Selgros PL Sp. z o.o.

Poznań

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 373 ocen.

Selgros PL Sp. z o.o.
3 373 6 1

Opinie o Selgros PL Sp. z o.o.

Tajemniczy Klient

Selgros Gdansk maja za pracownikow za totalne zero !!!!!! wydzieraja sie nawet na pracownikow nie raz slyszałem jak kierownicy krzycza sie na kasjerow non toper

anonymous
@Tajemniczy Klient 01.12.2017 14:04

W szczególności na nabiał,pt W/o pani

halawrocławkrakowska

Niskie zarobki i brak systemu motywacyjnego. Kierownictwo nie radzi sobie z zarządzaniem ludźmi a polecenia w formie rozkazów świadczą o ich słabym wyszkoleniu. Nerwowość i obcesowość to brak profesjonalizmu. Służbowe benefity w postaci samochodu i komórki nie zastąpią godziwego wynagrodzenia. Brak profesjonalnego wsparcia ze strony kierownictwa przy pozyskiwaniu nowych klientów lub szkoleniu a w zamian za to wyolbrzymione oczekiwania. Ogólnie atmosfera niezadowolenia i bezsilności wśród załogi. Zwykły pracownik musi pracować za dwóch albo trzech z powodu braków kadrowych. Olbrzymia rotacja wśród pracowników i coraz więcej zatrudnionych Ukraińców którzy nie posługują się językiem polskim. Kontakt z nimi nikły. Ludzie ambitniejsi którzy chcą coś osiągnąć odchodzą gdy tylko zobaczą, że praca w bałaganie i przy lekceważącym stosunku kierownictwa do osób pracujących to norma. Autorytarne podejście do pracownika to relikt przeszłości kiedy pracownik musiał się bać przełożonego. Przydałoby się więcej szacunku i zrozumienia dla pracownika w trudnej sytuacji. Brak zorganizowania i spójnej wizji kierownictwa. Dziwne relacje wśród pracowników oparte na donosicielstwie do przełożonych. Tolerowanie przez nich takich zachowań niemiło zaskakuje. Niewielu pracowników życzliwych, uśmiechniętych, pozytywnych i takich którzy chcą pomóc nowemu pracownikowi. Wielu zmęczonych i złych na wszystko i wszystkich. Po kilku miesiącach pracy w tym miejscu należy je opuścić z powodu braku perspektyw na cokolwiek. Z uczciwymi zarobkami włącznie. Taki był mój staż pracy.

qwerty
@halawrocławkrakowska 08.08.2018 17:13

Trzeci rok hala na Krakowskiej nie zbacza z kursu w kierunku dna. Potrzebują ludzi posłusznych - nie ambitnych. Za dużo myślałeś.

halawrocławkrakowska
@qwerty 19.08.2018 18:06

Ludzi mądrych, którzy dają impuls, inspirują, dodają skrzydeł ... i sami mają skrzydła - bardzo lubię słuchać :)

Selgros PL Sp. z o.o.
pracodawca
Drodzy Mieszkańcy Wyszkowa (woj. mazowieckie)!
Pewnie część z Was już wie, część nawet spotkała się z nami na giełdzie pracy zorganizowanej przez Urząd Pracy, ale tym co jeszcze nie wiedzą to chcemy powiedzieć, że czekamy na wasze CV J Oferujemy transport do pracy (w obie strony), bo jak wiecie mamy swoją halę sprzedaży na ul. Puławskiej (Mysiadło). Chętnie spotkamy się tam z osobami zainteresowanymi pracą w Selgros Cash & Carry. Aplikacje można składać, wysyłając je na adres: kadry.warszawa-pulawska@selgros.pl . W tytule maila prosimy dopisać – Wyszków.
   
Twuj wydafca

Niestety to klasyka w tej firmie. ja awansu nie dostałam. A obecna Kierowniczka DOK 112 - Tak. Dziwne czy cud. Bez wiedzy i dośwadczenia jak to możliwe ???-normalnie możliwe (usunięte przez administratora) kogoś z kierowników lub dyrektorów.W tej firmie takie miernoty zostają kierownikami działów,że śmiać się chce.Wczoraj towar na półki wkładała a dziś nasrało na pagony i we łbie się miesza...A i uważajcie co komu mówicie bo ,,Janek donosi..."ehehehehhe

freeq
@Twuj wydafca 06.06.2018 15:15

Nie mieści Ci się w głowie, że można podjąć pracę poniżej możliwości i wykształcenia i poczekać nieco na coś lepszego? Może to było tak? Teraz, jak będzie słaba i równie słabi będą współpracownicy, to prędzej czy później ta historia się skończy. Wyluzuj.

Eryk, były pracownik
@Twuj wydafca 06.06.2018 15:15

Witam, A kto został Kierowniczką DOK w 112?

Selgros PL Sp. z o.o.
pracodawca
Drodzy studenci/absolwenci szkół wyższych z Poznania i okolic!
 
Właśnie ruszyła rekrutacja do Programu Menadżerskiego w naszej firmie.  Celem programu menadżerskiego jest pozyskanie i prawidłowe wyszkolenie pracowników na stanowiska kierownicze. Jest on dedykowany dla osób posiadających predyspozycje na stanowisko Kierownika Działu. Kierowany jest do absolwentów lub studentów ostatnich lat studiów.

Program trwa 12 miesięcy, podzielony jest na trzy moduły:

  • Szkolenie wprowadzające, poznanie organizacji (2 miesiące)
    - Pracownik poznaje wszystkie działy hali sprzedaży

  • Staże w dwóch wskazanych działach (2 x 2 miesiące)
    - Pracownik wykonuje prace pracownika hali sprzedaży. Działy dobierane są przez Dyrektora


Po 6 miesiącach stażu przeprowadzony jest audyt kompetencyjny i podejmowana jest decyzja o dalszym kierunku stażu.

  • Praca na stanowisku Zastępcy Kierownika wybranego działu (6 miesięcy)
    - Pracownik wykonuje pracę Zastępcy Kierownika Działu


Po 12 miesiącach przeprowadzony jest audyt kompetencyjny i podejmowana jest decyzja o dalszym zatrudnieniu.
 
W uzasadnionych sytuacjach istnieje możliwość wcześniejszego zakończenia programu i zaproponowania docelowego stanowiska pracy.
 
Chętnych prosimy o przesyłanie CV z dopiskiem w tytule maila : Program_Menadżerski_ Poznań ma adres: kadry.centrala@selgros.pl
   
work_go

Selgrosy to zwyczajne hurtownie. Tylko wizerunek w necie i telewizji mają podrasowany. Liczy się tylko obrót i zyski dla właścicieli. Przy jak najmniejszych kosztach. Dlatego szeregowi pracownicy muszą być nisko opłacani. Podwyżka dla nich jest kosztem. Pomimo, że to oni robią obrót. Kierownik nie przywiezie towaru z magazynu i nie wyłoży go na półki. To robią zwyczajni tani pracownicy. Kierownik nie siądzie na kasie. Na kasie siada tani pracownik. I rotacja zawsze w Selgrosach będzie bo ludzie prędzej czy później zaczynają dostrzegać tę zależność i jeżeli ktoś ma świadomość własnej wartości to odchodzi. Jeżeli dodatkowo dochodzi do tego nieciekawa atmosfera gdyż ludzie są źle traktowani to nie ma się co dziwić że brakuje ludzi do pracy. Tani pracownik to taki o którego nie warto się starać - trzeba z niego wycisnąć tyle, ile to jest możliwe dopóki nie odejdzie. Każdy sposób dobry. Liczy się obrót który wypracuje tanim kosztem. Ilość ogłoszeń, nieprzerwany ciąg zatrudniania przez Selgrosy jest na to doskonałym dowodem. Powinna powstać osobna kategoria pracownika - Pracownik Selgrosu. W domyśle to taka osoba która nie ma rodziny na utrzymaniu, nie potrzebuje butów na zimę a urlop spędza w parku przy domu :))))))

freeq
@work_go 12.08.2018 07:56

Daj jeszcze info, w jakiej sieci handlowej jest inaczej, skoro tak piszesz, że w Selgrosie jest wyjątkowo źle. Kiedyś Selgros (nie istniejąc w mediach tak, jak dzisiaj) prezentował wartości, do których inne sieci dopiero dorastały i było to naturalne i niewymuszone. Teraz na wszystko są regulaminy, wszystko ma być zgodnie z przepisami (i generalnie jest), tylko że zaangażowanie nie przekłada się na lepszą płacę, więc z góry na dół jest coraz większy zlew, pilnuje się tylko tego, co aktualnie jest na topie, reszta leży. W ludziach jest potencjał, ale po stronie pracodawcy nie ma nikogo, kto by zaczął się interesować relacjami wydajność - wynagrodzenie. Stąd wieczne problemy z utrzymaniem załogi, ciągła rekrutacja i zatrudnianie pracowników tymczasowych w coraz większej ilości. Wkrótce w Selgrosie będzie seria podwyżek, bo w 2019 wzrośnie ustawowe wynagrodzenie minimalne. Niestety dla firmy, podwyżka o 200zł nic kompletnie nie zmieni, to będą pieniądze, które trzeba wydać, ale nie będzie efektu. Niech w końcu ktoś zacznie myśleć, płacić i rozliczać z wyników. Podejrzewam tylko, że jak zwykle nikt z polskiego managementu nie wystąpi w tej sprawie przed szwajcarskim czy niemieckim właścicielem, niejeden pewnie liczy na awans w strukturach koncernu, byle szybciej i dalej od przyczyn problemów.

freeq
@work_go 12.08.2018 07:56

A, jeszcze coś. Ludzie w Selgrosie nie są źle traktowani, ale są sfrustrowani i często prezentują postawę roszczeniową niewiele dając z siebie (podobnie jak Selgros), stąd takie poczucie. Wierz mi, jeszcze nigdy pracownikom tyle nie uchodziło na sucho, dyscyplina pracy leży i kwiczy. Żal tylko, jak jakimś cudem podczas rekrutacji pojawi się ktoś fajny, to nie podejmuje pracy, bo na podstawowym stanowisku nie ma tych 2k netto.

halawrocławkrakowska
@freeq 12.08.2018 17:02

Przewidywany wzrost płacy minimalnej w przyszłym roku może wynieść od 150 do 200 zł. Informacje o tym są ogólnie dostępne w mediach i głupotą lub też ignorancją jest myślenie, że ludzie nie interesują się tym tematem. Proponowanie przez pracodawcę 200 zł podwyżki zakrawa na marny żart w świadomości tych, którym chce się jeszcze dawać coś z siebie. I wtedy to już tylko kwestia decyzji, czy godzą się na taki żart czy nie godzą. Trudno jest pracować w warunkach braku wzajemnego szacunku. Kiedyś ktoś wspomniał o dziwnej polityce personalnej firmy. To nie dziwna polityka, to nasze polskie kołtuństwo w dziwny sposób obecne jeszcze wśród polskiego managementu. Awans w strukturach koncernu? To dopiero żart. Dobry żart.

beka_z tego
@work_go 12.08.2018 07:56

Jest już tak źle z zatrudnieniem, że kierownicy sami muszą ściągać palety lub przywozić je z magazynu. I pracują razem z nami. Tylko szkoda, że nie za wynagrodzenie pracownicze.

freeq
@halawrocławkrakowska 13.08.2018 10:05

Ogólnodostępne informacje to wzrost o 120 - max 150zł, nie więcej. Jak DOBRZE :-) pójdzie, Selgros zaokrągli to do 200zł. Póki co max 200zł jest standardową dodatkową premią w halach, choć ponoć gdzieś sezonowo podniesiono do 400zł. Wspominając o czajeniu się na awanse w koncernie, miałem na myśli tenże management. Liczy się dla nich tylko tu i teraz, nieważne, co będzie dalej, stąd takie trzymanie w ryzach kosztów personalnych.

halawrocławkrakowska
@freeq 13.08.2018 13:50

z innej perspektywy: dasz ludziom 400 zł i osiągniesz niewiele dasz ludziom 200 zł i dostaniesz w zamian to, czego oczekiwałeś ale w tej kwestii lokalny management sprawia wrażenie bardzo pogubionego. Albo tak karnie trzymają się jakiegoś ichniego regulaminu który karze za pragmatyzm i myślenie inne niż jakiś firmowy schemat. Ale ja to prosty człowiek i mogę się nie znać (:

freeq
@halawrocławkrakowska 14.08.2018 18:30

Sztuką jest dać podwyżkę w taki sposób, żeby zaspokoiła oczekiwania (żądania?) pracowników i przyniosła wymierne efekty pracodawcy. Jak się zaczyna wywoływanie pracowników do personalnego po aneksy, w dodatku rozłożone w czasie na wiele tygodni, bez przeprowadzenia choćby rozmów z kadrą niższego szczebla, to się to po prostu rozmywa i wsiąka bez efektu. Póki co, jeśli stawka dla nowych pracowników nie będzie wyższa, to żadne targi i eventy nie ściągną ludzi, a nawet jeśli ktoś się zainteresuje, to po usłyszeniu, ile zarobi, zdenerwowany stratą czasu ucieknie i być może zapamięta, gdzie go tak potraktowano. Na razie jakiekolwiek ruchy płacowe w firmie są tylko dlatego, że wymusza je prawo i pragnienie choćby minimalnego ograniczenia odejść pracowników. A teraz z drugiej strony - wydaje mi się, że na tle innych sieci wciąż jakość obsługi klienta, porządek na hali i dostępność towaru stoją na wyższym poziomie. Za to właśnie należą się pieniądze pracownikom.

halawrocławkrakowska
@freeq 15.08.2018 13:02

W punkt.

Selgros PL Sp. z o.o.
pracodawca
Drodzy Kandydaci! Wiemy, że  każdy z Was myśli jeszcze o wakacjach, ale my myślimy o Was i dlatego też już teraz pracujemy nad możliwością spotkania się z Wami na nowej, jesiennej edycji targów pracy. Możemy już teraz Was zapewnić, że jeśli tylko zechcecie, to będziecie mogli spotkać nas na eventach zaplanowanych w Warszawie, Wrocławiu i Poznaniu. Więcej szczegółów podamy niebawem.  Do zobaczenia! :)
   
freeq

Jak zadbacie o OBECNYCH pracowników, nowi kandydaci sami się znajdą. Widać jednak, że zamiast tego zamierzacie inwestować w marketing i eventy, taki to sprytny plan :-)

Karo

z krakowskiej to nawet ukraincy uciekaja ... zostaja sami frustraci ktorzy boja sie wychylic i potulnie zasuwaja za marne pieniadze ... na wyplaty dla kiero i dyra

PT Selgrosy.

Jeżeli to co widziałem Na PT nazywacie magazynem-bo to jest przedsionek jakiś z lat 70-siątych ubiegłego wieku a nie magazyn to życzę studentom zajefajnych praktyk w logistyce...Logistyki normalnej to wy na oczy nie widzieli heheehhehehe.A i nauczcie się wreszcie płacić ludziom za ciężka pracę..2300 to w 2005 roku płacili w logistyce...Narta...

Hala Białystok DNO

Ludzie nie wiem czemu Wy w tym bagnie robicie???Praca od ręki Białystok:2400 brutto podstawowa,500 brutto premia uznaniowa,dodatek za nie palenie 100,za godziny nocne ,wczasy pod gruszą ,bony świąteczne,karta multisport...Z ulicy od razu 3000 brutto na wejście po tygodniu pracy dostałem podwyżkę 200 złoty.Pracodawca zatrudnia ponad 700 osób.Pracuję do 15 dni w miesiącu,reszta wolne..A Selgros Poznań wymięka.Biedrona z ulicy 2200 podstawowej,400 premii ,jakieś 150-200 premii dodatkowej.Na wejście z ulicy od razu 2700 brutto.Panie Boże dziękuję CI,że mnie oświeciłeś i już w tym kołchozie nie pracuję...

Selgros PL Sp. z o.o.
pracodawca
Uwaga Studencie z aglomeracji śląskiej! Od połowy sierpnia ruszamy z rekrutacją na staż w logistyce. Jak się domyślasz, to świetna okazja do postawienia pierwszych kroków w zawodzie.  Nie zwlekaj, wyślij CV już dziś na adres kadry.centrala@selgros.pl (uprzejmie informujemy, że skontaktujemy się z wybranymi osobami). Nie zapomnij w tytule maila dopisać –„ staż-logistyka”.
   
Białystok hala.

Rozliczyłem się z cwaniakami w dniu 22 maja.Dama z kadr oszukała mnie,gdyż wmawiała mi,że wysłała świadectwo pracy dnia 22 maja,na kopercie jest stempel 23 maja.Dalej świadectwo odebrałem dnia 29 maja,zaznaczam,że pracowałem do 19 maja.Dalej gdzie odcinek wypłaty w kopercie do rąk własnych.Jest już prawie 15 czerwca ni widu ni słychu.I dwie damesy w biurze,które robią dobre wrażenie,bo nawet zaświadczenia o zarobkach nie umieją wystawic.Ta firma to dno,a ceny kosmos...towary a la CHRL...Stabilny pracodawca...hehheeh,laur....hehheheeh.A inspektora pracy to wy widzieli na oczy kiedy???Co robi dama E i dama Pop przez 8 godzin pracy-zakupy na hali???

anonymous
@Białystok hala. 14.06.2018 20:22

Najpierw powinieneś nauczyc się po prawnej polszczyzny . :) oszukujac pracodawcę co do ograniczeń swojego zdrowia wprowadziłeś go w błąd. W każdej pracy różnie bywa ,ale jeśli chodzi o selgros jako pracodawca jest jak najbardziej na wysokim poziomie. Nikt nigdy nikogo nie dyskwalifikowal z powodu jakich kolwiek ograniczeń.

anonymous
@anonymous 20.06.2018 21:52

poprawnej*. Też polecam naukę :)

Daisy

Pracowałam we Wrocławiu w Selgrosie i nie polecam.Bardzo trudno dogadać się z niektórymi ludźmi, którzy zamiast pomóc w niektórych sytuacjach to krzyczą i przeklinają, a także zwalają całą robotę na jedną osobę, która według nich ma harować najciężej. A sami nie robią praktycznie nic tylko dyrygują innymi i ich poniżają.Lekceważą także niektóre prośby pomocy i zamiast pracować to składają skargi za byle co na pracowników, jeśli im się sprzeciwią i zwrócą uwagę.Kadra do której składają skargi oczywiście nic ze skarżącymi robi, bo się chyba ich boi. Mają chamskie pretensje, że dana praca nie została wykonana, pomimo tego, że nie pokazali jak coś prawidłowo należy zrobić.Oczywiście są też i tacy ludzie ,którzy są przyjaźnie nastawieni i zawsze pomogą czy po prostu porozmawiają.Wypłata zawsze się zgadzała i była dostarczana na czas. Ale ogólnie innymi słowy zbyt napięta atmosfera.

Hshs

Jak zarabiają pracownicy to nie wiem za to kierownicy mogą wyciągać aż 10-16 tys

anonymous
@Hshs 12.03.2018 17:54

Hahahahahahhaa, chyba rocznie brutto XDDDD

byłem
@Hshs 12.03.2018 17:54

Kierownicy od 3500 -4800 brutto. Zastępca od 2800- 3600.Zależy od predyspozycji. Kierownik Hali od 5000- do ...

Życzliwa
@byłem 06.04.2018 17:59

A w jakiej hali mają takie stawki bo na pewno nie w Gliwicach

anonymous

Dream team - dyr. per i oper. zapraszają na rozmowę rekrutacyjną , wypytują o konkurencję i myślą , że są bardzo cwani ..... uwazajcie na podpuchy .

Selgros PL Sp. z o.o.
pracodawca
Jesteśmy partnerem strategicznym Ogólnopolskiego Stowarzyszenia Szefów Kuchni i Cukierni, dlatego też pojawimy się już niebawem, bo 21.07.2018, na Festiwalu Kuchni Dworskiej, Zamek Dubiecko, koło Przemyśla. Do zobaczenia!
   
Wrocław ul. krakowska

ja właśnie się zwolniłem z działu napoje... czy tam ktoś w końcu dobierze się do tgo kierownika. Szanowni Państwo czy Wy wiecie, że wszyscy uciekają właśnie przez niego??? Czy Wy wiecie, że on poniża i zastrasza? Tam nikt nawet serwisanci już nie chcą pracować. Zróbcie coś z tym!!!

anonymous
@Wrocław ul. krakowska 27.06.2018 07:07

w końcu ktoś poruszył temat pana J. SZANOWNA "GÓRO" POMOCY!!!!

............................
@Wrocław ul. krakowska 27.06.2018 07:07

RĘKA RĘKĘ myje i nic z nim nie zrobią tak to jest oni wszyscy robią wały jeden ma haka an 2 jak w rządzie więc nie tak łatwo go się pozbyć lepiej pracownika co tydz przyjąć

Michalina

Jedna wielka tragedia ! Ludzie na dziale elektroniki bez podejscia do klienta nie znaja sie na tym co robia.. Po podejsciu do pani i zapytaniu gdzie moge sprawdzic sprzet elektrpniczny dostalam odpowiedz ze nie wie gdyz ona nie zna sie na tym. To po co tam pracuje ? Kolejna sytuacja z działem reklamacji Zero zrozumienia wciskanie kitow odsylanie od jednej do drugiej osoby Pan kierownik z dzialu elektroniki wyglada jak menel z pod sklepu smierdzi papierosami na odległość Bardzo lubilam robic zakupy w selgrosie do puki nie trafilam na splesniale jogurty.. Opinie jaka moge wystawic to ponizej zera. Co do atmosfery pracy raczej jeden drugiemu kopie dolki i cieszy sie z niepowodzenia innych..

Selgros PL Sp. z o.o.
pracodawca
W dniu 14 lipca 2018 roku w Narolu, w ramach „XIX Jarmarku Galicyjskiego - Smaki Roztocza”, odbędzie się V edycja Konkursu Kulinarnego „Galicyjskie Smaki Wczoraj, Dziś i Jutro“. Jesteśmy jednym z głównych sponsorów tego wydarzenia.  

Więcej informacji: http://www.osskic.org.pl/aktualnosci_45.html
   
WALDEK123

PH w Warszawa-Wawer (Ul.Marsa) jest tu ktoś? Potrzebuję poznać opinie o tej hali.

es
@WALDEK123 16.03.2017 21:01

odradzam , szkoda czasu - byłem , podziekowałem rotacja non stop

Un
@WALDEK123 16.03.2017 21:01

I jak byłeś na rozmowie?

MKS
@WALDEK123 16.03.2017 21:01

Ja byłem pracuje 3 dzień zobaczę jak będzie zawsze można odejść jak coś...

chętny
@MKS 13.05.2018 17:12

i jak wrażenia? czemu osoba za którą jesteś nie pracuje już tam ?

Była z 112

O tej co tak awansowała w 112 Długołęka jest Kierowniczką DOK to (usunięte przez administratora). To tak awansowała pracując tylną częścią ciała. A to awans się zdarzył za dobre ruchy w firmie. Dalszego powodzenia życzę w karierze. To już totalne dno i brak kompetencji u tej Kobiety. Co za wstyd !!!

Dział sezon

Dominika 11.05.2018 12:37 @Hala Białystok, czy jesteś pewien, że w firmie panuje mobbing? To bardzo poważne oskarżenie. Przypomnę, że z definicji mobbing oznacza prześladowanie podwładnego lub współpracownika w miejscu pracy; zazwyczaj ma na celu lub skutkuje: poniżeniem, ośmieszeniem, zaniżeniem samooceny lub wyeliminowaniem albo odizolowaniem pracownika od współpracowników. Czy na pewno takie sytuacje miały miejsce w Selgros Cash&Carry - Transgourmet Polska? Jeśli tak, to czy podejmowane były jakieś rozmowy w tej sprawie? Przypomnę także, że wątek dotyczy pracy w Poznaniu. To może w sądzie pracy wyjaśnimy sobie mobbingowanie w hali Białystok,co a może inspektor pracy wyjaśni czemu jaśnie państwo kierownicy i falusie zapier...ją w adidaskach i trampeczkach po hali???Jak tam procedury???Wyjaśniacie sprawę,czy sam mam ją wyjaśnić?

Selgros PL Sp. z o.o.
pracodawca
Przez głowę przeszła Ci myśl o zmianie pracy? To świetnie się składa. Jeśli jesteś z Warszawy lub okolic, to możesz się z nami spotkać niebawem na Stadionie Narodowym! 

Już 14.06.2018 odbędą się tam targi pracy, na których oczywiście będziemy. Chętnie przedstawimy Ci najnowsze oferty pracy, wyjaśnimy na czym ona polega i być może zaprosimy na spotkanie rekrutacyjne. 

Nie czekaj! Zaplanuj swoja przyszłość już dziś.
   
Iwona

Pamiętam jak była rekrutacja w 112 Długołęka w Hotelu Patio. I były szybkie awanse bez niczego Kierowniczek. To się działo było gorąco.

Joanna
@Iwona 18.05.2018 09:41

Dobrze to znam. jedne kobiety mają honor , doświadczenie i wiedze a drugie (usunięte przez administratora) pracują. Niestety to klasyka w tej firmie. ja awansu nie dostałam. A obecna Kierowniczka DOK 112 - Tak. Dziwne czy cud. Bez wiedzy i dośwadczenia jak to możliwe ???

Ewa

Hala Piaseczno jest ktos ? Czy posiadacie może kartę multisport ???

Owieczka
@Ewa 22.05.2018 23:21

Tak, od lipca ma być aktywna

Selgros Cash&Carry - Transgourmet Polska Sp. z o.o.
pracodawca

Drodzy użytkownicy, Chcielibyśmy Was przywitać i podziękować Wam za dotychczas pozostawione komentarze. Wasze zdanie na temat pracy w naszej firmie jest dla nas ważne, dlatego zachęcamy do dalszego dzielenia się opiniami – postaramy się odpowiedzieć na wszystkie wpisy.

Dawid

Ktoś coś o pracy jako kierowca kat. B? Zarobki, dni, godziny

Dominika

@Hala Białystok, czy jesteś pewien, że w firmie panuje mobbing? To bardzo poważne oskarżenie. Przypomnę, że z definicji mobbing oznacza prześladowanie podwładnego lub współpracownika w miejscu pracy; zazwyczaj ma na celu lub skutkuje: poniżeniem, ośmieszeniem, zaniżeniem samooceny lub wyeliminowaniem albo odizolowaniem pracownika od współpracowników. Czy na pewno takie sytuacje miały miejsce w Selgros Cash&Carry - Transgourmet Polska? Jeśli tak, to czy podejmowane były jakieś rozmowy w tej sprawie? Przypomnę także, że wątek dotyczy pracy w Poznaniu. @freeq, czy pracujesz w Selgros Cash&Carry - Transgourmet Polska? Jak oceniasz tego pracodawcę? @Asdf, widziałam, że jesteś zainteresowany pracą w tym miejscu. Aplikowałeś już?

Hala Białystok

Uwaga!!!:Selgros dyskryminuje i mobbinguje osoby niepełnosprawne.Odradzam prace w tym kołchozie.Chamstwo i szykany są tu na porządku dziennym.Norma jest też nie chodzenie w obuwiu z podnoskami i prywatnych spodniach.Występuje też zjawisko fali co do nowo przyjętych pracowników.Stare cwaniaki markują,że pracują a młodzi zapier....Jest rok 2018,aż dziw bierze,że coś takiego się tam dzieje...

Prac.

Co to jest dział PT

freeq
@Prac. 07.05.2018 17:47

Przyjęcie towaru

Zostaw opinię o Selgros PL Sp. z o.o. - Poznań

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Selgros PL Sp. z o.o.