800. A w obi nowa 2299. Smiech na sali.
No i powiedz mi o co chodzi. Obserwuje aukcje od dłuższego czasu, licytuje - ale kwoty jakie osiągają uszkodzone auta , to jakaś parodia. Uszkodzony przód i wystrzelone torby o kilka tysięcy taniej niż bezwypadek na internecie ? Bankowo coś jest na rzeczy
brak profesjonalnej obsługi klienta, o spuszczaniu paliwa z aut nie wspomnę
Czy firma Wrecking Ball Sp. z o.o. w całości finansuje szkolenia dla pracowników?
każde auto zaznaczam każde spuszczone paliwo to już o czymś świadczy szkoda pisania nie polecam
Licytujesz auto benzynę, a w rzeczywistości po wygranej aukcji okazuje, że to Diesel o 2 lata starszy aniżeli napisano w ogłoszeniu. Składasz reklamacje, a oni Ci mówią, że masz sobie sprawdzić przed licytacją nr VIN (usunięte przez administratora) a i masz patrzeć na zdjęcia komory silnika. Regulamin to same klauzule abuzywne - Opis Przedmiotu Sprzedaży zawarty w opisie Aukcji ma charakter poglądowy. Wrecking Ball nie gwarantuje dokładności i kompletności informacji na temat Przedmiotu Sprzedaży, niezależnie od tego czy zostały one przedstawione w formie pisemnej, ustnej lub cyfrowej albo to jest ciekawe Wrecking Ball nie ponosi odpowiedzialności za braki, niezgodności lub wady w dokumentach Przedmiotu Sprzedaży ani za szkody wynikłe z tego tytułu. Jak będzie wpis komorniczy to kupisz sobie auto które weźmie komornik, no czyste jaja:)
I tak stanowi regulamin, oni są tylko organizatorem aukcji, a jak kupisz na aukcji PZU lub coparcie to odpowiadają za wady prawne? NIE
Ciekawych rzeczy można się to co od nie których klientów dowiedzieć a z tego co się orietuje to nie wrecking ball wyplaca pieniądze za wrak tylko ubezpieczyciel, może przed podpisaniem umowy warto zapoznać się z całym procesem sprzedaży auta .pozdrawiam
Uwarzajcie na ta firmę jak oddajecie im auto , krętacze walczę o własne pieniądze
Czy nie dostał Pan pieniędzy za auto, które poszło do sprzedaży na ich platformie? Bo ja zapłaciłam za wylicytowany samochód, przelałam im kasę, a teraz wzywa mnie właściciel samochodu do zapłaty, bo wrecking ball (carrot) nie przekazał mu pieniędzy. Czy ktoś ma podobną sytuację?
również oddawałem im auto, otrzymałem całość kasy od towarzystwa ubezpieczeń bo wrecking nie jest stroną tylko portalem aukcyjnym
Po jakim czasie otrzymałeś pieniądze z ubezpieczenia? I czy wypłacili tyle ile napisali w wycenie szkody?
Jak wygląda podstawa wynagrodzenia w Wrecking Ball Sp. z o.o.?
Nie polecam, byłem ich klientem, mieli wszystko załatwić, a w sumie wszystko musiałem sam załatwić i płacić dodatkowe koszta np za nie wycofane oc
Nie polecam firmy. Zero kontaktu. Dzwoniąc na infolinie zostałem zapewniony że po paru dniach przyjdzie list z papierami odnośnie wycofania oc. Minął miesiąc a nikt nic nie przysłał ani nie dzwonił. Banda niekompetentnych ancymonów (nie licząc kierowców) .
Jak się pracuje w Wrecking Ball Sp. z o.o.?
Zobacz opinie na temat firmy Wrecking Ball Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 2.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Wrecking Ball Sp. z o.o.?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 2, z czego 0 to opinie pozytywne, 1 to opinie negatywne, a 1 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!